Pembina Laman Web Agensi Pelancongan Terbaik

Pembina Laman Web Agensi Pelancongan Terbaik


Memulakan perniagaan pelancongan selalu menjadi cabaran, terutama bagi para usahawan, yang tidak pernah melakukannya sebelum ini dan tidak mempunyai idea tunggal mengenai langkah dan kemahiran yang melibatkan proses ini. Sama ada anda sudah menjalankan agensi pelancongan atau hanya merancang untuk melancarkannya, anda tidak akan perlu membina laman web untuk mewakili perniagaan anda di web.

Laman web pelancongan adalah destinasi utama untuk pelanggan semasa dan berpotensi anda. Ini juga merupakan sumber maklumat terbaik mengenai syarikat, perkhidmatan dan kemas kini yang anda tawarkan, dasar harga dan isu-isu penting yang lain. Laman web agensi pelancongan dengan ciri lengkap dapat memberikan banyak maklumat berkaitan industri kepada pelanggan anda, yang tidak terdapat dalam bahan iklan lain atau sumber maklumat luar talian yang lain.

Bukan rahsia lagi bahawa ejen pelancongan sibuk sepanjang masa, membantu pelanggan mereka mendapatkan lawatan terbaik dengan kos yang berpatutan dan menangani masalah berkaitan perniagaan yang lain. Ini jelas memerlukan banyak usaha dan masa, menghalang pemilik perniagaan daripada terlibat dalam pembangunan laman web DIY. Namun, tidak ada akal untuk menyewa master web untuk merancang laman web agensi pelancongan kerana ini adalah penyelesaian yang cukup mahal. Walaupun anda mencubanya dan mengupah seseorang untuk membangunkan laman web untuk anda, anda tidak akan dapat mengemas kini dan menguruskan projek sendiri tanpa mengetahui asas proses reka bentuk web.

Satu-satunya penyelesaian yang munasabah dalam kes ini adalah menggunakan pembangun laman web – alat reka bentuk web yang ringkas, mudah digunakan dan berpatutan yang membolehkan anda membuat laman web tanpa pengekodan atau pengalaman yang diperlukan. Pembangun laman web agensi pelancongan all-in-one dan pelancongan menyediakan banyak pilihan ciri dan perkhidmatan yang berfokus pada niche yang akan memberi kesan positif terhadap prestasi laman web anda dan promosi selanjutnya.

Bersama dengan memberikan maklumat eksplisit mengenai syarikat, pencapaian, perkhidmatan, lawatan dan harga syarikat anda, laman web agensi pelancongan anda akan menjadi destinasi utama bagi pengguna yang ingin mengetahui kemas kini perniagaan anda, tawaran yang hebat (ini sangat penting bagi pelancong), tawaran terbaik, diskaun, berita, kemas kini dan fakta berkaitan lain yang tidak dapat mereka ketahui di tempat lain.

Kami Menguji 8 Pembangun Laman Web Agensi Pelancongan Terbaik:

 1. Wix – Pembina Laman Web TERBAIK untuk Agensi Pelancongan
 2. WordPress – Platform Terbaik untuk Blog Perjalanan
 3. uKit – Pembina Laman Web Ejen Pelancongan Terbaik
 4. Ucraft – Platform Dalam Talian Untuk Membuat Halaman Pendaratan
 5. SITE123 – Pembina Laman Web untuk Pengendali Jelajah
 6. Bookmark – Pembina Laman Web yang dikuasakan A.I.
 7. uCoz – Pembina Komuniti Perjalanan yang benar-benar PERCUMA
 8. Shopify – Platform E-dagang Terbaik untuk Laman Perjalanan

Bagi mereka, yang mencari pembangun laman web agensi pelancongan terbaik, kami telah mengkaji setiap sistem yang disenaraikan di atas. Perbandingan terperinci mereka akan membantu anda menemui platform yang paling sesuai untuk laman web agensi pelancongan anda dan memenuhi keperluan pembangunan laman web anda. Mari mulakan sekarang.

