Pembina Laman Web Fotografi Terbaik

Pembina Laman Web Portfolio Terbaik


Memiliki laman web fotografi adalah suatu keharusan bagi semua orang, yang ingin meneruskan karier di ceruk fotografi dan memerlukan sumber untuk mempersembahkan karya seni dalam cahaya yang baik.

Bagaimana anda boleh mendapatkannya, bagaimanapun, jika anda tidak pernah terlibat dalam bidang reka bentuk web sebelum ini atau tidak mempunyai masa untuk mengembangkan projek anda sendiri? Terdapat penyelesaian yang akan menjadi jalan keluar yang baik dari situasi ini: penggunaan pembina laman web fotografi akan membantu anda melancarkan laman web.

Pembangun laman web adalah alat yang paling sesuai untuk melancarkan dan mengurus laman web. Mereka kesederhanaan, kemudahan, kemudahan navigasi, set ciri yang kaya dan keterjangkauan sering terbukti menjadi faktor penentu yang menyokong aplikasi mereka oleh jurugambar dengan latar belakang reka bentuk web yang berbeza dan pelbagai aspirasi. Anda tidak perlu menjadi profesional untuk bekerja dengan pembangun laman web – sistem sering dilengkapi dengan tutorial dan panduan yang membantu anda menguasai proses dengan berkesan.

Kami Menguji 10 Pembangun Laman Web Terbaik untuk Jurugambar:

 1. Wix – Pembina Laman Web Terbaik untuk Jurugambar
 2. WordPress – CMS Percuma untuk Membuat Laman Web Fotografi
 3. Squarespace – Platform Dalam Talian untuk Membuat Galeri Foto
 4. Bookmark – Pembina Web untuk Membuat Laman Web dengan AI
 5. SITE123 – Pembina Laman Web Fotografi termudah
 6. Weebly – Platform untuk Membuat Portofolio Fotografi Profesional
 7. SmugMug – Platform untuk Melindungi, Berkongsi, Menyimpan, dan Menjual Foto Anda
 8. Carbonmade – Portfolio dalam talian yang sempurna untuk Jurugambar
 9. PhotoShelter – Laman Web Fotografi & Alat untuk Jurugambar
 10. Tailor Brands – Syarikat Reka Bentuk Laman Web untuk Memesan Laman Web

Untuk mempermudah pilihan platform terbaik yang akan membantu menghidupkan semua idea kreatif anda, masuk akal untuk mengkaji sistem yang baru sahaja kami sebutkan. Itulah yang akan kita lakukan sekarang.

Wix – Pembina Laman Web Terbaik untuk Jurugambar

Wix - Pembina Laman Web Terbaik untuk Jurugambar

Wix – adalah destinasi terbaik untuk semua pengguna, yang mempunyai niat untuk melancarkan laman web fotografi yang baik dari awal. Sama ada anda pengguna bukan teknologi, yang sama sekali tidak pernah terlibat dalam pembinaan laman web atau pro reka web, yang tidak mempunyai masa untuk membuat laman web pelanggan profesional, Wix akan menawarkan banyak penyelesaian untuk memulakan projek fotografi percuma. Antara sebab yang menjadikan sistem ini menonjol dari orang ramai, yang berikut harus menjadi yang pertama disebut:

 • Koleksi Templat Fotografi Kaya. Tema foto Wix berfungsi dengan baik untuk pelbagai ceruk dan boleh disesuaikan untuk membuat portfolio yang menakjubkan, laman web foto perkahwinan, jalan, romantis, projek fotografi bandar, galeri foto perjalanan dan banyak lagi.
 • Antaramuka Wix ADI. Selain daripada penyunting laman web biasa dan mudah alih yang memungkinkan penyesuaian laman web fotografi anda dengan mudah, sistem ini kini menawarkan yang maju Wix ADI (Kepintaran Reka Bentuk Buatan) antara muka yang memungkinkan untuk membuat laman web walaupun tanpa mengklik tetikus – hanya duduk dan perhatikan bagaimana perkhidmatan ini membina keseluruhan laman web fotografi anda.
 • Pilihan Reka Bentuk Laman Web Fotografi. Wix menawarkan lebih daripada 40 jenis galeri yang terdapat dalam pelbagai format reka bentuk dan anda boleh memilih antara beberapa pilihan reka bentuk untuk mengedit dan memotong foto, menambah halaman web, subkategori untuk galeri foto atau portfolio anda dll..
 • Tatal Paralaks 3D. Pilihannya membolehkan memilih foto, galeri atau video apa pun untuk menetapkannya sebagai latar belakang laman web anda.
 • Tayangan slaid dan Galeri. Dengan Wix, anda boleh memuat naik foto dan persembahan anda untuk membuat galeri dan tayangan slaid yang menarik perhatian penonton.
 • Hosting Video HD. Pembina laman web memungkinkan untuk menunjukkan bakat fotografi anda dengan mempersembahkan karya anda dalam mod video. Anda boleh mengintegrasikan persembahan foto dari YouTube atau Vimeo ke dalam projek anda untuk meningkatkan kadar penglibatan pengguna.
 • Testimoni Pengguna. Integrasi ciri testimoni pengguna membolehkan pelanggan anda meninggalkan kesan dan pengalaman mereka bekerja dengan anda di bahagian / halaman laman web khas. Ini adalah cara yang pasti untuk membuat calon pengguna anda berminat dengan pekerjaan anda dan menolong mereka mencari jawapan kepada soalan yang mereka ada mengenai perniagaan fotografi anda. Fungsi ini direalisasikan melalui penyatuan widget / sambungan tertentu. Ini boleh didapati di App Market bersepadu dan merangkumi Testimonial Builder, MyReviews, Comments, Social Testimonials, Voice Comments +, Customer Review, Yelp, Comments + and Inffuse Testimonials dan banyak lagi.
 • Pilihan Interaksi Pelanggan. Semasa melayari Pasar Aplikasi, anda juga dapat menemui pelbagai alat interaksi pengguna. Mereka membiarkan anda tetap terhubung dengan audiens sasaran, mendapatkan maklum balas dan borang hubungan mereka. Di antara widget paling popular yang boleh anda pilih dan gunakan untuk tujuan ini, masuk akal untuk menyebut Kalendar Acara Google, Berita Terkini, Wix Chat, Penjadualan Pro, 123 Pembuat Bentuk, Borang Wix, Temujanji Buku Dalam Talian, Sembang Langsung, Kalendar Acara, Kenalan Pengurusan + CRM, Panggilan Balik dan banyak lagi.
 • Platform eCommerce. Berkaitan dengan pengembangan laman web fotografi, peluang untuk menjual karya anda secara langsung di laman web sangat masuk akal. Pembangun laman web dilengkapi dengan ciri eCommerce bersepadu yang membolehkan penyediaan dan penyesuaian kedai dalam talian bersaiz kecil hingga pertengahan.

Kos: Wix membolehkan anda membina laman web percuma yang tidak berkesudahan, tetapi rancangan ini masih dilengkapi dengan sekatan tertentu. Ini akhirnya menghalang anda untuk memulakan projek yang lengkap. Untuk mendapatkan akses ke ciri dan alat canggih, masuk akal untuk meningkatkan ke salah satu rancangan premium. Kos mereka bermula dengan $ 13 / bln untuk langganan Standard dan dari $ 23 / bln untuk rancangan eCommerce / Perniagaan.

Cuba Wix secara Percuma

WordPress – CMS Percuma untuk Membuat Laman Web Fotografi

WordPress - CMS Percuma untuk Membuat Laman Web Fotografi

WordPress – adalah CMS yang terkenal dan benar-benar percuma untuk membuat laman web fotografi. Sistem ini telah mendapat pengiktirafan di seluruh dunia dan populariti yang menakjubkan kerana pilihan integrasi mewah dan ketersediaan alat penyesuaian reka bentuk canggih. Sistem ini lebih rumit untuk pemula berbanding dengan kebanyakan pembangun laman web standard kerana ini menyiratkan pengetahuan asas pengkodan dan bahkan pengalaman reka bentuk web awal tertentu. Lihat sorotannya yang mungkin dihargai oleh jurugambar semasa meneroka perkhidmatan:

 • Templat Fotografi. CMS mempunyai koleksi templat bawaannya sendiri, tetapi terdapat juga ratusan dari mereka yang terdapat di web. Tema-tema ini dibayar dan percuma, dengan yang terakhir kurang selamat untuk prestasi laman web anda kerana peningkatan kemungkinan ancaman malware.
 • Plugin dan Widget Fotografi. Sistem ini terkenal dengan pilihan integrasi lanjutan, yang menawarkan banyak plugin dan widget untuk laman web fotografi. Beberapa contoh yang paling popular termasuk Envira Gallery, Soliloquy, Storyform, WP-Media Tagger, Wordfence, Easy Watermark, Imsanity, Yoast SEO dan banyak lagi.
 • Penjadualan Acara, Media Sosial dan Plugin Interaksi Pelanggan. Selain daripada pemalam fotografi, pengguna juga dapat mencari dan menyatukan penjadualan acara dan pemalam interaksi pelanggan (Penjadual BirchPress, Picu, WP Invoice, Floating Social Bar, Pinterest Pin It Button, Tweet Shortcode ini, Simply Instagram, WPForms, Optin Monster dan banyak lagi).
 • e-dagang. WordPress menawarkan plugin eCommerce khas seperti WooCommerce yang membolehkan membina kedai dalam talian yang dilengkapi dengan ciri, di mana anda boleh memaparkan dan menjual koleksi gambar dan gambar anda.
 • Penyunting Gutenberg. Editor telah dapat diakses setelah peluncuran versi WordPress baru-baru ini. Ini menyederhanakan pendekatan pembangunan web kerana ketersediaan blok konten yang dapat dipilih dan disusun oleh pengguna di laman web mereka sesuka hati. Untuk tahap tertentu, ini menyerupai proses bekerja dengan pembangun laman web klasik, yang merupakan kelebihan lain bagi kebanyakan jurugambar.

Kos: WordPress secara teknikal percuma untuk dimuat turun dan dipasang. Namun, untuk merancang dan menerbitkan laman web fotografi, anda harus membeli dan menggabungkan beberapa plugin dan templat yang disebutkan di atas. Perkara yang sama adalah mengenai nama domain dan hosting. Untuk menjadikan projek anda dapat diakses di web, anda mesti mencari penyedia hosting yang dipercayai. Untuk mempermudah pilihannya, WordPress mengesyorkan Bluehost sebagai salah satu perkhidmatan yang berada di bahagian atas senarai hos moden. Yang termurah Bluehost langganan akan dikenakan biaya $ 2.95 / bln, menawarkan set ciri yang luas untuk harga ini.

Muat turun WordPress secara percuma

Squarespace – Platform Dalam Talian untuk Membuat Galeri Foto

Squarespace - Platform Dalam Talian untuk Membuat Galeri Foto

Squarespace – adalah penyelesaian pembinaan laman web yang baik untuk jurugambar yang bersedia melancarkan projek penuh profesional. Platform ini memungkinkan untuk mempersembahkan galeri foto, tayangan slaid dan portfolio anda kepada khalayak sasaran. Dengan berbagai pilihan alat penyesuaian dan reka bentuk web, Squarespace terbukti menjadi penyelesaian yang layak untuk melancarkan laman web fotografi. Berikut adalah kelebihan utama perkhidmatan ini:

 • Reka Bentuk Profesional. Squarespace menawarkan koleksi templat fotografi responsif yang dihasilkan oleh pasukan reka bentuk profesional mereka.
 • Penyunting Gaya. Ciri ini dilengkapi dengan beratus tetapan yang dapat disesuaikan (warna, fon, konfigurasi halaman dll.) dan membolehkan anda memilih antara pelbagai jenis halaman untuk memenuhi keperluan laman web fotografi anda (Halaman Sampul, Halaman Acara, Halaman Produk, Galeri, Halaman Blog, dll.)
 • Pengurus Gambar. Perkhidmatan ini melancarkan pelbagai ciri pengurusan gambar, seperti penyesuaian gambar drag-and-drop, pemuatan gambar responsif dan progresif, ketersediaan Rangkaian Penyampaian Kandungan, integrasi Getty Images, muat naik gambar dari sumber luaran, kawalan titik fokus gambar, editor Gambar Adobe, persembahan Lightbox , SEO imej dan pengimportan metadata, penskalaan imej automatik dll.
 • Galeri. Squarespace memungkinkan untuk membuat galeri foto yang menarik dari beratus blok sistem (persembahan, tayangan slaid, slaid, susun atur grid dll.), pilihan penyatuan video, penerapan kesan paparan.
 • Pembina Halaman Sampul. Ciri ini membolehkan memilih antara beberapa templat untuk halaman sampul laman web anda.
 • Enjin eCommerce. Untuk membolehkan anda menjual karya anda secara dalam talian, Squarespace membolehkan anda membuat dan mengurus kedai web, menggunakan mesin eCommerce bersepadu. Sistem ini memberi akses kepada beberapa pilihan pengurusan penyesuaian pembayaran / penghantaran / reka bentuk.
 • Reka Bentuk Tingkap Tayangan Unik. Pembangun laman web memungkinkan untuk membuat reka bentuk tetingkap pameran yang unik dan sangat peribadi, di mana anda dapat memaparkan karya terbaik anda dengan kelebihan. Ciri ini membolehkan anda membuat / mengemas kini senarai produk, menyesuaikan deskripsi produk dan SKU, memuat naik foto dan membuat / mengurus galeri, mengintegrasikan tawaran / diskaun khas dll..

Kos: Squarespace tidak mempunyai pelan percuma tanpa had namun ia membolehkan anda menguji set ciri langganan berbayar tanpa sebarang kos selama percubaan 14 hari. Sebaik sahaja anda bersedia untuk menaik taraf ke salah satu rancangan yang ada, pembangun laman web akan menawarkan anda untuk memilih salah satu daripadanya. Pelan Squarespace termurah pada masa ini berharga $ 12 / bln.

Cuba Squarespace secara percuma

Bookmark – Pembina Web untuk Membuat Laman Web dengan AI

Bookmark - Pembina Web untuk Membuat Laman Web dengan AI

Bookmark adalah pembangun laman web kontemporari untuk membuat laman web dengan AI, yang memerlukan perhatian pengguna yang bersedia untuk memulakan projek foto dengan ciri penuh. Sistem ini membolehkan anda merancang laman web fotografi berkualiti tinggi, yang berbeza dalam kerumitan, jenis, ciri dan daya tarikan visual mereka. Ciri Bookmark berikut menjadikan sistem ini terkenal dan popular di kalangan pemilik laman web:

 • Pembantu AIDA. Ini adalah kemuncak pembangun laman web, yang membantu anda membuat laman web lengkap dengan mod automatik dengan menggunakan maklumat yang anda ingin paparkan di sana.
 • Pilihan Modul. Bookmark membolehkan membuat laman web berkualiti dengan menggunakan modul serbaguna yang berfungsi seperti widget dan memberikan fungsi yang diperlukan oleh projek.
 • Enjin eCommerce. Pembina laman web membolehkan anda mengintegrasikan dan mengemas kini kedai web untuk mempersembahkan dan menjual karya anda.
 • Sistem Pengumpulan Statistik. Perkhidmatan ini dilengkapi dengan sistem pengumpulan statistik yang dapat difahami, yang membolehkan menjejaki kedudukan, produktiviti dan prestasi laman web anda.
 • Penyediaan Latar Belakang Video. Untuk meningkatkan daya tarikan visual laman web fotografi anda, sistem ini memungkinkan untuk menggabungkan latar belakang video berkualiti tinggi. Ini akan membantu pengguna terlibat dalam meneroka projek anda, sehingga menjadikannya menonjol dari orang ramai.
 • Penyunting Foto Penanda Buku. Pembangun laman web memberikan akses ke Editor Foto bersepadu yang membolehkan anda memotong, mengedit dan mengubah saiz gambar yang anda muat naik atau memilih dari koleksi stok sistem. Anda juga boleh memilih dan menggunakan beberapa kesan visual pada foto yang dipilih.

Kos: Bookmark membolehkan anda membuat laman web secara percuma di subdomainnya. Namun, dalam kes ini, anda akan menghadapi sekatan sistem / fungsi tertentu. Kos rancangan Bookmark profesional bermula dengan $ 11,99 / bln.

