Pembina Laman Web Mesra Mudah Alih Terbaik

Pembina Laman Web Mesra Mudah Alih Terbaik


Pengoptimuman mudah alih telah menjadi mustahil untuk mana-mana laman web yang dibuat dengan fokus pengguna. Cara laman web anda dipaparkan pada peranti mudah alih memberi kesan langsung kepada hasil akhir – keberkesanan penjualan produk dan kadar pengekalan pelanggan. Laman web siap bergerak memastikan peningkatan pengalaman pengguna, meningkatkan jumlah masa yang diluangkan oleh pengunjung di laman web mereka dan meningkatkan kelajuan memuatkan laman web.

Ini juga menyumbang kepada pengoptimuman projek SEO yang lebih baik, yang memberikan keutamaan yang lebih tinggi daripada pesaing khusus. Ini adalah sebab utama mengapa pembangun laman web wajib mempertimbangkan untuk merancang versi mudah alih laman web mereka, jika mereka berhasrat untuk menyasarkan khalayak yang lebih besar dan mendapat lebih banyak keuntungan dalam jangka panjang.

Berkaitan dengan pengembangan laman web yang dioptimumkan untuk mudah alih, sangat penting untuk pilih alat membina web yang betul yang akan membantu kedua-dua pemula dan pakar reka bentuk web menyelesaikan tugas mereka sendiri. Di sinilah pembangun laman web akan sangat berguna. Perkhidmatan ini dicipta khas untuk membantu pengguna membina projek mewah yang akan ditampilkan dengan hebat pada peranti mudah alih, tanpa mengira jenis, ukuran dan resolusi skrin.

Kami Menguji 5 Pembangun Laman Web Mesra Mudah Alih Terbaik:

 1. Wix – Pembina Laman Web Terbaik yang Memenangi Anugerah
 2. Elementor / WordPress – Pembina Laman Web Mudah Alih yang Mudah Digunakan
 3. Weebly – Pembina Laman Web Mesra Mudah Alih Moden
 4. Mobirise – Perisian Pembina Laman Web Mesra Mudah Alih
 5. Duda Mobile – Pembina Laman Web Mudah Alih Terbaik

Pembangun laman web yang termasuk dalam senarai adalah perwakilan khusus terbaik yang memungkinkan untuk memulakan dan mengurus laman web mesra mudah alih. Mereka menyediakan pelbagai ciri dan alat yang diperlukan untuk melancarkan projek-projek ini, namun masing-masing dilengkapi dengan kebaikan dan keburukan tertentu yang membuatnya menonjol dari orang ramai. Perkhidmatan mana yang akan berfungsi lebih baik untuk projek anda? Teruskan membaca untuk mengetahuinya.

Wix – Pembina Laman Web Terbaik yang Memenangi Anugerah

Wix - Pembina Laman Web Terbaik yang Memenangi Anugerah

Wix – adalah pembina laman web yang sesuai untuk mudah alih. Semua projek yang dilancarkan dengan sistem adalah profesional, lengkap dan dapat disesuaikan sepenuhnya, yang membolehkan melayari mereka di semua peranti tanpa pengecualian sama sekali. Pembangun laman web adalah intuitif dan mudah untuk semua pengguna, tidak kira apa kepakaran dan reka bentuk web kemahiran pengekodan yang mereka ada. Berikut adalah ciri utama Wix yang menyumbang kepada pengoptimuman mudah alih yang lebih baik dari laman web yang dibuat dengan sistem:

 • Penyunting Mudah Alih – Pembangun laman web dilengkapi dengan penyunting mudah alih terbina dalam yang membolehkan menyesuaikan versi laman web mudah alih dengan beberapa klik tanpa mempengaruhi paparan projek desktop. Pengguna boleh memilih alat seret dan lepas yang tersedia di papan pemuka untuk mengoptimumkan laman web mereka dengan cepat untuk tablet dan telefon bimbit. Terdapat peluang untuk mengubah ukuran, berpindah, menyembunyikan dan memaparkan pelbagai item agar sesuai dengan susun atur laman web mudah alih anda.
 • Wix Chat untuk Mudah Alih – Sistem ini menawarkan Wix Chat untuk Aplikasi Mudah Alih yang berguna, yang membolehkan pemilik laman web menjawab pertanyaan pengguna mereka dari peranti mudah alih. Itu adalah pilihan yang berguna bagi pengguna tersebut, yang menghabiskan sebahagian besar waktunya di luar pejabat mereka dan tidak mempunyai akses ke komputer desktop. Mempunyai peluang untuk berinteraksi dengan pelanggan mereka di mana sahaja boleh meningkatkan kesetiaan dan kepuasan pelanggan.
 • Templat Sedia Mudah Alih – Wix mempunyai koleksi reka bentuk yang menakjubkan, yang dioptimumkan untuk tontonan dan penyesuaian mudah alih sejak awal. Koleksi templat Wix merangkumi lebih dari 550 tema, yang disusun mengikut industri dan benar-benar percuma untuk semua orang. Ingatlah bahawa sistem ini mengikuti prinsip “kedudukan mutlak” dan, dengan demikian, tidak membenarkan beralih antara reka bentuk di tengah proses penyesuaian laman web.

Kos: Wix adalah salah satu daripada pembangun laman web yang paling berpatutan kerana ia menawarkan beberapa rancangan untuk memenuhi pelbagai keperluan dan keperluan pengguna. Sistem ini mempunyai rancangan sepenuhnya percuma, yang tidak mempunyai had masa dan membolehkan pengguna menguji keseluruhan fungsi perkhidmatan.

Pada masa yang sama, langganan Wix percuma mempunyai beberapa sekatan fungsi, yang menghalangi anda memanfaatkan sepenuhnya prestasi laman web anda. Ini termasuk jumlah ruang simpanan cakera, sepanduk iklan, subdomain Wix dan lain-lain yang terhad.

Untuk menghilangkan kekurangan ini, anda harus meningkatkan ke salah satu rancangan berbayar yang ada dalam dua jenis langganan – Standard dan Business / eCommerce. Pelan Standard yang paling berpatutan akan dikenakan $ 13 / bln, sementara langganan Perniagaan termurah berharga $ 23 / bln. Pembina laman web juga menawarkan potongan tetap dan tawaran istimewa untuk meningkatkan kesetiaan pelanggan.

Terdapat juga peluang untuk membatalkan langganan dan mendapatkan pengembalian wang sepenuhnya dalam masa 14 hari setelah mendaftar, jika ada sesuatu yang anda tidak berpuas hati. Dalam kes ini, semua kandungan yang dihantar akan disimpan, tetapi laman web anda akan diturunkan ke langganan percuma.

Cuba Wix secara Percuma

Elementor / WordPress – Pembina Laman Web Mudah Alih yang Mudah Digunakan

Elementor / WordPress - Pembina Laman Web Mudah Alih yang Mudah Digunakan

Elementor – adalah plugin pembangun laman web mudah alih yang mudah digunakan dan boleh disatukan WordPress laman web untuk menjadikannya sesuai untuk pengoptimuman dan penyesuaian mudah alih selanjutnya. Tidak memerlukan banyak masa dan usaha untuk mengintegrasikan pemalam kerana prosesnya cukup difahami walaupun untuk pemula dan hanya memerlukan beberapa minit sahaja. Pemasangan plugin tidak menunjukkan kemahiran HTML atau CSS, yang merupakan faedah lain bagi kebanyakan pengguna. Antara ciri yang menjadikan Elementor sebagai pemalam mesra mudah alih yang layak, yang berikut adalah yang pertama disebut:

 • Keserasian WordPress yang Sempurna – Elementor adalah pemalam WordPress, yang bermaksud bahawa ia sepenuhnya sesuai dengan semua peluasan, reka bentuk dan pemalam yang ditawarkan oleh Sistem Pengurusan Kandungan untuk penyesuaian laman web yang berkualiti. Cukup pilih tema yang anda mahu sesuaikan (sama ada percuma atau berbayar) dan teruskan untuk mengintegrasikan Elementor untuk mendapatkan akses ke alat multibahasa dan ciri canggih lain.
 • Alat Penyesuaian Reka Bentuk Pop Up – Plugin membolehkan menggunakan seluruh rangkaian alat penyesuaian lanjutannya, yang sengaja dirancang untuk pengembangan berbagai jenis bentuk pop timbul. Ini termasuk sepanduk penjualan, borang tangkapan, bar Hello, pengumuman, borang langganan e-mel dan banyak lagi.
 • Pilihan Penyuntingan Visual Lanjutan – Dengan Elementor, anda boleh menggunakan pilihan penyuntingan visual canggih untuk pembangunan laman web mudah alih yang lancar dan mudah. Adalah mungkin untuk menangani penyuntingan projek sebaris dengan cara menyesuaikan kedudukan blok dan bahagian pada halaman. Apa sahaja suntingan yang anda buat, ia akan dipaparkan di skrin dalam mod langsung untuk membolehkan anda melihat hasilnya sebelum penerbitan.