Wix – Pembina Laman Web TERBAIK untuk Agensi Pelancongan

Wix - Pembina Laman Web TERBAIK untuk Agensi Pelancongan

Wix – adalah pembangun laman web all-in-one TERBAIK untuk agensi pelancongan, ejen dan pengendali pelancongan. Platform ini merangkumi kemudahan penggunaan, kemudahan, kemampuan, fungsi mewah dan pendekatan reka bentuk web yang intuitif. Sistem ini diminati oleh pengguna dari seluruh dunia dan tidak sia-sia. Wix hadir dengan senarai ciri lengkap yang diperlukan untuk memulakan dan mengurus laman web agensi pelancongan yang mengagumkan tanpa menghabiskan banyak wang di dalamnya. Sudah tiba masanya untuk mendapatkan sorotan utama platform dengan segera:

 • Templat Perjalanan. Ketika datang ke koleksi templat perjalanan, sistem ini menawarkan tema disesuaikan dan mudah alih yang layak untuk membina laman web untuk pengendali pelancongan, agensi pelancongan, lawatan makanan, syarikat pelancongan, hotel, blog pelancongan, perjalanan safari, jurugambar perjalanan, kapal layar dan halaman pendaratan khas untuk syarikat pelancongan.
 • Widget Perjalanan. Sistem ini membolehkan memilih antara banyak widget percuma dan berbayar yang akan menjadi tambahan yang bagus untuk laman web agensi pelancongan anda (Widget Peta dan Laluan Moovit untuk memberikan pilihan transit yang sangat baik ke lokasi tepat anda, Peta Hotel dan Airbnbs untuk memberikan tempat terbaik untuk tinggal berdekatan dengan majlis anda dll..)
 • Alat Interaksi Pelanggan. Wix App Market menawarkan koleksi widget dan sambungan yang dapat diintegrasikan yang memungkinkan untuk berhubung dengan pelanggan dengan berkesan pada bila-bila masa sepanjang hari (123 Pembuat Bentuk, Panggilan Balik, Janji Temu Daring Dalam Talian, Sembang Langsung, Borang Wix, Kalendar Acara Google, Kalendar Acara, Tempahan Wix, Penjadualan Pro, Testimoni Tidak Berguna, Berita Terkini, Sembang Wix, Pengurusan Perhubungan + CRM, dll..).
 • Maklumbalas Pelanggan. Sistem ini membolehkan pengintegrasian widget dan peluasan yang memungkinkan pelanggan menyiarkan ulasan mereka dan berkongsi komen mereka untuk tujuan pemasaran yang dipertingkatkan (Ulasan Pelanggan, Ulasan Saya, Komen, Yelp, Komen +, Pembangun Testimoni, Testimoni Sosial, Komen Suara + dll.).
 • Tempahan Wix. Aplikasi ini memungkinkan untuk membuat janji temu, mendaftar untuk perjumpaan, membuat pembayaran secara langsung di laman web untuk membuat jadual kerja dan rancangan pelanggan anda lebih teratur.
 • Forum. Pembina laman web memungkinkan untuk tambahkan forum ke laman web anda untuk membolehkan pengguna semasa dan berpotensi bergaul antara satu sama lain, bincangkan topik yang mereka minati dan kongsi pengalaman perjalanan mereka. Ada kemungkinan untuk menambah sebilangan cabang dan topik yang menumpukan pada perjalanan untuk memberikan maklumat terkini yang akan digalakkan pengguna untuk mengetahui.
 • Blogging. Wix juga membolehkan anda menyambungkan blog dengan ciri lengkap ke laman web anda untuk memastikan pelanggan agensi pelancongan mendapat maklumat mengenai acara yang dirancang, dikemas kini dan berita yang ingin anda kongsikan kepada mereka. Terdapat juga peluang untuk memuat naik artikel khusus yang memberikan maklumat yang berkaitan dengan perjalanan yang akan diberi manfaat oleh pengguna apabila merancang percutian atau perjalanan perniagaan mereka..

Kos: Sebagai pembangun laman web yang mempunyai ciri, Wix membuka peluang untuk menguji keseluruhan rangkaian fiturnya dengan menggunakan rancangan percuma. Pilihan ini cukup untuk menentukan titik kuat dan lemah utama platform sebelum memutuskan penggunaannya selanjutnya. Apa yang harus anda ketahui adalah bahawa rancangan Wix percuma tidak berfungsi sama sekali untuk pembangunan projek yang kompleks.