Cuba Bookmark secara percuma

SITE123 – Pembina Laman Web Fotografi termudah

SITE123 - Pembina Laman Web Fotografi termudah

SITE123 – adalah pembangun laman web fotografi yang paling mudah, yang telah membezakannya kerana penyunting WYSIWYG yang terintegrasi, banyak templat percuma, alat penyesuaian reka bentuk dan ciri-ciri yang diperlukan untuk memberikan penampilan mewah projek fotografi anda. Platformnya ringkas, intuitif dan penuh dengan ciri pada satu masa. Ia berfungsi sama hebatnya untuk pemula pertama dan pakar reka bentuk web. Sorotan utama yang menjadikan sistem pilihan tepat adalah seperti berikut:

 • Templat Fotografi Responsif. Pembangun laman web mempunyai koleksi templat responsif yang menakjubkan, di mana anda boleh memilih yang sesuai untuk projek fotografi anda. Reka bentuknya percuma, serba boleh dan disesuaikan. Sekiranya anda tidak berjaya mencari tema yang sesuai untuk beberapa sebab, anda boleh memilih tema kosong dan menyesuaikannya dari awal.
 • Sokongan pelbagai bahasa. Dengan SITE123, anda tidak perlu membuat beberapa versi bahasa dari projek anda, jika anda ingin menyasarkan khalayak asing, misalnya. Sebagai gantinya, sistem ini membolehkan anda memulakan laman web yang dilengkapi dengan sokongan pelbagai bahasa.
 • Platform eCommerce. Pembangun laman web mempunyai platform eCommerce yang bersepadu sepenuhnya, yang membolehkan memulakan dan menjalankan kedai web, di mana anda boleh berjaya menjual karya seni / barang fotografi anda. Sistem ini menyediakan pelbagai ciri eCommerce, memungkinkan untuk membuat galeri produk dan menetapkan parameternya, menyesuaikan tetapan pembayaran / penghantaran, membuat / mengemas kini tawaran khas / kupon diskaun, menetapkan parameter pengurusan pembayaran / penghantaran / kedai web dll..

Kos: SITE123 mempunyai rancangan percuma yang membolehkan anda membuat laman web fotografi tanpa sebarang kos. Walau bagaimanapun, hakikat penggunaan langganan percuma bermaksud bahawa laman web anda akan dilengkapi dengan sekatan serius. Untuk mengelakkan ini, anda harus meningkatkan ke salah satu rancangan berbayar yang merangkumi pembangun laman web. Yang paling berpatutan daripadanya berharga $ 10.80 sebulan.

Cubalah Site123 secara Percuma

Weebly – Platform untuk Membuat Portofolio Fotografi Profesional

Weebly - Platform untuk Membuat Portofolio Fotografi Profesional

Weebly – adalah platform all-in-one yang digunakan untuk membuat portfolio fotografi profesional tanpa menulis sebaris kod. Sistem ini pada mulanya dilancarkan sebagai platform blogging, tetapi baru-baru ini diperoleh oleh Square yang memberikan fokus eCommerce yang kuat. Weebly dilengkapi dengan editor drag-and-drop yang berguna dan juga memungkinkan penyisipan kod, yang merupakan kelebihan bagi pengguna, yang mengetahui asas-asas HTML. Untuk pembangunan laman web fotografi, platform ini menawarkan faedah berikut:

 • Templat Fotografi Responsif. Pembangun laman web menawarkan kategori templat disesuaikan responsif yang sesuai untuk pembuatan dan pemperibadian laman web fotografi. Anda juga boleh memulakan laman web anda sendiri dari awal di sini atau memesan projek siap dari pemaju pihak ketiga.
 • Pengehosan Video. Dengan Weebly, anda boleh memuat naik dan mengintegrasikan video yang menampilkan koleksi foto terbaik anda untuk memberi idea kepada pengguna mengenai pendekatan dan fokus kreatif anda. Anda boleh menggabungkan video YouTube atau memuat naik fail video terus ke Weebly, di mana ia akan disimpan dengan selamat.
 • Penyunting Imej. Pembangun laman web telah menyajikan Penyunting Imej berasaskan HTML5 lanjutan, yang menyediakan pelbagai ciri berkaitan fotografi yang mesti dimiliki, termasuk memutar, memotong dan menyesuaikan gambar, menambahkan teks ke foto yang diposkan dll. Terdapat juga 29 penapis yang boleh anda gunakan untuk meningkatkan kualiti dan persembahan visual gambar anda.

