Alternatif BigCommerce

Alternatif BigCommerce


Komersial Besar – sudah pasti pemimpin terkenal di niche eCommerce. Pembangun laman web khusus ini dibuat dengan mempertimbangkan keperluan pemilik kedai dalam talian dan, dengan itu, menawarkan sekumpulan ciri dan alat yang diperlukan untuk melancarkan kedai web yang kuat, berfungsi dan menarik. Sistem ini mempunyai banyak peminat, yang terus menggunakannya secara berkala untuk menyelesaikan tugas eCommerce mereka.

Namun, ada juga pengguna tersebut, yang tidak menyukai BigCommerce kerana sebab tertentu, sama ada kerumitan sistem, kosnya dan lain-lain. Mereka mula mencari alternatif yang lebih baik untuk pembangun laman web.

Nasib baik, terdapat banyak pembangun laman web, CMS atau pemalam eCommerce yang boleh menjadi pengganti BigCommerce pada masa kini. Kami telah menguji puluhan sistem dan memilih tujuh platform teratas yang paling sesuai untuk pelbagai jenis kedai dalam talian – dari pasar raya dalam talian yang besar dan hingga tingkap pameran kecil dengan beberapa puluhan kedudukan produk. Mari kita ikhtisar perkhidmatan ini sekarang.

Alternatif BigCommerce Terbaik:

 1. Shopify – Alternatif BigCommerce Terbaik
 2. Wix – Pembangun Laman Web e-Dagang e-Komersial # 1
 3. WooCommerce – Plugin eCommerce untuk WordPress
 4. Volusion – Alternatif Perisian Keranjang Belanja
 5. 3dcart – Perisian eCommerce Alternatif
 6. Squarespace – Pembina Laman Web SaaS All-in-One
 7. Magento – Platform eCommerce untuk Perniagaan Kecil

Shopify – Alternatif BigCommerce Terbaik

Shopify - Alternatif BigCommerce Terbaik

Shopify – adalah alternatif terbaik untuk BigCommerce. Pembangun laman web dibuat secara eksklusif dengan mempertimbangkan keperluan peruncit dalam talian dan pelanggan mereka.
Platform ini dapat digunakan untuk membangun pelbagai jenis kedai web bergantung pada keperluan dan kehendak pengguna. Perkhidmatan ini dilengkapi dengan alat dan ciri yang boleh bawa pengalaman membina laman web eCommerce anda ke tahap yang baru dan memastikan hasil yang baik.

Ciri-ciri Shopify merangkumi:

 • Templat Khusus Niche – sebagai pembangun laman web khusus, Shopify dapat memiliki koleksi templat eCommerce khusus khusus yang mengagumkan. Mereka adalah responsif sejak awal dan anda boleh memilih antara tema percuma dan berbayar, semuanya berkualiti tinggi. Sistem ini menawarkan satu set alat penyesuaian, yang memungkinkan untuk mengubah reka bentuk kedai dalam talian anda sesuai dengan pilihan dan keperluan anda (lihat kedai dalam talian Shopify yang sebenar).
 • Perisian Titik Jualan – salah satu ciri yang terkenal oleh Shopify adalah perisian Point of Sale, yang memungkinkan untuk menggunakan terminal kad luaran yang tersedia, membuat beberapa akaun kakitangan yang selamat, menerima pesanan dalam mod luar talian, menggabungkan dengan cepat dengan perisian perakaunan yang anda gunakan untuk menggunakan dll.
 • Integrasi Amazon – jika anda berhasrat untuk bekerjasama dengan Amazon Marketplace, maka Shopify pasti merupakan pilihan terbaik untuk anda. Sistem ini baru-baru ini mengumumkan integrasi Amazon, yang memungkinkan penyegerakan kedai web Shopify anda dengan akaun Amazon untuk meningkatkan jumlah penjualan dan membina kepercayaan pelanggan.
 • Platform Blogging – Shopify mempunyai platform blog tersendiri, yang merupakan alat yang berguna ketika berinteraksi dengan klien. Ketersediaan blog memungkinkan pelanggan dan pemilik kedai web berkomunikasi antara satu sama lain, menghantar dan mengetahui maklumat baru mengenai proses membeli-belah, membuat buku carian dan melakukan tindakan lain.
 • Stor aplikasi – Shopify App Store menawarkan pelbagai aplikasi percuma dan berbayar yang dapat meningkatkan prestasi laman web anda. Semua aplikasi disusun mengikut kategori di sini untuk memudahkan pencarian pengguna. Kategori yang paling popular termasuk Pemasaran, Jualan, Alat, Gudang, Penyegerakan dengan Perkhidmatan Luar, Pencarian Produk untuk Dijual, Perkhidmatan Sosial, Perkhidmatan Pelanggan, Pengumpulan Statistik dll..
 • Sokongan Pelbagai Bahasa – perisian ini dilengkapi dengan sokongan berbilang bahasa, yang merupakan ciri berguna untuk semua kedai web. Tidak kira apa jenis kedai dalam talian yang anda perlukan – anda pasti akan mendapat keuntungan dengan membuat beberapa versi bahasa untuk mencari pelanggan dan rakan perniagaan di seluruh dunia.

