Pembina Laman Web Clan (Guild) Terbaik

Pembangun Laman Web Clan (Guild)


Laman web klan adalah mustahak untuk sekumpulan pemain serius. Ini adalah salah satu perkara yang membezakan pemain yang baik dengan yang terbaik. Masalahnya hanya minat yang tulen yang membantu mencapai matlamat global dan mencipta imej yang tepat dengan latar belakang pemain yang kurang bernasib baik. Semasa memikirkan pembuatan laman web klan, anda boleh memilih antara dua pilihan popular – pembangun laman web dan CMS sumber terbuka.

Mengapa pembangun laman web? Itu mudah: adalah lebih mudah untuk membayar hosting, menyambungkan nama domain ke laman web dan menguruskannya selepas itu. Setelah memilih sistem niche, anda juga akan memanfaatkan fungsi unik sejak awal. Anda tidak perlu belajar apa-apa. Sangat mudah untuk membuat dan mengurus laman web klan tanpa kemahiran khusus.

Dalam aspek kos, anda juga tidak akan menghadapi masalah. Pembina laman web adalah sangat berpatutan. Anda bahkan boleh mula membina kerajaan permainan anda tanpa sebarang kos. Perlu diingat bahawa beberapa sistem dilengkapi dengan fitur all-in-one, sementara yang lain berfokus pada niche dan, dengan demikian, memungkinkan untuk memulakan dan mengurus hanya laman web permainan.

Sistem Pengurusan Kandungan (CMS), pada gilirannya, memberikan fleksibiliti yang mendalam dan menawarkan fungsi yang maju. Mereka memberikan akses ke pelbagai pilihan integrasi dan alat penyesuaian reka bentuk yang dapat meningkatkan prestasi laman web permainan anda ke tahap yang baru. Bersamaan dengan itu, CMS selalunya lebih rumit, jadi, mungkin memerlukan lebih banyak masa untuk membiasakan diri dan menguasai set ciri mereka.

Kami Menguji 5 Pembangun Laman Web Clan and Guild Terbaik:

 1. Enjin – Pembina Laman Web Terbaik untuk Persekutuan atau Klan
 2. WordPress – CMS Percuma Terbaik untuk Membuat Laman Web Permainan
 3. uCoz – Pembina Laman Web Komuniti Permainan Percuma
 4. Xsolla – Business Engine untuk Pembangun dan Penerbit Permainan
 5. Ning – Pembangun Laman Web Permainan untuk Pemain dan Pembangun

Sistem manakah yang paling boleh dipercayai, berpatutan dan mempunyai ciri yang sarat? Platform mana yang dapat memastikan hasil yang baik tanpa usaha, wang dan pelaburan masa yang serius? Sudah tiba masanya untuk mengetahuinya sekarang. Jadi, mari kita mulakan.

Enjin – Pembina Laman Web Terbaik untuk Persekutuan atau Klan

Enjin - Pembina Laman Web Terbaik untuk Persekutuan atau Klan

Enjin – adalah pembina laman web khusus, yang dicipta khas untuk pemain, profesional dan peminat. Ini adalah pilihan yang baik untuk semua orang, yang memerlukan laman web permainan berkualiti yang menawarkan semua atribut yang diperlukan. Tahap penguasaan sistem di atas rata-rata dan anda memerlukan kemahiran, kesabaran dan perhatian untuk menggunakannya. Platform ini menawarkan fungsi yang unggul, yang menjadikannya pembangun laman web terbaik di ceruk pembuatan laman web klan.

Ciri Enjin:

 • Sistem Modul – Anda boleh memilih sendiri fungsi fungsi laman web anda. Terdapat pelbagai modul untuk dipilih, termasuk berita, utas terkini, pengguna dalam talian, senarai ahli, forum, pelawat baru-baru ini dan lain-lain. Secara keseluruhan, terdapat 37 modul di sini. Masing-masing daripadanya dapat disesuaikan sesuai dengan keperluan dan pilihan anda.
 • Templat Laman Web Enjin

