Pembangun Laman Web Perniagaan Kecil Terbaik

pembangun laman web perniagaan kecil


Adakah anda pada masa ini akan mempromosikan perniagaan anda dengan berkesan, tetapi tidak dapat memutuskan apa yang harus dimulakan? Apa yang harus anda ketahui adalah bahawa pembangunan perniagaan yang berjaya tidak dapat difikirkan tanpa kehadiran web yang boleh dipercayai.

Memiliki laman web perniagaan kecil adalah kelebihan tersendiri. Ia membantu mencapai beberapa matlamat dalam satu masa. Tidak kira apa yang anda mahukan, laman web tetap menjadi destinasi utama bagi pelanggan dan rakan perniagaan, yang berminat untuk berurusan dengan anda.

Sebaik sahaja anda memutuskan untuk menjalankan laman web perniagaan kecil, anda akan menemui pelbagai pilihan. Sekiranya anda bersedia melabur banyak dalam pembangunan laman web anda, maka anda boleh menyewa studio reka bentuk web untuk melakukan kerja ini untuk anda.

Namun, itu bukan idea terbaik, jika anda ingin mengendalikan proses pembinaan web untuk mengurus dan mengemas kini laman web anda lebih lanjut apabila diperlukan. Salah satu pilihan DIY terbaik dan paling mudah adalah menggunakan pembina laman web. Perkhidmatan ini membolehkan membina pelbagai jenis projek, yang merangkumi fungsi, set fitur dan hasil yang disediakan.

Sekiranya anda betul-betul melancarkan laman web perniagaan kecil yang lengkap, sangat masuk akal untuk mengetahui lebih lanjut mengenai laman web perniagaan kecil pembina laman web yang paling popular.

Kami Menguji 10 Pembangun Laman Web Perniagaan Kecil Terbaik:

 1. Wix – Pembina Laman Web PERCUMA Terbaik untuk Perniagaan Kecil
 2. uKit – Pembangun Laman Web Perniagaan Kecil untuk Laman Web Peribadi
 3. WordPress – CMS Sumber Terbuka Terbaik untuk Perniagaan Kecil
 4. Tailor Brands – Penyedia Laman Web Terbaik untuk Perniagaan Kecil
 5. Shopify – Pembangun Laman Web E-dagang untuk Perniagaan Kecil
 6. Bluehost – Pembina Laman Web dan Hosting untuk Perniagaan Kecil
 7. Bookmark – Platform Web berkuasa AI untuk Perniagaan Kecil
 8. Ucraft – Alat yang Mampu untuk Membuat Laman Web Perniagaan Kecil
 9. SITE123 – Pembangun Laman Web Perniagaan Kecil termudah
 10. Gator – Pembina Laman Web Sederhana dan Mudah oleh HostGator

Berkenaan dengan pilihan pembangun laman web perniagaan kecil terbaik, kebanyakan pengguna merasa agak bingung hanya kerana mereka tidak tahu, perkhidmatan mana yang paling sesuai untuk mereka. Mari kita tinjau pilihan dan kelebihan utama pembangun laman web yang paling unggul sehingga anda dapat mengetahui apa yang diharapkan daripada masing-masing.

Wix – Pembina Laman Web PERCUMA Terbaik untuk Perniagaan Kecil

Wix - Pembina Laman Web PERCUMA Terbaik untuk Perniagaan Kecil

Wix – adalah pembangun laman web percuma terbaik untuk perniagaan kecil, yang telah mendapat populariti di seluruh dunia kerana rangkaian ciri-ciri khusus yang luas. Kelengkapan alat penyesuaian reka bentuk, pilihan templat percuma yang kaya dan dasar harga yang berpatutan telah menjadikan sistem ini sebagai platform yang layak untuk pengembangan semua jenis laman web, termasuk projek perniagaan kecil. Wix adalah pilihan terbaik untuk usahawan, yang tidak mempunyai kemahiran pengekodan dan tidak mempunyai masa untuk mempelajari semua selok-belok proses pembinaan web. Untuk memastikan sistem memenuhi keperluan reka bentuk web anda, pertimbangkan kelebihan platform berikut:

 • Templat Perniagaan Kecil. Apa sahaja bidang perniagaan yang anda mahukan, anda akan dengan mudah menemui templat yang sesuai dalam koleksi kaya pembangun laman web. Semua tema Wix adalah percuma, dioptimumkan untuk mudah alih dan ada peluang untuk menggunakan penyunting mudah alih untuk memastikan kualiti paparan mudah alih yang bagus. Perubahan yang akan Anda buat dalam versi mudah alih tidak akan ditampilkan dalam mod desktop, sementara pengeditan yang dilakukan dalam varian laman web desktop akan terlihat dalam versi mudah alih.
 • Wix ADI. Bersepadu Alat Kecerdasan Reka Bentuk Buatan akan membantu anda mengembangkan laman web perniagaan kecil, walaupun anda bukan profesional reka bentuk web. Ini dilakukan dalam mod automatik – hanya berikan maklumat syarikat anda yang mesti dipaparkan di laman web dan sistem akan melakukan sisa pekerjaan untuk anda.
 • Wix ShoutOut. Kelebihan Wix yang lain ialah ciri pemasaran e-mel. Ia membolehkan membuat e-mel yang menakjubkan dan berkongsi kempen pemasaran dalam masa yang singkat. Wix ShoutOut menawarkan gaya yang dapat disesuaikan, templat profesional dengan susun atur siap pakai, integrasi hubungan yang mudah. Anda juga boleh menggunakan alat media sosial dan pelacak statistik untuk memeriksa statistik laman web anda. Inilah keperluan perniagaan anda untuk promosi yang berkesan.
 • Platform eCommerce. Adakah anda bercadang untuk melancarkan kedai dalam talian kecil hingga sederhana, tetapi tidak mempunyai masa untuk berurusan dengan pembangun laman web khusus? Kemudian terus meneroka Kedai Wix – ciri yang akan membolehkan anda melancarkan laman web eCommerce yang dioptimumkan untuk tontonan mudah alih. Pilih templat, muat naik maklumat kedai web anda, maklumat hubungan, produk dan spesifikasi mereka, aktifkan ciri eCommerce dan sediakan pilihan pembayaran / penghantaran untuk menjalankan kedai web yang sesuai dengan keperluan dan harapan anda.
 • Wix SEO Wiz. Oleh kerana senang dan senang digunakan Wix SEO Wiz, anda akan dapat mengawal keberkesanan promosi laman web perniagaan anda. Dengan tujuan ini, anda dapat mengatur parameter SEO, melacak statistik laman web, mengintegrasikan alat dan widget yang diperlukan dan melakukan tindakan lain untuk memastikan laman web perniagaan kecil anda memperoleh pangkat tinggi di Google.
 • Naik oleh Wix. Ascend by Wix adalah penyelesaian perniagaan all-in-one maju yang memberikan akses kepada lebih daripada 20 alat perniagaan profesional yang bertujuan untuk mempermudah proses pengurusan perniagaan anda. Dengan menggunakan ciri tersebut, anda boleh memulakan, menjalankan dan mempromosikan syarikat anda, mengembangkan asas pelanggan dan reputasi khusus serta menjana keuntungan. Ascend menjadikan semua proses menjadi maksimal secara automatik, menawarkan alat seperti Form, Pengurus Kontak, Obrolan Langsung, Peti Masuk, Faktur, Tugas & Peringatan, Automasi, Petikan Harga dll.

Adakah Wix Baik Untuk Perniagaan Kecil? Wix pasti berfungsi dengan baik untuk projek perniagaan kecil dari segi harga. Pelan percuma yang ditawarkan oleh sistem kepada setiap pelanggan, dapat digunakan dengan berkesan untuk mencuba semua ciri pembangun laman web. Namun, ini tidak akan merangkumi keseluruhan keperluan reka bentuk web anda, jika anda memutuskan untuk melancarkan laman web perniagaan dan membuatnya dapat diakses di web. Anda memerlukan nama domain serta alat lain untuk memastikan laman web perniagaan anda berada di kedudukan tertinggi dalam mesin pencari dan menikmati populariti dengan khalayak sasaran. Oleh itu, peningkatan ke langganan berbayar adalah suatu keharusan. Wix menawarkan satu set rancangan Perniagaan / eCommerce, yang harganya bermula dengan $ 23 / bln. Ini adalah pelaburan yang layak untuk mana-mana laman web perniagaan kecil.

Cuba Wix secara Percuma

uKit – Pembangun Laman Web Perniagaan Kecil untuk Laman Web Peribadi

uKit - Pembangun Laman Web Perniagaan Kecil untuk Laman Web Peribadi

uKit – adalah salah satu pembangun laman web perniagaan kecil yang paling mudah dan berfungsi untuk projek peribadi. Sebenarnya, sistem ini memberikan korelasi harga-kualiti yang hebat kepada pemula dan profesional reka bentuk web, yang mempunyai niat untuk memulakan laman web perniagaan DIY mereka. Platform ini telah membezakan dirinya sebagai pembangun laman web perniagaan kecil dan, dengan itu, seluruh rangkaian fiturnya tertumpu pada penyelesaian tugas ini. uKit sangat mudah digunakan dan tidak memerlukan kesedaran tentang kemahiran pengekodan. Ini adalah penyelesaian yang baik untuk membina laman web untuk pemilik syarikat kecil dan pengusaha swasta, yang selalu terdesak untuk masa, kekurangan pengetahuan reka bentuk web dan tidak bersedia untuk melabur banyak dalam pembangunan laman web. Berikut adalah senarai ciri yang uKit dengan bangganya tawarkan kepada pelanggannya:

 • Reka Bentuk Perniagaan Responsif. Koleksi templat uKit adalah salah satu yang paling mengagumkan di ceruk ini. Ini memasukkan ratusan templat responsif yang dibahagikan kepada kategori perniagaan untuk memudahkan pencarian. Anda boleh mengubah templat di mana-mana peringkat proses reka bentuk web, sementara kandungannya akan disimpan. Proses penyesuaian templat juga mudah. Cukup akses ke papan pemuka untuk melihat alat yang boleh anda gunakan untuk tujuan ini.
 • Integrasi AmoCRM. Berorientasikan promosi perniagaan, uKit hadir dengan amoCRM pilihan integrasi. Ini adalah sistem transaksi dan pelanggan berpotensi perakaunan yang mudah dan intuitif yang membantu mengawal dan meningkatkan jumlah penjualan. Sistem ini mempermudah proses pengurusan pelanggan / pesanan, menyumbang kepada promosi perniagaan yang lebih cepat dan cekap.
 • e-dagang. Ciri-ciri uCit eCommerce perlu diberi perhatian. Pembina laman web memberi pengguna peluang untuk melancarkan dan kemudian menguruskan kedai web kecil. Sebenarnya, anda boleh pergi dua arah di sini. Anda boleh menyambungkan widget eCommerce ke laman web anda dan menetapkan parameter atau mengintegrasikan plugin Ecwid untuk mula menjual secara dalam talian.
 • Widget Perniagaan. uKit membolehkan mengintegrasikan widget perniagaan, yang dapat menambahkan fungsi dan fokus perniagaan ke laman web anda. Di antara widget perniagaan yang mungkin ingin anda gabungkan dalam projek anda, pada mulanya masuk akal untuk menyebut Garis Masa, Langkah, Peta Google, Rangkaian Sosial dan lain-lain. Setiap widget ini berfungsi dengan baik untuk semua jenis laman web perniagaan.
 • Integrasi SendPulse. uKit berintegrasi dengan SendPulse – widget popular yang digunakan oleh pembangun web tersebut, yang ingin menambah dan menyesuaikan pemberitahuan push dalam talian untuk pengunjung laman web mereka. Penyatuan widget memerlukan beberapa minit sahaja dan dapat diselesaikan walaupun oleh bukan pengekod.
 • uCalc. Satu lagi ciri pembangun laman web adalah kalkulator dalam taliannya – uCalc, penyatuan yang membantu menentukan kos produk / perkhidmatan yang ditawarkan kepada khalayak sasaran. Ini adalah pilihan terbaik untuk projek eCommerce.

