Pembina Laman Web Hartanah Terbaik

Pembina Laman Web Hartanah Terbaik


Sebagai ejen harta tanah, lambat laun anda akan menghadapi keperluan untuk “berjuang” dengan pesaing. Sebenarnya, tidak hairanlah kerana niche ini sangat kompetitif dan terdapat banyak broker barang, yang juga akan berorientasi membina dan meningkatkan asas pelanggan mereka.

Mereka mungkin menggunakan beberapa kaedah untuk tujuan ini, sehingga membuat anda membuat pendekatan dan penyelesaian baru promosi agensi yang berkesan. Apa sahaja idea yang anda ada, yang terbaik masih ada untuk mendapatkan laman web harta tanah anda sendiri.

Melancarkan laman web harta tanah yang berkualiti adalah faedah tersendiri. Projek ini akan membantu anda memaparkan maklumat perniagaan anda dalam keadaan yang paling baik, menambah dan mengurus senarai objek harta tanah yang anda tawarkan untuk disewa atau dijual, terma, kenalan, foto berkualiti atau bahkan ulasan video yang berkualiti dan maklumat berguna lain. Ini hanya beberapa ciri yang menjadikan laman web harta tanah bukan kehendak, tetapi keperluan dalam bidang perniagaan kontemporari.

Menyedari hakikat bahawa kebanyakan ejen bukan pengekod, pilihan terbaik yang dapat mereka gunakan ialah memilih pembangun laman web sebagai alat reka bentuk web utama. Sistem ini membolehkan anda membuat laman web yang menarik dan berfungsi dengan cara yang mudah, intuitif dan bebas dari gangguan. Adalah mungkin untuk membuat laman web harta tanah yang lengkap dengan mereka dalam masa yang singkat, dengan menggunakan pelbagai alat, ciri dan pilihan yang mereka tawarkan.

Dengan banyak pilihan pembangun laman web, selalunya cabaran untuk mencari platform, yang sepenuhnya memenuhi keperluan perniagaan anda. Mari lihat perkhidmatan harta tanah paling profesional dan terkenal yang dapat memastikan hasil yang memuaskan.

Kami Menguji 10 Pembangun Laman Web Hartanah Terbaik:

 1. Wix – Pembina Laman Web Hartanah Terbaik dengan IDX
 2. uKit – Pembina Laman Web Mudah untuk Realtors
 3. WordPress – CMS percuma untuk membuat laman web harta tanah
 4. Placester – Laman web harta tanah diperibadikan
 5. RealGeeks – Jualan Harta Tanah & Penyelesaian Pemasaran
 6. Bluehost – Hosting Terbaik untuk Laman Web Hartanah
 7. Tailor Brands – Penyedia Laman Web Hartanah
 8. SITE123 – SaaS-platform untuk Membuat Tapak Hartanah
 9. Ucraft – Pembina Laman Web Hartanah PERCUMA
 10. Bookmark – Pembina Laman Web AI untuk Ejen Harta Tanah

Pembangun laman web yang disenaraikan di atas bukan sahaja dapat membantu anda mengembangkan perniagaan dengan berkesan, tetapi juga memberi peluang untuk memberi impak besar kepada pelanggan tetap dan berpotensi, mencari rakan kongsi baru untuk membina hubungan yang bermanfaat dengan mereka dan mempopularkan agensi harta tanah anda di web. Sudah tiba masanya untuk mengkaji perkhidmatan yang paling hebat secara terperinci sekarang.

Wix – Pembina Laman Web Hartanah Terbaik dengan IDX

Wix - Pembina Laman Web Hartanah Terbaik dengan IDX

Wix – adalah pembangun laman web harta tanah terbaik, yang telah mendapat populariti di seluruh dunia kerana set ciri yang luar biasa. Sistem ini menawarkan pelbagai templat harta tanah yang mudah alih, pelbagai alat penyesuaian reka bentuk yang kuat, galeri gambar dan banyak lagi ciri yang berkaitan dengan industri. Yang utama adalah seperti di bawah:

 • Wix ADI. Wix Artificial Design Intelligence adalah penyihir sistem intuitif, yang memungkinkan untuk membuat laman web hebat dalam mod automatik dengan menyerahkan kandungan khusus anda sendiri.
 • Integrasi IDX / MLS. Wix membenarkan penyenaraian IDX ke laman web harta tanah anda dan menutup tawaran harta tanah melalui MLS dengan menggunakan pilihan penambahan kod HTML.
 • Aplikasi Harta Tanah Mudah. Terdapat dalam Wix App Market, aplikasi percuma ini memungkinkan pengunjung melihat senarai harta tanah yang ada yang tercermin di laman web yang tersusun dan teratur.
 • Templat tematik. Untuk memenuhi keperluan reka bentuk web anda, Wix menawarkan pelbagai jenis mudah alih templat harta tanah (untuk agensi, tema umum, halaman arahan, syarikat seni bina, ejen harta tanah, portfolio, reka bentuk landskap, reka bentuk dalaman dan lain-lain.) yang boleh disesuaikan mengikut keperluan anda.
 • Wiz SEO. Wix dilengkapi dengan ciri SEO Wiz yang berfungsi, yang menyumbang kepada keberkesanan pengoptimuman carian laman web.
 • Alat Interaksi Pelanggan. Pembangun laman web memungkinkan untuk melayari sekumpulan alat interaksi pelanggan yang tersedia di App Market bersepadu. Aplikasi widget ini menyumbang kepada kemudahan melayari laman web pelanggan anda dan membolehkan anda tetap berhubungan dengannya apabila diperlukan. Beberapa alat interaksi pelanggan yang paling popular termasuk Kalendar Acara Google, Kalendar Acara, Penjadualan Pro, Testimoni Tidak Berguna, Berita Terkini, Sembang Wix, Pembangun Bentuk 123, Panggilan Balik, Perjanjian Buku Dalam Talian, Sembang Langsung, Borang Wix, Pengurusan SContact + CRM dan banyak lagi.
 • Testimoni Pelanggan. Platform ini membolehkan pelanggan anda menambahkan testimoni mereka yang berkaitan dengan agensi harta tanah dan prestasinya. Dengan tujuan ini, anda dapat mengintegrasikan widget / sambungan khas yang terdapat di App Market. Ini termasuk Pembangun Testimoni, Testimoni Sosial, Komen Suara +, Ulasan Pelanggan, Ulasan Saya, Komen, Yelp, Komen + dan banyak lagi.
 • Forum. Sekiranya anda berhasrat untuk terus berhubung dengan pelanggan semasa dan berpotensi anda, adalah mungkin untuk menambahkan forum ke laman web harta tanah anda dengan Wix. Di sinilah anda dapat membuat cabang dan topik tanpa had, memulakan perbincangan pengguna, mengaktifkan ciri komen dan lain-lain untuk membolehkan pengguna berkomunikasi antara satu sama lain secara berkala.
 • Blogging. Sambungan blog adalah penyelesaian pilihan, tetapi mungkin merupakan alat penglibatan klien yang berguna. Blog yang berkualiti dan dikemas kini secara berkala mungkin mengandungi banyak catatan berkaitan harta tanah yang boleh anda atur mengikut keinginan anda. Selain itu, anda boleh menyokong peluang memberi komen pengguna untuk mengetahui idea dan pendapat pelanggan anda mengenai topik yang paling membakar. Ketersediaan blog juga dapat menyumbang kepada penghasilan lalu lintas dan tahap kepuasan / pengekalan pengguna.

Wix adalah pembangun laman web dengan harga sederhana, yang menawarkan satu pelan percuma dan dua jenis langganan berbayar. Sistem ini membolehkan anda memilih dari langganan Standard dan Perniagaan / eCommerce, yang berbeza dari segi, ciri dan perkhidmatan yang disertakan. Kos rancangan Standard bermula dari $ 13 / bln, sementara rancangan Perniagaan bermula dari $ 23 / bln. Salah satu langganan berbayar pasti akan berguna bagi anda, jika anda mempunyai niat untuk menjalankan laman web harta tanah profesional.

Apa sahaja pilihan yang anda mahukan, anda akan mendapat domain bonus (atau peluang untuk menghubungkan yang anda miliki), pilihan interaksi pelanggan pemasaran yang luas, e-mel korporat yang berkaitan dengan domain anda sendiri seperti [email protected] dan kelebihan lain yang tidak dapat dinafikan yang akan menyumbang kepada pengembangan dan promosi perniagaan anda.

Cuba Wix secara Percuma

uKit – Pembina Laman Web Mudah untuk Realtors

uKit - Pembina Laman Web Mudah untuk Realtors

uKit – adalah salah satu pembangun laman web yang paling mudah untuk ejen harta tanah atau ejen harta tanah yang bersedia mewujudkan kehadiran dalam talian yang boleh dipercayai. Platform ini pada awalnya ditujukan untuk pengembangan projek perniagaan kecil profesional. Ini adalah perkhidmatan tanpa kod sepenuhnya, yang dilengkapi dengan editor drag-and-drop intuitif dan memastikan pengalaman WYSIWYG yang hebat. uKit memungkinkan untuk merancang dan menerbitkan laman web yang kelihatan profesional dalam masa 30 minit. Disenaraikan di bawah adalah faedah yang paling luar biasa dari pembangun laman web:

