Revizuire HostGator

Recenzie HostGator


Accesați HostGator.com

Revizuire HostGator

HostGator este unul dintre cele mai mari și mai recunoscute mărci de găzduire web atât în ​​America cât și la nivel global. Renumit pentru nivelul ridicat de asistență și pentru o gamă largă de planuri de găzduire, nu este o surpriză faptul că peste opt milioane de site-uri web sunt încredințate HostGator.

Cu o mare varietate de planuri de găzduire web, care se extind de la servere partajate chiar și la servere dedicate, HostGator oferă planuri accesibile și dotate cu caracteristici potrivite fiecărei nevoi. Nu numai că, vă puteți aștepta la o asistență non stop.

Caracteristici HostGator

Fondată în 2002 și cu sediul în Houston, HostGator a cunoscut o creștere rapidă și s-a stabilit ca unul dintre liderii din industria sa.

Planuri accesibile

Lățime de bandă nelimitată

Spațiu de disc nelimitat

Suport 24/7

Garanție de înapoiere de 45 de zile

HostGator se află cu capul și umerii deasupra altor furnizori de hosting, pur și simplu prin gama largă de planuri care au ceva care să se potrivească tuturor. Spre deosebire de alți furnizori de găzduire din industrie, mai degrabă decât să-și restrângă serviciile la planurile de bază de găzduire partajate pentru buget, HostGator se angajează să răspundă celor mai avansate nevoi. Planurile lor de găzduire 2015 oferite includ:

Planuri de bază de hosting comune

Servere dedicate Linux și Windows

Planuri de găzduire pentru distribuitori

Gazduire server privat privat (VPS)

Gazduire Windows / ASP

Toate planurile HostGator au un preț competitiv și oferă o valoare excelentă pentru bani, ca să nu mai spunem că sunt făcute cu atât mai accesibile, datorită opțiunii de plată lunare de lună a bugetului HostGator. Așadar, fie că abia începeți sau sunteți un webmaster consacrat, plățile lunare sunt soluția perfectă pentru o mai bună gestionare a fluxurilor de numerar.

În plus, HostGator vă permite să actualizați sau să downgradați planul de găzduire în orice moment pentru a se potrivi nevoilor dvs. în schimbare.

Gazduire comună

Vă puteți aștepta la toate caracteristicile standard ale unui plan de găzduire partajat cu HostGator, cum ar fi spațiu de disc nelimitat și lățime de bandă nelimitată. Două dintre planurile lor de găzduire partajate includ domenii nelimitate, subdomenii și domenii parcate. În plus, toate planurile HostGator includ cel mai popular back-end cPanel, ceea ce înseamnă că și cel mai nou dintre webmasteri pot crea un site web bine configurat cu ușurință.

HostGator Controlpanel

Cu HostGator puteți fi sigur că veți avea toate aplicațiile obligatorii la îndemână, precum WordPress, Drupal și Joomla pentru a numi câteva. Pentru cei care au nevoie de comerț electronic – căruțele de cumpărături și SSL-urile private nu au fost uitate nici ele.

Pentru mai puțin de 5 dolari pe lună puteți începe cu un plan de găzduire partajat care include spațiu de disc și lățime de bandă, 99,9 la sută uptime, baze de date MySQL, conturi de e-mail, împreună cu o bibliotecă robustă de scripturi toate gata de instalare..

Domeniile nelimitate și parcarea domeniilor sunt suplimente incluse în popularul plan Baby. Trecerea la Planul de afaceri foarte accesibil vă permite să câștigați o adresă IP dedicată și un număr de telefon gratuit. În cele din urmă, pentru a rotunji etosul valoric pentru HostGator, veți primi un voucher de 100 $ AdWords pentru a da start campaniei dvs. de publicitate online.

Gazduire verde

HostGator este o companie ecologică care investește în credite de energie regenerabilă. Bazându-se pe energia eoliană pentru a-și alimenta și răci serverele, este clar că HostGator are un interes real în grija pentru mediu.

Uptime & Performanţă

Servind aproape jumătate de milion de clienți prin intermediul a douăsprezece mii de servere individuale, performanța serverelor HostGator este extrem de importantă pentru succesul său continuu.

