Pembangun Laman Web Perubatan Terbaik

Pembangun Laman Web Perubatan Terbaik


Melancarkan laman web perubatan sering menjadi proses yang sukar dan sukar bagi pengguna, yang tidak mempunyai kemahiran dan kepakaran khusus yang diperlukan.

Tetapi bagaimana jika anda benar-benar memerlukan laman web yang berkualiti untuk memenuhi keperluan pelanggan anda dan tidak tahu bagaimana membuatnya dengan kerumitan minimum dan membuang masa? Di sinilah pembina laman web akan sangat membantu anda.

Pembangun laman web dibuat khas dengan mempertimbangkan keperluan dan kemampuan pengguna yang tidak mahir teknologi. Mereka sangat mudah dan senang. Dalam kebanyakan kes, membina laman web dari awal hanya beberapa jam dengan mereka – begitu intuitif dan sederhana! Sistem ini dilengkapi dengan papan pemuka yang dapat difahami, satu set khusus khusus (perubatantemplat, alat penyesuaian yang kuat dan pelbagai pilihan reka bentuk web yang akan mengubah proses pengembangan web menjadi prosedur biasa yang tersedia untuk semua orang. Sama ada anda memerlukan laman web untuk klinik perubatan swasta, laman web perubatan peribadi atau sumber lain yang khusus, menggunakan pembangun laman web pasti merupakan jalan penyelesaian yang munasabah!

Kami Menguji 7 Pembangun Laman Web Perubatan Terbaik untuk Doktor & Pakar Perubatan:

 1. WIX – Pembina Laman Web Perubatan Terbaik (Patuh HIPAA)
 2. uKit – Pembina Laman Web Peribadi untuk Pakar Perubatan
 3. Shopify – Perisian E-dagang Perubatan Terbaik
 4. Ucraft – Pembina Laman Web termudah untuk Doktor
 5. Bluehost – Hosting Terbaik untuk Laman Web Perubatan
 6. WordPress – Platform Percuma (CMS) untuk Sebarang Laman Web
 7. SITE123 – Pembina Laman Web untuk Doktor Gigi & Klinik

Kepelbagaian pilihan seperti itu mungkin menyulitkan pengguna yang tidak berpengalaman, yang hanya akan meneroka semua pilihan reka bentuk web yang disediakan alat ini. Mana dari mereka yang paling sesuai untuk keperluan reka bentuk web individu anda dan yang mana yang lebih tinggi daripada pesaing? Atau, mungkin, setiap platform ini ada yang ditawarkan?

Untuk menjawab soalan-soalan ini dan lain-lain dan memilih alat pembinaan web yang paling sesuai, masuk akal untuk meninjau setiap platform yang disenaraikan di atas. Ini adalah kaedah pasti untuk mengetahui apa sebenarnya yang mereka tawarkan, jika anda berhasrat untuk memulakan laman web perubatan. Mari mulakan sekarang.

Wix – Pembina Laman Web Perubatan Terbaik (Mematuhi HIPAA)

Wix - Pembangun Laman Web Perubatan Terbaik (Sesuai dengan HIPAA)

Wix – adalah pembangun laman web terbaik untuk memulakan dan mengurus laman web perubatan, tanpa mengira kerumitan dan kesedaran pengekodan pengguna. Platform ini siap menyediakan pelbagai ciri dan alat, yang dapat meningkatkan populariti dan reputasi perniagaan anda.

