Alternatif Adobe Muse

alternatif adobe muse


Adobe Muse adalah perisian pembangun laman web, yang pada mulanya difokuskan pada kebutuhan pengguna, yang memiliki latar belakang reka bentuk web tertentu, tahap kesadaran pengekodan dan pengalaman dalam pengembangan proyek yang rumit. Tetapi bagaimana dengan pengguna tersebut, yang merupakan pemula dalam ceruk ini?

Bagaimana dengan mereka, yang baru saja membuat keputusan untuk membuat laman web yang lengkap dan mencari alternatif Adobe Muse yang baik untuk memulakan dengan jayanya dan dengan mudah? Dalam hal ini, anda tidak akan menemui penyelesaian yang lebih baik daripada pembangun laman web. Kelebihan yang paling meyakinkan dan bermakna dari sistem ini adalah bahawa ia dicipta khas dengan keperluan, kemahiran dan usaha pemula dalam fikiran.

Alternatif Adobe Muse Terbaik

Pembina laman web memberikan kemudahan penggunaan, kemudahan, fungsi, sifat intuitif dan kemampuan yang luar biasa. Ini adalah faktor-faktor yang pada awalnya mempengaruhi keputusan pengguna, yang mencari pengganti yang layak untuk Adobe Muse. Sama ada anda seorang profesional reka bentuk web atau pendatang baru yang berminat dengan niche dan bersedia untuk menguji dan meningkatkan kemampuan reka bentuk web anda, pembangun laman web akan berfungsi dengan baik untuk menyelesaikan tugas anda.

Sekiranya anda telah membuat keputusan, semakan perkhidmatan terbaik yang berfungsi dengan baik untuk jumlah pengguna yang ada akan sangat penting. Dalam artikel ini, kita akan membincangkan mengenai Wix, uKit dan WordPress – sistem yang pada masa ini dianggap sebagai alternatif Adobe Muse terbaik. Inilah sebabnya.

1. Wix

Pembangun laman web Wix

Wix – adalah pembangun laman web yang berhak mendapat gelaran alternatif “Adobe Muse terbaik”. Sistem ini sangat mudah, mudah difahami dan senang terutama bagi pengguna yang belum pernah terlibat dalam pembangunan laman web sebelumnya. Anda tidak perlu memiliki pengetahuan pengaturcaraan untuk membuat projek yang mempunyai ciri lengkap dengan Wix – petua atau petua yang mudah dan mudah dan bersepadu akan membolehkan anda melancarkan laman web yang unik dari awal tanpa kemahiran pengekodan sama sekali. Mari lihat apa yang Wix tawarkan kepada kami sekarang:

 • Templat Profesional. Galeri reka bentuk pembangun laman web kini merangkumi lebih dari 550 templat berkualiti tinggi profesional yang dibahagikan kepada kumpulan tematik untuk kemudahan pengguna. Templat laman web yang disediakan secara lalai siap untuk bergerak, menyesuaikan diri dengan desktop dan peranti mudah alih apa pun tanpa perlu melakukan pengeditan terlebih dahulu.
 • Alat Penyesuaian. Apapun templat yang akan anda cari, ia akan disesuaikan 100%, dengan banyak ciri percuma dan berbayar (seperti elemen grafik, tetapan reka bentuk, penyatuan tayangan slaid, pawagam, fail media dan penyatuan butang rangkaian sosial dll.) Untuk digunakan untuk tujuan ini.
 • Pilihan Penyuntingan Reka Bentuk. Bagi pengguna yang tidak mempunyai pengalaman reka bentuk web, Wix menawarkan dua cara utama untuk memulakan projek mereka – Wix ADI dan Standard Wix Editor. Walaupun alat Kecerdasan Reka Bentuk Buatan Wix yang inovatif akan membantu anda merancang laman web secara automatik dengan menggunakan kandungan yang dihantar sebelumnya, Editor Piawai akan memungkinkan anda membuat projek anda sendiri dari awal dengan menyuntingnya secara manual. Ini adalah bagaimana anda bukan sahaja dapat menjadikan laman web anda lebih unik, tetapi juga meningkatkan kemahiran pengekodan anda sendiri.
 • Penyunting Mudah Alih. Templat Wix tidak responsif, tetapi penyedia perkhidmatan mudah alih membolehkan membuat versi mudah alih mereka sendiri. Ini bermaksud bahawa anda dapat mengubah sepenuhnya paparan mudah alih laman web anda walaupun dalam perjalanan, tanpa membuat perubahan ini dapat dilihat dalam versi laman web desktop. Namun, semua perubahan yang anda buat dalam mod desktop pasti akan ditampilkan dalam versi mudah alih untuk membuat pengguna mengetahui berita dan kemas kini terbaru.
 • Enjin Blogging. Wix memungkinkan untuk melancarkan dan menguruskan blog 24/7. Oleh kerana mesin blogging yang terintegrasi, anda dapat menambah dan mengedit catatan, menetapkan fitur dan fungsi baru pada catatan yang ada, merancang penerbitan yang dijadualkan, mengubah tetapan bog umum, memilih bahagian Posting yang Ditampilkan, menambahkan tag, memilih dan menyesuaikan templat blog atau suapan dll.
 • Pilihan eCommerce. Dengan Wix, anda boleh mencipta dan mengurus kedai dalam talian kecil atau sederhana. Sistem ini membolehkan merancang tetingkap pertunjukan yang menarik dan berfungsi untuk secara berkesan memaparkan produk yang anda tawarkan untuk dijual, mengurus dan mengemas kini kedai web setiap saat sepanjang hari, menyesuaikan butiran pembayaran dan penghantaran, tetapan cukai, memilih dan menyesuaikan templat eCommerce, memastikan selamat dan mudah proses membeli-belah, mengimport / mengeksport produk dari fail CSV, memastikan sokongan pelanggan 24/7 dan pelbagai faedah lain yang akan dihargai oleh pelanggan.
 • Kod Wix. Pembangun laman web tidak tertumpu pada pembangunan laman web profesional, tetapi mempunyai alat yang hebat untuk ditawarkan kepada penggunanya. Ini adalah Alat Kod Wix, yang membolehkan melancarkan dan menyiapkan aplikasi web yang kompleks yang kelihatan dan berfungsi secara profesional. Tidak perlu bertarung dengan kod dan alat reka bentuk web yang rumit di sini – yang anda perlukan adalah mengikuti petua yang disediakan di antara muka untuk membuat aplikasi dan kesan anda sendiri untuk prestasi laman web lanjutan.

Kos: Wix lebih daripada pembangun laman web yang berpatutan. Untuk menguji sistem, anda boleh menggunakan pelan percuma yang tidak akan luput selama anda memerlukannya. Bagi pengguna, yang memutuskan untuk meningkatkan ke rancangan yang lebih tinggi, sistem ini membuka peluang untuk memilih antara lima langganan berbayar, yang berbeza dalam perkhidmatan, alat dan syarat yang ditawarkan serta dari aspek harga. Kos rancangan berbayar bermula dengan $ 4,50 untuk penyelesaian paling efektif menjangkau $ 24,50 untuk tawaran termahal. Wix juga sering memberikan potongan dan tawaran istimewa untuk pengguna kali pertama dan setia.

Cuba Wix secara Percuma

2. uKit

pembina laman web uKit

uKit – adalah pembangun laman web, yang merupakan alternatif Adobe Muse terbaik bagi mereka, yang memerlukan laman web perniagaan kecil. Walaupun terdapat fokus perniagaan dalam perkhidmatan, ada kemungkinan untuk membuat jenis projek berfitur lengkap yang lain – pembangun laman web yang intuitif, mudah dan berfungsi. Masters web yang tidak berpengalaman sekalipun akan dapat menguasai uKit dan melancarkan laman web dengannya hanya dalam beberapa jam sahaja – dari saat anda mendaftar dengan perkhidmatan dan sehingga anda menerbitkan projek siap pakai. Kedengaran hebat? Lihatlah set ciri sistem untuk memastikannya bukan lelucon:

 • Penyunting Laman Web WYSIWYG. Pembina laman web pada mulanya patut diberi perhatian kerana kesederhanaan dan kemudahannya yang luar biasa. Ia dilengkapi dengan editor laman web WYSIWYG yang berguna yang memaparkan semua suntingan yang anda buat di halaman dan membolehkan anda memperbaikinya tepat pada waktunya. Ciri drag-and-drop menyumbang kepada kemudahan penggunaan dan kemudahan.
 • Koleksi Templat Responsif. Pilihan templat uKit agak kurang luas daripada yang ditawarkan oleh Wix, tetapi ini tidak mementingkan aspek kualiti. Sehingga hari ini, pembangun laman web menawarkan lebih daripada 400 templat khusus kategori profesional, semuanya responsif secara lalai. Apa sahaja templat yang anda mahukan, anda akan dapat melihat pratonton versi mudah alih dan desktopnya untuk memahami bagaimana ia akan kelihatan di mana-mana peranti. Templat dapat diubah pada setiap tahap proses reka bentuk web tanpa kehilangan kandungan.
 • Widget Bersepadu. Pembangun laman web mempunyai koleksi widget yang dapat diintegrasikan yang dapat membantu anda memanfaatkan sepenuhnya prestasi projek anda. Koleksi widget cukup kaya dan merangkumi pelbagai elemen yang boleh menjadi padanan untuk projek anda (Butang Rangkaian Sosial, Komen Pengguna, Sembang Dalam Talian, Garis Masa, Pemasa, Kalkulator Perkhidmatan Dalam Talian – uCalc, Widget Panggilan Balik hanyalah beberapa contoh terbaik).
 • Enjin eCommerce. uKit pantas mendapat perhatian kerana pilihan eCommerce yang kuat. Semasa menggunakan sistem, anda boleh memilih antara dua mod yang membolehkan anda menghubungkan kedai web ke laman web anda. Anda boleh menyambungkan widget eCommerce yang ada dalam stok atau mengintegrasikan Pemalam Ecwid untuk mendapatkan laman web eCommerce yang lengkap.
 • Pilihan Integrasi Luas. Dengan uKit, adalah mungkin untuk menggabungkan dengan perkhidmatan pihak ketiga yang lain (seperti Pemain Video dan Audio, Analitis, aplikasi streaming dan lain-lain) untuk peningkatan tahap penjanaan pelanggan, pertumbuhan asas pelanggan, pengumpulan dan analisis statistik. Oleh itu, integrasi CRM, misalnya, membolehkan anda meningkatkan jumlah penjualan, mengawal aliran petunjuk, statistik kadar penukaran dan aspek yang mempengaruhinya.
 • Hak Pengurusan Web Berkongsi. uKit adalah pilihan yang baik untuk kerja berpasukan. Pengurus projek boleh berkongsi hak akses laman web dengan rakan sekerja, yang saling merancang projek. Mereka akan bertanggungjawab secara eksklusif untuk pengembangan dan promosi laman web, sementara pemilik laman web akan memiliki akses ke info pembayaran dan penagihan.

Kos: uKit adalah pembangun laman web termurah yang kini anda dapati di ceruk reka bentuk web moden. Pembina laman web menawarkan empat rancangan berbayar. Kos mereka berkisar antara $ 4 / bln hingga $ 12 / bln berdasarkan syarat dan ciri yang disertakan. Oleh itu, walaupun rancangan yang paling maju dan mahal lebih daripada yang mampu dimiliki oleh semua orang, menyediakan pelbagai ciri. Apa sahaja rancangan berbayar yang akan anda jalankan, anda pasti akan berpuas hati dengan aspek kos.

Cuba uKit secara percuma

3. WordPress

Pembina laman web WordPress

WordPress – adalah alternatif Adobe Muse percuma terbaik, jika anda memutuskan untuk melancarkan laman web dengan CMS. Sistem ini semestinya mendapat perhatian para pereka web berpengalaman, yang kemahiran dan pengetahuan pengaturcaraannya menolong mereka memanfaatkan keseluruhan rangkaian ciri platform. WordPress juga menikmati populariti dengan pengguna tersebut, yang baru memulakan penerokaan niche reka bentuk web dan tidak mahu menggunakan pembangun laman web untuk beberapa sebab. Mari kita lihat ciri-ciri yang menjadikan sistem begitu popular di pasaran reka bentuk web kontemporari:

 • Enjin Blogging. CMS pada mulanya telah mendapat pengiktirafan di seluruh dunia sebagai platform blogging, tetapi dengan cepat berkembang menjadi penyelesaian all-in-one. Walau bagaimanapun, mengenai pembangunan blog, sistem ini adalah salah satu pemimpin utama reka bentuk web.
 • Integrasi Plugin. Ini mungkin merupakan kelebihan WordPress yang paling khas – yang sangat dibanggakannya. Hampir mustahil untuk mengira jumlah tepat plugin percuma dan berbayar yang terdapat di sistem dan di web. Jumlah plugin dan add-on yang dapat diintegrasikan lebih besar daripada jumlah yang ada dalam stok. Hanya ada satu nuansa yang harus anda pertimbangkan di sini: pastikan anda berurusan dengan pembangun web yang dipercayai, ketika memilih pemalam di luar sana. Jika tidak, keseluruhan keselamatan dan maklumat sulit laman web anda mungkin berisiko.
 • Pilihan Templat. Pemilihan templat yang ada dalam stok tidak begitu luas di WordPress. Walau bagaimanapun, anda boleh mencari lebih banyak lagi di web untuk menyesuaikannya mengikut kehendak anda. Templat WordPress mungkin juga percuma dan berbayar. Syarat pemilihan dan cadangan penggunaan juga hampir sama, kerana tema WordPress luaran juga dikembangkan oleh pereka web yang sama sekali tidak anda kenal.
 • Penyuntingan Kod. Sistem ini menunjukkan kesedaran mengenai kemahiran dan asas pengkodan. Sekiranya anda tidak mempunyai bahasa pengaturcaraan, mungkin menjadi cabaran bagi anda untuk membuat laman web yang unik. Walau bagaimanapun, jika kemahiran reka bentuk web anda berada pada tahap yang baik, anda akan mendapat keuntungan menggunakannya.
 • Komuniti Pengguna yang Luas. Walaupun, CMS tidak dapat membanggakan sokongan pelanggan yang kuat, keperluan pengguna untuk bantuan kualiti dikompensasikan sepenuhnya oleh maklumat yang diberikan oleh komuniti pengguna yang luas, yang telah berkembang sejak tarikh penubuhan sistem ini..
 • Pilihan Hosting Percuma. WordPress tidak mempunyai hosting tersendiri, tetapi setiap pengguna berpeluang memilih hosting apa pun pilihannya.

Kos: WordPress adalah Sistem Pengurusan Kandungan sumber terbuka percuma. Pengguna boleh membuat dan mengurus laman web tanpa sebarang kos di sini. Walau bagaimanapun, jika anda perlu membuat projek dengan ciri penuh dengan banyak fungsi, plugin, widget dan templat berkualiti tinggi, anda tidak akan membelinya tanpa membelinya di web. Selain itu, anda perlu menjaga hosting kerana WordPress tidak mempunyai penyelesaian hosting bersepadu. Sebenarnya, penyedia hosting terbaik, yang juga merupakan cadangan rasmi sistem itu sendiri, adalah Bluehost. Selain daripada pelbagai perkhidmatan, ia menawarkan tiga rancangan, dengan kos bermula dari $ 2.95 / bln dan mencecah hingga $ 5.45 / bln.

Cuba WordPress secara Percuma

Pokoknya

Adobe Muse adalah aplikasi desktop yang berkualiti, yang memiliki editor visual yang menyederhanakan proses pembinaan web. Walau bagaimanapun, sistem ini tidak begitu mudah digunakan untuk orang yang tidak mempunyai kemahiran reka bentuk web dan ini juga menunjukkan perlunya melakukan tindakan tambahan agar laman web dapat diakses di web. Pilihan alternatif Adobe Muse terbaik sering kali menjadi cabaran, kecuali anda tahu apa yang perlu diperhatikan ketika meneruskan proses pengembangan laman web.

Alternatif TOP Adobe Muse:

WixWix adalah pembangun laman web all-in-one terbaik, yang membolehkan melancarkan pelbagai jenis laman web. Kumpulan fiturnya yang menakjubkan, pilihan reka bentuk dan penyesuaian web yang luas, kesederhanaan dan kemampuan mampu menjadikan sistem sebagai pengganti yang tidak dapat dinafikan kepada Adobe Muse.
Wix.com

uKituKit adalah pembangun laman web berkualiti tinggi, yang berfungsi dengan baik untuk melancarkan laman web perniagaan kecil, walaupun, anda juga dapat menggunakan sistem untuk membuat laman web lain. Tidak perlu memahami aspek reka bentuk web atau pengekodan, pilih hosting dan muat naik laman web anda ke dalamnya. Segala-galanya dilakukan secara langsung dalam sistem, yang memastikan hasil yang baik dan pengalaman membina web tanpa gangguan. uKit.com

WordPressWordPress adalah CMS sumber terbuka percuma, yang menikmati populariti di seluruh dunia kerana kesederhanaan, set ciri, tanpa syarat khas untuk pengetahuan pengekodan dan hasil hebat yang akhirnya anda akan dapat. Sistem ini juga terkenal dengan pilihan integrasi yang kuat yang juga memberikan hasil yang baik. WordPress.org

Sistem ini dicipta khas dengan mempertimbangkan keperluan pengguna. Mereka adalah pilihan yang baik untuk bukan teknisi, tetapi mereka juga sesuai untuk pembangun web yang mahir. Semua platform mudah digunakan, senang dan berkesan. Mereka memastikan pengalaman reka bentuk web yang lancar dan berjaya, mencetuskan hasil yang baik.

Buat laman web secara percuma

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map