Adakah uKit Baik Untuk Perniagaan Kecil? uKit adalah salah satu pilihan terbaik untuk pembangunan laman web perniagaan kecil dan ia adalah salah satu yang paling banyak pembina laman web yang berpatutan juga. Sistem ini tidak mempunyai rancangan percuma, tetapi tidak begitu diperlukan, memandangkan kos langganan berbayarnya. Harga pelan uKit termurah adalah $ 4 sahaja, sementara langganan paling mahal dan maju akan dikenakan $ 12 / bln! Harga ini lebih berpatutan untuk perniagaan kecil – anda hampir tidak akan mendapat harga yang lebih murah untuk fungsi yang begitu luas!

Lihat juga: semakan uKit.

Cuba uKit secara percuma

WordPress – CMS Sumber Terbuka Terbaik untuk Perniagaan Kecil

WordPress - CMS Sumber Terbuka Terbaik untuk Perniagaan Kecil

WordPress – yang terbaik Sistem Pengurusan Kandungan sumber terbuka untuk laman web perniagaan kecil. Platform ini telah mendapat populariti di seluruh dunia kerana set fiturnya yang kuat, banyaknya ciri integrasi dan pilihan penyesuaian reka bentuk yang maju. Sistem ini pada mulanya dibuat sebagai platform blog dan, oleh itu, anda tidak akan menemui penyelesaian yang lebih mudah untuk memulakan dan mengurus blog. Namun, ini tidak bermaksud bahawa anda tidak akan dapat menggunakan sistem ini untuk pengembangan jenis projek lain. Sebaliknya, WordPress berfungsi dengan baik untuk pembuatan laman web perniagaan, halaman arahan dan juga kedai web. Segala-galanya bergantung pada objektif anda, usaha reka bentuk web dan hasil yang anda jangkakan dapat dicapai dalam jangka masa panjang. Ketika menangani aspek fungsi, WordPress menawarkan ciri-ciri berikut:

 • Plugin Perniagaan Kecil. Sistem ini menonjol dari orang ramai kerana pilihan penyatuan plugin yang kuat. Terdapat banyak plugin WordPress di luar sana dan terserah kepada anda untuk memilih dan menggabungkannya, yang paling sesuai untuk laman web anda. Antara plugin WordPress yang paling popular untuk laman web perniagaan, masuk akal untuk menyebut WPForms, MonsterInsights, Yoast SEO, Constant Contact, OptinMonster, Sucuri, UpdraftPlus, WP Rocket, MemberPress, CSS Hero, LearnDash, G Suite, SEMRush, Pretty Links Pro, Jumlah Dikongsi, WooCommerce dan banyak lagi.
 • Plugin Interaksi Pelanggan. Bersama dengan plugin khusus, WordPress menawarkan banyak pilihan widget / sambungan interaksi pelanggan. Ini diperlukan untuk menjadikan laman web perniagaan kecil anda mudah dan berguna untuk pelanggan semasa dan berpotensi. Beberapa widget paling popular yang boleh anda pilih dan satukan ke dalam laman web anda, yang berikut adalah yang paling meluas: Sembang Langsung, Sembang Langsung Zopim, Sokongan Candy, uCare, Tiket AH, Zendesk, Meja Pengakap Bantuan dll..
 • Templat Perniagaan Kecil. WordPress juga terkenal dengan templat perniagaan kecil mewah. Terdapat beribu-ribu yang tersedia di rangkaian global dan anda boleh memilih dari versi percuma dan berbayar. Namun, ingat bahawa templat percuma yang dirancang oleh pembangun pihak ketiga sama sekali tidak selamat kerana kemungkinan ancaman malware. Pastikan anda berurusan dengan pereka web yang boleh dipercayai yang boleh anda percayai sepenuhnya.

Adakah WordPress Baik Untuk Perniagaan Kecil? WordPress berfungsi dengan baik untuk laman web perniagaan kecil kerana ciri canggih dan harga yang berpatutan. CMS percuma untuk dimuat turun dan dipasang. Walau bagaimanapun, anda perlu membayar penggunaan pemalam luaran, tema, widget dan alat tambah. Anda juga harus membeli nama domain dan membayar hosting untuk menjadikan laman web anda dapat diakses di web.

Bercakap mengenai pilihan hosting, WordPress secara rasmi mengesyorkan penggunaannya Bluehost sebagai penyedia hosting terkemuka yang dapat memenuhi semua keperluan hosting pengguna mereka. Tuan rumah dicirikan oleh kadar uptime yang kuat, kelajuan muat halaman yang pantas, dasar harga yang berpatutan, keselamatan, pasaran yang besar dengan beratus-ratus plugin, add-on, aplikasi dan skrip, pemasaran kandungan dan pilihan SEO yang luas, fokus eCommerce dan pelbagai aplikasi untuk disatukan ke laman web perniagaan. Kos penggunaan Bluehost akan mengejutkan semua orang kerana harga pelan termurah adalah $ 2.95 / bln.

