Pembangun Laman Web: Label Putih dan Program Penjual Semula Dianalisis

Pembina Laman Web Sekolah dan Guru Terbaik


Kepentingan pelabelan putih dalam niche reka bentuk web kontemporari tidak boleh dipandang remeh, terutama ketika berjaya dalam pembangunan laman web. Pelabelan Putih adalah strategi hebat yang memungkinkan peningkatan kadar pengedaran, sambil tetap fokus memasarkan produk dan bukannya membuatnya. Hasilnya, anda mendapat banyak faedah, termasuk peningkatan pangkalan pelanggan, lalu lintas laman web, potensi perniagaan dan, tentu saja, keuntungan.

Pelabelan putih dalam reka bentuk web menyumbang kepada penjenamaan laman web dan perniagaan yang mudah, pengurangan pelaburan pemasaran, pengembangan penyelesaian yang menjimatkan kos, pertumbuhan nilai produk / perkhidmatan, fokus penjualan dll. Banyak syarikat perisian termasuk pembangun laman web menggunakan pelabelan putih sebagai komponen penting dalam perniagaan mereka strategi, kerana bermanfaat bagi kedua-dua belah pihak: pengeluar mendapatkan lebih banyak pelanggan tanpa pelaburan pemasaran tambahan, sementara penjual kembali mendapat komisen tanpa perlu risau tentang produk yang mereka jual.

Kami telah melakukan beberapa penyelidikan mengenai topik ini untuk memberikan senarai pembangun laman web yang menawarkan penyelesaian label putih atau alternatif yang menarik untuknya. Sama ada anda seorang pereka bebas, syarikat permulaan atau syarikat mapan, kami memberi anda perlindungan.

Kami Menganalisis 10 Label Putih Pembangun Laman Web Terbaik & Program Penjual Semula:

 1. IM Creator PRO – Label Putih Terbaik & Program Penjual Semula
 2. Ucraft – Perisian Pembina Laman Web Label Putih
 3. Bookmark – Program Agensi Reka Bentuk Label Putih
 4. uKit – Salah satu Program Afiliasi Sepanjang Hayat Terbaik
 5. Wix – Label Putih & Dijelaskan Program Penjual Semula
 6. ShopWired – Platform E-dagang Label Putih
 7. Weebly untuk Pereka Web – Tinjauan Program mendalam
 8. Webydo – Platform Reka Bentuk Web All-In-One
 9. Duda – Pembangun Laman Web dengan Pengurusan Pelanggan
 10. Platform Pembangun Squarespace Dijelaskan

Sekiranya anda betul-betul memulakan perniagaan label putih anda sendiri, anda mungkin digalakkan untuk mengetahui lebih lanjut mengenai jenis perisian pembangun laman web ini dan juga program yang mereka tawarkan. Setiap sistem perlu diberi perhatian kerana masing-masing menawarkan banyak kelebihan label putih yang menyumbang kepada prestasi dan promosi perniagaan anda. Mari kita tinjau pembangun laman web yang paling popular dan lengkap yang menyediakan penyelesaian label putih canggih.

IM Creator Pro – Label Putih Terbaik & Program Penjual Semula

Label Putih Pencipta IM

IM Creator – adalah pembangun laman web yang mempunyai ciri penuh, yang menawarkan yang terbaik dan paling murah Penyelesaian Label Putih disasarkan kepada pereka web yang giat, agensi reka bentuk web, penjual semula dan pemula. Anda bermula dengan pelaburan awal yang sangat kecil (pembayaran tahunan $ 350) dan anda boleh membuat dan menerbitkan seberapa banyak laman web yang anda mahukan. Juga semua laman web mendapat hosting tanpa had secara percuma tidak kira berapa banyak lalu lintas yang mereka perolehi. Terdapat juga tingkatan yang relevan dengan agensi dan syarikat hosting yang memberi mereka kemampuan untuk menjadi tuan rumah laman web di pelayan mereka dan mengenakan biaya untuk pengguna juga..

Sekiranya anda memerlukan pilihan tersebut dan lebih banyak pilihan seperti integrasi cPanel, API domain sendiri dan ciri pembangun lain, IM Creator menawarkan dua Pakej Label Putih: ‘Host It Yourself’ dan ‘Servers Control’. Sebagai tambahan kepada ‘Label Putih Standard’ anda (atau syarikat anda) menerima potensi yang tidak terhad untuk menguruskan fungsi pembangun laman web di bawah jenama anda. Kos pek tersebut masing-masing $ 2500 dan $ 25000.

