Pembangun Laman Web Komuniti Terbaik

Pembangun Laman Web Komuniti


Gagasan pembangun laman web komuniti merangkumi blog dan forum – platform untuk komunikasi pengguna khusus. Ini adalah sumber daya tematik yang selesa untuk berkongsi pengalaman, pendapat, memberi komen dan hanya untuk meluangkan masa dalam kalangan orang yang berpikiran sama.

Ini boleh menjadi laman web peminat, blog yang memfokuskan pada pembiakan binatang langka dan menanam tanaman, peminat permainan Go, profesional ukiran kayu, pengumpul atau peminat sukan lasak. Dengan kata lain, ini adalah laman web yang menyatukan orang berdasarkan minat mereka dalam pelbagai bidang.

Rangkaian sosial juga boleh dipertimbangkan di antara laman web komuniti. Mereka tidak dapat dibuat dengan pembangun laman web, jadi, kami tidak akan memasukkannya ke dalam tanggapan ini. Spesifik perkembangan mereka sangat berbeza dan, sebab itulah, ini adalah tugas pasukan pengaturcara, tetapi bukan dari amatur reka bentuk web. Lebih baik kita memusatkan perhatian pada blog dan forum.

Kami Menguji 7 Pembangun Laman Web Komuniti Terbaik untuk Laman Web Keahlian:

 1. uCoz – Pembina Laman Web Komuniti Dalam Talian Terbaik
 2. WordPress – Platform untuk Sebarang Jenis Laman Web Keahlian
 3. IM Creator – Pembina Laman Komuniti PERCUMA untuk Organisasi Bukan Untung
 4. Subhub – Pembina Laman Web Keahlian Dalam Talian
 5. Admidio – Perisian Pengurusan Komuniti Sumber Terbuka PERCUMA
 6. Chambermaster – Perisian Pengurusan Keahlian yang mudah digunakan
 7. SERTAI IT – Penyelesaian All-in-one untuk Pengurusan Komuniti

Sekiranya anda betul-betul memulakan laman web komuniti dengan usaha / pelaburan minimum, maka anda pasti akan menghadapi keperluan untuk memilih platform reka bentuk web yang boleh dipercayai untuk memulakan dengan mudah. Pilihan antara pembangun laman web komuniti all-in-one dan khusus mungkin agak membingungkan bagi pemula, yang mencetuskan keperluan untuk mengkaji setiap sistem yang termasuk dalam senarai. Analisis terperinci akan membantu anda membuat keputusan yang tepat mengenai sistem yang akan terus anda gunakan.

uCoz – Pembina Laman Web Komuniti Dalam Talian Terbaik

uCoz - Pembina Laman Web Komuniti Dalam Talian Terbaik

uCoz – adalah pembangun laman web awan yang popular, yang banyak digunakan untuk pembangunan laman web komuniti. Platform ini berdasarkan modul dan, dengan itu, ini membolehkan anda membuat susun atur dan struktur laman web anda dengan memilih dan mengintegrasikan modul / blok kandungan yang diperlukan. Sistem ini bukan pilihan yang paling mudah untuk pemula kerana mungkin memerlukan beberapa kesedaran pengekodan, jika anda ingin menjadikan laman web anda lebih banyak ciri. Walau bagaimanapun, ia pasti merupakan penyelesaian terbaik bagi semua orang yang bersedia untuk memulakan dan mengurus laman web komuniti yang berkualiti. Mari kita senaraikan ciri-cirinya segera:

 • Pembentukan Forum – Pembangun laman web membolehkan anda membuat forum yang berfungsi dan cukup kuat dengan mengintegrasikan modul yang sesuai. Untuk mengaktifkan ciri, anda hanya perlu mengakses bahagian tetapan, pilih modul Forum dan tetapkan sebagai halaman Utama. Forum membenarkan penambahan bilangan bahagian, cabang dan kategori yang diperlukan untuk mengatasi ceruk yang diliputinya. Anda juga dapat memberikan hak pengarang kepada pengguna tertentu, menetapkan jumlah tema yang dipaparkan pada halaman, menyesuaikan pilihan paparan tampilan dan status dll.
 • Sambungan Blog – Fitur ini juga direalisasikan dengan mengintegrasikan modul blog khas yang dapat Anda pilih di bahagian tetapan dan ditetapkan sebagai Halaman Utama. Modul blog memungkinkan untuk membuat kategori bahan, mengisinya dengan catatan yang boleh anda kemas kini bila diperlukan. Anda juga boleh membuat reka bentuk suapan berita di sini, memilih templat blog yang paling sesuai, menyesuaikan parameter paparan dan reka bentuk artikel, menentukan ciri umum untuk gambar blog dan lain-lain. Selain itu, anda boleh mengaktifkan pilihan penarafan catatan, pemberitahuan komen e-mel, memilih format persembahan terbaik, tetapkan bilangan catatan yang dipaparkan di laman web dll.
 • Kemahiran HTML – Walaupun membina laman web dengan uCoz tidak begitu sukar, namun tetap diinginkan untuk memiliki kemahiran HTML, jika anda ingin memberikan penampilan yang terbaik dan prestasi unik kepada projek anda. Semakin sedar kod anda, laman web komuniti anda akan lebih maju dan lengkap.
 • Pilihan Templat – uCoz menawarkan koleksi templat disesuaikan yang dapat disesuaikan dan pasarannya sendiri dengan pelbagai susun atur dan templat siap profesional. Reka bentuk ini berbayar, tetapi mempunyai penampilan terkini dan bergaya.

uCoz menawarkan dasar harga sederhana. Terdapat versi percuma dari layanan ini, yang disertakan dengan domain khusus, iklan yang dipaparkan di beranda, ruang cakera terhad dan sekatan fungsi lain. Sekiranya anda benar-benar berhasrat untuk memulakan laman web komuniti yang mempunyai ciri dengan uCoz, maka anda harus meningkatkan ke salah satu daripada empat langganan berbayar. Kos pelan termurah pada masa ini hanya berjumlah $ 3 / bulan, yang merupakan kelebihan sebenar bagi pelanggan sistem.

Cubalah uCoz secara Percuma

WordPress – Platform untuk Sebarang Jenis Laman Web Keahlian

WordPress - Platform untuk Sebarang Jenis Laman Web Keahlian

WordPress – adalah Sistem Pengurusan Kandungan yang popular, yang telah menjadi sangat popular sejak kebelakangan ini. Pada mulanya dibuat sebagai platform blogging sistem ini telah berkembang menjadi perisian popular yang digunakan untuk memulakan dan menguruskan semua jenis projek. Sangat mudah untuk menguasai WordPress walaupun untuk pemula, walaupun, sistem ini menunjukkan kesedaran mengenai asas pengekodan. Ini benar terutama ketika menyangkut pengembangan projek yang penuh dengan fitur yang kompleks. Untuk mengetahui ciri-ciri yang ditawarkan CMS kepada penggunanya, ingatlah aspek berikut:

 • Kemudahan Pemasangan – Muat turun dan pemasangan WordPress hanya memerlukan beberapa minit sahaja. Prosesnya automatik – apa yang anda perlukan hanyalah mengikuti panduan yang dihasilkan CMS untuk membantu anda memulakan pembuatan laman web anda.
 • Kebebasan Fleksibiliti dan Penyesuaian Reka Bentuk – CMS memungkinkan kebebasan penyesuaian reka bentuk, memberikan akses ke pelbagai alat dan ciri. Ada banyak yang boleh anda lakukan di sini untuk memberikan penampilan dan prestasi yang diinginkan di laman web komuniti anda. Oleh itu, anda boleh menukar warna, fon, latar belakang, tajuk, footer dan bahagian / parameter laman web yang lain. Selain itu, sistem ini membolehkan memuat naik fail media dan jenis kandungan lain yang ingin anda gabungkan dalam projek anda.
 • Pemalam untuk Laman Web Komuniti – WordPress menonjol kerana banyak pilihan plugin luaran yang direka khas untuk laman web komuniti, iaitu blog dan forum. Beberapa plugin yang paling popular dan banyak digunakan merangkumi BuddyPress, bbPress, UserPro, Youzer, Sensor Kandungan, Bijaksana, Jemput Sesiapa, Bergaul dan banyak lagi.

Kos akhir penggunaan WordPress bergantung pada beberapa faktor. CMS itu sendiri percuma untuk dimuat dan dipasang, tetapi ini menyiratkan pelaburan anggaran, berkaitan dengan prestasi dan promosi. Sekiranya anda merancang untuk memulakan projek yang penuh dengan prestasi dengan prestasi tinggi, anda tidak akan memilih tanpa memilih plugin atau tema berbayar. Mereka berbeza dari segi kos dan fungsi yang disediakan. Bukan begitu.

