Pembangun Laman Web Murah Terbaik

Pembangun Laman Web Murah


Pembuatan laman web adalah proses yang agak rumit dan memakan masa, yang melibatkan beberapa langkah yang mesti ada. Sekiranya anda mengetahui nuansa pengekodan dan mempunyai latar belakang reka bentuk web tertentu, maka anda tidak akan menghadapi masalah menyelesaikan tugas tersebut.

Tetapi bagaimana jika anda seorang pemula dan ini adalah pengalaman reka bentuk web pertama anda? Dalam kes ini, anda tidak akan terus menggunakan pembangun laman web, yang semakin meningkat hari ini.

Pembangun laman web merangkumi beberapa ciri penting dan membantu menyelesaikan sejumlah tugas reka bentuk web pada satu masa. Mereka memungkinkan untuk melancarkan projek yang lengkap tanpa kemahiran atau kepakaran yang diperlukan untuk melakukan itu.

Anda boleh menemui sistem all-in-one yang membolehkan membuat semua jenis projek dan juga platform khusus, set ciri yang mana merangkumi penciptaan jenis laman web tertentu (kedai dalam talian, portfolio dan lain-lain.).

Sebilangan besar pembangun laman web kontemporari cukup berpatutan dan kebanyakan dari mereka mengikuti pendekatan freemium yang disebut. Yang terakhir ini menyiratkan penggunaan versi percubaan percuma (atau rancangan percuma) platform yang dipilih untuk meningkatkan lagi ke salah satu langganan premium.

Kami Menguji 10 Pembangun Laman Web Termurah:

 1. Wix – Pembina Laman Web Termurah (PERCUMA)
 2. uKit – Pembangun Laman Web Kos Rendah untuk Perniagaan Kecil
 3. WordPress – Platform Laman Web Termurah (CMS)
 4. Bluehost – Hosting Murah dengan Pembina Laman Web Buatan Dalam
 5. Shopify – Pembina Kedai Dalam Talian yang Mampu
 6. Bookmark – Pembangun Laman Web AI Kos Rendah
 7. Pencipta IM – Percuma sepenuhnya untuk BUKAN KEUNTUNGAN
 8. Sellfy – Platform E-dagang Anggaran untuk Pencipta
 9. Ucraft – Pembina Laman Web yang Murah dan Mudah
 10. Weblium – Pembangun Laman Web dengan Harga Rendah dengan Reka Bentuk AI

Untuk membantu anda mencari pembangun laman web dan hosting yang benar-benar murah yang disesuaikan dengan keperluan peribadi anda, kami memutuskan untuk membuat penyelidikan yang bermaklumat dan membuat penilaian kami sendiri mengenai pembangun laman web termurah yang terdapat di luar sana. Di sini anda akan menemui platform paling murah yang paling sesuai untuk keperluan reka bentuk web individu anda. Mari mulakan sekarang.

Wix – Pembina Laman Web Termurah (PERCUMA)

Pembangun laman web Wix

Wix – adalah pembangun laman web termurah, yang membolehkan anda melancarkan pelbagai jenis projek yang berbeza dari segi kerumitan, ukuran, fungsi, reka bentuk dan anggaran. Sistem ini adalah salah satu penyelesaian pembinaan laman web kontemporari yang paling berpatutan dan menawarkan sekumpulan ciri yang luas untuk memenuhi keperluan bangunan web.

Pembangun laman web telah memanfaatkan populariti dan pengiktirafan global kerana kuat dan inovatif Alat ADI Wix. Ia membolehkan membuat laman web dengan cara yang paling intuitif, automatik dan tanpa kerumitan berdasarkan kandungan yang akan anda berikan atas permintaannya.

Keistimewaan lain dari perkhidmatan ini adalah Pasar Aplikasi yang disertakan dengan widget percuma dan berbayar yang boleh anda pilih dan gabungkan dalam laman web anda untuk meningkatkan kinerjanya. Walau bagaimanapun, jika anda mempunyai masa dan keinginan, anda boleh memanfaatkan yang maju Wix Corvid Pembangun Aplikasi untuk membuat aplikasi anda sendiri.

Untuk meningkatkan fungsi laman web anda, anda juga boleh mencuba secara meluas Wix ciri blog dan eCommerce. Untuk tujuan promosi laman web yang lebih baik, Wix membuka peluang untuk menggunakan penyelesaian perniagaan Ascend all-in-one canggihnya.

Mulai hari ini, Wix mempunyai rancangan berasingan untuk projek standard dan eCommerce / perniagaan. Terdapat juga rancangan percuma yang tidak pernah luput dan membolehkan anda membuat laman web untuk meningkatkan dan menguji kemahiran anda untuk selang waktu yang tidak terhad. Lihatlah senarai langganan berbayar yang ditawarkan oleh pembangun laman web:

Pelan Wix Piawai

 • Kombo ($ 13 / bln) – untuk kegunaan peribadi, ketiadaan sepanduk iklan, hosting percuma dan sambungan nama domain;
 • Tidak terhad ($ 17 / bln) – untuk usahawan dan freelancer, ruang storan 10GB, lebar jalur tidak terhad,;
 • Pro ($ 22 / bln) – untuk penjenamaan dalam talian yang lengkap, ruang penyimpanan video selama 2 jam, Analitis Google terbina dalam;
 • VIP ($ 39 / bln) – untuk projek VIP, logo profesional, sokongan keutamaan pertama dll.