Sekiranya anda berhasrat untuk melancarkan laman web agensi pelancongan yang berfungsi, anda perlu meningkatkan ke salah satu rancangan berbayarnya. Untuk tujuan ini, Wix kini menawarkan dua kumpulan rancangan, iaitu Standard dan Business / eCommerce. Masing-masing merangkumi langganan individu yang berbeza dari segi dan kosnya. Oleh itu, kos langganan Standard Wix bermula dengan $ 13 / bln untuk mencapai $ 39 / bln, sementara Rancangan Perniagaan adalah $ 23 / bln dan lebih tinggi.

Cuba Wix secara Percuma

WordPress – Platform Terbaik untuk Blog Perjalanan

WordPress - Platform Terbaik untuk Blog Perjalanan

WordPress – adalah platform yang dipercayai dan mempunyai ciri penuh (CMS) untuk blog pelancongan dan pelancongan. Sistem ini akan berfungsi dengan baik untuk pembangunan laman web agensi pelancongan atau pengendali pelancongan popular yang penuh dengan ciri. Ini menonjol dari orang ramai kerana pilihan integrasi canggih, alat penyesuaian reka bentuk mewah dan ciri penyuntingan kod. Walau bagaimanapun, aspek yang terakhir memerlukan pemahaman mengenai isi pelajaran. Sebab untuk menggunakan platform adalah seperti berikut:

 • Templat Perjalanan. Anda boleh melihat templat perjalanan percuma dan berbayar yang ditawarkan oleh sistem serta tema-tema tersebut, yang tersedia dalam talian.
 • Plugin Bersepadu untuk Agen Pelancongan. WordPress terkenal dengan pilihan penyatuan plugin yang kuat (plugin paling popular yang boleh anda gunakan untuk laman web pelancongan anda termasuk PanoPress, Orioly Book Now, Tour Master, WPML Plugin, Polylang, The Event Calendar, WooTour dll..).
 • Plugin Interaksi Pelanggan. Untuk memastikan interaksi yang memuaskan dengan pelanggan, anda juga dapat mengintegrasikan sejumlah pemalam, seperti Butang Kongsi Sosial yang Mudah, Plugin Portal Pelanggan, Plugin Permintaan Panggilan Balik, Bar Pemberitahuan WP Pro, Kawasan Pelanggan WP dll.

Kos: WordPress percuma dimuat turun untuk semua orang. Anda boleh menguji ciri sistem selama yang anda perlukan. Ingatlah bahawa untuk menerbitkan dan mempromosikan laman web pelancongan, anda harus membeli hosting dan nama domain untuk itu. Kos akhirnya akan bergantung kepada syarat-syarat yang dinyatakan dalam rancangan. Contohnya, yang berpatutan Bluehost pelan berharga $ 2.95 sebulan. Selain itu, anda akan menghadapi keperluan untuk melabur dalam pemalam dan penyatuan templat.

Cuba WordPress Sekarang

uKit – Pembina Laman Web Ejen Pelancongan Terbaik

uKit - Pembina Laman Web Ejen Pelancongan Terbaik

uKit – adalah pembangun laman web perniagaan kecil termudah untuk membuat laman web agensi pelancongan. Kelimpahan ciri, tema, aplikasi dan alat penyesuaian reka bentuk canggih yang mesti dimiliki oleh mana-mana laman web pelancongan menjadikan perkhidmatan ini sebagai salah satu wakil terbaik. Lihatlah beberapa ciri khasnya sekarang:

 • Koleksi Templat Perjalanan. Sistem ini menawarkan banyak koleksi berfokus pada perjalanan tema responsif, yang dapat disesuaikan dengan mudah untuk memenuhi keperluan pemula dan profesional reka bentuk web (anda boleh memilih antara agensi pelancongan, mendaki gunung atau lawatan Eropah, perkhemahan laut, aktiviti pelancongan percutian, pelancongan eko, tema perjalanan pelayaran atau memilih templat kosong untuk mereka bentuk laman web dari awal).
 • Koleksi Widget Kaya. uKit menawarkan pilihan widget yang cukup baik yang disertakan dengan kandungan khusus dan merupakan tambahan yang baik untuk mana-mana laman web pelancongan (Sembang Dalam Talian, Butang Rangkaian Sosial, Garis Masa, Komen Pengguna, Kalkulator Perkhidmatan, Pemasa dll.).
 • Ciri CallBack. Dengan mengintegrasikan widget, anda dapat memberi peluang kepada klien anda untuk meninggalkan permintaan panggilan balik mereka sehingga anda dapat menghubungi mereka pada waktu yang paling sesuai sepanjang hari.
 • Sembang Langsung. Dengan ciri LiveChat yang ditawarkan oleh uKit, anda akan terus berhubungan dengan pelanggan, yang mempunyai sebarang pertanyaan atau memerlukan sokongan dan bantuan dalam talian tepat waktu.
 • Pratonton Laman Web. Pembina laman web membenarkan pratonton laman web anda semasa masih dalam pembangunan. Ini membolehkan anda melihat kesalahan dan bug yang ada untuk mengedit projek dengan cepat dan menyingkirkannya sebelum penerbitan laman web. Ciri Pratonton juga memungkinkan untuk melihat bagaimana projek siap pakai anda kelihatan pada peranti mudah alih dan desktop.
 • Sijil SSL percuma. Pembangun laman web memungkinkan untuk menyambungkan ciri Sijil SSL untuk meningkatkan keselamatan sumber dan memberikan tahap kredibiliti yang diinginkan di laman web perjalanan anda.

Kos: uKit mempunyai polisi harga yang berpatutan, walaupun ia tidak menawarkan pelan percuma. Sebaliknya, sistem ini menyediakan percubaan 14 hari, di mana anda boleh menguji semua ciri yang anda minati. Pelan uKit termurah berharga $ 4 / bln, sementara pelan paling mahal berharga $ 12 / bln.

Cuba uKit secara percuma

Ucraft – Platform Dalam Talian untuk Membuat Halaman Pendaratan

Ucraft - Platform Dalam Talian untuk Membuat Halaman Pendaratan

Ucraft – adalah pembangun laman web awan, yang menawarkan cara mudah untuk melancarkan laman web pelancongan yang baik. Pembangun laman web juga terkenal dengan koleksi alat pereka, templat responsif, pencipta halaman pendaratan percuma dan alat penyesuaian logo. Berikut adalah kelebihan utama perkhidmatan ini:

 • Templat Niche Responsif. Ucraft mempunyai koleksi templat responsif siap pakai yang direka khas untuk wakil industri pelancongan.
 • Integrasi Pihak Ketiga. Sekiranya anda merasakan bahawa jumlah elemen yang ada tidak mencukupi untuk laman web agensi pelancongan anda, anda boleh memilih penyatuan pihak ketiga yang mungkin merangkumi spektrum keperluan promosi, pemasaran dan analitik yang luas (Interkom, Disqus, LiveAgent, Facebook Messenger, Uservoice, Zendesk Chat, Jivosite dll.).
 • Pencipta Halaman Pendaratan Percuma. Untuk mendorong perhatian pengguna dan meningkatkan kadar penglibatan pelanggan, anda boleh membina halaman arahan untuk laman web pelancongan anda tanpa sebarang kos.
 • Pembuat Logo Percuma. Ciri ini memungkinkan untuk membuat logo unik untuk laman web agensi pelancongan anda untuk membuatnya menonjol dari orang ramai dan meningkatkan reputasinya.
 • Sokongan Bahasa. Sekiranya anda bertujuan menarik pelanggan dari luar negara atau berurusan dengan rakan antarabangsa, sokongan berbilang bahasa yang disediakan oleh Ucraft akan menjadi kelebihan penting.

Kos: Ucraft mempunyai rancangan percuma yang akan berfungsi dengan baik untuk pengguna tersebut, yang berhasrat untuk menjimatkan sejumlah anggaran dan memulakan halaman pendaratan percuma atau jenis laman web lain tanpa sebarang kos. Walau bagaimanapun, anda harus sedar bahawa laman web percuma tidak mempunyai fungsi yang menghalang anda daripada memanfaatkan sepenuhnya. Mengenai pilihan berbayar, kosnya berbeza berdasarkan rancangan dan syarat yang mereka maksudkan. Langganan Pro Website yang paling berpatutan akan dikenakan $ 10 / bln, sementara Pelan Tanpa Had yang paling mahal adalah $ 69 / bln. Sekiranya anda tidak yakin dengan ciri yang dilampirkan oleh setiap rancangan, tempoh percubaan 14 hari yang ditawarkan oleh pembangun laman web akan membantu anda mengambil keputusan yang tepat.