Petua Berguna: anda dapat mengurangkan kos ‘Label Putih Standard’ sebanyak 20% menggunakan kode promosi khas untuk pelawat SWB – hebat20off.

Ciri-ciri Utama Program Label Putih Pencipta IM

 • Kawalan Penuh. Dengan penyelesaian Label Putih, anda mendapat kawalan penuh terhadap elemen penyunting laman web. Ini termasuk bahasa (anda boleh menjadikan laman web anda tersedia dalam bahasa apa pun, jika ada keperluan tersebut), harga, pilihan templat, pembuatan pengguna, penyuntingan laman web dan banyak lagi.
 • Gaya Jenama Laman Web. Sistem ini berintegrasi dengan gaya jenama syarikat anda, memungkinkan untuk membuat projek anda sendiri yang akan menampilkan identiti dan pengiktirafan jenama. Dengan menggantikan penjenamaan Pencipta IM yang asal, anda mendapat peluang untuk menjadikan projek anda dikenali oleh pelanggan semasa dan bakal pelanggan.
 • Pendaftaran Domain. Alat ini membolehkan membuat dan mendaftarkan jumlah laman web dan domain tanpa had pada rancangan yang dipilih.
 • Panel kawalan. Pembangun laman web dilengkapi dengan Panel Kawalan, yang dibuat dengan mempertimbangkan keperluan penjual semula dan menawarkan pelbagai fungsi penjejakan prestasi projek.
 • Sokongan pengguna. Semasa menggunakan alat Label Putih, anda akan mendapat bantuan sokongan pelanggan 24/7 yang boleh anda gunakan untuk menyelesaikan masalah yang berkaitan dengan sistem.
 • Keselamatan. Perkhidmatan ini memastikan keselamatan terbaik bagi semua pembayaran dan maklumat peribadi yang terdapat di laman web melalui penggunaan Sijil SSL bersepadu.

Cuba Label Putih Pencipta IM

Ucraft – Perisian Pembina Laman Web Label Putih

Label Putih Ucraft

Ucraft – adalah pembangun laman web yang maju, yang telah melancarkannya Program Label Putih pada bulan Jun 2017. Tawarannya cukup menarik untuk semua kategori pengguna. Sekiranya anda seorang studio reka bentuk kecil atau freelancer yang beroperasi dengan berpuluh-puluh laman web sederhana atau hampir sederhana setiap tahun, maka anda mungkin menggunakan penyelesaian ‘Pakej Standard’, yang berharga $ 479 / bulan. Untuk kos ini, anda akan menerima: penjenamaan, templat dan domain sendiri, hosting awan Google, templat unik yang direka oleh pembangun web Ucraft, Aplikasi eCommerce, Aplikasi Pencipta Halaman Pendaratan bersepadu, Aplikasi Pembuat Logo, 20+ integrasi dengan platform reka bentuk, analisis dan pemasaran , kemampuan membuat laman web tanpa had.

Program Label Putih ini juga dilengkapi dengan panel pentadbir sendiri, pengurus khusus, Program Penjual Semula Domain, dan sistem pengebilan anda sendiri dan keistimewaan lain. Ini adalah ciri yang sangat unik untuk kos label putih tersebut.

Pelan putih Ucraft yang kedua – ‘Self Hosted Platform’ ($ 1899 / bulan) sesuai dengan yang terbaik untuk studio web besar, yang membuat beratus-ratus laman web setiap tahun. Sebagai tambahan kepada pilihan sebelumnya, anda akan mendapat peluang untuk mengehoskan laman web di platform hosting anda, membuat program rujukan anda sendiri, memperluas dan mengatasi inti, menggunakan API yang tenang untuk penyepaduan laman web tersuai, | sokongan teknologi hebat dan banyak pilihan lain.

Ciri-ciri Utama Program Label Putih Ucraft:

 • Nama Jenama Sendiri. Sekiranya anda seorang pereka web, anda boleh membuat laman web tanpa jenama Ucraft. Untuk reka bentuk web atau syarikat hosting ada pilihan untuk menggunakan antara muka editor Ucarft dengan logo sendiri.
 • Model Harga Sendiri. Anda boleh menagih pelanggan anda dengan model harga yang anda pilih untuk menguruskan pembayaran dan langganan mengikut keperluan. Kempen penjualan dan kod promosi diskaun juga disertakan.
 • Program Rujukan Sendiri. Anda boleh mempromosikan pembangun laman web berjenama anda melalui program rujukan atau gabungan. Anda boleh menetapkan yuran rujukan seperti yang anda mahukan.
 • Templat Sendiri. Reka bentuk templat baru akan menjadikan pembina laman web berjenama anda benar-benar unik. Selain itu, anda akan mendapat 5 templat yang dirancang oleh pasukan Ucraft.
 • Hosting Sendiri. Dengan menyediakan pembangun laman web berjenama anda, anda boleh memilih antara hosting di pelayan Ucraft, Google Cloud atau host pelayan anda sendiri. Ia berguna untuk penyedia hosting yang menggunakan perkhidmatan pembangun laman web untuk pelanggan mereka.
 • Kedai Web Sendiri. Anda berjaya melancarkan dan menguruskan kedai dalam talian anda sendiri, dengan menggunakan kelebihan tanpa had Program Label Putih dan Aplikasi eCommerce bersepadu terutamanya.
 • Integrasi Sendiri. Tanpa mengira Pelan Label Putih yang akan anda jalankan, anda akan dapat memilih dan menggunakan lebih dari 20 penyatuan dengan platform reka bentuk, pemasaran dan analitik yang maju. Kerjasama dengan platform ini secara berkesan menyumbang kepada kadar penukaran dan pengekalan pelanggan anda.

Cubalah Label Putih Ucraft

Bookmark – Program Agensi Reka Bentuk Label Putih

Agensi Reka Bentuk Web Bookmark

Bookmark – adalah pembina laman web generasi baru yang disertakan dengan yang maju Program Agensi, yang secara berkesan menyumbang kepada pertumbuhan dan pengembangan perniagaan anda. Program ini membolehkan anda mengatur dan mengurus laman web agensi reka bentuk laman web anda sendiri, menggunakan alat Kecerdasan Buatan bersepadu yang kuat. Mendaftar untuk program ini sangat mudah.

Mulai hari ini, anda boleh menjadi Ejen Bookmark berdaftar dengan harga $ 99.95 / tahun sahaja, memperoleh hasil berdasarkan pilihan pengebilan dan syarat-syarat rancangan yang akan anda jalani. Di antara kelebihan utama program ini, kami tidak dapat menyebut alat analitik canggih, ketiadaan iklan Bookmark, pilihan penyatuan latar belakang video, jumlah pelanggan yang tidak terhad, lebar jalur dan ruang cakera, ciri sambungan domain dll..

Ciri-ciri Utama Program Agensi Bookmark:

 • Pembantu AIDA. Oleh kerana alat AIDA bersepadu, Program agensi Bookmark membolehkan anda mendapatkan projek siap dalam masa yang singkat dan dengan usaha minimum. Pembantu AIDA berasaskan AI secara automatik membuat laman web, menggunakan kandungan yang anda berikan, sambil menjawab soalan yang dihasilkan oleh sistem. Bookmark memanfaatkan kekuatan Kecerdasan Buatan untuk meningkatkan kadar penukaran dan penglibatan pengguna.
 • Pelbagai Jenis Perniagaan. Untuk memulakan laman web responsif dengan ciri penuh dengan Program Agensi Bookmark, anda boleh memilih dari lebih dari 750 jenis perniagaan berdasarkan niche yang anda mahir dan perniagaan yang anda rancangkan untuk dilancarkan.
 • Pengurusan Laman Web Pantas. Syarat program menyiratkan pengurusan dan penagihan laman web yang sedang berjalan, yang juga menyumbang kepada prestasi projek yang berkesan.
 • Pilihan Pengebilan. Anda boleh memilih antara beberapa pilihan pengebilan yang paling sesuai dengan spesifikasi perniagaan anda. Oleh itu, sistem ini dapat menangani semua nuansa penagihan untuk pelanggan anda atau anda mungkin bertanggungjawab atas aspek pembayaran anda sendiri. Hasil yang akan anda perolehi bergantung kepada pilihan pengebilan yang dipilih.
 • Penyematan Kod Tersuai. Sama seperti sistem yang memungkinkan untuk memulakan laman web tanpa pengekodan yang diperlukan, ini juga memungkinkan penggunaan fitur penyisipan kod tersuai, ketika meluncurkan Agensi Laman Web.
 • Integrasi Jalur. Bookmark menangani semua pembayaran dan nuansa penagihan lain yang berkaitan melalui Stripe, pemproses pedagang yang boleh dipercayai dan terkenal. Pelanggan anda akan ditagih setiap bulan, sementara anda akan mendapat keuntungan 60%. Itu sangat mudah dan menjimatkan masa.
 • e-dagang. Pembangun laman web siap sedia eCommerce sejak awal, sehingga membiarkan pelanggan anda membuat dan menguruskan kedai web mereka sendiri. Di antara ciri eCommerce yang ditawarkan oleh sistem secara lalai, masuk akal untuk menyebut peluang menjual jumlah produk tanpa had sama ada dalam talian atau melalui Facebook dan Instagram, ketiadaan bayaran transaksi, pemberitahuan e-mel yang disesuaikan, kumpulan harga borong, alat pengurusan kedai web yang kuat , pilihan pembayaran selamat, kupon diskaun, keranjang belanja bersepadu, ketersediaan statistik kedai web, pilihan penghantaran dan banyak lagi.
 • Sambungan Sijil SSL. Sistem ini membolehkan penyambungan Sijil SSL untuk memastikan perlindungan pembayaran maksimum dan maklumat sulit yang diberikan oleh pengguna laman web.

