Pembina Laman Web AI Terbaik

pembangun laman web teratas dengan kepintaran buatan


Kita sering mengetahui konsep kecerdasan buatan dan menyaksikan bagaimana telefon pintar kita menjadi “lebih pintar”. Kami juga telah terbiasa dengan kombinasi kata “networkist koneksi”. Suasana dunia teknologi moden terus mengajar kita bahawa perkakas dan peranti akan menjadi lebih pintar pada masa akan datang dan kita akan dapat bergantung pada keputusan yang mereka buat dalam ceruk yang berbeza.

Adakah anda ingin melihat perkhidmatan yang dapat membuat laman web yang berjaya dalam mod automatik dengan menggunakan data yang disediakan?

Terdapat algoritma tertentu, yang menganalisis maklumat yang dihantar, menghubungkannya dengan pangkalan data, membandingkan butiran yang berasingan, mencari maklumat tambahan, menentukan reka bentuk susun atur laman web yang paling berkesan berdasarkan kriteria tertentu dan memaparkan hasilnya.

Kedengarannya hebat, bukan? Anda hanya perlu menjawab beberapa soalan, tunggu selama beberapa minit dan dapatkan sesuatu yang anda tidak akan malu untuk diterbitkan di laman web dan menjemput pelanggan untuk melawat laman web anda. Pembina laman web seperti itu sudah ada! Sebahagian daripada mereka sudah berada dalam mod ujian, sementara yang lain sudah tersedia dalam talian. Ya, masih terlalu awal untuk membincangkan kelebihan yang tidak ketara dan hasil yang luar biasa. Namun, idea itu memikat, ia direalisasikan dan perkembangannya berlanjutan dalam tempo yang cukup bagus.

 • Kecerdasan buatan adalah pemodelan tingkah laku pintar berdasarkan prinsip rangkaian koneksi yang berfungsi sebagai sistem saraf organisma biologi.
 • Terdapat beberapa kelompok kecil yang saling berkaitan yang berfungsi menyelesaikan tugasan tertentu.
 • Sistem ini secara beransur-ansur mendapat pendidikan (yang merupakan ciri utama AI sebenar), mengumpulkan maklumat dan cara penafsirannya, membandingkan hasil akhir.

Trend AI semakin popular. Banyak pengguna cenderung menggunakan pilihan alat pintar ini dalam sistem mereka, kerana masa depan adalah mengenai keselesaan dan wang yang mereka tawarkan. Sudah tentu AI tidak akan dapat membuat laman web yang kompleks. Ini adalah karya kreatif, yang merupakan tanggungjawab manusia.

Pada masa yang sama, mereka akan dengan mudah mengatasi laman web perniagaan, portfolio, laman web promo dan templat halaman arahan. Ini adalah yang paling mudah dari sudut teknikal dan varian yang paling popular. AI mempunyai perspektif yang tidak terhad dalam pembuatan laman web jenis ini.

Sekiranya pada masa ini kita mengkaji pembangun laman web dari sudut pandangan kemudahan penggunaan untuk pemula dan kualiti hasil siap pakai, maka kesederhanaan dan kemudahan akhirnya tidak akan menjadi masalah. Ini kerana mana-mana pengguna akan dapat mengaktifkan butang dan mendapatkan hasil yang diperlukan.

Sehingga hari ini, terdapat pelbagai sistem khusus, yang dilengkapi dengan mod AI yang digunakan sebagai pembantu pembuatan laman web maya. Bahkan ada sistem, yang dipromosikan secara eksklusif sebagai pembangun laman web AI.

Kami Menguji 7 Pembangun Laman Web AI Terbaik:

 1. Wix ADI – Pembina Laman Web AI Terbaik
 2. Bookmark – Pembina Laman Web Automatik sepenuhnya
 3. Leia – Pembina Laman Web Kecerdasan Buatan
 4. Dolphin – Pembangun Laman Web Pintar oleh Jimdo
 5. b12 – Pembina Laman Web AI yang dibantu manusia
 6. Zyro – Teknologi berasaskan AI untuk Perniagaan Kecil
 7. Firedrop – A.I. Alat Penjanaan Reka Bentuk

Secara umum, tidak ada perbedaan besar dalam cara kedua-dua jenis sistem berfungsi, tetapi ketika sampai pada perinciannya, pendekatannya berbeza. Semasa melancarkan laman web, setiap perkhidmatan berdasarkan pilihan penyuntingnya (widget, blok, gaya). Itulah sebabnya, perbezaan hasilnya ada. Mari kita ulas Wix ADI, Bookmark, Leia, Jimdo Dolphin dan Firedrop sebagai contoh perkhidmatan aktif dan mencirikan masing-masing secara terperinci.