Kos: Elementor adalah plugin WordPress percuma, yang boleh dimuat turun dan disatukan tanpa pelaburan kewangan tambahan sama sekali. Mod Elementor percuma, bagaimanapun, tidak mempunyai banyak ciri yang dapat meningkatkan prestasi laman web mudah alih anda dalam jangka masa panjang. Untuk mendapatkan akses ke seluruh rangkaian fitur yang ditawarkan oleh plugin, peningkatan ke salah satu rancangan berbayar adalah suatu keharusan. Kos langganan berbayar bermula dengan $ 5 / bln.

Cuba Elementor secara Percuma

Weebly – Pembina Laman Web Mesra Mudah Alih Moden

Weebly - Pembina Laman Web Mesra Mudah Alih Moden

Weebly – adalah pembangun laman web mesra mudah alih moden, yang membezakannya kerana fokus eCommerce yang kuat, pendekatan reka bentuk web yang mudah dan intuitif, harga yang berpatutan dan banyak ciri yang memungkinkan untuk memulakan laman web desktop dan mudah alih profesional, walaupun anda bukan pro reka web. Platform ini dilengkapi dengan drag-and-drop editor dan ia juga menawarkan ciri penyisipan kod untuk mendapatkan hasil akhir yang benar-benar tinggi. Lihatlah beberapa sorotan Weebly yang paling luar biasa sekarang:

 • Reka Bentuk Bersedia Mudah Alih Bersepadu – Pembangun laman web dilengkapi dengan sekumpulan templat yang dioptimumkan untuk mudah alih yang dapat anda sesuaikan sesuai dengan keperluan anda. Ini adalah bagaimana anda dapat membuat projek yang akan disesuaikan dengan semua skrin dan resolusi mudah alih. Semua kandungan, elemen reka bentuk dan proses navigasi yang diserahkan secara automatik disusun semula agar sesuai dengan peranti desktop dan mudah alih.
 • Pembina Laman Web Mudah Alih – Weebly dilengkapi dengan versi mudah alih yang berkualiti, yang membolehkan anda dengan cepat membina laman web mudah alih untuk Android dan iOS. Itu adalah ciri yang berguna untuk pengguna tersebut, yang menghadapi keperluan untuk menguruskan laman web mereka di mana sahaja dan tidak mempunyai akses berkala ke komputer desktop mereka.
 • Drag-and-Drop Editor Mudah Alih – Platform ini menjadikan proses penyuntingan laman web lebih mudah dan senang kerana penyunting visual drag-and-drop bersepadu mereka. Ini membantu anda menyesuaikan laman web mesra mudah alih dengan tepat, menggunakan kelebihan melihat versi laman web terakhir sebelum penerbitannya.

Kos: Weebly menawarkan dasar harga sederhana yang sesuai dengan anggaran semua kategori pengguna. Terdapat rancangan percuma yang dilanjutkan untuk jangka masa yang tidak terhad. Walau bagaimanapun, ia mempunyai beberapa sekatan (ruang simpanan cakera terhad, iklan, tiada akses ke ciri eCommerce, subdomain Weebly dll.), yang tidak membenarkan anda menggunakan keseluruhan rangkaian fitur untuk mendapatkan pendedahan maksimum. Untuk memanfaatkan pelbagai kelebihan Weebly, anda harus memilih salah satu rancangan berbayarnya. Pelan yang paling berpatutan akan dikenakan $ 4 / bln, yang merupakan tawaran yang sangat baik.

