Pembangun Laman Web Terbaik untuk Pereka

pembangun laman web untuk pereka


Terdapat banyak pilihan pembangunan laman web untuk pereka kreatif, yang mempunyai niat untuk mengembangkan laman web untuk kegunaan peribadi dan juga untuk pereka web profesional, yang memerlukan alat fungsional untuk membuat portfolio atau laman web pelanggan dengan keberkesanan maksimum dan pelaburan minimum usaha dan waktu.

Pengalaman, pengetahuan dan kemahiran juga penting – semakin mahir dalam reka bentuk web anda dan semakin rumit projek ini, semakin banyak program yang harus anda gunakan.

Faktor penting yang perlu dipertimbangkan adalah bahawa kedua-dua kumpulan pengguna cenderung mencari alat membina web yang lebih mudah. Pemula hanya memerlukan kemahiran dan latihan untuk menggunakan program yang lebih rumit, sementara profesional reka bentuk web biasanya mempunyai banyak tugas dan menghadapi keperluan untuk mencari penyelesaian yang akan meningkatkan produktiviti mereka tanpa berkompromi dengan kualiti dan penampilan profesional projek yang mereka jalankan. Pembangun laman web terbukti satu-satunya penyelesaian yang munasabah untuk kedua-dua kumpulan pembangun web.

Kami Menguji 5 Pembangun Laman Web Terbaik untuk Pereka:

 1. Wix – Pembina Laman Web Terbaik untuk Pereka
 2. WordPress – CMS Percuma untuk Pembuatan Laman Web Profesional
 3. Aliran Web – Pembina Laman Web Profesional untuk Kreatif
 4. Squarespace – Pembina Laman Web Mudah untuk Pereka Web
 5. Weebly – Penyelesaian Hebat untuk Membuat Laman Web Portfolio

Apa sahaja kemahiran dan latar belakang reka bentuk web yang anda miliki, anda akan berminat untuk melihat ulasan pembangun laman web terbaik yang termasuk dalam senarai. Kesedaran tentang kebaikan, keburukan dan ciri khas mereka akan membantu anda membuat laman web yang akan menonjol daripada orang ramai kerana kualiti dan prestasi tinggi mereka. Lihat sekarang untuk memutuskan penyelesaian pembinaan laman web yang paling sesuai.

Wix – Pembina Laman Web Terbaik untuk Pereka

Wix - Pembina Laman Web Terbaik untuk Pereka

Wix – adalah pembangun laman web all-in-one terbaik untuk pereka, yang merupakan pilihan ideal bagi setiap pengguna, tanpa mengira pengalaman dan pengetahuan pengaturcaraan yang ada. Sistem ini mendapat populariti yang tinggi dengan pembangun web dan pemula yang mahir di seluruh dunia (lebih daripada 147 juta pendaftaran dan 3,5 juta pengguna premium). Ia membolehkan membina pelbagai jenis laman web dari awal dan memberikan pengalaman reka bentuk web yang tiada tandingannya apabila menggunakan perkhidmatan seperti ini. Wix menawarkan sekumpulan ciri dan alat untuk memenuhi keperluan kedua kategori pengguna. Lihatlah beberapa dari mereka sekarang.

Untuk pemula:

 • Koleksi Templat. Wix adalah salah satu pemimpin utama, berkaitan dengan jumlah templat dan kualiti mereka. Pembangun laman web pada masa ini menawarkan lebih daripada 550 tema, yang 100% disesuaikan dan siap untuk mudah alih. Ini adalah ciri yang menarik bagi pemula, yang dapat memilih kedalaman penyesuaian templat dan jumlah alat yang diperlukan untuk projek mereka.
 • Wix ADI. Pemula, yang memilih Wix sebagai alat pembinaan web, lebih mengutamakan ciri Artificial Design Intelligence yang membolehkan membuat laman web dalam mod automatik tanpa memerlukan garis pengekodan.
 • Kesan visual. Wix menawarkan sekumpulan kesan visual, penyatuan yang akan memberikan prestasi tambahan dan reka bentuk yang lebih baik untuk projek anda. Beberapa kesan visual yang boleh dibanggakan oleh Wix termasuk penggulungan paralaks, peralihan antara halaman, animasi tersuai, kesan tetikus, latar belakang video, elemen bergerak 3D dan animasi, penggunaan video langsung dan lain-lain.
 • Aplikasi untuk Pereka Bukan Teknologi. Anda boleh mengunjungi Wix App Market untuk memilih dan menggunakan aplikasi dan tambahan yang akan mempermudah proses reka bentuk web. Oleh itu, anda boleh memilih Aplikasi iFrame / Embed HTML, Reka Bentuk Logo Tersuai dan banyak lagi.