 • Antaramuka intuitif. Antaramuka uKit dapat difahami walaupun untuk orang yang tidak mempunyai pengalaman reka bentuk web sama sekali, membantu mereka merancang laman web yang baik dari percubaan pertama.
 • Pilihan Interaksi Pengguna yang Mudah. Dengan uKit, anda boleh menggunakan ciri sembang langsung dan panggilan balik, yang membolehkan berhubung dengan pelanggan anda pada bila-bila masa sepanjang hari untuk membantu mereka mencari jawapan bagi semua soalan yang mereka ada.
 • Templat Tematik Responsif. uKit telah membezakan dirinya kerana koleksi templat harta tanah yang responsif dan 100% disesuaikan.
 • Integrasi CRM. Oleh kerana ciri Integrasi CRM yang mudah, setiap pengguna, yang akan melancarkan laman web harta tanah dengan sistem, berpeluang mempermudah proses pengurusan pesanan / pelanggan.
 • Pilihan Widget. Dengan uKit, anda dapat mengakses dan melayari sekumpulan widget, penyatuan yang memberikan prestasi tinggi di laman web harta tanah anda dan menyumbang kepada kadar penglibatan pengguna. Beberapa widget yang boleh anda gunakan termasuklah Komen Pengguna, Kalkulator Perkhidmatan, Pemasa, Tombol Jaringan Sosial, Garis Masa dan banyak lagi.
 • Sambungan SSL. Untuk memastikan keselamatan laman web maksimum dan melindungi maklumat pengguna yang dirahsiakan, pembangun laman web membolehkan anda menyambungkan Sijil SSL percuma ke laman web harta tanah anda. Ini adalah kaedah yang selamat untuk memastikan kredibiliti laman web dan penilaian kepercayaan yang tinggi.
 • Integrasi IDX. Integrasi IDX melalui widget penambahan kod disediakan dalam bentuk Rencana Pro dan dimaksudkan untuk profesional reka bentuk web, yang dapat mengintegrasikan pangkalan data harta tanah yang diperlukan ke dalam laman web mereka.

Anda boleh menguji semua fungsi uKit selama 14 hari tanpa kos untuk melihat apa yang ditawarkannya. Kos uKit adalah salah satu yang paling murah di ceruk ini. Pelan Premium termurah akan dikenakan bayaran $ 4 sebulan sahaja, sementara Pro Plan yang paling mahal berharga $ 12 sebulan. Terokai ciri dan syarat rancangan secara terperinci sebelum membuat pilihan anda.

Lihat juga: semakan uKit.

Cuba uKit secara percuma

WordPress – CMS percuma untuk membuat laman web harta tanah

WordPress - CMS percuma untuk membuat laman web harta tanah

WordPress – adalah Sistem Pengurusan Kandungan yang paling terkenal di dunia, yang dapat digunakan dengan berkesan untuk membuat laman web harta tanah yang lengkap. Sistem ini dilengkapi dengan pilihan integrasi yang kuat, menawarkan sekumpulan ciri dan pilihan penyesuaian reka bentuk untuk memberikan penampilan yang sangat baik dan prestasi yang maju. Walau bagaimanapun, sistem ini memerlukan pengetahuan pengaturcaraan, yang merupakan bonus bagi para profesional reka bentuk web yang bersedia melancarkan laman web dengan ciri lengkap. Manfaat yang paling luar biasa dari pembangun laman web disenaraikan di bawah:

 • Templat Harta Tanah. Pengguna boleh memilih antara banyak templat harta tanah percuma dan berbayar yang boleh disesuaikan yang direka oleh pengguna pihak ketiga dan boleh didapati di web.
 • Plugin Harta Tanah. Koleksi pemalam WordPress Real Estate sangat mengagumkan dan anda boleh memilih mana-mana dari mereka untuk melancarkan laman web dengan prestasi yang sangat baik (Estatik, Projek Hartanah, Senarai IMPress, Kalkulator Pelunasan WP, Harta Tanah WPL, Senarai Harta Mudah, Harta Tanah Penting, WP-Harta, Kalendar Tempahan Temujanji dll..)
 • Tema Harta Tanah. Terdapat juga banyak tema WordPress harta tanah responsif untuk agensi, ejen dan pelanggan mereka yang boleh anda gabungkan ke dalam laman web anda untuk meningkatkan reka bentuknya.

WordPress adalah CMS percuma, yang menunjukkan kesedaran tentang kemahiran pengekodan dan memastikan hasil yang baik. Namun, untuk memanfaatkan fitur sistem secara maksimal, anda tidak akan berjaya tanpa mengintegrasikan plugin dan tema berbayar. Untuk mendapatkan laman web harta tanah anda dalam talian, anda juga perlu menyambungkan nama domain dan memilih hosting yang boleh dipercayai. Ini juga memerlukan pelaburan kewangan tertentu. Untuk menghoskan laman web anda dengan Bluehost, contohnya, anda perlu melabur $ 2,95 sebulan ke dalam pelan termurah. Ini adalah kos yang berpatutan untuk fungsi khas tersebut.

Cuba WordPress Sekarang

Placester – Laman web harta tanah diperibadikan

Placester - Laman web harta tanah diperibadikan

Placester – adalah pembangun laman web harta tanah khusus all-in-one, yang mudah digunakan dan sesuai untuk pengguna khusus. Sistem ini memberikan akses CRM bersepadu sepenuhnya, satu set alat pemasaran, templat respons mudah alih dan ciri khusus lain untuk membolehkan anda mempertajam kemahiran membina laman web anda dan merancang laman web harta tanah berkualiti dengan kos yang berpatutan. Sorotan utama sistem adalah seperti berikut:

 • CRM bersepadu. Pembangun laman web menyediakan modul komprehensif untuk mengesan dan memantau jumlah petunjuk, aktiviti pelanggan, interaksi dan parameter penting lain.
 • Interaksi Sedia IDX / MLS. Anda boleh menggabungkan IDX / MLS dengan mudah ke dalam laman web harta tanah anda untuk dapat memberikan gambar harta tanah, senarai dan kemas kini walaupun dalam perjalanan.
 • Templat Niche Responsif. Placester menawarkan koleksi templat harta tanah yang responsif untuk memenuhi pelbagai kategori, keperluan pengguna dan memastikan pengalaman menyemak imbas mudah alih terkemuka.
 • Alat Pemasaran E-mel yang intuitif. Pembangun laman web memungkinkan untuk membuat dan menguruskan kempen pemberitahuan e-mel yang diperlukan untuk menghasilkan petunjuk baru dan meningkatkan kadar penglibatan dan pengekalan pelanggan.