Sistem ini adalah pilihan yang tepat untuk klinik perubatan swasta atau doktor keluarga, mencari kehadiran web yang berkualiti. Ia intuitif dan dapat difahami dari pandangan pertama. Anda tidak perlu memiliki kemahiran reka bentuk web untuk menguasai sistem dan mula menggunakannya untuk menyelesaikan keseluruhan spektrum tugas reka bentuk web anda. Inilah yang sedia ditawarkan oleh pembangun laman web Wix kepada anda:

 • Templat Perubatan. Wix hadir dengan koleksi templat perubatan siap bergerak yang sesuai dengan pelbagai bidang berkaitan. Templat ini percuma dan boleh disesuaikan, memungkinkan untuk memulakan laman web klinik dan pusat perubatan, amalan perubatan swasta, pakar perubatan (seperti pakar pemakanan, doktor gigi, psikologi, psikiatri, ahli terapi, psikoterapi), pakar perubatan alternatif, doktor keluarga, pakar bedah laser dan lain-lain. Anda boleh memberikan pandangan yang diperibadikan dengan menambahkan maklumat perniagaan, lokasi, ulasan pelanggan dan kandungan lain yang anda anggap penting.
 • Pematuhan HIPAA. Pembina laman web adalah Patuh HIPAA, yang bermaksud bahawa ia memastikan perlindungan maksimum data peribadi anda. Ini adalah salah satu faktor yang mesti ada untuk mana-mana laman web perubatan seperti Akta Kemudahtanggungjawaban dan Kebertanggungjawaban Insurans Kesihatan (HIPAA) menetapkan standard untuk perlindungan data pesakit yang sensitif dan boleh dipercayai. Semasa melancarkan laman web dengan Wix, anda boleh menggunakan e-mel yang dibuat dengan platform untuk surat-menyurat sulit anda. Ini mungkin berlaku kerana Wix menggunakan G Suite sebagai perkhidmatan mel, yang pada gilirannya, mematuhi HIPAA.
 • Widget Interaksi Pelanggan. Wix App Market memberi akses kepada pelbagai widget interaksi pelanggan yang boleh anda gunakan untuk meningkatkan prestasi laman web anda. Sebahagian daripadanya termasuk Kalendar Acara, Pembentuk Bentuk 123, Panggilan Balik, Janji Temu Daring Dalam Talian, Sembang Langsung, Borang Wix, Kalendar Acara Google, Tempahan Wix, Penjadualan Pro, Berita Terkini, Sembang Wix, Pengurusan Perhubungan + CRM dll..
 • Maklumbalas Pelanggan. Bersama dengan widget interaksi pelanggan, pembangun laman web menawarkan peluang untuk memilih dari pelbagai peluasan dan tambahan yang membolehkan pengguna meninggalkan komen mereka yang dapat meningkatkan perspektif pemasaran perniagaan anda. Ini merangkumi Ulasan Pelanggan, Ulasan Saya, Komen, Yelp, Komen +, Pembangun Testimoni, Testimoni Sosial, Testimoni Tidak Berguna, Komen Suara+ dan banyak lagi.
 • Blogging. Wix mempunyai mesin blog yang kuat, yang membolehkan anda menghubungkan blog ke laman web perubatan anda. Di sinilah anda boleh menghantar artikel perubatan untuk memulakan perbincangan antara pelawat laman web dan membiarkan mereka meninggalkan komen mereka.
 • Tempahan Wix. Laman web perubatan anda pasti akan mendapat manfaat daripada memberi peluang kepada calon pesakit dan pesakit biasa anda untuk membuat janji temu dalam talian dalam mod masa nyata, mendaftar untuk berunding dan membuat pembayaran terus di laman web. Di sinilah aplikasi Wix Bookings akan berguna.
 • Forum. Satu lagi ciri yang membolehkan anda memanfaatkan sepenuhnya prestasi laman web perubatan anda ialah Forum, yang sangat berkesan untuk meningkatkan tahap interaksi pengguna. Ini adalah tempat, di mana anda boleh membuat pelbagai topik, cabang dan bahagian yang berkaitan dengan bidang perubatan.

Wix kini mempunyai satu rancangan percuma dengan waktu penggunaan tanpa had dan dua jenis langganan berbayar, iaitu Standard dan Business / eCommerce. Mereka berbeza dari segi, ciri dan alat penyesuaian reka bentuk yang disediakan secara lalai. Setiap kumpulan rancangan ini dibahagikan kepada beberapa langganan lain untuk memenuhi pelbagai keperluan pengguna. Kos rancangan Standard bermula dengan $ 13 / bln, sementara langganan Perniagaan bermula dengan $ 23 / bln.

