Jimdo Review for 2020: A Behind The Scenes Look Før du begynner

Innholdet mitt støttes av lesere av fantastiske mennesker som deg. Noe som betyr at jeg kunne tjene en provisjon. Lær mer her!


Jimdo Review Website Builder Picture

Vurderer Jimdo for nettstedbyggeren din?

Jeg har delt det fint for deg i dette bak kulissene Jimdo gjennomgår.

Klar til å komme i gang?

Jeg tror svaret er ja, ��

En liten info om Jimdo

Siden selskapet ble grunnlagt i 2007, er det bygget 15 millioner nettsteder med Jimdo. Kundene inkluderer gründere, fotografer, musikere og bloggere.

Jimdos grunnleggere, Fridtjof, Christian og Matthias, brukte tilbakemeldinger fra klientene de bygde nettsteder for å opprette Jimdo.

Å lære at klientellet ønsket å bygge nettsteder, men ikke ønsket å være begrenset fordi de ikke visste hvordan de skulle kode, hjalp til med å forme de tyske menns visjoner for selskapet sitt.

Jimdo er en nettstedsbygger som Wix og Weebly som ikke krever at brukerne forstår eller skriver kode. Ved hjelp av forhåndsopprettede maler kan gratis og betalte brukere av tjenesten legge til egne elementer for å tilpasse nettstedene sine.

Jimdo er også perfekt for nybegynnere og folk som har omfattende kunnskap om kode.

Prisplanene varierer fra gratis til $ 20 per måned som faktureres årlig, noe som gjør det til et rimelig alternativ for folk i en rekke bransjer og yrker.

Noen få av Jimdos konkurrenter er Wix, Squarespace og Weebly. Tilbyr lignende maler og prisplaner, det hele koker ned til hvilket selskap en person foretrekker og hvilke verktøy og funksjoner som oppleves å være de mest fordelaktige for brukerne.

Noen e-handelssteder krever et gebyr per transaksjon, mens Jimdo ikke gjør det. Dette kan utgjøre en betydelig forskjell der det å kutte kostnader er bekymret for store bedrifter som selger mye gjennom sine nettsteder.

Brukervennlighet av Jimdo

Jimdo tar gjetningene fra å bygge et tilpasset nettsted ved å tilby en enkel byggherre uten kode.

Det markedsføres for gründere og reklamer i en rekke felt, inkludert forfattere, fotografer, restauranteiere, bryllupsplanleggere og reisebloggere.

Malene som tilbys av selskapet varierer i stil fra slanke og sofistikerte til dristige og trendy.

Hver kan tilpasses, slik at Jimdo-brukere får det nettstedet de ønsker som best representerer dem eller selskapene de ønsker å markedsføre.

Det aller første man må gjøre for å begynne å bygge et nettsted er å velge en mal og registrere seg ved hjelp av e-postadressen og passordvalget.

Når du har bekreftet kontoen din ved å åpne meldingen som er sendt til deg av Jimdo, er du klar til å begynne å redigere nettstedet ditt.

Du har muligheten til å navngi URL-en din med Jimdo-merkevarebygging hvis du har valgt å bruke en gratis konto, kjøpe et domene eller bruke et domene du allerede har kjøpt.

Å tilpasse nettstedet ditt krever praksis, og selv om alt er lagt opp pent og kategorisk, krever det tålmodighet å flytte tekstblokker, endre farger på bakgrunner og legge til bilder.

Du kan laste opp eller få tilgang til Dropbox for bilder, noe som er en fin funksjon hvis du ikke har lagret mange personlige fotografier på skrivebordet eller den bærbare datamaskinen din..

Du kan også redigere elementer gjennom Jimdo-appene for iPhone og Android-aktiverte enheter. Å gjøre endringer mens du er på farten er en funksjon som mange forretningsfolk og reklamer setter pris på.

De har kanskje ikke alltid tilgang til en datamaskin, men de har en telefon eller et nettbrett tilgjengelig for å gjøre endringer umiddelbart.