Cuba Program Agensi Bookmark

uKit – Salah satu Program Afiliasi Sepanjang Hayat Terbaik

Label Putih uKit

uKit – adalah pembangun laman web perniagaan kecil, yang menawarkan peluang untuk bergabung dengan Program Gabungan yang membolehkan semua orang, yang terlibat dalam pembinaan laman web profesional – webmaster, freelancer, studio reka bentuk web, dan pemilik komuniti khusus – untuk mengarahkan lalu lintas ke uKit dan dibayar.

Sekiranya anda merujuk pengguna baru dari laman web anda ke laman web uKit, mereka akan memberi ganti rugi kepada anda untuk semua orang, yang akhirnya membuat pembelian di uKit.

Ciri-ciri Utama Program Afiliasi uKit:

 • Penjanaan Keuntungan. Pengguna uKit yang terdaftar, yang akan mendorong klien mereka untuk bergabung dengan sistem, akan mendapat 30% dari semua pembayaran yang dilakukan oleh pengguna yang dirujuk. Lebih banyak lalu lintas yang anda jalankan ke uKit – semakin tinggi keuntungan yang akhirnya akan anda hasilkan.
 • Panel Kawalan Gabungan. Semua pelanggan dan peserta Program Afiliasi uKit mempunyai akses ke panel kawalan bersama. Ini adalah tempat, di mana mereka dapat mengetahui berita, peristiwa, sistem berkaitan terkini, penjanaan keuntungan semasa menawarkan sistem yang diperkenalkan untuk memastikan kerjasama yang menguntungkan dan bermanfaat.
 • Pilihan Pelbagai Pendapatan. Program Afiliasi menyiratkan pelbagai pilihan penjanaan keuntungan berdasarkan syarat rancangan yang anda putuskan.
 • Program Kesetiaan. uKit mementingkan keselesaan pelanggan mereka dan, dengan demikian, secara berkala memperkenalkan tawaran istimewa, program kesetiaan, bonus, kod promo dan hadiah yang menyumbang kepada peluang menjana keuntungan.

Cuba Program Perkongsian uKit

Wix – Label Putih & Dijelaskan Program Penjual Semula

Pakar Arena Wix

Wix – adalah pembangun laman web all-in-one, yang pada masa ini tidak menawarkan pelabelan putih, tetapi mereka mempunyai dua pilihan yang menarik, walaupun:

 • Menjadi ahli gabungan untuk mendapatkan wang hasil yang dihasilkan dari laman web anda. Setelah anda membuat akaun afiliasi dan mendapat pautan unik anda, anda boleh mengarahkan pengguna baru dari laman web anda ke Wix dan mendapat pampasan bagi semua orang yang akhirnya menaik taraf ke Premium.
 • Jadilah rakan kongsi Wix Menjadi jenama yang terkenal dan terkenal di dunia, Wix telah memenangi kepercayaan pengguna kerana set ciri canggih dan pelbagai pilihan penyesuaian reka bentuk dan promosi laman web.

Ciri-ciri Utama Program Rakan Kongsi Wix:

 • Tidak Perlu Melancarkan Laman Web Agensi Reka Bentuk yang Berasingan. Sekiranya anda menghadapi keperluan untuk membuat studio reka bentuk web anda sendiri, anda tidak perlu repot mengenai penyesuaian antara muka panel pentadbir anda untuk memenuhi keperluan gaya jenama anda. Sebaliknya, masuk akal untuk menjadi ahli Wix untuk dapat mengakses sistem ini pada bila-bila masa sepanjang hari dan menawarkan perkhidmatan reka bentuk web anda di sana. Sebagai rakan kongsi Wix, anda akan membuat laman web untuk pelanggan anda menggunakan sistem Wix, dan dibayar bukan sahaja untuk reka bentuk anda oleh pelanggan anda, tetapi juga oleh Wix untuk setiap laman Premium.

