Hosting Berkongsi Terbaik untuk WordPress

penyedia hosting dikongsi terbaik


Kesihatan laman web bergantung pada hosting yang tepat dalam banyak cara, terutama ketika berkaitan dengan projek yang dibina WordPress. Di satu pihak, a platform CMS percuma mudah dimulakan, kerana anda mungkin tidak memerlukan banyak kapasiti sejak awal. Pelan hosting bersama yang menjimatkan mungkin mencukupi. Sebaliknya, anda perlu menguruskan projek anda dari semasa ke semasa walaupun mempunyai pengetahuan teknikal.

Pemasangan plugin dan tema, kemas kini perkhidmatan dan sistem, keselamatan, SEO – pengguna harus menguruskan semua ciri yang disebutkan sendiri. Kecuali mereka memilih penyelesaian pelayan bersama WordPress yang dioptimumkan. Dengan begitu banyak tawaran hebat di web, pemilik laman web dapat memanfaatkan rancangan pelayan WP all-in-one yang merangkumi pemasangan CMS automatik, integrasi dan kemas kini pemalam, cara keselamatan lanjutan, SSL terbina dalam, domain percuma, dan banyak kelebihan lain yang sangat penting semasa membuat, menyesuaikan, dan menjalankan siaran langsung dengan projek berasaskan WP anda.

Kami Menguji 10 Hosting Berkongsi Terbaik untuk Laman Web WordPress:

 1. Bluehost – Hosting Berkongsi Terbaik untuk WordPress.
 2. Hostpapa – Syarikat Hosting WordPress # 1 di Amerika.
 3. HostGator – Hosting Berkongsi Terpantas untuk WordPress.
 4. SiteGround – Hosting WordPress Terurus Terbaik.
 5. Web Cecair – Hosting Paling Murah untuk Laman Web Tunggal.
 6. Awan Google – Platform Terbaik untuk WordPress oleh Google.
 7. 1&1 IONOS – Penyedia Hosting Berasaskan Eropah Terbesar.
 8. Hostinger – Hosting yang Mampu untuk Laman Web WordPress.
 9. Godaddy – Pendaftar Domain Terbesar + Syarikat Hosting.
 10. iPage – Salah satu Penyedia Web Hosting Paling Lama di Dunia.

Setiap penyelesaian hosting dapat dikemas dengan fitur dan alat yang disempurnakan. Mereka boleh berbeza dari syarikat ke syarikat. Sebaliknya, beberapa masalah mendasar menentukan kebolehpercayaan dan kelayakan platform. Ia adalah seperti berikut:

 • Masa Muat Halaman – Masalah yang menentukan tahap pengalaman pengguna. Semakin cepat pelawat dapat mengakses kandungan laman web anda semakin baik.
 • Kadar Waktu Masa – Ketersediaan adalah kunci kejayaan. Kadar masa operasi menentukan sama ada pelawat anda dapat mengakses laman web sepanjang masa. Pastikan kadarnya antara 99.5% dan 99.9%.
 • Sokongan pengguna – Sebilangan kemungkinan kesalahan akan berlaku dari semasa ke semasa. Pastikan anda sentiasa bergantung pada bantuan profesional untuk menyelesaikan masalah dengan cepat.

Sekarang, mari kita lihat dengan lebih dekat apa yang boleh ditawarkan oleh penyedia hosting bersama WordPress terbaik.

Bluehost – Hosting Berkongsi Terbaik Untuk WordPress

Bluehost - Hosting Berkongsi Terbaik Untuk WordPress

Bluehost – adalah pilihan # 1 untuk berjuta-juta pemilik laman web WP selama bertahun-tahun. Disarankan oleh pembangun WordPress, ini mungkin sangat sesuai untuk semua jenis projek. Bluehost menawarkan integrasi WordPress sepenuhnya dengan App Market sendiri untuk memilih dari pilihan widget dan tambahan yang tidak berkesudahan. Lebih-lebih lagi, platform ini mempunyai kadar uptime yang kuat (99,99%), kelajuan memuat halaman cepat (424ms), dan banyak lagi. Ciri-ciri teras merangkumi:

 • Panel Kawalan Mesra Pengguna – Bluehost memudahkan untuk mengendalikan Proses pembinaan laman web WordPress terima kasih kepada cPanel yang intuitif. Di sini anda mempunyai semua elemen yang diperlukan di satu tempat untuk menguruskan beberapa projek pada masa yang sama. Geeks WordPress akan menghargai peluang untuk mengubahnya menjadi papan pemuka WP dan memanfaatkan antara muka yang biasa mereka gunakan.
 • Widget dan Pemalam yang tidak berkesudahan – Semasa menjadi platform hosting khusus WP, Bluehost menyampaikan ribuan widget dan aplikasi untuk laman web WordPress. Mereka boleh didapati di Bluehost Marketplace serta tema WP percuma dan berbayar.
 • eCommerce dan SEO – Platform ini menawarkan strategi SEO dan bantuan profesional yang dilokalkan, sementara ciri eCommerce memudahkan melancarkan kedai digital dengan seberapa banyak produk yang anda perlukan selain sijil SSL, integrasi keranjang belanja, dll..
 • Sokongan Pelanggan yang dipertingkatkan – Selain cara tradisional untuk tetap berhubungan dengan tim sokongan, Bluehost memiliki sekumpulan ahli untuk membantu setiap kali anda perlu mengintegrasikan alat analitik, memasang pemalam baru atau meningkatkan peringkat SEO.

Kos hosting WordPress Bluehost: Platform ini menawarkan tiga rancangan utama untuk hosting bersama. Ia merangkumi Pelan Asas ($ 2.95 / bulanPelan Plus ($ 5.45 / bulan, dan Rancangan Pilihan ($ 5.45 / bulan). Pelan Asas dilengkapi dengan lebar jalur tanpa had, kemas kini WP, storan 50GB, sijil SSL percuma dan nama domain percuma. Nampaknya nilai wang yang baik walaupun peningkatan ke rancangan lanjutan hampir tidak akan menjadi cabaran yang sukar bagi dompet.

Cuba Bluehost Sekarang

Hostpapa – Syarikat Hosting WordPress # 1 di Amerika

Hostpapa - Syarikat Hosting WordPress # 1 di Amerika

HostPapa – adalah salah satu penyedia hosting yang berpusat di AS yang paling terkenal. Ia menawarkan pelayan bersama yang dioptimumkan untuk WordPress untuk membina, menjalankan, dan menyelenggara laman web WP dengan segera. Pelanggan boleh memanfaatkan pelbagai ciri percuma yang merangkumi domain 1 tahun, SSL, dan banyak lagi. Sebagai tambahan, Hostpapa mempunyai prestasi dan kepandaian yang hebat.

Ciri-ciri utama merangkumi:

 • Kuasa hebat – selain daripada 99.9% kadar uptime, sistem ini menjamin kelajuan memuatkan laman web yang cepat berkat peningkatan kandungan cache. Selain itu, anda dapat memanfaatkan sepenuhnya rangkaian CDN percuma yang meningkatkan kelajuan projek dan prestasi keseluruhan.
 • Penyelenggaraan Automatik – ciri penting bagi pemula, yang merasa menakutkan untuk mengendalikan proses pemasangan secara manual. Sistem ini menawarkan integrasi yang lancar. Ini bermaksud tidak ada penyediaan atau konfigurasi manual. Lebih-lebih lagi, Hostpapa akan mengendalikan kemas kini plugin dan sistem memastikan anda menggunakan versi perisian terkini.
 • Keselamatan Lanjutan – sementara WordPress adalah sistem sumber terbuka, anda memerlukan sesuatu yang lebih daripada sekedar kit keselamatan anti-spam. Hostpapa mempunyai ciri keselamatan JetPack dalam setiap rancangan WPnya. Pertama sekali, ia memastikan muatan lebih cepat, yang bagus untuk kedudukan Google. Kedua, ia memberikan perlindungan automatik dari perisian hasad. Yang terakhir tetapi tidak kurang pentingnya, anda mendapat alat pertahanan canggih dalam menghadapi keselamatan log masuk dan kata laluan, perlindungan dari serangan kasar dan serangan DD0S, dll..
 • Sokongan Berorientasikan WP – Hostpapa menawarkan sokongan pelanggan eksklusifnya yang khusus dalam WordPress CMS. Selain daripada cara tradisional untuk menghubungi, penyedia hosting mempunyai program latihan WordPress 1-on-1 untuk pemula yang ingin mengambil beberapa kemahiran WordPress. Selain itu, ada akses ke sejumlah besar ahli WP dari Papa Squad yang siap membantu.