Cubalah Ucraft secara percuma

SITE123 – Pembina Laman Web untuk Pengendali Jelajah

SITE123 - Pembina Laman Web untuk Pengendali Jelajah

Site123 – adalah pembina laman web mudah untuk pengendali pelancongan yang membolehkan membuat laman web berkualiti tanpa kemahiran atau kepakaran pengekodan diperlukan. Platform ini dilengkapi dengan panduan berinformasi dan berharga mengenai bagaimana melancarkan projek dengannya. Terdapat editor drag-and-drop yang memudahkan proses pengembangan laman web DIY untuk pemula dan pereka web yang mahir. Disenaraikan di bawah adalah sorotan pembangun laman web yang paling istimewa:

 • Pembuat Logo. Sekiranya perniagaan anda tidak mempunyai logo yang melambangkannya di web, SITE123 membolehkan membuatnya dengan mudah. Tidak perlu ada pro reka web atau pakar pengkodan untuk membuat logo perniagaan anda sendiri di sini. Cukup gunakan set alat dan elemen bersepadu yang ditawarkan oleh Pembuat Logo untuk mereka bentuk logo yang paling sesuai dengan laman web agensi pelancongan anda.
 • Sokongan pelbagai bahasa. SITE123 dilengkapi dengan sokongan pelbagai bahasa, yang memungkinkan untuk membuat beberapa versi bahasa dari laman web agensi pelancongan anda. Ini dapat membantu meningkatkan trafik laman web dan pangkalan pelanggan anda dalam jangka masa panjang.
 • Alat Interaksi Pelanggan. Pembangun laman web memberi akses kepada pelbagai alat interaksi pelanggan yang memungkinkan untuk meningkatkan kadar penglibatan pelanggan dan mendorong interaksi pengguna yang aktif.
 • Pembina Bentuk Bersepadu. Sistem ini membolehkan anda membuat dan menambah pelbagai jenis borang dalam talian ke laman web agensi pelancongan anda untuk memberi kebebasan bertindak kepada pengguna. Anda boleh mendapatkan akses ke banyak susun atur dan elemen bentuk khusus untuk membuat borang yang sesuai dengan pengkhususan laman web anda dan dapat meningkatkan prestasinya.
 • Blogging. Platform ini dilengkapi dengan enjin blog yang layak, yang memungkinkan untuk menyambungkan blog yang lengkap dengan laman web pelancongan anda. Di sinilah anda dapat menyiarkan artikel fokus perjalanan untuk membangkitkan minat pelanggan, menjana lalu lintas dan pendapatan dalam jangka masa panjang.
 • Pasar Aplikasi. SITE123 juga menonjol daripada orang ramai kerana App Market bersepadu yang memberi akses kepada puluhan widget dan tambahan, seperti Sokongan Sembang Langsung, Galeri, Borang, Alat analisis, Sosial, tempahan dan banyak lagi. Dengan menggunakan widget ini dan widget lain, anda dapat memanfaatkan sepenuhnya laman web agensi pelancongan anda.
 • Integrasi Media Sosial. Ciri ini memungkinkan untuk meningkatkan reputasi laman web anda di rangkaian sosial dengan berkongsi berita, kemas kini industri, acara berjadual, rancangan dan data lain yang berkaitan dengan laman web anda.

Kos: SITE123 adalah salah satu pembangun laman web DIY yang paling mudah dan berpatutan. Ini mempunyai rancangan sepenuhnya percuma untuk semua orang yang bermaksud untuk memulakan laman web dengan sistem dan mempunyai niat untuk menguji set fiturnya terlebih dahulu. Begitu juga, platform ini menawarkan empat rancangan berbayar, dengan kos antara $ 10.80 dan $ 28.80 sebulan.

Cubalah Site123 secara Percuma

Bookmark – Pembina Laman Web yang Dikuasai A.I.