Cuba WordPress Sekarang

Tailor Brands – Penyedia Laman Web Terbaik untuk Perniagaan Kecil

Tailor Brands - Penyedia Laman Web Terbaik untuk Perniagaan Kecil

Tailor Brands – adalah penyedia laman web terbaik untuk perniagaan kecil, yang pada awalnya diarahkan untuk melancarkan proses penjenamaan perniagaan. Sistem ini membantu memulakan perniagaan anda dengan reka bentuk dan penjenamaan mewah, menjadikannya menonjol daripada orang ramai. Tailor Brands adalah platform reka bentuk dan penjenamaan logo pertama di dunia, yang dikuasakan oleh Artificial Intelligence. Ini membantu memberikan penampilan profesional projek dan identiti jenama dalam talian yang unik. Disenaraikan di bawah adalah sorotan platform yang paling luar biasa:

 • Koleksi Alat Penjenamaan. Tailor Brands menawarkan koleksi alat penjenamaan yang hebat yang direka khas untuk perniagaan anda. Alat-alat ini dapat disesuaikan, yang bermaksud bahawa anda dapat menggunakan fail EPS dan idea Kad Perniagaan anda untuk membuat reka bentuk laman web unik yang sangat sesuai dengan laman web perniagaan anda..
 • Pembuat Logo. Sistem ini membolehkan merancang logo perniagaan yang unik untuk mendedahkan identiti jenama anda, berkongsi visi anda dan memilih elemen yang diperlukan oleh sistem secara lalai. Proses pembuatan logo mudah dan kreatif – apa yang anda perlukan adalah memberikan nama perniagaan anda, memilih jenis logo yang disukai, pilih pilihan fon dan teruskan ke proses penyesuaian logo. Setelah menyelesaikan langkah-langkah ini, algoritma AI akan menggunakan kandungan untuk merancang logo laman web perniagaan anda dalam mod automatik.
 • Platform Pengurusan Sosial. Sistem ini dilengkapi dengan platform pengurusan sosial yang bersepadu yang membolehkan berkongsi kandungan yang berkaitan dengan laman web dan menyiarkan artikel di rangkaian sosial.
 • Iklan Jahitan. Platform Tailor Ads bersepadu membolehkan anda merancang iklan segera yang tersedia dalam pelbagai pemboleh ubah untuk memenuhi setiap keperluan.

Adakah Penjual Jenama Baik Untuk Perniagaan Kecil? Sekiranya anda memerlukan logo laman web profesional dan penjenamaan mewah, Tailor Brands akan memenuhi kehendak anda. Sistem ini membolehkan anda menyesuaikan dan bermain di sekitar reka bentuk logo laman web anda dengan pembangun laman web bersepadu yang dilengkapi dengan fungsi eCommerce yang disediakan secara lalai. Tidak ada rancangan percuma di sini, tetapi platform ini membolehkan anda memilih salah satu langganan berbayar yang bermula dari $ 9,99 / bln. Terlebih lagi, harganya dapat dikurangkan hingga $ 2,99 / bln, jika anda memutuskan untuk membuat pembayaran tahunan.

Cubalah Penjual Jenama Sekarang

Shopify – Pembangun Laman Web eCommerce untuk Perniagaan Kecil

Halaman Utama Shopify

Shopify – adalah yang paling kuat dan perisian eCommerce yang paling popular digunakan untuk memulakan dan mengurus laman web perniagaan dan eCommerce profesional. Keseluruhan rangkaian fitur serta alatnya diarahkan pada reka bentuk semua jenis kedai dalam talian. Pembina laman web adalah pilihan yang baik untuk pemula dan juga master web profesional, yang pakar dalam pembangunan laman web eCommerce. Tidak ada ciri eCommerce yang kekurangan Shopify – lihatlah ciri dan alat sistem untuk mengetahui berapa banyak yang ditawarkannya:

 • Perisian POS. Shopify dilengkapi dengan Tempat Jualan Canggih (POS) perisian, yang membolehkan menjual produk di kedai runcit anda sendiri. Penggunaan terminal kad luaran, penerimaan pesanan luar talian, penyegerakan automatik dengan akaun Shopify, kemampuan untuk melancarkan beberapa akaun pengguna, penyegerakan Buku Pantas, pilihan laporan – ini hanya beberapa kelebihan ciri ini.
 • Pilihan Pengurusan Produk. Shopify memungkinkan untuk mengintegrasikan keranjang belanja dan butang “Beli” untuk membolehkan pelanggan membuat jumlah kad produk yang diperlukan. Sistem secara automatik akan menghasilkan kod penyisipan produk untuk menambahkan senarai produk dan koleksi ke laman web. Selain itu, sistem ini membolehkan pilihan pengurusan produk yang luas untuk memastikan pengalaman membeli-belah yang mudah bagi pengguna.
 • Pilihan Integrasi Serbaguna. Perisian ini memungkinkan untuk berintegrasi dengan pasar yang popular dan sarat dengan ciri, seperti Xero, Quickbooks dan perisian perakaunan lain untuk meningkatkan prestasi kedai web anda. Integrasi Shopify dengan Amazon Marketplace dilakukan dengan beberapa klik mudah, sementara hasil penyegerakan ini akan melebihi jangkaan anda, jika anda merancang untuk menjual produk di kedua platform tersebut. Sokongan pelbagai saluran akan sangat membantu di sini juga.
 • Ciri Pemasaran Canggih. Ketika datang ke promosi kedai web, Shopify menyediakan banyak fitur pemasaran kelas atas. Usahawan akan dapat membuat resit dalam talian, menganalisis dan melayari statistik kedai web, mengawal baki akaun, menggunakan ciri-ciri Shopify lanjutan seperti Shopify Ping, App Store, diskaun BOGO, Shopify Tap & Pembaca Cip dan banyak lagi.
 • Alat Pengurusan Kedai Web. Perisian ini membolehkan anda memilih dari beberapa pilihan dan alat pengurusan kedai web yang meningkatkan prestasi kedai web anda. Ini termasuk akses ke profil pelanggan, kumpulan dan akaun, susun atur e-mel dan templat, pilihan penghantaran dan pemenuhan pesanan dll.
 • Ciri AR. Sorotan Shopify yang lain adalah yang maju Realiti Bertambah (AR) alat. Ciri ini membolehkan melihat produk yang ditawarkan untuk dijual dalam mod 3D untuk membolehkan calon pembeli melihat kelebihannya secara terperinci.