Untuk menerbitkan projek siap, anda perlu pilih hosting yang boleh dipercayai dan nama domain. Kosnya juga bergantung kepada syarikat yang akan anda pilih, rancangan yang akan anda pilih dan harga domain. Dalam hal ini, Bluehost terbukti sebagai penyelesaian yang paling sesuai, yang secara rasmi disarankan oleh CMS. Kos pelan Bluehost termurah adalah $ 2.95 / bln, sementara rangkaian ciri yang disediakan untuk harga ini sangat mengagumkan dan cukup serba boleh untuk memenuhi keperluan reka bentuk web anda.

Cuba WordPress Sekarang

IM Creator – Pembina Laman Komuniti PERCUMA untuk Organisasi Bukan Untung

IM Creator - Pembina Laman Komuniti PERCUMA untuk Organisasi Bukan Untung

IM Creator – adalah pembangun laman web awan, yang menjadikan pembangunan laman web komuniti lebih mudah dan lebih berpatutan untuk semua orang. Sistem ini dilengkapi dengan spektrum alat dan ciri yang luas yang mempermudah proses pembuatan laman web dan memberi impak besar pada hasil akhir. Pembina laman web adalah percuma untuk semua organisasi / pengguna bukan keuntungan, yang merupakan satu lagi kemunculan yang menyumbang kepada popularitinya. Senarai ciri IM Creator sedia ditawarkan merangkumi perkara berikut:

 • Reka Bentuk Niche. Pembangun laman web memberi akses kepada koleksi reka bentuk tematiknya yang bersepadu, yang secara percuma dan responsif secara lalai. Sistem ini juga menawarkan pelbagai alat penyesuaian reka bentuk untuk memberikan penampilan mewah projek anda dan ada juga peluang untuk menggabungkan kod HTML untuk persembahan laman web yang lebih menarik.
 • Enjin Blogging. IM Creator mempunyai enjin blog yang hebat, yang membolehkan membuat dan menyiapkan blog yang penuh dengan ciri. Platform ini membolehkan anda membuat bilangan bahagian blog tematik yang diperlukan untuk memuat naik dan mengurus catatan baru atau menjadualkan penerbitannya. Anda juga mesti mempunyai peluang untuk mengaktifkan ciri komen pengguna untuk membolehkan pengunjung blog anda berkongsi berita, pendapat, idea dan fikiran komuniti mereka yang membantu mereka terus berhubung antara satu sama lain dan dengan anda (sebagai pemilik blog).
 • e-dagang. Bersama dengan pilihan blog, IM Creator memungkinkan untuk memberi tumpuan eCommerce di laman web komuniti anda. Ciri ini mungkin berguna, jika anda merancang untuk menjual sesuatu atau menawarkan perkhidmatan berbayar melalui projek komuniti anda. Anda akan menemui pelbagai ciri eCommerce di sini yang akan membantu anda memulakannya dengan mudah, walaupun anda bukan pro pengekodan.

IM Creator adalah pembina laman web yang sepenuhnya percuma untuk organisasi bukan untung, pelajar dan artis. Sekiranya anda tergolong dalam mana-mana kategori pengguna ini, anda boleh mendaftar untuk menggunakan sistem ini dan menggunakan keseluruhan set fiturnya tanpa sebarang kos. Harga rancangan berbayar yang ditawarkan oleh IM Creator bermula dari $ 8 / bln, yang sangat sesuai untuk pengusaha dan penjual semula.

Cuba Pencipta IM secara percuma

SubHub – Pembina Laman Web Keahlian Dalam Talian

SubHub - Pembina Laman Web Keahlian Dalam Talian

SubHub – adalah pembangun laman web, yang membantu pengguna membuat dan mengurus laman web keahlian dengan prestasi yang baik. Sistem ini adalah penyelesaian bersepadu yang memberi kuasa kepada semua orang untuk menerbitkan kandungan yang berkaitan dengan komuniti, menghasilkan wang dari keahlian yang luas, langganan, pilihan eCommerce dan lain-lain. Namun, pemula mungkin sukar untuk menguasai platform kerana pendekatan reka bentuk webnya yang kompleks. Sekiranya anda betul-betul membuat laman web keahlian dengan sistem, pertimbangkan kelebihan utamanya:

 • Pilihan Keahlian. Pembina laman web menyediakan pilihan ciri dan tahap keahlian yang hebat, yang memungkinkan kumpulan ahli yang berbeza untuk menyertai projek ini, melihat kandungan yang relevan dan melakukan pengeditan yang dibenarkan.
 • Penyelesaian Pengurusan Kandungan Serbaguna. SubHub membolehkan pengurusan kandungan yang mudah, mudah dan berkesan. Anda dibenarkan untuk menambah dan mengemas kini artikel, video, gambar, halaman laman web dan kandungan lain yang berkaitan yang dapat diterbitkan dengan segera atau dijadwalkan lebih awal.
 • Reka bentuk responsif. Sistem ini membolehkan anda memilih dan menyesuaikan salah satu templat khusus terpadu yang responsif secara lalai atau menyewa pembangunnya untuk mengembangkan reka bentuk laman web yang diperibadikan untuk memenuhi keperluan khusus anda.
 • Troli Beli-belah Bersepadu. SubHub dilengkapi dengan keranjang belanja bersepadu yang membolehkan anda menjual produk digital / fizikal, menggunakan pelbagai pilihan pembayaran seperti Stripe, PayPal dan banyak lagi.
 • Pilihan Pengurusan Komuniti. Pembina laman web menyediakan pilihan pengurusan komuniti yang luas untuk membantu membina penglibatan pengguna yang berterusan. Oleh itu, anda boleh memulakan dan mengemas kini forum perbincangan, direktori ahli, kalendar acara, saluran media sosial dan lain-lain di sini.
 • Integrasi MailChimp. SubHub digabungkan sepenuhnya dengan MailChimp yang membolehkan memanfaatkan sepenuhnya pilihan pemasaran e-mel yang ditawarkan oleh sistem. Sebaik sahaja pengguna membatalkan langganan, integrasi MAilChimp juga dibatalkan secara automatik.

SubHub mempunyai tiga rancangan harga, yang harganya sederhana. Langganan Starter yang paling murah berharga $ 47 / bln. Setiap rancangan dilengkapi dengan percubaan 14 hari percuma yang ditawarkan untuk menguji kefungsian sistem. Selain itu, dapat menjimatkan sehingga 15% dengan memilih langganan tahunan.

Cuba SubHub secara Percuma

Admidio – Perisian Pengurusan Komuniti Sumber Terbuka PERCUMA

Admidio - Perisian Pengurusan Komuniti Sumber Terbuka PERCUMA

Admidio – adalah perisian pengurusan komuniti sumber terbuka percuma yang digunakan untuk menjalankan laman web kumpulan, persatuan dan organisasi. Platform ini menawarkan sekumpulan ciri pengurusan masyarakat, modul bersepadu dan pilihan lain yang membolehkan membuat projek fungsional untuk menggambarkan kebenaran dan struktur organisasi anda. Pada masa yang sama, Admidio tidak begitu popular di kalangan pengguna kerana kerumitan dan masa yang diperlukan untuk mengumpulkan semua ciri bersepadu. Berikut adalah senarai sorotan Admidio yang paling mengagumkan yang harus anda perhatikan:

 • Fokus Master Web. Admidio adalah perisian keahlian dalam talian, yang dikembangkan khas untuk webmaster, bersedia untuk mengekalkan organisasi atau persatuan mereka sendiri, menggunakan semua kelebihan pengurusan keahlian. Ini termasuk penyediaan pilihan kawalan akses, yang diperlukan untuk melindungi data anggota dari akses yang tidak sah.
 • Pengurusan Hak Keahlian. Pembangun laman web membolehkan anda memberikan hak keahlian secara berasingan kepada harta tanah, jabatan, kumpulan pengguna dan ahli laman web yang berasingan yang anda rancangkan untuk bekerjasama. Anda juga boleh membuat senarai ahli yang dapat dikonfigurasi yang selanjutnya dapat dieksport ke format fail yang berbeza, termasuk PDF, Excel dan CSV.
 • Penciptaan Acara. Semasa mengurus laman web yang dilancarkan dengan Admidio, anda dapat membuat acara terpisah yang menyiratkan kemungkinan untuk membatalkan atau melakukannya lagi. Selain itu, ada kemungkinan untuk melihat, memuat naik dan menguruskan foto / album foto di sini.
 • Integrasi Plugin / Modul. Bersama dengan ciri pengurusan pengguna klasik, Admidio memberikan akses ke pelbagai modul / pemalam yang boleh anda pilih, pasang dan sesuaikan di laman utama anda. Ini merangkumi Anugerah, Hari Lahir, Kalendar, Pengisi Borang, Foto Rawak, Sidebar, Pengumuman, Statistik, Komunikasi Bertulis, pemalam WP untuk Admidio dan banyak lagi.