Rancangan Perniagaan / eCommerce

 • Asas Perniagaan ($ 23 / bln) – penerimaan pembayaran dalam talian;
 • Perniagaan Tanpa Had ($ 27 / bln) – eCommerce bersepadu, alat pengembangan perniagaan, aplikasi perniagaan maju untuk usahawan;
 • VIP Perniagaan ($ 49 / bln) – lebar jalur dan ruang simpanan video tanpa had, Wix Suite lengkap;
 • Perusahaan ($ 500 / bln) – penyelesaian perniagaan hujung-ke-hujung yang memberikan fungsi tertinggi dan jumlah maksimum alat pengembangan web.

Semua rancangan dilengkapi dengan ruang penyimpanan yang meningkat, pilihan penerimaan pembayaran dalam talian, pelbagai kaedah pembayaran, ketiadaan iklan Wix, sambungan nama domain tersuai dan ciri penting lain. Pembangun laman web juga terkenal dengan bonus, diskaun dan tawaran istimewa yang akhirnya membolehkan anda menjimatkan banyak. Selain itu, pembangun laman web dilengkapi dengan jaminan wang dikembalikan selama 14 hari yang membolehkan anda berasa selamat mengenai langganan yang anda cari.

Cuba Wix secara Percuma

uKit – Pembangun Laman Web Kos Rendah untuk Perniagaan Kecil

pembina laman web uKit

uKit – adalah salah satu pembangun laman web perniagaan kecil termurah. Bekerja dengan penyunting sistem sangat mudah: pembangun dikuasai oleh pratonton laman web anda sehingga anda dapat melihat semua hasil edit anda dengan segera. Perkhidmatan ini juga menawarkan sekumpulan widget yang dapat diintegrasikan yang dapat meningkatkan prestasi laman web anda.

Pembina laman web membolehkan anda membuat pelbagai projek, termasuk laman web peribadi, portfolio, blog, laman web perniagaan, halaman arahan dan juga kedai web (Perdagangan uKit direalisasikan melalui penyatuan dengan Ecwid atau penyambungan pemalam eCommerce).

Pembangun laman web kini menawarkan satu set berguna widget yang boleh membawa mana-mana laman web ke tahap yang baru. Beberapa widget ini termasuk kalkulator dalam talian uCalc, widget Tab PRO, “Garis Masa” dan “Langkah”, Peta Google, widget Rangkaian Sosial dan banyak lagi. uKit juga baru-baru ini memperkenalkan ciri SendPulse dan AmoCRM.

Terdapat juga peluang untuk menghubungkan a Sijil SSL percuma ke nama domain anda untuk meningkatkan keselamatan dan kerahsiaan maklumat yang diberikan. Dengan uKit, anda boleh menetapkan hak akses pengurusan laman web sementara kepada ahli pasukan lain yang anda bekerjasama. Tempoh keseluruhan akses laman web sementara adalah sehingga 999 hari.

uKit menawarkan formula harga yang sangat sederhana yang dinyatakan dalam langganan berbayarnya. Pembina laman web kini mempunyai empat rancangan yang datang dengan harga yang berpatutan namun menawarkan set ciri lengkap yang diperlukan untuk memulakan dan menguruskan projek profesional untuk kegunaan peribadi dan perniagaan. Di sini mereka pergi:

 • Yang minimum ($ 4 / bln) – lebih daripada 200 templat profesional, pembuatan laman web sandaran, ruang penyimpanan cakera tanpa had, nombor halaman tanpa had, pemberitahuan SMS, sambungan nama domain tersuai, sokongan 24/7;
 • Asas ($ 8 / bln) – sokongan sembang langsung, Analitis Google bersepadu, ketiadaan tanda hak cipta, reka bentuk premium, alat penjejakan statistik yang kuat;
 • e-dagang ($ 9.60 / bln) – alat eCommerce bersepadu, penerimaan pembayaran dalam talian, tetapan keranjang belanja yang luas, pilihan mata wang, pilihan pembayaran / penghantaran;
 • Pro ($ 12 / bln) – fungsi eCommerce yang kuat, penyatuan kod tersuai, pemilihan skema warna tersuai dll.

uKit tidak mempunyai rancangan percuma namun ia disertakan dengan percubaan 14 hari yang membolehkan anda menguji keseluruhan set ciri sistem tanpa sebarang kos. Pembina laman web juga menyediakan sistem diskaun yang bagus ketika membayar selama 3, 6, 12 atau 24 bulan dengan pembayaran sekali sahaja. Semakin lama tempoh langganan – semakin besar potongannya. Semua rancangan berbayar termasuk hosting tanpa had.

