A2 Hosting Reviews – Den raskeste og unike blant andre

Nettverksleverandør A2 Hosting lover rask webhotell – opptil 20 ganger raskere enn andre selskaper.


Det er en dristig påstand, og nettstedets hastighet er avgjørende for selskaper som driver virksomhet på nettet. Rask nettstedhastighet vil forbedre SEO-rangeringen din, redusere avvisningsfrekvensen, øke konverteringsfrekvensen og holde kundene fornøyde. 20 ganger mer nettstedhastighet er en dristig påstand. Vi kommer til å grave litt dypere inn i det.

A2 Hosting startet i 2002 av administrerende direktør Bryan Muthig. Han var en UNIX-systemadministrator som lanserte selskapet opprinnelig kjent som Iniquinet i Ann Arbor, Michigan. Bakgrunnen i UNIX viser fremdeles i kraftige verktøy for utviklere og fokus på teknologi hos selskapet.

Med så mange alternativer der ute for selskaper som leter etter webhotellleverandører, kan det være vanskelig å finne riktig selskap. Uansett behov, kommer det ned til funksjoner, støtte og verdi.

Med fokus på teknologi og hastighet, kommer A2 Hosting med et hav av funksjoner og alternativer. Vi skal dykke ned i hva som gjør selskapet unikt på markedet og se på hva andre sier om selskapet. Forhåpentligvis vil vi med disse A2 Hosting-vurderingene gi deg det du trenger for å ta en informert beslutning.

La oss se på hva A2 Hosting har å tilby.

Hva gjør A2 Hosting unikt?

Fokuset for A2 Hosting-tjenester er teknologi og hastighet, og det viser. Selv med planene med lavere nivå tilbyr A2 Hosting et hav av funksjoner og funksjonalitet. De høyeste hastighetene og den mest imponerende teknologien er bare tilgjengelig med de dyrere planene.

La oss se på noen av funksjonene som tilbys i disse A2 Hosting-vurderingene.

1. Ubegrenset båndbredde og lagring med A2 Hosting

A2 Hosting-nettsted

Med ubegrenset båndbredde og lagring gjennom A2 Hosting, selv for kunder som bruker delt hosting, trenger du ikke å bekymre deg for å krype mot eller overskride vilkårlige månedlige grenser. Dette gir deg trygghet og en garantert pris selv i travle måneder for nettstedet ditt.

Husk at A2 Hosting overvåker bruken for å sikre optimal ytelse. De vil nå ut til kunder med overdreven bruk av nettstedet om nødvendig. Overdreven bruk vil påvirke hastigheten for andre kunder som bruker nettstedet. Det meste av tiden er ikke dette et problem, men de kan be deg om å oppgradere hvis problemene fortsetter.

2. A2 Hosting anmeldelser – Gratis migrering og konfigurering av nettsteder

Webhotellside

A2 Hosting tilbyr gratis migrering av nettsteder fra din gamle webhotellleverandør til A2 Hosting. Du må kontakte GuruCrew (kundesupport for A2 Hosting) for å lære mer, og det kan være en kostnad avhengig av detaljene i overføringen.

A2 Hosting tilbyr også mange nettverksbyggingsverktøy for designere og utviklere. Dette inkluderer den interne A2 Website Builder. A2 Website Builder inneholder maler, en tekstredigerer, kontaktskjemaer og bilder som kan tilpasses.

Andre byggverktøy som tilbys av A2 inkluderer RapidWeaver, Sandvox, Microweber, BoldGrid, Dreamweaver, Bluefish, Freeway, Live Composer, Kopage og mer. Vær oppmerksom på at det koster en ekstra månedlig kostnad for webdesignverktøyene som tilbys av A2 Hosting.