Placester tidak menawarkan pelan percuma, namun ia menyediakan dua jenis langganan berbayar, masing-masing menawarkan ciri canggih dan kelebihan harta tanah. Kos langganan berbeza untuk Realtors ($ 99 dan $ 199 sebulan) dan anggota Bukan NAR ($ 125 dan $ 250 sebulan) dan ada juga bayaran yang ditetapkan untuk setiap jenis rancangan yang dipilih. Oleh itu, Placester bukan pembangun laman web harta tanah yang murah, tetapi perlu perhatian pengguna yang bersedia menerbitkan laman web berskala besar untuk menjana keuntungan.

Cuba Placester Sekarang

RealGeeks – Jualan Harta Tanah & Penyelesaian Pemasaran

RealGeeks - Penyelesaian Penjualan & Pemasaran Harta Tanah

RealGeeks – adalah penyelesaian penjualan dan pemasaran harta tanah all-in-one, yang membolehkan membuat laman web yang boleh disesuaikan dan lengkap yang benar-benar mendorong petunjuk. Sistem ini digunakan untuk membina laman web yang kuat namun mudah dan senang digunakan untuk membantu profesional harta tanah dengan berkesan mempromosikan perniagaan mereka dan menonjol dari orang ramai. Syarikat melihat misinya dalam gabungan penyelesaian inovatif dan teknologi canggih untuk meningkatkan prestasi dan mempermudah kerja ejen harta tanah. Lihatlah ciri-ciri utama RealGeeks sekarang:

 • CRM Pengurus Utama Bersepadu. Sistem ini melacak pangkalan data utama REALTORS® menggunakan ciri pemasaran untuk menghasilkan pelaporan / analisis masa nyata secara automatik.
 • Laman Web Hartanah IDX. Platform ini membolehkan anda membina laman web harta tanah responsif yang sangat dioptimumkan untuk enjin carian dan membantu menangkap petunjuk melalui penciptaan halaman pendaratan dan carian senarai harta tanah.
 • Alat Penilaian Harta Tanah. Perkhidmatan ini membolehkan anda menggunakan alat penilaian harta tanah “Apa Nilai Rumah Anda” yang canggih untuk menilai kos objek harta tanah yang anda rancangkan untuk disewa atau dijual.
 • Pemasaran Facebook. Pembina laman web membolehkan anda menggunakan alat Pemasaran Facebook, yang merupakan bagian dari strategi pemasaran media sosial dari perkhidmatan yang disesuaikan khusus untuk keperluan perniagaan harta tanah.
 • Sistem Drip E-mel Automatik. RealGeeks membolehkan meningkatkan sistem pemasaran e-mel yang membolehkan anda mengatur dan menghantar kempen e-mel yang merangkumi poskad dan mesej SMS kepada bakal pelanggan bagi pihak pelanggan.
 • Aplikasi Mudah Alih yang Diperibadikan. Sistem ini menawarkan peluang untuk menggunakan aplikasi mudah alih Real Geeks yang berguna, yang berintegrasi dengan perkhidmatan MLS® dewan tempatan anda untuk membiarkan petunjuk baru mencari harta benda di laman web anda dan menerima pemberitahuan push segera mengenai kemas kini terbaru, menggunakan peranti mudah alih mereka.
 • Integrasi Pihak Ketiga. RealGeeks memungkinkan untuk mengintegrasikan laman web anda dengan aplikasi dan perkhidmatan berkaitan khusus. Ini termasuk Trulia, Zillow, BombBomb, Infusionsoft, Top Producer, Wise Agent, Zapier, Realtor.com, Gmail, Mojo, LionDesk, Get Riley, MailChimp, BoldLeads, Email Sync w / Multiple Providers dan banyak lagi.

RealGeeks bukan sistem percuma untuk digunakan. Kos rancangan harga bermula dari $ 300 / bln untuk jumlah perkhidmatan tetap yang disertakan. Selain itu, anda perlu melaburkan anggaran pemasaran yang telah ditentukan yang berpotensi memberi anda petunjuk baru. Seperti yang dinyatakan oleh sistem, anggaran yang berjumlah $ 400 / bln dapat membawa anda sekitar 50 petunjuk baru, yang merupakan petunjuk yang cukup baik.

Lebih-lebih lagi, anda berpeluang menggunakan alat penilaian harta tanah dengan harga $ 50 / bln dan pencipta Iklan Facebook, yang akan dikenakan biaya yang sama. RealGeeks juga mengenakan bayaran sekitar $ 550 / bln untuk kempen iklan Facebook dan Google PPC. Namun, ada juga berita baik: anda boleh mengajukan permohonan versi demo pembangun laman web, jika anda berhasrat untuk menguji dan menggunakannya lebih lanjut.

