Pembina Laman Web Paling Popular

pembina laman web yang paling popular


Tidak pasti pembangun laman web apa yang paling sesuai untuk keperluan reka bentuk laman web anda? Mencari platform yang akan menampilkan korelasi harga / kualiti terbaik?

Maka sudah tiba masanya untuk mengkaji pembangun laman web yang paling popular, yang bukan sahaja memenangi populariti di seluruh dunia, tetapi juga diakui dengan tepat perkhidmatan yang paling baik.

Pembina laman web telah mendapat pengiktirafan pengguna kerana beberapa sebab. Sebilangan besar dari mereka dicipta khas dengan keperluan dan kemahiran pemula dalam fikiran. Hasilnya, mereka memastikan pengalaman membina web yang sederhana, mudah dan intuitif. Perkhidmatan ini juga berpatutan, sementara rangkaian ciri yang disertakan lebih dari cukup untuk melancarkan laman web yang pantas dalam masa yang singkat.

Kami Menemui 7 Pembangun Laman Web Paling Popular:

 1. Wix – Pembina Laman Web Paling Popular
 2. WordPress – CMS Paling Digunakan di Dunia
 3. Shopify – Platform E-dagang Terbaik
 4. Bluehost – Penyedia Perkhidmatan Hosting Paling Digunakan
 5. Weebly – Pembina Laman Web Umum oleh Square, Inc.
 6. Squarespace – Pembina Laman Web All-in-one
 7. Tailor Brands – Syarikat Pembangun Laman Web Popular

Setiap pembangun laman web ini banyak yang ditawarkan kepada khalayak sasaran dan masing-masing dilengkapi dengan rangkaian ciri tertentu, yang memungkinkan untuk menyelesaikan tugas yang diperlukan. Mana yang terbaik untuk projek pembangunan laman web anda dan apa sebenarnya yang mereka tawarkan? Sudah tiba masanya untuk mengetahuinya sekarang.

Wix – Pembina Laman Web Paling Popular

Wix - Pembina Laman Web Paling Popular

Wix – adalah pembangun laman web berasaskan awan yang paling popular, yang beribu pejabat di Tel Aviv (Israel). Ditubuhkan pada tahun 2006, perkhidmatan ini dengan cepat berkembang menjadi sistem yang kuat yang kini memperkasakan jutaan laman web di seluruh dunia. Sistem ini memberikan pelbagai fitur canggih dan alat penyesuaian reka bentuk yang memungkinkan untuk memulakan dan menguruskan pelbagai jenis projek, tanpa mengira tahap kerumitannya. Lihat yang paling khas dan popular dari mereka sekarang:

 • Templat Buatan Pereka. Wix menonjol dari keramaian kerana pilihan tema disesuaikan mudah alih yang luas. Koleksi templat terkini merangkumi lebih daripada 550 reka bentuk, semuanya mempunyai kualiti yang tinggi.
 • Penyunting Standard dan Mudah Alih. Pembangun laman web menawarkan dua pilihan penyuntingan yang popular – penyunting laman web WYSIWYG standard dan penyunting mudah alih. Semasa menggunakan mod standard, anda dapat menyesuaikan reka bentuk laman web desktop sesuai dengan keperluan anda. Pengeditan yang anda buat secara automatik ditampilkan dalam versi mudah alih, sementara pengeditan yang anda buat dalam mod mudah alih tidak ditampilkan dalam versi desktop.
 • Wix ADI. Alat Kecerdasan Reka Bentuk Buatan menyediakan pengguna dengan pembantu reka bentuk peribadi, yang secara automatik membuat reka bentuk dan susun atur laman web, mengisinya dengan kandungan yang dihantar oleh pengguna. Selanjutnya mungkin untuk mengedit laman web untuk memberikannya reka bentuk dan ciri yang disukai, tetapi mempunyai draf yang berkualiti tentunya merupakan kelebihan yang penting.
 • Pasar Aplikasi. Wix App Market dilengkapi dengan pelbagai widget dan aplikasi yang boleh anda gabungkan ke dalam laman web untuk memanfaatkan sepenuhnya fungsinya. Aplikasi berbayar dan percuma dan mereka juga dibahagikan kepada beberapa kategori berdasarkan implikasinya. Pilihan penapis carian memungkinkan untuk kemudahan dan kemudahan pencarian, sehingga menjimatkan usaha dan masa pengguna.
 • eCommerce dan Blogging. Wix dilengkapi dengan enjin e-commerce dan blogging yang cukup kuat dan fleksibel, yang membolehkan pengguna memulakan dan menguruskan kedai dan blog dalam talian kecil hingga pertengahan dengan berkesan. Kedua-dua platform ini merangkumi pelbagai jenis alat dan pilihan penyesuaian reka bentuk yang diperlukan untuk pembangunan laman web dan promosi dalam talian selanjutnya.