 • Pelayan Suara Bersepadu – Anda boleh mengatur komunikasi Mumble atau TeamSpeak 3 sendiri. Ini bermaksud komunikasi suara semasa pertempuran mungkin melalui laman web anda sendiri.
 • API Enjin – Ini adalah alat, yang membolehkan membuat modul anda sendiri. Ini akan sangat berguna untuk pengguna berpengalaman.
 • Pelayan Minecraft – Semua pengguna Enjin mempunyai peluang hebat untuk membuat pelayan Minecraft permainan. Ini adalah pilihan yang tepat untuk semua peminat permainan ini, yang ingin menjalankan dan mengurus pelayan mereka sendiri.
 • Integrasi Pelayan Streaming Twitch – Anda boleh mengalirkan saluran kegemaran anda dari perkhidmatan permainan streaming yang paling popular di laman web anda.
 • Sokongan Permainan Dalam Talian – Perkhidmatan ini menyokong sebahagian besar permainan dalam talian yang popular. Apa yang anda perlukan adalah memilih permainan semasa melancarkan laman web, mendapatkan tahap keserasian yang tinggi dan pemperibadian projek.
 • Alat SEO – Enjin memberikan akses ke rangkaian alat SEO yang kaya untuk pengoptimuman yang lebih baik dari laman web klan anda. Beberapa pilihan ini merangkumi tag meta dan penyediaan Analitis Google, penyediaan URL yang mesra, sitemap.xml, robot. txt.

Pembina laman web membolehkan membuat laman web permainan tanpa sebarang kos. Anda boleh menghubungkan sehingga 20 modul, forum, peluang untuk mendapatkan sumbangan, integrasi penuh dengan perkhidmatan sosial dan juga kedai dalam talian. Satu-satunya sekatan yang ketara ialah anda tidak dapat menghubungkan domain anda sendiri.

Bercakap mengenai pilihan berbayar, Enjin mempunyai dua langganan – Pelan Lanjutan ($ 86.3 setahundan Pelan Utama ($ 287.9 ​​setahun). Perbezaan antara keduanya adalah bahawa Ultimate Plan menawarkan semua templat premium, versi API lanjutan, perlindungan DDoS, banyak ruang penyimpanan cakera (50 GB) dan lebih banyak slot untuk TS3 atau Mumble Server (25 melawan 5). Oleh itu, rancangan kedua menawarkan anda hampir semua ciri seperti yang pertama, tetapi ciri-ciri ini lebih diperluas dan maju di sini.

Cubalah Enjin secara Percuma

WordPress – CMS Percuma Terbaik untuk Membuat Laman Web Permainan

WordPress - CMS Percuma Terbaik untuk Membuat Laman Web Permainan

WordPress – adalah Sistem Pengurusan Kandungan yang terkenal di dunia, yang telah mendapat reputasi dan pengiktirafan yang luar biasa kerana sekumpulan ciri, pilihan integrasi dan alat penyesuaian reka bentuk yang lengkap dengannya. Sistem ini adalah penyelesaian yang layak untuk pengembangan semua jenis projek dan laman web permainan tidak terkecuali. Namun, ingatlah bahawa, jika anda tidak pernah bekerja dengan WordPress sebelumnya, mungkin memerlukan sedikit masa untuk membiasakan diri dengan sistem dan menguasai ciri-cirinya serta pendekatan reka bentuk web umum.

Ciri WordPress:

 • Integrasi Plugin – CMS pada mulanya terkenal dengan pilihan plugin yang banyak, penyatuan yang dapat menambahkan fungsi pada projek anda, menjadikannya baru. Ketika datang ke penciptaan laman web permainan, masuk akal untuk memilih dan menggunakan pelanjutan dan pemalam berikut: Anggota Ultimate, Obrolan Langsung, Guild, ARMember dan WoW Guild untuk menyebut beberapa.
 • Templat Permainan – Bersama dengan satu set pemalam, WordPress menawarkan koleksi templat permainan yang menakjubkan. Anda boleh menjumpai banyak laman web, memilih antara pilihan percuma dan berbayar. Cukup semak pilihan dan pilih tema, yang terdapat di laman web klan / guild yang sedang anda kerjakan.
 • Pengekodan – WordPress tidak hanya membenarkan penggunaan kemahiran dan pengetahuan pengekodan – ia bermaksud melakukannya. Sekiranya anda mempunyai latar belakang pengaturcaraan, anda akan dapat memberikan penampilan peribadi, reka bentuk eksklusif dan prestasi tinggi di laman web klan anda.

WordPress bukanlah perkhidmatan membina laman web yang paling mudah, tetapi ia pasti merupakan alat profesional yang layak, yang akan membantu anda membuat laman web puak / serikat yang hebat. CMS pada mulanya bebas memuat turun, memasang dan menguji. Namun, untuk menerbitkan laman web, anda perlu melabur dalam domain, hosting (pilihan kami adalah Bluehost dengan rancangan $ 2.95 / bln) serta templat luaran, pemalam dan pengaya. Kos akhir akan bergantung kepada jumlah elemen bersepadu, rancangan hosting dan kualiti templat yang anda mahukan. Fikirkan bahawa, semasa memilih Sistem Pengurusan Kandungan.

