Wix vs Aliran Web

wix vs aliran web


Sama ada anda memerlukan laman web untuk kegunaan peribadi atau perniagaan, anda tidak akan memerlukan alat pembinaan web yang menyediakan pelbagai ciri dan pilihan pembinaan laman web.

Wix dan Webflow adalah dua pembangun laman web, yang boleh dimasukkan ke dalam senarai teratas pembangun laman web kontemporari yang paling popular. Mereka berfungsi dengan baik untuk pemula pertama dan profesional reka bentuk web, menawarkan set ciri dan koleksi templat yang luas.

Ringkasan Pantas:

WixWix – adalah pembina laman web all-in-one yang terkenal di dunia, yang tidak memerlukan persembahan. Perkhidmatan ini mendapat pengiktirafan global kerana kemudahan penggunaan, kemudahan, keluk pembelajaran yang sedikit, banyak templat berkualiti tinggi dan dasar harga yang berpatutan. Wix.com

Aliran WebWebflow – adalah perkhidmatan yang dipercayai yang merangkumi ciri-ciri pembangun laman web dan CMS. Oleh itu, ia berfungsi dengan lebih baik untuk pembangunan laman web profesional, memberi kuasa kepada pereka web dan agensi bebas untuk membuat laman web kompleks lengkap untuk pelanggan. Webflow.com

Fakta bahawa kedua-dua pembangun laman web menikmati populariti yang luar biasa menjadikan pilihan alat terbaik menjadi lebih rumit. Oleh itu, perkhidmatan manakah yang dapat meraih kepercayaan anda dalam jangka masa panjang? Yang mana yang lebih baik untuk semua kategori pengguna? Apa titik kuat dan lemah kedua pembangun laman web yang menjadikan masing-masing menonjol dari orang ramai?

Untuk menjawab soalan ini dan lain-lain yang mungkin memberi anda petunjuk mengenai platform apa yang akan dipilih untuk projek anda yang seterusnya, luangkan masa anda untuk membaca ulasan ini. Di sinilah kami mengumpulkan maklumat yang tersedia mengenai pembangun laman web untuk membantu anda membuat pilihan yang tepat. Mari kita meneroka perbandingan Webflow vs Wix dengan segera!

1. Kemudahan Penggunaan

 • Wix. Pembina laman web luar biasa sederhana dan intuitif untuk setiap pengguna, tanpa mengira kemahiran yang ada, pengalaman dan objektif reka bentuk web sebelumnya. Mendaftar ke sistem memerlukan masa sekitar satu minit dan tidak memerlukan usaha yang terlalu banyak. Sejurus selepas pendaftaran, anda sampai ke panel kawalan, yang cukup difahami dan disusun secara logik.

  Penyunting Wix

  Panel kawalan Wix terdiri daripada dua bidang, iaitu Dashboard dan Editor itu sendiri. Ini membolehkan mengawal setiap langkah yang anda buat, sambil mengerjakan pembangunan projek anda, memperbaiki kesilapan tepat pada waktunya. Menyediakan pengalaman membina laman web WYSIWYG, Wix membolehkan anda memilih templat pilihan dan menyesuaikannya dengan keperluan dan standard anda.

  Editor drag-and-drop memungkinkan untuk memilih elemen, widget dan add-on yang pantas dan mudah. Sistem ini mematuhi model “kedudukan mutlak”, yang menyumbang kepada paparan yang lebih baik dari semua elemen laman web. Namun, ini juga alasan mengapa anda tidak dapat menukar templat semasa proses pembinaan web.

  Lebih-lebih lagi, pembangun Wix terus berusaha untuk mempermudah pendekatan pembinaan laman web tanpa mempengaruhi hasil akhir yang tinggi. Mulai hari ini, pembangun laman web boleh mempunyai editor direka semula yang diperbaharui yang membolehkan membuat laman web kontemporari dengan kesan tatal paralaks canggih, navigasi mudah, pilihan penyatuan latar belakang video dan kesan kuat lain.

