Revizuire InMotion Hosting

Revizuire InMotion Hosting


Accesați InMotionHosting.com

Revizuire InMotion Hosting

Gazduire InMotion este o companie de web hosting foarte populară, cu o bază de clienți fideli care include peste 300.000 de site-uri web pentru clienți. Ca toate celelalte companii revizuite aici, IMH oferă mai multe planuri diferite de găzduire web, potrivite pentru fiecare nevoie de site.

Una dintre caracteristicile care diferențiază InMotion Hosting este tehnologia Speed ​​Zone. Au mai multe centre de date și îl poți alege pe cel mai apropiat de tine. Acest lucru permite un serviciu mai rapid și mai eficient. De asemenea, au zone de viteză maximă, care se mândresc cu viteze de până la șase ori mai rapide decât media.

Caracteristici de găzduire InMotion

InMotion a fost fondată în 2001 și, până în ziua de azi, în 2015, s-a stabilit ca un furnizor de prim rang de web hosting. Compania oferă totul, de la hostingul partajat de bază până la servere dedicate complet configurabile.

Premiul Tehnologie câștigătoare

Lățime de bandă nelimitată

Spațiu de disc nelimitat

99,9% Optime & Fiabilitate

90 de zile Garantie de returnare a banilor

InMotion are toate bazele acoperite cu servere Dell de înaltă performanță, o mulțime de programe și scripturi gratuite, 99,9 la sută uptime și suport 24/7.

De asemenea, compania a făcut progrese majore spre reducerea amprentei de carbon a operațiunilor lor prin utilizarea centrelor de date verzi și a programelor stricte de reciclare. Acestea și-au redus și mai mult producția de carbon cu 2.000 de tone pe an folosind un sistem de răcire cu aer exterior – ceea ce reduce și costurile cu aproape 70 la sută.

InMotion a parteneriat cu Arbori pentru viitor și a oferit finanțare pentru plantarea a 5.000 de copaci. Acest nivel de conștientizare și angajament de mediu este greu de egalat.

InMotion oferă clienților opțiunea de locație a serverului, cu centre de date în Los Angeles și Washington DC. Serverele sunt monitorizate în permanență pentru a asigura cele mai înalte niveluri de performanță. Ei utilizează zone de viteză maximă, care utilizează schimburi de peering și mai multe centre de date, pentru a optimiza viteza rețelei.

InMotion oferă trei tipuri diferite de planuri de găzduire:

Gazduire de afaceri (gazduire partajata)

Gazduire Virtual Private Server (VPS)

Gazduire server dedicat

Gazduire comună

Deci, care sunt avantajele utilizării InMotion pentru nevoile dvs. de găzduire web?

Cu nouă pachete de găzduire diferite, fiecare webmaster poate alege planul care să răspundă cel mai bine nevoilor lor curente și să-l actualizeze pe măsură ce nevoile site-ului lor îl garantează. Începătorii cu site-uri simple și trafic minim pot primi un pachet robust de găzduire pentru doar câțiva dolari pe lună. Chiar și serverele dedicate ale InMotion au un preț competitiv și sunt accesibile pentru webmasterii cu site-uri consacrate.

Garanția de returnare de 90 de zile vă permite să acordați InMotion un termen lung de încercare înainte de a vă angaja în serviciile lor. Acest lucru se referă la gradul de încredere pe care compania îl are în serviciile sale, deoarece nici o gazdă web nu oferă o perioadă mai lungă de rambursare. Ratele de rambursare sunt incredibil de mici, deoarece InMotion se angajează pe deplin să-și satisfacă clienții.

Controlpanel InMotion Hosting

Utilizatorii au posibilitatea să modifice și să gestioneze paginile web folosind software-ul cPanel backend. Aplicațiile CMS populare, cum ar fi WordPress și Joomla, pot fi instalate doar cu câteva clicuri. Bazele de date MySQL, conturile FTP, conturile de e-mail și joburile CRON pot fi, de asemenea, configurate folosind meniurile cPanel.

InMotion este o companie bine pusă la punct, care este de peste un deceniu. Noi furnizori de hosting vin și merg tot timpul, așa că este întotdeauna un risc să vă puneți site-ul în mâinile unei companii de hosting care nu sunt dovedite. Acest lucru nu este cazul cu IMH, sunt o companie de încredere care a rezistat furtunile de a fi în afacerea de hosting timp de 10 ani și continuă să fie puternice.

Aplicații & Software-ul

Pachetele de găzduire InMotion acceptă o linie completă de aplicații, cum ar fi sistemele de gestionare a conținutului, pentru software-ul complet de afaceri, inclusiv:

Avactis

AbanteCart

AlegroCart

BoxBilling

CubeCart

Instrumentul de găzduire

Magento

OpenCart

osCommerce

PHP Monedă

Punct de vânzare PHP

PrestaShop

QuickCart

TomatoCart

ZeusCart

Coșul Zen

WHMCS

WordPress

Acestea sunt aplicații utile pentru bloguri și site-uri de comerț electronic care permit integrarea ușoară a unei varietăți de funcții diferite.

Uptime & Performanţă

Caracteristicile unice ale InMotion o fac o alegere de încredere pentru site-ul dvs. de afaceri. Zonele cu viteză maximă cresc dramatic viteza de încărcare și performanță a site-ului dvs., ceea ce este excelent pentru clienți și îmbunătățește clasamentul motorului de căutare.

Garanția de uptime de 99,9% înseamnă că site-ul dvs. va fi aproape întotdeauna funcțional. Alegerea centrului de date este un alt plus important, deoarece permite rularea site-ului dvs. mai rapid și mai eficient.