3. Sikkerhetskopiering av nettstedet

Sikkerhetskopiering av nettstedet

A2 Hosting tilbyr gratis sikkerhetskopier med Dropmysite, en skybasert web-backup-tjeneste. Swift- og Turbo-kunder, de øverste nivåene i A2 Hosting, har tilgang til en gjenopprettelsestjeneste gjennom deres cPanel, et grafisk grensesnitt for å kontrollere nettstedet deres. Dette er et utmerket alternativ for øyeblikk når du ved et uhell sletter en fil eller trenger å gjenopprette nettstedet.

4. Installasjon av applikasjoner med A2 Hosting

Applikasjonsinstallasjon med A2 Hosting

A2 Hosting gjør det enkelt å laste apper og widget på nettstedet ditt med flere verktøy, alt tilgjengelig med cPanel-kontrollen. Disse inkluderer verktøy som Softaculous, et 1-klikks lasteverktøy for app, Easy Google Apps Setup og Cloudflare, et innholdsleveringsverktøy.

5. Utviklerverktøy med A2 Hosting

A2 Hosting støtter en rekke utviklerverktøy og gjør det enkelt for systemadministratorer og utviklere å tilpasse nettstedet til deres behov. Disse inkluderer MySQL-databaser, forhåndsinstallert phpMyAdmin og phpPgAdmin, Ruby, Perl, Python, Apache 2.2 og mer.

6. Nettstedsikkerhet

Nettstedets sikkerhet

A2 Hosting tilbyr økt nettstedssikkerhet gjennom deres evigvarende sikkerhetsinitiativ. Det starter med HackScan skadelig programvare med kjører 24/7 for å beskytte nettstedet. De fleste webhotellleverandører tilbyr bare en daglig skanning av nettstedet for skadelig programvare.

I tillegg til HackScan, bruker A2 Hosting Patchman-tjenesten til å isolere og karanteneinfiserte filer. Patchman overvåker også applikasjonene dine for å sikre at de er oppdatert med den nyeste versjonen og sikkerhetsfunksjonene. Systemet vil varsle deg om eventuelle sårbarheter i appene dine.

7. Andre funksjoner

WordPress

A2 hevder å tilby 20 ganger mer hastighet enn sammenlignbare webhotellfirmaer. De har noen få verktøy og funksjoner for å øke hastigheten på nettstedene de er vert.

Først er alternativet Turbo Server de tilbyr. Med Turbo-serveren sikrer A2 Hosting at færre brukere er på hver server. Alle servere er optimalisert ved å bruke APC / OPcache og Turbo Cache, som bruker mindre CPU og minne for å levere de samme resultatene som en Apache-server. A2 Hosting bruker bare SSD (Solid State Drives) for servere, og forbedrer også hastigheten.

Endelig vil A2 Hosting optimalisere nettstedet for de høyeste lagkundene, noe som gjør det mulig for nettsteder å laste raskere. I høye trafikktider vil A2 doble CPU-kjernene og legge til RAM for nettsteder for å øke ytterligere.

Betyr dette 20 ganger mer fart? Ikke hver gang, men det vil øke den gjennomsnittlige lastetiden for nettstedet drastisk.

Priser for A2 Hosting

Det er tre nivåer med delt A2 Hosting-hosting. Alle nivåene har grunnleggende tjenester og funksjoner, men med de høyere nivåene har du tilgang til raskere hastigheter og mer teknologi.

A2 Hosting tilbyr også forskjellige priser for servere basert på Linux og Windows. Vi har tatt med prisen for begge her.

 • Lite: USD 9,99 / måned ($ 7,99 / måned for Linux) for ett nettsted, 5 databaser og 25 e-poster. Leveres med ubegrenset lagring og båndbredde.

 • Fort: $ 11,99 / måned ($ 9,99 / måned for Linux) for ubegrensede nettsteder, ubegrenset diskplass og ubegrenset e-post. Swift gir også ekstra kjerner (2 ved 2,1 ghz) og fysisk minne (1 GB), pluss automatiske sikkerhetskopieringer og nettstedgjenoppretting.