  Penyunting Standard Wix

 • Aliran Web. Dicipta dengan keperluan profesional reka bentuk web, pembangun laman web dilengkapi dengan pendekatan reka bentuk web yang lebih rumit. Sistem ini merangkumi banyak ciri dan alat, yang meremehkan yang boleh mengakibatkan kualiti projek rendah.

  Proses pendaftaran juga cepat dan mudah di sini, tetapi anda pasti memerlukan lebih banyak masa untuk membiasakan diri dengan panel kawalan perkhidmatan dan meneroka semua alat, kategori, elemen dan bahagian yang terlibat. Pembangun laman web menawarkan banyak bar alat yang kompleks, penyunting laman web HTML / CSS dan pilihan penyesuaian reka bentuk lanjutan yang memerlukan pemahaman yang mendalam dan bahkan latar belakang reka bentuk web tertentu.

  Penyunting Aliran Web

  Antaramuka aliran web sama sekali tidak mudah dan intuitif – terdapat banyak perkara untuk dilayari, disiasat dan dipelajari di sini. Pengguna kali pertama pasti akan keliru dengan pelbagai alat dan tetapan yang akan mereka temui di panel kawalan perkhidmatan. Walau bagaimanapun, perlu disebutkan bahawa antara muka sistem ini disusun secara logik, yang agak mempermudah penerokaannya.

Wix vs Aliran Web. Kemudahan penggunaan adalah faktor yang sangat unggul Wix, terutama jika dibandingkan dengan Webflow. Sistem ini intuitif, mudah dan senang dikuasai untuk semua kategori pengguna. Ia dilengkapi dengan banyak tutorial, pilihan sokongan pelanggan yang kuat dan panel kawalan yang dapat difahami, yang menyediakan banyak alat dan pilihan penyesuaian.

2. Set Ciri dan Kelenturan

 • Wix. Pembangun laman web mempunyai banyak ciri, alat dan pilihan yang memastikan proses reka bentuk web yang cepat, mudah dan bebas dari masalah. Tidak perlu memiliki atau mempelajari asas pengkodan untuk melancarkan laman web dengannya – semua ciri dan alat yang diperlukan disediakan secara lalai di sini. Cukup akses ke papan pemuka untuk mengetahui perkhidmatan yang ditawarkan. Di sinilah anda akan menemui banyak elemen fungsional untuk memulakan dan menyesuaikan projek peribadi dan perniagaan, termasuk laman web korporat, blog, halaman arahan, portfolio, laman web komersial, projek bukan untung dan bahkan kedai web kecil hingga sederhana.

  Jumlah pilihan yang ada tersedia di panel kawalan dan anda boleh menggunakannya bila-bila masa anda perlu merancang laman web. Pada masa yang sama, Wix mempunyai App Market yang luas yang terdapat dalam widget, add-on dan ekstensi. Mereka dibayar dan percuma, jadi, anda hanya perlu memilih elemen yang ingin anda gabungkan dalam projek anda.

  Salah satu ciri khas pembangun laman web adalah yang maju Wix ADI Alat (Artificial Design Intelligence), yang membolehkan anda menyesuaikan dan menerbitkan laman web yang berkualiti tanpa usaha dan pelaburan masa sama sekali. Sistem ini akan menghasilkan beberapa soalan untuk membuat laman web untuk anda dalam mod automatik berdasarkan jawapan yang akan anda berikan. Namun, jika anda merasakan bahawa kemahiran reka bentuk web anda berada di tahap teratas, anda boleh memilih alternatif yang baik, dengan merancang laman web dalam editor standard. Pilihan ini tidak memerlukan pengetahuan pengaturcaraan yang mendalam juga.