Cuba Wix secara Percuma

uKit – Pembina Laman Web Peribadi atau Pakar Perubatan

uKit - Pembina Laman Web Peribadi atau Pakar Perubatan

uKit – adalah alternatif yang bagus untuk Wix dan ia juga agak lebih mudah. uKit adalah penyelesaian yang sesuai untuk doktor perubatan dan klinik perubatan swasta. Kesederhanaan pembangun laman web WYSIWYG ini tidak bermaksud, bagaimanapun, bahawa anda tidak akan dapat merancang laman web perubatan yang berkesan dan berfungsi. Ini bergantung pada jenis laman web yang anda perlukan, spesifikasi perniagaan yang anda jalankan dan objektif yang anda tetapkan. Lihat senarai ciri uKit sekarang:

 • Templat Perubatan. uKit menawarkan banyak pilihan templat perubatan yang boleh anda pilih untuk meminimumkan usaha membina laman web anda dan menjimatkan masa. Oleh itu, ada Kategori Perubatan, yang merangkumi tema perubatan khusus, seperti yang dimaksudkan untuk makmal perubatan, klinik, bantuan perubatan, makmal perubatan swasta, doktor gigi, ahli kecantikan estetik, pusat perubatan kanak-kanak, psikologi swasta, doktor keluarga dll. Semua templat yang ditawarkan sistem responsif secara lalai dan boleh disesuaikan untuk memenuhi keperluan syarikat anda.
 • Koleksi Widget. Koleksi widget uKit juga cukup luas. Ini membolehkan anda memilih aplikasi dan peluasan yang akan menjadi sumbangan sempurna untuk prestasi laman web perubatan anda. Beberapa widget yang paling banyak dipilih termasuk Sembang Dalam Talian, Butang Rangkaian Sosial, Garis Masa, Komen Pengguna, Kalkulator Perkhidmatan, Pemasa dan banyak lagi.
 • Sembang Langsung. Pembangun laman web menawarkan peluang untuk menggunakan ciri Live Chat yang membolehkan anda terus berhubung dengan pengunjung laman web anda pada bila-bila masa sepanjang hari.
 • Ciri CallBack. Integrasi widget ini membolehkan pelanggan meninggalkan permintaan panggilan balik mereka di laman web sehingga anda menghubungi mereka pada waktu yang ditentukan. Ini sesuai untuk anda dan pesakit anda.

uKit tidak menawarkan rancangan percuma, tetapi mempunyai 4 paket, yang berbayar dan dilengkapi dengan pelbagai ciri untuk memenuhi keperluan reka bentuk web anda. Setiap rancangan mempunyai tempoh percubaan 14 hari yang membolehkan pengguna menguji sistem tanpa perlu memahami, jika benar-benar memenuhi pilihan dan keperluan pengembangan web mereka. Kos langganan berbayar bermula dengan $ 4 / bln dan mencecah $ 12 / bln, yang juga merupakan pelaburan yang cukup berpatutan.

Lihat juga: semakan uKit.

Cuba uKit secara percuma

Shopify – Perisian eCommerce Perubatan Terbaik

Shopify - Perisian eCommerce Perubatan Terbaik

Shopify – adalah perisian eCommerce terbaik yang dapat digunakan untuk memulakan dan mengurus laman web perubatan dengan berkesan. Platform ini menawarkan pelbagai alat dan ciri eCommerce yang menyumbang kepada pembangunan, pengurusan, promosi dan pemasaran laman web. Perisian ini juga terkenal dengan keselamatan yang lebih baik dan kesederhanaan perbandingan. Inilah perkhidmatan yang sedia ditawarkan:

 • Pilihan Penyegerakan Kuat. Shopify memungkinkan penyegerakan yang mudah dan berkesan dengan perkhidmatan luaran dan pasaran terkenal. Hasilnya, laman web perubatan anda akan memperoleh prestasi yang lebih baik, yang menawarkan tahap penglibatan dan kepuasan pelanggan yang lebih tinggi.
 • Perisian POS. Sekiranya anda ingin menawarkan perkhidmatan berbayar dalam talian dan luar talian, ciri Shopify Point of Sale adalah tepat yang anda perlukan. Ini meningkatkan fungsi laman web anda dan menyumbang kepada penjanaan pelanggan dan aliran lalu lintas yang lebih tinggi.
 • Penyelesaian Pengurusan Produk. Semasa mengerjakan pembangunan laman web perubatan anda, anda mungkin perlu menunjukkan tawaran / perkhidmatan khas bersama dengan item / produk berkaitan perubatan yang juga memerlukan persembahan yang menarik. Oleh kerana pilihan pengurusan produk mewah yang ditawarkan perisian, anda dapat menambahkan item bersama dengan keterangan terperinci mereka, membuat tetingkap pertunjukan yang menarik, koleksi produk, menggunakan ciri import / eksport fail CSV dll..
 • Realiti Bertambah (AR) – Shopify juga terkenal kerana Ciri Augmented Reality yang membolehkan mempersembahkan produk / perkhidmatan berkaitan laman web yang diperlukan dalam mod 3D. Ini pasti menyumbang kepada kadar penjanaan dan pengekalan pelanggan, peningkatan reputasi laman web / perniagaan anda, aliran lalu lintas yang lebih tinggi dan lain-lain.
 • Sokongan pelbagai bahasa. Shopify menawarkan sokongan pelbagai bahasa kepada setiap pengguna yang bersedia untuk memulakan laman web yang tersedia dalam beberapa bahasa. Masalahnya ialah laman web berbilang bahasa membantu menarik perhatian pesakit asing atau pelancong dari luar negara. Ini akhirnya membantu mencapai hasil perniagaan yang lebih baik.

Dasar harga Shopify adalah wajar dan juga mematuhi fungsi bersepadu yang ditawarkan oleh perisian. Platform ini tidak mempunyai rancangan percuma namun terdapat percubaan 14 hari percuma yang membolehkan anda menguji keseluruhan set ciri platform. Kos penggunaan perisian bermula dari $ 9 / bln – itulah harga langganan termurah.

Lihat juga: Ulasan Shopify.

Cuba Shopify secara percuma

Ucraft – Pembina Laman Web termudah untuk Doktor

Ucraft - Pembina Laman Web termudah untuk Doktor

Ucraft – adalah pembangun laman web DIY, yang cukup lengkap untuk memulakan dan mengurus laman web untuk doktor. Sistem ini memberi akses kepada koleksi pelbagai ciri, alat dan pilihan yang membolehkan anda memanfaatkan sepenuhnya prestasi bersepadu. Oleh itu, anda boleh melihat puluhan reka bentuk yang boleh disesuaikan, alat penyesuaian, penyelesaian blog dan pemasaran. Senarai ciri Ucraft yang paling mengagumkan adalah seperti berikut:

 • Templat Responsif. Seperti kebanyakan pembangun laman web, Ucraft mempunyai koleksi templat responsif yang telah dirancang terlebih dahulu yang dikembangkan khusus untuk industri perubatan. Reka bentuknya percuma dan boleh menukarnya bila-bila masa.
 • Pencipta Halaman Pendaratan Percuma. Sekiranya anda merancang untuk membuat halaman arahan untuk perniagaan perubatan anda, Ucrat akan membantu anda memulakannya dengan mudah. Ia dilengkapi dengan Landing Page Builder percuma yang merangkumi seluruh set alat bersepadu yang diperlukan untuk merancang projek seperti ini.
 • Pembuat Logo. Belum mempunyai logo perniagaan? Ingin merancang yang terbaik untuk persembahan laman web perubatan yang lebih berkesan? Kemudian Pembuat Logo percuma dari Ucraft adalah alat yang sangat membantu anda menyelesaikan tugas dengan mudah.
 • Sokongan pelbagai bahasa. Ucraft juga memungkinkan untuk mengembangkan laman web pelbagai bahasa. Ketersediaan beberapa; versi bahasa dari projek anda akan memungkinkan untuk membiarkan pesakit dan doktor menghubungi anda untuk memanfaatkan perkhidmatan yang anda tawarkan.
 • Integrasi Luaran. Walaupun, Ucraft mempunyai koleksi alat dan elemen laman web bersepadu yang mengagumkan, tetap dapat menggunakan sambungan pihak ketiga Ucraft. Sebilangannya merangkumi Interkom, Disqus, LiveAgent, Uservoice, Zendesk Chat, Jivosite, Facebook Messenger dan widget lain untuk meningkatkan potensi pemasaran, pengembangan dan promosi projek anda.

