Pembangun Laman Web Terbaik untuk Organisasi Bukan Untung

Pembangun Laman Web Terbaik untuk Organisasi Bukan Untung


Laman web organisasi bukan untung adalah destinasi utama bagi semua anggotanya, yang ingin mengetahui semua peristiwa yang berlaku dalam kerjanya. Ini juga merupakan sumber maklumat yang berharga bagi pengguna tersebut, yang hanya merancang untuk bergabung dengan organisasi atau hanya mencari data yang berkaitan.

Tidak perlu dikatakan bahawa laman web seperti ini tidak semestinya rumit, sehingga semua orang dapat melayari laman web ini dengan mudah bila diperlukan. Ia harus memastikan navigasi yang intuitif untuk memberi peluang kepada pengguna baru untuk mencari maklumat yang mereka perlukan tanpa meluangkan banyak masa dan usaha. Jika tidak, anda menghadapi risiko kehilangan bakal pelanggan anda, yang mungkin memberi keutamaan kepada pesaing anda sekiranya mereka gagal menemui maklumat yang mereka perlukan di laman web anda.

Fakta bahawa kebanyakan pemilik organisasi bukan untung tidak dapat memiliki kemahiran atau pengalaman reka bentuk web yang hebat memicu keperluan untuk mencari kaedah pembangunan laman web yang mudah tetapi boleh dipercayai. Mengambil master web atau memesan laman web dari studio reka bentuk web juga tidak akan menjadi penyelesaian yang baik hanya kerana ini cukup alternatif yang mahal. Di sinilah penggunaan pembangun laman web akan dihargai.

Pembangun laman web pada mulanya dimaksudkan untuk pemula dan, oleh itu, mereka dilengkapi dengan panduan, cadangan dan petua yang berguna dan terperinci yang mempermudah proses reka bentuk web. Anda tidak perlu mempunyai kemahiran pengekodan atau pengetahuan reka bentuk web khusus untuk menguasai sistem ini dengan kelebihan. Sebilangan besar dari mereka menawarkan koleksi templat yang kaya dengan isi dan responsif sejak awal. Akhirnya, laman web yang dibuat dengan pembangun laman web adalah berpatutan dan dioptimumkan dengan betul untuk enjin carian, yang meningkatkan peluang organisasi anda untuk mendapatkan kedudukan yang lebih tinggi dalam hasil mesin pencari.

Kami Menguji 9 Pembangun Laman Web Bukan Untung Terbaik:

 1. Wix – Pembina Laman Web PERCUMA Terbaik untuk Organisasi Bukan Untung
 2. WordPress – CMS # 1 untuk Sebarang Laman Web Bukan Untung
 3. uKit – Pembangun Laman Web Perniagaan Kecil Termurah
 4. SITE123 – Platform Hebat untuk Pembuatan Laman Web DIY
 5. 8b – Pembina Laman Mudah untuk Organisasi Bukan Untung
 6. IM Creator – Pembina Laman Web Percuma untuk Organisasi Bukan Untung
 7. Squarespace – Pembangun Laman Web Amal untuk Organisasi Bukan Untung
 8. Shopify – E-dagang untuk Organisasi Bukan Untung dan Amal
 9. Bluehost- Web Hosting Terbaik untuk Organisasi Bukan Untung

Adakah anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai setiap sistem ini untuk memilih sistem yang akan memenuhi keperluan organisasi bukan keuntungan dan reka bentuk laman web anda secara umum? Setiap pembangun laman web yang disenaraikan di atas mempunyai ciri penuh dan patut diberi perhatian. Lihatlah ulasan mereka sekarang untuk membuat pilihan yang tidak berat sebelah.

Wix – Pembina Laman Web PERCUMA Terbaik untuk Organisasi Bukan Untung

Wix - Pembina Laman Web Terbaik untuk Organisasi Bukan Untung (PERCUMA)

Wix – adalah pembangun laman web all-in-one yang digunakan untuk membuat pelbagai jenis laman web, termasuk organisasi bukan keuntungan. Sistem ini merangkumi spektrum keperluan reka bentuk web yang luas dan menyediakan pelbagai ciri yang senang diterokai dan dikuasai. Lihat faedah utama perkhidmatan ini sekarang:

 • Templat untuk Organisasi Bukan Untung. Wix mempunyai koleksi templat agama dan bukan untung yang boleh anda pilih. Sebahagian daripadanya merangkumi Badan Amal Makanan, Amal Anak, Sukarelawan Remaja, Projek Bukan Komersial, Komuniti dan lain-lain. Banyak di antaranya dilengkapi dengan gabungan “Derma sekarangButang dan ciri lain yang mustahak untuk laman web ini.
  Terdapat juga sekumpulan alat penyesuaian reka bentuk yang kaya untuk memberikan penampilan dan fungsi laman web anda yang diinginkan. Namun, ingat bahawa Wix tidak membenarkan menukar templat dalam perjalanan. Sekiranya anda memutuskan untuk melakukannya, anda mesti menghantar semula kandungannya.
 • Keahlian. Ini sangat sesuai untuk organisasi yang membangun dan menguruskan beberapa projek dan perlu menetapkan anggota tertentu untuk projek tertentu. Dengan ciri keahlian, anda dapat memberikan akses ke bahagian laman web tersembunyi kepada pengguna tersebut, yang telah membuat sumbangan dan mungkin akan ditawarkan hak istimewa.
 • Forum. Wix membenarkan menambah forum ke laman web anda, yang merupakan ciri luar biasa untuk perkhidmatan ini. Ini adalah kelebihan sebenar bagi mana-mana laman web organisasi nirlaba kerana memungkinkan untuk menghubungi pengguna, mendorong mereka untuk mengambil bahagian. Anda boleh membuat sebarang topik dan cabang dalam forum untuk mengetahui idea ahli lain dan membiarkan mereka berkongsi pendapat mereka dengan pengguna lain.
 • Blogging. Ini adalah cara yang pasti untuk memberi maklumat kepada pengguna mengenai berita dan peristiwa terkini yang berlaku di organisasi anda dan juga mengenai maklumat lain yang berkaitan. Anda boleh menulis dan menerbitkan catatan mengenai misi dan pernyataan organisasi bukan untung anda, berkongsi objektif anda dan memberikan hujah untuk meyakinkan pembaca untuk menyertai organisasi anda.
 • Laman web berbilang bahasa. Sebagai pemilik organisasi bukan keuntungan, anda mungkin berminat membuat beberapa versi bahasa laman web anda. Ini adalah bagaimana anda dapat mendorong pelabur asing membuat sumbangan dan menyokong organisasi anda dengan cara yang berbeza. Ini juga merupakan kaedah yang baik untuk menarik lebih ramai pengguna, yang berkongsi objektif anda dan ingin menyertai organisasi ini.

Kos: Wix mempunyai rancangan percuma tanpa henti yang boleh anda gunakan untuk membina laman web untuk organisasi bukan keuntungan anda. Ini adalah pilihan yang baik untuk menguji pembangun laman web ciri, tetapi jika anda berhasrat untuk menjalankan dan mengurus laman web yang berkesan, maka anda akan menghadapi standard sekatan tertentu untuk rancangan percuma (Iklan Wix, penyimpanan cakera dan had lebar jalur dll.). Terlebih lagi, laman web Wix percuma dilengkapi dengan subdomain. Sekiranya anda berhasrat untuk memulakan projek untuk organisasi bukan keuntungan yang serius, ini tidak akan memberi kredibiliti pada laman web anda.

Jelas sekali, masuk akal untuk meningkatkan ke salah satu langganan Wix berbayar untuk mendapatkan kesetiaan pengguna dan meningkatkan kadar kepercayaan laman web anda. Dengan tujuan ini, pembangun laman web menawarkan dua kumpulan rancangan besar – Standard dan Business / eCommerce, yang juga dibahagikan kepada langganan yang lebih terperinci untuk memperluas pilihan pengguna. Kos Pelan Piawai bermula dengan $ 13 / bln dan naik hingga $ 39 / bln, sementara Rancangan Perniagaan adalah $ 23 / bln dan lebih. Semua rancangan menawarkan hosting dan sambungan domain percuma, Sokongan Pelanggan Premium, analisis Google bersepadu, ruang penyimpanan dan keistimewaan lain.

Cuba Wix secara Percuma

WordPress – CMS # 1 untuk Sebarang Laman Web Bukan Untung

WordPress - CMS # 1 untuk Sebarang Laman Web Bukan Untung

WordPress – ialah Sistem Pengurusan Kandungan yang dipercayai yang tidak memerlukan persembahan – begitu popular dan berfungsi. Perkhidmatan ini agak lebih rumit daripada pembangun laman web standard kerana ini menunjukkan kesedaran pengetahuan pengaturcaraan untuk memanfaatkan sepenuhnya proses pembangunan web. Semasa menggunakan platform, anda tidak perlu menyatukan pemalam yang akan meningkatkan prestasi laman web bukan keuntungan anda. Anda juga perlu memiliki kemahiran pengekodan untuk mengurus dan mengemas kini laman web setelah diterbitkan. Lihatlah sorotan utama WordPress sekarang:

 • Templat Niche Responsif. Sistem ini mempunyai koleksi templat bawaan, tetapi anda juga dapat menemui puluhan templat responsif berkualiti yang dirancang untuk organisasi bukan untung di web. Tema-tema ini percuma dan berbayar – terserah anda untuk menentukan pilihan terbaik.
 • Pemalam WP untuk Organisasi Bukan Untung. Terdapat beberapa plugin WP yang direka khas untuk pembangunan organisasi bukan keuntungan. Anda juga boleh melihat pilihan percuma dan berbayar secara dalam talian. Di antara pemalam yang paling popular jenis ini, masuk akal untuk disebut Beri, WPForms, Optinmonster, Yoast SEO, Google Analytics oleh Yoast, Pengimbas Percuma Sucuri, Widget Testimoni, Teman Sandaran, Tekan Meja, Lupakan Butang Kod Pendek, Kalendar Mudah, Bar Sosial Terapung, Hidupkan Pos Lama, Peta Google MapPress Mudah, Polylang dan banyak lagi.
 • Plugin Interaksi Pengguna. Sebagai ketua organisasi bukan keuntungan, anda mempunyai keperluan mendesak untuk terus berhubung dengan ahli laman web anda. Untuk tujuan ini, WordPress menawarkan koleksi pemalam interaksi pengguna khusus. Ini termasuk Client Portal Plugin, FAQ Pantas dan Mudah, Tombol Share Sosial Mudah, Permintaan Callback Plugin, WP Customer Area dan WP Notification Bar Pro untuk menyebutkan beberapa.

Kos: WordPress adalah percuma. Ini berlaku untuk semua kategori pengguna. Dengan kata lain, anda boleh memuat turun, memasang dan menggunakan sistem secara percuma sehingga anda memutuskan untuk membuat laman web yang lengkap. Ini mungkin memerlukan pelaburan kewangan tambahan ke dalam plugin dan juga templat. Untuk menjadikan laman web siap pakai anda dapat diakses dalam talian, anda juga harus membeli hosting dan nama domain.

Kos hosting bergantung kepada penyedia dan rancangan yang akan anda pilih. Semasa bekerja dengan WordPress, disyorkan untuk menggunakan Bluehost – penyedia perkhidmatan rasmi hosting. Pelan yang ditawarkannya dilengkapi dengan ciri-ciri dan ia tersedia dengan harga yang berpatutan. Oleh itu, langganan Bluehost yang paling murah akan dikenakan bayaran $ 2.95 / bln sahaja.

Cuba WordPress Sekarang

uKit – Pembangun Laman Web Perniagaan Kecil Termurah

uKit - Pembangun Laman Web Perniagaan Kecil Termurah

uKit – adalah pembangun laman web, yang telah mendapat populariti di seluruh dunia kerana tumpuannya yang kuat pada pembangunan projek perniagaan kecil. Kemudahan penggunaan, kemudahan dan harga terjangkau menjadikannya salah satu penyelesaian terbaik untuk pengguna, bersedia menjalankan dan menguruskan pelbagai jenis laman web. Organisasi bukan keuntungan tidak terkecuali. Berikut adalah faedah yang akan anda peroleh semasa menggunakan pembangun laman web ini:

 • Antara Muka Sederhana dan Intuitif. uKit boleh mempunyai antara muka yang paling sederhana dan intuitif yang pernah ada. Apa sahaja kemahiran dan pengalaman reka bentuk web yang anda miliki, anda akan terbiasa dengan mudah dan meneroka elemen dan ciri asas yang ditawarkannya. Ia sangat mudah, senang dilayari, moden, menarik dan difahami oleh semua orang. Lebih-lebih lagi, kesederhanaan antara muka sedemikian menghilangkan keperluan untuk mengambil pereka web. Anda boleh melakukan semuanya sendiri, jadi mengapa membuang wang yang boleh anda laburkan untuk pengembangan organisasi anda?
 • Templat Responsif. Templat responsif secara automatik menyesuaikan diri dengan ukuran dan resolusi skrin mana-mana peranti mudah alih yang berbeza. Ini membolehkan pengguna mengunjungi laman web anda kapan pun mereka memerlukan dan di mana sahaja mereka berada. Dengan uKit, anda boleh bereksperimen dengan templat yang berbeza yang termasuk dalam koleksi pembangun laman web. uKit membolehkan mengubah tema semasa dalam perjalanan, dengan itu memilih tema yang sesuai dengan keperluan dan pilihan anda terutama tanpa risiko kehilangan kandungan anda. uKit mempunyai koleksi templat tematik yang kaya, yang disesuaikan dengan keperluan kategori pengguna yang berbeza.
 • Pelbagai Widget. Beberapa widget yang boleh menjadi tambahan yang baik untuk laman web organisasi bukan untung adalah Tombol Jaringan Sosial, LiveChat, CallBack, Komen Pengguna, peta Google, borang e-mel dan lain-lain. Mana-mana daripadanya dapat membantu anda memenuhi tugas tertentu seperti menawarkan pertolongan masa nyata kepada orang yang memerlukan (melalui pilihan CallBack atau LiveChat, misalnya). Oleh kerana widget peta Google, pelabur dan orang-orang, yang ingin mengunjungi organisasi anda, akan dapat mencarinya dengan lebih cepat.
 • Laman Web Selamat. Pensijilan SSL akan memungkinkan untuk menerima sumbangan wang tanpa risiko. Adalah mungkin untuk menyambungkan sijil SSL secara percuma.

