Pembangun Laman Web Kecergasan Terbaik

pembina laman web terbaik untuk studio kecergasan


Sama ada anda mewakili studio kecergasan yang dikenali atau hanya membuat langkah pertama anda sebagai pelatih peribadi, anda mesti mempunyai laman web profesional. Sumber web yang hebat nampaknya merupakan alat yang paling berkesan untuk mengembangkan perniagaan anda dengan mempertimbangkan persaingan yang sukar di pasaran kecergasan. Lupakan kaedah menjual perkhidmatan latihan. Mereka jauh berbeza dengan yang biasa kita lakukan. Hari ini, pengetahuan kecergasan sempurna dan kemahiran interpersonal yang hebat tidak mencukupi.

Sepuluh tahun yang lalu, semua yang anda perlukan adalah berjumpa dengan pelanggan dan berurusan dengan dia. Kali ini, niche kecergasan dan latihan memerlukan alat yang lebih hebat di laman web. Platform pembinaan laman web nampaknya merupakan penyelesaian yang baik. Mereka adalah menjimatkan kos, mudah digunakan, dan menyediakan semua alat yang diperlukan laman web kecergasan yang sempurna. Sama ada anda perlu mewakili portfolio anda dengan cara yang paling menakjubkan atau membawa pelanggan ke studio kecergasan anda, pembangun laman web mempunyai semua yang anda perlukan.

Kami Menguji 5 Pembangun Laman Web Kecergasan Terbaik:

 1. Wix – Pembina Laman Web Terbaik untuk Pelatih Peribadi
 2. uKit – Pembina Laman Web Terbaik untuk Perniagaan Kecergasan
 3. WordPress – CMS # 1 Dunia untuk Membuat Laman Web PERCUMA
 4. SITE123 – Platform Dalam Talian dengan Reka Bentuk Web Kecergasan Hebat
 5. Bookmark – Salah satu Pembangun Laman Web berasaskan AI Terbaik

Mencari pembangun laman web yang terkenal dan lengkap untuk memulakan laman web studio kecergasan anda? Pada mulanya masuk akal untuk mengkaji, menganalisis dan membandingkan platform yang disenaraikan di atas untuk melihat apa yang mereka tawarkan kepada anda. Mari kita pergi ke analisis terperinci sistem ini untuk membolehkan anda membuat pilihan yang tepat berkaitan dengan keperluan pengembangan web anda.

Wix – Pembina Laman Web Terbaik untuk Pelatih Peribadi

Wix - Pembina Laman Web Terbaik untuk Pelatih Peribadi

Wix – adalah pembangun laman web terbaik untuk pelatih peribadi dan studio kecergasan, yang dilengkapi dengan pelbagai templat gimnasium, kecergasan dan pelatih serta set ciri kuat yang diperlukan untuk penyesuaian laman web yang mendalam. Sistem ini juga memberi akses kepada pelbagai alat pembuatan laman web WYSIWYG canggih, ciri penyesuaian reka bentuk dan kelebihan lain yang menjadikan sistem ini menonjol dari orang ramai. Lihat beberapa dari mereka sekarang:

 • Templat untuk Pelatih Peribadi dan Studio Kecergasan. Wix memberikan templat yang berkualiti dan 100% disesuaikan yang berfungsi hebat untuk pelatih peribadi dan studio kecergasan. Reka bentuknya mudah alih, yang bermaksud rekaannya hebat di semua desktop dan peranti mudah alih. Mereka juga percuma dan dilengkapi dengan instrumen bawaan yang diperlukan untuk mengedit projek berkenaan dengan keperluan khas anda. Tidak diperlukan pengekodan atau kepakaran reka bentuk web awal untuk berjaya menyelesaikan tugas.
 • Navigasi Laman Web yang Mudah. Pembangun laman web terutamanya mempermudah proses navigasi laman web, memudahkan pengunjung laman web anda untuk mencari bahagian atau kandungan yang mereka cari di laman web. Sama ada mereka berhasrat untuk menonton video mengenai jenis latihan tertentu atau membaca salah satu catatan blog, sebagai contoh, bar carian bersepadu pasti akan berguna bagi mereka.
 • Wix App Market. Platform ini memberi akses kepada banyak aplikasi, widget, plugin dan add-on yang terdapat di Wix App Market. Mereka percuma dan berbayar, memungkinkan untuk memilih elemen-elemen yang sesuai dengan pengkhususan laman web anda. Dengan menggunakan aplikasinya, anda boleh membuat galeri profesional untuk portfolio studio kecergasan anda yang mengagumkan, mengintegrasikan fungsi sembang langsung, mengaktifkan kalendar / jadual latihan, menambah butang perkongsian sosial dan menggunakan ciri lain yang mesti dimiliki.
 • Wix ADI. Ini adalah salah satu sorotan khas pembangun laman web, yang membolehkan membuat laman web kecergasan yang berkualiti, memanfaatkan Kekuatan kecerdasan buatan. Apa yang anda perlukan hanyalah memuat naik kandungan yang berkaitan dengan industri anda dan melihat cara Wix ADI merancang projek yang berkualiti untuk anda.
 • Platform eCommerce. Pembangun laman web dilengkapi dengan platform eCommerce yang kuat yang membolehkan anda menghubungkan kedai web kecil ke menengah ke laman web kecergasan anda. Ciri ini sangat berguna untuk anda, jika anda merancang untuk menjual beberapa peralatan sukan, pakaian atau barang-barang lain yang berkaitan terus di laman web.
 • Blogging. Menambah blog ke laman web kecergasan anda dapat meningkatkan jumlah lalu lintas dan keseluruhan tahap penglibatan pengguna. Di sinilah anda boleh menghantar artikel berkaitan sukan / kecergasan baru, mengemas kini bahagian blog yang ada, mengaktifkan komen pengguna dan ciri lain yang menjadikan blog anda popular dan berfungsi.
 • Alat Interaksi Pelanggan. Pembangun laman web memungkinkan untuk melayari pelbagai alat interaksi pelanggan yang tersedia di App Market dan memilih alat yang paling sesuai dengan pengkhususan laman web anda. Alat ini mempermudah proses berkomunikasi dengan pelanggan, menyumbang kepada populariti dan kredibiliti projek anda. Beberapa alat yang paling meluas termasuk Kalendar Acara Google, Berita Terkini, Sembang Wix, Pembentuk Bentuk 123, Kalendar Acara, Pro Penjadualan, Borang Wix, Panggilan Balik, Janji Temu Buku Dalam Talian, Pengurusan Perhubungan + CRM, Sembang Langsung dan banyak lagi.
 • Ulasan Pelanggan. Platform ini membolehkan pengintegrasian testimoni pengguna ke laman web anda untuk membolehkan pelanggan anda berkongsi idea, pendapat dan ulasan yang berkaitan dengan perniagaan anda. Ini adalah kaedah yang paling dipercayai untuk memberikan ulasan yang tidak berat sebelah mengenai studio kecergasan, tahap profesionalisme dan perkhidmatan yang anda tawarkan. Dengan tujuan ini, anda dapat melihat koleksi widget terpadu dari layanan ini untuk memilih dan menambahkan beberapa widget / aplikasi paling berkualiti dari Wix App Market. Ini termasuk Komen Suara +, Ulasan Pelanggan, Komen, Yelp, Komen +, Testimoni Sosial, Pembangun Testimoni, MyReviews dan Testimoni Tidak Berguna untuk menyebut beberapa.

Kos: Wix menawarkan rancangan percuma untuk pengguna, yang tujuan utamanya adalah untuk menguji sistem untuk mengetahui ciri dan kelebihan utamanya berbanding pesaing utama. Pelan percuma tidak terhad, yang membolehkan meneroka perkhidmatan selama anda memerlukannya. Sebaik sahaja anda memutuskan untuk meneruskan pembuatan laman web, anda harus menaik taraf ke salah satu langganan berbayar yang ditawarkan Wix. Masalahnya adalah bahawa rancangan berbayar memberikan banyak kelebihan yang tidak tersedia pada langganan percuma.