Adalah Shopify Baik Untuk Perniagaan Kecil? Shopify adalah salah satu platform terbaik yang berfungsi hebat untuk pembangunan laman web eCommerce – dari yang kecil hingga pasar raya besar. Perisian ini menawarkan tempoh percubaan 14 hari percuma untuk menguji set ciri dan empat langganan berbayar. Kos pelan termurah adalah $ 9 / bln, yang merupakan tawaran yang sangat mengejutkan.

Cuba Shopify secara percuma

Bluehost – Pembina Laman Web dan Hosting untuk Perniagaan Kecil

Bluehost - Pembina Laman Web dan Hosting untuk Perniagaan Kecil

Bluehost – adalah penyedia hosting yang paling dipercayai dan berfungsi untuk laman web perniagaan kecil. Syarikat ini telah wujud selama bertahun-tahun, setelah memenangi kesetiaan berjuta-juta pengguna di seluruh dunia. Kini dikenali sebagai penyedia hosting rasmi yang disyorkan untuk digunakan secara profesional oleh WordPress. Sistem ini memastikan prestasi laman web yang dihoskan dengan lancar serta pemeliharaan data yang selamat. Kelebihan utama syarikat ada di bawah:

 • Kelenturan. Sistem ini memastikan penyatuan yang lancar dengan banyak sambungan, tambahan, perkhidmatan luaran dan pemalam yang serba boleh, yang menyumbang kepada prestasi layak dan tinggi laman web perniagaan kecil anda, tanpa mengira jumlah lalu lintas.
 • Peningkatan Waktu Muat Halaman. Bluehost juga menjamin kelancaran prestasi laman web yang menghasilkan masa muat halaman yang dipertingkatkan bersama dengan kadar masa kerja yang tinggi. Sistem ini dilengkapi dengan sekumpulan fitur dan alat yang terintegrasi, yang meningkatkan prestasi laman web, tanpa mengira parameter muat keseluruhan laman web dan jumlah lalu lintas.
 • Pasar Bluehost. Penyedia hosting dilengkapi dengan pasaran plugin, sambungan, skrip dan tambahan yang kuat dan bersepadu yang secara ideal meningkatkan penyesuaian dan prestasi laman web perniagaan kecil. Selain itu, adalah mungkin untuk memilih dari koleksi templat perniagaan yang dikembangkan untuk WordPress.
 • Keselamatan Lanjutan. Bluehost menjaga keselamatan laman web anda dan pemeliharaan data, yang sangat penting untuk projek perniagaan. Penyedia hosting menggunakan alat perlindungan pautan panas bersama Spam Hammer, Spam Experts dan ciri keselamatan lain.

Adakah Bluehost Baik Untuk Perniagaan Kecil? Bluehost adalah penyedia hosting yang boleh dipercayai dan berfungsi untuk laman web perniagaan kecil. Platform ini tidak menawarkan sebarang rancangan percuma, tetapi ini dikompensasikan oleh kos langganan berbayar yang berpatutan. Harga pelan termurah adalah $ 2.95 / bln. Apa yang anda dapat dengan kos ini adalah pilihan sambungan Sijil SSL percuma, lebar jalur tanpa had, peluang untuk menyambungkan nama domain percuma ke laman web perniagaan anda (jika anda belum memilikinya) dan banyak lagi kelebihan.

Cuba Bluehost Sekarang

Bookmark – Platform Web Berkenaan AI untuk Perniagaan Kecil

Bookmark - Platform Web Berkenaan AI untuk Perniagaan Kecil

Bookmark – adalah platform web berkuasa AI terbaik yang digunakan untuk membuat laman web perniagaan kecil. Pembangun laman web berasaskan awan penuh dengan pilihan khusus perniagaan dan membolehkan membina projek berstruktur dengan baik. Laman web perniagaan dan kedai dalam talian yang dilancarkan dengan platform mempunyai penampilan yang dipercayai dan prestasi yang sangat baik. Sudah tiba masanya untuk memberikan senarai ciri Bookmark yang paling mengagumkan sekarang:

 • Pembantu AIDA. Anda boleh membuat laman web perniagaan yang berfungsi atau kedai dalam talian dalam sekelip mata kerana AIDA yang maju (Pembantu Reka Bentuk Kecerdasan Buatan) alat. Seluruh proses pembuatan laman web tidak memakan masa lebih lama daripada beberapa minit, sementara hasilnya pasti akan menarik perhatian semua orang – begitu AIDA berfungsi! Cukup berikan maklumat perniagaan anda dan perhatikan cara pembantu membuat laman web untuk anda.
 • Templat Perniagaan Bersepadu. Bookmark tidak mempunyai templat standard yang boleh anda sesuaikan agar sesuai dengan keperluan khusus anda. Ini adalah AIDA yang menawarkan banyak pilihan tema bersepadu percuma, yang berbeza dalam struktur dan responsif secara lalai. Pilih salah satu daripada mereka untuk mula bekerja di laman web perniagaan kecil atau eCommerce anda.
 • Sokongan pelbagai bahasa. Platform ini menyokong lebih daripada 50 bahasa, kerana anda dapat membuat versi bahasa laman web yang anda perlukan untuk menjangkau khalayak sasaran di luar negara.
 • Statistik Web Perniagaan. Pembangun laman web memungkinkan untuk mengesan prestasi laman web perniagaan anda dengan menggunakan alat pengumpulan statistik bersepadu. Terdapat juga banyak aplikasi mudah alih yang membolehkan pengurusan laman web cepat dan berkesan dari lokasi mana pun anda berada.