Dasar harga Ucraft juga berada pada tahap yang layak. Pembangun laman web mempunyai langganan sepenuhnya untuk membolehkan pengguna pertama kali menguji set ciri bersepadu. Terdapat juga peluang untuk memulakan halaman arahan dengan Ucraft tanpa sebarang biaya di sini. Bagi pengguna tersebut, yang membuat keputusan untuk menaik taraf ke salah satu langganan berbayar, sistem ini menawarkan beberapa rancangan berbayar, yang paling berpatutan adalah langganan Laman Web Pro, yang harganya berjumlah $ 10 / bln. Percubaan percuma selama 14 hari membolehkan anda menguji fungsi setiap rancangan untuk mengetahui apa yang boleh anda harapkan daripadanya.

Cubalah Ucraft secara percuma

Bluehost – Hosting Terbaik untuk Laman Web Perubatan

Bluehost - Hosting Terbaik untuk Laman Web Perubatan

Bluehost – adalah penyedia hosting yang dipercayai dan selamat yang membolehkan anda menyimpan laman web perubatan anda dan mendapatkan nama domain untuk itu yang akan meningkatkan reputasi dalam talian perniagaan anda. Syarikat telah membezakan dirinya sebagai penyelesaian hosting teratas disyorkan oleh CMS WordPress. Platform ini telah mendapat populariti dan pengiktirafan ribuan pengguna, yang menghargai kredibiliti, profesionalisme dan kemampuan di atas semua. Kumpulan ciri platform adalah seperti berikut:

 • Pemasangan WordPress yang Mudah dan Pantas. Sekiranya anda merancang untuk membuat laman web perubatan dengan WordPress menggunakan Bluehost sebagai penyedia hosting, platform ini membolehkan anda memasang CMS dengan satu klik sahaja. Itu mudah dan pantas walaupun untuk pemula.
 • Kelenturan. Platform ini membolehkan pelbagai penyatuan dengan perkhidmatan dan aplikasi pihak ketiga. Mereka membantu meningkatkan prestasi laman web anda dan memperluas rangkaian pilihan penyesuaian reka bentuk yang ditawarkan oleh sistem.
 • Pasar Bluehost. Penyedia hosting dilengkapi dengan pasaran tambahan, aplikasi dan skrip yang boleh anda pilih untuk menjadikan prestasi laman web anda lebih cekap dan maju. Anda boleh menggunakan templat pihak ketiga untuk WordPress, galeri gambar, ciri blog dan eCommerce, alat pemasaran dan promosi laman web dll..
 • Keselamatan. Bluehost juga terkenal dengan pelbagai ciri dan alat keselamatan (seperti Spam Expert dan Spam Hammer, sebagai contoh) ia menawarkan untuk melindungi laman web anda daripada akses pengguna pihak ketiga yang tidak dibenarkan, serangan spam dan ancaman lain yang berpotensi.
 • Kelajuan Pemuatan Halaman Pantas. Bluehost memastikan kadar masa kerja yang tinggi yang akhirnya menghasilkan masa kelajuan memuatkan halaman yang lebih cepat, penjanaan lalu lintas, pertumbuhan keuntungan dan peningkatan parameter fungsi utama projek anda.