Cuba uKit secara percuma

WordPress – Platform Laman Web Termurah (CMS)

Pembina laman web WordPress

WordPress – adalah salah satu yang paling murah Sistem Pengurusan Kandungan. Bidang aplikasinya pada mulanya datang ke reka bentuk blog. Apabila perkhidmatan terus berkembang, perkhidmatan ini mendapat populariti pengguna sebagai penyelesaian all-in-one untuk membuat pelbagai jenis projek, termasuk portfolio, laman web perniagaan, halaman arahan, kedai dalam talian dan lain-lain.

Fungsi dan populariti WordPress dijelaskan oleh pilihan integrasinya yang banyak. Untuk memaksimalkan proses pembuatan web anda, anda tidak akan berjaya tanpa mengintegrasikan plugin dan templat, yang direka khusus untuk menemui pelbagai ceruk. Walau bagaimanapun, tugas ini mungkin menjadi cabaran bagi pengguna yang tidak berpengalaman, yang sebelumnya tidak pernah terlibat dalam pembangunan laman web.

CMS percuma, tetapi anda harus bersedia untuk melabur dalam plugin, tema, domain dan hosting. Kos akhir sebahagian besarnya bergantung pada rancangan penyedia hosting. Oleh itu, kos standard nama domain .com yang popular adalah sekitar $ 10-15 setiap tahun. Pemanjangan domain selanjutnya akan menjadi lebih murah – sekitar $ 5-15 berdasarkan syarat dan dasar harga pendaftar yang akan anda pilih. Perhatikan bahawa domain tersedia di zon lain (seperti .club atau .net, misalnya) mungkin memerlukan anda sedikit lebih banyak – sekitar $ 20 setahun.

Sekiranya anda ingin memanfaatkan sepenuhnya laman web WordPress anda, anda tidak akan memerlukan integrasi pemalam. Terdapat banyak plugin WP percuma yang tersedia di rangkaian global, yang akan lebih dari cukup untuk permulaan. Namun, tidak semuanya selamat untuk projek anda. Untuk mengelakkan masalah dengan penipuan dan perisian hasad, masuk akal untuk memilih plugin berbayar, yang harganya berkisar antara $ 15 dan hingga $ 200 setiap setiap plugin. Sebahagian daripadanya dibeli sekali seumur hidup, sementara yang lain mengenakan bayaran bulanan / tahunan untuk penggunaannya.

Mengenai kos hosting, ia bergantung pada harga rancangan yang akhirnya akan anda jalankan. Salah satu penyelesaian hosting yang paling berpatutan (dan yang disyorkan oleh WordPressadalah Bluehost. Ini adalah platform yang dipercayai, sarat dengan ciri dan kos efektif, yang menawarkan pilihan harga berikut:

 • Asas ($ 2.95 / bln) – membenarkan hosting satu laman web sahaja, ruang storan 50GB, kemas kini WordPress percuma, lalu lintas dan lebar jalur tanpa had, sambungan SSL percuma;
 • Tambahan ($ 5.45 / bln) – membenarkan pengehosan laman web tanpa had, $ 200 untuk pilihan pemasaran lanjutan, ruang storan dan lebar jalur yang tidak diukur, akaun dan domain e-mel tanpa had;
 • Pilihan ($ 5.45 / bln) – perlindungan anti-spam, privasi domain yang dipertingkatkan, sandaran laman web dll.

Bluehost juga mempunyai tawaran bagus untuk semua pelanggannya. Sistem ini membolehkan menghubungkan dan menggunakan nama domain percuma selama satu tahun. Sebaik sahaja tempoh ini berakhir, domain akan berharga sekitar $ 12-14 per tahun, yang juga merupakan tawaran yang cukup bagus.

Cuba WordPress Sekarang

Bluehost – Hosting Murah dengan Pembina Laman Web Buatan Dalam

Bluehost

Bluehost – adalah penyedia hosting laman web yang dipercayai dan popular yang telah mendapat reputasi hebat kerana ciri-ciri yang disediakan. Perkhidmatan ini adalah hosting nombor satu, iaitu disyorkan untuk WordPress. Tuan rumah pada masa ini mempunyai lebih dari 5 juta laman web di seluruh dunia dan inilah hakikat yang sudah boleh dibahas sendiri.

Bluehost menyediakan pelbagai pilihan ciri dengan harga yang berpatutan. Ini termasuk sokongan pelanggan 24/7 yang kuat dan boleh dipercayai, aplikasi mewah untuk projek eCommerce, tambahan untuk projek perniagaan dan lain-lain.

Di antara sorotan platform yang tidak dapat dinafikan, masuk akal untuk menyebut panel kawalannya yang intuitif yang mudah dikuasai dan dilayari, kelajuan pemuatan halaman yang cepat, kadar masa yang kuat, keselamatan dan fleksibiliti. Bluehost memberikan akses ke pasar yang sangat besar, di mana anda boleh menemui dan memilih pelbagai aplikasi, skrip, menambah dan widget untuk penyesuaian laman web lanjutan. Sistem ini juga menawarkan strategi pemasaran kandungan dan SEO tempatan untuk promosi laman web yang lebih baik.