Kos: uKit tidak mempunyai pelan percuma, tetapi tetap memungkinkan untuk memilih dan menguji mana-mana rancangan berbayar secara percuma selama 14 hari. Ini lebih daripada cukup untuk menentukan rancangan apa yang paling sesuai untuk laman web anda. Sekiranya anda berhasrat untuk melancarkan laman web sederhana organisasi bukan keuntungan, maka Pelan Minimal ($ 4 / bln) akan berfungsi dengan baik untuk tujuan ini.

Cuba uKit secara percuma

SITE123 – Platform Hebat untuk Pembuatan Laman Web DIY

SITE123 - Platform Hebat untuk Pembuatan Laman Web DIY

Site123 – adalah salah satu pembangun laman web cloud paling mudah, yang boleh digunakan untuk memulakan hampir semua jenis laman web, termasuk organisasi bukan untung. Sistem ini memastikan proses navigasi yang mudah dan proses pembangunan web yang intuitif. Inilah yang menjadikan SITE123 pilihan yang layak bukan hanya untuk profesional reka bentuk web, tetapi juga untuk pemilik organisasi bukan keuntungan yang tidak berpengalaman, yang dapat menggunakan banyak kelebihannya untuk memulakan dan menguruskan projek yang berkualiti. Untuk mengetahui apa sebenarnya yang boleh ditawarkan oleh pembangun laman web, lihat kelebihannya sekarang:

 • Pembuat Logo – Laman web organisasi bukan untung anda harus kelihatan dipercayai dan mempunyai reputasi yang baik untuk menarik perhatian pengguna. Di sinilah alat Pembuat Logo profesional yang ditawarkan oleh SITE123 akan sangat membantu. Ini membolehkan anda merancang logo laman web anda, menggunakan satu set alat bersepadu seperti pemangkasan, slider ukuran logo, penyesuaian tajuk dan banyak lagi.
 • Pembina Bentuk – Sistem ini membolehkan anda mengintegrasikan borang dalam talian yang berkualiti ke laman web bukan keuntungan anda. Ini membolehkan membuat halaman hubungan yang selesa, pertanyaan dalam talian, ulasan, tinjauan pendapat dan elemen lain yang berkaitan.
 • Blogging – SITE123 mempunyai mesin blog berfungsi yang membolehkan anda membuat blog dan mengintegrasikannya ke laman web bukan keuntungan anda. Ini sangat berguna untuk penglibatan pelanggan, penjanaan pengguna dan peningkatan interaksi antara ahli laman web yang berdaftar.
 • Sokongan pelbagai bahasa – Pembangun laman web menawarkan sokongan berbilang bahasa yang membolehkan membuat beberapa versi bahasa dari laman web bukan keuntungan anda. Alat ini akan sangat berguna kepada pemilik laman web tersebut, yang merancang untuk berinteraksi dengan pengguna dari luar negara atau mencari peluang sumbangan di sana.
 • Hak Akses Laman Web – SITE123 memungkinkan untuk menetapkan hak akses laman web berdasarkan keperluan dan kehendak pemilik laman web. Ciri ini penting, jika anda berhasrat untuk mengurus dan mengemas kini projek bukan keuntungan anda dengan pengguna lain yang bertanggungjawab untuknya.
 • Sambungan SSL percuma – Sekiranya anda merancang untuk menerima sumbangan, menghubungkan Sijil SSL ke laman web anda adalah suatu keharusan. SITE123 memungkinkan melakukannya secara percuma untuk meningkatkan keselamatan dan kerahsiaan pembayaran / data projek anda.
 • Alat Interaksi Pengguna – Pembangun laman web memberikan akses ke senarai alat interaksi pengguna yang dapat menyumbang kepada fungsi laman web bukan keuntungan anda.
 • Pasar Aplikasi – Sistem ini memungkinkan untuk memilih dari banyak widget / add-on yang tersedia di App Market bersepadu. Anda boleh memilih aplikasi yang sesuai dengan pengkhususan dan fungsi projek anda. Sebahagian daripadanya termasuk Sembang Sokongan Langsung, Alat Analisis, Galeri, Sosial, Popular, Borang, widget Tempahan dan banyak lagi.
 • Integrasi Media Sosial – Ciri ini membolehkan anda mengembangkan reputasi dan populariti laman web anda di rangkaian sosial dengan berkesan, yang membolehkan anda berkongsi berita, kemas kini dan acara organisasi bukan untung yang akan datang dengan pelanggan anda..