Harga Shopify: platform adalah penyelesaian all-in-one untuk eCommerce, yang bermaksud domain dan hosting sudah termasuk dalam rancangan sebagai tambahan kepada pembangun laman web itu sendiri. Terdapat percubaan percuma untuk menguji bagaimana sistem ini berfungsi. Maka anda harus memilih salah satu daripada tiga rancangan yang ada. Setiap daripada mereka membolehkan anda menjual produk tanpa had. Tetapi perbezaannya adalah berkaitan dengan jumlah akaun staf, yuran transaksi, dan beberapa manfaat tambahan. Basic Shopify berharga $ 29 sebulan untuk sebuah kedai kecil. Pilihan yang bagus untuk memulakan. Shopify berharga $ 79 sebulan dengan laporan profesional dan yuran transaksi yang lebih rendah. Advanced Shopify adalah untuk mengembangkan pasaran yang berharga $ 299 sebulan menampilkan bayaran terendah sebagai tambahan kepada wartawan lanjutan dan perkhidmatan pihak ketiga untuk pengiraan kadar penghantaran automatik.

Cuba Shopify secara percuma

Wix – Pembangun Laman Web e-Komersial # 1 yang siap dibina

Wix - Pembangun Laman Web e-Komersial # 1 yang siap dibina

Wix – adalah penyelesaian all-in-one terbaik, yang menikmati populariti di seluruh dunia dan digunakan untuk membuat laman web profesional, berkualiti dan menarik dari pelbagai jenis, termasuk kedai dalam talian.

Sistem ini boleh dianggap baik Alternatif BigCommerce kerana set ciri kaya, fungsi drag-and-drop, antara muka yang mesra pengguna dan ciri lain yang memungkinkan untuk melancarkan laman web berkualiti dengan kos yang berpatutan.

Ciri teras Wix adalah seperti berikut:

 • Templat eCommerce – sebagai pembangun laman web sejagat, Wix mempunyai galeri templat yang luas, yang dibahagikan kepada beberapa bahagian berdasarkan tema yang dipilih. Templat eCommerce juga terdapat di sini dan menonjol dari orang ramai kerana penampilannya yang berkualiti tinggi, bergaya dan moden. Pembangun laman web juga menawarkan satu set alat penyesuaian reka bentuk, yang memastikan proses pembinaan web yang lancar dan memungkinkan untuk melakukannya buat reka bentuk kedai web yang anda perlukan sekarang. Semua templat yang ditawarkan oleh perkhidmatan adalah mudah alih dari awal, yang merupakan aspek penting bagi mana-mana kedai web.
 • Kemudahan penggunaan – Wix terkenal dengan kemudahan penggunaan dan sifat intuitif. Malah seorang pemula boleh memulakan dan menguruskan kedai dalam talian di sini – begitu mudah dan mudah difahami prosesnya. Terdapat Pengurus Stor di sini, yang membolehkan menjejaki status dan perincian semua pesanan, menguruskan senarai inventori, mengatur parameter dan gambar produk, mengirim buletin ShoutOut kepada pelanggan agar mereka mengetahui semua tawaran produk, kemas kini, tindakan promosi, penjualan, acara dll.
 • Kecerdasan Buatan – platform ini mempunyai alat ADI canggih, yang merupakan bonus sebenar bagi pengguna yang mempunyai sedikit atau tanpa kemahiran reka bentuk web. Ciri Artificial Design Intelligence membolehkan membina kedai web dari awal dengan mengikuti langkah mudah yang ditawarkan oleh perkhidmatan. Anda hanya perlu menjawab soalan yang dihasilkan oleh sistem secara automatik, memberikan maklumat utama mengenai perniagaan anda, pautan ke akaun rangkaian sosial dan data lain yang berkaitan dan menonton hasilnya.
 • Wix App Market – pengguna akan mempunyai akses ke App Market, di mana mereka dapat mencari aplikasi percuma dan berbayar untuk pengurusan kedai yang berkesan. Anda boleh mendapatkan aplikasi eCommerce khusus di sini yang dapat disatukan dengan mudah ke dalam kedai dalam talian anda untuk meningkatkan prestasinya.
 • Pilihan Forum dan Blogging – Wix dilengkapi dengan fungsi blog dan forum yang kuat. Ini adalah faedah untuk mana-mana kedai dalam talian kerana memberi anda peluang untuk sediakan dan sambungkan forum atau blog ke laman web eCommerce siap pakai anda. Ini memastikan komunikasi yang lebih produktif antara anda dan pelanggan anda dan memudahkan pencarian maklumat yang diperlukan untuk pemula.
 • Galeri Produk – persembahan produk yang tepat sangat penting untuk keberkesanan proses penjualan. Lebih baik anda berjaya menghadirkan produk anda kepada khalayak sasaran, semakin banyak peluang mereka untuk menarik perhatian mereka. Semasa membina kedai web dengan Wix, anda berpeluang membuat, menambah dan mengurus galeri produk untuk mempamerkan produk yang ditawarkan untuk dijual dan ciri terperinci mereka. Semua gambar yang ditambahkan ke galeri dilihat dengan ukuran penuh dan anda boleh memuat naik seberapa banyak gambar yang anda perlukan untuk persembahan produk yang lebih baik.
 • Ketersediaan Pilihan Pembayaran – pelanggan mempunyai pilihan pembayaran yang bagus untuk dipilih, termasuk PayPal yang paling popular, kad kredit dan lain-lain. Semua pembayaran adalah selamat, yang wajib bagi semua pelanggan. Anda boleh menetapkan peraturan penghantaran dan cukai, mengemas kini harga dan melakukan tindakan lain yang anda perlukan untuk menjadikan proses membeli-belah selamat dan berkesan.

Harga Wix: Untuk menjual produk dalam talian, anda memerlukan sebarang rancangan dari Perniagaan & Bahagian perdagangan. Di sini kami mempunyai empat langganan yang merangkumi Business Basic berharga $ 23 sebulan untuk menerima pembayaran dalam talian, Business Unlimited berharga $ 27 sebulan dengan ciri logo profesional, integrasi Google Analytics, dan banyak lagi. Pelan VIP perniagaan adalah untuk kedai digital yang lengkap dengan harga $ 35 sebulan dengan lebar jalur tanpa had dan storan 50GB. Rancangan perusahaan adalah untuk syarikat besar dengan perwakilan antarabangsa yang bersedia membayar $ 500 setiap bulan.