Când a fost testat de Pingdom, media uptime a fost de 99,99 la sută, iar timpul de răspuns a fost uimitor de 0,247 secunde. Backup-urile zilnice și monitorizarea non-stop a serverelor lor sunt parte integrantă a angajamentului HostGator de a oferi performanțe uptime extraordinare..

Performanța este unul dintre cei mai importanți factori de luat în considerare atunci când alegeți un furnizor de gazduire web. În acest scop, am decis să efectuăm teste de performanță proprii pe timpul de încărcare a paginii din pagina principală HostGator.

Rezultate HostGator:

Pagina de pornire este încărcată în 2,4 secunde

Pagina de pornire este complet încărcată în 4,2 secunde

(Regiunea serverului de testare: Dallas, SUA. Conexiune: Cablu (5/1 Mbps, 30ms). Data: 11 august 2013)

Banii inapoi garantat

Pentru liniștea ta totală, HostGator oferă o garanție de returnare a banilor fără 45 de zile pentru noi conturi de hosting. Mai mult, planurile lunare de la HostGator pot fi anulate în orice moment fără penalități.

Caracteristici

Administrarea site-ului dvs. din culise se face ușor cu interfața cPanel aranjată intuitiv. Vei găsi comenzile rapide organizate în categorii similare, cu toate opțiunile importante de asistență și facturare situate în partea de sus a ferestrei, la îndemână. Anunțurile de reînnoire și actualizare automată sunt incluse, astfel încât să aveți întotdeauna instalațiile actuale.

Secțiunea software și servicii convenabile permite instalarea ușoară a utilităților, iar utilizatorii mai avansați se vor bucura să aibă acces la bibliotecile Perl, PHP și Ruby on Rails. În plus, meniul QuickInstall include alte zeci de opțiuni software.

Software-ul galeriei de imagini, rețelele de socializare, blogurile, forumurile, opțiunile de comerț electronic și CMS sunt toate incluse în opțiunile cuprinzătoare ale meniului cPanel. Aplicații precum WordPress, PrestaShop și Drupal 7 pot fi instalate în câteva minute cu doar câteva clicuri.

Aplicația SiteBuilder inclusă oferă atât site-uri web simple cât și complexe care pot fi construite fără abilități speciale de codare, în timp ce instrumentele de editare și șabloane pre-configurate oferă utilizatorilor flexibilitatea de a crea pagini web personalizate și complet funcționale în doar câteva minute..

Mai mult, pentru optimizarea motorului de căutare vă puteți înscrie cu Attracta direct prin panoul de control. De acolo vă puteți răscumpăra cuponul AdWords și să începeți să trimiteți trafic cu plata pe clic pe noul dvs. site, de îndată ce acesta este în funcțiune.

Setul complet de instrumente pentru webmaster-uri HostGator face ca site-ul dvs. să fie configurat și să ruleze un proces destul de simplu, cu toate acestea, în cazul în care aveți nevoie de asistență, echipa de asistență este întotdeauna în așteptare.

MySQL și POP3 nelimitate

Majoritatea furnizorilor de găzduire web limitează numărul de baze de date MySQL și conturi de e-mail POP3 permise, cu HostGator sunt ambele nelimitate, ceea ce reprezintă un beneficiu major pentru oricine intenționează să creeze site-uri web complexe și mari..

Actualizarea

Deoarece HostGator oferă totul, de la cel mai de bază cont de hosting comun, până la un server dedicat, actualizarea contului dvs. când aveți nevoie de resurse sporite nu a fost niciodată mai ușoară. Fiecare plan de găzduire a fost conceput astfel încât pe măsură ce creșteți site-ul dvs. puteți trece cu ușurință angrenajele la nivelul dorit. Aceste planuri bine gândite înseamnă că nu va trebui să plătiți niciodată pentru funcțiile de care nu aveți nevoie și, cel mai important, site-ul dvs. nu va depăși niciodată funcțiile HostGator..