  Pelan ini berfungsi serupa dengan program gabungan mereka. Di sinilah anda dapat mempamerkan portfolio anda kepada ahli Wix lain yang mencari pereka web profesional. Di antara faedah yang akan anda perolehi, yang berikut perlu diberi perhatian:

 • Kemungkinan untuk memaparkan portfolio anda kepada bakal pelanggan;
 • Akses ke Papan Pemuka Pakar, yang merangkumi bahagian berikut: Berita & Sumber, Blog Pakar, Alat & Panduan, Webinar Pakar, Hub Pakar dll. Perlu diingat bahawa akses papan pemuka awal agak terhad, tetapi semasa anda terus membuat laman web baru untuk pelanggan, hak akses anda akan menjadi lebih luas. Untuk mendapatkan akses Papan Pemuka Pakar tanpa had secara automatik, anda harus melancarkan 4 atau lebih laman web Premium Wix.

Cuba Label Putih Wix

ShopWired – Plat Label Putih eCommerce

Label Putih ShopWired

Kedai Berwayar – adalah platform eCommerce yang berpusat di UK yang membolehkan anda menjual secara dalam talian tanpa menangani masalah berkaitan reka bentuk web. Perisian ini membolehkan menguruskan kedai web anda dengan mudah, menyediakan lebih dari seribu ciri dan penyelesaian eCommerce mewah. Ini termasuk mesin bogging, hosting yang selamat dan boleh dipercayai, lebar jalur tanpa had, lebih daripada 100 alat pemasaran dan penjualan, sokongan berbilang saluran, pengoptimuman SEO dan lain-lain.

ShopWired juga menawarkan eksklusif Penyelesaian Label Putih yang menyediakan semua ciri dan alat eCommerce yang diperlukan oleh pelanggan di bawah jenama mereka sendiri. Oleh itu, menjadi mungkin untuk melancarkan dan menguruskan semua jenis kedai dalam talian, dengan memanfaatkan fungsi yang luas yang ditawarkan oleh ShopWired.

Ciri-ciri Utama Program eCommerce Label Putih ShopWired:

 • Sistem Pengurusan Kedai Web yang dijenamakan semula. Sistem pengurusan laman web ShopWired dijenamakan semula untuk memenuhi keperluan perniagaan anda, penampilan jenama dan parameter penting yang lain.
 • Templat Respons Profesional. Perisian eCommerce dilengkapi dengan pelbagai templat profesional, yang sangat disesuaikan dan responsif. Anda boleh memanfaatkan tema ini untuk memberi kebebasan memilih dan peluang e-dagang kreatif kepada pelanggan.
 • Hosting Tahap Perusahaan. Pembangun laman web dihoskan di platform Perkhidmatan Web Amazon yang dipercayai yang mematuhi standard keselamatan terkini dan memastikan keselamatan sepenuhnya ke kedai web yang dibuat dengan sistem.
 • Perkhidmatan Reka Bentuk Khas. Sistem ini membolehkan anda menawarkan perkhidmatan reka bentuk pesanan khas yang dilabeli kepada pelanggan anda, yang dapat menghasilkan reka bentuk mewah untuk kedai web mereka dengan mengambil kira pilihan dan keperluan khas mereka.
 • Sumber Penjenamaan Semula. Pusat sumber ShopWired memberikan akses kepada lebih daripada 500 artikel bantuan dan panduan individu yang membantu pengguna memanfaatkan sepenuhnya semua ciri dan alat yang ditawarkan syarikat anda.
 • Sokongan Label Putih. Anda boleh melaburkan bayaran tambahan untuk mendapatkan bantuan barisan hadapan dari pasukan ShopWired untuk memberikan sokongan profesional kepada pelanggan anda dengan nama jenama anda sendiri.
 • Pilihan Penciptaan Produk. Pelanggan anda akan dapat menguruskan stok produk dan alat inventori mereka melalui akaun ShopWired anda. Mereka boleh memuat naik jumlah gambar tanpa had untuk setiap produk, menyusunnya ke dalam kategori / subkategori, menggunakan peluasan penapis percuma untuk menambahkan pilihan penapis carian ke senarai produk mereka, menggunakan ciri import / eksport untuk mengedit dan memuat naik produk pukal, tetapkan parameter SEO untuk lebih baik promosi kedai web dll.
 • Jualan & Pertumbuhan Penukaran. Dengan program Label Putih ShopWired, anda akan dapat meningkatkan jumlah jualan dan kadar penukaran anda. Ini dapat dilakukan dengan menarik pelanggan dan memperlihatkan bukti sosial dengan memberikan ulasan pelanggan lain, mengirim pesanan e-mel automatik kepada pelanggan, yang telah meninggalkan troli membeli-belah mereka, menggunakan fitur Google Trusted Stores untuk meningkatkan kadar keyakinan pelanggan dll..