Kos hosting WordPress Hostpapa: pengguna boleh memilih dari 3 rancangan berbeza yang dirancang untuk keperluan WordPress. Mereka termasuk WP Starter, WP Business, dan WP Pro. Setiap rancangan dilengkapi dengan domain percuma dan lebar jalur tanpa had. Harganya masing-masing $ 3.95, dan $ 12.95.

Lihat juga: Ulasan HostPapa.

Cuba HostPapa Sekarang

HostGator – Hosting Berkongsi Terpantas untuk WordPress

HostGator - Penyedia Hosting dan Perkhidmatan Berkaitan Global

HostGator – adalah penyedia hosting yang menjanjikan peningkatan prestasi laman web WordPress selain 2.5X kelajuan pemuatan lebih cepat. Pengguna akan menghargai panel kawalan intuitif yang memudahkan menguruskan semua projek dari satu panel kawalan. Sistem ini secara automatik mengkonfigurasi caching dan CDN untuk membolehkan pemilik laman web mendapat keuntungan daripada peningkatan prestasi.

Inilah yang anda dapat dengan pelayan yang dioptimumkan dengan HostGator WP:

 • Penyelesaian All-in-One – platform menyampaikan semua aset WordPress yang mungkin anda perlukan untuk membina laman web siap sedia dari awal. Dengan setiap rancangan, anda mendapat akses ke tema dan templat WP. Pengguna dapat mengintegrasikan perkhidmatan pihak mereka atau memasang plugin dan dikemas kini secara automatik tanpa manipulasi tambahan. Pemula akan mudah mengurus projek berkat panel kawalan yang jelas dan intuitif.
 • 2.5X Prestasi Lebih Baik – HostGator menggunakan teknologi berasaskan awan untuk menyampaikan senibina super-charge kepada pengguna akhir. Di samping itu, ia dilengkapi CDN, lapisan cache, dan pelayan berkepadatan rendah untuk memastikan 2.5X kelajuan pemuatan lebih cepat. Selain itu, pelayan yang dioptimumkan WordPress dikonfigurasikan untuk menjadikan laman web WP anda lebih cepat dimuat.
 • Ciri Tambahan – jika anda perlu memindahkan laman web anda dari hosting yang ada ke HostGator tanpa kehilangan lalu lintas, pakar tempatan akan melakukannya secara percuma. Penghijrahan laman web dan pemindahan domain tersedia tanpa sebarang kos. Pengguna juga boleh bergantung pada pakar sokongan yang berpengalaman yang akan menasihati mereka mengenai sebarang masalah teknikal ketika beralih antara penyedia hosting.

Kos hosting HostGator WordPress: Terdapat tiga rancangan yang tersedia untuk laman web berasaskan WP. Yang pertama ialah Pelan Permulaan. Harganya $ 5.95 sebulan untuk satu laman web dengan sehingga 100k pelawat bulanan. Pelan Standard akan dikenakan biaya $ 7,95 sebulan untuk dua laman web sementara Rancangan Perniagaan dirancang untuk mengembangkan projek dengan pengunjung sehingga 500 ribu setiap bulan. Harganya $ 9.95. Ketiga-tiga rancangan merangkumi SSL percuma dan domain percuma.