Cuba Wix secara Percuma

WooCommerce – Plugin eCommerce untuk WordPress

WooCommerce - Plugin eCommerce untuk WordPress

WooCommerce – adalah percuma WordPress plugin dibangunkan untuk pengguna yang ingin mengikuti CMS yang paling popular dan menggunakannya untuk menjual produk dalam talian. Pengguna harus memahami dengan jelas bahawa ia tidak boleh digunakan sebagai platform terpisah untuk membina kedai dalam talian. Ia hadir sebagai tambahan untuk platform berasaskan WP yang ada. Plugin ini dilengkapi dengan sistem pengurusan produk yang sederhana di samping sambungan dan perkhidmatan premium untuk mempromosikan perniagaan anda secara dalam talian.

Berikut adalah beberapa ciri asas yang perlu dicari di WooCommerce:

 • Kemudahan penggunaan – ciri khas ini merujuk kepada menguruskan pemalam itu sendiri. Ia tidak memerlukan kemahiran atau pengetahuan khas. Anda hanya perlu memasangnya dan mengaktifkannya seperti plugin WP yang lain. Proses penyediaan merangkumi beberapa langkah mudah di mana anda dapat menentukan mata wang, memilih pilihan pembayaran untuk disambungkan, menetapkan keperluan penghantaran, dll.
 • Pengurusan produk – menguruskan produk dengan WooCommerce sebenarnya sama dengan menambahkan artikel baru di WordPress. Anda akan dapat menambahkan keterangan item, memuat turun foto, membuat kategori dan koleksi produk baru, menetapkan tetapan SEO ke setiap halaman produk, dan banyak lagi. Sekiranya anda tidak baru menggunakan CMS, anda akan mendapati sistem pengurusan produk sangat mudah.
 • Plugin dan Integrasi – apabila digunakan bersama dengan WordPress, WooCommerce serasi dengan ribuan plugin lain yang merangkumi alat pelaporan, instrumen SEO, alat pembayaran, dan banyak lagi. Ia boleh dihubungkan dengan MailChimp dan perkhidmatan pemasaran e-mel lain. Selain itu, plugin ini dilengkapi dengan peluasannya sendiri untuk mempromosikan produk menggunakan ganjaran, kod promo, WooCommerce Points, dan perkhidmatan berbayar lain.

Harga WooCommerce: pengguna boleh memasang dan menggunakan pemalam dengan kos sifar. Walau bagaimanapun, versi percuma hanya menyediakan fungsi asas untuk mula menjual barang secara dalam talian. Sekiranya anda memerlukan instrumen pemasaran tambahan, anda perlu membayar sambungan dan perkhidmatan pihak ketiga yang berasingan. Harganya boleh berkisar antara $ 40 hingga $ 300. Lebih-lebih lagi, anda semestinya mempunyai domain dan hosting. Memilih penyelesaian pelayan yang dioptimumkan WP seperti Bluehost adalah pertaruhan terbaik. Mereka bermula pada $ 2.95 sebulan. Selain itu, anda mungkin memerlukan tema WP premium untuk menonjol.

Cubalah WooCommerce secara percuma

Volusion – Alternatif Perisian Keranjang Belanja

Volusion - Alternatif Perisian Keranjang Belanja

Volusion – adalah pembina laman web terkenal yang dibuat untuk membantu pengguna membina laman web eCommerce. Keuntungan platform utama adalah hakikat bahawa ia berfungsi dengan baik untuk pemula dan pemaju yang berpengalaman. Anda boleh memilih templat, melakukan sedikit pengaturan, dan menyiarkan secara langsung atau menyelami proses reka bentuk dan penyesuaian web. Apa sahaja yang anda pilih, sistem akan membawa cukup ciri untuk mengembangkan laman web siap sedia dari awal (lihat yang sebenar Contoh laman web Volusion).