Oleh itu, Wix menawarkan pilihan sambungan domain percuma, lebar jalur tanpa had dan ruang penyimpanan cakera, ketiadaan iklan serta kelebihan lain yang termasuk dalam pakej pilihan anda. Wix kini menawarkan dua jenis langganan berbayar – Standard dan Business / eCommerce. Kos rancangan Standard bermula dengan $ 13 / bln, sementara Rancangan Perniagaan bermula dengan $ 23 / bln. Apa sahaja rancangan yang akan anda jalankan, ia akan menjadi pelaburan yang layak untuk projek anda.

Cuba Wix secara Percuma

uKit – Pembina Laman Web Terbaik untuk Perniagaan Kecergasan

uKit - Pembina Laman Web Terbaik untuk Perniagaan Kecergasan

uKit – adalah pembangun laman web yang paling mudah dan terbaik untuk projek perniagaan kecergasan. Ini adalah pilihan yang baik untuk profesional dan pusat kecergasan yang mapan. Satu set alat memungkinkan untuk memperibadikan setiap halaman. uKit menjadikan pengalaman menyemak imbas lebih selesa untuk pengunjung anda. Pilih dari kalkulator dalam talian, kalendar, dan ciri lain untuk membuat laman web yang kelihatan profesional dengan faedah berikut:

 • Templat Niche. uKit menawarkan banyak koleksi templat kecergasan templat dan jurulatih yang boleh dipilih dan disesuaikan untuk memenuhi keperluan promosi perniagaan mereka. Pembina laman web menawarkan peluang untuk merancang portfolio menarik yang terdapat dalam fail media seperti galeri gambar dan video, misalnya. Tambahkan gambar profesional dengan pelbagai ukuran, lampirkan panduan latihan, tambahkan kenalan dan maklumat profesional atau sorot profesionalisme anda dengan cara lain untuk mendorong pelanggan baru dan mengembangkan perniagaan anda.
 • Pilihan Widget Profesional. Walaupun uKit tidak dapat membanggakan pasar aplikasinya sendiri, ia tetap menyediakan widget disesuaikan bawaan. Mereka mudah dipasang dan disatukan. Sama ada anda memerlukan kalkulator dalam talian atau kalendar untuk mengikuti diet yang sporty, uKit mempunyai semua yang anda perlukan. Selain itu, anda boleh mengintegrasikan widget perniagaan untuk memberikan populariti dan kepercayaan pelanggan dalam laman web kecergasan anda. Ini termasuk Langkah, Peta Google, Garis Masa, Rangkaian Sosial dll.
 • Penyelesaian eCommerce. uKit dilengkapi dengan platform eCommerce yang kuat yang memungkinkan untuk menjalankan kedai web berfungsi, di mana anda boleh menjual barang dan aksesori yang berkaitan dengan sukan. Pilihan eCommerce lain yang ditawarkan uKit adalah peluang untuk mengintegrasikan plugin Ecwid yang membolehkan memberi tumpuan kepada eCommerce laman web anda. Terserah anda untuk memilih penyelesaian eCommerce yang paling sesuai yang sesuai dengan keperluan pembangunan laman web kecergasan anda.
 • Integrasi SendPulse. uKit menampilkan integrasi yang lancar dengan SendPulse – salah satu widget paling popular yang membolehkan penambahan dan penyediaan pemberitahuan push dalam talian untuk pengunjung laman web. Ini adalah ciri berguna yang dapat membantu memberitahu pelanggan semasa dan bakal pelanggan anda mengenai peristiwa dan berita yang anda ingin mereka ketahui. Proses integrasi widget hanya memerlukan beberapa minit dan dapat diselesaikan walaupun oleh pemula.

Kos: Anda tidak akan menemui rancangan percuma di uKit, namun sistem ini membolehkan anda menguji rancangan yang dipilih secara percuma selama percubaan 14 hari. Kali ini sudah cukup untuk mengetahui faedah dan kelemahan sistem serta implikasi utamanya. Mengenai langganan berbayar, terdapat empat daripadanya di sini.