Cuba HostGator Sekarang

SiteGround – Hosting Berkongsi WordPress Paling Mudah

SiteGround - Hosting Berkongsi WordPress Paling Mudah

Tapak Tapak – adalah satu lagi platform yang dikenali yang telah memberikan perkhidmatan hosting yang dipertingkatkan sejak 2004. Hari ini, ia mempunyai lebih dari 1,900 000 domain yang dibuat dengan bantuan WordPress dan CMS lain yang popular. Platform ini mempunyai masa operasi yang hebat (99.99%) selain kelajuan pemuatan halaman yang lebih cepat daripada purata (714ms). Fleksibiliti yang hebat dan pelbagai penyelesaian pelayan mungkin kelihatan seperti pilihan yang baik selain ciri-ciri berikut:

 • Hosting Terurus WP – Mulai sekarang, anda tidak perlu risau tentang semua plugin yang dipasang untuk laman web WordPress anda. Sistem ini akan memastikan mereka memastikan kemas kini segera, kelancaran, keselamatan digital, dan lain-lain. SiteGround menggunakan terutamanya alat tunai buatan sendiri untuk memastikan pemuatan halaman cepat.
 • ECommerce ringkas – Adakah anda perlu membuat laman web eCommerce yang hebat? Lupakan memasang puluhan plugin dan aplikasi yang berbeza. Sistem ini menawarkan 18 aplikasi asas dalam satu. Cukup pilih aplikasi yang mungkin anda perlukan untuk menghidupkan kedai digital anda dan mula membina laman web.
 • Keselamatan yang dipertingkatkan – Tidak seperti penyedia hosting lain yang menawarkan beberapa alat keselamatan asas, Sitegorund mempunyai teknologi pelacakan canggih yang membolehkan laman web anda memantau setiap 0.5 saat untuk menjauhkannya dari ancaman. Di samping itu, pengguna akan lebih menghargai instrumen seperti senarai blok IP, perlindungan pautan panas dan banyak lagi.

Kos hosting WordPress SiteGround: walaupun SiteGround tidak mempunyai percubaan percuma, anda boleh menuntut wang tersebut dalam tempoh 30 hari pertama. Bagi rancangan yang ada, ia merangkumi tiga pakej utama. Pelan StartUp berharga $ 3,95 / bulan dan memberikan 10GB ruang penyimpanan sebagai tambahan kepada ciri-ciri penting. GrowBig Plan berharga $ 6.45 sebulan dan merangkumi ciri canggih. Dengan GoGeek Plan berharga $ 11.95 sebulan, anda mendapat semua ciri dari dua rancangan sebelumnya sebagai tambahan kepada alat premium.

Lihat juga: Ulasan SiteGround.

Cuba SiteGround Sekarang

Web Cecair – Hosting Paling Murah untuk Laman Web Tunggal

Web Cecair - Hosting Paling Murah untuk Laman Web Tunggal

Liquid Web – adalah penyedia hosting yang diuruskan sepenuhnya yang membolehkan pengguna mengawal kawalan pelayan dan aset laman web mereka. Baru-baru ini telah menggabungkan Nexcess – platform berasaskan awan yang memastikan peningkatan prestasi untuk semua penyelesaian pelayan yang dioptimumkan WP dan WooCommerce. Ini bermaksud bahawa pengguna akan mendapat keuntungan dari cara keselamatan yang sempurna, kelajuan dan skala yang luar biasa.

Ciri-ciri inti hosting WordPress adalah seperti berikut:

 • Peningkatan Prestasi Laman Web – selain daripada platform berprestasi tinggi Nexcess yang telah kami sebutkan sebelumnya, Liquid Web juga menggunakan versi PHP 7 terbaru selain integrasi Nginx. Ciri tambahan termasuk pemampatan gambar automatik dan konfigurasi lain yang bertujuan untuk meningkatkan kelajuan pemuatan dan keseluruhan prestasi laman web.
 • Hosting WordPress Terurus sepenuhnya – sistem secara automatik membuat salinan laman web anda dan juga kemas kini pemalam. Anda tidak perlu mengendalikan sandaran. Lebih-lebih lagi, sistem ini menyediakan akses dan alat pemaju yang dihantar melalui WP-CLI, Git, dan SSH.
 • Ciri Laman Pementasan – pilihan pemenang anugerah bagi mereka yang ingin menguji projek mereka sebelum ditayangkan. Sistem ini memberi pengguna laman pementasan yang memungkinkan untuk memeriksa semua ciri dan cara menjalankannya dalam keadaan kehidupan nyata.
 • Penghijrahan Laman Percuma – ciri penting bagi mereka yang ingin meninggalkan platform mereka sekarang untuk penyelesaian WordPress yang diuruskan sepenuhnya yang disediakan oleh Liquid Web. Pakar tempatan akan melakukan penghijrahan tanpa penurunan atau lalu lintas. Sekiranya anda masih mempunyai keraguan mengenai penghijrahan laman web, pasukan pakar WordPress tempatan akan berunding dengan anda mengenai sebarang masalah.