InMotion a asociat cu o serie de schimburi inter pares și furnizori de servicii, astfel încât acestea să poată oferi partajare directă a datelor și conexiuni la Internet în mod sigur și mai rapid.

Performanța site-ului dvs. pe serverele gazdă este un factor important de luat în considerare atunci când alegeți între furnizorii de gazduire web. Am testat timpul de încărcare a paginii din pagina principală de găzduire InMotion.

Rezultate gazduire InMotion:

Pagina de pornire este încărcată în 3,3 secunde

Pagina de pornire este complet încărcată în 5.1 secunde

(Regiunea serverului de testare: Dallas, SUA. Conexiune: Cablu (5/1 Mbps, 30ms). Data: 11 august 2013)

Suport tehnic

Furnizorii de găzduire trăiesc și mor prin sprijinul lor, iar InMotion are toate bazele acoperite aici. Oferă asistență 24/7 prin e-mail, chat live și telefon (gratuit).

InMotion Hosting a vărsat o grămadă de bani și resurse în constituirea echipei de asistență extrem de accesibile și prietenoase.

Există un forum activ al comunității în care membrii pot pune întrebări tehnice și le pot răspunde. O bibliotecă completă de ajutor cu articole, tutoriale și videoclipuri este de asemenea disponibilă.

Despre InMotion Gazduire

Știați că InMotion Hosting a avut o clasă de clasă A cu Better Business Bureau (BBB) ​​de aproape 5 ani. InMotion este de asemenea un furnizor de servicii certificat CNET de mai bine de 10 ani.

Sursă: inmotionhosting.com/about-us

Gazduire InMotion pe Twitter

Mărturii de gazduire InMotion

Găzduirea în mișcare care a oferit unități de stare solidă a fost factorul decisiv pentru mine, foarte fericit și nu-i pot recomanda suficient pe acești tipi! (Darren E – 6 mai 2015)

Caracteristici și servicii fenomenale, Inmotionhosting este cu siguranță liderul când vine vorba de găzduire partajată. (Howard – 30 iunie 2014)

Motivul principal pentru care am decis să mă înscriu cu aceștia a fost asistența pentru clienți de primă clasă a Motion Host. Până acum, bine. Mulțumesc. (Karen – 5 ianuarie 2014)

Am avut o experiență destul de oribilă cu gazda anterioară. Trebuie să spun că nici nu mă așteptam la așa ceva de la InMotion. Baiat am gresit. InMotion mi-a depășit așteptările! (Thomas – 6 august 2013)

Nu este cea mai ieftină gazdă de acolo, dar caracteristicile lor (alegerea locației serverului, mulțumesc !!) și asistența pentru clienți este cea mai bună pe care am experimentat-o. (Linda – 6 iunie 2013)

Un pic de timp mort în ultima lună, dar InMotion a dovedit de ce sunt un furnizor de frunte atunci când mâna lor de echipaj de asistență prietenoasă m-a ajutat în migrarea blogului meu de la blogger la WordPress. (Steven – 14 mai 2013)

Evaluarea medie a InMotionHosting.com este

5 din 5.
Bazat pe 6 recenzii.

Planuri de găzduire InMotion & Prețuri

InMotion Hosting hosting de server partajat sau găzduire de clasa de afaceri cum îl numește IMH, vine ca trei planuri diferite; Planuri de găzduire lansare, Power și Pro.

Lansa

Putere

Pro

Preț

5,59 USD pe lună

7,19 USD pe lună

13,99 USD pe lună

Spatiu pe disc

Nelimitat

Nelimitat

Nelimitat

Site-uri gazduite permise

2

6

25

Lățime de bandă lunară

Nelimitat

Nelimitat

Nelimitat

Sub-Domenii

25

100

NELIMITAT

Domenii parcate

6

26

NELIMITAT

Asistență telefonică gratuită 24×7

Copii de rezervă gratuite

Nelimitat

Nelimitat

Nelimitat

Înregistrare sau transfer gratuit de nume de domeniu

Baze de date MySQL

2

50

200

Site Web Builder

Panoul de control Cpanel

280+ 1 clic pe Instalare aplicații

Software de blog

Management de conținut

Software de comerț electronic

Nu este inclus

Constructor de site-uri premium

Software de forum

Cartea de oaspeți

Galerie de imagini

Google Checkout

Calendar web

SSL comun

Credite Google AdWords gratuite

$ 275 de

$ 300 de

$ 300 de

90 de zile Garantie de returnare a banilor

Rezumatul revizuirii InMotion Hosting

Deci, este în Motion Gazduire orice bun?

Bunul: 90 de zile garanție înapoi. Cel mai bun sprijin în industrie. 99,9% garanție uptime. Alegerea locației serverului.

NUMĂRUL SO-SO: Număr limitat de domenii găzduite. Nu este cel mai ieftin. Fără activare instantanee a contului.

În total, InMotion este printre cei mai de renume și de încredere furnizori de hosting de pe piață. Acestea oferă funcții robuste de găzduire, o mulțime de opțiuni și prețuri competitive.

Indiferent dacă sunteți un webmaster începător cu un site mic sau un proprietar de site mai experimentat care are nevoie de un server dedicat, InMotion v-a acoperit.

Garanția lor de returnare de 90 de zile înseamnă că înseamnă afaceri și că își poate susține pretenția de a fi un furnizor de hosting de încredere și de încredere de nivel mondial. Spunem că dă-i drumul, deoarece IMH nu te va lăsa dezamăgit.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map