  Wix ADI Editor

  Wix juga berbangga dengan enjin blog dan eCommerce. Sistem ini membolehkan anda membuat, mengurus dan mengemas kini blog dengan ciri lengkap serta kedai dalam talian kecil atau sederhana. Sekiranya anda akan memulakan blog dengan perkhidmatan tersebut, anda akan dapat memilih templat untuknya, menulis dan menambah catatan, menyesuaikan tetapan keterlihatan, mengaktifkan / mematikan pilihan komen dan lain-lain Sekiranya anda berhasrat untuk menubuhkan kedai web, enjin eCommerce bersepadu akan membantu anda memulakan dengan mudah. Anda dapat menguruskan kedai web anda dalam antara muka visual, menambahkan dan mengatur senarai produk, membuat koleksi item digital / fizikal yang anda rancangkan untuk menjual, menyesuaikan parameter penghantaran, cukai dan penghantaran, menetapkan parameter produk utama, menambahkan gambar dan spesifikasi dll.

  Wix baru-baru ini menambahkan satu set ciri canggih baru yang memberi kesan positif terhadap prestasi laman web, reka bentuk dan kemudahan pengurusan projek. Oleh itu, Wix Turbo merangkumi sekumpulan alat, yang membolehkan mengoptimumkan masa rendering laman web tanpa mempengaruhi petunjuk prestasinya. Hasilnya, kelajuan pemuatan laman web anda akan meningkat seiring dengan kadar penglibatan pelanggan.

  Penyunting Blog Wix

  Ciri lain yang menambah tahap kepuasan pelanggan adalah alat Wix Ascend. Ini adalah satu set perniagaan all-in-one kontemporari yang maju yang menyediakan lebih daripada 20 produk dan alat, yang mustahak untuk pengurusan dan promosi projek anda yang berkesan. Alat-alat ini disusun dengan senang menjadi beberapa bahagian berdasarkan petunjuknya.

  Walaupun, Wix menawarkan kemudahan penggunaan, ia boleh menjadi sumber ciri dan alat yang diperlukan untuk pengembangan aplikasi. Ciri Wix Code memungkinkan untuk melancarkan pelbagai jenis aplikasi tanpa mempelajari aspek pengekodan. Anda tidak perlu bekerja di penyunting teks atau memilih alat khas untuk memulakannya – cukup sampai ke antara muka perkhidmatan untuk membuat aplikasi anda di sana. Apa yang boleh anda lakukan di sini ialah menambahkan kandungan baru dan kesan khas, melancarkan pangkalan data dan menyisipkan pelbagai elemen yang ditawarkan oleh sistem.

 • Aliran Web. Sebagai perkhidmatan yang berorientasikan pemaju, Webflow tidak dapat hanya menawarkan rangkaian fitur yang luas yang ditujukan untuk pembuatan projek yang kompleks. Ketersediaan alat penyesuaian reka bentuk mewah, ciri penyuntingan HTML / CSS, pilihan blog dan integrasi memberikan fokus khusus CMS pembangun laman web. Penerokaan ciri-ciri ini memungkinkan untuk mencapai hasil yang mengagumkan, kerana kemahiran reka bentuk web anda berada pada tahap yang diperlukan.

  Aliran Web CMS

  Aliran Web membolehkan anda mengintegrasikan kod HTML tersuai ke tajuk dan footer laman web, sementara integrasi dengan sistem Zapier memungkinkan kerjasama pasukan yang berkesan dan bermanfaat. Ini bermaksud bahawa anda boleh memberikan hak pengurusan laman web kepada semua ahli pasukan, yang berusaha mengembangkan projek tertentu dengan anda.

  Semasa bekerja dengan Webflow, anda akan dapat menyesuaikan templat yang dipilih dalam salah satu daripada dua mod – Pereka atau Penyunting. Mod pereka membolehkan anda mengintegrasikan add-on dan widget luaran ke halaman laman web anda untuk meningkatkan fungsi mereka. Ini boleh menjadi rangkaian sosial, teks, bentuk, bidang masuk, blok-div, captcha, bahagian, bekas, abstrak, tajuk, pautan, widget kotak centang serta video latar belakang, lajur, senarai, butang, integrasi kod, standard dan pop- ke atas tingkap dll. Mengenai mod Editor, ia membolehkan anda mengedit kandungan laman web yang tersedia dengan berkesan, seperti teks, pautan, fail media, elemen reka bentuk grafik dan gerakan dan banyak lagi.