Kos Pelan Minimum yang paling berpatutan adalah $ 4 / bln, sementara Pelan Pro yang paling mahal adalah $ 12 / bln. Dasar harga sistem cukup menjimatkan untuk semua kategori pengguna. Memandangkan orientasi awal perkhidmatan terhadap perniagaan kecil, kos menggunakannya pasti perlu diberi perhatian.

Cuba uKit secara percuma

WordPress – CMS # 1 Dunia untuk Membuat Laman Web PERCUMA

WordPress - CMS # 1 Dunia untuk Membuat Laman Web PERCUMA

WordPress – adalah Sistem Pengurusan Kandungan # 1 di dunia yang boleh anda gunakan buat laman web percuma dengan prestasi tinggi dan daya tarikan visual yang hebat. Platform ini tidak begitu rumit namun ia menunjukkan kecekapan reka bentuk web dan kesedaran pengekodan tertentu.

Masalahnya ialah CMS membenarkan pilihan integrasi mendalam dan pilihan hosting. Ini adalah suatu keharusan, jika anda ingin memberikan fungsi lanjutan laman web kecergasan anda untuk meningkatkan jumlah lalu lintas dan populariti perniagaan anda secara umum. Manfaat utama Sistem Pengurusan Kandungan disenaraikan di bawah:

 • Templat Niche Responsif. Layanan ini memiliki koleksi templat yang tersedia di luar kotak, tetapi ada juga kesempatan untuk memilih tema khusus kecergasan baru di web dan menyesuaikannya sesuai dengan kebutuhan bisnis Anda. Templat ini tersedia secara percuma dan dengan kos tambahan. Sekiranya anda memilih sampel percuma, pastikan ia dikembangkan oleh pereka web yang dipercayai agar tidak membahayakan keselamatan laman web anda.
 • WP Plugin untuk Fitness Studios & Gimnasium. Sama ada anda mempunyai gimnasium lengkap atau hanya merancang untuk memulakan blog kecergasan anda sendiri, WordPress mempunyai koleksi plugin khusus untuk ditawarkan. Di antara plugin kecergasan dan gimnasium yang paling berguna dan popular, yang berikut ada di bahagian atas senarai: Kalkulator BMI Premium, Plugin Freemium WordPress Tracker Kehilangan Berat, Plugin Resipi Meal Planner Pro, Plugin Kalkulator Keto Percuma, Crossfit Percuma Whiteboard CF Plugin, Kandungan Tidak Dikunci: Plugin Kecergasan Percuma, WPGYM – Sistem Pengurusan Gim WordPress Premium, Pengurusan Keahlian Gim Studio Percuma, Semangat MB untuk MINDBODY, Kesihatan & Widget Petikan Kecergasan, Plugin Penjadualan Responsif Jadual Waktu Premium, Kumpulan WooCommerce, Langganan & Booking, WooCommerce Booking WordPress Plugin dan banyak lagi.
 • Plugin Interaksi Pelanggan. Selain menyediakan plugin yang berkaitan dengan kecergasan, sistem ini juga menawarkan satu set plugin interaksi pelanggan yang membantu tetap berhubung dengan pelanggan, sehingga mereka dapat mengetahui berita dan kemas kini perniagaan anda. Yang paling berguna dan popular antaranya ialah Zopim Live Chat, Support Candy, uCare, Live Chat, AH Tiket, Help Scout Desk, Zendesk dll..

Kos: WordPress adalah percuma untuk semua orang. Anda boleh memuat turun dan memasang sistem tanpa sebarang kos, menggunakan set ciri yang disediakan di luar kotak untuk membina laman web yang layak untuk studio kecergasan. Sekiranya anda merasakan bahawa kemahiran pengekodan anda cukup untuk menerapkan pilihan reka bentuk web yang lebih luas, anda boleh memilih lebih banyak pemalam dan templat dengan kos tambahan.