Bluehost menonjol dari orang ramai kerana dasar harga yang ditawarkannya kepada pelanggannya. Penyedia hosting tidak mempunyai rancangan percuma, tetapi langganan berbayarnya lebih mampu dimiliki oleh semua orang. Pelan Bluehost termurah berharga $ 2.95 / bln, menyediakan lebar jalur tanpa had, sambungan SSL percuma, pelbagai kemas kini WordPress dan kelebihan lain yang mesti ada.

Cuba Bluehost Sekarang

WordPress – Platform Percuma (CMS) untuk Sebarang Laman Web

WordPress - Platform Percuma (CMS) untuk Mana-mana Laman Web

WordPress – adalah Sistem Pengurusan Kandungan yang paling popular yang merupakan pilihan yang bagus untuk pembangunan laman web perubatan. Platform ini telah terkenal kerana set ciri canggihnya, banyak alat penyesuaian reka bentuk mewah, pilihan integrasi dan blog yang hebat dan lain-lain. Senarai sorotan WordPress cukup luas dan merangkumi aspek berikut:

 • Tema Perubatan. WordPress dilengkapi dengan koleksi templat perubatan yang terintegrasi dan tersedia di web. Reka bentuknya percuma dan berbayar dan terpulang kepada anda untuk memilih reka bentuk yang paling sesuai dengan pilihan perubatan dan reka bentuk web anda. Berhati-hatilah dengan templat yang dikembangkan oleh pereka web yang tidak pernah anda hadapi sebelumnya kerana kemungkinan ancaman malware yang mungkin disertakan.
 • Pemalam untuk Laman Web Perubatan. CMS menawarkan koleksi plugin terpadu yang luar biasa untuk laman web perubatan yang percuma dan berbayar. Beberapa contoh sambungan yang paling berjaya termasuk TrendMD, Booking Calendar, Treato, CometChat, Gravity Forms, Events Calendar, Ultimate Appointment Booking and Scheduling, Staff Staff, PubMed Posts, DICOM (Pengimejan Digital dan Komunikasi dalam Perubatan), Kalkulator Kesihatan Dalam Talian dan banyak lagi.
 • Blogging. CMS pada mulanya dibuat sebagai platform blogging, yang membolehkan anda menyambung dan mengurus blog dengan ciri lengkap ke laman web perubatan anda. Di sinilah anda dapat menyiarkan artikel blog khusus, membolehkan komen pengguna dan melengkapkan langkah lain yang dilayari oleh pengunjung laman web anda dan bakal pesakit yang pasti akan menghargai.
 • Plugin Interaksi Pelanggan. WordPress membolehkan anda memilih dari banyak plugin yang dapat disatukan yang dapat menyumbang untuk pilihan interaksi pelanggan yang lebih baik untuk projek anda. Di antara pemalam yang boleh anda pilih untuk projek anda, yang berikut pasti mendapat perhatian: Tombol Kongsi Sosial Mudah, Permintaan Panggilan Panggilan Balik, Bar Pemberitahuan WP, Plugin Portal Pelanggan, Kawasan Pelanggan WP dan banyak lagi.

WordPress pada mulanya adalah CMS percuma. Ini bermakna anda boleh memuat turun, memasang dan menggunakan set ciri asas platform tanpa sebarang kos. Akan tetapi, untuk menerbitkan projek ini, anda harus menjaga hosting dan pilihan domain. Dalam hal ini, penggunaan Bluehost dengan rancangannya yang paling murah ($ 2.95 / bln) akan menjadi penyelesaian yang paling berpatutan dan menjimatkan. Selain itu, anda mungkin mempertimbangkan untuk menggabungkan salah satu templat berbayar luaran atau pemalam pihak ketiga yang akan meningkatkan prestasi laman web perubatan anda.