Kos: Weebly mempunyai rancangan berasingan untuk laman web dan kedai web biasa. Oleh itu, ia mempunyai rancangan Percuma dan empat langganan berbayar untuk pengembangan laman web standard. Kos bermula dengan $ 4 / bln (dengan pembayaran tahunan sekali) untuk mencapai $ 25 / bln. Ketika berkaitan dengan penciptaan projek eCommerce, pembangun laman web menawarkan empat pilihan harga. Harganya berkisar antara $ 8 / bln hingga $ 38 / bln untuk Pelan Prestasi lanjutan.

Cuba Weebly secara Percuma

SmugMug – Platform untuk Melindungi, Berkongsi, Menyimpan dan Menjual Foto Anda

SmugMug - Platform untuk Melindungi, Berkongsi, Menyimpan dan Menjual Foto Anda

SmugMug – adalah platform pelbagai fungsi untuk membuat, melindungi, berkongsi, menyimpan dan menjual foto anda. Sistem ini membolehkan membina dan menceritakan kisah foto untuk terus membagikannya dengan peminat lain dari seluruh dunia. Perbezaan utama platform dari perkhidmatan serupa lain adalah hakikat bahawa ia bukan sahaja membolehkan anda membuat koleksi gambar, tetapi juga membolehkan pengguna lain memilih dan menggunakan gambar stok yang dimuat naik dari galeri gambar yang tersedia. Lihat sorotan utama SmugMug sekarang:

 • Penyunting Drag-and-Drop yang sesuai. Sistem ini dicirikan oleh penyunting visual yang senang dan senang digunakan yang menyokong fungsi drag-and-drop. Ini membolehkan anda memuat naik foto baru dengan mudah, membuat koleksi baru, mengatur dan mengurus gambar yang dimuat naik berkenaan dengan kriteria tertentu, menyesuaikan kandungan dan laman web galeri / fotografi, mengaktifkan ciri eCommerce dan menyelesaikan tugas-tugas lain yang berkaitan.
 • Organisasi Foto Logik. Platform ini membolehkan anda mengatur gambar yang dimuat naik ke galeri dan koleksi tematik. Terdapat peluang untuk memuat naik foto yang berasingan dan mencuba fitur muat naik pukal yang memungkinkan menambahkan sebanyak mungkin gambar yang anda perlukan. Setelah menyelesaikan tugas, anda akan dapat memperibadikan koleksi gambar dan gambar dengan menambahkan kata kunci, tajuk, kapsyen atau menyusun foto yang baru dimuat dengan parameter tertentu.
 • e-dagang. SmugMug membolehkan mendirikan kedai web, di mana anda boleh menjual foto dan koleksi gambar anda. Terserah anda untuk mengatur parameter paparan, daftar harga disesuaikan untuk pelanggan tertentu, menyesuaikan pilihan pemilihan gambar, menjual sijil hadiah dan cetakan, mengubah ciri keselamatan / penyimpanan gambar dan juga memuat naik (buat) logo laman web yang unik, tambahkan tanda air dan lakukan tindakan lain.
 • Integrasi Bilik Ringan. Platform ini membolehkan integrasi Lightroom Plugin yang memungkinkan untuk memuat naik, mengatur dan menguruskan gambar anda dengan beberapa klik. Plugin ini juga akan membantu mengekalkan struktur portfolio anda bersama dengan parameter SEO untuk promosi projek yang lebih berkesan.
 • Penyimpanan dan Perkongsian Foto. Anda, yang mengawal keselamatan dan kebolehcapaian gambar yang dimuat naik. Adalah mungkin untuk memilih pengguna untuk memberikan hak akses laman web dan mengaktifkan pilihan perkongsian gambar yang luas. Sistem ini membolehkan anda membuat catatan di rangkaian sosial, menggunakan aplikasi mudah alih bersepadu untuk mengedit, mengarkibkan dan berkongsi gambar, membuat pautan yang boleh dikongsi dan lain-lain.