Wix ADI – Pembina Laman Web AI Terbaik

Wix ADI

Wix ADI (Kepintaran Reka Bentuk Buatan) – adalah pembangun laman web berasaskan AI terbaik. Ini adalah alat yang dipercayai oleh pembangun laman web Wix untuk memastikan kemudahan maksimum, kemudahan penggunaan dan kelajuan pembangunan laman web yang tinggi. Dengan menggunakan ciri lanjutan, anda boleh membuat laman web yang lengkap dengan hanya beberapa klik dan tanpa pengekodan yang terlibat. Wix ADI mudah dan intuitif untuk semua orang – semua yang anda perlukan adalah mengikuti garis panduan yang dihasilkan oleh sistem dan menonton cara pembuatan laman web untuk anda.

Wix ADI dicirikan oleh sekumpulan ciri bersepadu yang menyumbang kepada proses pembangunan laman web yang mudah dan cepat. Berikut adalah beberapa ciri pembangun laman web yang paling luar biasa:

 • Garis Panduan terperinci – Pembina laman web dilengkapi dengan tutorial langkah demi langkah yang informatif, yang menggunakan maklumat yang anda kirimkan untuk membuat projek yang anda jangkakan akan dapat digunakan dalam jangka masa panjang;
 • Proses Pembuatan Laman Web Automatik – Sekiranya anda memutuskan untuk bekerjasama dengan Wix ADI, sistem akan menawarkan satu set soalan, jawapan yang akan digunakan sebagai asas untuk pengembangan templat projek anda. Soalan-soalan berkenaan dengan jenis laman web yang anda perlukan, satu set ciri yang diperlukan (jenis laman web, fungsi), nama perniagaan, lokasi fizikalnya, data hubungan (rangkaian sosial, e-mel, telefon, faks, logo);
 • Pembangunan Laman Web Sederhana – Secara amnya, diperlukan sekitar setengah jam untuk melancarkan laman web dengan Wix ADI. Garis panduan ringkas yang dihasilkan oleh sistem akan membantu anda menyelesaikan tugas dengan mudah. Sebaik sahaja anda menjawab soalan yang diperlukan, sistem akan secara automatik mencari maklumat mengenai syarikat anda di web dan anda harus mengesahkannya. Apa yang anda dapat dalam jangka panjang adalah laman web satu halaman siap yang dilengkapi dengan gambar dan kandungan yang boleh anda ganti dengan yang anda mahu lihat di sana;
 • Penyesuaian Projek Pantas – Tepat setelah anda meluluskan templat, anda akan dapat mengganti kandungan yang ada secara manual dengan maklumat berkaitan perniagaan anda sendiri. Anda boleh mengedit blok dengan cepat atau meneruskan ke versi editor Wix yang lengkap.

Wix ADI dianggap sebagai salah satu pembangun laman web berasaskan AI kontemporari terbaik. Kos penggunaan alat ini biasanya bergantung pada kos langganan yang anda pilih untuk projek anda. Pada masa ini, Wix menawarkan dua pilihan pembayaran, iaitu rancangan Standard dan Business / eCommerce. Setiap pakej langganan dilengkapi dengan rancangannya sendiri yang merangkumi nama domain percuma sebagai bonus. Kos rancangan standard bermula dari $ 13 / bln dan mencecah $ 39 / bln, sementara rancangan perniagaan bermula dari $ 23 / bln.

Cuba Wix Secara Percuma

Bookmark – Pembina Laman Web Automatik sepenuhnya

Penanda buku

Bookmark – adalah salah satu pembangun laman web berkuasa AI yang paling menakjubkan dan mudah digunakan, yang mencipta kesan moden, inovatif dan unik kerana pendekatan reka bentuk web yang unik dan set ciri canggih. Sistem ini terutama ditujukan untuk pengembangan laman web perniagaan, kedai web, portfolio dan halaman arahan dengan reka bentuk yang responsif.

