Revizuire hub de gazduire web

Revizuire Hub de gazduire web


Accesați WebHostingHub.com

Revizuire hub de gazduire web

Web Hosting Hub este o companie inovatoare de găzduire care vă oferă mai multe avantaje importante. Cu orice pachet de găzduire, primiți 280 de aplicații gratuite care pot fi instalate cu un singur clic. Aceasta include software de blogging, coșuri de cumpărături, forumuri, sondaje și multe altele.

Web Hosting Hub are, de asemenea, domenii nelimitate, spațiu pe disc și lățime de bandă cu toate planurile sale, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la lipsa resurselor. De asemenea, au o garanție de returnare de 90 de zile cu toate pachetele, ceea ce este destul de mult mai generos decât cele tipice de 30 de zile oferite de majoritatea companiilor.

Caracteristici hub de gazduire web

Web Hosting Hub oferă găzduire web integrală la prețuri accesibile pentru antreprenorii de internet care au nevoie de un cont de găzduire partajat cu instrumente practice de gestionare a site-ului. Compania, care este deținută și administrată de gigantul InMotion, găzduiește o reputație solidă ca gazdă accesibilă și fiabilă încă de la înființarea sa în 2001.

Centrul de găzduire web se concentrează pe furnizarea unui pachet cuprinzător cu toate clopotele și fluierele webmaster-urilor care necesită pentru a pune în funcțiune un nou site, a făcut ca acestea să fie luate în considerare în 2015 pe piața de web hosting ultra-competitivă.

Numele de domeniu gratuit inclus

Lățime de bandă nelimitată

Spațiu de disc nelimitat

99,9% Optime & Fiabilitate

Garanție de 30 zile înapoi

Caracteristicile oferite de WHH în planul lor de găzduire partajat în unu sunt destul de solide. Pachetul este ideal pentru noile site-uri de pornire, deoarece este inclusă instalarea ușoară a instrumentelor sistemului de gestionare a conținutului. Cu toate acestea, există o mulțime de spații pentru extinderea site-urilor, deci nu este un plan pe care webmasterii îl vor depăși rapid odată ce vor începe să obțină o cantitate decentă de trafic.

Hub de găzduire web Cpanel

O listă cuprinzătoare de caracteristici este prezentată mai jos:

Lățime de bandă nelimitată și spațiu pe disc: Nu este necesar să vă faceți griji cu privire la completarea discului sau la rezolvarea problemelor de lățime de bandă, care deseori plâng webmasterii pe planuri limitate. Acest lucru înseamnă că puteți adăuga cât mai multe videoclipuri, imagini și scripturi pe care doriți site-ului dvs., fără griji. Înseamnă, de asemenea, că puteți gestiona traficul intens către paginile dvs. web.

Site-uri nelimitate: Găzduiești cât mai multe site-uri pe care le dorești pe un cont pentru un preț lunar mic. Dacă doriți să lansați un site nou, pur și simplu achiziționați un nume de domeniu și adăugați-l în contul dvs. existent. Apoi, puteți gestiona în mod convenabil toate site-urile dvs. de pe un singur panou de control.

Numele de domeniu gratuit inclus: Când achiziționați un plan de găzduire partajat de la Web Hosting Hub, puteți înregistra sau transfera un nume de domeniu fără costuri. Aceasta reduce costurile lansării unui nou site web în contul dvs. Aveți deja un nume de domeniu înregistrat? Nicio problemă, îl puteți transfera gratuit în contul dvs. WHH.

Conturi de e-mail nelimitate: Aceasta vă permite să creați cât mai multe adrese de e-mail pentru a satisface nevoile dvs. de asistență pentru clienți, vânzări și marketing prin e-mail.

Software gratuit CMS: Crearea și funcționarea unui nou site este ușor cu instrumente profesionale de gestionare a conținutului, precum Drupal, B2evolution și WordPress. Instalarea simplă, cu un singur clic de pe panoul de control, pune toate aceste instrumente la îndemână. Construirea unui site profesional, interactiv, durează ore în loc de săptămâni cu ajutorul acestor sisteme preconfigurate de gestionare a conținutului.

Producător gratuit de site-uri premium: Un alt instrument excelent de creare a web conceput pentru webmasteri care știu ce doresc, dar nu prea au abilitățile pentru a-l codifica singuri. Interfața WYSIWYG vă permite să puneți pagini web funcționale, cu aspect profesional, fără a scrie o singură linie de cod.

Panoul de control cPanel: cPanel este un favorit în rândul webmasterilor, deoarece pune toate instrumentele de care ai nevoie pentru a-ți construi și gestiona site-ul chiar la îndemână. Verificați e-mailul, creați baze de date MySQL, efectuați transferuri FTP și instalați programe dintr-o locație centralizată.