Kos: SmugMug menawarkan percubaan percuma selama 14 hari kepada setiap pelanggan baru – itu sudah cukup untuk menguji fungsi sistem. Ketika menaik taraf ke salah satu langganan berbayar, pembangun laman web akan membiarkan anda memilih dari 4 rancangan, yang paling berpatutan akan menelan belanja $ 48 / tahun.

Cuba SmugMug secara percuma

Carbonmade – Portfolio dalam talian yang sempurna untuk Jurugambar

Carbonmade - Portfolio dalam talian yang sempurna untuk Jurugambar

Berkarbonat – adalah platform yang membolehkan anda membuat dan mengurus portfolio dalam talian yang sempurna untuk jurugambar. Pembina laman web cukup mudah digunakan, tanpa mengira kemahiran yang ada dan kepakaran pengguna awal. Anda tidak memerlukan kemahiran pengekodan untuk membuat portfolio yang hebat atau laman web fotografi dengan sistem. Lihat saja rangkaian ciri khas perkhidmatan untuk mengetahui apa sebenarnya yang ditawarkannya:

 • Ciri Penyesuaian Reka Bentuk. Sebagai pembangun laman web portfolio, Carbonmade menawarkan satu set alat canggih yang diperlukan untuk persembahan galeri foto yang luar biasa. Oleh itu, sistem ini membolehkan memuat naik logo peribadi anda secara percuma. Ada juga kesempatan untuk memuat naik presentasi video dan gambar, menggunakan fitur Autoplay dan Loop sambil menambahkan video baru.
 • Kolam Bakat. Selain daripada perkhidmatan reka bentuk web, Carbonmade menempatkan dirinya sebagai pasaran pereka, jurugambar, penyalin dan kreatif lain yang sangat besar. Oleh itu, adalah mungkin untuk melihat portfolio pakar-pakar ini di bahagian Talent Pool dan menghubungi penulis terbaik, jika diperlukan.
 • Portfolio Peribadi. Fitur ini ditujukan untuk pengguna, yang bermaksud untuk berkongsi pengalaman atau laman web mereka dengan pengguna lain. Dengan tujuan ini, mereka memberikan kod akses khas kepada orang-orang ini, dengan demikian, menjaga portfolio mereka ditutup dari akses yang tidak dibenarkan.

Kos: Carbonmade membolehkan anda memulakan proses reka bentuk web dengan percubaan percuma. Setelah tamat, anda masih perlu meningkatkan ke salah satu rancangan berbayar. Terdapat tiga daripadanya di sini. Tawaran paling berpatutan – Pelan Permulaan – berharga $ 8 sebulan.

Cuba Carbonmade secara percuma

PhotoShelter – Laman Web Fotografi & Alat untuk Jurugambar

PhotoShelter - Laman Web & Alat Fotografi untuk Jurugambar

Tempat Perlindungan Foto – adalah platform komprehensif yang membolehkan membuat laman web fotografi dan menawarkan alat profesional untuk jurugambar. Sistem ini merangkumi beberapa teknologi canggih, termasuk penyimpanan gambar yang selamat dan akses arkib bersama dengan pembangun laman web yang berkualiti. Untuk mendapatkan kesan perkhidmatan, PhotoShelter dilengkapi dengan sekumpulan alat yang menyumbang kepada pendekatan reka bentuk web profesionalnya. Beberapa ciri yang paling berguna dan mengagumkan adalah seperti berikut:

 • e-dagang. Sistem ini membolehkan memberi fokus eCommerce projek fotografi anda. Ia dilengkapi dengan sokongan PayPal dan Stripe serta peluang untuk menghubungkan Akaun Pedagang peribadi untuk penyelesaian penjualan langsung. Selain itu, PhotoShelter menawarkan akses keranjang belanja bersepadu bersama dengan alat penjejakan statistik dan pelbagai penyediaan dan penyesuaian kedai web.
 • Alat Keselamatan. Semua laman web yang dilancarkan dengan PhotoShelter dilengkapi dengan Penyulitan SSL yang disediakan secara lalai. Ini diperlukan untuk promosi SEO laman web yang lebih berkesan dan populariti laman web secara keseluruhan. Selain itu, pembangun laman web membenarkan penggunaan Image Theft Guard untuk melindungi gambar anda daripada penyalinan atau pencurian yang dibenarkan, tetapi anda boleh mematikan ciri ini sekiranya diperlukan..
 • Templat Niche Responsif. Sebagai platform khusus, PhotoShelter menawarkan satu set reka bentuk, yang jumlahnya tidak begitu luas. Walau bagaimanapun, templatnya berfokus pada niche dan mereka juga percuma, disesuaikan dan responsif secara lalai.