Et av de største salgsstedene til Jimdo er muligheten til å endre maler når som helst. Du kan også bygge et nettsted fra grunnen av hvis du vet hvordan du skal kode.

Dette gjør det mulig for brukere fra alle samfunnslag og kunnskapsbaser å bruke nettstedbyggeren til hans eller hennes behov.

Siden et domene og en e-post er inkludert i betalte Jimdo-planer, kan du bokstavelig talt bygge et nettsted en dag og være i gang hele dagen uten problemer.

Klar til å prøve Jimdo?

La oss sjekke hvor enkelt det er å komme i gang med Jimdo

La oss se hvor enkelt det er å bruke

Alternativer for e-handel med Jimdo

JimdoBusiness tilbyr betalte abonnenter tilgang til en online butikk med ubegrensede oppføringer. Gründere med en lang liste over varelager har ingen transaksjonsgebyrer.

Tilsvarende har JimdoPro-brukere med færre produkter, ikke mer enn 15, også fordeler av å ikke bli belastet et gebyr for transaksjoner.

Fordelen med å betale for den dyrere betalingsplanen er dette. JimdoBusiness-brukere får prioritert kundestøtte når ting går sørover på sine nettsteder.

Denne typen premium-tjenester koster ofte brukere ekstra penger hver måned, men dens del av den månedlige planen på Jimdo.

Verktøy og widgets gjør at e-handelsbutikker fungerer sømløst bak kulissene.

I stedet for å skaffe arbeid til andre selskaper eller kjøpe ytterligere programvare og tjenester, har bedriftseiere og gründere tilgang til alt de trenger for å utføre inventar, markedsføre sine produkter og tjenester, kommunisere med kundene sine og til og med samle inn betalinger for solgte produkter og tjenester som er levert..

Klar til å prøve Jimdo?

La oss sjekke ut å bygge en nettbutikk med disse 4 videoene

Jimdo Nettstedsmaler

Jimdo Maler

Et flott nettsted er en nøkkel for å få tillit til kunder og fan og interesse for det du har å tilby. Jimdo tilbyr en rekke maler du kan velge mellom basert på målet du har for nettstedet ditt.

Velg mellom følgende kategorier basert på dine behov:

•Virksomhet
•Butikk
• Portefølje
•Personlig

Forretningsmaler inkluderer alternativer for reisebyråer, restauranter og nettbyråer som spesialiserer seg på SEO og markedsføring. Butikkmaler inkluderer alternativer som er perfekte for å selge t-skjorter, mat og cupcakes.

Porteføljemaler er perfekte for fotografer, musikere og grafiske designere. Personlige maler varierer fra minimalistisk til fet og spennende.

Det er enkelt å tilpasse maler gjennom inkludering av skrifter, tekst, fotografier, lydfiler og videoer.

Du trenger ikke kunnskap om hvordan du kode, med mindre du vil legge til noe ekstra på nettstedet ditt som et personlig banner eller ønsker å opprette et nettsted fra bunnen av.

Rimelige prisplaner inkluderer et domene i ett år og tilgang til e-post, noe du må betale ekstra for hvis du bruker andre selskaper for disse tjenestene.

Jimdo Tools & widgets

Verktøy som Jimdo-brukere bruker inkluderer markedsføring og planleggingstjenester for e-post, oppretting av innhold og administrasjon av sosiale medier, videogallerier, bildefremvisning, betalingsalternativer, registrering av arrangementer og chatstøtte for kunder samt bedrifts-, produkt- og tjenestevurderinger..

Noen widgeter Jimdo anbefaler på bloggen sin inkluderer flytende sosiale medieknapper, fargerike og dramatiske bilder, e-postmarkedsføring, kalendere, kundeservice og analyser.

Hver er designet for å forbedre nettstedet ditt ved å gjøre det lettere å nå og engasjere kunder over hele verden.

Noen av selskapene som jobber med Jimdo nettsteder er MailChimp, Doodle, Prezi og AWeber.

e-handelsverktøy selskaper inkluderer PayPal, Freshbooks, Ticketbud og Munch.