Ciri-ciri Volusion adalah seperti berikut:

 • Pembina Kedai Dalam Talian – editor laman web hadir sebagai pembangun kedai dalam talian utama yang membolehkan pengguna membuat halaman produk, membahagikan barang ke dalam kategori, menetapkan pilihan, memuat naik gambar, dan banyak lagi.
 • SEO dan Pelaporan – pengguna akan dapat mengakses dashboard khusus Volusion di mana mereka dapat mengedit SEO dan tetapan lain. Ini merangkumi URL tersuai, tajuk dan keterangan SEO, tag meta halaman produk, dan banyak lagi. Platform ini juga membolehkan anda mengedit atribut alt dan menjadikan gambar produk lebih mesra SEO dan juga kedai dalam talian secara umum.
 • Pengurusan Produk Intuitif – menguruskan produk dengan Volusion sangat mudah. Pembangun platform membuat halaman berasingan di mana pengguna boleh membuat kategori dan subkategori baru serta mengedit yang ada. Setiap bidang boleh disesuaikan dan diedit – dari tetapan dan foto SEO produk hingga kandungan teks, pilihan produk, rekod, dll.
 • Fleksibiliti yang dipertingkatkan – jika anda ingin melancarkan perniagaan yang berkembang dan berskala, anda pasti ingin memasuki beberapa pasar global terbesar. Volusion dapat disatukan dengan eBay dan Amazon untuk paparan maksimum. Selain itu, pengguna akan menghargai lebih daripada 30 pilihan pembayaran yang berbeza untuk penyatuan yang lancar selain pintu masuk pembayaran tradisional seperti Paypal dan Stripe.

Harga Volusion: platform ini menawarkan empat rancangan yang berbeza untuk dipilih bergantung pada saiz kedai, jumlah produk yang ingin anda jual, dan ciri lain. Rancangan tersebut merangkumi Persona ($ 29 sebulan), Profesional ($ 79 sebulan, Perniagaan ($ 299 sebulan), dan Perdana (boleh dirunding). Semakin banyak jualan setiap tahun yang anda harapkan, semakin tinggi rancangan yang anda perlukan. Setiap rancangan merangkumi alat SEO bawaan, pengurusan inventori, dan banyak lagi. Pelan premium juga dilengkapi dengan pengabaian troli, pesanan telefon, dan ciri lain.

Cuba Volusion secara Percuma

3dcart – Perisian eCommerce Alternatif

3dcart - Perisian eCommerce Alternatif

3dcart – adalah salah satu pembangun laman web eCommerce paling lama yang dilancarkan pada tahun 1997. Platform ini adalah veteran industri yang memberikan pelbagai alat penjualan, pemasaran, dan promosi di luar kotak. Ia dilengkapi dengan kemudahan penggunaan yang menjadikan perisian ini baik untuk pemula.

Berikut adalah beberapa sebab mengapa 3dcart mungkin menjadi pilihan yang baik:

 • Penyesuaian Halaman Produk – pengguna boleh memilih dari tiga jenis produk utama untuk ditambahkan. Ia merangkumi digital, barang fizikal, dan kad hadiah / sijil. Ada kemungkinan untuk mengatasinya berdasarkan kategori, menguruskan senarai stok produk, mengedit maklumat penghantaran, memuat naik gambar, dan mengedit keterangan.
 • Pemasaran – perisian mempunyai perkhidmatan dan instrumen pemasaran terbina dalam. Kedai masa depan anda akan mempunyai plugin membeli-belah bersepadu seperti Nextag, Feed Export, Shopzilla, dan lain-lain. Setiap pemalam boleh disediakan secara manual. Terdapat juga alat Pengurus Promosi untuk membuat penawaran, penjualan, dan penawaran khusus berdasarkan algoritma tertentu.
 • Statistik & Analisis – 3dcart menawarkan ciri pelaporan yang kuat yang menyediakan pelbagai jenis carta dan statistik. Pengguna akan dapat mengesan aktiviti pembeli dan sesi dalam talian. Instrumen analitik menonjolkan produk kegemaran dan terlaris pelanggan. Sistem ini memungkinkan untuk melihat keseluruhan destinasi penghantaran dan juga gateway pembayaran yang paling banyak digunakan.
 • Tetapan SEO – untuk meningkatkan kedudukan laman web anda, platform ini menyediakan alat pengoptimuman SEO canggih yang membolehkan pengguna mengedit fail peta laman dan robot, menetapkan 301 pengalihan ke halaman sasaran, bekerja dengan nilai Open Graph, dan banyak lagi.