Semasa bekerja dengan pembangun laman web, bersiaplah untuk bertemu dengan AIDA – gambar wanita, yang merupakan perwujudan Bookmark AI. Akronim AIDA bermaksud pembantu reka bentuk kecerdasan buatan. Perkhidmatan ini adalah pembangun laman web yang bagus dengan editor visual dan, dengan itu, ia dilengkapi dengan asas teknikal yang diperlukan untuk membuat laman web yang berkualiti. AIDA menampilkan gabungan teknologi drag-and-drop yang popular dan pendekatan reka bentuk web berasaskan AI canggih yang ditujukan untuk pengembangan projek kaya ciri mewah oleh pemula dan pakar reka bentuk web. Pembangun laman web berhak dimasukkan ke dalam senarai pembangun laman web AI teratas. Lihat senarai ciri dan sorotan yang membuatnya menonjol dari orang ramai:

 • Proses Reka Bentuk Web yang Pantas dan Mudah – Proses bekerja dengan AIDA cukup mudah dan cepat: minta sistem “AIDA SHOW ME CARA” untuk mula menggunakannya. Baca untuk menjawab beberapa soalan, pilih niche yang anda mahukan (terdapat sekitar 750 pilihan perniagaan yang terdapat di sini), susun atur dan pilihan gaya. Berikan nama perniagaan anda untuk membolehkan AIDA menggunakan data untuk menghasilkan laman web anda dalam masa 30 saat;
 • Pembangunan Laman Web Automatik – Alat ini secara automatik mengisi laman web anda dengan blok yang dikenali sebagai “fokus” di sini dan ia juga akan memilih palet warna yang paling sesuai dan elemen penyesuaian reka bentuk, yang paling sesuai dengan projek anda. Sejurus selepas itu, pengguna diarahkan ke editor, di mana AI menambah animasi yang indah dalam mod masa nyata bersama dengan blok fungsional ke halaman laman web;
 • Petunjuk dan Garis Panduan Berkesan – Sistem ini memberi anda petunjuk mengenai cara menambah dan menyesuaikan halaman dan bahagian web dengan berkesan, mengganti fail media dan gambar yang ada dengan gambar anda sendiri, menambah, menghapus atau menyesuaikan kedudukan modul pada halaman laman web, mengatur parameter SEO dan menyelesaikan langkah-langkah lain yang mesti ada yang mempengaruhi keputusan akhir;
 • Pemboleh ubah Templat Unik – Tidak seperti pembangun laman web standard, Bookmark tidak menawarkan koleksi templat siap pakai. Ini adalah AIDA, yang menawarkan kebolehubahan templat yang unik. Semasa menggunakan alat ini, anda akan menemui tema bersepadu responsif serba boleh;
 • Penyematan Сode HTML – Bookmark juga membolehkan penyisipan kod HTML. Ini adalah kelebihan penting bagi semua orang, yang biasa dengan asas pengaturcaraan. Ciri ini membolehkan anda membuat dan menerbitkan projek yang dapat disesuaikan dengan reka bentuk yang unik.

Anda boleh menggunakan Bookmark tanpa sebarang kos, tetapi sistem ini akan mempunyai sekatan tertentu dalam kes ini. Untuk meningkatkan prestasi projek, anda boleh meningkatkan ke salah satu langganan berbayar yang ditawarkan oleh pembangun laman web kepada penggunanya. Kos mereka adalah $ 11.99 / bln dan $ 24.99 / bln.

Cuba Bookmark Secara Percuma

Leia – Pembina Laman Web Kecerdasan Buatan

Leia

Leia – merupakan satu lagi contoh pembangun laman web yang berasaskan AI. Sistem ini membantu melancarkan dan menguruskan projek buatan khas yang bersih dari awal dalam satu atau dua minit. Ini memungkinkan untuk membuat dan menerbitkan laman web responsif yang indah untuk semua jenis perniagaan.