Web Hosting Hub este o alegere excelentă pentru clienții nou-construiți site-uri web, deoarece oferă instrumentele, cunoștințele și asistența necesară pentru ca un site să funcționeze rapid. Nu este nevoie să vă angajați un designer web scump sau să petreceți săptămâni cu jocuri de cod atunci când instrumentele profesionale oferite de WHH beneficiază de cea mai mare parte pentru ridicarea grea – totul fără costuri suplimentare.

Când vine vorba de preț, este greu să învingi 3,99 dolari pe lună, la care încep pachetele de găzduire partajate. Spre deosebire de alți furnizori de găzduire cu buget, Web Hosting Hub oferă funcțiile, uptime-ul și suportul webmasterilor de asistență la un preț imbatabil.

Uptime & Performanţă

Web Hosting Hub punctează destul de bine când vine vorba de uptime și fiabilitate, deoarece serverele lor au rate de răspuns lider în industrie.

Acestea garantează timpul de funcționare de 99,9%, ceea ce este destul de standard, iar testarea independentă confirmă faptul că atinge în mod constant acest nivel de reacție. De asemenea, se iau măsuri pentru izolarea conturilor separate, ceea ce reduce erorile și problemele de securitate.

Performanța site-ului dvs. este un factor esențial atunci când decideți cu ce companie de găzduire web să vă înscrieți. Prin urmare, am testat timpul de încărcare a paginii din pagina principală Hub de gazduire web.

Rezultate Hub Web Hosting:

Pagina de pornire este încărcată în 3,1 secunde

Pagina de pornire este complet încărcată în 4,9 secunde

(Regiunea serverului de testare: Dallas, SUA. Conexiune: Cablu (5/1 Mbps, 30ms). Data: 11 august 2013)

Relații Clienți

Asistența pentru clienți este un domeniu în care mulți furnizori de hosting cu costuri reduse se încadrează. Web Hosting Hub este o excepție aici, deoarece oferă servicii de telefon 24/7, chat live și asistență prin e-mail. Un alt avantaj important este că asistența nu este externalizată – este furnizată din SUA de la echipa dedicată de asistență WHH.

Problemele sunt rezolvate în timp util și la toate întrebările se răspund în mai puțin de 12 ore. Există, de asemenea, o resursă frecventă care abordează o serie de probleme comune și un set de tutoriale video online care parcurg utilizatorii prin instalații, transferuri de fișiere și proceduri de depanare.

Nivelul de asistență oferit este o reflectare a companiei-mamă, InMotion, care și-a construit o reputație pentru furnizarea de vânzări excelente și suport tehnic. Dacă alegeți să vă găzduiți site-urile cu Web Hosting Hub, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la asistența neplăcută sau să vă ocupați de reprezentanți externalizați care se află la jumătate de lume. Sunt o companie de primă clasă, cu sprijin de primă clasă.

Despre Web Hosting Hub

Știați că Web Hosting Hub are peste 180 de angajați din SUA și găzduiește peste 45.000 de site-uri web. WHH a fost fondată în 2001 și este situată în Virginia Beach.

Sursă: webhostinghub.com/about-us

Web Hosting Hub pe Twitter

Marturii hub de gazduire web

Ieftine ieftine ieftine și bune bune, plus suportul lor rezolvă tot ceea ce le aruncă! (Will – 16 mai 2015)

Cel mai bine păstrat secret! Nu-mi vine să cred caracteristicile pe care le obții pentru preț. Love Webhostinghub și echipajul de asistență (Noah – 15 septembrie 2014)

Un prieten mi-a recomandat, a fost puțin ezitant la început, întrucât nu am auzit niciodată de acești tipi, dar găzduirea lor este foarte bună (Mike – 19 iulie 2014)

Nu-mi vine să cred cât de buni sunt acești tipi, suport prietenos, caracteristici puternice și prețuri excelente. Care e prinsul lol. (Tina – 10 martie 2014)

Uimitor de surprinzător cu Web Hosting Hub. Acești băieți sunt unul dintre cele mai bine păstrate secrete atunci când vine vorba de găzduire web cu valoare ridicată! (Kenny – 5 ianuarie 2014)

Poate că cel mai bine nu știe ce gazdă web, dar continuă să faci ceea ce faci și WHH va fi în curând. Prețurile și caracteristicile lor ies într-adevăr! (Lewis – 11 octombrie 2013)

A vorbit cu Kylie în echipa lor de sprijin, care a fost foarte prietenos și profesionist. Mi-a răspuns la toate întrebările mele despre găzduire pentru WordPress și după aceea am decis să mă înscriu. (Luca – 30 iulie 2013)

Sunt un începător complet și am decis să merg cu Web Hosting Hub pentru blogul meu de gătit. Instalarea cu 1 clic a făcut totul foarte simplu. (Susanne – 16 iunie 2013)

Evaluarea medie a WebHostingHub.com este

5 din 5.
Bazat pe 8 recenzii.