Cuba WordPress Sekarang

uCoz – Pembina Laman Web Komuniti Permainan Percuma

uCoz - Pembina Laman Web Komuniti Permainan Percuma

uCoz – adalah pembina laman web percuma, set ciri dan fungsi yang memungkinkan untuk membuat laman web puak atau serikat yang lengkap. Diperlukan sekitar seminggu untuk meneroka dan menguasai semua pilihan perkhidmatan untuk melancarkan laman web profesional. Perkhidmatan ini mensasarkan para pemula dan profesional reka bentuk web, menawarkan pelbagai pilihan untuk semua kategori pengguna. Apa yang anda akan dapat di sini adalah pelbagai templat berkualiti tinggi, alat penyesuaian reka bentuk yang kaya, pilihan penyuntingan kod laman web (untuk pengguna tersebut, yang memiliki kemahiran HTML), sambungan doman individu dan ciri lain.

Ciri-ciri uCoz:

 • Struktur Modul – Pembangun laman web membolehkan membuat laman web daripada beberapa modul, yang dapat diubahsuai dan disesuaikan untuk membentuk struktur laman web. Modul disatukan dengan satu muka, banyak tetapan dan pilihan. Sebahagian daripadanya termasuk Pengguna, Penyunting Halaman, Berita Laman Web, Forum, Blog, Katalog Laman, Papan Iklan, Katalog Fail, Album Foto, Buku Tetamu, Permainan Dalam Talian, Soalan Lazim, Pencarian Laman Web, Ujian, Sembang Mini, Statistik Laman Web, Kedai Dalam Talian, Video, modul SEO dan banyak lagi.
 • Panel Kawalan uCoz

 • Penyuntingan Kod – Sistem memberikan akses penuh ke pilihan penyuntingan kod. Dengan menguasai HTML, CSS, PHP, JS, anda akan dapat menjadikan laman web klan anda sangat disesuaikan untuk semua kategori pengguna. Terdapat juga akses FTP di sini.
 • Penyunting Halaman uCoz

 • Kedai uTemplate rasmi – Selain daripada beberapa templat laman web yang termasuk dalam kategori yang berbeza, uCoz juga menawarkan pelbagai tema premium yang cukup banyak yang terdapat di kedai jenama uTemplate rasmi. Terdapat varian berbayar dan percuma di sini, yang menyumbang kepada keberkesanan proses penyesuaian reka bentuk.
 • Akses API Percuma – Perkhidmatan ini memberikan akses API percuma, yang membolehkan para profesional reka bentuk web memanfaatkan sepenuhnya pilihan penyesuaian modul, membuat aplikasi baru atau papan pemuka laman web untuk pelanggan.
 • Modul SEO yang hebat – Pembangun laman web dilengkapi dengan modul SEO yang kuat, yang memungkinkan untuk mengatur, mengurus dan mengotomatisasi kempen iklan, sehingga meningkatkan posisi laman web di mesin pencari.
 • Modul SEO uCoz

Untuk semua pengguna uCoz, yang merancang untuk melancarkan laman web klan atau guild untuk kegunaan bukan komersial, pembangun laman web ini menawarkan rancangan percuma yang tidak pernah luput. Walaupun, rancangan itu mempunyai papan iklan yang dipaparkan di laman web siap pakai, ia tidak akan menjadi penghalang kepada peminat permainan dan, oleh itu, ia akan berfungsi dengan baik untuk pembangunan laman web ini.

Mengenai langganan berbayar, uCoz mempunyai 4 rancangan. Ini adalah Pelan Minimum ($ 2.99 / bln, Rancangan Asas ($ 5.99 / bln, Pelan Optimum ($ 7.99 / blndan Pelan Maksimum ($ 15.99 / bln). Perbezaan antara rancangan adalah dalam jumlah ruang cakera yang disediakan dan ciri yang ditetapkan tawaran rancangan. Berita baiknya adalah bahawa semua rancangan uCoz menawarkan diskaun yang ketara, jika anda memutuskan untuk membayar 3 bulan / 6 bulan / setahun lebih awal.

Baca juga: kajian uCoz.