Yang harus anda lakukan adalah menerangkan cara penampilan projek anda, tentukan ciri-ciri yang seharusnya ada dan pilih perincian yang penting untuk reka bentuk dan prestasinya. Kemudian anda mungkin bersandar di tempat duduk dan melihat cara Leia secara automatik merancang laman web untuk anda berdasarkan maklumat yang anda kirimkan semasa menjawab soalan. Apa yang menarik, Leia boleh merancang, membuat kod dan menjadikan projek anda secara langsung. Berikut adalah ciri-ciri yang menjadikan Leia menonjol dari orang ramai:

 • Reka Bentuk Laman Web yang Unik – Salah satu kelebihan Leia yang tidak dapat disangkal adalah hakikat bahawa ia bukan sahaja memastikan proses reka bentuk web yang intuitif, tetapi juga memungkinkan anda membuat reka bentuk laman web yang diperibadikan. Hasilnya, projek yang dilancarkan dengan sistem sama sekali tidak serupa dan anda tidak akan menemui laman web yang serupa di sini;
 • Perintah Suara – Leia mula mengerjakan proses pengembangan laman web setelah arahan suara pengguna. Apa yang anda perlukan adalah menekan dan menahan ikon yang dipaparkan di tengah-tengah laman utama untuk menentukan jenis laman web yang ingin anda mulakan. Sejurus selepas itu, sistem akan memilih templat dan gaya terbaik untuknya. Sekiranya anda tidak dapat menggunakan pilihan perintah suara untuk beberapa sebab, sistem membenarkan memasukkan butiran perniagaan dalam mod manual;
 • Proses Reka Bentuk Web intuitif – Sebelum membina laman web untuk anda, sistem ini menghasilkan beberapa soalan yang perlu anda jawab untuk memberikan sebanyak mungkin maklumat mengenai perniagaan anda. Semakin terperinci jawapannya – semakin profesional projek anda akhirnya akan kelihatan. Sekiranya anda tidak mahu menjawab soalan, anda boleh melewatkannya dan terus ke proses reka bentuk laman web anda tanpa sebarang bayaran.

Leia mempunyai rancangan tanpa had percuma yang boleh anda gunakan untuk menguji sistem, tetapi fungsinya pasti ketinggalan daripada Wix dan Bookmark. Untuk mendapatkan akses ke sorotan sistem atau ciri tambahan, anda akan ditawarkan untuk menaik taraf ke salah satu langganan berbayar – baik Pro atau Rancangan Perniagaan. Kos mereka berjumlah $ 4,17 dan $ 6,67 sebulan.

Cubalah Leia Secara Percuma

Dolphin – Pembangun Laman Web Pintar oleh Jimdo

Jimdo Dolphin

Jimdo Dolphin – adalah pembangun laman web pintar yang dikuasakan oleh Jimdo. Ini adalah alat yang sempurna untuk pengguna, yang mencari alternatif penciptaan web yang mudah untuk memulakan dan menguruskan projek perniagaan, laman web satu halaman dan lain-lain. Inti penggunaan perkhidmatan ini adalah untuk menjawab soalan yang dijana secara automatik yang akan digunakan oleh sistem membina laman web.

Proses reka bentuk web lumba-lumba direalisasikan dalam bentuk sembang AI, di mana sistem meminta pengguna memberikan jawapan kepada soalan yang dihasilkannya secara automatik. Oleh itu, anda mesti memberikan nama perniagaan, niche, akaun rangkaian sosial, pilihan logo dan lain-lain. Yang penting, sistem tidak akan bertanya mengenai pilihan reka bentuk anda – ia bertanggungjawab untuk memilih skema warna dan nuansa lain yang berkaitan. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai ciri-ciri Dolphin, luangkan masa anda untuk mengkaji ciri utamanya:

 • Proses Reka Bentuk Web intuitif – Dolphin melakukan carian dalam talian syarikat anda dengan namanya dan kemudian menawarkan untuk mengesahkan pilihan perniagaan anda di antara varian yang ada. AI kemudian menganalisis maklumat dan secara individu memilih gaya templat masa depan anda. Sekiranya anda mempunyai akaun rangkaian sosial, ia akan menjadi sumbangan sempurna untuk nilai maklumat projek anda. Dolphin akan menemuinya untuk menggunakan lebih banyak maklumat yang ada, semasa membina laman web;
 • Pilihan Templat Individu – Anda akan ditawarkan untuk menunjukkan niche yang anda fokuskan untuk membiarkan sistem memilih templat yang paling sesuai yang sesuai dengan pengkhususan industri anda. Anda juga dapat memuat naik logo perniagaan anda ke laman web yang baru dibuat untuk membuatnya dikenali di web;
 • Pengoptimuman Mudah Alih – Laman web yang dilancarkan dengan Dolphin dioptimumkan untuk mudah alih dan dapat dilihat pada peranti mudah alih dan desktop yang berbeza. Selain itu, anda boleh menggunakan aplikasi Jimdo Boost mudah alih untuk mengetahui statistik laman web anda, termasuk maklumat lalu lintas serta petua terperinci mengenai promosi laman web selanjutnya. Data ini diambil dari Analitis Google bersepadu.

Jimdo menggunakan polisi harga sederhana. Ia mempunyai rancangan percuma dan empat langganan berbayar, yang harganya berkisar antara $ 9 / bln dan $ 39 / bln.

Cuba Dolphin Secara Percuma

b12 – Pembina Laman Web AI yang Dibantu Manusia

B12

B12 – adalah pembangun laman web yang dibantu manusia yang dikuasakan oleh Artificial Design Intelligence yang membantu anda melancarkan sebarang projek dalam masa satu minit. Sistem ini kini mempunyai lebih daripada 1.5 juta laman web di seluruh dunia, semuanya unik, diperibadikan, responsif dan khusus.

Untuk memulakan laman web dengan B12, anda hanya perlu mendaftar dengan sistem, jawab beberapa soalan yang berkaitan dengan niche perniagaan anda untuk membolehkan AI merayapi web dan draf khas projek anda. Anda akan menyemak draf dan berkongsi maklum balas dengan pereka, yang akan terus berusaha menyesuaikan projek anda. Hasilnya, anda akan mendapat laman web siap pakai yang disesuaikan dengan keperluan anda dalam seminggu atau lebih. Sudah tiba masanya untuk mendapatkan kelebihan pembangun laman web:

 • AI yang Dibantu Manusia – Platform ini menggunakan pendekatan reka bentuk web gabungan, yang bermaksud bahawa projek anda pada mulanya akan dibuat oleh pembantu AI bersepadu, sementara pakar akan menyelesaikan projek secara manual sehingga siap 100%;
 • Sokongan Profesional – Pasukan sokongan pelanggan perkhidmatan menilai dan meninjau laman web anda setelah bersedia memberikan cadangan bulanan yang diperibadikan secara berkala. Maklumat ini penting, berkaitan dengan pertumbuhan dan promosi perniagaan anda;
 • Pengoptimuman SEO – Pakar SEO yang dibantu AI berdedikasi untuk memastikan bahawa laman web anda menjangkau pelanggan dan bertahan dalam persaingan khusus. Pro B12 SEO mengkaji prestasi projek anda setiap bulan untuk memberikan cadangan penambahbaikan kedudukan SEO yang berkesan. Ini adalah tawaran berguna untuk pemula;
 • Set Alat Bersepadu – B12 memberikan akses ke rangkaian alat yang kuat dan berkembang yang membantu anda membuat kehadiran web yang boleh dipercayai untuk menjangkau lebih banyak pelanggan. Ini termasuk alat penyesuaian reka bentuk profesional, pilihan eCommerce, alat penceritaan gambar / video, pilihan import / eksport kandungan, SEO, penulisan iklan, pengoptimuman mudah alih, alat CSS / HTML khusus serta blogging, pemasaran sosial dan pilihan tempahan / penjadualan yang luas.

B12 mempunyai rancangan percuma yang membolehkan membuat projek secara percuma. Selain itu, terdapat empat pilihan berbayar (Pelan asas, premium, SEO dan SEO Pro, dengan kos antara $ 26 dan $ 224 sebulan.

Cuba B12 Secara Percuma

Zyro – Teknologi yang didorong oleh AI untuk Perniagaan Kecil

Zyro

Zyro – adalah pembangun laman web moden, yang memungkinkan untuk membuat projek yang kelihatan profesional dan lengkap dalam masa yang singkat. Tidak ada kemahiran atau pengetahuan reka bentuk web sebelumnya yang diperlukan untuk membuat laman web dengan platform. Malah seorang pemula dapat melancarkan laman web dengan sistem, mengikuti panduan yang dihasilkannya secara automatik. Sistem ini benar-benar mesra pengguna, intuitif dan penuh dengan ciri.