Terlebih lagi, anda perlu menjaga nama domain dan hosting agar laman web anda dapat diakses di web. Sebenarnya, anda boleh pilih penyedia hosting yang anda suka, tetapi CMS mengesyorkan menggunakan penyedia hosting rasmi – Bluehost. Syarikat ini menawarkan beberapa rancangan untuk dipilih, dengan harga yang berpatutan. Pelan Bluehost yang paling murah, misalnya, akan dikenakan biaya $ 2.95 / bln sahaja.

Cuba WordPress secara Percuma

SITE123 – Platform Dalam Talian dengan Reka Bentuk Web Kecergasan Hebat

SITE123 - Platform Dalam Talian dengan Reka Bentuk Web Kecergasan Hebat

SITE123 – adalah salah satu platform dalam talian paling mudah dengan reka bentuk web kecergasan yang hebat yang membantu memulakan dan kemudian menguruskan laman web profesional dengan berkesan untuk studio kecergasan dan pelatih peribadi. Pembangun laman web awan percuma ini dilengkapi dengan penyunting laman web WYSIWYG yang mudah dan praktis, pendekatan reka bentuk web yang intuitif, pelbagai templat responsif dan banyak alat penyesuaian reka bentuk mewah yang akan memberikan penampilan peribadi yang unik kepada projek anda. Disenaraikan di bawah adalah beberapa ciri paling penting dari pembangun laman web:

 • Templat Khusus Industri Responsif. Pembangun laman web all-in-one memungkinkan untuk memilih dari beberapa templat yang termasuk dalam Kesihatan & Kesihatan dan Rekreasi & Kategori sukan. Apa yang anda perlukan untuk mulai menyesuaikan tema yang dipilih adalah dengan memberikan nama laman web kecergasan anda dan meneruskan pengeditan projek lebih lanjut, menggunakan banyak alat yang tersedia di papan pemuka sistem. Semua templat adalah percuma. Sekiranya anda gagal memilih reka bentuk yang diperlukan, anda boleh memilih tema kosong dan mula menyesuaikannya dari awal hingga memanfaatkan laman web kecergasan 100% yang diperibadikan.
 • Sokongan pelbagai bahasa. Sekiranya anda memerlukan laman web yang tersedia dalam beberapa bahasa pilihan anda, anda akan gembira mengetahui bahawa SITE123 memastikan sokongan pelbagai bahasa. Tidak perlu melancarkan laman web yang berasingan dalam bahasa yang berbeza untuk menyesuaikan dengan reka bentuk web dan pilihan perniagaan anda. Sebagai gantinya, anda ditawarkan peluang untuk memulakan satu projek dengan fungsi pelbagai bahasa untuk menjangkau khalayak sasaran di luar negara.
 • Integrasi Media Sosial. Platform ini memungkinkan untuk meningkatkan populariti laman web kecergasan anda dengan menambahkan dan mengemas kini kandungan yang berkaitan dengan industri di rangkaian sosial. Ini adalah bagaimana rakan / pelanggan anda dapat mengetahui lebih lanjut mengenai perniagaan anda, acara yang akan datang, berita, kemas kini, tawaran istimewa dan maklumat lain yang berkaitan.
 • Enjin eCommerce. SITE123 juga terkenal dengan platform eCommerce yang kuat yang membolehkan anda memulakan dan menguruskan kedai dalam talian. Ini sangat penting bagi pemilik laman web kecergasan, yang mempunyai niat untuk memulakan proses penjualan melalui laman web mereka untuk memberikan tawaran terbaik kepada pelanggan mereka. Mesin membolehkan anda membuat dan mengemas kini pelbagai jenis produk yang tersedia di galeri yang menakjubkan, mengatur parameter penghantaran / pembayaran, melancarkan dan menawarkan diskaun, menyesuaikan pilihan PayPal dan menyelesaikan beberapa langkah berkaitan kedai web lain yang mesti ada.
 • Pembina Borang Dalam Talian. Semasa mengurus laman web kecergasan anda, anda mungkin mempunyai niat untuk menyatukan borang dalam talian tertentu bergantung pada pengkhususan dan objektif laman web anda. Di sinilah Pembina Bentuk bersepadu akan berguna untuk anda, membiarkan anda memilih dari pelbagai susun atur bentuk, ciri penyesuaian reka bentuk dan elemen yang dapat disatukan.

