Pembangun Laman Web Acara Terbaik

pembangun laman web acara terbaik


Adakah anda merancang untuk mengadakan pertunjukan hebat atau mengadakan pesta epik? Adakah anda mempunyai acara yang layak untuk bakal hadirin anda? Anda memerlukan alat besar untuk menarik perhatian mereka. Di sinilah laman web acara padat mungkin dapat membantu.

Misi adalah untuk meyakinkan khalayak sasaran anda bahawa acara yang anda adakan adalah pertaruhan terbaik bagi mereka. Atas sebab ini, mempunyai laman web acara persuasif akan berjaya. Ini akan membimbing bakal pengunjung kita melalui keseluruhan jalan dari pengenalan dan penerangan acara hingga proses membuat keputusan. Yang anda perlukan adalah mendapatkan kepercayaan orang.

Membangun laman web acara profesional menjadi lebih mudah terima kasih kepada pembangun laman web moden. Direka untuk pemula dan bukan juruteknik platform tersebut masih menyediakan alat yang mencukupi untuk membuat laman web yang menarik dan menjadikan khalayak sasaran anda tetap berada di halaman yang anda perlukan. Sebaliknya, semakin banyak alat teknologi web menjadikan proses pemilihan agak menakutkan.

Kami Menguji 10 Pembangun Laman Web Acara Terbaik:

 1. Wix – Pembina Laman Web Terbaik untuk Acara
 2. WordPress – CMS Percuma untuk Membuat dan Mengurus Laman Web Acara
 3. Eventbrite – Platform Pengurusan Acara Global
 4. Bizzabo – Perisian Perancangan dan Pengurusan Peristiwa Moden
 5. Aventri – Penyelesaian Pengurusan Acara yang Memenangi Anugerah
 6. Dryfta – Pembina Laman Web Perancangan Acara Mudah
 7. Zoho Backstage – Perisian Pengurusan Acara Dalam Talian
 8. Facebook – Membuat & Menguruskan Acara Awam atau Swasta
 9. uKit – Pembangun Laman Web Perniagaan Kecil Terbaik
 10. Bookmark – Pembina Laman Web berasaskan AI Terbaik

Adakah anda betul untuk memilih pembangun laman web untuk melancarkan laman web acara dengannya? Tidak perlu mencari sistem terbaik di tempat lain. Ulasan di bawah ini adalah penjimat masa anda yang menggambarkan 10 platform teratas yang mungkin anda anggap sangat berguna ketika membina laman web acara dari awal. Mari kita lihat sekarang sebelum kita memutuskan untuk membina laman web acara yang kukuh.

Wix – Pembina Laman Web Terbaik untuk Acara

Wix - Pembina Laman Web Terbaik untuk Acara

Wix – adalah pembangun laman web acara terbaik. Ini adalah salah satu platform yang paling fleksibel dan serba boleh. Ia bagus untuk sebarang jenis laman web. Perisiannya adalah sangat senang digunakan. Ia menawarkan banyak pilihan templat responsif mudah alih dengan banyak ciri bawaan di samping pelbagai pilihan widget dari pembangun Wix App Market.

Wix menggunakan web terkini dan Teknologi AI untuk memberikan pengalaman membina laman web terbaik. Berikut adalah beberapa kelebihan asas menggunakan Wix:

 • Templat Laman Web Acara – Perisian ini mempunyai koleksi templat yang luar biasa untuk laman web acara. Sama ada anda mengadakan persidangan atau perjumpaan perniagaan, sama ada anda perlu menghantar jemputan dalam talian ke majlis perkahwinan atau pesta, mengatur acara rangkaian atau lebih, Wix mempunyai templat yang berbeza untuk setiap majlis.
 • Ciri-ciri terbina dalam – Templat dari kategori acara dilengkapi dengan ciri yang sudah disatukan untuk laman web acara yang kukuh. Di sini anda mempunyai bahagian “Cara Mendapatkan”, jadual, Peta bersepadu, borang pembayaran, butang ajakan bertindak, dll.
 • Widget Acara Wix – Wix App Market penuh dengan tambahan dan widget acara yang berguna. Contohnya, Kalendar Acara adalah alat penjadualan yang bergaya di mana anda boleh menambahkan sebarang acara dan memberitahu pengunjung anda mengenai rancangan yang akan datang.
 • Tempahan Wix sangat sesuai untuk perjumpaan perniagaan, persidangan, kedai kerajinan, dan lain-lain. Ia membolehkan pelanggan anda pergi ke acara dengan mudah tanpa membuang masa untuk panggilan telefon, pendaftaran e-mel, dan sebagainya..
 • Forum Wix adalah widget yang bagus untuk acara yang telah lama berjalan. Anda sebenarnya membuat komuniti dalam talian di mana ahli dapat berkongsi komen, video, foto dan kandungan lain dari acara tersebut.

Wix adalah penyelesaian pembinaan laman web utama untuk sebarang masalah. Ia fleksibel dan cukup mudah digunakan, sementara harganya akan memenuhi jangkaan anggaran selain rancangan tanpa akhir percuma. Mengenai langganan berbayar, pembangun laman web mempunyai dua kumpulan rancangan untuk dipilih. Ini termasuk langganan standard dan perniagaan / eCommerce. Kos rancangan standard bermula dari $ 13 / bln dan naik hingga $ 39 / bln, sementara rancangan perniagaan berkisar antara $ 23 / bln dan $ 500 / bln.