Fellesskapsverktøy-brukere har tilgang til blant annet Rumbletalk, Olark, Polldaddy og Disqus.

Selskaper med designverktøy med et forhold til Jimdo inkluderer 99Designs, SproutVideo, Bannersnack, Photosnack og Flickr, så vel som mange, mange andre.

Jimdo Domains & e-post

Betalt konto mottar et gratis domene og en e-postkonto. Dette holder merkevaren konsistent og eliminerer behovet for å bruke tilleggstjenester for hosting og kommunikasjon med kunder og fans.

En gratis Jimdo-konto kommer ikke med et tilpasset domene. Det har nettstedets bygningsfirma navn knyttet til det omtrent som Wix og Weeblys gratis kontoer gjør.

Hvis du vil ha en personlig URL, må du betale for den. Dette er tilrådelig hvis du allerede eier et domene, vil bruke ditt eget navn eller firmanavn uten å ha Jimdo-merkevare i nettadressen.

Du har det alternativet fra det øyeblikket du registrerer deg for en konto hos nettstedbyggeren. Du kan også gå tilbake til det alternativet senere hvis du ikke har tenkt på det ennå.

Jimdo SEO

Innebygde SEO-verktøy gjør det raskt og enkelt å få nettstedet ditt ut til massene. Visste du for eksempel at du enkelt kan legge til nettstedet ditt til Google? Det er riktig! Du kan ved å gå til Googles indekseringsverktøy.

Den lar deg ta URLen din og sende den til søkemotoren. Enda mer spennende kan du kreve eierskap til nettstedet ditt bruker Google Search Console.

Du kan også angi nettstedtittel og sidetitler. Ved å inkludere nøkkelord som beskriver virksomheten din i titlene på nettstedet ditt, øker du sjansene for at folk finner deg etter å ha gjort et nettsøk ved hjelp av disse ordene og uttrykkene.

Ved å legge til sidebeskrivelser og utarbeide side-nettadresser kan folk finne deg lettere basert på nøkkelord og uttrykk de velger å legge inn i søkemotorene også.

Jimdo gjennomgang om priser

Jimdo Prising

Jimdo har tre forskjellige prisplaner for å imøtekomme kundenes behov. Hver belastes på månedlig basis og tilbyr et bredt spekter av funksjoner til en spesifikk gruppe mennesker. For eksempel er JimdoFree den mest grunnleggende av de tre planene.

Som navnet antyder koster det ikke penger å bruke planen, men den kommer bare med en Jimdo.com underdomene.

Hvis du ønsker å merke ditt nettsted personlig, kan det hende du er interessert i de to andre planene.

Den første er JimdoPro som er best for reklamer, frilansere og bloggere. Det koster $ 7,50 i måneden fakturert årlig og tilbyr et gratis domener og e-postkonto.

I tillegg til Jimdo-støtte, planlegger brukere som velger denne prisingen tilgangsstatistikk, en grunnleggende nettbutikk for 15 produkter uten transaksjonsgebyrer og en rekke widgets som forbedrer nettstedet og opplevelsen for kundene dine..

Det annonsefrie nettstedet er også optimalisert for mobile enheter som smarttelefoner og nettbrett.

Den siste prisplanen som er tilgjengelig gjennom Jimdo er JimdoBusiness. Den er beregnet på bruk for bedrifter og nettbutikker.

Det koster $ 20 per måned som faktureres årlig og tilbyr mange av de samme funksjonene på JimdoroPro inkludert et gratis domene og statistikk.

Den leveres med en forretnings-e-postpakke og personlig tilpasset kundesupport fra Jimdo.

Den komplette nettbutikken lar deg liste og selge ubegrensede produkter uten transaksjonsgebyr også.

JimdoBusiness lar deg også opprette rabattkoder for kundene dine, godta forskjellige betalingsmåter inkludert PayPal og fakturaer, og belaste frakt basert på produktets vekt. Enda viktigere, Jimdo holder deg oppdatert med folkeretten slik at din online virksomhet fortsetter å være vellykket.