Kos: Ketika menangani aspek harga, SITE123 menonjol dari orang ramai kerana kemampuannya terjangkau. Sistem ini pada mulanya menawarkan rancangan percuma yang membolehkan anda meneroka nuansa pentingnya secara terperinci. Namun, masuk akal untuk meningkatkan ke salah satu langganan berbayar yang disediakan oleh sistem untuk memperoleh banyak kelebihan yang ditawarkannya. Kos langganan SITE123 termurah bermula dengan $ 10.80 / bln – ini pasti sesuai dengan anggaran anda.

Cuba SITE123 secara Percuma

Bookmark – Salah satu Pembangun Laman Web Berasaskan AI Terbaik

Bookmark - Salah satu Pembangun Laman Web Berasaskan AI Terbaik

Bookmark – adalah salah satu pembangun laman web berasaskan AI terbaik. Platform ini dilengkapi dengan set alat bersepadu lanjutan, yang bukan hanya mempermudah keseluruhan proses pembangunan laman web, tetapi juga membuat laman web yang menakjubkan untuk anda dalam mod automatik. Inilah yang menjadikan sistem pilihan terbaik untuk pengguna, yang pengetahuan reka bentuk webnya jauh dari profesional. Antara ciri utama Bookmark, masuk akal untuk menyebut perkara berikut:

 • Pembantu AIDA. Sorotan Bookmark yang pertama dan terpenting adalah Pembantu AIDA. Ini adalah alat bertenaga AI, yang akan menghasilkan laman web studio kecergasan siap untuk anda dalam mod automatik. Tidak perlu belajar kemahiran pengekodan untuk melakukannya. Apa yang anda perlukan adalah menyerahkan maklumat yang diperlukan dan melihat hasilnya.
 • Bahagian Acara. Pembina laman web membenarkan penerbitan dan pengemaskinian laman web studio kecergasan anda, memberikan maklumat baru mengenai acara, berita, rancangan, kemas kini kalendar dan lain-lain yang akan datang. Ini membantu memastikan pengunjung anda mendapat maklumat mengenai fakta perniagaan yang paling penting yang anda mahu mereka perhatikan.
 • Ciri Fokus. Bookmark membolehkan anda melihat-lihat koleksi modul yang telah dirancang sebelumnya, yang dapat memberikan penampilan hebat dan fungsi luar biasa di laman web studio kecergasan anda. Di antara elemen yang boleh anda gabungkan, masuk akal untuk menyebut petikan, teks, butang rangkaian sosial, pautan dan peta dll.
 • Alat Pengumpulan Statistik. Bookmark mempunyai sistem pengumpulan statistik yang sangat baik, yang membolehkan mendapatkan maklumat terperinci mengenai prestasi laman web anda, termasuk jumlah dan sumber lalu lintas, jumlah pelawat unik dan paparan halaman, bahasa pilihan, negara pengguna berasal, masa mereka menghabiskan masa di laman web dll. Analisis maklumat ini akan membantu anda mengambil langkah-langkah khas (jika diperlukan) untuk mencegah kemungkinan masalah berkaitan laman web.

Kos: Bookmark menawarkan rancangan percuma sepenuhnya yang akan sangat membantu pengguna yang bersedia bekerja dengan sistem ini pada masa akan datang. Setelah mengetahui ciri utama perkhidmatan ini, anda akan dapat meningkatkan lagi ke salah satu rancangan berbayar yang ditawarkannya. Kos mereka berjumlah $ 11.99 dan $ 24.99 setiap bulan kerana anda membuat pembayaran tahunan sekali. Sekiranya pilihan ini tidak menarik bagi anda atas sebab-sebab tertentu, anda dibenarkan membuat pembayaran bulanan, yang agak lebih mahal dan berjumlah $ 15 dan $ 30 sebulan.