Planuri de hub de gazduire web & Prețuri

Centrul de gazduire web se concentrează exclusiv pe furnizarea unui singur pachet cuprinzător de găzduire partajată la un preț foarte accesibil.

Pachetul de gazduire WHH

 • 3,99 USD pe lună
 • Spațiu de stocare nelimitat pe disc
 • Lățime de bandă lunară nelimitată
 • Domenii de adăugare nelimitate
 • Subdomenii nelimitate
 • Domeniu gratuit cu găzduire de primul an
 • Asistență internă gratuită din Statele Unite ale Americii 24/7
 • Spam e-mail McAfee & Protecția împotriva virușilor
 • Instalare gratuită cu 1 clic pe script
 • Ofertă de publicitate Google 75 USD
 • Telefon 24/7, Chat & Asistență prin e-mail

Înscrie-te acum – Fără riscuri – 90 zile garanție înapoi

Rezumat de revizuire a hub-ului de gazduire web

Deci, este Web Hosting Hub un lucru bun?

Bunul: 90 de zile garanție înapoi. Numele de domeniu gratuit. Foarte ieftin. Pachet cu caracteristici incluse.

NU-SO-BUN: Nicio actualizare a serverului la VPS sau găzduire dedicată. Fără activare instantanee a contului.

Web Hosting Hub este o soluție ideală pentru webmasterii care au nevoie de un set robust de funcții într-un plan accesibil de găzduire partajat. Instrumentele de construire a site-ului și de gestionare a conținutului fac ca un site profesionist să creeze o briză, iar lățimea de bandă nelimitată, spațiul pe disc și domeniile lasă mult loc pentru creștere.

Cu prețuri începând de la mai puțin de cinci dolari pe lună, Web Hosting Hub este perfect pentru webmasterii care lucrează într-un buget restrâns, dar totuși doresc funcții și suport de calitate.

Planul de găzduire partajat pe care îl oferă WHH nu este ideal pentru site-uri mai mari sau utilizatori mai avansați, dar este potrivit doar pentru cineva care dorește să lanseze un nou site de comerț electronic sau să înceapă un blog. Pentru a îndulci oala, o garanție de returnare de 90 de zile este oferită pe toate pachetele de găzduire.

Dacă din orice motiv nu sunteți mulțumit de serviciile furnizate în termen de 90 de zile, aveți dreptul la o rambursare completă. Acest lucru, împreună cu caracteristicile menționate mai sus, face ca Web Hosting Hub să fie alegerea evidentă pentru găzduirea partajată la prețuri accesibile.

O recenzie a WebHostingHub prin Regatul Gazduitor. Ultima actualizare la 4 noiembrie 2015.

Acasă ›Recenzii› Revizuire hub de gazduire web

Rezumat de revizuire a hub-ului de gazduire web

Deci, este Web Hosting Hub un lucru bun?

Bunul: 90 de zile garanție înapoi. Numele de domeniu gratuit. Foarte ieftin. Pachet cu caracteristici incluse.

NU-SO-BUN: Nicio actualizare a serverului la VPS sau găzduire dedicată. Fără activare instantanee a contului.

Web Hosting Hub este o soluție ideală pentru webmasterii care au nevoie de un set robust de funcții într-un plan accesibil de găzduire partajat. Instrumentele de construire a site-ului și de gestionare a conținutului fac ca un site profesionist să creeze o briză, iar lățimea de bandă nelimitată, spațiul pe disc și domeniile lasă mult loc pentru creștere.

Cu prețuri care încep de la mai puțin de cinci dolari pe lună, Web Hosting Hub este perfect pentru webmasterii care lucrează într-un buget restrâns, dar totuși doresc funcții și suport de calitate.

Planul de găzduire partajat pe care îl oferă WHH nu este ideal pentru site-uri mai mari sau utilizatori mai avansați, dar este potrivit doar pentru cineva care dorește să lanseze un nou site de comerț electronic sau să înceapă un blog. Pentru a îndulci oala, o garanție de returnare de 90 de zile este oferită pe toate pachetele de găzduire.

Dacă din orice motiv nu sunteți mulțumit de serviciile furnizate în termen de 90 de zile, aveți dreptul la o rambursare completă. Acest lucru, împreună cu caracteristicile menționate mai sus, face ca Web Hosting Hub să fie alegerea evidentă pentru găzduirea partajată la prețuri accesibile.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map