Untuk Profesional:

 • Penyunting Laman Web Piawai. Pereka web yang mahir kebanyakannya berminat untuk menggunakan editor Wix standard yang memungkinkan tahap penyesuaian laman web manual dan fleksibiliti pilihan yang lebih tinggi.
 • Pasar Wix. Ini adalah tempat, di mana anda boleh cari dan ambil rakan kongsi Wix – kedua-dua freelancer dan agensi reka bentuk web – untuk menyelesaikan sebarang tugas untuk anda. Jelajahilah komuniti, cari pakar untuk memenuhi kehendak anda (atau hantarkan permintaan anda) dan tunggu maklum balas. Terdapat juga peluang untuk menyewa pereka grafik atau pemasar web di sini untuk mempromosikan projek siap pakai anda di web.
 • Corvid oleh Wix. Ini adalah platform pembangunan terbuka moden, yang bertujuan membantu pengguna melancarkan aplikasi web profesional agar sesuai dengan pelbagai jenis dan jenis laman web. Terlepas dari misi yang dimiliki platform ini, ia tidak memerlukan kecekapan pengekodan dan latar belakang reka bentuk web awal. Sebaliknya, pengguna dapat memilih dan menggunakan mana-mana alat yang ditawarkan platform untuk membuat aplikasi yang mengagumkan. Pada masa yang sama, Corvid menawarkan banyak pilihan untuk pereka profesional, membiarkan mereka menggunakan kemahiran pengembangan front-end mereka untuk menggunakan dan mengubah elemen UI semasa proses pengembangan aplikasi.
 • Naik oleh Wix. Ciri percuma ini membolehkan pakar mendapatkan akses ke lebih daripada 20 alat yang terdapat di satu tempat. Mereka sangat berguna ketika memulakan, mengurus dan mempromosikan perniagaan anda.

Kos: Dasar penetapan harga Wix adalah berpatutan dan serba boleh kerana pembangun laman web mempunyai beberapa rancangan untuk memenuhi keperluan dan anggaran reka bentuk web. Terdapat rancangan percuma yang digunakan untuk menguji kefungsian sistem dan mula mempraktikkan kemahiran anda, membina laman web mudah untuk kegunaan peribadi. Semasa anda memutuskan untuk meneruskan tugas reka bentuk web yang lebih rumit, Wix membolehkan memilih dari beberapa langganan yang lebih terperinci yang terdapat dalam dua pakej – Standard dan Business. Kos langganan Standard bermula dengan $ 13 / bln, sementara rancangan Business / eCommerce bermula dengan $ 23 / bln.

Cuba Wix secara Percuma

WordPress – CMS Percuma untuk Pembuatan Laman Web Profesional

WordPress - CMS Percuma untuk Pembuatan Laman Web Profesional

WordPress – ialah CMS percuma untuk pembuatan laman web profesional, yang tidak asing lagi bagi pereka, yang pernah berminat untuk membina laman web. Platform ini telah mendapat populariti di seluruh dunia kerana banyaknya alat penyesuaian reka bentuk, pilihan penyatuan yang luas, plugin yang kaya dan templat templat. Mari lihat apa yang ditawarkan oleh sistem kepada pengguna pertama kali dan pakar reka bentuk web.