Bookmark - A.I.- Pembina Laman Web yang Dikuasakan

Bookmark – adalah pembangun laman web berasaskan AI yang maju, sesuai untuk laman web pelancongan. Anda tidak perlu menjadi pakar pengekodan untuk membina laman web yang menakjubkan dengan Bookmark. Cukup gunakan alat AI untuk menyediakan kandungan anda dan menonton hasilnya! Sorotan utama pembangun laman web adalah seperti berikut:

 • Pembantu AIDA. Alat Kecerdasan Buatan secara automatik mengatasi pembuatan laman web, jika anda menentukan jenis laman web perjalanan yang anda perlukan dan menyerahkan semua kandungan yang ingin anda tampilkan.
 • Ciri Fokus. Sistem ini menawarkan sekumpulan blok siap pakai yang dapat anda pilih, sesuaikan dan gabungkan ke dalam laman web perjalanan anda, menggunakan modul seperti pautan, teks, petikan, peta, borang hubungan, butang rangkaian sosial, maklum balas dan borang hubungan dan lain-lain.
 • Ciri Acara. Bahagian acara membolehkan memuat naik acara yang akan datang ke laman web pelancongan anda agar mereka mengetahui apa yang sedang berlaku dalam perniagaan anda.
 • Enjin eCommerce. Bookmark mempunyai mesin eCommerce yang baik, yang membolehkan anda menambahkan kedai dalam talian kecil hingga pertengahan ke laman web pelancongan anda, di mana anda boleh menjual lawatan, aksesori dan barang-barang lain yang diminati oleh pelanggan.

Kos: Pembangun laman web mempunyai rancangan percuma dan dua langganan berbayar. Pelan percuma sudah cukup untuk menguji semua ciri sistem, sementara langganan berbayar menambah fungsi pada projek anda. Untuk mendapatkan langganan berbayar, anda harus membelanjakan $ 11.99 dan $ 24.99 sebulan. Terdapat juga peluang untuk membuat pembayaran bulanan, tetapi kos rancangannya akan sedikit lebih tinggi dalam kes ini – $ 15 dan $ 30 sebulan.

Cuba Bookmark secara percuma

uCoz – Pembina Komuniti Perjalanan yang benar-benar PERCUMA

uCoz - Pembina Komuniti Perjalanan yang benar-benar PERCUMA

uCoz – adalah pembangun komuniti pelancongan yang benar-benar percuma, yang membolehkan bukan teknisi dan profesional reka bentuk web memulakan projek berkaitan perjalanan berkualiti dari awal. Platform ini dilengkapi dengan sekumpulan modul berfungsi, penyunting web DIY yang mudah dan intuitif, enjin blog dan eCommerce dan ciri-ciri mewah lainnya. Mari kita segera mendaftar:

 • Enjin Blog. Pembangun laman web dilengkapi dengan mesin blog canggih yang memungkinkan untuk menyambungkan blog yang lengkap dengan laman web agensi pelancongan anda. Ini adalah tempat di mana anda dapat menyiarkan dan mengemas kini artikel yang berkaitan dengan niche, memulakan perbincangan pengguna dan hanya berhubung dengan pelanggan semasa dan bakal anda.
 • Modul Forum. Sebagai sistem berasaskan modul, uCoz membolehkan memilih dari beberapa modul untuk meningkatkan prestasi laman web pelancongan anda. Modul forum membolehkan mewujudkan forum komuniti, di mana anda dapat berkomunikasi dengan pelanggan, menambah dan mengemas kini cabang forum, topik dan perbincangan baru.
 • Pilihan Keahlian. Semasa mengurus laman web berasaskan uCoz anda, anda akan dapat memberikan hak keahlian kepada pengguna yang ingin anda bekerjasama. Terserah anda untuk menetapkan parameter akses laman web atau membatasi akses pengguna sama sekali berdasarkan matlamat reka bentuk web yang anda capai.

Kos: Pembina laman web pada mulanya percuma dan anda boleh menguji fungsinya tanpa sebarang kos untuk mengetahui apa yang anda harapkan daripadanya. Untuk memanfaatkan set fitur uCoz secara maksimal, masuk akal untuk meningkatkan ke salah satu daripada empat langganan berbayar yang disertakan dengannya. Kos mereka bermula dengan $ 3 / bln untuk Pelan Asas termurah dan naik $ 8 / bln untuk Pelan Maksimum termahal.