Cuba Bookmark secara percuma

Panduan Muktamad untuk Membangun Laman Web yang Sempurna untuk Studio Kecergasan

Membina laman web dari awal kurang mencabar dari yang disangka. Lebih-lebih lagi, pembangun laman web hari ini melakukan separuh daripada pekerjaan untuk anda. Berikut adalah langkah-langkah penting untuk melancarkan sumber web anda sendiri:

Langkah # 1 – Pilih Nama Domain

Tidak menjadi masalah sama ada anda sudah menjalankan studio kecergasan atau tidak, memilih nama domain adalah proses yang cukup mudah. Pengguna boleh memanfaatkan perkhidmatan dalam talian seperti Tuhan, 1&1 IONOS atau sama. Di sini anda boleh memilih zon .com dan menaip nama syarikat anda. Sekiranya anda tidak memilikinya, cukup masukkan nama penuh anda. DavidGreen [.] Com – nama domain yang bagus untuk laman web pengajar peribadi, bukan?

Nota: Elakkan nombor, tanda hubung, sambungan yang tidak jelas, dll.

Langkah # 2 – Pilih Web Hosting

Akhirnya, kami mempunyai nama domain yang hebat untuk laman web kami. Kami penuh dengan penantian dan idea untuk kandungan. Tetapi pertama, kami memerlukan tempat untuk menyimpan kandungan tersebut. Tempat ini dipanggil “web hosting”. Anda boleh melayari jaring untuk mencari di tawaran paling sesuai atau secara sederhana memilih pembangun laman web yang menampilkan hosting dengan had saiz apa pun untuk memuat turun seberapa banyak fail, gambar dan video yang anda perlukan. Web hosting sudah disertakan dalam rancangan. Anda menjimatkan masa, wang dan mendapatkan semua yang anda perlukan untuk permulaan di satu tempat.

Langkah # 3 – Bekerja dengan Kandungan

Kebanyakan pengajar peribadi dan studio kecergasan menulis perkara yang sama dengan cara biasa. Ini salah, kerana anda perlu menonjol dari mereka. Blog latihan atau latihan yang sederhana hampir tidak mencukupi. Anda perlu menyalurkan kandungan yang menampilkan foto profesional, video bimbingan, dan idea latihan yang bermanfaat. Setelah anda menarik perhatian khalayak sasaran anda, buatlah kandungannya konsisten dan teruskan menulis.

Langkah # 4 – Gunakan Amalan SEO Terbaik

Apabila kita bercakap mengenai SEO, kita bermaksud mendorong lalu lintas percuma dari Google dan mesin carian lain. Ideanya adalah untuk menarik perhatian pengunjung yang mendapat penilaian tinggi. Jadi, terus fokus menggunakan kata kunci semasa menulis tajuk dan keterangan. Gunakan perkhidmatan khas seperti Google Trends untuk mencari frasa utama yang paling banyak diminta di tempat anda dan menyusunnya mengikut lokasi. Bukan sahaja tag harus merangkumi frasa kunci, tetapi juga alts, keterangan gambar, dll. Pastikan URL anda semudah, relevan dan menarik semaksimum mungkin.

Pemasaran e-mel tradisional masih merupakan kaedah yang baik untuk menjalin hubungan baik dengan bakal pelanggan anda. Tangkap e-mel mereka dan galakkan interaksi. Juga, gunakan kata kunci untuk mendapat keuntungan dari kedudukan mesin pencari yang lebih tinggi. Perkongsian sosial sentiasa penting! Menurut tinjauan, pengguna menghabiskan lebih banyak masa di platform sosial utama seperti Facebook dan Instagram daripada di web. Pastikan laman web anda menyediakan butang perkongsian sosial. Oh, pembangun laman web sudah memilikinya.