Cuba RealGeeks secara percuma

Bluehost – Hosting Terbaik untuk Laman Web Hartanah

Bluehost - Hosting Terbaik untuk Laman Web Hartanah

Bluehost – adalah penyedia hosting yang boleh dipercayai untuk laman web harta tanah. Platform ini banyak menggunakan alat dan fungsi yang diperlukan untuk memastikan penyimpanan dan keselamatan laman web yang boleh dipercayai. Ia fleksibel, berpatutan dan cukup intuitif untuk dikuasai dan digunakan oleh semua jenis pengguna, termasuk pemasa pertama. Penyedia hosting menikmati populariti dengan pengguna WordPress dan secara rasmi disarankan oleh CMS sebagai perkhidmatan yang dipercayai dan bereputasi. Sudah tiba masanya untuk mendaftar kumpulan ciri platform sekarang:

 • Langkah Keselamatan. Platform berkenaan dengan keselamatan laman web yang dihoskan dengannya. Oleh itu, ia mengambil langkah-langkah khas untuk memastikan tahap keselamatan tertinggi sehingga penggunanya dapat memastikan kerahsiaan pelanggan dan pemeliharaan data peribadi / perniagaan mereka.
 • Pasar Sambungan yang Kaya. Bluehost dilengkapi dengan pasaran widget, peluasan dan tambahan yang disatukan oleh pengguna yang boleh melayari untuk memilih yang sesuai dengan laman web harta tanah mereka. Terlebih lagi, adalah mungkin untuk memilih templat WordPress di sini, jika anda merancang untuk melancarkan laman web dengan CMS.
 • Pilihan Fleksibiliti dan Integrasi. Penyedia hosting disatukan dengan pelbagai plugin dan perkhidmatan luaran yang dapat menjadikan prestasi laman web anda lebih maju dan berfungsi.
 • Masa Beban Laman Web yang tinggi. Pembangun platform memberi perhatian khusus kepada masa muat laman web yang dihoskan dengannya. Perkara ini sangat penting untuk penjanaan lalu lintas dan kadar pengekalan pelanggan. Untuk tujuan ini, sistem menggunakan ciri dan alat tertentu yang boleh memberi kesan positif pada parameter masa muat laman web.

Bluehost adalah penyedia hosting yang berpatutan dan berfungsi dengan baik untuk menyimpan laman web harta tanah. Platform ini tidak memberikan langganan percuma, tetapi ini tidak diperlukan kerana kemampuan rancangan berbayarnya. Penyelesaian harga termurah berharga $ 2.95 / bln, merangkumi spektrum kaya keperluan hosting laman web anda. Sistem ini menawarkan ciri sambungan Sijil SSL percuma, lebar jalur tanpa had, pilihan integrasi yang kuat bersama dengan sambungan domain percuma dan kelebihan lain yang tidak dapat dinafikan.

Cuba Bluehost Sekarang

Tailor Brands – Penyedia Laman Web Hartanah

Tailor Brands - Penyedia Laman Web Hartanah

Tailor Brands – adalah penyedia hosting yang mempunyai ciri yang dipercayai untuk laman web harta tanah. Platform ini banyak menggunakan alat dan fungsi yang diperlukan untuk memastikan penyimpanan dan keselamatan laman web yang boleh dipercayai. Ia fleksibel, berpatutan dan cukup intuitif untuk dikuasai dan digunakan oleh semua jenis pengguna, termasuk pemasa pertama. Penyedia hosting menikmati populariti dengan pengguna WordPress dan secara rasmi disarankan oleh CMS sebagai perkhidmatan yang dipercayai dan bereputasi. Sudah tiba masanya untuk mendaftar kumpulan ciri platform sekarang:

 • Langkah Keselamatan. Platform berkenaan dengan keselamatan laman web yang dihoskan dengannya. Oleh itu, ia mengambil langkah-langkah khas untuk memastikan tahap keselamatan tertinggi sehingga penggunanya dapat memastikan kerahsiaan pelanggan dan pemeliharaan data peribadi / perniagaan mereka.
 • Pasar Sambungan yang Kaya. Bluehost dilengkapi dengan pasaran widget, peluasan dan tambahan yang disatukan oleh pengguna yang boleh melayari untuk memilih yang sesuai dengan laman web harta tanah mereka. Terlebih lagi, adalah mungkin untuk memilih templat WordPress di sini, jika anda merancang untuk melancarkan laman web dengan CMS.
 • Pilihan Fleksibiliti dan Integrasi. Penyedia hosting disatukan dengan pelbagai plugin dan perkhidmatan luaran yang dapat menjadikan prestasi laman web anda lebih maju dan berfungsi.
 • Masa Beban Laman Web yang tinggi. Pembangun platform memberi perhatian khusus kepada masa muat laman web yang dihoskan dengannya. Perkara ini sangat penting untuk penjanaan lalu lintas dan kadar pengekalan pelanggan. Untuk tujuan ini, sistem menggunakan ciri dan alat tertentu yang boleh memberi kesan positif pada parameter masa muat laman web.