Cuba Weebly Secara Percuma

Mobirise – Perisian Pembina Laman Web Mesra Mudah Alih

Mobirise - Perisian Pembina Laman Web Mesra Mudah Alih

Mobirise – adalah perisian pembangun laman web yang mudah alih, yang pada awalnya bertujuan untuk pengguna yang mempunyai sedikit atau tanpa pengalaman reka bentuk web. Sistem ini dilengkapi dengan drag-and-drop editor yang membolehkan anda membuat apa-apa jenis, gaya dan susun atur laman web. Sebagai perisian luar talian yang boleh dimuat turun, Mobirise memerlukan pemasangan, yang diselesaikan secara automatik dan hanya memerlukan beberapa minit sahaja. Sebaik sahaja perisian dipasang, anda dapat meneruskan pengembangan dan penyesuaian laman web anda. Platform ini membolehkan memulakan laman web desktop dan mudah alih daripada rangkaian blok kandungan siap pakai yang bersepadu. Berikut adalah senarai ciri Mobirise utama yang menjadikannya pilihan yang sesuai untuk membina projek mesra mudah alih:

 • Pembina Laman Web AMP – AMP bersepadu (Halaman Mudah Alih Dipercepat) pembangun laman web adalah salah satu ciri khas platform. Ini adalah alat sumber terbuka, yang digunakan untuk memperbaiki dan mempercepat prestasi laman web anda pada pelbagai peranti mudah alih. Alat ini menyediakan pemuatan yang lancar dan pantas serta kerja seterusnya projek anda, paparan kandungan yang menarik dan pengoptimuman SEO yang berkesan. Tidak ada kemahiran pengaturcaraan yang diperlukan untuk mencapai tujuan ini, ketika bekerja dengan Mobirise.
 • Sekatan Kandungan Pra-Reka Bentuk – Tidak seperti banyak pembangun laman web standard, Mobirise tidak menawarkan templat khas tetapi membolehkan memilih dan mengintegrasikan beberapa blok kandungan siap pakai, yang juga dioptimumkan untuk mudah alih agar sesuai dengan laman web anda dengan cara terbaik. Anda boleh memilih dari lebih dari 150 halaman demo dan lebih dari 50 blok untuk merancang susun atur laman web anda sendiri. Beberapa di antaranya termasuk senarai harga, borang data, testimoni pelanggan, galeri lightbox, slider, video / gambar, tajuk, footer, peta Google dan banyak lagi.
 • Pengoptimuman Mudah Alih Canggih – Berdasarkan kerangka Bootstrap 4, Mobirise menjadikan semua reka bentuknya dioptimumkan secara mudah alih secara lalai. Terdapat juga peluang untuk melihat pratinjau tampilan projek anda di desktop dan peranti mudah alih untuk melakukan pengeditan yang diperlukan sebelum penerbitan akhir.

Kos: Mobirise adalah perisian percuma, yang sama sekali tidak menawarkan langganan atau versi percubaan. Pembina laman web, bagaimanapun, mempunyai koleksi reka bentuk berbayar ($ 49 untuk setiap temadan sambungan (kosnya antara $ 49 hingga $ 99). Untuk menjimatkan wang, adalah mungkin untuk membeli Mobirise Kit lengkap, yang berharga $ 149. Selain itu, anda perlu membayar hosting laman web dan nama domain kerana platform ini tidak menawarkan hosting bersepadu sejak awal. Dalam hal ini, menggunakan Bluehost akan menjadi penyelesaian yang paling munasabah, yang akan menelan belanja $ 2.95 / bln sahaja.

Muat turun Mobirise secara percuma

Duda Mobile – Pembina Laman Web Mudah Alih Terbaik

Duda Mobile - Pembina Laman Web Mudah Alih Terbaik

Duda – adalah seorang pembangun laman web drag-and-drop, yang membolehkan membuat laman web desktop dan mudah alih tanpa pengekodan yang terlibat. Platform ini dilengkapi dengan pelbagai ciri dan alat penyesuaian reka bentuk luar kotak yang dengan mudah menjadikan laman web standard menyesuaikan diri dengan parameter peranti mudah alih yang dilayari dalam mod automatik. Pendekatan sedemikian memastikan pengalaman pengguna yang lancar dan selesa. Di antara ciri-ciri yang menyumbang kepada fungsi platform, masuk akal untuk meminta perkara berikut:

 • Pengoptimuman Mudah Alih – Duda memudahkan untuk memulakan dan kemudian menguruskan laman web berkualiti yang dioptimumkan untuk penyemakan imbas mudah alih. Cukup akses ke papan pemuka projek anda, cari tetapan mudah alih yang diperlukan dan sesuaikan laman web anda untuk paparan mudah alih.
 • Sokongan pelbagai bahasa – Pembangun laman web memungkinkan untuk membuat laman web mudah alih pelbagai bahasa yang tersedia dalam 55 bahasa. Laman web ini dioptimumkan untuk SEO dan mereka juga mudah dikendalikan. Sekiranya anda mempunyai kemahiran memprogram, anda berpeluang mengakses kod setiap laman web untuk membuat tetapan bahasa yang lebih maju secara individu di sana.
 • Alat Dalam Tapak – Duda dilengkapi dengan alat InSite pintar yang membolehkan pembangun laman web melancarkan laman web dengan kandungan yang diperibadikan bergantung kepada faktor yang berkaitan dengan khalayak tertentu. Ini termasuk geolokasi, waktu dalam sehari, jenis peranti yang digunakan untuk tujuan melayari laman web.
 • Templat Sedia Mudah Alih – Pembangun laman web menawarkan koleksi reka bentuk yang mengagumkan, yang dioptimumkan secara mudah alih secara lalai. Anda dapat memilih dari lebih dari 100 templat yang dibahagikan kepada kategori khusus, yang dapat disesuaikan dengan pengkhususan projek dan keperluan peribadi anda. Pilihan suis templat diaktifkan di sini juga, yang merupakan kelebihan lain dari pembangun laman web.

Kos: Duda bukan pembangun laman web yang murah, tetapi rancangannya dibangunkan untuk memenuhi pelbagai keperluan pengguna. Sistem ini menawarkan percubaan percuma selama 30 hari yang membolehkan anda meneroka fungsinya secara terperinci. Setelah tamat tempoh percubaan, anda harus memilih langganan berbayar yang sesuai, yang harganya bermula dengan $ 14 / bln. Terdapat juga carta harga yang berasingan untuk projek eCommerce, tetapi kos rancangan bergantung pada jumlah produk yang ingin anda tawarkan untuk dijual.

Cubalah Duda Mobile secara percuma

Garisan bawah

Memiliki laman web mudah alih adalah suatu keharusan bagi mana-mana pemilik laman web, yang mempunyai tujuan jangka panjang dan benar-benar berhasrat untuk mempromosikan projek secara berkesan. Laman web yang mudah diakses di desktop dan juga peranti mudah alih biasanya mensasarkan lebih banyak pengguna, menjana lebih banyak lalu lintas dan akhirnya menghasilkan keuntungan.

Menggunakan pembangun laman web tanpa sokongan mudah alih bersepadu adalah mustahil, jika anda ingin mencapai semua objektif yang disenaraikan di atas. Sistem ini dicipta khas untuk semua kategori pengguna untuk membolehkan mereka memulakan pelbagai jenis projek siap bergerak. Untuk pembangunan laman web mudah alih, pilihan platform terbaik harus berdasarkan tugas yang anda tetapkan.

 • Wix adalah pembangun laman web all-in-one yang berfungsi dengan sempurna untuk semua jenis projek.
 • Elementor, pada gilirannya, adalah pilihan yang layak untuk pengguna WordPress, yang berharap dapat merancang laman web mudah alih dengan pemalam CMS yang berkualiti.
 • Weebly adalah penyelesaian yang baik untuk pengguna, yang mengharapkan untuk memulakan laman web mudah alih dengan pilihan penyesuaian yang mendalam.
 • Mobirise akan menjadi pilihan bijak bagi pemula yang bersedia membuat projek siap mudah alih dengan perisian luar talian.
 • Duda adalah pilihan terbaik untuk pembuatan laman web mudah alih pantas.

Sistem apa yang sesuai dengan keperluan pembangunan laman web mudah alih peribadi anda? Pertimbangkan sahaja matlamat anda dan buat pilihan yang paling sesuai dengan mereka.

Buat laman web secara percuma

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map