Cuba dengan Wix secara Percuma

WordPress – CMS Dihoskan untuk Membuat Laman Web Acara

WordPress - CMS Dihoskan untuk Membuat Laman Web Acara

WordPress – adalah salah satu platform CMS yang paling popular menggerakkan jutaan laman web termasuk projek acara. Platform ini menawarkan pelbagai peluang pengurusan dan pemasaran acara berkat banyak plugin pengurusan acara dan keupayaan integrasi. Ciri-ciri teras merangkumi:

 • Tema Acara Hebat – Pengguna akan menghargai banyak pilihan tema yang dirancang untuk pelbagai jenis acara. Dari persidangan, forum dan perjumpaan perniagaan hingga acara yang lebih menakutkan seperti pesta, pertunjukan, dan perayaan – WordPress mempunyai semuanya.
 • Pelbagai Plugin – Hampir tidak ada CMS lain yang dapat menawarkan pelbagai jenis pemalam yang sama. WordPress menyediakan beratus-ratus alat untuk mengurus dan mempromosikan laman web acara anda. Pendaftaran acara berbilang hari, penjualan tiket, penjadualan acara, makluman dan pemberitahuan push – cukup pasang dan aktifkan pemalam untuk memanfaatkan sepenuhnya ciri-cirinya.
 • Peluang Integrasi yang tidak berkesudahan – Sebagai CMS sumber terbuka, WordPress terbuka untuk pelbagai integrasi dengan perkhidmatan yang ada. Anda boleh melaksanakan pelbagai pilihan pembayaran, mengintegrasikan Peta Google untuk menunjukkan lokasi tempat, membuat penganjur acara peribadi, melancarkan kempen langganan e-mel dan banyak lagi.
 • Hosting – Sebagai perisian yang boleh dimuat turun, WordPress tidak mempunyai penyelesaian hosting bersepadu. Sebaliknya, ini menunjukkan keperluan untuk mencari yang paling banyak penyedia hosting yang sesuai di luar sana. Nasib baik, pilihan syarikat yang menawarkan perkhidmatan hosting cukup luas dan anda dapat dengan mudah mencari sistem yang sesuai dengan keperluan hosting projek anda..

Bercakap mengenai WordPress, sistem ini mengesyorkan secara rasmi Bluehost sebagai penyedia hosting terbaik yang merangkumi jumlah keperluan pengguna yang ada. Bluehost membenarkan pemasangan CMS dengan satu klik sahaja dan ia menawarkan banyak kelebihan yang menyumbang kepada prestasi projek anda. Syarikat ini hadir dengan nama domain bonus percuma ditawarkan untuk tahun pertama selepas pendaftaran, potongan 60% untuk pemasangan sistem, banyak integrasi, kelajuan muatan pantas, dasar harga berpatutan dan banyak faedah lain yang menjadikan Bluehost sebagai pelaburan yang benar-benar layak untuk semua pengguna WordPress.

Platform ini seolah-olah menjadi alat pembinaan laman web utama. Walau bagaimanapun, beberapa kelemahannya merangkumi penyuntingan yang agak kompleks. Anda semestinya mengetahui sekurang-kurangnya asas CSS dan PHP untuk menyesuaikan halaman anda. Walaupun perisiannya percuma, anda perlu mengambil berat tentang pendaftaran domain dan hosting sendiri. Lebih-lebih lagi, beberapa plugin acara memerlukan akaun premium untuk mengakses semua ciri mereka.

Cuba WordPress Sekarang

Eventbrite – Platform Pengurusan Acara Global

Eventbrite - Platform Pengurusan Acara Global

Eventbrite – adalah platform global yang telah membezakan dirinya sebagai salah satu sistem terbesar yang digunakan untuk mencari, membuat, menghadiri dan berkongsi acara di seluruh dunia. Sistem ini memungkinkan untuk membuat dan menambahkan acara baru serta menguruskannya sesuai dengan keperluan anda. Ini termasuk acara rasmi (perhimpunan masyarakat, festival muzik, kempen penggalangan dana, maraton dll.dan acara peribadi (pertandingan, pesta, projek permainan, pertandingan dll.).

Sorotan utama platform adalah seperti berikut:

 • Kesepaduan – Pada masa ini, platform ini disatukan dengan pelbagai perkhidmatan yang terkenal di dunia, termasuk Dropbox, Zoho, Facebook, Google Apps, MailChimp, Salesforce, Twitter, Microsoft Dynamics dan banyak lagi.
 • Aplikasi Pengguna – Eventbrite memungkinkan untuk memuat turun dan memasang Aplikasi Pengguna ke dalam peranti mudah alih anda. Di sinilah anda dapat mengakses suapan acara yang dikelaskan mengikut kategori berdasarkan aspek lokasi. Ini bermaksud bahawa anda akan ditawarkan senarai acara yang berlaku di lokasi anda sebaik sahaja anda melayari laman web, yang sangat mudah, menjimatkan masa dan berguna. Terdapat juga pilihan pembelian tiket dalam aplikasi yang memungkinkan anda membeli tiket ke acara yang disenaraikan melalui Stripe, PayPal, Braintree dan sistem pembayaran popular lainnya. Aplikasi ini juga dapat digunakan untuk pengurusan tiket yang mudah dan membuat cadangan acara yang diperibadikan.
 • Pasar Aplikasi – Sistem ini dilengkapi dengan pasar aplikasi terpadu yang kuat, di mana anda dapat menemui semua jenis aplikasi, widget dan peluasan yang dapat memberikan sumbangan berkesan terhadap prestasi laman web acara anda.
 • Pengurusan acara – Dengan Eventbrite, membuat dan mengurus acara peribadi / perniagaan menjadi lebih mudah daripada sebelumnya. Apa yang perlu anda lakukan ialah menambahkan acara, memberikannya nama, menetapkan lokasi, tarikh, harga dan jenis tiket. Akhirnya, anda boleh menambahkan fail media gambar, audio dan elemen lain untuk menarik perhatian pengguna selepas penerbitan acara.
 • Penciptaan Tiket – Platform ini membolehkan merancang dan menerbitkan tiket dan juga dapat membuat tiket kertas untuk diedarkan lebih lanjut. Anda boleh menambahkan butiran apa pun pada tiket anda untuk memberikan potensi maklumat kepada semua pengunjung. Selain itu, sistem ini membolehkan membuat pelbagai jenis tiket untuk pelbagai kategori pengguna. Ini termasuk tiket masuk Umum, tiket VIP, tiket tempat duduk yang ditempah, tiket pas Hari dan Tiket seharian, Diskaun burung awal, Diskaun berkod dll.
 • Analisis Prestasi Kejadian – Eventbrite menyediakan penganjur dengan alat analisis terpadu yang memungkinkan untuk melacak penjualan, jumlah peserta acara, turun naik lalu lintas dan parameter lain yang dapat memberitahu banyak tentang populariti acara anda.