Tailor Brands tidak mempunyai rancangan percuma, namun ia menawarkan langganan berbayar yang merangkumi keseluruhan rangkaian ciri yang dimiliki oleh platform. Kos rancangan bermula dari $ 9.99 / bln. Walau bagaimanapun, jika anda membuat pembayaran tahunan, kos langganan berbayar termurah akan dikurangkan hingga $ 2.99 / bln – itu adalah potongan yang sangat mengagumkan! Sekiranya anda ingin memanfaatkan keseluruhan set alat bersepadu dengan kos ini, sistem akan memberi anda peluang untuk menggunakan Pembuat Logo, pembangun laman web dengan fungsi eCommerce serta ciri lanjutan lain yang ditawarkan secara lalai.

Cubalah Penjual Jenama Sekarang

SITE123 – SaaS-Platform untuk Membuat Tapak Hartanah

SITE123 - SaaS-Platform untuk Membuat Tapak Hartanah

SITE123 – adalah salah satu platform SaaS paling mudah dan intuitif yang digunakan untuk membuat laman web harta tanah. Pembangun laman web tidak hanya menyediakan banyak alat dan ciri penyesuaian reka bentuk yang mudah digunakan, tetapi juga memberikan garis panduan maklumat mengenai cara menggunakan fungsinya untuk keuntungan. SITE123 dilengkapi dengan editor drag-and-drop sederhana yang menjadikan proses pembangunan laman web DIY mudah, cepat dan mudah difahami bahkan untuk pemula. Sekiranya anda telah memutuskan untuk melancarkan laman web dengan SITE123, lihatlah sorotannya sekarang:

 • Sokongan pelbagai bahasa. Pembina laman web memberikan sokongan berbilang bahasa, sehingga membolehkan anda membuat beberapa versi bahasa dari laman web harta tanah anda. Ini adalah kaedah yang baik untuk menjana trafik laman web dan menarik perhatian pengguna / rakan kongsi dari luar negara.
 • Pembuat Logo. SITE123 menawarkan peluang untuk menggunakan alat Pembuat Logo bersepadu, yang memungkinkan mereka bentuk dan menyatukan logo yang diperibadikan ke dalam laman web harta tanah anda. Ini akan memberikan identiti jenama untuk projek anda, menjadikannya senang diingat untuk bakal pelanggan.
 • Pasaran Aplikasi Bersepadu. Platform ini dilengkapi dengan App Market bersepadu yang kaya yang memberikan akses ke banyak widget, pelanjutan, tambahan dan aplikasi mewah yang dapat meningkatkan prestasi harta tanah anda ke tahap yang baru. Beberapa widget yang terdapat dalam koleksi App Market termasuk Alat Analisis, Sosial, Pemesanan, Sokongan Sembang Langsung, Galeri, Borang dan maklumat.
 • Pembina Borang Dalam Talian. Apa sahaja bentuk yang ingin anda gabungkan ke dalam laman web anda untuk meningkatkan prestasi projek, Pembangun Bentuk Dalam Talian yang maju akan membantu anda melakukannya dengan mudah. Alat ini dilengkapi dengan pelbagai susun atur bentuk khas dan elemen reka bentuk yang dapat anda pilih dan sesuaikan dengan keperluan bangunan web harta tanah anda.
 • Pilihan Media Sosial. Setelah melancarkan laman web harta tanah anda, anda pasti akan mempunyai keinginan untuk menyedarkan pelanggan anda tentang semua yang berlaku dalam perniagaan anda. SITE123 membolehkan pilihan integrasi media sosial yang membolehkan anda mengemas kini akaun rangkaian sosial dengan maklumat berkaitan perniagaan yang mendesak.
 • Alat Interaksi Pelanggan. Integrasi alat interaksi pelanggan adalah penting, ketika meningkatkan tahap penglibatan dan kepuasan pengguna. Pembangun laman web memberikan akses ke set alat yang hebat yang boleh anda lawati untuk memilih ciri yang akan menjadi padanan yang sesuai untuk projek harta tanah anda.
 • Enjin Blogging. Oleh kerana mesin blogging yang bersepadu, SITE123 memungkinkan untuk menghubungkan blog yang berfungsi ke laman web harta tanah anda. Di sinilah anda dapat menambah, menjadualkan dan mengemas kini catatan blog yang berkaitan dengan niche harta tanah, mengaktifkan dan mengurus komen pengguna, memulakan dan menyokong perbincangan ahli blog anda dan lain-lain. Langkah-langkah ini akhirnya dapat menarik perhatian pengguna ke laman web anda dan terus berminat dengan maklumat terkini kemas kini blog industri.

SITE123 bukan sahaja salah satu pembangun laman web paling mudah – ia juga merupakan salah satu platform yang paling berpatutan. Sistem ini mempunyai rancangan percuma untuk pengguna, yang tidak yakin menggunakan sistem ini namun mempunyai niat untuk menguji ciri-cirinya. Bagi pelanggan tersebut, yang telah memutuskan untuk menggunakan keseluruhan rangkaian fitur, SITE123 membuka peluang untuk meningkatkan ke salah satu rancangan berbayarnya. Paling murah dari mereka pada masa ini berharga $ 10.80 / bln.

