Å bygge et nettsted enkelt med Go Daddy for 2020 + (videoopplæring)

Innholdet mitt støttes av lesere av fantastiske mennesker som deg. Noe som betyr at jeg kunne tjene en provisjon. Lær mer her!


Godaddy Website Builder Tutorial

Rask spørsmål til deg:

Ønsker du å bruke Godaddy nettstedbygger for ditt eget nettsted, men vil være helt sikker på at det er noe for deg?

Jeg visste det:

La oss sjekke ut noe før du gjør det.

Gå pappa tilbyr brukervennlige nettstedbyggingsverktøy for hvilken ide du har. I tillegg er det å lage et nettsted på GoDaddy en god hosting-tjeneste til en overkommelig pris, og det å komme i gang er virkelig en lek for de med liten eller ingen erfaring med å lage og utvikle nettsteder.

I tillegg gir denne verten også ut spesialtilbud der nettstedsbyggingspakker inkluderer et gratis domene, noe som betyr at du kan sette opp et helt nytt nettsted for bare $ 5,99 i måneden, og du trenger ikke en programmerer som kan hjelpe deg.

Go Daddys nettstedbygging tilbyr en rekke verktøy og alternativer, så det kan ta så lite som 10 minutter å komme i gang.

OK, la oss sjekke ut litt info og en veiledning om byggherre av nettstedet til Godaddy

GoDaddy Online Store Builder 101

Nettstedsbygging er et tillegg som alle kan kjøpe med et domene. Med Go daddy-nettstedsbygging kan du sette opp et nettsted med tre klikk, bare velg et brukernavn, a Godaddy nettstedsmal og gå.

I andre tilfeller kan du ha full kontroll over HTML og CSS, som er mer eller mindre for mer erfarne webdesignere.

I tillegg har GoDaddy funksjoner for dra og slipp, slik at du kan se hva du liker og trekke det rett til malen din, og lage den nøyaktige typen webside du ønsker.

GoDaddy tilbyr pakker med 1 GB, 10 GB og 50 GB diskplass, i tillegg til 150 GB til 1000 GB båndbredde med nettstedbyggeren. E-postadresser er også inkludert.

Her er en hel side dedikert til å bygge en nettbutikk med Godaddy.

Prøv Godaddy

Dra og slipp-funksjoner

Du kan endre hva som helst på nettstedet ditt. Med dra og slipp-funksjonene kan du velge mellom hundrevis av forskjellige bilder eller laste dine egne for å dra på nettstedet ditt for topptekster, bunntekst eller bare “Om” -fotoet..

Du kan også endre tekst og legge til forskjellige widgeter, for eksempel kalendere, lenker, shopping eller tilknyttet annonseplassering.

Du kan også beskjære, rotere og endre noen av bildene du laster inn på nettstedet ditt, slik at du kan tilpasse det ytterligere og sørge for at alt passer riktig.

Integrering av sosiale medier

Du kan legge til sosiale medier-widgeter for Twitter, Facebook, WordPress og LinkedIn direkte fra Go Daddys nettstedbygger med dra og slipp-funksjonen. Du kan legge til en blogg eller Twitter-feed rett på nettstedet ditt.

Besøkende ser Facebook-, Twitter-, Pinterest- og YouTube-ikonene dine og navigerer sømløst fra nettstedet ditt til alle sosiale medier du kobler til.

Go Daddy lar deg til og med legge til en bloggfeed, slik at innleggene dine kan gå direkte inn på nettstedet ditt fra WordPress.

GoDaddy kundesupport

Det er mange verter der ute med byggherrer, men det som skiller GoDaddy er den garanterte kundestøtten hele døgnet.

Med dette kan du få øyeblikkelig tilgang til HTML / CSS, e-post og hostingstøtte, som er tilgjengelig hver dag hele året.

GoDaddys supportteam hjelper deg også med problemer med nettstedsbygging og snakker deg gjennom å bygge det perfekte nettstedet.

Med mange alternativer, rikelig med støtte og enkle funksjoner for dra og slipp, lar GoDaddys nettstedbygger kunder få full opplevelse av et integrert nettsted som er profesjonelt og optimalisert.

I tillegg tilbyr GoDaddy en lang liste over rabatter og til og med gratis hosting med kjøp av en nettstedsbygger-pakke.

Med hurtig nettstedoppsett kan du bygge websider på få minutter og endelig få virksomheten eller bloggen din online.

Bygge et GoDaddy-nettsted

Etter å ha fått domenet ditt, klikker du på “Bygg ditt nettsted.” Nå velger du domenet ditt, og deretter hvilket oppsett du ønsker.

Quick Setup er det enkleste og tilbyr en rekke ferdiglagde nettsteder med over hundre forskjellige oppsett. I tillegg kan du velge Designeroppsett eller HTML / CSS-oppsett.

Dette er for mer avanserte programmerere, men du kan fortsatt bruke maler og implementere din egen kode hvis du har litt HTML-webdesignkunnskap.

Når du er ferdig, klikker du bare på publiser, og nettstedet ditt er fullt vert og klart.

La oss sjekke ut denne videoen av elevene på nettstedet for å komme i gang

Prøv Godaddy

Bildekreditt: Godaddy

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map