Alternatif dan Pesaing Shopify

Alternatif Shopify


Shopify – kuat dan maju perisian eCommerce yang tidak perlu diperkenalkan dalam reka bentuk web kontemporari dan pasaran eCommerce. Sistem ini selalu dan kini tetap menjadi salah satu pemimpin industri yang tidak dapat disangkal, menyediakan pelbagai ciri dan alat yang diperlukan untuk menutupi pelbagai keperluan pengembangan web pelanggan (lihat contoh laman web Shopify yang sebenar).

Namun, mari kita hadapi kebenaran: tanpa mengira beratus kelebihan platform yang tidak dapat dinafikan, ia masih agak rumit, terutama bagi pengguna, yang tidak pernah terlibat dalam pembangunan laman web sebelum ini. Terlebih lagi, ada pengguna, yang tiba-tiba menghadapi keperluan untuk mengurangkan perbelanjaan eCommerce mereka dan buat kedai web yang lebih kecil. Ada juga pengguna, yang menganggap bayaran transaksi Shopify, templat berbayar atau alat tambah terlalu mahal. Ini adalah salah satu kebimbangan utama pemula, yang baru memulakan perniagaan eCommerce mereka dan tidak bersedia untuk melabur banyak dalam proses.

Apa pun alasan untuk mencari alternatif Shopify yang lebih baik yang anda ada, anda pasti akan mengetahui pengganti terbaik untuk sistem yang tidak akan membuat anda acuh tak acuh. Pembangunan niche pembinaan laman web tidak tetap sama dan pesaing Shopify mula menawarkan penyelesaian yang ada lebih sederhana, lebih berpatutan, jauh lebih baik dari segi kualiti dan kemudahan penggunaan.

Alternatif Shopify: Wix

Pembangun laman web Wix

Wix – adalah alternatif Shopify terbaik, yang layak digelar sebagai pemimpin utama. Walaupun, ini bukan perkhidmatan khusus, ia tetap berfungsi dengan baik untuk pembangunan kedai dalam talian kecil dan sederhana, yang secara serentak akan menampilkan prestasi eCommerce yang sangat baik. Ia dilengkapi dengan editor drag-and-drop, memungkinkan untuk membuat dan menyesuaikan reka bentuk laman web eCommerce anda dalam masa yang singkat. Ini adalah penyelesaian pembinaan web yang sempurna untuk pengguna yang mempunyai sedikit atau tanpa pengalaman reka bentuk web sama sekali. Berikut adalah gambaran ringkas mengenai sorotan utama Wix:

 • Pilihan Penyuntingan Reka Bentuk. Dengan Wix, pengguna boleh pilih antara dua pilihan penyuntingan laman web bergantung pada kemahiran dan tahap kesedaran pengekodan mereka. Wix ADI berfungsi dengan baik untuk pengguna, yang tidak dapat membanggakan kepakaran reka bentuk web yang kaya, namun mempunyai keinginan untuk membuat dan menyesuaikan kedai web bersaiz kecil hingga sederhana yang berkesan. Alat Kecerdasan Reka Bentuk Buatan secara literal melakukan semua pekerjaan untuk anda, mengisi templat eCommerce yang paling sesuai dalam mod automatik.
 • Enjin eCommerce. Sistem ini dilengkapi dengan platform eCommerce yang kuat yang membolehkan anda melancarkan dan menguruskan kedai dalam talian walaupun cara yang lebih mudah daripada dengan Shopify. Apa yang anda boleh lakukan di sini adalah menyesuaikan pilihan pembayaran dan penghantaran, membuat reka bentuk tetingkap pertunjukan eksklusif, mengeluarkan kupon diskaun dan sijil hadiah, menetapkan parameter pengurusan cukai, mengimport / mengeksport produk, memuat naik dan menguruskan senarai produk dll..
 • Pengurusan yang Mudah. Semua kedai dalam talian yang dibuat dengan Wix mudah diuruskan. Semua pesanan ditambahkan ke Pengurus Stor untuk membolehkan anda mengesan status dan perinciannya. Anda juga boleh menguruskan senarai inventori anda di sini dengan menetapkan saiz produk dan pilihan warna, menunjukkan jumlah produk yang ada dan lain-lain. Anda juga boleh terus berhubung dengan pelanggan dengan menghantar buletin ShoutOut agar mereka diberitahu mengenai tawaran, penjualan produk, semasa, rancangan, acara dan apa yang tidak.
 • Pelbagai Templat eCommerce Profesional. Pembangun laman web menawarkan pilihan templat eCommerce yang cukup besar. Kesemuanya responsif mudah alih secara lalai dan sesuai dengan resolusi dan saiz skrin apa pun. Lihatlah kedai dalam talian Wix sebenar dibuat oleh penggunanya
 • Pilihan Pembayaran Selamat. Wix mementingkan keselamatan setiap pembayaran. Ia membolehkan menerima pelbagai jenis pembayaran, termasuk kad kredit, PayPal dll. Sebagai pemilik kedai dalam talian, anda boleh menetapkan peraturan cukai dan penghantaran, mengubah harga dan melakukan tindakan lain untuk memastikan pengalaman membeli-belah yang selamat kepada pelanggan anda.
 • Sokongan pelbagai bahasa. Wix memungkinkan untuk buat beberapa versi bahasa laman web anda untuk menyasarkan pelanggan dan rakan kongsi dari luar negara. Ini meningkatkan keberkesanan pembangun laman web dan fokus eCommerce.
 • Widget dan Aplikasi eCommerce. Pembangun laman web menawarkan banyak pilihan widget dan aplikasi khusus eCommerce yang terdapat di App Market-nya. Beberapa widget yang dapat menambah prestasi kedai web anda termasuk Wix Stores, Kedai Etsy, Simpl-e-Commerce, Google Ads & Membeli-belah, Dapatkan Google Ads, Pengiriman Fetchy, Shippo, Multiorders, ShipStation dan banyak lagi.
 • Naik oleh Wix. Ini adalah penyelesaian perniagaan all-in-one yang merangkumi 20 produk untuk pemasaran dan promosi perniagaan yang berkesan semuanya dalam satu tempat. Alat ini membolehkan anda berhubung dengan pelanggan dengan berkesan melalui borang dalam talian, sembang langsung, akses peti masuk dan pengurus kenalan bersepadu. Untuk mengoptimumkan kualiti interaksi dengan pelanggan, juga mungkin menggunakan fitur seperti Invois, Automasi, Alur Kerja, Harga Harga, Tugas & Peringatan. Ini dan ciri-ciri Ascend lain terdapat di bahagian Pengurus Pelanggan atau alat Pemasaran untuk akses dan penyatuan yang cepat dan mudah.

Kos: Terdapat rancangan percuma yang membolehkan anda membina, mengawal dan mengurus laman web siap pakai (atau bahkan membuat beberapa laman web) dengan mudah untuk selang waktu yang tidak terhad. Walau bagaimanapun, berkaitan dengan pembangunan laman web eCommerce, rancangan ini tidak berfungsi sama sekali kerana dilengkapi dengan pelbagai had dan sekatan fungsi. Nasib baik, Wix mempunyai kumpulan rancangan yang berasingan terpakai untuk pembuatan laman web perniagaan dan eCommerce. Ini termasuk:

 • Asas Perniagaan ($ 23 / bln) – mesin eCommerce bersepadu, penerimaan pembayaran dalam talian, pilihan penghantaran / pembayaran serba boleh;
 • Perniagaan Tanpa Had ($ 27 / bln) – alat pengembangan perniagaan yang maju, aplikasi perniagaan untuk usahawan, platform eCommerce;
 • VIP Perniagaan ($ 49 / bln) – melengkapkan Wix Suite, lebar jalur tanpa had, ruang storan video tanpa meter;
 • Perusahaan ($ 500 / bln) – penyelesaian perniagaan end-to-end yang menyediakan fungsi tertinggi dan jumlah alat maksimum.

