Recenzie DreamHost

Recenzie DreamHost


Accesați DreamHost.com

Recenzie DreamHost

De la începuturile sale umile din 1997 DreamHost s-a extins pentru a găzdui peste o jumătate de milion de domenii. Compania a fost înființată în California de patru specialiști în domeniul informaticii și are acum un personal de 50 de angajați cu normă întreagă, ceea ce le face unul dintre jucătorii de prim rang din industria de gazduire web.

În ciuda creșterii, Dream Host a continuat să pună accent puternic pe serviciul și suportul pentru clienți. Transparența completă a companiei în ceea ce privește rezolvarea problemelor și implicarea cu clienții le-a câștigat o bază de clienți fideli și o reputație stelară în rândul webmasterilor.

Funcții DreamHost

DreamHost este o altă gazdă web cu experiență înaltă, care a început în 1997 și care a crescut liniștit și extind baza de clienți până astăzi în 2015. Acestea oferă nu numai găzduire partajată, ci și găzduire VPS, Cloud și Server Dedicat pentru persoane fizice și companii care au nevoie ceva mai sigur și mai flexibil.

Garantie 100% Optime

Lățime de bandă nelimitată

Spațiu de disc nelimitat

Domenii găzduite nelimitate

Garanție de 97 zile înapoi

Dacă doriți un plan de găzduire partajat, puteți obține tot ce aveți nevoie la DreamHost pentru 8,95 USD pe lună. Aceasta include stocarea și lățimea de bandă nelimitată, câte domenii doriți și suport tehnic 24/7. De asemenea, DreamHost vă permite să încercați găzduirea lor pentru o perioadă de încercare de 2 săptămâni.

DreamHost a mers foarte mult pentru a păstra o notă personală în relațiile lor de afaceri, evidențiată de buletinul informativ amuzant pe care îl trimit în fiecare lună. Tratarea clienților ca oameni mai degrabă decât a statisticilor a oferit DreamHost poziția pe care o are în industrie.

Dream Host are un hardware impresionant pentru a completa serviciile lor de top. Centrul de date găzduiește sute de servere Linux Debian multi-CPU care găzduiesc 500.000 de domenii în sarcina lor. Conexiunile de internet gigabit redundante multiple, un generator de rezervă și un sistem UPS asigură că sistemul rămâne în funcțiune și funcționează în permanență.

DreamHost Cpanel

DreamHost oferă o mare varietate de planuri pentru a răspunde nevoilor oricărui webmaster.

În panoul de administrare al tuturor planurilor lor de găzduire, veți găsi instalarea unui singur clic pentru scripturi suplimentare, cum ar fi WordPress, Joomla, MediaWiki și phpbb. Lista de aplicații disponibile nu este la fel de robustă ca Fantastico, dar majoritatea scripturilor populare sunt acolo, iar aplicațiile care nu sunt incluse pot fi ușor instalate manual.

DreamHost 1 Faceți clic pe Installer

Detaliile pachetelor lor de găzduire sunt prezentate mai jos:

Planul de gazduire web partajat:

Acesta este cel mai de bază dintre pachetele de găzduire DreamHost și este potrivit pentru majoritatea webmasterilor, găzduirea comună DH include:

Lățime de bandă nelimitată, spațiu pe disc și site-uri web pentru a fi găzduite

Conturi de e-mail nelimitate, IMAP și SMTP activate

Suport complet SFTP / FTP și SSL

Sistem de operare Linux Debian

Panoul de control cPanel cu software de instalare cu 1 clic

La 8,95 USD, pachetul are un preț ridicat pentru găzduirea partajată, dar acest lucru este de înțeles, întrucât DreamHost garantează uptime 100%, iar resursele nelimitate oferă mult spațiu pentru creștere înainte de a face upgrade la un pachet mai robust. Există, de asemenea, un mod de încercare care permite webmasterilor să evalueze planul înainte de a comite.

Planuri de gazduire DreamHost VPS:

Pentru site-urile web care obțin trafic intens și necesită resurse dedicate, găzduirea VPS (server privat virtual) este opțiunea ideală. Un VPS este un server privat virtual despărțit în serverul său fizic, care furnizează unele dintre clopotele și fluierele unui server dedicat, fără marcajul prețurilor mari.

Nu există schimb de resurse cu alți clienți de pe un VPS, din cauza compartimentării între serverele virtuale. Aceasta duce la o mai mare fiabilitate, o viteză mai rapidă a serverului și resurse dedicate.

Planuri server dedicate:

Pentru webmasterii cu site-uri bine consacrate care necesită viteză maximă, resurse și flexibilitate, găzduirea dedicată a serverului este punctul culminant al opțiunilor de găzduire. După cum sugerează și numele, clientul primește un server întreg dedicat site-urilor sale. Nu sunt partajate resurse, iar serverul poate fi configurat complet pentru a răspunde nevoilor clientului.