Bercakap mengenai rancangan harga, Bluehost menawarkan tiga jenis langganan. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai masing-masing dan dapat memilih penyelesaian yang paling sesuai, lihat rancangan langganan:

 • Asas ($ 2.95 / bln) – membenarkan hosting satu laman web sahaja, ruang storan 50GB, kemas kini WordPress percuma, lalu lintas dan lebar jalur tanpa had, sambungan SSL percuma;
 • Tambahan ($ 5.45 / bln) – membenarkan pengehosan laman web tanpa had, $ 200 untuk pilihan pemasaran lanjutan, ruang storan dan lebar jalur yang tidak diukur, akaun dan domain e-mel tanpa had;
 • Pilihan ($ 5.45 / bln) – perlindungan anti-spam, privasi domain yang dipertingkatkan, sandaran laman web dll.

Cuba Bluehost Sekarang

Shopify – Pembina Kedai Dalam Talian yang Mampu

Halaman Utama Shopify

Shopify – adalah yang paling popular, profesional dan lengkap perisian eCommerce, yang digunakan untuk memulakan dan menguruskan kedai dalam talian kecil hingga besar. Rangkaian fiturnya bersama dengan sokongan pelanggan yang dipercayai dan pelbagai panduan memungkinkan untuk melancarkan kedai web yang berkualiti walaupun tanpa latar belakang atau kepakaran reka bentuk web.

Sebagai perisian eCommerce, Shopify pada mulanya menonjol dari orang ramai kerana banyak dan kuat alat membina kedai web. Ini termasuk enjin blog mewah, mod Pandangan Langsung, pilihan penyegerakan yang luas, muat naik dan ulasan produk fail CSV, sokongan berbilang bahasa dan pelbagai saluran, pemulihan pembayaran terbengkalai, Pensijilan SSL, Ciri Perlindungan Penipuan untuk pembayaran Shopify, pengenalan Kod Kedai, ciri Augmented Reality mewah ertc.

Selain daripada ciri eCommerce yang sempit, Shopify juga menawarkan yang maju pilihan dan alat pemasaran. Ini merangkumi Tempat Jual (POS) perisian, akses ke profil pelanggan, aplikasi mudah alih Shopify Ping, kedai aplikasi yang kaya dan kerap dikemas kini, diskaun Beli Satu Dapatkan Satu, pembayaran dinamik dan Ketuk Shopify & Chip Reader, ciri runcit lanjutan, akses ke perkhidmatan Google Pay, ciri UPS Shopify Shipping canggih dan banyak lagi.

Shopify menyediakan dasar harga yang telus, menawarkan empat penyelesaian utama untuk memenuhi keperluan dan keperluan kategori pengguna yang berbeza. Ini termasuk:

 • Shopify Asas ($ 29 / bln) – 2 akaun kakitangan, pemulihan troli terbengkalai, banyak saluran penjualan, pilihan sambungan blog, Sijil SSL percuma, pembuatan pesanan manual, analisis penipuan, aplikasi Shopify POS;
 • Shopify ($ 79 / bln) – 5 akaun kakitangan, kad hadiah, laporan profesional, 1-5 lokasi kedai;
 • Shopify Lanjutan ($ 299 / bln) – 15 akaun kakitangan, pembangun laporan lanjutan, penghantaran pembawa masa nyata, sehingga 8 lokasi kedai.

Shopify tidak mempunyai rancangan sepenuhnya, tetapi ada percubaan 14 hari sebaliknya yang memungkinkan untuk menguji fungsi perkhidmatan bersepadu tanpa membayar apa-apa.

Cuba Shopify secara percuma

Bookmark – Pembangun Laman Web AI Kos Rendah

Penanda buku

Bookmark – adalah pembina laman web yang berpatutan, yang menonjol dari orang ramai kerana alat Kecerdasan Reka Bentuk Buatannya yang kuat. Perkhidmatan inovatif memberi peluang untuk membuat projek kontemporari dengan pelbagai jenis dan tahap kerumitan. Sistem ini dapat digunakan dengan berkesan untuk merancang dan mengurus laman web perniagaan yang responsif, portfolio mewah, kedai web dan projek berkualiti untuk penggunaan peribadi dan profesional.

Sorotan pembangun laman web yang tidak dapat dinafikan adalah Pembantu AIDA – alat berasaskan AI, yang membimbing anda melalui proses reka bentuk web dan membantu membuat projek secara automatik sesuai dengan keperluan anda. Anda hanya perlu menyediakan kandungan yang berkaitan dengan laman web anda dan sistem akan menggunakannya semasa membina projek anda.