Kos hosting WordPress Web Cecair: sistem sistem mungkin pilihan terancang yang dioptimumkan untuk WP. Mereka direka untuk memenuhi keperluan individu dan perusahaan. Tiga pakej pertama terdiri daripada rancangan Spark, Maker, dan Builder. Mereka membolehkan anda menguruskan tingkatan 1 hingga 25 laman web dalam satu langganan. Harga bulanan masing-masing $ 19, $ 79, dan $ 149. Syarikat yang mencari sumber tambahan dan peningkatan kapasiti boleh memilih dari rancangan Pengeluar, Eksekutif, dan Perusahaan. Harganya $ 299, $ 549, dan $ 999 sebulan dengan sehingga 250 laman web, lebar jalur 10 TB, dan storan 800 GB.

Cuba Web Cecair Sekarang

Awan Google – Platform Terbaik untuk WordPress oleh Google

Awan Google - Platform Terbaik untuk WordPress oleh Google

Awan Google – adalah platform hosting yang dirancang secara am untuk perusahaan. Perkhidmatan ini boleh mempunyai senarai pelanggan terkenal termasuk syarikat seperti Coca-Cola, PayPal, eBay, dan lain-lain. Pada masa yang sama, pengguna WordPress juga mungkin mendapat keuntungan dari penyelesaian pelayan yang dioptimumkan WP dan mencuba model harga bayar-seperti-yang-anda-gunakan yang unik.

Mari kita perhatikan lebih dekat apa yang ditawarkan oleh Google Cloud Platform dari segi pilihan hosting:

 • Rangkaian Round-the-Globe – sistem ini mempunyai pusat data yang terletak di lebih daripada 20 negara di seluruh dunia. Ini merangkumi bukan sahaja Amerika Syarikat dan Kanada tetapi juga Eropah, wilayah Asia Pasifik, Amerika Selatan, dan lain-lain. Fakta ini memastikan jangkauan pengguna yang lebih luas dan penghantaran kandungan yang lebih cepat walaupun lokasi anda.
 • Hebat untuk Pengguna Perusahaan – Tidak perlu dikatakan, Google Cloud menggunakan teknologi awan kelas atas yang menjamin peningkatan prestasi. Ia memberikan perkhidmatan pengkomputeran awan kepada syarikat dan perniagaan yang sedang berkembang. Sebaliknya, ini mungkin tidak berfungsi untuk pengguna yang melancarkan laman web kecil sebagai hobi.
 • Komitmen Sumber Terbuka – platform memberikan sumbangan besar kepada beberapa projek sumber terbuka yang popular termasuk Android, Kubernetes, dan beberapa yang lain. Ini bermaksud bahawa anda boleh memindahkan laman web atau aplikasi anda ke awan lain tanpa tersekat.
 • Dasar Harga Eksklusif – dengan Google Cloud anda tidak akan menemui rancangan khas dengan harga tetap dan senarai ciri. Sistem ini memperkenalkan model bayar per penggunaan. Dengan kata lain, anda boleh menguruskan kos hosting anda bergantung pada sumber dan kapasiti yang diperlukan oleh projek.

Kos hosting Google Cloud WordPress: seperti yang kami sebutkan sebelumnya, dasar harga berbeza dari yang kami biasa. Pengguna boleh memilih dari hosting WordPress yang Dikelola Sendiri di Google Compute Engine atau mengimport kod laman web terus ke mesin. Terdapat percubaan percuma selama 12 bulan yang sudah merangkumi kredit Iklan Google sebanyak $ 300. Maka anda perlu membayar penggunaan hosting sebenar dengan kenaikan setiap saat.