Cuba Label Putih ShopWired

Weebly untuk Pereka Web – + Ulasan Program Dalam-Kedalaman

Label Putih Weebly

Weebly – adalah pembangun laman web yang merupakan pilihan yang baik untuk pereka web bebas. Penyelesaian label putih berskala kecil mereka juga dikenali sebagai Platform Pereka menyediakan pengguna dengan papan pemuka belakang, yang dapat dijenamakan semula.

Tidak ada bayaran pendahuluan untuk memulakan di sini. Platform ini membolehkan pereka menggunakan editor, templat dan hosting WYSIWYG sistem secara percuma. Anda hanya dikenakan bayaran setelah laman web diterbitkan secara langsung ke domain pelanggan ($ 8- $ 25 / bln) untuk setiap laman web yang diterbitkan. Weebly membenarkan pereka untuk mengenakan bayaran lebih tinggi daripada pelanggan mereka untuk mendapatkan pendapatan berulang bulan demi bulan.

Untuk memanfaatkan fitur dan alat reka bentuk web canggih, pembangun laman web menawarkan Pelan WebPro kepada anggota “Platform Reka Bentuk”. Kos langganan adalah $ 30 / bln. Apa yang anda dapat di sini adalah hosting tanpa had, sambungan Sijil SSL percuma dan juga peluang untuk membuat laman web berjenama khusus.

Ciri-ciri Utama Program Label Putih Weebly:

 • Kawalan Kod. Anda mendapat kawalan penuh terhadap setiap projek yang anda bangunkan. Terserah anda untuk membuat laman web yang dilengkapi dengan fitur untuk meningkatkan kadar penglibatan pelanggan anda dengan menggunakan pilihan penyisipan kod, menambahkan kod Javascript / HTMl, menyesuaikan CSS dll..
 • e-dagang. Rancangan ini memungkinkan untuk menyediakan ciri dan alat eCommerce canggih kepada pelanggan masa depan anda, seperti ulasan produk, pilihan penghantaran masa nyata, banyak pintu masuk pembayaran dan banyak lagi.
 • Hak Akses Pentadbir Dikongsi. Terserah anda untuk memberikan hak akses panel pentadbir bersama kepada pengguna individu dan ahli pasukan. Ini sangat penting untuk kerjasama yang berkesan dalam pembangunan laman web, terutama dalam hal akses mudah dan pengurusan akaun pelanggan.
 • Portal Pelanggan Tersuai. Portal pelanggan khusus bawaan bersama dengan papan pemuka laman web bersepadu memungkinkan untuk berkongsi hak akses dengan pelanggan anda, yang ingin menguruskan projek mereka, sambil berpegang pada jenama anda.
 • Kebenaran Pelanggan. Anda berpeluang untuk menetapkan berbagai izin untuk pelanggan tersebut, yang ingin mengerjakan pengembangan laman web mereka dan dapat mengeditnya secara bebas.

Cuba Program Label Putih Weebly

Webydo – Platform Reka Bentuk Web All-In-One

Label Putih Webydo

Webydo – adalah pembangun laman web yang dipercayai yang jelas bertujuan untuk agensi reka bentuk web dan pereka bebas, menawarkan pelabelan putih sebagai Webydo untuk Agensi penyelesaian. Ciri ini membolehkan anda menjenamakan semula sistem sepenuhnya, menawarkan platform reka bentuk web yang lengkap untuk memulakan dan mengembangkan agensi anda dengan berkesan.

Sebagai pereka web dan pemilik agensi, anda mendapat sejumlah kelebihan yang memastikan hasil dan peningkatan asas pelanggan yang mengagumkan dalam jangka masa panjang.