  ECommerce aliran web

  Apa yang penting, laman web Aliran Web siap untuk mudah alih dan anda boleh mengemas kini walaupun dalam perjalanan. Sekiranya terdapat keperluan untuk mengeksport kod laman web sebagai fail CSV untuk mengimportnya lebih jauh ke platform lain, pembangun laman web memberikan pilihan ini tanpa sebarang kos. Cukup sampai di Bahagian Koleksi sistem dan eksport fail di sana. Itu sangat senang dan berguna.

Wix vs Aliran Web. Mengenai aspek fungsi, Wix juga memegang jawatan utama di sini, tanpa mengira kerumitan aliran Web. Sistem ini dilengkapi dengan alat penyesuaian reka bentuk yang kuat, enjin blog dan mesin eCommerce, Wix ADI, Turbo Mode, App Market bersepadu dan banyak lagi ciri lain yang menjadikannya alat pembinaan web yang tiada tandingannya. Set ciri aliran web kurang luas dan juga lebih rumit untuk pengguna biasa.

3. Reka bentuk

Carta Perbandingan Reka Bentuk

WixAliran Web
Bilangan Tema:550200
Editor Mudah Alih:&# x2714; YA&# x2714; YA
Reka Bentuk Laman Web AI:&# x2714; YA✘ TIDAK
Seret&Jatuhkan:&# x2714; YA&# x2714; YA
Dioptimumkan untuk Mudah Alih:&# x2714; YA&# x2714; YA
 • Wix. Wix menawarkan salah satu koleksi templat kualiti yang paling mengagumkan, serba boleh dan luas. Pada masa ini, pengguna boleh memilih lebih dari 550 tema yang menakjubkan dan dapat disesuaikan sepenuhnya. Mereka tergolong dalam kategori khusus berdasarkan topik yang mereka minati. Koleksi templat sistem dikemas kini secara berkala dengan tema menakjubkan yang dikembangkan oleh pereka web perkhidmatan. Templat responsif secara lalai, yang bermaksud bahawa mereka betul-betul menyesuaikan diri dengan semua jenis layar, resolusi dan ukuran.

  Pilihan pratonton yang mudah membolehkan menonton cara laman web anda dipaparkan dalam versi mudah alih dan desktop. Terdapat juga peluang untuk mengedit anda versi laman web mudah alih dalam perjalanan, yang sangat mudah dan menjimatkan masa. Ingatlah bahawa pengeditan yang anda buat dalam mod mudah alih tidak ditampilkan dalam versi laman web desktop, sementara pengeditan yang anda buat dalam mod desktop akan segera ditunjukkan dengan baik dalam rejim mudah alih.

  Terlepas dari koleksi templat kaya pembangun laman web, pengguna ditawarkan peluang untuk memilih tema kosong dan menyesuaikannya dari awal. Ini adalah kaedah pasti untuk mendapatkan reka bentuk projek yang unik. Seperti yang disebutkan di atas, Wix tidak membenarkan beralih templat di tengah proses penyesuaian laman web, yang dijelaskan oleh mod penyuntingan “kedudukan mutlak” yang diikuti. Ini mencetuskan keperluan untuk memilih templat dengan teliti sejak awal.

 • Aliran Web. Koleksi templat sistem ini juga cukup kaya, walaupun agak ketinggalan daripada Wix dari segi jumlah tema dan kualitinya. Walau bagaimanapun, pemaju perkhidmatan tetap merancang tema baru untuk mengembangkan koleksi.