Untuk pemula:

 • Antara Muka yang Mudah Digunakan. Antara muka sistem ini cukup mudah dan mudah difahami. Ini memudahkan para pemula untuk menambah halaman baru, memotong dan memasukkan gambar, menambah catatan dll.
 • Templat dan Pemalam terbina dalam. Bagi pengguna tersebut, yang belum pernah bekerja dengan sistem sebelumnya, WordPress menawarkan sekumpulan templat dan pemalam terbina dalam. Pilihan dan penyatuan mereka tidak memerlukan pengetahuan pengekodan.
 • Blogging. WordPress pada mulanya dibuat sebagai sistem blog. Oleh itu, set fiturnya ditujukan untuk pembangunan laman web jenis ini. Menambah dan menguruskan catatan blog adalah mudah dan pantas – betul yang diperlukan oleh pemula!

Untuk Profesional:

 • Pilihan Integrasi Luas. Sekiranya anda boleh mempunyai kemahiran reka bentuk web, anda pasti akan berminat dengan templat dan pemalam yang dapat disatukan. Mereka akan meningkatkan reka bentuk laman web anda, tetapi pemasangan mereka mungkin memerlukan tahap kesedaran reka bentuk web tertentu. Di antara sampel plugin WP yang layak untuk pereka, masuk akal untuk disebutkan TablePress, Visual Composer, Beaver Builder, WP Touch Mobile, WP Retina2x, Elementor Page Builder, Meta Slider, Slideshow, Widget Kenalan, Suapan Facebook Tersuai, Suapan Instagram, Fon Google Mudah, Plugin YouTube, Kotak Lampu Responsif oleh dFactory dan banyak lagi.
 • Kebebasan Penyesuaian Reka Bentuk. Penggunaan kemahiran pengaturcaraan memastikan kebebasan penyesuaian reka bentuk. WordPress membenarkan pilihan penyuntingan kod, yang memberi anda peluang untuk mengembangkan, mengurus dan mengemas kini projek yang unik dan mengagumkan.

Kos: WordPress percuma untuk semua orang. Anda boleh memuat turun dan memasangnya tanpa sebarang kos. Bahkan mungkin untuk melancarkan laman web mudah dengannya secara percuma. Walau bagaimanapun, untuk menyesuaikan projek anda dengan mendalam, anda harus menggabungkan templat dan plugin luaran yang tersedia dalam varian percuma dan berbayar. Selain itu, anda tidak akan mendapat hosting dan nama domain untuk laman web siap pakai anda. Ini juga merupakan perkhidmatan berbayar. Nasib baik, penggunaan penyedia hosting yang dipercayai seperti WordPress rasmi Bluehost membolehkan mengurangkan perbelanjaan ini. Oleh itu, pelan Bluehost yang paling murah akan dikenakan $ 2,95 / bulan + nama domain sebagai hadiah – itu pastinya tawaran yang berpatutan!

Muat turun WordPress secara percuma

Aliran Web – Pembina Laman Web Profesional untuk Kreatif

Aliran Web - Pembina Laman Web Profesional untuk Kreatif

Webflow – adalah pembangun laman web profesional untuk kreatif, yang membolehkan memulakan dan mengurus hampir semua jenis projek, termasuk yang mempunyai tahap kerumitan tinggi. Platform ini dilengkapi dengan drag-and-drop editor, templat responsif yang dapat disesuaikan dan alat pengembangan laman web canggih yang menjadikannya serupa dengan Sistem Pengurusan Kandungan standard atau perisian pembuatan web profesional seperti Adobe Dreamweaver. Dalam hal ini, Webflow kebanyakan berfungsi dengan baik untuk pereka web berpengalaman yang mengerjakan pengembangan projek pelanggan namun ia juga dapat digunakan oleh pereka web tersebut, yang bermaksud meningkatkan kemahiran mereka.