Eventbrite menawarkan tiga jenis rancangan, termasuk Essentials, Professional dan Premium. Dua langganan pertama adalah percuma untuk semua orang, yang merancang untuk menjual tiket percuma, tetapi jika anda merancang untuk mengenakan bayaran untuk tiket yang dijual, sistem menetapkan caj tetap untuk setiap tiket yang dijual. Oleh itu, harga Essentials merangkumi 2% + $ 0,79 setiap tiket berbayar, sementara harga Profesional adalah 3,5% + $ 1,59 setiap tiket berbayar. Kos perkhidmatan yang dimasukkan ke dalam rancangan Premium dibincangkan secara individu dengan pembangun sistem.

Cuba Eventbrite Sekarang

Bizzabo – Perisian Perancangan dan Pengurusan Peristiwa Moden

Bizzabo - Perisian Perancangan dan Pengurusan Peristiwa Moden

Bizzabo – adalah perkhidmatan laman web pengurusan acara terbaik .. Perisian ini membolehkan anda memanfaatkan laman web dan aplikasi mudah alih yang bergaya pada masa yang sama. Sangat mudah untuk menyesuaikan laman web menggunakan alat dan ciri Bizzabo. Ia merangkumi:

 • Templat Acara Bersih – Perisian ini menyediakan pilihan templat tampan yang akan tersedia untuk peranti mudah alih juga di aplikasi.
 • Pakej Acara Lanjutan – Bizzabo adalah penganjur acara peribadi anda. Ia mudah digunakan dan mempunyai pelbagai fungsi dari alat pengurusan acara hingga pilihan penjualan tiket, integrasi kaedah pembayaran dan banyak lagi.
 • Gandakan Acara – Perisian ini memudahkan untuk membuat satu laman web untuk pelbagai acara. Anda tidak perlu melancarkan laman web baru untuk acara serupa. Gandakannya untuk digunakan untuk acara lain dengan jenis yang sama.
 • Sokongan Lanjutan – Setiap pengguna akan ditugaskan dengan pengurus akaun untuk menangani masalah yang berbeza. Pembantu profesional akan membimbing anda melalui keseluruhan proses pembinaan laman web. Anda juga boleh menghubungi pasukan sokongan melalui telefon atau memanfaatkan blog Bizzabo.
 • Keupayaan Integrasi – Platform ini dapat disatukan dengan pelbagai perkhidmatan yang ada seperti MailChimp, Google Analytics, dll. Pengguna dapat menambahkan kandungan media seperti video dan gambar. Anda boleh menambah tab, widget dan banyak lagi yang boleh disesuaikan.

Platform ini terbukti menjadi penyelesaian yang baik setiap kali anda perlu membuat laman web pemasaran / pengurusan acara dalam talian. Bizzabo sangat mudah digunakan melalui proses pendaftaran mungkin kelihatan terlalu rumit pada pandangan pertama. Pembina laman web menawarkan tiga pilihan harga, termasuk Planner, Pro dan Elite. Untuk mengetahui kos setiap rancangan, anda mesti berhubung dengan pengurus sistem secara langsung.

Cubalah Bizzabo secara Percuma

Aventri – Penyelesaian Pengurusan Acara yang Memenangi Anugerah

Aventri - Penyelesaian Pengurusan Acara yang Memenangi Anugerah

Aventri – adalah pembangun laman web persidangan yang baik yang merangkumi penyelesaian pengurusan acara dan pembangunan laman web yang maju untuk membantu syarikat menguruskan proses perniagaan dengan berkesan, semasa merancang acara korporat mereka. Pembina laman web mempunyai statistik yang memberangsangkan, termasuk 20 juta pendaftaran yang berjaya diselesaikan, lebih daripada 300 ribu acara diuruskan dengan berkesan dan kadar kepuasan pelanggan yang menakjubkan yang melebihi 97%. Ini adalah nombor yang cukup besar. Sekarang, sudah tiba masanya untuk melihat beberapa ciri platform yang paling luar biasa:

 • Pilihan Perancangan Acara Luas – Selain merancang laman web profesional dan moden, Aventri memungkinkan pengguna menambahkan acara, jadual, mengurus dan menyesuaikan proses perniagaan, agenda, mesyuarat, sesi, menghasilkan laporan yang disesuaikan, menambah dan menguruskan pembesar suara dan lain-lain. Anda boleh menggabungkan elemen-elemen ini ke dalam acara anda secara automatik projek sendiri.
 • Integrasi dengan Aplikasi Pihak Ketiga – Aventri membolehkan penyatuan dengan aplikasi luaran dan tambahan yang memungkinkan untuk meningkatkan fungsi laman web acara anda. Sebahagian daripadanya termasuk Silverpop, Marketo, Salesforce, OnWire, Clickatell, Eloqua dan banyak lagi. Selain itu, sistem ini memberi peluang kepada pelanggannya untuk menggunakan API bersepadu, yang membantu menambahkan penyelesaian pada projek mereka dan laman web lain.
 • Templat DIY Responsif yang disesuaikan – Pembangun laman web membolehkan membuat dan menyesuaikan templat responsif dari awal hingga menggunakannya semula, sambil mengerjakan projek acara anda yang seterusnya.
 • Hak Kebenaran Peranan Pengguna – Terserah anda untuk menetapkan hak akses laman web kepada pengguna yang ingin anda sertai dengan pasukan pembangun. Sistem ini memungkinkan untuk berkongsi kebenaran peranan dengan pengguna yang anda perlukan. Ini akhirnya meningkatkan keselamatan laman web anda dan memberikan kawalan penuh ke atas proses pengurusan dan kemas kini laman web.

Aventri adalah pembangun laman web yang menggabungkan platform pembuatan laman web yang layak dan perisian pengurusan acara yang bersepadu sepenuhnya untuk membantu melancarkan projek acara kontemporari dengan prestasi mewah. Sistem ini juga dilengkapi dengan ciri pemasaran e-mel, alat jaringan dan perjodohan yang luas, tinjauan acara, pilihan projek dan pengurusan acara yang luas, inventori sumber dan alat pengurusan anggaran acara dan lain-lain. Aventri tidak memerlukan butiran atau nuansa teknologi – hanya melancarkan laman web dan berkongsi maklumat yang diminati oleh pelawat anda.

Cuba Aventri Sekarang

Dryfta – Pembina Laman Web Perancangan Acara Mudah

Dryfta - Pembina Laman Web Perancangan Acara Mudah

Dryfta – adalah pembangun laman web perancangan acara terkini, yang memungkinkan untuk memulakan dan mengurus projek acara yang luar biasa dengan profil pembesar suara, jadual, kandungan tersuai, pilihan penyatuan media, borang tertanam dan banyak lagi ciri lain yang mesti- mempunyai untuk sebarang projek projek. Pembina laman web berfungsi dengan baik untuk organisasi, syarikat dan institusi pendidikan. Mari kita ikhtisar ringkas mengenai set ciri perkhidmatan yang boleh anda gunakan untuk berjaya merancang dan mereka mengurus / mengemas kini laman web acara anda:

 • Pilihan Templat – Dryfta memungkinkan untuk memilih dari beberapa templat laman web acara responsif, mulai dari projek akademik dan hingga laman web korporat, persidangan dan simposium. Sekiranya anda mempunyai niat untuk memulakan laman web dari awal, Pengurus CSS sistem ini membolehkan anda menambah dan mengedit kod anda sendiri untuk membuat reka bentuk yang unik.
 • Pilihan Integrasi – Dengan Dryfta, anda dapat mengintegrasikan fail media ke halaman web yang dibuat khusus, memuat naik kandungan teks, gambar, menanamkan dan menyiapkan video YouTube agar tersedia hanya untuk pengguna yang masuk. Selain itu, anda boleh mengintegrasikan pautan luaran yang mengarahkan pengguna ke maklumat berkaitan laman web lain.
 • Pengurus Widget – Pembangun laman web dilengkapi dengan Alat Pengurus Widget sendiri, yang membolehkan menambahkan teks tersuai, borang tersemat, kod, borang pendaftaran buletin, slaid dan elemen laman web lain yang sangat penting untuk laman web acara anda.
 • Ciri Platform Acara – Dryfta memberi akses kepada pelbagai ciri pengurusan laman web acara. Ini termasuk Belanjawan & Alat visual perbelanjaan, pilihan penciptaan Senarai Yang Harus Dilakukan, pilihan Penyediaan Acara, CRM Bersatu untuk akses maklumat pengguna umum, Segmentasi Kenalan, Templat E-mel yang disesuaikan, papan pemuka tunggal untuk peserta dan pembesar suara yang bersedia menguruskan profil mereka, Aplikasi Rangkaian acara, Penaja & Alat pameran, Pelaporan Tersuai, Tiket & Gerbang Pembayaran, pengurusan Penghantaran Abstrak, Pendaftaran Peserta untuk acara tertentu, Reka Bentuk Lencana & Percetakan, Pengambilan Lead, Interaksi Pasca Acara dll.

Dryfta adalah pilihan yang baik untuk pembangunan laman web acara. Meliputi ciri pembangun laman web dan perisian pengurusan acara, ini membolehkan anda membuat laman web yang lengkap untuk mengatur dan mengurus acara, menjual tiket dalam talian, menerima penyerahan pengguna, mengatur kempen e-mel, membuat jadual acara, merancang sijil penyertaan acara dan lencana, terima sumbangan dan lakukan tindakan penting lain dari papan pemuka tunggal. Apa yang menarik, Dryfta tidak menawarkan pelan satu-ukuran-sesuai. Sebagai gantinya, sistem ini memberi setiap pelanggan pilihan pembayaran individu berdasarkan permintaan dalam talian yang dikemukakan terlebih dahulu. Kos perkhidmatan yang ditawarkan oleh pembangun laman web bermula dari $ 119 / bln hingga dan mungkin akan meningkat berdasarkan keperluan pengguna dan ciri yang disertakan.