Kelebihan lain dari sistem ini adalah enjin eCommerce bersepadu, yang membolehkan anda memulakan dan mengemas kini kedai dalam talian dengan kemudahan penggunaan, kemudahan dan pelaburan wang maksimum. Apa yang anda juga harus ketahui mengenai Bookmark adalah bahawa sistem ini berdasarkan modul, yang membolehkan anda merancang susun atur projek anda baik untuk eCommerce dan laman web standard daripada beberapa blok kandungan yang berfungsi sebagai widget. Ini mempermudah keseluruhan proses pembangunan laman web untuk semua kategori pengguna – baik pemula dan profesional reka bentuk web.

Bookmark mempunyai rancangan percuma, yang dilengkapi dengan sekatan standard mengenai jumlah halaman web yang boleh anda buat, sambungan domain, fungsi eCommerce dan sepanduk iklan. Sekiranya anda ingin memanfaatkan lebih banyak fungsi untuk projek anda, anda boleh memilih salah satu rancangan berbayar yang ditawarkan oleh pembangun laman web kepada bakal pelanggannya:

 • Profesional ($ 11.99 / bln) – lebar jalur dan ruang simpanan yang tidak terhad, sokongan premium, pilihan SEO lanjutan, nombor halaman, footer yang boleh disesuaikan, sambungan domain percuma setiap 1 tahun, penghapusan sepanduk iklan, perlindungan kata laluan;
 • Perniagaan ($ 24.99 / bln) – alat eCommerce bersepadu, sambungan Sijil SSL, pengurusan kedai web Android dan iOS, 1000 kad produk, ciri sambungan pembayaran PayPal, perdagangan Ebay dll.

Cuba Bookmark secara percuma

Pencipta IM – Percuma sepenuhnya untuk BUKAN KEUNTUNGAN

Pembina laman web IM Creator

IM Creator – adalah pembangun laman web berasaskan SaaS yang memberikan dasar harga yang paling setia. Sistem ini tidak menunjukkan kesedaran mengenai asas pengkodan tetapi memastikan proses reka bentuk web yang mudah dan intuitif. IM Creator digunakan untuk melancarkan dan menguruskan pelbagai jenis laman web, termasuk blog, kedai web, halaman arahan, portfolio, projek peribadi dan perniagaan.

Platform ini dilengkapi dengan pelbagai sorotan. Ratusan templat responsif percuma yang boleh disesuaikan, antara muka mesra pengguna, pilihan integrasi SEO dan HTML yang hebat adalah antara titik terkuat dalam perkhidmatan. IM Creator juga menawarkan enjin blog dan eCommerce yang hebat serta penyelesaian Label Putih kelas atas untuk pengguna yang bersedia menggunakan sistem untuk keperluan reka bentuk web mereka sendiri.

IM Creator mempunyai dasar harga yang luar biasa untuk semua orang. Sistemnya adalah benar-benar percuma untuk tujuan bukan komersial dan, oleh itu, ia tidak mengenakan sebarang bayaran untuk projek yang dibangunkan oleh pelajar, artis dan pengguna, yang memerlukan laman web bukan keuntungan. Kategori pengguna lain, termasuk pengusaha dan pemilik perniagaan, juga berpeluang untuk menggunakan pembangun laman web, tetapi mereka harus meningkatkan ke salah satu rancangan berbayar untuk mendapatkan hasil maksimal dari set fitur bersepadu dari layanan ini. Lihat senarai langganan yang ditawarkan oleh IM Creator:

 • Lesen Tahunan ($ 8 / bln) – satu nama domain, satu laman web, sokongan teknikal premium, lebar jalur tanpa had dan ruang penyimpanan cakera, enjin eCommerce bersepadu, pembayaran tahunan sekali sebanyak $ 96 / bln;
 • Lesen dua tahunan ($ 11 / bln) – satu nama domain, satu laman web, sokongan teknikal premium, lebar jalur tanpa had dan ruang simpanan cakera, enjin eCommerce yang kuat, pembayaran setengah tahun sekali yang merangkumi $ 66 selama 6 bulan;
 • SSL Dilindungi ($ 21 / bln) – ciri yang disenaraikan di atas ditambah sambungan Sijil SSL ke nama domain pilihan anda.

Cuba Pencipta IM secara percuma

Sellfy – Platform eCommerce Bajet untuk Pencipta

Sellfy - Platform eCommerce Bajet untuk Pencipta

Sellfy – adalah platform eCommerce anggaran untuk pencipta, yang cukup mudah digunakan dan senang untuk semua pengusaha yang bersedia untuk memulakan kedai web dengannya. Sistem membenarkan menjual produk fizikal atau digital melalui pelbagai platform dan rangkaian sosial, seperti YouTube, Facebook, Twitter, SoundCloud, Instagram dan banyak lagi. Sellfy dilengkapi dengan pelbagai jenis ciri yang memungkinkan untuk merancang, menyesuaikan dan mempersembahkan produk yang ditawarkan untuk dijual dengan berkesan.