Pembina laman web Zyro membolehkan anda membuat perniagaan dalam talian dengan beberapa langkah mudah. Apa yang anda perlukan adalah memilih templat, menyesuaikannya mengikut keinginan anda, menjana kandungan AI atau menambahkan maklumat perniagaan anda sendiri. Sebaik sahaja semuanya siap, anda harus menerbitkan projek itu dan terus berusaha untuk mempromosikannya. Zyro mempunyai pelbagai kelebihan yang menyumbang kepada promosi:

 • Penjana Kandungan AI – Pembangun laman web menggunakan kekuatan Kecerdasan Buatan untuk menulis kandungan laman web untuk anda. Penulis AI bersepadunya dengan serta-merta membuat teks laman web untuk anda berdasarkan maklumat yang anda kirimkan atas permintaannya. Ia juga secara automatik menghasilkan gambar, video dan fail media lain;
 • Alat Peta Panas AI – Alat AI Heatmap bersepadu meramalkan cara pengunjung anda melihat laman web dan melayari. Ini juga menentukan kandungan yang menjadi tumpuan perhatian pengunjung. Ini membolehkan anda mengatur elemen laman web anda dengan cara yang paling tepat untuk memaksimumkan kadar penukaran;
 • Templat Responsif – Pembangun laman web membolehkan anda memilih dari beberapa templat responsif yang telah dirancang sebelumnya, menyediakan pilihan penyuntingan drag-and-drop dan banyak ciri penyesuaian reka bentuk;
 • Pengoptimuman SEO – Pembangun laman web mesra SEO, yang bermaksud bahawa semua laman web yang dibuat dengannya dioptimumkan SEO secara lalai. Walau bagaimanapun, sistem ini juga membolehkan menyesuaikan tetapan SEO kerana anda perlu meningkatkan aksesibilitas laman web dan kedudukan mesin pencari anda;
 • Pembuat Logo – Zyro menawarkan peluang untuk menggunakan Pembuat Logo percuma yang membolehkan anda merancang logo perniagaan profesional anda sendiri tanpa bantuan pereka. Anda akan dapat menyesuaikan setiap elemen logo agar dapat menggambarkan identiti jenama anda.

Zyro hanya menawarkan dua rancangan. Yang pertama adalah percuma, sementara yang kedua berharga $ 2.99 / bln sahaja. Langganan berbayar merangkumi ciri-ciri rancangan percuma dan ia juga menawarkan pilihan yang membolehkan anda memulakan projek yang lengkap dengan mudah.

Cuba Zyro Secara Percuma

Firedrop – A.I. Alat Penjanaan Reka Bentuk

Firedrop

Firedrop – adalah perkhidmatan, yang pada awalnya menempatkan dirinya sebagai pembangun laman web AI, menggunakan Sacha – versi AI tempatan – sebagai pembantu maya yang tugasnya adalah untuk membantu pengguna merancang laman web melalui komunikasi sembang langsung. Walau bagaimanapun, pembantu tidak lagi digunakan untuk pembangunan laman web. Sebaliknya, platform ini menggunakan teknologi kecerdasan buatan canggih untuk menjana projek secara automatik untuk memenuhi keperluan anda.

Firedrop memastikan proses reka bentuk dan penyuntingan web automatik. Tugas anda adalah menentukan niche yang anda minati dan pembantu maya anda akan memberikan pautan ke varian yang paling sesuai. Anda boleh menambahkan bahagian secara manual, mengisinya dengan kandungan dalam penyunting yang mudah dan senang. Sistem ini sebenarnya berfungsi sebagai pusat maklumat dan memberikan pertolongan dalam pemilihan gaya, gambar tajuk, nama dan elemen serupa lainnya.

Laman Web yang dihasilkan oleh AI – Apa Perbezaannya?

Dengan peningkatan jumlah pembangun laman web AI, timbul persoalan: adakah perbezaan antara laman web yang dihasilkan dengan sistem ini dan yang dibuat dengan pembangun laman web standard? Jawapannya adalah tidak! Tidak ada perbezaan antara fungsi kualiti dan reka bentuk kedua-dua jenis laman web sama sekali.