Cubalah uCoz secara Percuma

Shopify – Platform eCommerce Terbaik untuk Laman Perjalanan

Shopify - Platform eCommerce Terbaik untuk Laman Perjalanan

Shopify – adalah platform eCommerce terbaik untuk laman web pelancongan, yang dilengkapi dengan pelbagai ciri eCommerce canggih dan alat bersepadu. Sistem ini menonjol dari banyak orang kerana banyaknya pemasaran, pengembangan kedai web dan ciri promosi yang menyumbang kepada proses pembuatan laman web yang mudah, selamat dan berkesan. Berikut adalah senarai ciri Shopify yang harus diketahui oleh pengguna, ketika meneruskan proses pengembangan laman web:

 • Perisian POS. Shopify dilengkapi dengan ciri Point of Sale yang menyumbang kepada fungsi laman web. Ciri ini memungkinkan untuk membuat penjualan dalam talian dan luar talian, sehingga meningkatkan pangkalan pelanggan dan aliran lalu lintas.
 • Pilihan Penyegerakan. Perisian eCommerce memungkinkan penyegerakan akaun anda dengan berkesan dan pantas dengan pasaran yang popular dan perkhidmatan luaran. Ini membolehkan anda meningkatkan prestasi laman web dan menarik perhatian pengguna yang bersedia bekerjasama dengan anda.
 • Realiti Bertambah (AR) Ciri. Penggabungan ciri AR bukan sahaja meningkatkan perhatian pelanggan anda, tetapi juga meningkatkan populariti laman web anda, meningkatkan aliran lalu lintas, menjana penjualan baru dan membantu mencapai objektif yang anda tetapkan dengan keberkesanan maksimum dan pelaburan waktu / usaha minimum. Integrasi AR membolehkan pengguna mengetahui perincian tawaran yang anda buat dengan menggunakan pendekatan 3D.
 • Pengurusan produk. Semasa melancarkan laman web agensi pelancongan, anda boleh mencapai objektif untuk memuat naik item / tawaran yang anda miliki serta menampilkan tawaran istimewa. Shopify menawarkan pilihan dan alat pengurusan produk mewah yang membolehkan anda menambah keterangan produk berkualiti, membuat tetingkap pertunjukan yang menarik, menggunakan ciri import / eksport CSV dll..
 • Sokongan pelbagai bahasa. Shopify juga menawarkan sokongan berbilang bahasa, yang sangat penting dalam pembangunan laman web agensi pelancongan berbilang bahasa. Dengan tersedia dalam beberapa bahasa, laman web anda akan membantu menarik perhatian rakan dan pelanggan yang berpotensi.

Kos: Shopify mempunyai dasar harga yang serba boleh dan sederhana, yang menawarkan beberapa rancangan untuk dipilih berdasarkan spesifikasi, parameter laman web pelancongan anda serta niat reka bentuk / perniagaan web. Tidak ada rancangan yang benar-benar percuma di sini namun pengguna boleh memilih dari beberapa langganan. Pelan termurah berharga $ 9 / bln, sementara langganan paling mahal berharga $ 299 / bln. Percubaan 14 hari percuma akan membantu anda menemui ciri khas rancangan yang anda minati untuk membuat pilihan yang tidak akan anda sesali selepas itu.

Cuba Shopify secara percuma

Pokoknya

Melancarkan laman web adalah mustahak bagi mana-mana agensi pelancongan yang bertujuan untuk mengembangkan perniagaan dan menarik minat pelanggan. Namun, tidak mudah untuk memulakan dan mengurus laman web, terutama untuk pengguna yang tidak berpengalaman. Di sinilah anda tidak akan berjaya tanpa alat reka bentuk web yang berguna seperti pembina laman web.

Sistem ini merangkumi pelbagai ciri untuk menjadikan laman web pelancongan anda kelihatan menarik dan berprestasi. Pembina laman web biasanya menyediakan pilihan templat responsif yang telah dirancang sebelumnya, pelbagai alat penyesuaian reka bentuk, papan pemuka yang mudah digunakan dan bagus Parameter pengoptimuman SEO. Ini adalah faktor utama yang menyumbang kepada hasil yang baik.

Tidak perlu dikatakan bahawa memilih pembina laman web adalah tugas yang rumit, tetapi tidak semestinya menjadi masalah besar, jika anda bersedia melaburkan masa dan usaha anda. Sistem yang dikaji dalam jawatan adalah peneraju dalam niche reka bentuk web kontemporari dan harus dipertimbangkan terlebih dahulu, ketika membuat pilihan. Luangkan masa anda untuk menguji masing-masing untuk mengetahui ciri, kebaikan dan keburukan, spesifikasi dan implikasi mereka sebelum mengambil keputusan akhir.

Buat laman web pelancongan secara percuma

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map