Cuba Dryfta Sekarang

Zoho Backstage – Perisian Pengurusan Acara Dalam Talian

Zoho Backstage - Perisian Pengurusan Acara Dalam Talian

Zoho Backstage – merupakan contoh perisian pengurusan acara profesional yang membolehkan membuat laman web yang dilengkapi dengan ciri untuk mengatur, mengurus dan mempamerkan acara anda, mengemas kini apabila diperlukan dan menarik perhatian pengguna. Pembangun laman web intuitif dan tidak memerlukan banyak usaha / pelaburan masa. Reka sahaja projek anda dan manfaatkan pelbagai ciri yang membolehkan anda mengurus acara syarikat anda dengan keberkesanan maksimum. Beberapa ciri yang paling terkenal disenaraikan di bawah:

 • Laman Web yang dilokalkan – Sistem ini membolehkan anda melancarkan projek yang dilokalkan, yang memungkinkan untuk berhubung dengan peserta laman web / acara di berbagai wilayah. Ini adalah bagaimana anda dapat mendorong interaksi antara pengguna, menawarkan pilihan pengumuman pengumuman, forum perbincangan, alat pengembangan agenda dan kelebihan lain.
 • Templat Niche Profesional – Anda dapat menjadikan laman web acara anda menjadi hidup dengan memilih salah satu templat niche berkualiti yang ada dalam koleksi. Reka bentuknya responsif sepenuhnya dan dapat disesuaikan dan anda boleh menyesuaikan tetapan yang diperlukan untuk memaksimumkan prestasi mereka. Cukup pilih dan gerakkan bahagian yang diperlukan, seret dan lepas tab, aktifkan / lumpuhkan elemen laman web untuk memberikan reka bentuk dan identiti jenama unik kepada projek anda.
 • Pilihan Gaya – Terserah anda untuk memilih salah satu gaya projek yang tersedia untuk memberikan susun atur khusus laman web anda. Ini termasuk teks dan gambar, teks sahaja, penyisipan widget dan testimoni. Anda boleh menggunakan mana-mana pilihan gaya ini atau semuanya bergantung pada pengkhususan projek anda.
 • Sokongan pelbagai bahasa – Zoho dilengkapi dengan sokongan pelbagai bahasa, yang membolehkan anda menerjemahkan kandungan laman web acara anda ke dalam pelbagai bahasa pilihan anda untuk menarik perhatian pengguna dari luar negara.
 • Jadual Kehadiran yang Diperibadikan – sistem ini memungkinkan untuk memberi peluang kepada peserta untuk memilih sesi yang ingin mereka sertai. Mereka secara individu dapat membuat agenda yang disesuaikan, sehingga sesi mereka disenarai pendek untuk mengikuti mereka lebih lanjut melalui peranti mudah alih mereka. Itu sangat berguna dan senang, terutama ketika datang ke acara perniagaan.
 • Pendaftaran dan Tiket – Zoho membolehkan anda membuat pelbagai jenis acara dan mengaktifkan pilihan pendaftaran supaya pengguna dapat mendaftar untuk sesi yang diperlukan pada bila-bila masa. Anda juga boleh menjual tiket secara dalam talian dan bahkan menjejaki penjualannya dan menerima pembayaran tanpa bayaran komisen sama sekali. Tawaran dan bonus promosi boleh diaktifkan di sini juga.

Zoho adalah platform pelbagai aspek, yang membolehkan anda membina, mengurus dan mengemas kini laman web acara. Sistem ini menawarkan banyak ciri khas yang tidak hanya menarik perhatian pengguna, tetapi juga mendorong mereka untuk bergabung dengan platform untuk mengatur kempen mereka sendiri. Zoho membolehkan membina laman web tempatan untuk membina asas pelanggan dan mendorong interaksi antara pengguna. Pembina laman web menawarkan dua jenis pilihan harga. Yang pertama memberi peluang untuk memilih dari 4 langganan (Percuma, Profesional, Perusahaan, Muktamad), kosnya bermula dari 0 dan meningkat sehingga € 249 / bln setiap tahun. Sebagai alternatif, adalah mungkin untuk membayar setiap acara yang dianjurkan. Dalam kes ini, kosnya bermula dengan 0 dan mencapai € 899 setiap acara.

Cuba Zoho Backstage Sekarang

Facebook – Membuat & Menguruskan Acara Awam atau Swasta

Facebook - Membuat & Menguruskan Acara Awam atau Swasta

Facebook – adalah rangkaian sosial yang terkenal di dunia, yang sangat popular dengan pengguna dari seluruh dunia. Jumlah keseluruhan pelanggan Facebook pada masa ini merangkumi 1.59 bilion pengguna, yang membuat sekitar 47 juta kumpulan acara awam setiap tahun. Ini kerana platform ini melancarkan banyak ciri untuk pembuatan dan pengurusan acara, membiarkan semua orang menjemput bilangan orang yang tidak terhad dan mengatur aktiviti serba boleh – baik swasta dan awam.