Adakah Penanda Halaman Baik Untuk Perniagaan Kecil? Bookmark adalah pilihan yang cukup baik bagi usahawan yang ingin memulakan laman web perniagaan, menggunakan ciri Kecerdasan Buatan yang maju. Anda boleh menggunakan Bookmark secara percuma untuk melancarkan laman web mudah. Kos pakej premium cukup berpatutan. Untuk mendapatkan laman web perniagaan atau eCommerce yang lengkap, anda boleh memilih salah satu daripada dua langganan berbayar. Kos mereka berkisar antara $ 11,99 dan $ 24,99 sebulan berdasarkan syarat dan ciri yang disertakan.

Cuba Bookmark secara percuma

Ucraft – Alat yang Mampu untuk Membuat Laman Web Perniagaan Kecil

Ucraft - Alat yang Mampu untuk Membuat Laman Web Perniagaan Kecil

Ucraft – adalah pembangun laman web DIY yang berpatutan untuk memulakan dan mengurus laman web perniagaan kecil. Sistem ini berfungsi dengan baik untuk menyelesaikan sebarang tugas perniagaan. Ini adalah pilihan yang baik untuk pemula dan profesional reka bentuk web, yang mempunyai niat untuk memulakan dan mengurus laman web perniagaan, halaman arahan, blog dan projek lain. Laman web yang dibuat dengan Ucraft responsif, 100% disesuaikan dan, kedai web mudah dikendalikan. Mereka dilengkapi dengan blok skrin penuh dan reka bentuk rata, yang menyumbang kepada penampilan dan nuansa kontemporari mereka. Pembina laman web pada masa ini memberikan akses kepada ciri berikut:

 • Platform eCommerce. Enjin eCommerce bersepadu platform ini mudah digunakan untuk semua orang, yang mencapai tujuan untuk memulakan kedai dalam talian. Sistem ini menyediakan senarai ciri khusus eCommerce yang mempermudah proses pembuatan kedai web. Ini termasuk katalog produk, keranjang belanja bersepadu, muat naik gambar dan penyediaan, integrasi media sosial, peluang untuk berhubung dengan 8 saluran penjualan yang popular dan menguntungkan, mengatur dan mengadakan kempen diskaun, mengeluarkan kod diskaun untuk produk terpilih dan lain-lain. Sistem ini juga menawarkan pelbagai penghantaran dan pilihan pembayaran, pilihannya bergantung pada aspek lokasi.
 • Blogging. Fungsi blogging perkhidmatan direalisasikan dengan berkesan melalui aplikasi Artikel App. Fitur ini memungkinkan untuk memulakan blog atau menambahkan bahagian berita ke laman web yang ada. Hanya memerlukan beberapa minit hanya untuk membuat catatan, membuat susun atur halaman blog baru, mengintegrasikan sistem komen, menyambungkan butang media sosial ke setiap siaran sehingga pengguna dapat berkongsi artikel yang mereka sukai.
 • Pencipta Halaman Pendaratan Percuma. Ucraft mempunyai Pencipta Halaman Pendaratan percuma, yang membolehkan anda membuat dan mengemas kini halaman pendaratan yang berkualiti untuk mempamerkan idea, produk atau perkhidmatan anda, mendorong lalu lintas organik, menjana petunjuk dan mencapai matlamat perniagaan lain. Terdapat banyak templat halaman arahan untuk dipilih dalam koleksi reka bentuk perkhidmatan.
 • Pembuat Logo Percuma. Satu lagi kemuncak Ucraft ialah Pembuat Logo percuma. Sama ada anda ingin memperbaiki logo perniagaan anda yang ada atau membuat yang baru, alat ini akan membolehkan anda melakukannya dengan mudah. Anda dapat merancang logo unik daripada ikon standard atau memuat naik logo anda sendiri untuk meningkatkan reka bentuk dan gayanya. Untuk menjadikan logo laman web anda diperibadikan, anda boleh bereksperimen dengan skema warna, tajuk, fon, bentuk, gaya, ukuran dan banyak parameter reka bentuk lain yang tersedia. Arahan terperinci akan membantu anda menyelesaikan tugas dengan mudah dan memperoleh hasil yang sangat baik.
 • Templat Perniagaan. Koleksi templat Ucraft tidak begitu kaya. Meliputi 63 templat responsif profesional percuma sahaja, ia membolehkan kebebasan kreatif dan menawarkan pilihan suntikan kod untuk memperibadikan tema yang dipilih. Satu set Alat Pereka yang terdiri daripada tipografi, Kit UI dan pembentuk dan susun atur bentuk, memungkinkan untuk memanfaatkan sepenuhnya pilihan penyesuaian reka bentuk Ucraft.