Untuk pemula:

 • Templat Responsif. Sebagai pembangun laman web yang berfokus pada reka bentuk, Webflow memberikan akses kepada koleksi besar tema yang boleh ditukar responsif, yang tersedia dalam varian percuma dan berbayar. Secara keseluruhan, terdapat lebih dari 200 templat kelas atas di sini, yang dapat disesuaikan sepenuhnya dan ada juga peluang untuk merancang laman web yang diperibadikan sepenuhnya dari awal di sini, menggunakan kanvas hitam tanpa kandungan demo.
 • Penyunting Templat. Editor templat aliran web lebih rumit dan tidak biasa dibandingkan dengan editor standard, tetapi dapat dikuasai oleh pengguna biasa juga. Editor merangkumi ciri-ciri editor visual biasa bersama dengan widget, beberapa modul, folder dan bahagian tetapan umum. Elemen-elemen ini membentuk apa yang disebut “Koleksi CMS” pembangun laman web. Pengguna boleh memilih dari mod Pereka dan Editor untuk digunakan.
 • Penciptaan Kandungan Dinamik. Platform ini membolehkan semua pengguna membuat kandungan dinamik yang benar-benar unik daripada struktur yang ada. Di antara jenis kandungan yang boleh anda buat dengan Webflow, masuk akal untuk menyebut galeri, blog, forum, suapan berita, borang web, poster acara, persembahan foto / video dan lain-lain. Lightbox Gallery, Lottie dan AfterEffects integrasi menyumbang kepada penciptaan peribadi dan kandungan yang mengagumkan.

Untuk Profesional:

 • Penyesuaian Reka Bentuk Lanjutan. Dengan Webflow, pembangun web dapat mengawal sepenuhnya kod JavaScript, CSS3 dan HTML5 untuk membuat kanvas web yang unik. Sistem ini juga menawarkan pilihan gaya dan kelas pengurusan kelas tinggi untuk melancarkan templat ID dan elemen kandungan yang berkualiti dan mengagumkan.
 • e-dagang. Pembina laman web membolehkan membuat kedai dalam talian dengan ciri lengkap yang berbeza dari aspek kerumitan dan fungsi. Sistem ini meletakkan pengguna yang bertanggung jawab atas proses pengembangan kedai web, menawarkan koleksi lengkap alat penyesuaian halaman dan fitur eCommerce. Ini termasuk pengurusan tetapan keranjang belanja bersepadu, pembuatan senarai produk, pilihan inventori dan reka bentuk, penyediaan parameter penghantaran / pembayaran / cukai, pilihan pengurusan pesanan dll..
 • Alat Animasi dan Interaksi Kuat. Sistem ini memberi kuasa kepada pereka web untuk membina animasi yang kompleks dan menarik secara visual tanpa menulis sebaris pengekodan. Oleh itu, anda boleh membuat dan mengintegrasikan paralaks dan animasi berbilang langkah berasaskan tatal, menghubungkan gerakan ke kemajuan tatal untuk mendapatkan kesan yang benar-benar menakjubkan.

Kos: Aliran Web menonjol daripada orang ramai kerana polisi harga yang serba boleh dan luas. Pembangun laman web mempunyai rancangan percuma yang tidak pernah berakhir, yang cukup untuk menguji keseluruhan set ciri platform. Sekiranya anda memutuskan untuk mula membina projek profesional dengan sistem, anda akan ditawarkan untuk memilih langganan yang tersedia dalam salah satu daripada dua kumpulan rancangan. Kos Pakej Pelan Laman yang paling berpatutan bermula dengan $ 12 sebulan, sementara Pakej Pelan Akaun termurah adalah $ 16 / bln.

Cuba Aliran Web Secara Percuma

Squarespace – Pembina Laman Web Mudah untuk Pereka Web

Squarespace - Pembina Laman Web Mudah untuk Pereka Web

Squarespace – adalah pembina laman web yang mudah untuk pereka web dan salah satu platform yang paling dikenali untuk usahawan dan kreatif dari seluruh dunia. Sistem ini dapat digunakan untuk memulai berbagai jenis proyek, tetapi sangat unggul dalam pengembangan kedai dalam talian, portfolio profesional, blog dan laman web perniagaan kecil. Pembangun laman web mempunyai sekumpulan ciri khas untuk memenuhi keperluan pemula dan profesional reka bentuk web. Mari kita lihat beberapa dari mereka sekarang.