Matlamat utama untuk menggunakan alat pembinaan web berkuasa AI adalah untuk mempermudah proses pembangunan laman web untuk pemula, yang sama sekali tidak pernah berurusan dengan pembangun laman web. Penerapan sistem ini menghilangkan keperluan pengetahuan pengaturcaraan dan, dengan demikian, mengurangkan risiko untuk mencampurkan sesuatu.

Sebagai pemula, anda hanya perlu menjawab sekumpulan soalan siap pakai yang berkaitan dengan perniagaan anda untuk memberikan maklumat yang akan digunakan oleh platform untuk membina laman web berkualiti untuk anda secara automatik. Proses melancarkan laman web yang sama dengan pembina laman web standard mungkin lebih rumit dan memakan masa untuk pengguna yang tidak berpengalaman. Itulah satu-satunya perbezaan, yang membezakan jenis sistem ini.

AI vs Pembangunan Web

Ketika datang ke pengenalan AI dalam Reka Bentuk Bangunan, ia mempunyai banyak kelebihan yang tidak dapat disangkal. Teknik canggih mengurangkan masa yang diperlukan untuk pembuatan laman web yang berjaya tanpa berkompromi dengan hasilnya. Oleh kerana algoritma bersepadu yang menggunakan maklumat yang dihantar untuk permulaan laman web lebih lanjut, pengguna memanfaatkan peluang untuk mendapatkan projek yang lengkap dalam masa yang singkat dan tanpa kemahiran pengekodan sama sekali. Kesan yang sama tidak dapat digunakan ketika menggunakan pendekatan reka bentuk web standard.

Teknologi AI sedang meningkat dan pengenalan pembangun laman web menjadikan alat Kecerdasan Buatan bukan kehendak, tetapi kenyataan yang luar biasa. Buat masa ini mustahil untuk melancarkan laman web yang kompleks, tetapi sangat mungkin untuk membina projek kecil hingga sederhana dengannya. Ini sangat sesuai untuk pemula, yang tidak berpengalaman dalam nuansa pembangunan laman web namun mempunyai niat untuk memulakan laman web yang berkualiti secara visual dengan prestasi yang baik. Reka bentuk berasaskan AI juga sangat penting untuk perkhidmatan SaaS yang memungkinkan untuk meningkatkan keperibadian laman web, ketika mempraktikkan pendekatan pengembangan web pukal.

Pokoknya

Sehingga hari ini, kecerdasan buatan pembangun laman web berada pada tahap awal perkembangannya. Bekerja dengan sistem sedemikian menyerupai penyelesaian ujian, di mana anda memilih arah yang akan dipatuhi hasilnya bergantung pada jawapan anda.

Apakah warna kegemaran kamu? – Hijau. Dan anda melihat cara laman web yang dibuat secara automatik menyoroti elemen terpenting dengan warna hijau yang menyenangkan. Adakah sihir ini? Pasti tidak. Anda akan merasakan keajaibannya, apabila pembangun laman web akan mengajukan soalan seperti “Sediakan 3 pautan ke laman web dari ceruk yang anda sukai”. Setelah anda melakukannya, sistem menggunakan proses analisisnya yang rumit dan menghasilkan hasil yang luar biasa. Ini adalah AI dan seluruh industri pembinaan laman web sedang menuju ke sana.

Apa kesimpulannya kemudian? Kami berkemungkinan mendapat perkhidmatan AI yang lengkap dari pembangun utama pembangun laman web dalam 2-3 tahun. Sistem ini akan mencari maklumat, menganalisisnya, membuat ramalan dan terus berpartisipasi dalam proses pembangunan laman web walaupun selepas penerbitannya.

Pangkalan data, pelayan, sistem pengajaran diri dengan rangkaian penyambung yang kompleks. Pengurus pintar, reka bentuk generatif, pemasaran automatik canggih – ciri-ciri ini akan tiba pada waktunya. Permulaan sudah dibuat. Hari ini, kita menyaksikan kelahiran trend. Sebilangan pembangun laman web menirunya, sementara yang lain benar-benar berusaha sebaik mungkin untuk mencipta teknologi berguna yang baru.

Buat laman web secara percuma

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map