 • Turbo: 21,99 dollar / måned ($ 18,99 / måned for Linux) for ubegrensede nettsteder, ubegrenset diskplass og ubegrenset e-post. Turbo gir ekstra kjerner (2 ved 2,1 ghz) og fysisk minne (2 GB), pluss automatisk sikkerhetskopiering og restaurering. Turbo øker hastigheten på nettet for å sikre optimal ytelse for nettstedet.

A2 Hosting anmeldelser

For nettsteder som krever mer ytelse og kraft, tilbyr A2 Hosting en rekke dedikerte servere. Planene nedenfor er for servere basert på Linux.

 • Semi-dedikert server: $ 18.99 / måned med ubegrenset lagring og båndbredde. Med lavere krav til serveren gir dette alternativet opptil 20 ganger raskere hastigheter enn de delte hostingalternativene.

 • Ikke-administrert Flex Server: 119,99 dollar / måned med 2×500 GB lagring, 10 TB båndbredde, 8 GB ram og 2 kjerner. Dette alternativet er for utviklere eller systemadministratorer som er komfortable å jobbe med kommandolinjen på serveren, og gir root-tilgang til systemet.

 • Administrert Flex Server: 169,99 dollar / måned med 2×500 GB lagring, 10 TB båndbredde, 8 GB ram og 2 kjerner. Dette alternativet gir en dedikert server og hostingoppgaver som håndteres av A2 Hosting.

 • Core Flex Server: 169,99 dollar / måned med 2×500 GB lagring, 10 TB båndbredde, 8 GB ram og 2 kjerner. Dette alternativet er for bedrifter som ønsker en administrert dedikert serverløsning, men som også ønsker root-tilgang til systemet.

For nettsteder som krever mer ytelse og kraft, tilbyr A2 Hosting en rekke dedikerte servere. Alle planer inkluderer en cPanel og gratis SSL. Planene nedenfor er for servere basert på Windows.

 • Strøm +: $ 54.99 / month. Inkluderer 75 GB lagringsplass, 4 GB RAM, 2 TB båndbredde og 4 CPUer.

 • Prestige +: $ 74.99 / month. Inkluderer 100 GB lagringsplass, 6 GB RAM, 3 TB båndbredde og 6 CPUer.

 • Pinnacle +: $ 104,99 / måned. Inkluderer 150 GB lagringsplass, 8 GB RAM, 4 TB båndbredde og 8 vCPUer.

 • A2 Hosting tilbyr tre virtuelle private server (VPS) produkter for kunder.
 • Ikke-administrert VPS: USD 5,00 / måned, og inkluderer 20 GB lagringsplass, 2 TB overføring, 512 MB Ram og 1 kjerne. Dette produktet er for en utvikler eller systemadministrator som leter etter en tilpassbar, barebones VPS-installasjon.
 • Administrert VPS: $ 32,99 / måned, og inkluderer 75 GB lagringsplass, 2 TB overføring, 4 GB Ram og 4 vCPUer, samt en cPanel-kontroll og Hostguard-styring. Dette er bygget på webhotellplattformen, men med en VPS-mulighet.
 • Core VPS: $ 32,99 / måned, og inkluderer 75 GB lagringsplass, 2 TB overføring, 4 GB Ram og 4 vCPUer, samt en cPanel-kontroll og Hostguard-styring. Tilbyr også root-tilgang, og gir tilpassede alternativer som er tilgjengelige på Unmanaged VPS med plattformen til Managed VPS.
 • A2Hosting inkluderer flere nivåer av forhandlerpriser. Forhandlere vil bruke A2Hosting til å være vertskap for et nettsted som er solgt til en annen kunde gjennom forhandleren. Alle forhandlerkontoer inkluderer en cPanel. Vi har inkludert både Linux- og Windows-priser her.
 • Bronse: 21,99 dollar / måned (19,99 dollar / måned for Linux) for 30 GB lagringsplass, 40 e-postkontoer og 400 GB båndbredde per måned.
 • Sølv: $ 29,99 / måned ($ 27,99 / måned for Linux) for 75 GB lagringsplass, 60 e-postkontoer og 600 GB båndbredde per måned.
 • Gull: 38,99 dollar / måned ($ 36,99 / måned for Linux) for 150 GB lagringsplass, 80 e-postkontoer og 1 TB båndbredde per måned.
 • Platinum: $ 63,99 / måned ($ 61,99 / måned for Linux) for 200 GB lagringsplasser, 100 e-postkontoer og 2 TB båndbredde per måned.
 • I tillegg til disse standardtjenestene tilbyr A2 Hosting også tilleggsprodukter mot betaling. Dette inkluderer SiteBuilder-hosting for webdesignere og utviklere som ønsker å bygge sitt eget nettsted, en optimizer for raskere HTML-belastningstider og en dedikert IP-adresse.
 • Alle nivåer av A2Hosting-produkter inkluderer rabatter for årlige kjøp.