Kos: SITE123 mempunyai rancangan percuma, yang membolehkan anda mengetahui ciri-ciri utama sistem ini. Walau bagaimanapun, pilihan ini sama sekali tidak berfungsi untuk anda kerana sambungan subdomain dan sekatan fungsi lain. Mengenai langganan berbayar, anda boleh memilih dari empat rancangan. Kos mereka berkisar antara $ 10.80 dan $ 28.80 sebulan.

Cubalah Site123 secara Percuma

8b – Pembina Laman Mudah untuk Organisasi Bukan Untung

8b - Pembina Laman Mudah untuk Organisasi Bukan Untung

8b – adalah pembina laman web DIY baru, yang dicirikan oleh kesederhanaan yang menakjubkan dan pendekatan reka bentuk web yang intuitif. Sistem ini adalah pilihan yang baik untuk pemilik organisasi bukan untung yang tidak berpengalaman, yang tidak mempunyai pengetahuan sama sekali mengenai proses pembuatan laman web. Tidak ada kepakaran pengkodan atau reka bentuk web yang diperlukan untuk memulakan laman web dengan sistem – begitu mudah difahami, intuitif tetapi penuh dengan ciri. Sekiranya anda betul-betul menggunakan pembangun laman web ini untuk laman web bukan keuntungan anda, ingat set ciri yang disediakannya:

 • Sokongan pelbagai bahasa – 8b membolehkan anda membuat laman web organisasi bukan untung anda dalam lebih dari satu bahasa – ini bergantung pada keperluan dan objektif reka bentuk web anda. Tidak ada keperluan untuk membuat beberapa laman web yang tersedia dalam pelbagai bahasa – 8b akan menjimatkan usaha dan masa anda, membiarkan anda memulakan projek berbilang bahasa..
 • Ciri AMP Google – Fungsi Halaman Bergerak Dipercepat Google yang hebat akan membolehkan anda meningkatkan pengalaman melayari pelawat laman web dan juga masa muat halaman umum.
 • Eksport Laman Web – Sekiranya anda merancang untuk mengemas kini laman web bukan keuntungan secara manual secara berkala, ciri ini juga berguna untuk anda. Ini membolehkan anda memuat turun fail laman web yang ada dalam format ZIP untuk mengeditnya lebih jauh dan menghoskan projek dengan penyedia pilihan anda.
 • Ciri PWA – Laman web organisasi bukan keuntungan sering menikmati populariti pengguna, yang memicu keperluan untuk membuat aplikasi mereka untuk peningkatan kemudahan pengguna. Ciri sokongan Aplikasi Web Progresif membolehkan menjadikan projek anda menjadi aplikasi desktop atau mudah alih dalam beberapa minit, sehingga meningkatkan popularitinya.

Kos: 8b adalah pembina laman web percuma. Anda boleh memulakan laman web tanpa untung dengannya untuk menguruskannya seperti yang anda perlukan dalam jangka masa yang tidak terhad. Walau bagaimanapun, ini bukan penyelesaian terbaik untuk projek serius seperti langganan percuma dengan pelbagai had, yang menghalang anda daripada memanfaatkan sepenuhnya fungsinya. Untuk mendapatkan akses ke set ciri lanjutan pembangun laman web, sistem ini menawarkan pilihan peningkatan – rancangan Mula, yang harganya $ 1.58 / bln. Itu adalah penyelesaian yang sempurna untuk pemilik laman web bukan keuntungan, mencari persembahan web dan prestasi projek mereka yang layak. Lebih-lebih lagi, anda mempunyai 14 hari untuk membatalkan langganan berbayar tanpa kerugian kewangan, jika ada sesuatu yang anda tidak berpuas hati.