Harga kad 3d: masing-masing dari lima rancangan 3dcart yang tersedia menawarkan pendaftaran domain, ciri keranjang belanja bersepadu, pesanan dan lebar jalur tanpa had, fungsi blog terbina dalam, dan banyak lagi. Rancangannya adalah seperti berikut: Startup Store ($ 19 sebulanKedai Asas ($ 29 sebulanKedai Plus ($ 79 sebulanKedai Kuasa ($ 129 sebulan, dan Kedai Pro ($ 229 sebulan). Semua rancangan disertakan dengan yuran transaksi yang sifar.

Cuba 3dcart secara percuma

Squarespace – Pembina Laman Web SaaS All-in-One

Squarespace - Pembina Laman Web SaaS All-in-One

Squarespace – adalah pembangun laman web all-in-one yang menampilkan koleksi tema bergaya dengan fokus pada eCommerce. Semua templat mempunyai pilihan penjualan bersepadu yang membolehkan pemula hidup dengan kedai digital mereka yang baru dan lengkap dalam beberapa minit (lihat yang sebenar Kedai Squarespace). Anda akan menghargai satu set alat inventori dan pengurusan produk selain pengurus kandungan intuitif, alat promosi dan banyak lagi.

 • Templat Bersedia – apabila anda perlu melancarkan kedai digital yang dibina dengan Squarespace, anda hanya perlu memilih templat dan mengedit kandungan. Pemilihan blok dan komponen mempunyai semua yang anda perlukan termasuk blok CTA, borang perolehan, galeri produk, maklumat hubungan dan banyak lagi. Tidak diperlukan kemahiran teknikal atau penyediaan manual.
 • Pengurusan Kandungan – ciri pengurusan produk dilaksanakan melalui Pengurus Kandungan tersuai. Alat ini memudahkan untuk mengedit setiap produk. Selain mengedit teks dan memuat naik gambar, pengguna akan dapat membuat kategori produk yang terpisah, mengubah harga, menawarkan beberapa variasi dan pengubahsuaian produk.
 • Ciri-ciri terbina dalam – sementara perisian tidak bergantung pada perkhidmatan atau widget pihak ketiga, ia menawarkan beberapa instrumen bawaan sendiri. Sebagai contoh, terdapat sistem amaran automatik yang memberitahu pengguna apabila produk kehabisan stok.
 • Gerbang Pembayaran Bersepadu – anda tidak perlu menghubungkan kaedah pembayaran secara manual semasa menggunakan Squarespace. Mereka sudah siap dan siap digunakan. Walaupun sistem ini tidak menawarkan pilihan yang sangat kaya, anda masih boleh memanfaatkan Paypal, Stripe atau Apple Pay yang ada. Terdapat peluang untuk dibayar secara langsung berkat perkongsian dengan Stripe. Tetapi anda semestinya mempunyai akaun perbankan yang sah untuk menggunakan ciri tersebut.
 • Alat Promosi – manfaatkan peningkatan kesetiaan pelanggan dan buat tawaran istimewa untuk pelanggan anda menggunakan kod promo, kupon, pop timbul iklan, bar pengumuman, dan banyak lagi. Anda boleh membuat dan menyesuaikan kempen iklan anda sendiri.

Harga Squarespace: empat rancangan Squarespace utama merangkumi Personal ($ 12 sebulan, Perniagaan ($ 18 sebulan, Asas ($ 26 sebulan, dan Lanjutan ($ 40 sebulan). SSL percuma, domain, templat, SEO, dan ciri lain termasuk dalam harga. Pelan premium juga menawarkan penyelesaian tempat penjualan, kad hadiah, analisis eCommerce, dan alat berguna lain.