Ciri-ciri Utama Program Label Putih Webydo:

 • Kawalan Kreatif Penuh. Anda mendapat kawalan tanpa had terhadap proses pembuatan laman web, yang akhirnya menghasilkan peningkatan ROI (tidak diperlukan pengekodan untuk membina laman web dengan sistem) dan kadar pengekalan pelanggan. Pakar webydo telah mengira bahawa waktu akhir pembangunan laman web menurun sebanyak 70%, yang membolehkan anda menyelesaikan lebih banyak projek daripada sebelumnya.
 • Kerjasama Pasukan. Anda dialu-alukan untuk memberikan hak akses pengurusan laman web bersama kepada semua ahli pasukan, yang bertanggungjawab untuk pelbagai peringkat proses pengembangan web.
 • Servis Sepenuh Masa. Semasa melanggan penyelesaian “Webydo for Agencies”, anda mendapat sokongan pelanggan dan servis sepenuh masa. Pakar akaun khusus dan pembantu sokongan teknikal profesional akan menguruskan projek anda serta keberkesanan proses pembuatan laman web.

Cuba Label Putih Webydo

Duda – Pembangun Laman Web dengan Pengurusan Pelanggan

Label Putih Duda

Duda – adalah pembangun laman web yang boleh dipercayai, yang disertakan dengan program Label Putih yang tersedia untuk pengguna Pasukan, Agensi dan Pelanggan. Ini menyediakan penjual dengan pelbagai alat berlabel putih: versi lengkap editor Duda; halaman log masuk pelanggan dan papan pemuka; skrin pratonton laman web, komunikasi e-mel dan banyak lagi.

Semua URL untuk alat ini akan berada di bawah nama domain penjual semula. Paparan setiap elemen boleh disesuaikan. Untuk rakan kongsi, Duda menawarkan harga borong dengan potongan tambahan untuk kebanyakan pereka produktif.

Ciri-ciri Utama Program Label Putih Duda:

 • Skrin Log Masuk Pelanggan. Ciri ini memberi peluang kepada pelanggan anda untuk log masuk sistem dari skrin log masuk label putih yang disesuaikan, yang sesuai dengan penjenamaan laman web anda.
 • Pembina Laman Web Sendiri. Pelanggan anda akan dapat melihat dan menggunakan pembangun laman web yang disesuaikan dan dijenamakan semula yang memaparkan warna, logo dan elemen identiti jenama anda. Ketika mereka mencapai pembangun laman web, mereka akan melihat nama domain anda.
 • Papan Pemuka Pelanggan. Pelanggan mendapat akses ke papan pemuka label putih bersama, di mana mereka dapat melihat statistik laman web, portal sokongan dan maklumat berkaitan perniagaan lain..
 • Pratonton Laman Web. Anda boleh menghasilkan versi pratonton laman web yang akan menampilkan jenama perniagaan anda untuk menghantarnya lebih jauh kepada pelanggan anda. Ini akan memberi pemahaman kepada pelanggan anda tentang bagaimana laman web anda akan kelihatan pada peranti mudah alih dan desktop yang berbeza.
 • Penyuntingan Mudah. Pelanggan anda akan dapat mengedit projek mereka walaupun dalam perjalanan dengan nama jenama anda. Oleh kerana penyunting mudah alih bersepadu, menjadi mungkin untuk mengedit laman web walaupun dari tablet, mengemas kini kandungannya pada bila-bila masa sepanjang hari.
 • Pemberitahuan E-mel. Sama ada anda perlu memberitahu pelanggan anda tentang sebarang peristiwa atau berita atau hanya merancang untuk memberi tahu mereka tentang maklumat perniagaan anda, anda boleh menghantar e-mel berjenama yang memberikan maklumat yang diperlukan.
 • Kebenaran dan Kawalan. Anda, yang mempunyai kawalan penuh terhadap proses penyuntingan, kebenaran laman web dan hak akses pelanggan. Apa yang dapat anda lakukan dalam hal ini adalah memilih ciri yang dapat diakses oleh pelanggan anda, memberikan hak akses individu untuk ahli pasukan anda.

Cuba Label Putih Duda

Platform Pembangun Squarespace Dijelaskan

Label Putih Squarespace

Squarespace – adalah pembangun laman web yang kaya dengan ciri yang mempunyai sistem tersendiri untuk pengguna maju yang dipanggil Platform pembangun di mana anda mendapat kawalan kod penuh. Namun, saat ini tidak ada versi label putih atau program afiliasi Squarespace. Namun, dengan menggunakan Platform Pengembang, anda akan memperoleh banyak kelebihan yang membolehkan anda membuat dan menyesuaikan laman web dengan ciri lengkap, mengintegrasikan alat pihak ketiga. Untuk melancarkan laman web, anda hanya perlu memilih templat pilihan atau merancang projek dari awal.