Pembina laman web adalah penyelesaian e-commerce all-in-one yang membolehkan merancang kedai dalam talian yang berfungsi sepenuhnya dari awal dan tanpa kemahiran pengekodan khas yang terlibat. Terserah anda untuk membuat dan menyesuaikan senarai produk untuk memasukkannya lebih jauh ke laman web anda, menambahkan keterangan dan gambar produk, menetapkan kategori produk dan menghubungkannya ke produk tertentu, menyesuaikan keranjang belanja bersepadu, menyesuaikan parameter pembayaran / penghantaran dll..

Sellfy memberi akses ke pasar aplikasinya sendiri, di mana anda boleh melihat pelbagai add-on, widget, aplikasi dan sambungan yang dapat menyumbang kepada prestasi kedai web anda. Walau bagaimanapun, pemilihan aplikasi yang tersedia di pasaran agak terhad dan merangkumi Google Analytics, Facebook Pixel dan Chat dan Zapier untuk menyebutkan beberapa. Selain itu, platform ini membolehkan penggunaan beberapa alat pemasaran bersepadu untuk meningkatkan promosi kedai web. Ini merangkumi pilihan pemasaran e-mel, penyelesaian diskaun, alat penjualan. Instrumen analitik bawaan yang juga tersedia dalam stok memungkinkan untuk mengesan statistik pemasaran, hasil dan maklumat lain yang diperlukan untuk memantau e-mel, pelanggan baru, data prestasi kedai web umum, sumber lalu lintas, transaksi, kadar penukaran dll..

Mengenai polisi penetapan harga, Sellfy tidak mempunyai rancangan percuma, namun menawarkan tiga langganan berbayar untuk dipilih. Ini adalah seperti berikut:

 • Pelan Permulaan ($ 19 / bln) – jumlah produk yang tidak terhad, yuran transaksi sifar, pilihan penyesuaian kedai web yang luas, sambungan nama domain tersuai, kod diskaun dan lain-lain;
 • Rancangan perniagaan ($ 39 / bln) – 10,000 kredit e-mel tambahan, bayaran sifar transaksi, pilihan penyesuaian kedai web yang kuat, fungsi penjualan, nombor produk tanpa had dll;
 • Pelan Premium ($ 89 / bln) – semua ciri yang disenaraikan di atas ditambah pilihan penghijrahan kedai percuma, sokongan keutamaan, penjualan produk dll.

Ini adalah harga yang dikenakan untuk rancangan tahunan dan jika anda memutuskan untuk membayar secara bulanan, kos langganan akan lebih tinggi. Sebenarnya, anda dapat menjimatkan sehingga 34% dari kos awal rancangan, ketika membuat pembayaran tahunan.

Cuba Sellfy secara percuma

Ucraft – Pembina Laman Web yang Murah dan Mudah

Pembina laman web Ucraft

Ucraft – adalah pembangun laman web awan, yang memungkinkan untuk melancarkan laman web berbilang bahasa dengan harga yang berpatutan. Menguasai platform adalah mudah dan cepat untuk pemula dan profesional reka bentuk web kerana dilengkapi dengan papan pemuka intuitif dan proses pembuatan web yang mudah.

Dengan Ucraft, anda boleh melancarkan portfolio, laman web perniagaan dan halaman arahan yang luar biasa. Di antara ciri-ciri yang menjadikan sistem sesuai untuk tujuan ini, masuk akal untuk menyebut koleksi templat responsif, Pembuat Logo, Pembina Halaman Pendaratan, Alat Pereka, Aplikasi Artikel, ciri eCommerce, sokongan berbilang bahasa, ciri integrasi yang luas dll..

Langganan Ucraft termurah – Laman Web Percuma – sama sekali tidak bermaksud pelaburan wang. Walau bagaimanapun, rancangan ini mempunyai banyak sekatan yang tidak memungkinkan memanfaatkan sepenuhnya sistem ini. Ucraft juga memberikan akses kepada Pencipta Halaman Pendaratan bersepadu. Ia juga percuma untuk semua pengguna yang bersedia untuk memulakan dan kemudian menguruskan halaman pendaratan secara bebas. Sekiranya anda berhasrat untuk merancang jenis laman web lain, anda boleh mempertimbangkan untuk menaik taraf ke salah satu langganan berbayar. Ini termasuk:

 • Laman Web Pro ($ 10 / bln) – hosting percuma, sokongan pelbagai bahasa, domain khusus, Analitis Google bersepadu, 50 produk, ciri penyisipan kod, Sijil SSL percuma dan lain-lain;
 • Kedai Pro ($ 21 / bln) – 1000 produk, alat eCommerce yang kuat, kupon diskaun, 0% yuran transaksi dan lain-lain;
 • Perniagaan Besar ($ 39 / bln) – produk tanpa had, peluang untuk menjual di Facebook, Amazon dan Ebay, PPN caj terbalik dan lain-lain.

Perhatikan bahawa rancangan berbayar dilengkapi dengan percubaan percuma 14 hari yang membolehkan anda meneroka dan menguji set ciri utama pembangun laman web dengan mudah.