Cuba WordPress Sekarang

SITE123 – Pembina Laman Web untuk Doktor Gigi & Klinik

SITE123 - Pembina Laman Web untuk Doktor Gigi & Klinik

SITE123 – adalah pembina laman web DIY yang mudah dan sesuai yang berfungsi sama hebat untuk pemula dan profesional reka bentuk web dengan kepakaran bertahun-tahun. Tidak perlu menguasai kemahiran pengekodan untuk menggunakan semua ciri yang ditawarkan platform. Editor drag-and-drop yang sesuai dengan pilihan pratonton membolehkan anda mengawal semua peringkat proses pembangunan laman web. Semasa mengusahakan reka bentuk laman web perubatan anda, anda boleh memanfaatkan kelebihan berikut yang ditawarkan oleh pembangun laman web:

 • Pasar Aplikasi. SITE123 memberikan akses ke banyak aplikasi, add-on dan widget yang dapat diintegrasikan yang terdapat di App Market yang kaya. Di sinilah anda dapat melayari banyak sambungan fungsional, termasuk Sokongan Sembang Langsung, Alat Analisis, Borang, Galeri, Tempahan, Sosial dan banyak lagi.
 • Pembuat Logo. Pembangun laman web membolehkan merancang logo laman web perubatan anda sendiri, jika anda belum memilikinya. Alat ini percuma untuk semua orang dan sangat mudah digunakan juga. Begitu juga, anda boleh memuat naik logo perniagaan anda sendiri dan menyesuaikannya seperti yang anda mahukan di sini.
 • Integrasi Media Sosial. Meningkatkan reputasi laman web perubatan anda menjadi lebih mudah dengan pilihan integrasi media sosial yang disediakan oleh SITE123. Pembina laman web membolehkan anda berkongsi berita, kemas kini, peristiwa, rancangan dan jadual yang berkaitan dengan klinik anda di rangkaian sosial untuk memberi tahu khalayak sasaran maklumat ini tepat pada waktunya.
 • Sokongan pelbagai bahasa. Pembangun laman web memberikan sokongan berbilang bahasa, kerana anda boleh melancarkan laman web perubatan dalam beberapa versi bahasa. Ini memudahkan pesakit asing untuk mencari klinik anda dan menghubungi anda untuk memanfaatkan spektrum perkhidmatan perubatan yang diperlukan yang anda berikan.
 • Pembina Bentuk Percuma. Sekiranya anda merancang untuk menggabungkan borang dalam talian di mana-mana bahagian / halaman laman web perubatan anda, SITE123 membolehkan anda melakukannya dengan menggunakan Form Builder percuma. Alat ini memberikan akses kepada pelbagai susun atur bentuk khusus dan elemen yang dapat disatukan yang terdapat pada pengkhususan laman web perubatan anda.
 • Platform Blogging. SITE123 membolehkan anda membina blog yang dilengkapi dengan ciri dan menghubungkannya ke laman web anda untuk meningkatkan prestasinya dan mendorong perbincangan pengguna yang aktif. Blog anda mungkin mengandungi jumlah bahagian dan topik yang diperlukan sehingga Anda dapat memperbaruinya dengan posting baru secara berkala.

SITE123 bukan sahaja salah satu pembangun laman web awan paling mudah, tetapi juga salah satu platform yang paling menjimatkan. Platform ini mempunyai rancangan percuma, tetapi ada juga empat langganan berbayar untuk dipilih. Kos mereka bermula dengan $ 10.80 / bln.

Cuba SITE123 secara Percuma

Cara Membuat Laman Web Perubatan Sendiri

Pelancaran laman web perubatan adalah idea yang bagus, jika anda bertujuan untuk mempopularkan amalan perubatan anda di web. Laman web boleh menjadi tempat, di mana calon pelanggan anda akan memanfaatkan semua maklumat yang diperlukan yang mungkin mereka perlukan untuk memperbaiki keadaan kesihatan mereka.

Memiliki laman web seperti ini juga memungkinkan pemiliknya untuk bertahan dalam persaingan khusus yang menjadi semakin sengit setiap tahun. Jika tidak, anda menghadapi risiko untuk mengabaikan peluang yang tepat untuk mendorong pelanggan baru. Menurut statistik, sekitar 80% pengguna masuk ke dalam talian ketika mencari maklumat kesihatan dan anda pasti mempunyai laman web untuk menawarkannya.