După cum puteți vedea, varietatea de opțiuni dedicate oferite de DreamHost permite webmasterului să plătească doar procesorul, spațiul pe disc și memoria de care au nevoie. Toate serverele dedicate acceptă limbajele standard de scripturi CGI, Ruby și PHP4 & PHP 5. CRON este de asemenea disponibil pentru rularea scripturilor în mod automat, iar accesul complet la server este inclus cu toate serverele.

Uptime & Performanţă

DreamHost este una dintre foarte puține gazde care oferă o garanție de funcționare 100%. Testarea independentă arată că aceasta nu este doar o promisiune goală, deoarece multiplele concedieri încorporate în sistem vă mențin conectat în permanență.

Cum susține DreamHost această promisiune îndrăzneață? Dacă site-urile dvs., e-mailul, bazele de date, FTP sau SSH se reduc ca urmare a oricărei defecțiuni de sistem, vi se creditează o zi gratuită de găzduire pentru fiecare oră de serviciu întreruptă. Se raportează că întreruperile sunt extrem de rare.

Atunci când alegem performanțele companiilor de găzduire web este un indicator cheie și un factor decisiv, de aceea am decis să facem anumite teste de performanță. Am testat timpul de încărcare a paginii din pagina principală DreamHost.

Rezultate DreamHost:

Pagina de pornire este încărcată în 4,7 secunde

Pagina de pornire este complet încărcată în 7,8 secunde

(Regiunea serverului de testare: Dallas, SUA. Conexiune: Cablu (5/1 Mbps, 30ms). Data: 11 august 2013)

Relații Clienți

Suportul tehnic pentru planurile partajate este oferit printr-un sistem de bilete, iar cele mai multe întrebări sunt primite în termen de 12 ore. Echipa de suport este prietenoasă, răbdătoare și competentă.

DreamHost își extinde în prezent personalul de asistență pentru a reduce timpul de răspuns pentru biletele de ajutor. Absența suportului live chat pentru hosting-ul partajat este o îndepărtare de ceea ce oferă majoritatea companiilor și poate fi văzută ca un mic avânt împotriva companiei, dar, în general, sprijinul pentru conturile partajate este destul de adecvat.

VPS și planurile dedicate includ un număr set de apeluri lunare pentru clienții aflați în SUA, care oferă răspunsuri instantanee la probleme tehnice.

Există, de asemenea, un forum de asistență pentru clienți și un wiki pentru clienții DreamHost pentru a găsi ghiduri procedurale și de depanare care rezolvă probleme de găzduire comune. Informațiile de aici sunt destul de amănunțite, ceea ce face o resursă suplimentară excelentă de asistență.

Coduri cupon DreamHost

Aici găsiți codurile de cupon DreamHost (actualizare 2015 – testate și funcționale) pentru a vă economisi bani pe găzduirea partajată de la DreamHost.com. Utilizați aceste coduri promoționale și veți beneficia de 40 $ reducere la costul dvs. anual (119,40 USD 79,40 USD).

Mergi la DreamHost.com

Folosiți codul promoțional: TAKE40DOLLARSOFF

Despre DreamHost

În 1997, patru studenți în informatică la Colegiul Harvey Mudd din Claremont, CA au început DreamHost pe un singur server web Pentium 100 (numit Destro) folosind lățimea de bandă partajată pe o linie T1..

Sursă: dreamhost.com/about-us

DreamHost pe Twitter

Mărturii DreamHost

Nimic altceva decât laudă pentru Dreamhost, caracteristici grozave, asistență și chiar ieftine. Noroc! (Larry – 15 mai 2015)

Înregistrat după ce a văzut că DreamHost are cea mai lungă perioadă de încercare, garanție de înapoiere de 97 de zile! (Luca – 23 iulie 2014)

Wow mulțumesc, nu știi cum îți poți permite să stai în afaceri după ce ai predat codul cuponului de economisire a $$$. Tocmai am salvat o mică avere! (Cathy – 2 martie 2014)

Poate că nu este cea mai ieftină opțiune printre alternativele low-cost, dar Dream Host compensează acest lucru atunci când vine vorba de funcții și timp de funcționare. (Omar – 4 ianuarie 2014)

Neavând altceva decât laudă pentru Dreamhost. Iată o gazdă web care are grijă de clienții lor (Tom – 22 octombrie 2013)

Îmi place programul de instalare pe care îl oferă DreamHost, a fost capabil să-mi funcționeze site-ul WordPress în cel mai scurt timp. (Sarah – 4 august 2013)

Un pic mai scump decât celelalte gazde, dar am aflat că primești ceea ce plătești cu DreamHost. Este o găzduire fără probleme, funcții excelente și o echipă de asistență super prietenoasă. (Xavier – 29 iunie 2013)

Media ratingului DreamHost.com este

4 din 5.
Bazat pe 7 recenzii.

Planuri DreamHost & Prețuri

DreamHost oferă trei tipuri de soluții de găzduire; Planuri Web Hosting, VPS și Server Dedicat. Mai jos este o imagine de ansamblu a planului lor cel mai popular, planul lor de găzduire web partajat.