Ciri-ciri Utama Platform Pembangun Squarespace:

 • Penyuntingan Kod. Dengan pengeditan HTML / CSS penuh, Anda mendapat akses ke JavaScript dan JSON API untuk mengeluarkan sumber sumber yang dibuat menggunakan sistem pengurusan kandungan.
 • Alat dan Modul. Sistem ini menawarkan satu set alat dan modul untuk mempermudah proses pengembangan web. Ini termasuk Alat Pembangunan (Pelayan, Toolbelt, ESLint Config, Modul Depan (Teras, Pengawal, Mercury, Darwin, Ancillary, Layout: Class Base, Layout: Autocolumns, Polyfill, Social Links, Video Background, Video Background RenderingKerangka Templat (Wright, Endeavour, Bureau, Doncab, Dossier) dan banyak lagi.
 • Kerjasama Pasukan. Squarespace dilengkapi dengan repositori templat yang secara automatik dipaparkan melalui Git, sehingga menyumbang kepada kerjasama DIY dan pasukan yang berkesan.
 • Rangkaian Penghantaran Kandungan yang Diperluas. Pembangun laman web dilengkapi dengan Rangkaian Penghantaran Kandungan bersepadu, yang mengurangkan masa muat laman web, menggunakan pelayan yang diedarkan secara geografi.

Selain dari Platform Pengembang, Squarespace juga menonjol dari orang ramai kerana adanya Penyelesaian bulatan. Ini membolehkan anda memulakan perniagaan reka bentuk web, belajar dari usahawan kreatif terkenal dan pembangun laman web dari seluruh dunia. Apa yang akan anda perolehi dari pengetahuan khusus mengenai tawaran, alat reka bentuk web canggih dan sokongan kuat untuk meningkatkan pengembangan perniagaan berasaskan web anda.

Ciri-ciri Utama Squarespace Circle:

 • Kit Reka Bentuk Profesional. Anggota, yang telah bergabung dengan Squarespace Circle, mendapatkan akses segera ke alat penyesuaian reka bentuk canggih, cadangan masyarakat, panduan, bahan pemasaran dan petua untuk penyusunan dan promosi reka bentuk web yang berkesan.
 • Hab Sumber. Selain dari Toolkit Reka Bentuk, anda juga memanfaatkan bantuan panduan pakar yang memberi anda cadangan teratas mengenai promosi perniagaan yang berjaya, penjanaan pelanggan dan asas-asas untuk terus maju dalam kurva niche. Program Jurulatih Sah juga boleh didapati di sini.
 • Akses Komuniti. Setelah menyertai Circle, anda mendapat peluang untuk bertukar dan berkongsi idea dengan komuniti Squarespace yang luas dan bersemangat. Ini dapat dilakukan melalui penyertaan dalam Forum Anggota Komuniti, Acara Lingkaran, pelbagai peluang kolaborasi kreatif.
 • Tawaran Squarespace Eksklusif. Bersama dengan sokongan pelanggan yang kuat, pembangun laman web menawarkan diskaun 20%, tempoh percubaan 6 bulan, akses ke ujian beta, berita produk mingguan, pengiktirafan global yang ditunjukkan melalui lencana Squarespace Circle yang unik yang dipaparkan di laman web dan kelebihan terkenal lainnya.

Cuba Label Putih Squarespace

Pokoknya

Sebab-sebab untuk memulakan dan mengembangkan perniagaan reka bentuk web anda mungkin serba boleh. Apa pun niat dan cita-cita yang anda ada, terdapat dua cara yang boleh anda pilih untuk mewujudkannya. Anda boleh memilih penyelesaian Label Putih atau alternatif penjualan semula. Pilihan mana yang paling sesuai untuk perniagaan anda? Ini bergantung pada spesifikasi setiap pilihan ini dan juga keperluan peribadi anda.

Program Label Putih memungkinkan untuk melancarkan perniagaan reka bentuk web jenama, sementara penyelesaian penjual semula membolehkan membina pangkalan pelanggan melalui laman web atau blog yang ada. Kedua-dua pilihan ini perlu diberi perhatian, walaupun, mereka berbeza dalam pendekatan, strategi, ciri, teknik dan alat yang ditawarkan. Anda hanya boleh memilih varian terbaik berdasarkan objektif dan model perniagaan yang anda tetapkan pada awalnya.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map