  Sehingga hari ini, set reka bentuk Webflow merangkumi lebih dari 200 tema, 30 daripadanya adalah percuma dan selebihnya dibayar. Kos tema yang anda dapat dengan bayaran tambahan adalah antara $ 24 dan $ 79. Pengguna boleh memilih dari beberapa versi templat untuk setiap laman web. Ini termasuk halaman utama, perkhidmatan, mengenai kami, ulasan, kenalan dan banyak lagi. Pilihan reka bentuk tidak hanya untuk templat siap pakai sahaja. Pengguna juga boleh memilih kanvas kosong untuk menyesuaikannya dari awal berdasarkan pilihan dan keperluan khusus mereka.

Wix vs Aliran Web. Wix mengatasi Arus Web dari segi kebolehubahan reka bentuk dan pilihan penyesuaian templat. Koleksi templat perkhidmatan lebih luas – sama seperti jumlah tema percuma. Wix juga dilengkapi dengan editor mudah alih bersepadu yang memungkinkan untuk membuat dan mengubah suai versi mudah alih projek pada bila-bila masa sepanjang hari.

4. Sokongan Pelanggan

 • Wix. Pasukan sokongan pelanggan pembangun laman web mesra pengguna dan sentiasa bersedia untuk memberi pelanggan segala jenis bantuan. Perkhidmatan ini menonjol daripada orang ramai kerana antara muka intuitifnya, navigasi yang mudah dan petunjuk, petua serta petunjuk mengenai cara menggunakan elemen atau alat laman web ini dengan berkesan. Apa sahaja elemen yang boleh diedit yang akan anda klik, ia akan dilengkapi dengan tanda tanya untuk memberikan semua maklumat yang diperlukan dan petua praktikal mengenainya.

  Sekiranya ada sesuatu yang anda tidak faham atau tidak dapat dijumpai, pembangun laman web membolehkan anda mengakses Forum atau Pusat Sokongannya untuk mencari jawapan di sana. Selain itu, pangkalan pengetahuan Wix menyediakan pelbagai tutorial, panduan dan video panduan langkah demi langkah untuk mempermudah proses bekerja dengan platform. Akhirnya, ada peluang untuk menghubungi profesional Wix melalui sokongan e-mel.

 • Aliran Web. Pilihan sokongan pelanggan aliran web juga serba boleh dan bermanfaat. Pada awalnya berorientasi pada keperluan profesional, pembangun laman web masih menganggap penting untuk memberi perhatian kepada aspek pendidikan. Anda boleh sampai ke bahagian Universiti di sini, di mana anda akan menemui banyak tutorial video, asas pengetahuan yang kaya dan bahan berkualiti lain yang terdapat dalam mod penyunting.

  Pengguna juga dapat mengakses forum dan blog dalam sistem, di mana mereka akan dapat mengetahui maklumat penting mengenai asas penggunaan perkhidmatan – hanya bergabung dan melayari kumpulan rangkaian sosial, mencapai buku dan garis panduan, berpartisipasi dalam perbincangan untuk mencari jawapan kepada soalan berkaitan sistem anda. Bercakap mengenai sokongan teknologi, ia tersedia 24/7 di sini. Bantuan sembang langsung dan e-mel serta komuniti sistem yang luas akan merangkumi sebahagian besar pertanyaan berorientasikan aliran Web anda.

Aliran Web vs Wix. Wix dan Webflow baik dalam pilihan sokongan pelanggan. Sistem ini dilengkapi dengan pangkalan pengetahuan, forum, blog, panduan video, manual dan panduan berguna. Apa sahaja masalah yang anda hadapi semasa meneroka set ciri mereka, pasukan bantuan pelanggan yang berguna akan memberi anda penyelesaian yang tepat. Kedua-dua sistem ini berorientasikan pelanggan, walaupun, Wix masih boleh mempunyai nilai maklumat yang lebih tinggi.