Ciri-ciri Laman Web Kecergasan Penting

Kualiti laman web anda sangat bernilai. Bukan hanya memberi kesan pertama tetapi juga mempengaruhi interaksi lebih jauh dengan bakal pelanggan. Sebaliknya, sumber web adalah peluang lain untuk menonjol daripada pesaing. Yang anda perlukan hanyalah menambahkan beberapa ciri dan bahagian unik yang tidak dimiliki oleh orang lain. Tetapi pertama, mulakan dengan beberapa perkara asas:

 • Memperkenalkan Ahli – setiap pelanggan mengharapkan kakitangan anda disajikan oleh pakar profesional. Perkenalkan kakitangan anda di bahagian “Kelayakan” yang berasingan yang menerangkan pengalaman kerja, pencapaian, foto dan maklumat profil mereka yang lain;
 • Buat Bilik Pameran – soroti kemudahan dan perkhidmatan kecergasan anda menggunakan gambar yang terang, video bimbingan, foto profesional kakitangan yang bekerja dengan pelanggan. Ini akan mendapat kredibiliti dan membolehkan anda menonjolkan mata kemenangan studio anda;
 • Maklumat perhubungan – nyatakan lokasi gim yang tepat, nombor telefon, e-mel dan maklumat lain untuk terus menghubungi anda;
 • Testimoni – bahagian ini sangat penting kerana menggambarkan tahap perkhidmatan anda dan memberi lebih banyak pelanggan. Elakkan berurusan dengan ulasan palsu. Minta pelanggan sebenar untuk berkongsi pengalaman mereka;
 • Ajakan Bertindak – anda tahu apa itu kecuali anda tinggal di gua selama 10 tahun terakhir. Memberi inspirasi kepada pelawat anda untuk menggunakan perkhidmatan. Tawarkan potongan, bonus, kod promo dan ciri lain untuk memberi kemudahan pada dompet pelanggan.

Ciri-ciri Laman Web Pelatih Peribadi yang Penting

Anda lebih salah berfikir bahawa laman web untuk pelatih peribadi kurang menuntut. Ini semua mengenai reputasi dan persembahan kemahiran anda yang menarik. Pastikan laman web anda mempunyai yang berikut:

 • Gambar Cantik – gunakan gambar profesional untuk membuat galeri yang terang. Tambahkan foto otot, senaman, pelanggan gembira, dan lain-lain;
 • Video Kejurulatihan – buat kandungan yang menonjol dari blog dan artikel khas. Rakam video profesional anda sendiri yang menerangkan semua masalah penting mengenai latihan peribadi. Buat pelawat terlibat;
 • Bio Pelatih – perkenalkan diri anda kepada bakal pelanggan di bahagian yang berasingan. Bercakap tentang usia, kelayakan, pencapaian, dan semua perkara yang mungkin berguna oleh pelawat anda;
 • Maklumbalas Pelanggan – pastikan pelanggan anda berkongsi pengalaman mereka di laman web anda. Ini akan menjadikan laman web anda kelihatan lebih profesional dan boleh dipercayai.

Pokoknya

Pasar kecergasan yang kompetitif hampir tidak mempunyai peluang bagi mereka yang masih belum mempunyai laman web. Namun, nampaknya ini bukan masalah serius memandangkan ketersediaan pembangun laman web. Mereka membolehkan anda membuat sumber web yang baik tanpa kos tambahan, kemahiran khas atau penglibatan yang mendalam.

Kecekapan kos, kemudahan penggunaan, keberkesanan, perkhidmatan bersepadu dan pemalam, tidak perlu mengambil pembangun setiap kali anda memerlukan peningkatan – senarai kelebihan tidak lengkap. Manfaatkan alat mudah untuk membuat laman web profesional dari awal.

Terdapat banyak pembangun laman web untuk diterokai, mengenai pilihan alat pembinaan web. Keperluan utama yang harus anda patuhi adalah kemudahan penggunaan, set ciri yang luas, kemudahan, sifat membina web yang intuitif dan kemampuan. Wix, uKit, WordPress, SITE123 dan Bookmark sesuai dengan semua keperluan ini dan juga menawarkan lebih banyak faedah. Luangkan masa anda untuk mengujinya secara terperinci, jika anda benar-benar bertujuan memilih perkhidmatan yang akan menjadi yang terbaik untuk projek studio kecergasan anda.

Buat Laman Web Secara Percuma

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map