Admidio adalah perisian yang boleh dimuat turun, tetapi vendor tidak memberikan kos program sejak awal. Sistem ini boleh dimuat turun dan dipasang tanpa sebarang kos dan terdapat juga percubaan percuma yang membolehkan anda menguji fungsi platform tanpa sebarang bayaran.

Cuba Admidio secara Percuma

ChamberMaster – Perisian Pengurusan Keahlian yang Mudah Digunakan

ChamberMaster - Perisian Pengurusan Keahlian yang Mudah Digunakan

ChamberMaster – adalah perisian pengurusan ahli yang mudah digunakan yang dikembangkan untuk menguruskan semua operasi harian persatuan perdagangan dan perniagaan, dewan, biro konvensyen dan pelawat serta organisasi lain. Walaupun, platform ini tidak begitu popular di institusi kontemporari kerana kerumitannya, sebahagian dari mereka masih menggunakannya untuk penyimpanan data dan juga untuk pengembangan atau promosi komuniti yang mereka layani. Perisian ini dilengkapi dengan set ciri khas yang diperlukan untuk berjaya memulakan dan menguruskan jenis projek ini, iaitu:

 • Sistem Pengurusan Ahli. Platform ini dilengkapi dengan pangkalan data yang canggih yang membolehkan anda mengurus senarai ahli dengan mudah, mengesan dan menganalisis semua maklumat yang berkaitan, menambah ahli baru dan mengemas kini senarai yang ada. Ini menyumbang kepada penyimpanan maklumat berkaitan ahli yang selamat dan boleh dipercayai yang dapat diakses bila-bila masa.
 • Bil Bersepadu. Sistem ini dilengkapi dengan ciri pemprosesan penagihan / penginvoisan bersepadu yang memastikan penyelesaian transaksi kewangan yang cepat dan selamat.
 • Pelaporan Tersuai. Perisian ini membolehkan anda memperoleh pandangan yang lebih tepat kerana papan pemuka yang mudah dibaca dengan pelbagai keupayaan pelaporan dan metrik utama. Adalah mungkin untuk mengukur, menguji, meneroka dan menganalisis prestasi organisasi anda serta membuat dan mengemas kini laporan.
 • Komunikasi dan Kumpulan. Ini adalah sekumpulan modul yang mempermudah proses menghubungkan ahli persatuan anda dan mengaturnya ke dalam kumpulan yang berbeza berdasarkan jenis komunikasi yang terlibat.
 • Modul Acara. Kebolehcapaian dan penyatuan modul ChamberMaster membolehkan anda mengatur dan menguruskan pelbagai jenis acara. Modul ini membantu memperhitungkan semua peringkat prosedur perancangan acara, mulai dari undangan peserta dan hingga penerbitan invois atau penjejakan pendaftaran.
 • Pilihan Pengekalan Ahli. Sistem ini didedikasikan untuk melayani keperluan setiap pengguna. Oleh itu, ia mengambil langkah-langkah pengekalan anggota khas untuk membuat semua pengguna berpuas hati. Ini termasuk alat penjejakan rujukan, pembuatan halaman maklumat untuk setiap perniagaan, penggunaan iklan sepanduk untuk mempromosikan perniagaan melalui laman web anda, peningkatan senarai direktori perniagaan, mengirim kemas kini Tawaran Panas eNewsletter automatik kepada pelanggan yang berdaftar, menawarkan peta dalam talian untuk membantu pengguna mencari perniagaan tempatan dan ahli dll.
 • Rangkaian sosial. ChamberMaster secara automatik menerbitkan berita perniagaan anda, acara, kemas kini, tawaran panas, maklumat ahli baru, jawatan dalam rangkaian sosial, iaitu Facebook dan Twitter. Walau bagaimanapun, ciri ini hanya tersedia untuk pelanggan versi Premier / Pro.

ChamberMaster bukan perisian percuma. Platform ini menawarkan empat pilihan harga yang merangkumi dari segi, ciri dan pilihan. Untuk memilih rancangan yang tepat, anda perlu melihat ciri yang disertakan dalam setiap langganan, dengan mengambil kira ukuran ruang. Pilihan harga yang paling berpatutan adalah pakej Essential, yang harganya bermula dari $ 149 / bln.