5. Dasar Penentuan Harga

 • Wix. Dasar harga pembangun laman web adalah lebih dari yang berpatutan untuk semua orang, memandangkan kebolehubahan ciri yang ditawarkan oleh sistem. Terdapat versi platform yang sepenuhnya percuma, yang membolehkan anda menguji kefungsian perkhidmatan dan meneroka asasnya sebelum meneruskan proses pengembangan web. Sebaik sahaja anda membuat keputusan untuk membuat projek dengan ciri penuh, anda tidak akan terus melakukan peningkatan ke salah satu langganan berbayar. Ini termasuk Connect Domain ($ 4.50 / bln), Combo ($ 8.50 / bln), Tidak terhad ($ 12.50 / bln), eCommerce ($ 16.50 / bln) dan VIP (24.50 / bln), dengan syarat anda memulakan dengan rancangan tahunan.

  Namun, ketika memilih rancangan berbayar, ingatlah bahawa langganan Connect Domain termurah dilengkapi dengan sepanduk iklan yang dipaparkan di laman web.

  Wix mempunyai jaminan wang dikembalikan selama 14 hari untuk semua orang, yang tidak berpuas hati dengan terma rancangan untuk beberapa sebab. Yang penting, pembangun laman web sering memberikan tawaran istimewa, potongan harga, program kesetiaan dan bonus kepada pengguna yang ada dan yang baru mendaftar. Dengan menggunakan tawaran ini, anda dapat mengurangkan kos rancangan, dengan itu, mendapatkan langganan yang diperlukan dengan kos yang lebih rendah.

 • WixAliran Web
  Pilihan Harga: &# x2714; Sambungkan Domain ($ 4.50 / bln);
  &# x2714; Kombo ($ 8.50 / bln);
  &# x2714; Tidak terhad ($ 12.50 / bln);
  &# x2714; eCommerce (Asas Perniagaan) ($ 17 / bln);
  &# x2714; VIP ($ 24.50 / bln).
  &# x2714; Ringan ($ 16 / bln);
  &# x2714; Pro ($ 35 / bln);
  &# x2714; Pasukan ($ 35 / bln setiap pengguna).
  Ciri-ciri:&# x2714; Banyak pilihan percuma;
  &# x2714; Templat khusus;
  &# x2714; e-dagang;
  &# x2714; Blog dan foum percuma.
  &# x2714; Pelan percuma;
  &# x2714; CMS;
  &# x2714; Pengehosan tanpa had;
  &# x2714; Penyelesaian agensi.
 • Aliran Web. Sistem ini menawarkan Pelan “Permulaan” percuma yang tidak pernah luput dan membolehkan anda meneroka set fitur pembangun laman web selama yang anda perlukan, tetapi dengan batasan tertentu. Laman web yang dibina dengan rancangan percuma dilengkapi dengan subdomain dan sepanduk iklan yang dipaparkan di laman utama perkhidmatan. Ciri eksport kod juga tidak terdapat di sini. Untuk memanfaatkan fitur lanjutan pembangun laman web, anda akan ditawarkan untuk memilih antara rancangan standard dan pasukan. Kedua-dua jenis langganan boleh ditagih setiap bulan dan tahunan. Perbezaan harga antara langganan berkisar hingga 50%, berdasarkan syarat yang ditunjukkan oleh rancangan.

  Pelan aliran Web standard merangkumi langganan Lite dan Pro. Kos mereka adalah $ 16 dan $ 35 / bln. Mengenai Pelan Pasukan, ia termasuk langganan Kecil, Sederhana dan Besar. Kos rancangan masing-masing berjumlah $ 70, $ 140 dan $ 280 setiap bulan. Selain itu, pembangun laman web membolehkan pekerja bebas menggunakan penyelesaian Pengebilan Pelanggan, yang membolehkan membuat laman web tanpa sebarang kos. Pelanggan anda, yang akan membayar untuk menggunakan sistem, sementara anda akan bertanggungjawab secara eksklusif untuk proses pengembangan web sebagaimana adanya.