Cuba 8b secara percuma

IM Creator – Pembina Laman Web Percuma untuk Organisasi Bukan Untung

IM Creator - Pembina Laman Web Percuma untuk Organisasi Bukan Untung

IM Creator – adalah pembangun laman web awan profesional, yang menonjol daripada orang ramai kerana kebebasan penyesuaian reka bentuknya, fungsi canggih dan banyak ciri yang membolehkan anda merancang projek yang berfungsi dan menarik secara visual. Pembina laman web tidak bermaksud kecekapan pengaturcaraan, malah menawarkan banyak kelebihan. Berikut adalah senarai ciri yang membolehkan anda memanfaatkan sepenuhnya proses reka bentuk laman web anda:

 • Blogging – Pencipta IM membolehkan menghubungkan blog ke mana-mana laman web organisasi bukan keuntungan. Ini berguna, jika anda merancang untuk mendorong komunikasi pengguna, memuat naik dan mengemas kini catatan baru untuk terus berhubung dengan ahli laman web anda.
 • Reka bentuk responsif – Pembina laman web membolehkan anda memilih dari puluhan templat untuk memilih yang betul-betul sesuai dengan keperluan pembangunan web anda. Semua reka bentuk adalah responsif secara lalai dan ada peluang integrasi HTML untuk memberikan tampilan peribadi yang unik kepada laman web anda.
 • Integrasi Imej Percuma – Sistem ini memberikan akses ke galeri gambar dan sumber reka bentuk web percuma yang boleh anda gabungkan ke dalam laman web bukan keuntungan anda berdasarkan niche yang diliputinya. Pilihan penapis carian akan membantu mempermudah pilihan anda dan menjimatkan masa anda.

Kos: Salah satu sorotan pembangun laman web yang tidak dapat dinafikan adalah dasar penetapan harga. IM Creator benar-benar percuma untuk organisasi bukan untung, membiarkan mereka merancang dan menyesuaikan projek, menggunakan semua ciri sistem. Pelan percuma menyediakan hosting dan lebar jalur tanpa had, pilihan sambungan domain, kebolehcapaian templat, platform eCommerce, ketiadaan sepanduk iklan dan kelebihan lain. Pilihan berbayar juga terdapat di sini untuk usahawan ($ 8 / bln) dan pengguna Label Putih.

Cuba Pencipta IM secara percuma

Squarespace – Pembangun Laman Web Amal untuk Organisasi Bukan Untung

Squarespace - Pembangun Laman Web Amal untuk Organisasi Bukan Untung

Squarespace – adalah salah satu pembangun laman web yang paling popular, penuh dengan ciri dan dikenali dalam ceruk pembangunan web moden. Sistem ini meletakkan dirinya sebagai alat pembinaan web all-in-one yang berfungsi dengan baik untuk semua jenis projek, termasuk laman web bukan keuntungan. Pembangun laman web menawarkan rangkaian fitur yang luas, pendekatan reka bentuk web intuitif dan susun atur responsif untuk mendapatkan laman web profesional dengan prestasi tinggi. Mari segera dapatkan kelebihannya untuk bukan keuntungan:

 • Gaya Halaman – Editor Gaya Squarespace yang maju menawarkan pelbagai pilihan penyuntingan reka bentuk serta pilihan gaya halaman yang banyak untuk dipilih untuk laman web tanpa keuntungan anda. Ini termasuk halaman muka depan, halaman produk dan blog, galeri, halaman acara dan indeks untuk menyebutkan beberapa. Cukup pilih yang anda perlukan untuk projek anda dan gabungkan dengan beberapa klik sahaja.
 • Integrasi Widget – Pembangun laman web membolehkan anda memilih dari berbagai macam add-on dan widget untuk diintegrasikan ke dalam laman web anda. Oleh itu, anda boleh memilih widget untuk galeri foto dan video, butang media sosial untuk promosi kandungan yang lebih baik, alat eCommerce dan Analitik, borang hubungan dan lain-lain.
 • Blogging – Anda boleh menambahkan blog ke laman web amal anda kerana tawaran Squarespace enjin blog yang hebat. Selain menambah dan menjadwalkan catatan, juga memungkinkan untuk mengaktifkan komen pengguna, menambahkan tag geolokasi, menambah suapan RSS, mengatur pilihan reblogging dll..
 • Integrasi Sosial – Squarespace membolehkan integrasi media sosial, membolehkan anda berkongsi kandungan laman web anda melalui rangkaian sosial yang popular. Pelawat laman web anda juga dapat berkongsi kandungan mereka dengan rakan berfikir di sana.
 • Penyematan Peta Google – Pembangun laman web memungkinkan untuk memasukkan Peta Google ke laman web bukan untung anda untuk menunjukkan lokasi organisasi anda dengan tepat. Ini juga bahagian, di mana anda dapat memberikan maklumat hubungan anda, mengintegrasikan borang maklum balas, tentang maklumat kami dan data lain yang berkaitan.
 • Kalendar Dalam Talian – Dengan Squarespace, anda boleh mengintegrasikan kalendar dalam talian ke laman web anda untuk memberitahu anggota organisasi anda dan juga pengunjung lain mengenai acara, berita, tawaran istimewa, tarikh dan lain-lain yang akan datang. Berkongsi data ini di profil media sosial juga boleh dilakukan di sini.
 • Sijil SSL – Sekiranya anda merancang untuk menerima sumbangan melalui laman web anda, menyambungkan Sijil SSL adalah suatu keharusan untuk melindungi data dan maklumat sulit pengguna anda. Squarespace membolehkan integrasi SSL untuk meningkatkan keselamatan laman web anda.
 • Pembuat Logo – Membuat logo untuk laman web bukan keuntungan anda adalah wajar (jika anda belum memilikinya), jika anda ingin meningkatkan kadar dan pengiktirafan reputasinya. Squarespace membolehkan anda melakukannya dalam beberapa minit melalui penggunaan alat Pembuat Logo bersepadu.
 • Buka Alat – Sekiranya anda merancang untuk berkongsi maklumat laman web anda di rangkaian sosial, anda pasti akan menghargai ketersediaan aplikasi Unfold. Ini adalah toolkit bercerita, yang membolehkan anda membuat dan menerbitkan cerita di rangkaian sosial untuk memastikan pengguna berminat dengan organisasi anda dan kemas kini.
 • Penjadualan Ketajaman – Integrasi Squarespace dengan platform Penjadualan Ketajaman telah memungkinkan untuk membuat dan menguruskan temu janji dalam talian tepat pada waktunya. Ini adalah bagaimana anda dapat mempermudah kerjasama dengan ahli organisasi anda dengan berkesan.
 • Sistem Komen – Pembina laman web menawarkan sistem komen bersepadu sepenuhnya, yang menyokong komen berangkai dengan jumlah seperti individu. Pilihan penyederhanaan juga diaktifkan di sini untuk mengelakkan spam.

Kos: Squarespace mempunyai percubaan 14 hari untuk membiarkan pengguna menguji set fiturnya sebelum melanggan salah satu paket berbayarnya. Yang terakhir ini merangkumi empat jenis langganan, yang harganya bermula dengan $ 12 / bln dan naik hingga $ 40 / bln. Semua rancangan merangkumi hosting dan domain percuma, yang merupakan kelebihan lain untuk laman web bukan keuntungan.

Cuba Squarespace secara percuma

Shopify – eCommerce untuk Organisasi Bukan Untung dan Amal

Shopify - eCommerce untuk Organisasi Bukan Untung dan Amal

Shopify – adalah perisian eCommerce yang terkenal di dunia yang telah membezakannya kerana set ciri yang kuat dan banyaknya alat yang diperlukan untuk menubuhkan projek eCommerce untuk organisasi amal dan bukan keuntungan. Platform ini telah terkenal kerana ciri pemasaran, pengurusan kedai web dan promosi yang luas. Sebilangan daripadanya disenaraikan di bawah:

 • Pilihan Penyegerakan – Perisian ini memungkinkan untuk menyegerakkan akaun anda dengan perkhidmatan dan pasaran luaran lain yang popular. Ini adalah bagaimana anda dapat meningkatkan prestasi laman web bukan keuntungan anda sekiranya anda merancang untuk terlibat dalam niche eCommerce.
 • Pengurusan produk – Shopify membolehkan anda menambahkan dan mengurus senarai produk panjang beserta keterangan, parameter, ciri paparan tetingkap, pilihan import / eksport CSV lanjutan, dll..
 • Ciri Persijilan SSL dan Perlindungan Penipuan – Sambungan Sijil SSL membolehkan anda melindungi data laman web anda dari akses yang tidak dibenarkan. Ini, dengan sewajarnya, memastikan keselamatan dan kerahsiaan maklumat yang terkandung di dalamnya. Perkara yang sama adalah mengenai ciri Fraud Protect yang menyumbang kepada keselamatan pembayaran dalam talian anda.
 • Sokongan pelbagai bahasa – Ketersediaan laman web anda dalam beberapa bahasa akan meningkatkan minat pengguna, yang membolehkan anda berhubung dengan pengguna antarabangsa.
 • Realiti Bertambah – Shopify AR membolehkan anda menjadikan proses interaksi pengguna dan persembahan produk lebih menarik dan menyeronokkan. Ciri ini membolehkan memaparkan produk dalam mod 3D sehingga pengguna dapat melihat semua ciri mereka secara terperinci untuk pengalaman melayari yang lebih baik dan lebih mudah.
 • Perisian POS – Ini adalah satu lagi kemuncak platform, yang memungkinkan bukan hanya untuk membuat penjualan dalam talian, tetapi juga untuk menawarkan barang untuk dijual di etalase tempatan.

Kos: Dasar harga Shopify adalah sederhana, yang dijelaskan oleh set fiturnya. Langganan paling murah akan dikenakan $ 9 / bln, sementara harga pelan yang paling mahal adalah $ 299 / bln. Kos akhir bergantung pada jenis rancangan dan pelbagai ciri / syarat yang disertakan. Perisian ini membolehkan menguji langganan pilihan semasa percubaan 14 hari yang ditawarkan oleh sistem.

Cuba Shopify secara percuma

Bluehost – Web Hosting Terbaik untuk Organisasi Bukan Untung

Bluehost - Web Hosting Terbaik untuk Organisasi Bukan Untung

Bluehost – adalah penyedia hosting yang boleh dipercayai dan hebat, yang merupakan pilihan terbaik untuk laman web bukan keuntungan. Pada masa ini, ini adalah salah satu pemimpin utama, yang juga disyorkan secara rasmi oleh WordPress CMS sebagai syarikat hosting teratas di dunia. Ini tidak menghairankan kerana Bluehost dilengkapi dengan ciri-ciri dan alat canggih yang memastikan hosting projek anda selamat dan boleh dipercayai. Berikut adalah beberapa yang mungkin anda minati:

 • Kelajuan Pemuatan Halaman Pantas dan Kadar Waktu Waktu Tinggi – Parameter ini akan memastikan prestasi yang pantas dan pemuatan pantas laman web bukan keuntungan anda, tanpa mengira jumlah lalu lintas yang diarahkan kepadanya.
 • Fleksibiliti dan Keselamatan – Bluehost bergabung dengan pelbagai perkhidmatan luaran, tambahan dan aplikasi yang menyumbang kepada prestasi dan keselamatan projek anda. Alat keselamatan canggihnya seperti Spam Hammer atau Spam Expert bersama dengan pilihan perlindungan hotlinknya memastikan keselamatan tertinggi semua laman web yang dihoskan dengan platform.
 • Pasar yang luas – Sistem ini memberi akses kepada pelbagai tambahan, skrip dan aplikasi yang digunakan untuk menyesuaikan laman web anda. Anda boleh menggunakan banyak tema WordPress, galeri gambar, pemasaran dan alat eCommerce dll.

Kos: Bluehost adalah salah satu penyelesaian perumahan yang paling berpatutan. Tepatnya, anda boleh mendapatkan rancangan termurah dengan harga $ 39.5 / bln sahaja, mendapatkan akses ke kemas kini SSL dan WordPress percuma, lebar jalur tanpa had dan kelebihan lain.

Cuba Bluehost Sekarang

Pokoknya

Organisasi bukan untung tidak dapat difikirkan tanpa laman web yang akan menyebarkan idea, mempopularkan misinya dan mendorong pengguna untuk menyertainya. Ini akan memberi maklumat kepada ahli komuniti anda tentang semua perkara yang anda mahu mereka ketahui. Terdapat pelbagai alat membina web yang boleh anda gunakan untuk melancarkan laman web anda sendiri.

Memilih pembangun laman web terbaik untuk laman web organisasi bukan keuntungan tidak boleh menjadi cabaran bagi pengguna biasa. Pembangun laman web berfungsi dengan baik dalam pembangunan projek-projek ini. Ciri, ciri dan polisi harga mereka memastikan pengalaman membina web yang tiada tandingannya, memungkinkan untuk mencapai hasil yang diinginkan. Pastikan anda mengetahui semua ciri sistem ini untuk dapat memilih perkhidmatan yang akan anda puas dalam jangka masa panjang.

Buat Laman Web Bukan Untung secara PERCUMA

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map