Cuba Google Cloud Sekarang

1&1 IONOS – Penyedia Hosting Berasaskan Eropah Terbesar

1 & 1 IONOS - Penyedia Hosting Berasaskan Eropah Terbesar

1&1 IONOS – adalah platform hosting hijau yang menggunakan sumber tenaga untuk menggerakkan laman web WordPress dengan cara yang paling bertanggungjawab. Selain daripada teknologi cekap tenaga, pengguna akan mendapat keuntungan daripada rancangan WP yang dioptimumkan untuk semua jenis laman web. Sama ada anda perlu melancarkan blog kecil atau ingin menjual produk dalam talian yang menampilkan integrasi WooCommerce, 1&1 IONOS mempunyai beberapa ciri baik untuk ditawarkan.

Faedah utama merangkumi:

 • Hosting Hijau – 1&1 IONOS adalah antara beberapa platform yang menjaga alam sekitar. Ia menggunakan sumber yang cekap termasuk tenaga suria dan angin untuk menggerakkan ribuan laman web. Teknologi sedemikian tersedia untuk setiap pusat data yang terletak di bahagian yang berlainan di dunia.
 • Pelayan yang Dioptimumkan WordPress – sistem berjalan pada PHP 7 dengan NGINX bersepadu yang dikonfigurasi untuk memenuhi keperluan WordPress tertentu dari segi kelajuan muat dan prestasi laman web. 1&1 IONOS menjamin dari sambungan 2GB RAM 360 Gbit / s yang dijamin oleh gentian optik.
 • Penyimpanan Data Lanjutan – simpan data laman web anda dengan bantuan teknologi SSD. Ia lebih cepat 50% jika dibandingkan dengan HDD, yang bermaksud kelajuan pemuatan halaman lebih cepat dan kedudukan mesin pencari yang lebih tinggi.
 • Pengurus Akaun Peribadi – selain dari pangkalan pengetahuan yang luas, 1&1 Pelanggan IONOS boleh mendapat keuntungan daripada pengurus sokongan peribadi mereka yang merupakan pakar WordPress yang berdedikasi. Perkhidmatan ini disediakan bersama dengan ciri-ciri percuma lain yang merangkumi SSL, nama domain, akaun e-mel dan lain-lain.

1&1 kos hosting WordPress IONOS: sistem ini membolehkan semua pengguna mendapat keuntungan dari perjanjian $ 1. Anda boleh melanggan mana-mana tiga rancangan WP dengan hanya $ 1 untuk tempoh 12 bulan. Apabila tempoh itu berakhir harganya akan seperti berikut: Rencana penting untuk projek dan blog yang lebih kecil berharga $ 9 sebulan, rancangan Perniagaan adalah untuk laman web yang lebih besar yang menampilkan lebih banyak lebar jalur, storan dan plugin. Pelan Pro adalah pakej terakhir berharga $ 15 sebulan untuk menguruskan sehingga 5 projek yang sedang berkembang.

Lihat juga: 1&1 kajian IONOS.

Cuba 1&1 IONOS Sekarang

Hostinger – Hosting Paling Murah Untuk Laman Web WordPress

Hostinger - Hosting Paling Murah Untuk Laman Web WordPress

Hostinger – adalah penyelesaian hosting yang menjimatkan untuk pengguna yang mencari sebilangan ciri asas dengan harga rendah. Walaupun ia tidak mempunyai fungsi WP yang sama seperti platform di atas, ia mempunyai semua yang anda perlukan dari awal dan pasti akan memenuhi jangkaan anggaran anda. Ia masih merupakan tawaran termurah di pasaran dengan beberapa faedah berasaskan WP:

 • Pemasang WP automatik – Anda boleh beralih ke papan pemuka WP setelah anda memasukkan akaun Hostinger. Sistem ini menawarkan beberapa pilihan dari awal dengan pemasang WP automatik. Pengguna boleh mengendalikan proses pemasangan secara manual juga. Cukup tambahkan URL dan nama laman web, sementara pemasang WP akan memuat turun versi WP terkini dan menyesuaikannya dengan persekitaran pelayan anda.
 • Pelan Hosting yang Direka untuk WordPress – Pelanggan boleh memilih dari beberapa rancangan asas dengan harga yang berpatutan. Lebih-lebih lagi, platform ini mempunyai beberapa rancangan WordPress yang direka khas dengan beberapa pilihan hosting tertentu. Harganya sama, tetapi rancangan WP dioptimumkan untuk CMS paling popular di dunia.
 • Persembahan Hebat – Hostinger telah terbukti menjadi penyelesaian pelayan yang boleh dipercayai dengan kadar masa operasi yang tinggi dan kelajuan muat halaman. Bagi masa operasi, kadar rata-rata adalah 99.98%. yang sangat dekat dengan pemimpin industri. Bagi kelajuan pemuatan halaman, hasil terkini adalah 315 ms.

Kos hosting Hostinger WordPress: Sekiranya anda mempunyai anggaran yang terhad, rancangan asas dengan pelayan bersama dapat menjadi pilihan yang baik dengan harga hanya $ 0.82. Untuk harga ini, anda akan mendapat lebar jalur 100GB untuk satu laman web. Adakah anda mahukan keupayaan pelayan web yang dilanjutkan? Pelan Premium akan dikenakan bayaran dari $ 2.15 sebulan yang menampilkan lebar jalur dan laman web tanpa had. Cadangan mingguan termasuk dalam rancangan. Perniagaan hadir sebagai penyelesaian pelayan all-in-one dengan ciri tanpa had dengan hanya $ 3,45 sebulan.

Lihat juga: Ulasan Hostinger.

Cuba Hostinger Sekarang

Godaddy – Pendaftar Domain Terbesar + Syarikat Hosting

GoDaddy - Syarikat Pendaftaran + Hosting Domain Terbesar

Godaddy – adalah perkhidmatan pendaftaran domain terbesar di industri. Ia juga merupakan penyedia hosting yang memberikan penyelesaian pelayan yang dioptimumkan untuk WordPress dengan prestasi tinggi. Pengguna boleh memilih dari beberapa rancangan yang sudah dikonfigurasikan untuk keperluan berbeza dari laman web berdasarkan kandungan eCommerce. Godaddy menjamin masa operasi 99.9% dan peningkatan prestasi.

Mari kita lihat apa yang ada di bawahnya:

 • Jaminan Masa Masa – sistem menjamin masa operasi 99.9%. Sekiranya gagal memberikan harga yang sesuai, pengguna boleh menuntut bayaran balik sepenuhnya.
 • Kelajuan Laman Web yang lebih pantas – Pelayan Godaddy menggunakan peningkatan CDN yang memastikan kelajuan pemuatan 50% lebih cepat. Di samping itu, ia menggunakan versi PHP 7 terkini.
 • Bagus untuk pemula – bukan juruteknik akan menghargai pilihan susun atur halaman dan laman web yang telah dibina sebelumnya untuk disiarkan secepat mungkin. Sistem ini mempunyai penyunting halaman drag-and-drop tersuai yang mudah digunakan.
 • Tambahan Percuma – Pengguna Godaddy mendapat akses percuma ke ribuan plugin dan tema WordPress. Perkhidmatan tambahan termasuk SSL percuma, migrasi laman web, pemindahan domain, dll.
 • Sandaran Harian – Sistem membuat salinan laman web anda setiap malam. Ini memastikan versi yang disalin selamat selama sekurang-kurangnya 1 bulan untuk memulihkan laman web apabila diperlukan dengan satu klik.

Kos hosting Godaddy WordPress: platform ini mempunyai empat rancangan hosting WordPress yang berbeza. Mereka merangkumi rancangan Asas ($ 6.99 / bulan) dengan storan 30GB untuk satu laman web, pelan Deluxe ($ 9.99 sebulan) baik untuk laman web yang lebih besar dengan 100k pelawat bulanan, rancangan Ultimate ($ 12.99 sebulan) menawarkan storan tanpa had dan SSL percuma, dan rancangan eCommerce ($ 15.99 sebulan) merangkumi sistem pengurusan produk, tempahan, dan janji temu, sambungan WooCommerce, dll.