Suport tehnic

Suportul este specialitatea HostGator și nimic mai mult decât atât "tehnic" a sustine. Cu membrii echipei de asistență gata 24/7, orice problemă tehnică de care aveți nevoie rezolvată poate fi abordată rapid. Fie că este vorba de e-mail, telefon sau chat live, puteți fi sigur că veți primi asistența de care aveți nevoie. Alături de forumul de ajutor și un sistem de bilete de asistență online, HostGator oferă și o bibliotecă de tutoriale video și articole utile.

Personalul de asistență este întotdeauna prietenos și politicos și cel mai important este extrem de bine informat. Vă puteți aștepta să fiți discutat prin soluții la orice probleme tehnice care apar și orice probleme să fie remediate complet. Deși toate canalele de asistență oferă un serviciu excelent, opțiunea de chat live este cunoscută ca fiind cea mai rapidă cale de soluționare a problemelor.

Coduri cupon HostGator

Aici găsiți codurile cupon HostGator (actualizare 2015 – testate și funcționate) pentru a economisi bani pe hostingul comun și alte planuri de la HostGator. Utilizați aceste coduri de cupoane HostGator și beneficiați de o reducere de până la 25% și veți economisi bani.

Obține o curvă 30% reducere toate planurile de găzduire web HostGator, inclusiv serverele dedicate!

Beneficiați de 30% reducere – Utilizați codul promoțional: HOSTINGKINGDOM

Copiați codul și mergeți la www.hostgator.com și lipiți-l când efectuați plata.

Despre HostGator

Știați că HostGator a fost înființat în 2002 de studentul Brent Oxley în camera sa din dormitorul Universității Florida Atlantice folosind doar trei servere web (astăzi HostGator au peste 12.000 de servere).

Sursă: hostgator.com/company

HostGator pe Twitter

Mărturii HostGator

Într-adevăr mândru de mine pentru că am creat primul meu blog, iar Hostgator a fost foarte util în toate privințele pentru a face acest lucru posibil (Alicia – 12 mai 2015)

Hostgator cu siguranță mănâncă concurența, într-adevăr gazda web ieftină Funcții excelente și foarte ușor de instalat un blog wordpress (Lucas D – 29 septembrie 2014)

Mi-a luat ceva timp să îmi creez contul, dar asta este singura mea critică. CA! (Camille – 22 iulie 2014)

Am cam dezamăgit că am ratat cea mai recentă promoție de la HostGator, înscrisă oricum și până acum atât de (foarte) bună. (Stan – 30 martie 2014)

Gazda Gator mănâncă cu adevărat competiția atunci când vine vorba de a avea cel mai ieftin preț! (Jackson – 4 ianuarie 2014)

Prețul ieftin a fost factorul decisiv pentru mine. Cred că reputația a fost și ea. Până acum, bine! (Fred – 20 septembrie 2013)

Sunt fericit. John din suportul HostGator m-a ajutat într-adevăr să îmi stabilesc blogul wordpress. Nu pot mulțumi destul! (Leila – 2 august 2013)

A răsfoit și a comparat diferite gazde și nu a putut găsi o altă gazdă care să bată prețurile HostGators. Impresionat și de caracteristicile lor. (Liam – 5 iulie 2013)

Evaluarea medie HostGator.com este

4,5 din 5.
Bazat pe 8 recenzii.

Planuri HostGator & Prețuri

HostGator oferă trei planuri diferite de hosting de server partajat; oferta oferă un plan de găzduire de bază, premium și de afaceri.

hatchling

Bebelus

Afaceri

Preț

3,96 USD pe lună

6,36 USD pe lună

10,36 USD pe lună

Spatiu pe disc

Nelimitat

Nelimitat

Nelimitat

Lățime de bandă

Nelimitat

Nelimitat

Nelimitat

Domenii permise

1

Nelimitat

Nelimitat

Numărul tău gratuit

LIBER

IP dedicat gratuit

SSL gratuit privat

Suport 24×7

Copii de rezervă instantanee

Fara contract!