Trik: anda boleh membuat kedai dalam talian menggunakan Wix walaupun dengan rancangan percuma. Untuk melakukan itu, cukup tambahkan butang PayPal ke halaman dan sediakan tetapan pembayaran anda. Walau bagaimanapun, ini berfungsi sekiranya anda menjual satu atau dua produk. Dan tentu saja, tidak akan ada sistem pengurusan hubungan pelanggan atau penjejakan pesanan. Dalam kes ini, semua manipulasi diberikan secara manual.

Terlepas dari rancangan premium eCommerce yang akan anda jalankan, Wix menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 14 hari. Ini adalah kelebihan penting bagi pengguna, yang ingin menguji fungsi eCommerce pembangun laman web sebelum meneruskan pengembangan kedai web.

Lihat juga:
Ulasan Wix.
Cara Menggunakan Pembangun Laman Web Wix.

Cuba Wix secara Percuma

Alternatif Shopify: WooCommerce

WooCommerce

WooCommerce – adalah alternatif CMS terbaik untuk Shopify. Ini adalah plugin keranjang belanja WordPress sumber terbuka, yang membolehkan anda membuat dan mengurus kedai web berasaskan CMS yang sempurna, tidak lebih teruk daripada dengan Shopify. Plugin ini percuma untuk dimuat turun dan dipasang, namun ia masih mempunyai sekumpulan ciri berbayar untuk menyumbang kepada keberkesanan proses reka bentuk web. Disenaraikan di bawah adalah kelebihan utama pemalam:

 • Mudah Diintegrasikan. WooCommerce berfungsi dengan baik untuk membina kedai dalam talian kecil dan sederhana. Sangat mudah untuk menggabungkannya ke laman web WordPress mana pun untuk memberikan fungsi eCommerce, kami Perbandingan WordPress vs Shopify membuktikan bahawa.
 • Wizard Aplikasi Terperinci. Sebaik sahaja anda memuat turun dan memasang sistem, anda akan ditawarkan wizard terperinci mengenai cara memulakan pembuatan kedai web dan pengurusan selanjutnya dengan jayanya. Inilah yang menjadikan sistem pilihan yang baik walaupun untuk pengguna yang kurang berpengalaman.
 • Set Ciri-ciri Keluar yang Lengkap. WooCommerce dilengkapi dengan satu set lengkap ciri eCommerce yang disediakan di luar kotak. Plugin ini menawarkan reka bentuk, diskaun dan tawaran istimewa yang dioptimumkan untuk mudah alih, sokongan geolokasi, peluang untuk memuat naik dan menjual produk fizikal dan digital, pilihan pembuatan kod kupon, ulasan produk, pengurusan inventori yang selamat dan mudah, organisasi produk yang mudah, pelbagai pilihan pembayaran dan banyak lagi.
 • Pilihan Pemasaran. Semasa menggunakan pemalam, anda dapat mengawal proses pendaftaran pengguna, membuat katalog produk, melacak statistik penjualan anda dan tingkah laku khalayak sasaran, menetapkan kategori dan pilihan penapis carian, mengatur pembayaran, perincian cukai dan penghantaran, menerima pesanan dan dalam talian pembayaran, mengatur pesanan untuk meningkatkan tahap penglibatan pengguna dan kesedaran.
 • Reka Bentuk eCommerce. WooCommerce memberi akses kepada pelbagai templat eCommerce bersepadu. Mereka mempunyai kualiti tinggi, penyesuaian mutlak dan pengoptimuman mudah alih. Inilah yang menjadikan kedai-kedai web berasaskan WooCommerce tampil hebat di semua jenis peranti desktop dan mudah alih.
 • Penghantaran Produk Lanjutan. Plugin ini menawarkan fungsi penghantaran produk yang berguna dan serba boleh. Ini merangkumi pilihan seperti penghantaran tarif tetap, pengambilan tempatan, penghantaran luar negeri dan tempatan, dll. Selain itu, sistem memberikan akses ke kalkulator penghantaran automatik bersepadu yang memungkinkan untuk mengetahui kos pesanan anda, kepelbagaian harga untuk pelbagai kawasan penghantaran dll.