Cubalah uCoz secara Percuma

Xsolla – Business Engine untuk Pembangun dan Penerbit Permainan

Xsolla - Business Engine untuk Pembangun dan Penerbit Permainan

Xsolla – adalah mesin perniagaan profesional untuk pembangun dan penerbit permainan. Platform ini pada mulanya dicipta untuk memberikan penyelesaian khusus permainan, termasuk permulaan baru dan versi permainan popular yang ditingkatkan. Sistem ini membolehkan peningkatan khalayak sasaran, meningkatkan pendapatan, menerima dana tambahan untuk permainan video baru / sedia ada dan keistimewaan lain. Selain itu, perkhidmatan ini dilengkapi dengan pembina laman web bersepadu percuma yang menyumbang kepada kemudahan dalam pengembangan permainan.

Ciri Xsolla:

 • Persediaan Kedai Digital – Platform ini memungkinkan untuk menghubungkan kedai web ke laman web anda dengan beberapa klik sahaja. Ini diperlukan untuk membolehkan anda menjual item yang berkaitan dengan permainan, mata wang maya, langganan dan juga kunci permainan melalui laman web ini. Tidak ada kemahiran teknologi yang diperlukan untuk menyelesaikan tugas itu, tetapi pengurusan kedai web lebih jauh masih menunjukkan kesedaran mengenai asas reka bentuk web.
 • Integrasi Pihak Ketiga – Xsolla membolehkan meningkatkan prestasi laman web anda melalui integrasi pihak ketiga. Di antara perkhidmatan yang dapat anda pilih dan tambahkan ke laman web permainan anda, masuk akal untuk menyebut Google Analytics untuk mengesan turun naik lalu lintas, akaun Twitter dan Facebook untuk menjana lebih banyak pengguna, Majalah Permainan untuk menerbitkan produk di tempat utama utama, Google Optimize untuk mendapatkan pengujian laman web AB yang paling banyak dan perkhidmatan popular lain.
 • Reka Bentuk Permainan – Platform ini tidak dilengkapi dengan koleksi reka bentuk siap pakai yang pelbagai. Sebaliknya, sistem ini menawarkan susun atur asas untuk penyesuaian dan penyuntingan lebih lanjut. Selain itu, anda mendapat ciri dan tetapan reka bentuk tambahan yang dapat memberikan penampilan mewah projek anda (peluang untuk menukar gaya laman web, fon dan warna, penggabungan video / foto latar belakang dll.).
 • Promosi – Sistem ini menawarkan peluang untuk membuat, menyempurnakan dan mengurus pelbagai kempen promosi. Secara keseluruhan, adalah mungkin untuk menyesuaikan kempen promosi baru dalam empat langkah mudah yang disediakan secara lalai. Pengguna juga dapat memperkenalkan kod promo dan kupon untuk meningkatkan keberkesanan kampanye pemasaran mereka.
 • Statistik dan Analisis – Fitur ini membolehkan anda melacak statistik laman web anda dan memantau keberhasilan kempen promosi yang baru dimulakan. Terdapat juga bahagian perakaunan yang berasingan untuk pengguna tersebut, yang ingin mengesan jumlah penjualan mereka, pelanggan setia, nilai waktu pembayaran rata-rata dan nuansa lain.
 • Pemasaran Gabungan – Xsolla memberi akses ke Rangkaian Rakan terpadu, di mana anda boleh memulakan dan menguruskan kempen gabungan yang berkaitan dengan permainan. Pelancaran kempen ini diselesaikan dengan satu klik sahaja, sementara pengurusan program pemasaran gabungan juga dapat difahami.

Pembangun laman web Xsolla pada mulanya percuma untuk semua orang. Ia memberikan akses percuma ke semua ciri bersepadu, termasuk hosting. Akan tetapi, penggunaan sistem yang lebih jauh menyiratkan penjanaan keuntungan akan dibayar. Sistem ini mengenakan bayaran 5% dari setiap pembelian / transaksi yang dilakukan melalui laman web, yang merupakan penyelesaian yang cukup masuk akal untuk pembangun platform.

Baca juga: Kajian Xsolla.

Cubalah Xsolla secara Percuma

Ning – Pembangun Laman Web Permainan untuk Pemain dan Pembangun

Ning - Pembangun Laman Web Permainan untuk Pemain dan Pembangun

Ning – adalah pembangun laman web permainan untuk kedua-dua pemain dan pemaju, yang kini memperkasakan lebih dari 2 juta projek sejak tahun penubuhannya pada tahun 2004. Pembangun laman web berfungsi dengan baik untuk membuat rangkaian sosial, komuniti dalam talian dan laman web permainan. Editor drag-and-drop intuitifnya yang bersepadu membolehkan memulakan laman web dengan ciri penuh hanya dalam beberapa langkah sahaja. Selain itu, ada peluang penyuntingan kod di sini, yang merupakan kelebihan besar bagi pengguna yang memahami kod yang bersedia menjalankan laman web permainan yang penuh dengan fitur.