Cuba Squarespace secara percuma

Magento – Platform eCommerce untuk Perniagaan Kecil

Magento - Platform eCommerce untuk Perniagaan Kecil

Magento – mungkin CMS e-dagang paling kuat dan kuat yang boleh didapati di pasaran. Walaupun memerlukan sedikit keluk pembelajaran untuk memulakan, perisian ini sangat sesuai untuk membina dan menguruskan mana-mana kedai digital walaupun ukuran atau pengkhususannya. Sistem ini menawarkan pelbagai tambahan dan sambungan untuk menjalankan kedai dan mengedarkan produk ke seluruh dunia.

Berikut adalah beberapa ciri utama yang ditawarkan Magento:

 • Menguruskan Produk – perisiannya adalah CMS. Ini bermaksud fleksibiliti maksimum dari segi penyuntingan halaman produk dan kandungan. Pengguna dapat menambahkan item baru dengan mudah, mengubah dan mengemas kini maklumat produk asas seperti tajuk atau keterangan, membuat dan memilih dari pelbagai kategori, melakukan penyediaan SEO untuk setiap halaman produk.
 • Alat Pemasaran – Dengan Magento, pengguna mendapat beberapa peluang promosi yang unik seperti membuat senarai keinginan pelanggan untuk mempromosikan barang tertentu juga dengan bantuan kod promo yang dapat diedarkan secara fizikal atau dalam talian. Pemilik kedai juga boleh membuat senarai produk teratas, membuat perbandingan dengan penerangan dan pernyataan yang lebih terperinci.
 • cara bayaran – pengguna platform boleh memilih dari gerbang pembayaran percuma dan berbayar. Di satu pihak, ada peluang untuk menghubungkan Paypal, Stripe, atau Braintree dengan kos sifar. Sebaliknya, anda mungkin menyambungkan alat tambahan untuk memproses kad debit. Tetapi itu hanya pilihan yang dibayar.
 • Proses Pemeriksaan – membeli produk adalah mudah dengan Magento. Baik oleh pengguna berdaftar atau tetamu dapat menangani proses pembayaran, yang dapat menjimatkan masa. Mereka akan melihat harga akhir dengan cukai dan kos penghantaran disertakan dan dikira secara automatik.

Harga Magento: platform sumber terbuka adalah percuma untuk digunakan. Walau bagaimanapun, untuk melancarkan kedai dengan ciri lengkap, anda memerlukan tambahan tambahan. Anda juga perlu menjaga domain dan hosting. Kedua-duanya mungkin berharga dari $ 10 hingga $ 50 dan lebih sebulan. Selain itu, anda mungkin ingin menonjol dengan templat Magento eksklusif dari senarai premium. Dalam kes ini, bersiaplah untuk membayar tambahan $ 20- $ 400.

Cubalah Magento secara Percuma

Kesimpulannya

BigCommerce – semestinya platform SaaS yang baik untuk keperluan eCommerce. Ini adalah pilihan yang baik untuk peniaga yang ingin menjual barang digital dan fizikal. Lebih-lebih lagi, sistem ini sangat mudah digunakan, yang menjadikannya pilihan yang tepat untuk pemula yang ingin mengakses perpustakaan produk tersuai, pilihan penghantaran bersepadu, fungsi pembayaran terbina dalam, dan banyak lagi.

Pada masa yang sama, BigCommerce pasti tidak mempunyai alat canggih untuk mengurus dan mempromosikan produk. Koleksi tema dan ciri penyesuaian minimum yang terhad boleh menjadi kelemahan penting bagi menuntut usahawan. Di sinilah anda memerlukan penyelesaian eCommerce yang lebih fleksibel dan berdedikasi untuk senarai di atas.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map