Som med den andre planen har du tilgang til SEO og har en mobiloptimalisert nettside som folk kan se uansett hvor de går.

Betalte planer kommer med en gratis 30-dagers prøveperiode. Dette lar deg se om JimdoPro eller JimdoBusiness er riktig for deg. Hvis det ikke er det, kan du avbryte når som helst i prøveperioden for å unngå å bli belastet for ett års service.

Andre byggefirmaer tilbyr 14 dagers gratis forsøk, så det er ganske sjenerøst av Jimdo å gi deg 30 dager til å teste ting.

Klar til å prøve Jimdo?

Jimdo Support & Kundeservice

Jimdos supportsenter tar opp temaer ved å dele dem opp i kategorier etter emne.

De forskjellige fagene det gir informasjon for inkluderer Grunnleggende, Design, Domener & E-post, blogging, butikk, søkemotoroptimalisering, konto og vanlige spørsmål.

Eksempler på emner inkluderer hvordan du gjenoppretter et glemt passord og hvordan du endrer bakgrunnsbildet. Jimdo adresserer også andre bekymringer gjennom opprettelsen av en supportbillett.

Du har muligheten til å velge problemet ditt og fylle ut et kontaktskjema for å motta svar fra Jimdos supportteam.

Nettstedet gir ikke en spesifikk tidsramme for svar, men oppgir at hvis du har gjort flere forsøk på å kontakte support uten å lykkes, kan det hende du må sjekke spam-mappen og merke korrespondanse som “ikke spam”.

Jimdo tilbyr ikke telefonstøtte. Den tilbyr imidlertid live chat support.

Det er tilgjengelig i henhold til personalets tilgjengelighet fra 09:00 til 17:00 stillehavstid. Hvis du ikke kan nå noen, ikke gi opp. Du vil nå noen på et blunk.

Endelige tanker om Jimdo

Jimdo er en flott nettstedbygger for nybegynnere.

Det er mange maler å velge mellom, og det er enkelt å tilpasse detaljer med dra- og slipp-funksjonaliteten.

Prisplaner er rimelige og tilbyr mange tidsbesparende og økonomiske funksjoner.

I stedet for å betale for en egen e-postleverandør, hostingtjeneste, SEO-spesialist og manager for sosiale medier, har du tilgang til hver med Jimdo.

Prioritert kundestøtte for JimdoBusiness-kunder er fordelaktig fordi personene som melder seg på denne prisplanen, tydeligvis er interessert i ubegrensede oppføringer som den tilbyr.

Hvis nettstedet deres skulle oppleve en hikke underveis, kan det skade fortjenesten deres betydelig.

Det lønner seg å ha et dedikert team av støttespesialister tilgjengelig for å hjelpe til i hvert øyeblikk. Det er verdt 20 dollar i måneden for akkurat den tjenesten alene!

Jimdo tilbyr en av de lengste gratis forsøkene som er tilgjengelige for selskapets byggebedrifter. I stedet for bare to uker, får du prøve alt i en måned.

Dette gir deg god tid til å teste vannet, se hvilke funksjoner du elsker og ikke kan leve uten, og hvordan dine kunder eller seere liker nettstedet ditt før du går inn på en betalt plan.

Det er også tilgjengelige mobilapper for alle typer enheter som kjører iOS- og Android-programvare.

Hvis det ikke var praktisk nok, har Jimdo også kontoer på sosiale medier som adresserer nye tilbud, kundespørsmål og fungerer som inspirasjon for folk som designer sin egen webside.

Hvis et emne ikke blir behandlet på Jimdo nettsted eller sosiale mediekontoer, kan du stole på at kundeservicemedarbeiderne kan svare på det for deg.

Hvis det å opprette et fullt fungerende nettsted på kort tid eller uten hjelp fra et webdesignteam appellerer til deg, er Jimdo et alternativ å vurdere.

Hvis du fremdeles er inne på gjerdet om hvilken nettstedsbygger som er best, har du muligheten til å “prøve deg før du kjøper” med Jimdos lange gratis prøveversjon.

Klar til å prøve Jimdo?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map