Kos: WooCommerce adalah pemalam percuma. Namun, untuk memanfaatkannya, anda tidak akan dapat membeli tanpa membeli hosting dan nama domain untuk laman web anda. Pilihan yang paling munasabah dalam kes ini adalah menggunakan Bluehost – penyedia hosting WordPress yang disyorkan secara rasmi. Hosting itu mudah digunakan dan dimengerti dan ia juga menawarkan satu set kelebihan dan ciri yang dapat anda gunakan, termasuk keselamatan, sokongan pelanggan yang layak, prestasi sempurna, pasar yang kaya, banyak skrip, unik Ciri fokus WordPress, Alat SEO, senarai hitam IP, perlindungan DDOS, alat Penyekat Akses Laman dan banyak lagi. Pelan Bluehost juga berpatutan. Kos mereka berkisar antara $ 2.95 / bln dan $ 13.95 berdasarkan syarat dan perkhidmatan yang tersirat.

Lihat juga:
Ulasan WordPress.
Cara Membina Laman Web dengan WordPress.

Cubalah WooCommerce secara percuma

Alternatif Shopify: Squarespace

Squarespace - Pembangun Laman Web B&B dengan Sistem Tempahan

Squarespace – adalah pembangun laman web awan yang penuh dengan ciri, yang berfungsi dengan baik untuk pemula dan pakar reka bentuk web kerana set fitur bersepadu yang luas. Platform ini dilengkapi dengan fungsi eCommerce khas yang memungkinkan untuk melakukannya memulakan dan menguruskan pelbagai jenis kedai dalam talian dengan berkesan. Ruang Squarespace tidak memerlukan kecekapan pengekodan namun ia membenarkan penyesuaian kod templat HTML / CSS untuk membolehkan anda membuat projek eCommerce mewah dan diperibadikan sepenuhnya. Disenaraikan di bawah adalah kelebihan utama pembangun laman web yang berkaitan dengan pembangunan kedai web:

 • Enjin e-dagang yang kuat. Sama seperti Shopify, Squarespace menonjol daripada orang ramai kerana platform eCommerce bersepadu yang memberikan akses kepada pelbagai ciri pembangunan kedai web. Sistem ini membolehkan anda menyambungkan Sijil SSL percuma, menyatukan keranjang belanja ke mana-mana halaman, membuat tetingkap pameran produk yang menarik secara visual, menyesuaikan tetapan pengurusan produk, menanamkan Peta Google (jika diperlukan), aktifkan ciri pemasaran dan komen e-mel, tambahkan variasi produk / SKU serba boleh, integrasikan akaun media sosial (Facebook, Twitter, Google+, Dropbox, Tumblr, Instagram, Dribbble, Linkedin, Pinterest, SoundCloud, Behance, Twitch, Yelp dan banyak lagi). Begitu juga, untuk membuat logo kedai web, menambah kalendar dalam talian, menyesuaikan tetapan pembayaran / penghantaran dan menggunakan pelbagai pilihan kesetiaan yang bermanfaat untuk kadar penglibatan pelanggan yang lebih tinggi.
 • Alat tambah dan Widget. Pembina laman web membolehkan memilih dan mengintegrasikan add-on dan widget eCommerce tertentu. Ini termasuk peluasan untuk galeri gambar, alat eCommerce untuk kafe dan restoran, butang media sosial dan banyak lagi.
 • Alat Penjejakan Statistik Kedai Web. Platform ini membolehkan anda menggunakan alat bersepadu untuk mengesan statistik kedai web bersama dengan data pelanggan. Terdapat peluang untuk mengintegrasikan Aplikasi Metrik Squarespace atau Analitis Google untuk mengesan aspek yang memerlukan penambahbaikan.
 • Penjadualan Ketajaman. Squarespace kini memungkinkan untuk berintegrasi dengan yang maju Platform Penjadualan Ketajaman. Ini adalah sistem penjadualan janji dalam talian profesional yang mungkin berguna bagi pemilik kedai web, yang juga telah mewujudkan kehadiran perniagaan tempatan. Alat ini membolehkan mereka menyelesaikan tawaran penjualan mereka dan terus berhubung dengan pelanggan dengan pelbagai cara. Anda boleh membuat dan menguruskan janji secara dalam talian dan menggunakan banyak alat perniagaan kecil bersepadu untuk menjadualkan tugas yang berkaitan dengan eCommerce anda.
 • Pelbagai Penyumbang. Dengan Squarespace, anda dapat mengerjakan pengembangan kedai web anda dengan sekumpulan pereka web, memberikan hak akses laman web khas untuk masing-masing.
 • Reka Bentuk eCommerce. Koleksi templat Squarespace juga merangkumi sekumpulan tema berkualiti untuk kedai digital, yang profesional, disesuaikan dan responsif. Semasa mengerjakan penyesuaian templat anda, anda boleh menetapkan tetapan keterlihatan sebelum disiarkan. Anda juga boleh menggunakan Pembuat Halaman Sampul untuk merancang halaman muka depan yang menarik untuk projek anda. Akhirnya, terdapat Editor Halaman Checkout lanjutan untuk kedai digital di sini yang membolehkan anda menyesuaikan penampilan kedai web anda (lihat Contoh eCommerce Squarespace).

Kos: Squarespace adalah pembangun laman web dengan harga yang sederhana. Tidak ada rancangan sepenuhnya percuma di sini, tetapi ada kemungkinan untuk memilih salah satu langganan premium dan mengujinya selama 14 hari dengan kos sifar untuk melihat apa yang ditawarkannya. Berikut adalah senarai rancangan yang boleh anda pilih sekarang:

 • Peribadi ($ 12 / bln) – Bayaran transaksi 3%, sambungan domain khusus percuma, 20 halaman laman web;
 • Perniagaan ($ 18 / bln) – Bayaran transaksi penjualan 2%, kredit AdWords, jumlah halaman web tanpa had;
 • Asas ($ 26 / bln) – lebar jalur dan ruang simpanan cakera yang tidak terhad, nombor produk tanpa had, ciri perakaunan bersepadu;
 • Lanjutan ($ 40 / bln) – pencetakan label, pemulihan automatik pembayaran terbengkalai, penghantaran pembawa masa nyata dll.

Apa sahaja rancangan berbayar yang akan anda jalankan, pembangun laman web akan membiarkan anda menggunakan hosting dan nama domain percuma. Sekiranya anda sudah memilikinya, teruskan untuk melantiknya ke akaun Squarespace anda untuk terus menggunakannya.

Lihat juga: Ulasan Squarespace terperinci.

Cuba Squarespace secara percuma

Alternatif Shopify: Volusion

Pembangun e-dagang Volusion

Volusion – adalah salah satu yang paling berpatutan pembangun laman web eCommerce khusus, yang memungkinkan untuk membina kedai web yang baik dengan kos sederhana. Sistem ini tidak sepopuler pemimpin terkemuka yang telah dikaji di atas tetapi masih perlu diberi perhatian kerana set ciri menarik yang disediakan. Perisian eCommerce memastikan sokongan pelanggan 24/7 secara langsung, pilihan perlindungan anti-penipuan yang dipercayai, transaksi pembayaran yang selamat dan ciri lain yang sangat dihargai oleh pengguna. Ini termasuk:

 • Alat eCommerce yang mengagumkan. Perisian ini dilengkapi dengan satu set alat penting, yang mana banyak malah lebih baik daripada yang terdapat di Shopify. Ini adalah: senarai inventori yang luas, Penjana Kod Bar, sistem pengurusan inventori yang maju dan banyak lagi.
 • Import / Eksport Produk Fail CSV. Sama ada anda akan menjual produk fizikal atau digital, anda tidak akan menghadapi masalah ketika membuat katalog dan memuat naik produk di sana. Ciri eksport / import produk fail CSV akan membantu mempermudah tugas.
 • Alat Prestasi Kedai Web yang Dipertingkatkan. Dengan Volusion, anda dapat meningkatkan prestasi kedai web anda dengan menggunakan ciri dan alat khusus khusus. Di antara elemen yang boleh anda gabungkan dalam laman web e-niaga anda, masuk akal untuk menyebut perkara berikut: kalkulator penghantaran dan kadar cukai, alat pemulihan lanjutan, pengurusan akaun pelanggan, kod vendor khas, pemprosesan pesanan mudah, integrasi penghantaran drop, penyediaan gudang, ciri bot captcha, alat mata wang profesional dll.
 • Templat eCommerce yang berkualiti. Menjadi sistem eCommerce, Volusion menawarkan koleksi templat khusus yang dibahagikan mengikut kategori. Pilihannya tidak cukup luas (sehingga hari ini, terdapat lebih dari 40 templat eCommerce di sini), tetapi kualiti tema berada di tingkat tertinggi (lihat contohnya). Apa sahaja templat yang anda mahukan, ia akan responsif, 100% disesuaikan, menawarkan pilihan penyuntingan kod WYSIWYG dan CSS / HTML lanjutan bagi mereka yang mempunyai kemahiran tersebut.

Kos: Dasar harga Volusione mematuhi pelbagai keperluan, objektif dan kemahiran eCommerce. Sistem ini tidak mempunyai rancangan percuma, namun ia menawarkan empat langganan berbayar. Ini termasuk:

 • Peribadi ($ 29 / bln) – peluang untuk menjual sehingga 100 produk, 1 akaun kakitangan dll;
 • Profesional ($ 79 / bln) – kemungkinan untuk menjual sehingga 5,000 produk;
 • Perniagaan ($ 299) – produk tanpa had, sokongan Keutamaan;
 • Perdana (harganya dirunding secara bebas) – berfungsi dengan baik untuk syarikat antarabangsa besar yang memerlukan VIP sokongan dan ciri canggih.

Lihat juga: Kajian volusi.

Cuba Volusion secara Percuma

Alternatif Shopify: Komersial Besar

Perisian e-dagang Bigcommerce

Komersial Besar – adalah pengganti Shopify yang berfokus pada eCommerce terbaik, yang membolehkan anda melancarkan laman web untuk perniagaan berorientasikan penjualan berskala kecil, sederhana dan besar. Tajuk pembangun laman web eCommerce memberi anda petunjuk mengenai pengkhususan khusus platform, sementara rangkaian alat dan elemen yang ditawarkannya, berbanding dengan Shopify berada di atas purata. Mari kita lihat ciri-ciri BigCommerce utama untuk menyedari apa yang ditawarkannya:

 • Pilihan Integrasi eCommerce yang hebat. Pembangun laman web dilengkapi dengan satu set pilihan integrasi eCommerce yang kuat yang dicipta khas untuk meningkatkan kualiti kedai web yang dibuat dengan sistem. Di antara integrasi yang tersedia, anda boleh memilih dan menghubungkan pelbagai aplikasi pemasaran dan penukaran (Google AdWords, HubSpot, suite ujian A / B seperti Optimizely dll.), Integrasi ERP untuk meningkatkan keberkesanan prestasi laman web anda (Brightpearl, NetSuite dan Microsoft Dynamics) , aplikasi penghantaran (ShipperHQ, Ordoro, Endicia, ShipStation dan ShippingEasy), aplikasi CRM (Salesforce, NetSuite dan Zoho), API dan alat perakaunan dll..
 • Peluang Pemasaran. Dengan BigCommerce, anda dapat menyiapkan aplikasi dan ciri pemasaran seperti penyatuan akaun sosial, menjual produk melalui pelbagai platform perdagangan, menyiapkan alat pemasaran e-mel automatik, mengatur proses pertukaran / pengembalian produk, membuat dan mengurus senarai inventori, menetapkan parameter dan spesifikasi produk, merancang sepanduk iklan, mengeluarkan sijil hadiah dan tawaran diskaun dll.
 • Eksport / Import CSV. Sistem ini memungkinkan untuk memuat naik senarai produk dengan mudah dengan menggunakan ciri eksport / import CSV lanjutan yang ditawarkan oleh sistem secara lalai.
 • Templat eCommerce responsif. Dengan BigCommerce, anda boleh memilih antara lebih daripada 100 templat, semuanya ada responsif secara semula jadi dan disesuaikan sepenuhnya. Perlu diingat bahawa jumlah tema yang ada disediakan secara berbayar, tetapi harganya sederhana dan pastinya bernilai kualiti setiap templat yang disediakan.

Kos: BigCommerce bukan sistem percuma. Namun, ada peluang untuk menguji ciri-cirinya selama 14 hari tanpa sebarang kos. Pelan berbayar merangkumi 3 langganan, iaitu:

 • Pelan Piawai ($ 29.95 / bln) – lebar jalur dan ruang simpanan cakera yang tidak terhad, peluang untuk menambah bilangan produk yang diperlukan;
 • Pelan Plus ($ 79.95 / bln) – ciri segmentasi pelanggan, penjimat troli terbengkalai;
 • Pelan Pro ($ 249.95 / bln) – SSL tersuai, Ulasan Google dan banyak lagi;
 • Perusahaan (kos bergantung kepada jenis perniagaan dan kerumitan) – penyelesaian yang disesuaikan secara individu untuk syarikat besar dengan jumlah penjualan dan pendapatan yang tinggi.

Anda boleh menjimatkan 10% dari kos awal dengan membuat pembayaran tahunan. Akhirnya, sistem ini menawarkan Pelan Perusahaan satu-of-a-kind yang tidak mempunyai harga tetap dan kosnya dibincangkan secara terperinci dengan pengurus produk dalam setiap kes individu.

Lihat juga: Kajian BigCommerce.

Cubalah BigCommerce secara percuma

Pokoknya

Adakah anda betul untuk memulakan laman web eCommerce dan mencari alternatif Shopify yang lebih baik? Terdapat banyak perkhidmatan di luar sana, yang dapat memenuhi selera, kemampuan, kemahiran, objektif dan anggaran. Pembangun laman web berfungsi dengan baik untuk jumlah tugas eCommerce yang berlaku dan anda boleh memilih salah satu yang sesuai dengan anggaran dan keperluan anda.

Terdapat banyak laman web seperti Shopify; dalam siaran kami, kami hanya menyebut yang berbeza dengan Shopify dalam kumpulan pengguna pilihan (perniagaan kecil dan sederhana), ciri, harga dan kemudahan penggunaan. Pembangun laman web SaaS adalah penyelesaian terbaik untuk pemilik perniagaan kecil dan pengusaha, yang akan menjual beberapa puluhan produk.

Kelebihan Wix, WooCommerce, Squarespace, Volusion dan BigCommerce adalah jelas: kesederhanaan proses pembuatan web, kemudahan penggunaan modul perdagangan dan rancangan harga yang lebih berpatutan. Bagaimanapun, masuk akal untuk menguji alternatif ini dan membuat pilihan anda sebelum melancarkan perniagaan anda sendiri.

Buat Kedai Dalam Talian secara Percuma

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map