Untuk pemula:

 • Penyunting WYSIWYG. Menjadi pembangun laman web WYSIWYG, Squarespace adalah platform intuitif dan mudah digunakan untuk pemula. Ini membolehkan anda mengawal proses reka bentuk web dari awal hingga tahap penerbitan dan pengurusan laman web selanjutnya. Perlu diingat bahawa semua pengeditan yang dibuat dalam proses pembuatan laman web disimpan secara automatik, yang menjadikan pilihan pratonton tidak tersedia. Akibatnya, mustahil untuk melihat versi projek akhir sehingga penerbitannya, yang tidak begitu selesa, terutama untuk pemula.
 • Reka Bentuk Responsif. Squarespace menawarkan templat berkualiti tinggi dan dapat disesuaikan sepenuhnya, namun jumlahnya sedikit lebih kecil jika dibandingkan dengan pembangun laman web lain. Editor drag-and-drop sistem yang mudah memungkinkan penyesuaian projek yang mudah, kerana anda dapat membuat blog, portfolio, laman web restoran dan perkahwinan, kedai dalam talian dan jenis projek lain dengan berkesan.
 • Integrasi Berguna. Sistem ini memberikan akses ke beberapa add-on dan widget yang boleh anda pilih dan integrasikan ke dalam projek anda. Anda boleh menggunakan alat analitik berfungsi (Aplikasi Analisis Google atau Metrik Squarespace) untuk mengawal prestasi laman web anda, butang media sosial, borang hubungan, galeri foto / video dan elemen lain yang akan menyumbang kepada fungsi laman web anda.
 • Pembuat Logo. Untuk pengembangan laman web, mempunyai logo berkualiti yang mewakili perniagaan anda pasti merupakan kelebihan. Platform ini menawarkan alat Pembuat Logo yang berguna yang membolehkan anda memuat naik, menyesuaikan atau merancang logo projek anda sendiri dari awal. Sistem ini menawarkan pelbagai alat dan elemen reka bentuk web yang membantu anda memanfaatkan sepenuhnya proses pengembangan logo anda.
 • Platform Blogging. Dengan Squarespace, semua orang dapat mengatur dan mengelola blog untuk mendorong perhatian pengguna dan meningkatkan tingkat kepuasan pelanggan. Enjin bersepadu membolehkan anda menerbitkan dan mengemas kini catatan, menyatukan suapan RSS, menambah tag geolokasi, mengaktifkan komen pengguna dll.

Untuk Profesional:

 • Fokus Reka Bentuk Portfolio. Squarespace mempunyai fokus reka bentuk portfolio khas yang membolehkan membuat dan mengurus portfolio profesional. Pembangun laman web memberi akses kepada kumpulan elemen dan pilihan yang terintegrasi, termasuk Pembangun Halaman Sampul, Editor Halaman Checkout untuk Kedai Digital, pilihan penyuntingan HTML / CSS, Logo & Alat penyuntingan tajuk dll. Terdapat juga Editor Gaya mewah di sini yang membolehkan anda memilih gaya laman web yang diperlukan agar sesuai dengan keperluan dan matlamat projek anda sekarang (halaman blog, halaman indeks, halaman blog dan acara, muka depan, galeri dll.).
 • Alat Pemasaran. Pembangun laman web kaya dengan alat pemasaran yang menyumbang kepada promosi laman web yang berkesan setelah penerbitannya dan interaksi yang berkualiti dengan khalayak sasaran. Ada kemungkinan untuk memulakan dan menguruskan kempen pemasaran e-mel, menggunakan pilihan import / eksport kandungan yang luas, mengintegrasikan pautan ke e-mel dan gambar ke laman web anda, memilih antara pelbagai susun atur e-mel yang boleh anda sesuaikan dengan keinginan anda dll..
 • e-dagang. Platform ini memungkinkan untuk melancarkan dan menguruskan kedai web bersaiz kecil hingga sederhana yang berkualiti. Di antara ciri eCommerce yang dapat anda gunakan, masuk akal untuk menyebut penyediaan keranjang belanja bersepadu, pilihan penyisipan gambar / video, penyediaan parameter paparan produk, sambungan Sijil SSL dan banyak lagi. Ada juga kesempatan untuk menyesuaikan parameter pengiriman / pembayaran, menambahkan variasi produk, melaksanakan program kesetiaan dll.
 • Buka Perisian Bercerita. Alat penceritaan canggih – Unfold – membolehkan merancang kandungan sosial yang kelihatan profesional untuk menyebarkannya lebih jauh dalam sumber yang sesuai. Pengguna mendapat akses ke lebih dari seratus templat pereka dan elemen penyesuaian yang memungkinkan untuk membuat kandungan unik dan menarik untuk perkongsian sosial.
 • Platform Pembangun Profesional. Platform Pengembang Squarespace membolehkan anda membuat laman web khusus untuk penggunaan profesional. Ini adalah pilihan yang baik untuk semua orang, yang hanya bermaksud untuk memulakan (atau sudah berjaya) projek perniagaan reka bentuk web bebas. Terdapat peluang untuk mengintegrasikan dengan perkhidmatan pihak ketiga, menyesuaikan templat siap pakai atau merancang yang anda sendiri dari awal.