Cuba SITE123 secara Percuma

Ucraft – Pembina Laman Web Hartanah PERCUMA

Ucraft - Pembina Laman Web Hartanah PERCUMA

Ucraft – adalah pembangun laman web awan DIY percuma untuk menjalankan laman web harta tanah yang berkualiti. Sistem ini telah terkenal kerana koleksi Perancang Pereka yang banyak, tema responsif yang dapat disesuaikan, Pembuat Logo, Pencipta Halaman Pendaratan dan ciri-ciri lain yang menyumbang kepada proses pembangunan laman web yang berkesan. Sekiranya anda ingin menggunakan Ucraft sebagai pembangun laman web harta tanah, anda pasti berminat untuk mengetahui faedah utamanya:

 • Reka Bentuk Industri Responsif. Pembangun laman web mempunyai salah satu koleksi reka bentuk responsif yang paling mengagumkan. Lihat sahaja untuk mencari templat terbaik untuk laman web harta tanah anda. Sebaik sahaja anda membuat pilihan, teruskan ke set alat penyesuaian reka bentuk untuk memberikan sentuhan personalisasi kepada projek anda.
 • Pembuat Logo. Ucraft menawarkan peluang untuk menggunakan Pembuat Logo percuma untuk merancang, menyesuaikan dan menggabungkan logo perniagaan eksklusif ke laman web harta tanah anda. Ini adalah cara yang cukup baik untuk menjadikan laman web anda terkenal dan tidak dapat dilupakan bagi bakal pelanggan.
 • Integrasi Luaran. Ucraft dilengkapi dengan sekumpulan widget dan aplikasi terpadu yang kaya, tetapi juga mungkin untuk melihat integrasi luaran di luar sana. Senarai sambungan pihak ketiga cukup kaya dan anda boleh memilih integrasi yang paling sesuai untuk keperluan pembangunan dan pemasaran harta tanah anda. Beberapa contoh terbaik dari sambungan tersebut termasuklah Facebook Messenger, Uservoice, Zendesk Chat, Intercom, Disqus, LiveAgent dan Jivosite untuk menyebut beberapa.
 • Ciri Pelbagai Bahasa. Ucraft menawarkan sokongan pelbagai bahasa, yang menghilangkan keperluan untuk membuat beberapa laman web dalam bahasa yang anda perlukan untuk promosi perniagaan yang berkesan. Sebagai gantinya, anda berpeluang membuat beberapa versi bahasa dari laman web yang sama untuk mempermudah melayari pelanggan antarabangsa atau rakan perniagaan.
 • Pencipta Halaman Pendaratan. Membina halaman arahan untuk agensi harta tanah anda mungkin merupakan idea yang bijak dan Ucraft membenarkan melakukannya dengan Pencipta Halaman Pendaratan mewah. Alat ini percuma untuk semua orang secara lalai, membiarkan anda memanfaatkan semua faedah yang diliputi oleh platform.

Ucraft menawarkan peluang untuk mencuba ciri-cirinya dengan rancangan percuma, yang berlangsung selama jangka waktu yang tidak terhad. Ada juga peluang untuk membuat halaman arahan percuma dengan sistem atau meningkatkan ke langganan berbayar yang sesuai dengan keperluan pengembangan laman web anda. Kos langganan Ucraft termurah adalah $ 10 / bln dan terdapat percubaan 14 hari yang membolehkan anda menguji ciri rancangan tanpa membayar sebarang bayaran.

Cubalah Ucraft secara percuma

Bookmark – Pembina Laman Web AI untuk Ejen Harta Tanah

Bookmark - Pembina Laman Web AI untuk Ejen Harta Tanah

Bookmark – adalah pembina laman web berkuasa AI kontemporari yang kuat untuk ejen harta tanah. Tidak perlu memiliki kemahiran pengekodan untuk melancarkan laman web dengan sistem – begitu intuitif dan dapat difahami. Bookmark menduduki salah satu kedudukan teratas dalam senarai pembangun laman web yang senang digunakan dan selesa. Apa yang anda perlukan untuk memulakan laman web harta tanah adalah dengan hanya menghantar kandungan yang diperlukan dan melihat hasilnya. Berikut adalah senarai ciri Bookmark yang paling luar biasa:

 • Pembantu AIDA. Semasa melancarkan harta tanah dengan Bookmark, anda pasti akan mendapat manfaat daripada menggunakan Pembantu AIDA bersepadu. Ini adalah alat berkuasa AI sepenuhnya automatik yang menggunakan maklumat yang anda kirimkan atas permintaannya untuk membuat reka bentuk laman web yang unik.
 • Enjin eCommerce. Sekiranya anda merancang untuk menawarkan harta tanah harta tanah untuk dijual atau disewa secara langsung di laman web, penggunaan tawaran Bookmark platform eCommerce pasti akan berguna. Sistem ini memberi akses kepada pelbagai alat, ciri, elemen dan reka bentuk eCommerce yang diperlukan untuk memberikan prestasi terbaik kepada projek anda.
 • Fokus Penyelesaian. Dengan Bookmark, anda boleh mencapai sekumpulan blok kandungan siap pakai, penyesuaian yang menghasilkan pengembangan susun atur dan struktur laman web harta tanah yang diperlukan. Di antara modul, anda boleh memilih dan mengintegrasikan ke dalam laman web anda, pada mulanya masuk akal untuk menyebut butang rangkaian sosial, peta, borang hubungan, teks, pautan, petikan, borang maklum balas dan banyak lagi.
 • Bahagian Acara. Berkaitan dengan pengurusan laman web harta tanah, peluang untuk menambah dan mengemas kini acara yang berkaitan dengan perniagaan menjadi sangat berguna dan penting. Dengan Bookmark, ini dapat dilakukan dengan Bahagian Acara, di mana anda boleh menghantar kemas kini dan berita perniagaan harta tanah anda.

Bookmark menawarkan rancangan percuma, fungsinya cukup untuk mengetahui semua perkhidmatan dan ciri pembangun laman web. Sekiranya anda berhasrat untuk memulakan projek harta tanah dengan ciri-ciri dengan platform berkuasa AI ini, ia memberi peluang untuk melanggan rancangan berbayarnya. Paling murah daripadanya akan dikenakan biaya $ 11.99 / bln (langganan tahunan).

Cuba Bookmark secara percuma

Ciri-ciri Apa yang Harus Ada Laman Web Hartanah Hebat?

Sebagai ejen harta tanah, anda pasti ingin laman web anda menonjol daripada orang ramai. Ini penting, ketika menghadapi persaingan khusus dan ini juga sangat penting, ketika datang ke generasi peneraju. Untuk memanfaatkan laman web harta tanah anda dengan sebaik-baiknya, anda harus mengetahui ciri-ciri yang mesti dimiliki termasuk wajib untuk membolehkan anda mencapai objektif utama. Mari kita gunakan ciri-ciri asas yang harus dimiliki oleh laman web harta tanah yang sempurna:

 • Senarai IDX dan Akses MLS. Sebaik sahaja anda memutuskan untuk terlibat dalam permainan harta tanah, anda harus menyedari pentingnya mengakses Pertukaran Data Internet (IDX) senarai dan menggunakan Perkhidmatan Penyenaraian Pelbagai (MLS) untuk menutup tawaran yang berjaya apabila diperlukan. Ini adalah cara yang pasti untuk melacak dan memaparkan data penyenaraian harta tanah terkini di laman web anda untuk memberi tahu khalayak sasaran 24/7.
 • Alat Penjanaan dan Pemasaran Lead. Adalah sangat diharapkan pembina laman web yang akan anda bekerjasama dengan set alat penjanaan dan pemasaran plumbum terbina dalam. Dengan menambahkan maklumat hubungan, borang dalam talian dan kotak teks, membuat dan mengemas kini kempen e-mel, menghantar SMS dan peringatan e-mel automatik, menggunakan alat analitik laman web dll., Anda mendapat lebih banyak peluang untuk mendorong petunjuk baru dan membina pangkalan pelanggan yang boleh dipercayai yang berminat dengan perkhidmatan anda.
 • Imej Resolusi Tinggi. Pembina laman web harta tanah yang berkualiti harus memberi anda peluang untuk menambah dan mengemas kini gambar beresolusi tinggi untuk objek harta tanah anda yang disenaraikan di laman web anda. Sebenarnya, semakin banyak – semakin baik. Adalah mustahak untuk membuat gambar (serta semua laman web laman web) dioptimumkan untuk mesin carian untuk mendapatkan lebih banyak aliran pelanggan.
 • Integrasi Peta. Sebilangan besar pembangun laman web harta tanah yang popular membenarkan penyatuan Peta untuk setiap objek harta tanah yang anda muat naik ke laman web. Peta memudahkan pengenalan lokasi untuk pengguna yang mencari senarai tertentu. Mereka juga dapat membantu dengan pilihan navigasi dan arah yang berkesan.

Pokoknya

Laman web harta tanah profesional adalah suatu keharusan bagi mana-mana pakar industri, yang berhasrat untuk menyebarkan berita mengenai perniagaan dan menjana lalu lintas untuk meningkatkan asas pelanggan. Cara terbaik untuk mencapai keputusan tertinggi adalah dengan menggunakan pembangun laman web. Perkhidmatan ini adalah mudah untuk digunakan, senang dan berstruktur secara logik untuk memastikan pengalaman pengguna terbaik. Mereka dilengkapi dengan seperangkat alat, templat dan fitur yang menghasilkan pengembangan projek yang layak.

Pemilihan alat bina web yang boleh anda gunakan untuk mendapatkan laman web harta tanah adalah luas dan tidak mudah membuat pilihan sejak awal. Lihat ulasan pembangun laman web terbaik yang disediakan artikel, terokai ciri yang mereka tawarkan dan uji mereka untuk memilih perkhidmatan yang sesuai dengan keperluan bangunan web harta tanah anda.

Buat Laman Web Realtor secara Percuma

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map