Gazduire comună DreamHost

 • 8,95 USD pe lună
 • Furnizarea timpului de livrare după cumpărare: Imediat
 • Resurse CPU: Partajat
 • Resurse RAM: partajate
 • Baze de date MySQL: Nelimitat
 • Acces rădăcină (prin sudo) și repornire la distanță: nr
 • Adresa IP unică: Disponibil
 • Depozitare disc: TBC nelimitat
 • Copii de rezervă personale: 50 GB
 • Lățime de bandă lunară: TBC nelimitat
 • Domenii găzduite: nelimitat
 • Sistem de operare: Linux Debian
 • Acces IMAP / POP / SMTP: Da
 • Acces la e-mail pe Internet: Da
 • Filtrare prin poștă: Da
 • Filtrare spam: Spam Assassin
 • Gmail pentru yourdomain.com: Da
 • Adrese de e-mail: nelimitat
 • Liste de anunțuri: nelimitat
 • Liste de discuții: nelimitat
 • Răspunsuri auto de vacanță: nelimitate
 • Înregistrare gratuită de domeniu (.com, .net, .org sau .info): Da
 • Domeniul gratuit de confidențialitate WHOIS: Da
 • Domenii găzduite: nelimitat
 • Subdomenii găzduite: nelimitat
 • Domenii redirecționate / oglindite: nelimitate
 • DNS personalizate: Da
 • XCache: Nu
 • Control prin API-ul nostru: Nu
 • Ruby on Rails: Da
 • Suport Perl: Da
 • Suport PHP5: Da
 • SSL Server securizat (cerință IP unică): Da
 • Securitate web îmbunătățită: Da
 • WebDAV: Da
 • Backup de date: da
 • Statistici de acces zilnic: Da
 • Acces la fișierele de jurnal brut: Da
 • DreamBook.com Banner-Free: Da
 • RealAudio și video (fluxul http): Da
 • Directoare protejate prin parolă (.htaccess): Da
 • Server FTP anonim (ex. IP unic): Da
 • Serverul de chat Jabber: Da
 • Credit Google AdWords (până la 75 USD): Da
 • Instalator cu un singur clic pentru aplicații: Da
 • Aplicații populare bazate pe web, cum ar fi WordPress: Da
 • Asistență tehnică 24/7 prin Chat live: Nu (vezi actualizările de mai jos)
 • Suport tehnic 24/7 prin e-mail: Da
 • Garanție de utilizare a rețelei 100%: Da
 • Garanție de înapoiere de 97 de zile: Da
 • Panoul de control al contului bazat pe web: Da

Înscrie-te acum – Fără riscuri – garanție de înapoiere de 97 de zile

Rezumatul revizuirii DreamHost

Deci, este Dream Host orice bun?

BUNA: garanție de 97 zile înapoi. 100% garanție uptime. Numele de domeniu gratuit inclus. 1 clic pe instalatorul de software. Reputație solidă.

NU-SĂ-BUN: Nu este cel mai ieftin. Nu există asistență tehnică 24/7 prin chat live (actualizare).

DreamHost și-a construit o reputație binemeritată ca gazdă solidă, cu servere fiabile și servicii personalizate. Au planuri de găzduire pentru a se potrivi de la un mic blog personal la un site de comerț electronic stabilit cu milioane de accesări lunare.

Perioada de încercare de două săptămâni permite clienților să evalueze planurile de găzduire înainte de angajarea la un pachet, iar prețul este destul de scăzut pentru VPS și pachete dedicate în raport cu standardul industriei.

În plus, garanția de returnare a banilor de 97 de zile este un semn de încredere, iar garanția de funcționare de 100% asigură că site-urile dvs. vor fi funcționate în permanență..

O recenzie a DreamHost prin Regatul Gazduitor. Ultima actualizare la 4 noiembrie 2015.

Acasă ›Recenzii› Recenzie DreamHost

Rezumatul revizuirii DreamHost

Deci, este Dream Host orice bun?

BUNA: garanție de 97 zile înapoi. 100% garanție uptime. Numele de domeniu gratuit inclus. 1 clic pe instalatorul de software. Reputație solidă.

NU-SĂ-BUN: Nu este cel mai ieftin. Nu există asistență tehnică 24/7 prin chat live (actualizare).

DreamHost și-a construit o reputație binemeritată ca gazdă solidă, cu servere fiabile și servicii personalizate. Au planuri de găzduire pentru a se potrivi de la un mic blog personal la un site de comerț electronic stabilit cu milioane de accesări lunare.

Perioada de încercare de două săptămâni permite clienților să evalueze planurile de găzduire înainte de angajarea la un pachet, iar prețul este destul de scăzut pentru VPS și pachete dedicate în raport cu standardul industriei.

În plus, garanția de returnare a banilor de 97 de zile este un semn de încredere, iar garanția de funcționare de 100% asigură că site-urile dvs. vor fi funcționate în permanență..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map