Wix vs Aliran Web. Bercakap mengenai aspek kos, Wix masih memegang jawatan utama. Pembangun laman web mempunyai rancangan percuma dan lima langganan berbayar untuk semua kategori pengguna. Pelan berbayar merangkumi sekumpulan ciri yang luas untuk memenuhi keperluan reka bentuk web serba boleh. Dasar harga pembangun laman web adalah wajar tetapi tidak berkompromi dengan hasil akhir yang tinggi.

Pokoknya

Pilihan antara Wix dan Webflow mungkin menjadi tantangan, terutama bagi bukan teknisi, yang tidak dapat membanggakan kepakaran reka bentuk web yang kaya namun perlu memilih perkhidmatan yang sesuai dengan kehendak mereka. Kedua-dua pembangun laman web adalah pesaing yang layak, walaupun, masing-masing mensasarkan pelbagai kategori pengguna dan, dengan demikian, merangkumi spektrum keperluan pembinaan web yang luas.

WixWix adalah sistem dengan ciri lengkap, yang merangkumi kriteria reka bentuk web kedudukan tertinggi. Ini termasuk templat responsif berkualiti tinggi, alat penyesuaian reka bentuk canggih, alat Wix ADI, mesin eCommerce dan blogging, pilihan integrasi yang luas serta ciri Turbo dan Ascend. Wix.com

Aliran WebWebflow adalah pembangun laman web, yang terutama berorientasi pada keperluan pembangun web profesional dan, dengan itu, menawarkan pilihan tema yang luas, integrasi, mod susun atur editor, eksport kod templat, alat penyuntingan laman web eksklusif dan ciri lain yang menjadikannya baik pilih pereka dan agensi web bebas. Webflow.com

Oleh itu, perkhidmatan mana yang menjadi pemimpin perbandingan? Ini bergantung pada objektif yang anda tetapkan dan hasil yang ingin anda manfaatkan dalam jangka masa panjang. Walaupun Webflow adalah penyelesaian yang sesuai untuk pereka web profesional, Wix dapat sama-sama memenuhi keperluan pemula dan pakar. Pembangun laman web merangkumi banyak ciri canggih, yang menawarkan templat profesional dan alat yang diperlukan untuk menyesuaikannya dengan mudah. Pertimbangkan keutamaan dan tujuan anda sebelum membuat pilihan terakhir.

Carta Perbandingan Gambaran Keseluruhan

WixAliran Web
Kemudahan penggunaan:Wix vs Aliran WebWix vs Aliran WebWix vs Aliran WebWix vs Aliran WebWix vs Aliran WebWix vs Aliran WebWix vs Aliran WebWix vs Aliran WebWix vs Aliran WebWix vs Aliran Web
Ciri-ciri:Wix vs Aliran WebWix vs Aliran WebWix vs Aliran WebWix vs Aliran WebWix vs Aliran WebWix vs Aliran WebWix vs Aliran WebWix vs Aliran WebWix vs Aliran WebWix vs Aliran Web
Reka bentuk:Wix vs Aliran WebWix vs Aliran WebWix vs Aliran WebWix vs Aliran WebWix vs Aliran WebWix vs Aliran WebWix vs Aliran WebWix vs Aliran WebWix vs Aliran WebWix vs Aliran Web
Sokongan pengguna:Wix vs Aliran WebWix vs Aliran WebWix vs Aliran WebWix vs Aliran WebWix vs Aliran WebWix vs Aliran WebWix vs Aliran WebWix vs Aliran WebWix vs Aliran WebWix vs Aliran Web
Harga:Wix vs Aliran WebWix vs Aliran WebWix vs Aliran WebWix vs Aliran WebWix vs Aliran WebWix vs Aliran WebWix vs Aliran WebWix vs Aliran WebWix vs Aliran WebWix vs Aliran Web
Markah keseluruhan:Wix vs Aliran WebWix vs Aliran WebWix vs Aliran WebWix vs Aliran WebWix vs Aliran WebWix vs Aliran WebWix vs Aliran WebWix vs Aliran WebWix vs Aliran WebWix vs Aliran Web

Cuba Wix Sekarang

 Ianya percuma

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map