Ciri-ciri Ning:

 • Ciri Pengurusan Kandungan Lanjutan – Pembangun laman web membolehkan pengurusan kandungan yang mudah dan tanpa gangguan ditambahkan ke laman web permainan anda. Sistem ini dilengkapi dengan mesin blog, pilihan pembuatan forum, peluang untuk menambahkan tinjauan pendapat, acara, banyak fail audio, video dan foto.
 • Platform eCommerce – Ning mempunyai enjin eCommerce bersepadu sendiri, yang memungkinkan untuk mengewangkan laman web permainan anda dan mula menjana keuntungan dengannya. Selain itu, sistem ini membolehkan anda menggunakan alat perniagaan khas, termasuk automasi e-mel MailChimp, alat pengumpulan statistik yang tepat, peluang untuk menghantar mesej peribadi / mengatur siaran untuk ahli yang berdaftar.
 • Rangkaian sosial – Pembangun laman web memberikan banyak fungsi rangkaian sosial yang berfungsi, iaitu pilihan perkongsian sosial yang diselesaikan melalui rangkaian sosial yang popular seperti Twitter atau Facebook.

Ning tidak mempunyai rancangan percuma tetapi ada peluang untuk menguji banyaknya ciri-ciri bersepadunya secara percuma selama 14 hari percubaan. Pembangun laman web mempunyai tiga langganan berbayar, yang harganya bermula dari $ 25 / bln. Anda juga dapat menjimatkan sehingga 20% dari kos pelan dengan membeli langganan tahunan.

Cuba Ning secara Percuma

Pokoknya

Laman web klan adalah bendera mana-mana kumpulan permainan. Ia mesti dilengkapi dengan simbolik khas, kreativiti, pencapaian, galeri, video, komunikasi dan lain-lain. Ini adalah trend yang dapat dikenali dari segi komuniti permainan anda. Ia dicipta untuk kesenangan dan keunggulan berbanding pesaing permainan anda.

Oleh kerana laman web ini, anda dapat merekrut pemula maju, mengatur acara klan, komunikasi, mengurus bahagian edukatif dengan nuansa dan taktik permainan. Terdapat banyak yang anda dapati di sini! Bagaimanapun, ini tidak lain hanyalah promosi persatuan anda.

Sudah tentu WordPress adalah CMS percuma terbaik yang boleh anda gunakan untuk melancarkan laman web puak atau serikat yang berkualiti dan menarik dengan prestasi tinggi. Cukup berbelanja untuk memilih plugin berkualiti dan tema menarik untuk laman web WordPress anda dan nikmati hasilnya.

Fungsi laman web permainan yang dibuat dengan WordPress juga akan berada di tahap tertinggi. Ini akan lebih dari cukup untuk menyiarkan berita, taktik, poster, tinjauan pendapat, sembang, perancangan acara, organisasi forum, blog dan lain-lain. Oleh kerana banyak pemalam, pilihan penyuntingan kod yang luas dan ciri-ciri lain, sistem ini menonjol dari orang ramai, sebagai pilihan terbaik untuk peminat permainan yang bersedia membina laman web percuma yang berkualiti.

Enjin dan uCoz juga patut diperhatikan, ketika melancarkan laman web clan / guild. Sistem ini menawarkan pendekatan yang cukup serba boleh untuk proses membuat laman web permainan. Walau bagaimanapun, anda akan mendapat pengalaman positif dalam kedua-dua kes tersebut. Walaupun Enjin adalah platform khusus, yang tertumpu pada pembuatan dan pengurusan laman web permainan, uCoz adalah pembangun laman web klan all-in-one percuma yang popular.

Xsolla dan Ning adalah dua platform pembinaan laman web yang kebanyakannya digunakan oleh syarikat profesional dan perkhidmatan yang terlibat dalam pembuatan laman web permainan. Ini adalah sebab mengapa sistem menawarkan fungsi yang hebat dan pilihan penyesuaian reka bentuk serba boleh. Pengguna boleh menggunakan pilihan penyatuan perkhidmatan sosial dan pihak ketiga yang luas, promosi laman web, alat pemasaran dan analitik serta pengurusan kandungan dan pilihan eCommerce yang kaya.

Buat laman web secara percuma

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map