Mari kita lihat rangkaian ciri utama rangkaian yang menyumbang kepada penyediaan acara yang berkesan:

 • Penciptaan Acara – Facebook membenarkan membuat acara peribadi dan awam, yang membolehkan anda menjemput pengguna tersebut, yang mungkin berminat dengannya. Ini adalah sumber berdasarkan kalendar, yang dapat digunakan untuk pelbagai tujuan, termasuk pemberitahuan pengguna tentang acara-acara yang akan datang, menyebarkan berita tentang acara tertentu, menghantar dan berkongsi undangan dll. Menjemput ribuan orang ke kumpulan, sehingga meningkatkan peluang acara anda mendapat perhatian.
 • Senarai RSVP – Fitur ini membolehkan anda memaparkan senarai pengguna yang dijemput yang dikelompokkan berdasarkan respons mereka. Orang-orang ini dapat menetapkan status yang berbeza yang menunjukkan niat mereka untuk mengunjungi acara tersebut. Ini termasuk senarai “menghadiri”, “tidak hadir”, “mungkin hadir” dan “belum menjawab”. Sekiranya orang yang dijemput menetapkan status “menghadiri”, pemberitahuan akan muncul di feed berita untuk memberi tahu rakan-rakan mengenai perkara itu. Selain itu, pengguna akan mendapat peringatan tentang acara yang akan datang ketika tarikhnya semakin hampir.
 • Pengurusan acara – Anda boleh membuat pengeditan acara setiap kali anda menghadapi keperluan tersebut. Ada kemungkinan untuk mengubah waktu dan tarikh acara, parameter lokasi dan nama, menambahkan gambar, video dan fail media lain dll. Pengguna, pada gilirannya, akan dapat bertindak balas terhadap acara tersebut, mengaktifkan / mematikan pemberitahuan, melaporkan dan berkongsi berita.
 • Jual Tiket – Sekiranya akaun Facebook anda berintegrasi dengan Eventbrite, misalnya, anda boleh mengimport semua data acara anda secara automatik dari satu perkhidmatan ke perkhidmatan lain untuk mula menjual tiket secara langsung melalui Facebook. Proses integrasi antara platform cepat dan sederhana. Ia biasanya berlangsung sekitar 10 minit, memastikan hasil yang pantas dalam jangka masa panjang.
 • Menambah Hos Bersama – Sekiranya anda akan mengadakan dan mengurus acara dengan kerjasama pengguna lain, anda boleh menambahkannya sebagai hos bersama kumpulan acara. Sebaik sahaja anda melakukannya, acara akan dipaparkan di kalendar acara halaman mereka sehingga mereka dapat melacak / melakukan pengeditan, menonton info yang berkaitan dengan acara dan berkongsi info ini dengan pengguna lain.
 • Promosi Acara Berbayar – Sekarang setelah anda selesai membuat kumpulan acara, anda dapat mempertimbangkan kelebihan promosi berbayar. Facebook membenarkan melakukannya dengan dua cara – sama ada melalui Pengurus Iklan atau terus dari halaman Facebook anda.

Sebagai rangkaian sosial percuma, Facebook membenarkan membuat dan mengurus acara tanpa sebarang bayaran. Sekiranya anda ingin mempromosikan acara anda selepas itu, anda mungkin memilih pilihan berbayar, tetapi ini tidak wajib.

Cuba Facebook Sekarang

uKit – Pembangun Laman Web Perniagaan Kecil Terbaik

uKit - Pembangun Laman Web Perniagaan Kecil Terbaik

uKit – adalah pembangun laman web perancangan acara termurah yang direka khas untuk untuk perniagaan kecil. Pada masa yang sama, ia akan membantu anda membuat laman web untuk acara perniagaan termasuk persidangan, mesyuarat khas, seminar dan banyak lagi. Anda boleh membuat laman web acara profesional dari awal atau menyembunyikan halaman Facebook yang sudah ada. Periksa Ciri-ciri uKit yang lebih hebat:

 • Kesanggupan – uKit menawarkan harga yang rendah termasuk percubaan percuma 14 hari untuk menguji sistem. Anda boleh membina laman web asas termasuk domain percuma, hosting, keselamatan SSL, dan ciri asas dengan hanya $ 4 / bulan.
 • uKit Alt – Ciri hebat untuk mereka yang sudah mempunyai halaman Facebook yang ada yang menerangkan peristiwa tersebut. Ini membolehkan anda menukar halaman menjadi laman web profesional dalam beberapa minit. Ini akan meningkatkan kredibiliti laman web dan membantu anda membina reputasi yang kuat dalam talian. Sistem ini menggunakan API Facebook untuk menghasilkan maklumat yang diperlukan dari halaman dan meletakkannya di laman web. Kandungan yang dipindahkan termasuk gambar, foto dari galeri, logo, suapan baru, perincian acara, kenalan, dll.
 • Widget dan Apl – uKit memudahkan untuk mengintegrasikan widget yang berbeza termasuk galeri foto profesional, aplikasi streaming, kalendar, dll. Sebilangan besar templat dilengkapi dengan widget yang sudah ada yang boleh anda ubah atau ubah suai.
 • Reka bentuk responsif – Selain daripada pelbagai templat mesra mudah alih, uKit mempunyai mod pratonton Mudah Alih dan Tablet untuk menjadikan laman web anda kelihatan hebat di pelbagai peranti. Pengguna boleh mengedit laman web dengan memastikan penampilan yang betul pada telefon pintar dan tablet. Setiap kali anda membuat perubahan dalam mod Mudah Alih dan tablet, perubahan tersebut tidak akan ditampilkan dalam versi desktop laman web. Ciri hebat untuk pengalaman pengguna mudah alih yang dipertingkatkan.
 • Akses Pengurusan Laman Web Sementara – Semasa membina laman web acara bekerjasama dengan ahli pasukan lain, anda boleh menyediakan akses pengurusan laman web sementara untuk pengguna yang anda rancangkan untuk bekerjasama. Dalam kes ini, Anda akan menjadi pemegang hak, yang akan memiliki kekuatan untuk mengemas kini maklumat laman web, menambah / menghapus widget dan halaman, mengakses Google Analytics, menonton statistik laman web, menyesuaikan tetapan SEO dll. Ingatlah bahawa semua pengeditan dibuat oleh rakan -pekerja akan disimpan secara automatik dalam versi sandaran untuk mengelakkan kehilangan maklumat. Walau bagaimanapun, tempoh maksimum mod akses sementara tidak melebihi 999 hari.