Kos: Squarespace adalah pembangun laman web dengan harga yang sederhana, yang mempunyai rancangan untuk memenuhi segala keperluan dan tujuan reka bentuk web. Sistem ini tidak mempunyai rancangan percuma namun ada percubaan 14 hari percuma yang membolehkan anda menguji semua ciri langganan berbayar sebelum memilih yang akan dinaik taraf. Kos rancangan berbayar bermula dengan $ 12 / bln.

Cuba Squarespace secara percuma

Weebly – Penyelesaian Hebat untuk Membuat Laman Web Portfolio

Weebly - Penyelesaian Hebat untuk Membuat Laman Web Portfolio

Weebly – adalah penyelesaian terbaik untuk membuat laman web portfolio dan salah satu pembangun laman web paling mudah untuk memulakan projek berasaskan web lain. Platform ini menyediakan spektrum luas alat penyesuaian reka bentuk, sekumpulan templat responsif yang kaya, pelbagai integrasi, eCommerce dan pilihan pemasaran. Sistem ini juga dapat difahami oleh pemula dan pembangun web yang mahir kerana banyak yang ditawarkan kepada kedua-dua kategori pengguna. Lihatlah ciri-ciri yang paling khas dari pembangun laman web untuk mengetahui apa sebenarnya stoknya.

Untuk pemula:

 • Platform Blogging. Weebly dilengkapi dengan platform blogging yang boleh dipercayai dan dilengkapi dengan ciri-ciri yang memungkinkan untuk menghubungkan blog ke laman web anda dalam beberapa minit lagi. Ini membolehkan anda menarik perhatian pengguna dengan memposting dan mengemas kini artikel yang berkaitan dengan niche, menyatukan fail media dan kandungan lain yang berkaitan, menjadwalkan penerbitan baru, membolehkan pilihan memberi komen, berkongsi catatan di rangkaian sosial dan lain-lain. Terdapat banyak templat blog untuk dipilih untuk membuat blog anda unik dan diperibadikan sepenuhnya.
 • Kesepaduan Blok. Untuk mempermudah proses pengembangan laman web untuk pemula, pembangun laman web menawarkan pelbagai blok yang terdapat di papan pemuka. Bersama dengan elemen laman web standard seperti tayangan slaid, galeri dan lain-lain, platform ini membolehkan penyisipan kod yang membantu memberikan projek anda pada penampilan yang tinggi.
 • Pilihan Penyuntingan Kandungan yang Luas. Kerumitan proses penyesuaian laman web bergantung pada tahap kemahiran pengguna dan harapan mereka. Secara amnya, Weebly menggunakan grid kandungan, tetapi ada juga peluang penyuntingan laman web DIY. Oleh itu, walaupun pemula dapat mengedit blok teks di sini, mengubah tetapan elemen yang ada, mengubah saiz dan memotong bingkai dll. Ketiadaan penyuntingan sebaris dan masker input menjadikan platform ini pilihan yang baik untuk bukan teknisi.
 • Penyuntingan Mudah Alih. Pengguna juga dapat mengedit laman web mereka melalui peranti mudah alih mereka kerana ada aplikasi web yang terpisah, yang memungkinkan untuk proses ini. Semua langkah penyesuaian laman web mudah alih diselesaikan dengan beberapa klik di sini, sementara prosesnya sendiri cukup intuitif dan mudah.