Sejauh perkhidmatan perubatan serba boleh, semua laman web perubatan juga berbeza antara satu sama lain. Terserah anda untuk memutuskan kandungan apa yang akan ditambahkan ke laman web anda untuk menjadikannya yang paling bermaklumat. Walau bagaimanapun, terdapat beberapa elemen yang mesti dimiliki oleh laman web perubatan anda:

 • Borang Pesakit Dalam Talian. Borang-borang ini boleh serba boleh, bermula dengan borang pendaftaran dan hingga borang jadual temu janji dalam talian. Permudahkan hidup pesakit anda dengan menawarkan mereka peluang untuk mendaftar dan menjadualkan lawatan mereka tanpa perlu pergi ke pejabat anda. Jadikan borang-borang ini senang dicari dan pastikan sentiasa berfungsi dengan baik.
 • Berita dan Makluman. Mengemas kini berita dan menghantar makluman penting yang berkaitan dengan amalan perubatan anda akan membuat pesakit anda merasa yakin dengan penglibatan anda dalam kehidupan masyarakat. Ini juga akan menyumbang kepada kedudukan laman web anda yang lebih tinggi di enjin carian.
 • Forum dan Blog. Dengan lebih daripada 80% pengguna mencari maklumat perubatan dalam talian, menambahkan bahagian forum dan blog nampaknya merupakan idea yang bijak. Ini adalah kaedah terbaik untuk memberikan artikel berkaitan kesihatan kepada pesakit anda dan membolehkan mereka mengambil bahagian dalam perbincangan.
 • Perkhidmatan. Jadikan pesakit anda mengetahui senarai perkhidmatan perubatan yang anda sedia berikan. Jangan lupa senarai harga dan maklumat insurans (sekiranya ada).
 • Perunding Dalam Talian. Ketersediaan perunding dalam talian adalah faedah penting bagi pesakit, yang memerlukan nasihat segera atau tidak dapat mencari maklumat yang diperlukan di laman web anda.
 • Maklumat Perhubungan. Masuk akal untuk memaparkan maklumat hubungan anda di setiap halaman – di sudut atas dan juga di bahagian bawah. Terdapat juga halaman Hubungi Kami yang berasingan yang mengandungi alamat dan peta anda, nombor telefon, akaun rangkaian sosial, borang maklum balas dll.

Pokoknya

Melancarkan laman web adalah langkah yang bermakna dalam kemajuan perniagaan anda. Penggunaan pembangun laman web membantu menjadikan proses lebih mudah dan berpatutan, tetapi berkesan dan menarik juga. Platform ini memungkinkan mengurangkan jumlah masa yang diperlukan untuk merancang laman web perubatan, sehingga menghilangkan keperluan untuk menyewa pereka web profesional.

Sudah tentu, terdapat puluhan penyelesaian penerbitan web khusus untuk hampir semua jenis perniagaan di luar sana, yang khusus ditujukan untuk membina laman web yang berkaitan dengan penjagaan kesihatan. Perkhidmatan web seperti itu tidak diragukan lagi adalah tempat yang bagus untuk membina laman web perubatan, tetapi ia terlalu mahal untuk pengamal bebas.

Sekiranya anda memerlukan laman web perubatan yang hebat dan menarik perhatian, maka Wix adalah pilihan nombor satu anda. Dengan pelbagai templat perubatan dan alat penyesuaian serba boleh, ia membolehkan membuat laman web yang akan menonjol dari orang ramai. uKit adalah alternatif yang lebih mudah untuk Wix, tetapi ia juga menyediakan pilihan reka bentuk web yang hebat untuk membuat laman web perubatan yang menakjubkan. Apa sahaja pilihan yang anda buat, hasilnya akan sepadan dengan usaha dan masa anda!

Buat laman web secara percuma

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map