99.9% Garanție Optime

Garanție de înapoiere de 45 de zile

Google AdWords

100 USD credit

100 USD credit

100 USD credit

Configurare gratuită / instantaneu

Domenii Addon / Parked

Nelimitat

Nelimitat

FTP anonim

Domenii secundare

Nelimitat

Nelimitat

Nelimitat

Conturi FTP

Nelimitat

Nelimitat

Nelimitat

Gazduire WordPress

Baze de date MySQL

Nelimitat

Nelimitat

Nelimitat

CGI

CGI rapid

PHP 5

Ruby On Rail

SSH

Perl

Piton

SSI

cron

Prima pagina

Răsuci

HG 2

Imagine Magick

Transmisia audio / video

Instalarea modulului gratuit

Conturi POP3

Nelimitat

Nelimitat

Nelimitat

Poșta Web

E-mail Alias

Răspunsuri automate

Lista de e-mail-uri

Catch Alls

Spam Assassin

Expediere prin poștă

Asistență IMAP

SMTP

Soholaunch

Protecție hotlink

IP Deny Manager

Pagini de eroare personalizate

Bloguri instantanee

Portaluri instantanee

PHPnuke instantaneu

Forumuri instantanee

Carte de oaspeți instantanee

Contor instant

FormMail instantaneu

Redirecționați adresa URL

Manager de fișiere bazat pe Web

Directoare protejate PW

phpMyAdmin

AWStats (Actualizări în timp real)

webalizer

Manager de jurnal brut

Jurnalele de referință

Jurnalele de eroare

Numărul tău gratuit

LIBER

SSL privat permis

Inclus

IP dedicat

$ 2.00 / Mo

LIBER

SSL comun

osCommerce

ZenCart

Coș de cuburi

Rezumat de analiză HostGator

Deci, este HostGator orice bun?

BUN: asistență prietenoasă 24/7. 45 de zile garanție înapoi. Planuri ieftine de găzduire. Funcții de găzduire incluse. Timp de funcționare de încredere.

NU-SO-BUN: Doar copii de siguranță pe săptămână. Înregistrări de domeniu oarecum scumpe.

HostGator a fost înființat în urmă cu mai bine de un deceniu și a început cu doar trei servere. De atunci au devenit un gigant de renume mondial în cadrul industriei de gazduire web.

Compania oferă pachete de găzduire pentru a răspunde nevoilor fiecărui client, iar caracteristicile, prețurile și suportul lor îi fac gazda web accesibilă pentru mii și mii de webmasteri.

Fundația succesului HostGator este construită pe servere rapide, fiabile și stabile – oferind soluții complet personalizabile pentru a se potrivi nevoilor fiecărui client. Cu livrarea tehnică excepțională a HostGator, combinată cu nivelurile de servicii lider în industrie, nu puteți greși. Și pentru o liniște sufletească totală, aveți garanția lor înapoi de 45 de zile.

O recenzie a HostGator prin Regatul Gazduitor. Ultima actualizare la 4 noiembrie 2015.

Acasă ›Recenzii› Recenzie HostGator

Rezumat de analiză HostGator

Deci, este HostGator orice bun?

BUN: asistență prietenoasă 24/7. 45 de zile garanție înapoi. Planuri ieftine de găzduire. Funcții de găzduire incluse. Timp de funcționare de încredere.

NU-SO-BUN: Doar copii de siguranță pe săptămână. Înregistrări de domeniu oarecum scumpe.

HostGator a fost înființat în urmă cu mai bine de un deceniu și a început cu doar trei servere. De atunci au devenit un gigant de renume mondial în cadrul industriei de gazduire web.

Compania oferă pachete de găzduire pentru a răspunde nevoilor fiecărui client, iar caracteristicile, prețurile și suportul acestora îi fac gazda web accesibilă pentru mii și mii de webmasteri.

Fundația succesului HostGator este construită pe servere rapide, fiabile și stabile – oferind soluții complet personalizabile pentru a se potrivi nevoilor fiecărui client. Cu livrarea tehnică remarcabilă a HostGator, combinată cu nivelurile de servicii de top ale industriei, nu poți greși cu adevărat. Și pentru o liniște sufletească totală, aveți garanția lor înapoi de 45 de zile.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map