Cuba ChamberMaster secara Percuma

Sertailah IT – Penyelesaian All-In-One untuk Pengurusan Komuniti

Sertailah IT - Penyelesaian All-In-One untuk Pengurusan Komuniti

Sertailah – adalah platform pengurusan keahlian all-in-one, yang membolehkan organisasi mengesan, mengurus dan mengembangkan komuniti mereka dengan berkesan. Perisian ini memungkinkan untuk memantau proses utama yang berlaku di dalam organisasi untuk berjaya menguruskan ahlinya dan menyatukan orang-orang di sekitar minat dan pekerjaan mereka. Sertailah Ia kurang popular berbanding platform lain yang serupa namun masih masuk akal untuk mengetahui ciri utama platform ini, jika anda memikirkan untuk menggunakannya di masa hadapan:

 • Program Keahlian Lanjutan. Join It dilengkapi dengan program keahlian lanjutan yang dapat dikonfigurasi dengan memperhatikan keperluan pengguna khusus. Anda boleh menyesuaikan konfigurasi di papan pemuka sistem. Di sinilah anda dapat mengubah jenis keahlian, tetapan kewangan, parameter kehadiran dalam talian, bidang tersuai, menentukan beberapa hak akses pentadbir dll.
 • Alat Pengurusan Organisasi. Perisian ini membolehkan memanfaatkan alat pengurusan organisasi untuk memberikan nilai terbaik kepada perniagaan anda. Antara alat yang boleh anda uruskan, masuk akal untuk menyebut Proses Pembayaran Anggota, Garis Masa Ahli, Jadual Anggota, E-mel Anggota yang disasarkan dan banyak lagi.
 • Portal Ahli. Sistem ini memungkinkan untuk membolehkan pengguna menyertai organisasi anda dengan mudah dan terus berhubung dengan ahli lain. Setiap pelanggan mendapat peluang untuk mengedit profil, mengesahkan akaun ahli dan e-mel, meneroka dan menggunakan pilihan pembatalan yang ada, menghantar dan mengemas kini maklumat kad kredit dll..

Join Ini kini menawarkan tiga rancangan berbayar, yang paling berpatutan – Pakej Permulaan – berharga $ 29 / bln. Setiap rancangan dilengkapi dengan percubaan percuma selama 30 hari untuk membolehkan pengguna menguji ciri yang disertakan dan memutuskan penggunaannya selanjutnya. Perisian ini juga menawarkan potongan 20% untuk bukan keuntungan dan 20% untuk langganan tahunan.

Cuba Sertailah secara percuma

Pokoknya

Dengan pelbagai jenis pembangun laman web komuniti yang serba boleh, perkhidmatan yang dikaji dalam artikel nampaknya merupakan penyelesaian yang paling munasabah. Mereka tidak mempunyai persamaan dan menarik untuk pelbagai kategori pembangun web, mulai dari pemula hingga profesional, yang merancang laman web yang dibuat khas dari awal.

Blog dan forum sering digabungkan dengan baik dari satu laman web, yang memudahkan komunikasi antara pengguna. Oleh itu, mereka semua boleh membaca catatan untuk membincangkannya lebih lanjut di forum atau di bahagian komen, berkongsi pengalaman, menjelaskan masalah yang paling membakar. uCoz, IM Creator dan WordPress berfungsi dengan baik untuk jenis laman web ini. Lebih mudah untuk menyusun reka bentuk dan menambahkan ciri-ciri tertentu melalui integrasi aplikasi / pemalam, penyiapan modul dan penyesuaian templat khusus khusus. Banyak yang dilakukan melalui penyuntingan kod di uCoz, sementara kaedah termudah untuk mendapatkan reka bentuk yang menakjubkan di sini adalah dengan membelinya uContoh. Secara amnya, semua sistem memperlihatkan diri dari aspek terbaik, ketika melancarkan laman web komuniti.

Ketika datang ke uCoz, anda dapat memanfaatkan lebih banyak kepelbagaian dari semua sudut pandang, jika anda mempunyai asas pengkodan. Ini adalah platform untuk pengguna berpengalaman, yang membuat laman web peribadi atau peribadi yang kuat dan besar dengan tujuan pengewangan selanjutnya. Sekiranya anda merancang untuk melancarkan blog dengan frekuensi penerbitan tinggi dan pelbagai bahagian, maka anda tidak akan menemui pembangun laman web yang lebih baik untuk mencapai matlamat ini.

Buat laman web secara percuma

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map