Adakah Ucraft Baik Untuk Perniagaan Kecil? Bercakap mengenai aspek harga, pembangun laman web menawarkan percubaan 14 hari percuma yang membolehkan anda mengungkap semua ciri dan perkhidmatan yang ditawarkan oleh sistem. Platform ini juga mempunyai rancangan percuma tanpa had, yang dilengkapi dengan banyak sekatan, dan hanya berfungsi dengan baik untuk keperluan pembinaan laman web peribadi sahaja. Mengenai langganan berbayar, Ucraft mempunyai tiga pilihan, yang paling murah akan dikenakan biaya $ 10 / bln.

Cubalah Ucraft secara percuma

SITE123 – Pembangun Laman Web Perniagaan Kecil termudah

SITE123 - Pembangun Laman Web Perniagaan Kecil termudah

SITE123 – adalah pembangun laman web awan termudah, percuma dan berfungsi untuk pembangunan laman web perniagaan kecil. Ia menawarkan editor WYSIWYG yang mudah dan memungkinkan untuk membangunkan projek serba boleh. Perkhidmatan ini terkenal dengan kesederhanaan, pendekatan dan kemudahan membina web yang intuitif. Ia banyak ditawarkan kepada pakar reka bentuk web dan juga cukup difahami untuk pemula. Sekiranya anda betul-betul memulakan projek perniagaan dengan SITE123, pertimbangkan senarai kemuncaknya sekarang:

 • Templat Perniagaan Responsif. Pembangun laman web all-in-one dilengkapi dengan pelbagai pilihan templat responsif. Mereka serba boleh dan percuma. Mereka memiliki beberapa bidang perniagaan dan dapat disesuaikan dengan berkesan berkaitan dengan niche yang anda pakar. Sekiranya anda tidak dapat menemui templat yang anda suka, anda boleh merancang laman web dari awal. Ini tidak memerlukan usaha dan masa juga.
 • Integrasi Media Sosial. Pembangun laman web membolehkan meningkatkan populariti perniagaan anda melalui akaun rangkaian sosial. Ini adalah cara yang pasti untuk memberi tahu rakan / pelanggan anda mengenai acara perniagaan, kemas kini, berita dan tawaran istimewa yang akan datang.
 • Sokongan pelbagai bahasa. SITE123 menawarkan sokongan pelbagai bahasa. Hasilnya, anda dapat membuat jumlah versi bahasa laman web yang diperlukan berdasarkan sasaran audiens yang ingin anda jangkau ke luar negara.
 • Enjin eCommerce. Pembangun laman web dilengkapi dengan modul eCommerce yang mudah dan berkesan. Penggunaannya membolehkan melancarkan dan menguruskan kedai dalam talian yang kuat dengan pelbagai pilihan. Anda boleh menguruskan pelbagai jenis produk, menetapkan butiran pembayaran / penghantaran, melancarkan dan mengemas kini kupon diskaun, menguruskan pilihan pembayaran PayPal dll.
 • Pembina Bentuk. Sekiranya anda merancang untuk memulakan laman web perniagaan kecil dengan SITE123, Form Builder dalam taliannya yang bersepadu pasti akan berguna untuk anda. Alat ini dilengkapi dengan satu set susun atur bentuk khusus, alat penyesuaian reka bentuk dan elemen yang membolehkan anda membuat bentuk dalam talian yang dapat disatukan berkualiti.

Adakah SITE123 Baik Untuk Perniagaan Kecil? Laman web perniagaan kecil yang dibuat dengan SITE123 kelihatan menarik dan cukup berfungsi. Kos penggunaan perkhidmatan tersebut berkisar antara $ 10.80 hingga $ 28.80 sebulan. Terdapat juga rancangan percuma, ciri-cirinya cukup untuk menguji sistem sebelum memilih penyelesaian berbayar. Harga berbeza dengan fungsi yang ditunjukkan oleh rancangan.

Cuba SITE123 secara Percuma

Gator – Pembina Laman Web Sederhana dan Mudah oleh HostGator

Gator - Pembina Laman Web Sederhana dan Mudah oleh HostGator

Gator – adalah pembangun laman web yang ringkas dan berguna, yang pada awalnya mensasarkan pengguna yang tidak berpengalaman dengan sedikit atau tanpa pengalaman reka bentuk web. Perkhidmatan ini dikendalikan dan dikendalikan oleh HostGator – salah satu penyedia hosting yang paling terkenal di dunia. Sistem ini dilengkapi dengan editor laman web drag-and-drop yang intuitif, banyak templat yang disesuaikan dengan baik dan set ciri yang bagus, yang mengurangkan kerumitan reka bentuk web ke tahap minimum. Gator berfungsi dengan baik untuk pembangunan laman web peribadi, blog dan projek perniagaan kecil, objektif utamanya menyiratkan promosi produk / perkhidmatan tertentu. Kumpulan ciri asas pembangun laman web adalah seperti berikut:

 • Integrasi Media Sosial. Ini adalah salah satu titik kuat pembangun laman web, yang memungkinkan untuk memasukkan kandungan dari perkhidmatan terkenal di dunia seperti Twitter, Facebook, Instagram dll, terus ke laman web anda. Anda akan mendapat akses ke butang media sosial, galeri gambar yang kaya, suapan langsung dan alat lain untuk memastikan kehadiran web yang bermanfaat.
 • Analisis bersepadu. Gator juga membenarkan penjejakan maklumat berguna yang berkaitan dengan prestasi laman web anda kerana Oleh itu, akan lebih mudah bagi anda untuk mengawal aliran lalu lintas, penukaran dan kadar pengabaian laman web. Apa sahaja rancangan harga yang anda mahukan, ia akan disertakan dengan Sijil SSL yang disambungkan, reka bentuk siap mudah alih dan nama domain.
 • Pasar Aplikasi. Selain itu, pembangun laman web mempunyai App Market terintegrasi yang besar, yang menawarkan banyak tambahan, widget dan aplikasi untuk penyesuaian laman web lanjutan di halaman. Pasaran adalah percuma untuk semua kategori pengguna.
 • Templat Perniagaan. Koleksi templat Gator cukup mengagumkan, walaupun tidak begitu kaya dengan perkhidmatan popular lain. Pembangun laman web menawarkan templat responsif yang dibahagikan kepada kategori tematik untuk mempermudah pilihan pengguna. Walau bagaimanapun, ingat bahawa templat Gator cukup standard dan tidak berfungsi dengan baik untuk laman web yang mempunyai fokus kreatif yang berbeza (seperti portfolio, sebagai contoh).
 • Hosting HostGator. Sorotan pembangun laman web yang tidak dapat dinafikan adalah kenyataan bahawa ia dilengkapi dengan HostGator hosting secara lalai, yang menyediakan ruang penyimpanan dan lebar jalur tanpa had, tanpa mengira langganan yang dipilih. Ini bermaksud bahawa anda dapat memuat naik jumlah kandungan yang tidak terhad ke laman web anda tanpa perlu risau tentang kelajuan pemuatannya dan parameter teknikal penting yang lain.

Adakah Gator Baik Untuk Perniagaan Kecil? Dasar harga pembangun laman web agak sederhana. Platform ini menawarkan tiga rancangan harga, kosnya turun bergantung pada syarat langganan yang anda pilih. Tepatnya, mungkin untuk mendaftar sistem selama satu bulan, satu / dua tahun. Semakin lama istilah ini – semakin sedikit kos akhirnya dan semakin banyak wang yang akan anda simpan dalam jangka masa log.

Oleh itu, platform ini mempunyai tiga rancangan berbayar, iaitu Starter, Premium dan eCommerce. Kos rancangan adalah $ 3,84, $ 5,99 dan $ 9,22 per bulan, dengan syarat anda memilih langganan 2 tahun. Perlu diingat bahawa Gator tidak menawarkan rancangan percuma atau percubaan, yang bermaksud bahawa anda harus memilih pilihan berbayar sejak awal.

Cuba Gator Sekarang

Adakah Pembangun Laman Web Baik untuk Perniagaan Kecil?

Pembangun laman web berfungsi dengan baik untuk pembangunan laman web perniagaan kecil. Platform ini memberikan pelbagai kelebihan yang tidak dapat ditawarkan oleh alat pembinaan web lain. Lihat beberapa dari mereka sekarang:

 • Kemudahan dan Kemudahan Penggunaan. Pembangun laman web dilengkapi dengan sekumpulan alat, yang mudah dikuasai walaupun untuk pemula. Ini kerana sistem ini direka khas untuk pengguna, yang tidak mengetahui kemahiran pengaturcaraan dan mereka juga menawarkan fungsi canggih untuk pereka web yang mahir.
 • Tidak Perlu Kemahiran Pengekodan. Anda tidak perlu belajar asas pengkodan kerana proses reka bentuk web adalah intuitif dan mudah di sini. Akibatnya, laman web yang dibina dengan sistemnya disusun secara logik dan mempunyai reka bentuk yang baik.
 • Ciri Berfokus Perniagaan. Pembangun laman web perniagaan kecil dilengkapi dengan banyak ciri khas untuk ini. Mereka menawarkan widget, aplikasi dan peluasan yang dapat anda gabungkan ke dalam proyek untuk meningkatkan prestasinya dan memperoleh hasil yang baik.
 • Templat. Sistem ini menawarkan pelbagai templat khusus perniagaan agar sesuai dengan pelbagai bidang. Mereka biasanya dioptimumkan untuk mudah alih untuk tersedia pada peranti yang berbeza untuk kemudahan pelanggan.
 • Kesanggupan. Jumlah pembangun laman web yang ada mempunyai dasar harga yang fleksibel dan menawarkan pilihan kos yang berbeza untuk memenuhi keperluan dan anggaran pengguna tertentu. Pilihan rancangan umumnya bergantung pada tujuan yang ingin anda capai dan rangkaian perkhidmatan promosi perniagaan yang anda perlukan.

Pokoknya

Mempunyai pembangun laman web perniagaan kecil yang mempunyai kelebihan adalah kelebihannya sendiri. Ini adalah alat laris yang dapat meningkatkan promosi perniagaan anda dengan berkesan, sehingga menyumbang kepada pertumbuhan lalu lintas dan penjanaan keuntungan.

Walaupun anda bukan profesional reka bentuk web, anda masih boleh memulakan dan mengurus laman web perniagaan anda sendiri. Ini adalah bagaimana anda menghindari keperluan untuk melaburkan anggaran yang besar dalam pengambilan pereka web. Begitu juga, anda tidak akan menghadapi risiko mendapat projek berkualiti rendah dalam jangka masa panjang atau menghadapi masalah keselamatan. Anda, yang mengawal keseluruhan proses pembuatan laman web dari awal dan di sinilah pembangun laman web akan sangat membantu.

Pilihan pembangun laman web yang memenuhi keperluan reka bentuk web anda cukup bertanggungjawab, tetapi kenyataan ini tidak perlu membuat anda kecewa. Sebelum membuat pilihan terakhir, pertimbangkan semua ciri yang dapat ditawarkan oleh platform yang disebutkan dalam artikel ini. Menyedari keperluan pembinaan web sebenar anda adalah kunci kejayaan anda.

Sama ada anda ingin membawa perniagaan yang ada dalam talian atau mula menjana pendapatan di web, langkah pertama adalah membuat laman web anda sendiri. Mana-mana pembangun laman web yang disebutkan di atas akan membantu anda dalam hal ini.

Buat Laman Web Perniagaan secara Percuma

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map