Cubalah Ucraft secara percuma

Weblium – Pembangun Laman Web dengan Harga Rendah dengan Reka Bentuk AI

Pembangun Laman Web Murah Terbaik

Weblium – adalah pembangun laman web berkuasa AI dengan harga rendah yang membolehkan membuat pelbagai jenis projek web yang menarik untuk penggunaan komersial dan bukan komersial. Laman web yang direka dengan sistem mendorong perhatian pengguna kerana pengoptimuman mudah alih mereka, integrasi khusus, sokongan pelanggan yang mesra pengguna, pilihan sambungan domain, pensijilan SSL dan ciri lain yang disediakan di bawahnya. Anda tidak perlu menjadi profesional reka bentuk web untuk memulakan dan mengurus projek dengan Weblium kerana sistem ini tidak menunjukkan kemahiran pengekodan.

Salah satu sorotan yang paling luar biasa dari pembangun laman web adalah Penyelia Reka Bentuk AI bersepadunya. Ini membolehkan anda memanfaatkan sepenuhnya Kecerdasan Buatan untuk membantu anda tetap fokus pada tujuan reka bentuk web awal. Sistem akan secara automatik menyesuaikan reka bentuk projek anda dengan pengeditan yang anda buat semasa proses pengembangan web. Semasa mengerjakan pembuatan laman web anda, anda akan mendapat akses ke galeri grafik yang luas yang merangkumi lebih dari 100 ribu gambar, pengurus gaya laman web yang hebat yang membolehkan anda mengurus tetapan laman web yang diperlukan (gaya tema, palet warna, fon dll.). Fitur pengoptimuman mudah alih bersepadu yang berlaku untuk semua templat sistem memungkinkan tampilan laman web anda yang menarik di semua peranti mudah alih dan desktop.

Weblium juga memungkinkan untuk menggabungkan pelbagai sistem untuk menjadikan kehadiran web anda lebih berkesan dan menarik. Beberapa perkhidmatan pihak ketiga yang boleh anda gabungkan dalam projek anda termasuk MailChimp, Zapier, Aweber, Telegram, Webhooks dan banyak lagi. Selain itu, adalah mungkin untuk menyambungkan analitik web, menyatukan borang hubungan dalam talian, menambahkan acara baru ke butang dengan menggunakan perkhidmatan popular, seperti Hotjar, Google Analytics dan banyak lagi.

Pembangun laman web menawarkan dasar harga sederhana untuk memenuhi keperluan kategori pengguna yang pelbagai. Ini mempunyai rancangan percuma yang membolehkan anda mencuba pembangun laman web dan set fiturnya. Mengenai langganan berbayar, sistem ini mempunyai dua daripadanya. Ini termasuk:

 • Pro ($ 8.25 / bln) – domain percuma selama 1 tahun, pelbagai penyumbang, storan tanpa had, Pensijilan SSL, Penyelia Reka Bentuk AI, penyatuan kod tersuai, ketiadaan iklan sistem;
 • Landing Pro (pembayaran sekali $ 196) – ciri penjejakan acara, penyatuan Google Analytics dll.

Cuba Weblium secara percuma

Cara Memilih Pembangun Laman Web yang Murah?

Sekiranya anda mempunyai niat untuk memulakan laman web dengan ciri penuh, tetapi menyedari bahawa anda memerlukan wang, anda boleh mempertimbangkan untuk menggunakan salah satu pembangun laman web yang paling berpatutan yang disenaraikan di atas. Namun, ingat bahawa setiap pembangun laman web mempunyai kelebihan dan kekurangan masing-masing, yang mungkin mempengaruhi pilihan terakhir anda.

Oleh itu, semasa melayari alat bina laman web, pada mulanya anda harus melihat apa spesifikasi niche sistem ini atau yang ada dan sama ada sesuai dengan keperluan reka bentuk web sebenar anda. Sekiranya anda merancang untuk memulakan kedai web, maka masuk akal untuk memilih sistem khusus atau sistem yang disertakan dengan enjin / rancangan eCommerce yang kuat dan selamat. Perkara yang sama berlaku untuk jenis projek lain.

Aspek seterusnya yang perlu diberi perhatian ialah ketersediaan rancangan / percubaan percuma. Pembangun laman web yang menawarkan rancangan percuma biasanya menyiratkan sekatan tertentu yang tidak memungkinkan memanfaatkan sepenuhnya fungsi projek. Namun, rancangan dan percubaan percuma memungkinkan untuk menguji sistem sebelum meningkatkan ke langganan berbayar. Ini sangat penting untuk ekonomi bajet.

Apa yang anda juga harus ketahui ialah sama ada platform tersebut menyertakan nama domain percuma ke dalam rancangan berbayarnya (terutamanya yang paling murah). Sekiranya tidak, maka bersiaplah untuk melabur tambahan dalam pembelian nama domain. Ini mungkin menjadi salah satu faktor penentu, ketika membuat pilihan terakhir.

Akhirnya, periksa keseluruhan set ciri yang termasuk dalam tawaran pembangun laman web rancangan dan membandingkannya untuk membuat pilihan yang benar-benar layak. Sudah tentu, pembangun laman web terbaik tidak semestinya terlalu murah. Yang paling penting ialah dasar penentuan harga harus memenuhi keperluan dan jangkaan reka bentuk web anda. Ini adalah kaedah pasti untuk mendapatkan laman web profesional yang lengkap.