Cubalah Godaddy Sekarang

iPage – Salah satu Penyedia Web Hosting Paling Lama di Dunia

iPage - Salah satu Penyedia Web Hosting Paling Lama di Dunia

iPage – adalah penyedia hosting yang berpatutan dan dikenali dengan kepakaran industri selama bertahun-tahun. Ia hadir sebagai penyelesaian pelayan WordPress yang mudah dikendalikan dengan semua ciri yang diperlukan termasuk dalam dua rancangannya yang dioptimumkan untuk WP. Pengguna akan berpeluang untuk membuat projek mesra mesin pencari dan mendapat keuntungan dari storan dan lebar jalur tanpa had dengan harga yang berpatutan.

Ciri teras merangkumi:

 • Ciri WP terbina dalam – anda tidak perlu menguruskan pemasangan, penyediaan atau kemas kini secara manual. iPage menawarkan fungsi bawaan untuk membiarkan sistem menguruskan semua aset laman web untuk anda dari pemasangan WordPress hingga kemas kini pemalam.
 • Keselamatan dan Kepantasan – platform telah menjalin kerjasama dengan SiteLock untuk memberikan ciri keselamatan dan perlindungan laman web yang dipertingkatkan. Konfigurasi pelayan iPage akan membolehkan anda memanfaatkan kelajuan pemuatan 2.5X lebih pantas.
 • Sokongan Komprehensif – jika anda memerlukan bantuan atau pertolongan, pakar iPage WordPress bersedia untuk membantu. Mereka akan menangani pemindahan laman web jika perlu atau berunding mengenai masalah teknikal yang lain.

Kos hosting iPage WordPress: Dengan hanya dua rancangan yang tersedia, pengguna iPage masih dapat mengakses sejumlah ciri yang diperlukan untuk mengekalkan laman web WordPress mereka. Pelan WP Starter bermula pada $ 3.75 sebulan manakala WP Essential adalah $ 6.95 sebulan. Setiap pakej merangkumi domain 1 tahun, lebar jalur dan storan tanpa had, tema dan plugin WP yang telah dipasang sebelumnya.

Lihat juga: Ulasan iPage.

Cuba iPage Sekarang

Garisan bawah

Memutuskan penyelesaian hosting WordPress terbaik bergantung pada ciri, tujuan, dan tujuan projek masa depan. Ideanya ialah memilih platform dengan instrumen yang cukup dan kemampuan untuk hos laman web anda dan memastikan prestasi yang sempurna. Platform yang disebutkan di atas boleh menjadi penyelesaian yang baik untuk pelbagai jenis projek.

 • Bluehost adalah penyedia hosting terbaik dengan penyelesaian pelayan yang disyorkan oleh WordPress. Rancangannya yang disesuaikan membolehkan pengguna bukan sahaja membina dan menjadi tuan rumah tetapi juga mempromosikan projek dalam talian dari pelbagai jenis.
 • HostPapa adalah penyedia hosting yang paling dikenali di Amerika yang menyediakan alat bawaan untuk mengurus, menyesuaikan, mengkonfigurasi, dan menyelenggara laman web berasaskan WordPress dengan kos minimum.
 • HostGator adalah salah satu platform hosting yang paling kuat dengan rancangan pelayan yang dioptimumkan dengan WP. Ia hadir sebagai penyelesaian all-in-one untuk membina dan menggunakan projek anda dengan mudah.

Platform lain mungkin juga merupakan pilihan yang baik bergantung pada keperluan anda. Tidak kira penyedia hosting yang anda pilih. Pastikan ia mempunyai semua yang anda perlukan dengan lebar jalur yang mencukupi, ruang penyimpanan, dan alat tambahan untuk memiliki pakej all-in-one untuk projek masa depan.

Cubalah Bluehost Shared Sekarang

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map