Untuk Profesional:

 • Penyesuaian Templat Dalam. Templat Weebly responsif secara lalai, sementara editor WYSIWYGnya membolehkan pengguna menyesuaikan projek mereka dalam mod visual. Pembangun web profesional, bagaimanapun, juga memiliki akses ke editor HTML / CSS lanjutan, yang memungkinkan mereka menyesuaikan projek mereka dengan kelebihan, mendapatkan hasil akhir yang tinggi.
 • Integrasi Lanjutan. Pembangun laman web memberikan pelbagai pilihan widget, aplikasi dan tambahan yang boleh anda pilih dan gabungkan dalam projek anda. Senarai elemen ini merangkumi tayangan slaid, koleksi gambar, fail media, peta, kotak carian dan apa yang tidak. Ketersediaan ciri “Embed Code” membolehkan menambahkan jumlah elemen yang diperlukan ke laman web anda untuk memberikannya penampilan mewah.
 • e-dagang. Weebly telah mendapat tumpuan eCommerce yang kuat setelah bergabung dengan Square. Oleh itu, sistem ini membolehkan anda memulakan semua jenis projek eCommerce, tanpa mengira tahap kerumitan dan fungsi mereka. Mesin dilengkapi dengan troli beli-belah terpadu dan pilihan penyesuaian reka bentuk kedai web dalam, fleksibiliti ciri eCommerce, pilihan pembayaran / penghantaran, kawasan penapis carian, import / eksport produk CSV, tawaran kesetiaan eksklusif dan banyak lagi.
 • Alat Promosi Weebly. Sekiranya anda merancang untuk terlibat dalam pembangunan laman web profesional, alat Promosi Weebly pasti akan sangat berguna untuk anda. Ini merangkumi ciri pemasaran e-mel yang luas, termasuk peluang untuk memilih dari pelbagai jenis dan susun atur e-mel (buletin, persembahan acara dan produk, buletin promo dll.). Ciri-ciri ini meningkatkan keberkesanan kempen pemasaran e-mel yang dilancarkan dengan Weebly.

Kos: Weebly menawarkan polisi harga yang sederhana, membiarkan pelanggannya memilih dari beberapa jenis rancangan. Pembangun laman web mempunyai rancangan percuma yang berlangsung selama jangka masa yang tidak terhad, yang membolehkan anda menguji fungsi sistem dan beberapa rancangan berbayar yang disertakan dalam dua pakej – untuk laman web Standard dan eCommerce. Kos langganan Weebly bermula dengan $ 4 / bln, yang merupakan tawaran yang sangat berpatutan untuk semua orang.

Cuba Weebly Secara Percuma

Pokoknya

Keperluan untuk laman web berkualiti terus meningkat dan begitu juga permintaan untuk alat membina laman web berkualiti tinggi. Di sinilah pembangun laman web terbukti berguna untuk pemula dan profesional.

Apa yang anda juga harus sedar bahawa sistem ini tidak boleh dianggap sebagai alternatif untuk merekrut pereka web yang berpengalaman, terutamanya jika anda memerlukan pendekatan individu untuk membuat projek anda. Sebaliknya, banyak pembangun web profesional menggunakan pembangun laman web sebagai alat yang berguna, sarat dengan ciri dan kuat yang membantu mereka mempercepat kerja pada projek pelanggan tanpa berkompromi dengan hasilnya.

Bagi pemula, pembangun laman web menjadi asas yang bagus untuk memperoleh atau meningkatkan kemahiran reka bentuk web mereka, mendapatkan latihan yang diperlukan dan hanya bereksperimen dengan pelbagai jenis sistem untuk melancarkan laman web mudah untuk kegunaan peribadi.

Buat laman web secara percuma

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map