uKit datang sebagai kebaikan dan pembangun laman web yang menjimatkan. Ia menawarkan pelbagai platform yang bergaya, reka bentuk yang hebat, dan editor sederhana untuk menyesuaikan halaman web. Sistem ini menawarkan rancangan berbayar, yang paling murah hanya akan dikenakan $ 4 / bulan, sementara langganan yang paling mahal adalah $ 12 / bln. Mari kita hadapi: itu adalah tawaran yang sangat murah hati dan berpatutan.

Cuba uKit secara percuma

Bookmark – Pembina Laman Web berasaskan AI

Bookmark - Pembina Laman Web berasaskan AI

Penanda buku – adalah pembina laman web perancangan acara percuma. Ini adalah salah satu perkhidmatan SaaS yang paling maju dalam hal teknologi web. Seorang Penyelesaian berasaskan awan berkuasa AI bagus untuk membina laman web yang berbeza dari awal. Laman web acara tidak terkecuali berkat AiDA platform (alat reka bentuk kecerdasan buatan). Berikut adalah beberapa ciri hebat yang disampaikan oleh Bookmark:

 • Kecerdasan Buatan – Membangun laman web acara menjadi lebih mudah daripada sebelumnya berkat AiDA Bookmark. Pengguna hanya perlu mengenal pasti jenis laman web, memberikan namanya dan menerima susun atur yang siap digunakan. Anda akan dapat memilih dari beberapa susun atur dan memilih yang paling sesuai.
 • Ciri Fokus – Ciri ini memberikan banyak bahagian yang sudah dirancang untuk laman web anda. Ia berfungsi sepenuhnya dan kelihatan cukup bergaya. Anda boleh memilih mana-mana bahagian yang tersedia dan menambahkannya di mana sahaja anda memerlukan di laman acara anda. Setelah anda menambah bahagian yang diperlukan, anda bebas mengedit dan menyesuaikannya. Sebagai contoh, anda boleh menunjukkan penceramah acara, tetamu khas atau ahli di bahagian Fokus yang berasingan.
 • Penyunting Ringkas – Bookmark menawarkan pilihan blok dan modul yang telah dirancang. Anda hanya boleh menambahkannya ke halaman dan menyesuaikan sekiranya diperlukan. Manfaatkan bahagian Kenalan atau Tentang Kami yang siap digunakan, tambahkan blok baru dan banyak lagi.
 • Ciri Acara – Bergantung pada pengkhususan laman web anda, anda dapat menambahkan pelbagai jenis acara untuk meningkatkan promosi laman web anda dan meningkatkan aliran lalu lintas. Sebenarnya adalah mungkin untuk menambahkan seberapa banyak acara yang anda mahukan – cukup sampai ke bahagian “Acara” yang tersedia di menu papan pemuka laman web anda dan buat pengeditan yang diperlukan, seperti menambahkan nama, tarikh, waktu, jenis, biaya acara serta lokasi, tempoh dan keterangannya.
 • Integrasi Media Sosial – Laman web acara kontemporari tidak dapat difikirkan tanpa penyatuan media sosial. Untuk meningkatkan kesedaran pengguna mengenai acara yang akan datang, adalah wajar untuk menghubungkan projek anda ke saluran media sosial yang anda anggap penting. Untuk melakukan itu, sampai ke modul “Sosial” di panel kawalan projek anda. Ini adalah bagaimana anda boleh menambah butang media sosial yang menghubungkan ke akaun media sosial. Secara keseluruhan, Bookmark membolehkan penyatuan sekitar 22 saluran, yang merupakan ciri yang cukup mengagumkan.

Bookmark nampaknya merupakan pilihan yang lebih baik untuk menakut-nakutkan perayaan daripada acara komersial. Walau bagaimanapun, kemampuan fleksibiliti dan integrasinya akan membolehkan anda menangani proses membina laman web dari laman acara yang kukuh. Anda boleh menggunakan sistem ini secara percuma, tetapi ingat bahawa ia akan dilengkapi dengan sekatan fungsi tertentu. Selain itu, pembangun laman web menawarkan dua rancangan berbayar, iaitu Profesional dan Perniagaan. Kos mereka berjumlah $ 11,99 / bln dan $ 24,99 / bln.

Cuba Bookmark secara percuma

Ciri-ciri Apa yang Harus Ada di Laman Web Acara Hebat?