Kos: PhotoShelter mempunyai tempoh percubaan 14 hari, yang percuma dan ditawarkan kepada setiap pelanggan baru. Setelah versi percubaan program berakhir, anda perlu mengaktifkan salah satu daripada tiga langganan yang ada. Termurah dari mereka – Pelan Asas – pada masa ini berharga $ 10 sebulan.

Cuba PhotoShelter secara percuma

Tailor Brands – Syarikat Reka Bentuk Laman Web untuk Memesan Laman Web

Tailor Brands - Syarikat Reka Bentuk Laman Web untuk Memesan Laman Web

Tailor Brands – adalah syarikat reka bentuk laman web terbaik untuk memesan laman web untuk jurugambar. Perkhidmatan ini pada mulanya dibuat dengan mempertimbangkan keperluan dan strategi promosi jenama pemilik perniagaan. Namun, dengan cepat berkembang menjadi platform berasaskan AI yang kuat untuk memperkemas pengalaman pengguna dan meningkatkan reputasi laman web. Inilah yang membantu mempopularkan laman web fotografi anda di web, menjadikannya lebih unggul daripada pelbagai pesaingnya: Sorotan Tailor Brands yang paling spesifik dan mengagumkan termasuk:

 • Set Alat Penjenamaan Lanjutan. Platform ini memberikan akses kepada pelbagai ciri dan alat penjenamaan lanjutan yang dapat meningkatkan reputasi projek anda. Semua alat boleh disesuaikan secara lalai dan anda boleh menggunakan fail EPS dan penyelesaian Kad Perniagaan anda untuk membuat reka bentuk laman web fotografi yang luar biasa.
 • Pembuat Logo. Tailor Brands memungkinkan untuk membuat dan menyesuaikan logo laman web profesional untuk meningkatkan populariti dan pengiktirafan projek fotografi anda. Oleh kerana teknologi AI bersepadu, kini mungkin untuk memilih elemen reka bentuk logo utama (fon, jenis, gaya) dan alat untuk membiarkan sistem membuat projek secara automatik untuk anda.
 • Iklan Jahitan. Sistem ini memberikan akses ke platform Tailor Ads sepenuhnya automatik dan bersepadu yang membolehkan merancang dan menerbitkan iklan segera untuk membolehkan promosi projek cepat. Anda boleh menggunakan beberapa variasi yang berkaitan dengan iklan untuk dapat memilih yang anda perlukan untuk pengembangan laman web fotografi anda dan pemasaran selanjutnya.

Kos: Tailor Brands tidak mempunyai rancangan atau percubaan percuma. Untuk mula bekerja dengan sistem dan mendapatkan akses ke seluruh rangkaian fiturnya, anda harus memilih salah satu langganan berbayar dengan serta-merta. Kos mereka bermula dengan $ 9.99 / bln dan bergantung pada set ciri / perkhidmatan yang disediakan.

Cubalah Penjual Jenama Sekarang

Pokoknya

Setiap kali anda menghadapi keperluan untuk mempamerkan karya anda, anda menghadapi masalah memilih perkhidmatan yang tepat untuk berbuat demikian. Pembina laman web pasti akan berguna bagi anda dalam situasi seperti ini. Mereka mudah digunakan, intuitif dan cukup kuat untuk membolehkan anda menyelesaikan projek yang paling rumit tanpa kemahiran pengekodan diperlukan.

Merancang laman web fotografi adalah cabaran bagi pengguna, yang tidak pernah terlibat dalam pembinaan laman web tetapi ingin melancarkan projek yang baik untuk generasi pelanggan. Dengan pembangun laman web, tugas ini menjadi lebih mudah kerana perkhidmatan ini dibuat khas dengan mempertimbangkan kemudahan pengguna.

Buat laman web secara percuma

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map