Cara Membuat Laman Web Murah

Apabila berkaitan dengan pembangunan laman web, pilihan alat pembinaan web yang betul sangat penting. Namun, itu bukan satu-satunya aspek yang perlu dipertimbangkan, jika anda ingin mendapatkan laman web yang mempunyai ciri dengan harga yang berpatutan. Berikut adalah gambaran keseluruhan langkah yang harus anda selesaikan untuk mendapatkan laman web yang layak:

 1. Pilih Platform – Ini adalah langkah pertama dan paling penting yang tidak akan anda lalui, jika anda ingin memperoleh kejayaan. Seperti yang disebutkan di atas, pilihan terakhir harus berdasarkan pada fokus khusus sistem, tujuan yang digunakan, fungsi, sokongan pelanggan dan pilihan penyesuaian reka bentuk dan, tentu saja, kebijakan harga. Yang terakhir ini tidak hanya sesuai dengan anggaran anda, tetapi juga benar-benar merangkumi jangkaan dan keperluan reka bentuk web anda.
 2. Tentukan Nama Domain dan Hosting – Sekiranya anda memilih pembangun laman web, langkah ini akan dipermudahkan untuk anda kerana kebanyakan sistem menawarkan rancangan yang disertakan dengan hosting dan domain bersepadu. Walau bagaimanapun, jika anda memutuskan untuk bekerjasama WordPress, kemudian bersiaplah untuk mengurus hosting dan pemilihan domain sendiri kerana CMS tidak menawarkan penyelesaian bersepadu.
 3. Pilih Templat – Pemilihan reka bentuk harus sesuai dengan keperluan projek anda. Nasib baik, kebanyakan pembangun laman web menawarkan koleksi tema yang luas, yang kebanyakannya termasuk dalam kategori tematik. Selain itu, selalunya ada peluang untuk memilih templat kosong dan menyesuaikannya dari awal. Oleh itu, anda akan mempunyai lebih banyak peluang untuk mendapatkan reka bentuk yang benar-benar unik dan diperibadikan. Semasa bekerja dengan CMS, anda mungkin menghadapi peluang untuk mencari tema laman web luaran – terdapat banyak reka bentuk percuma dan berbayar untuk dipilih di web.
 4. Sesuaikan Tema – Sama ada anda memutuskan untuk bekerja dengan pembangun laman web atau CMS, anda akan mempunyai satu set alat penyesuaian reka bentuk untuk dipilih. Oleh itu, anda berpeluang mengedit elemen laman web, memasukkan fail media, menyatukan akaun media sosial, memuat naik kandungan, gambar dan elemen lain yang diperlukan.
 5. Masukkan Widget / Pemalam – Untuk mempelbagaikan reka bentuk laman web anda, anda pasti akan menghadapi keperluan untuk menyatukan widget tambahan (semasa bekerja dengan pembangun laman webatau pemalam (semasa bekerja dengan WordPress atau CMS lain).
 6. Laraskan Parameter SEO – Sebaik sahaja anda selesai dengan penyesuaian reka bentuk laman web anda, anda perlu menjaga Pengoptimuman Mesin Pencari laman web. Untuk meningkatkan kedudukan projek anda di mesin pencari, anda harus menyesuaikan parameter SEO utama yang terdapat di halaman yang sesuai. Nasib baik, kebanyakan sistem pembinaan web kontemporari mesra SEO, yang mengurangkan keperluan untuk menetapkan parameter SEO yang mendalam.
 7. Terbitkan Laman Web – Ini adalah peringkat terakhir dari keseluruhan proses pembangunan laman web. Namun, masuk akal untuk melihat pratinjau projek sebelum penerbitan untuk memastikannya kelihatan dan berfungsi dengan betul. Adakah semuanya baik? Kemudian teruskan menerbitkan laman web siap pakai anda!

Pokoknya

Hari ini, anda tidak memerlukan banyak wang untuk membina laman web yang sempurna. Pembina laman web tanpa kod Jadikan proses pembuatan laman web semudah yang diperoleh hanya dengan $ 3- $ 7 sebulan tanpa sebarang bayaran persediaan. Dengan harga tersebut, anda akan mendapat templat laman web, hosting selamat, perisian pembinaan laman web itu sendiri dan sokongan profesional.

Apa sahaja sistem yang akhirnya akan anda pilih, bersiaplah untuk melaburkan belanjawan tertentu untuk pembangunan laman web dan promosi selanjutnya. Jika tidak, hampir mustahil untuk mendapatkan laman web lengkap yang akan memenuhi semua keperluan anda. Nasib baik, niche reka bentuk web moden mempunyai banyak perkhidmatan yang dipercayai dan berfungsi untuk ditawarkan, yang memungkinkan kebebasan memilih dan memastikan hasil yang baik.

Buat laman web secara percuma

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map