Memilih platform yang betul hanya 50% kejayaan. Laman web acara adalah untuk memastikan pengunjung anda mengetahui peristiwa dan perjumpaan yang anda promosikan. Misi anda adalah untuk mewujudkan tahap kredibiliti yang tinggi untuk menjaga calon peserta di halaman yang anda perlukan. Atas sebab ini, laman acara anda mesti mempunyai beberapa elemen penting. Ia adalah seperti berikut:

Kandungan Berharga

Menulis salinan perkataan tidak akan berjaya. Anda perlu memberikan penerangan yang jelas yang memberikan nilai nyata kepada pengunjung anda. Pastikan halaman mengandungi beberapa data penting termasuk:

 • Tarikh dan masa – Sediakan jadual acara yang jelas untuk bakal peserta anda. Pastikan mereka tidak akan terlepas dari acara tersebut. Laman web anda harus mempunyai sekurang-kurangnya widget kalendar sederhana.
 • Tempat acara – Jangan lupa untuk menentukan tempat penonton anda. Penerangan ringkas mengenai tempat yang memaparkan beberapa gambar pastinya akan memberi nilai tambah. Penyatuan galeri foto atau gambar profesional akan menjadi idea yang baik.
 • Harga Tiket – Sekali lagi, ini semua berkaitan dengan kos. Anda perlu menonjolkan harga yang jelas di samping borang pendaftaran atau pembelian tiket yang mudah. Di sinilah laman web anda mungkin memerlukan penyatuan pihak ketiga dengan perkhidmatan tempahan, pilihan pembayaran, dll.
 • Ajakan Bertindak – Butang RSVP yang jelas adalah elemen teras laman web acara masa depan anda. Galakkan pengunjung anda untuk mendaftar, membeli tiket acara, melanggan, dll.

Kandungan Menarik

Orang memerlukan hanya 50 milisaat untuk membentuk pendapat. Laman web masa depan anda diharapkan dapat membantu mereka membentuk pendapat yang anda perlukan. Di sinilah bukti visual yang kuat akan melakukan muslihat.

Menurut statistik terkini, 70% pengguna pergi ke Imej Google atau YouTube untuk mencari gambaran visual acara tersebut. Anda boleh membuat mereka tetap berada di laman web yang menyediakan kandungan visual yang mencukupi. Tambahkan video, bekerjasama dengan galeri, buat album foto dan banyak lagi.

Proses Pemeriksaan Mudah

Sebilangan besar pengguna pergi kerana pengalaman daftar keluar yang menakutkan. Masalahnya ialah konsert bukan sahaja laman web acara tetapi juga kedai digital dan laman web perniagaan kecil. Penyelesaiannya adalah dengan memberikan pengalaman pembayaran yang mudah menjadikan prosesnya secepat dan semudah mungkin.

Bukti sosial

Bukti sosial sangat penting bagi 70% pengguna sebelum mereka memutuskan untuk membuat pembelian. Mereka mencari testimoni, ulasan dan pendapat yang dikongsi oleh pelanggan sebelumnya atau orang yang telah mengunjungi acara serupa.

Seperti yang anda lihat, laman web acara yang baik harus mempunyai beberapa elemen penting yang perlu anda gabungkan. Pembangun laman web memberikan semua yang anda perlukan seperti sekumpulan alat yang berbeza untuk berinteraksi dengan penonton. Mereka menawarkan templat hebat dengan galeri, widget jadual dan borang langganan untuk dipilih. Yang anda perlukan hanyalah memilih platform yang paling sesuai. Berikut adalah beberapa pembangun laman web acara terbaik.

Pokoknya

Teknologi web berkembang. Mereka membawa beberapa alat yang hebat untuk membina sebarang jenis laman web dari awal. Platform terkemuka dirancang untuk membantu pemula dan pengguna tanpa kemahiran teknikal untuk menangani proses pembinaan web dengan mudah.

Pembina laman web acara mudah digunakan. Mereka lebih murah jika dibandingkan dengan mengupah pasukan pembangunan khas. Mereka hadir sebagai penyelesaian all-in-one. Anda mendapat semua alat yang diperlukan dalam pek tersebut. Kelebihan utama merangkumi:

 • Penyuntingan Ringkas – Perisian ini berdasarkan pada fungsi drag-and-drop. Anda boleh menambahkan kandungan baru, membuang teks, bekerja dengan fail media termasuk video dan foto dengan mudah. Hampir tidak memerlukan banyak masa untuk belajar bagaimana sistem Intuitif dan mesra pengguna berfungsi.
 • Penyelesaian Jimat Kos – Pembangun laman web lebih murah daripada menyewa pasukan pembangunan. Lebih-lebih lagi, mereka dilengkapi dengan ciri-ciri percuma tambahan seperti domain percuma, templat dan hosting anda tidak perlu berhati-hati.
 • Kelenturan – Pembangun laman web acara dilengkapi dengan banyak fitur, widget, plugin, dan tambahan yang dapat anda gunakan untuk menjadikan laman web anda semenarik mungkin. Mereka akan membolehkan anda menambahkan unsur inti yang telah kami jelaskan di atas.

Proses membuat laman web acara terdiri daripada beberapa peringkat penting. Memilih platform yang betul adalah sangat penting. Untuk melakukan semuanya dengan betul, anda perlu menyedari struktur laman web masa depan anda. Apa ciri yang mesti ada? Apa jenis acara yang akan anda promosikan? Bagaimana anda mahu berinteraksi dengan bakal peserta anda?

Setelah anda menjawab semua soalan dan mendapat visi yang jelas mengenai laman web masa depan, anda boleh memilih platform untuk memenuhi keperluan anda. Sama ada ia akan menjadi CMS sumber terbuka atau pembangun laman web – ia bergantung pada kemahiran, anggaran dan beberapa faktor penting lain yang perlu dipertimbangkan. Platform SaaS telah terbukti menjadi cara lebih pantas dan lebih mudah untuk mewujudkan perwakilan dalam talian yang luncur tanpa kemahiran khas.

Buat Laman Web Acara Percuma

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map