Offentlig oppfatning av A2 Hosting

For de fleste kunder og anmeldere hjelper den imponerende teknologien, funksjonene, webhotellpakker og fokus på hastighet og ytelse A2 Hosting til å skille seg ut fra mengden. A2 Hosting-anmeldelser er overveldende positive.

Mange anmeldere peker på vell av optimerte alternativer for nettstedet ditt med A2 Hosting, spesielt for utviklere og systemadministratorer. Valgene og funksjonene i A2 Hosting er en drøm for alle som ønsker å jobbe med og bygge et nettsted. Du kommer på topp teknologien med fokus på hva utvikleren vil trenge.

Funksjonene er fine, men er det virkelig så raskt? De fleste kunder er interessert i lastehastighetene og påliteligheten til A2 Hosting.

Det eneste området der anmeldere og publikum er kritiske til A2 Hosting, er deres fokus på Linux. Det er noen funksjoner (og lavere priser) bare tilgjengelig for Linux-brukere. Dette er en mindre kritikk, med tanke på at A2 Hosting har A + -vurdering fra BBB.

A2 Hosting-anmeldelser – Hvordan det kan sammenlignes med resten av markedet

Mann og kvinne tenker

Du betaler en premiumpris for A2 Hosting, men du har tilgang til en premium webhotell for prisen. Det er en av de raskeste og mest pålitelige leverandørene av webhotell på markedet.

Er det raskest? Kanskje ikke, men det er betydelig raskere enn bransjegjennomsnittet i henhold til de nyeste testene gjort av andre anmeldere.

Kundestøtte er også en styrke av A2 Hosting. Hvis du trenger støtte, er GuruCrew tilgjengelig 24/7/365 via telefon, chat, e-post eller et billettsystem. Supportrepresentanter er svært kunnskapsrike og kan svare på de fleste spørsmål raskt og enkelt. Når det er et problem de ikke kan svare på, kan de vanligvis sende deg til noen som kan hjelpe.

Du betaler en premiumpris for A2 Hosting, men med den kommer premiumtjeneste.

Hva vi tenker om A2 Hosting

Man peker fingeren

A2 Hosting er fokusert på high-end kunden for webhotell. Utviklere, systemadministratorer eller bedrifter som er avhengige av hastighet og ytelse for nettstedet sitt, vil finne nesten alt de trenger med A2 Hosting.

For andre kan prisen være et problem. Du får mange funksjoner, funksjonalitet og teknologi for pengene. Spørsmålet er – hvor mye vil du bruke? Er det en avkastning for lynrask hastighet på nettstedet ditt, eller vil andre alternativer med høy verdi og lav pris fungere like bra?

Hvis du trenger den hastigheten og teknologien, er A2 Hosting det perfekte valget. Hvis ikke, kan andre leverandører levere det du trenger for mindre penger.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map