Dasar penetapan harga Wix juga perlu diberi perhatian. Pembangun laman web mempunyai rancangan percuma yang membolehkan anda menguji dan meneroka sistem secara terperinci sebelum menaik taraf ke salah satu rancangan berbayarnya. Sebaik sahaja anda memutuskan untuk memilih langganan lanjutan, anda dapat memilih dari dua jenis langganan Wix – Standard dan Business / eCommerce. Kos rancangan Standard bermula dengan $ 13 / bln, sementara rancangan Perniagaan bermula dengan $ 23 / bln.

Cuba Wix secara Percuma

WordPress – CMS Paling Banyak Digunakan di Dunia

WordPress - CMS Paling Banyak Digunakan di Dunia

WordPress – adalah Sistem Pengurusan Kandungan yang paling banyak digunakan di dunia, yang dapat digunakan untuk memulai dan menyesuaikan semua jenis projek sederhana hingga kompleks. Tidak kira apa pengalaman reka bentuk web yang anda miliki, anda pasti pernah mendengar tentang platform ini kerana pilihan penyesuaian reka bentuk yang mengagumkan, fleksibiliti plugin dan ciri integrasi yang hebat. Sistem ini telah berjalan selama lebih dari belasan tahun, setelah meningkatkan fungsi dan fleksibilitas pengaturan yang disediakan. Sudah tiba masanya untuk mendapatkan kelebihan utama CMS dengan segera:

 • Enjin Blogging. WordPress pada mulanya diciptakan sebagai platform blogging dan, dengan demikian, ia menawarkan pelbagai fitur dan alat yang memungkinkan untuk menyiapkan dan menyesuaikan blog dengan ciri lengkap. Namun, ini tidak bermaksud anda tidak dapat memulakan jenis projek lain dengan platform. Sistem ini tidak menunjukkan kesedaran reka bentuk web atau pengekodan yang mendalam. Namun, ingat bahawa pengetahuan mengenai asas pengaturcaraan pasti akan menjadi bonus, ketika bekerja dengan perkhidmatan ini.
 • Plugin dan Integrasi Templat. Tidak kira jenis laman web yang anda rancangkan untuk dilancarkan, anda tidak akan memerlukan integrasi plugin / templat, sekiranya anda ingin berjaya. Terdapat banyak plugin dan tema WordPress yang boleh anda temui di web, yang percuma dan berbayar. Perlu diingat bahawa plugin / reka bentuk percuma sama sekali tidak selamat dan boleh dipercayai kerana ia merangkumi perisian hasad yang akhirnya boleh membahayakan keselamatan dan prestasi laman web anda.
 • Penyunting Gutenberg. WordPress telah merevolusikan pendekatannya terhadap pengembangan laman web melalui pengenalan Editor Gutenberg. Ini telah mempermudah proses reka bentuk web, menghilangkan keperluan untuk penyuntingan kod. Apa yang perlu anda lakukan ialah melihat-lihat koleksi blok kandungan untuk menyesuaikan dan mengaturnya lebih jauh, sambil membuat susun atur laman web.
 • Penyedia Hosting. WordPress tidak mempunyai hosting sendiri, yang mencetuskan keperluan untuk mencari penyedia terbaik di web. Walau bagaimanapun, CMS mengesyorkan memberi keutamaan kepada Bluehost kerana ini adalah salah satu sistem yang paling dipercayai dan lengkap yang terdapat di pasaran.

WordPress pada mulanya percuma untuk semua orang. Anda boleh memuat turun dan memasangnya tanpa sebarang kos dan bahkan boleh membuat laman web percuma dengan sistem. Walau bagaimanapun, jika anda mengharapkan fungsi projek WordPress yang lebih mendalam, anda tidak akan berjaya tanpa melabur dalam integrasi pemalam / templat. Selain itu, anda harus menjaga hosting dan pilihan domain.

Seperti yang dinyatakan di atas, penyedia hosting terbaik untuk WordPress dan yang disyorkan secara rasmi adalah Bluehost. Perkhidmatan ini menawarkan nama domain percuma untuk tahun pertama penggunaan, Sijil SSL percuma, sokongan pelanggan 24/7, pemasangan WordPress 1 klik, banyak tawaran istimewa dan bonus kesetiaan. Bluehost juga terkenal dengan fokus eCommerce, pasaran plugin yang luas, add-on, skrip, kelajuan memuatkan halaman yang cepat, kadar waktu yang kuat dan banyak aplikasi yang dapat disatukan. Kos langganan Bluehost bermula dengan $ 2.95 / bln sahaja – itu pastinya merupakan tawaran yang setimpal!

Cuba WordPress secara Percuma

Shopify – Platform eCommerce Terbaik

Shopify - Platform eCommerce Terbaik

Shopify – adalah pembangun laman web eCommerce yang terkenal di dunia, yang dilengkapi dengan set ciri kuat dan koleksi alat yang memastikan hasil yang pantas. Shopify adalah platform eCommerce yang berpusat di Kanada, yang beribu pejabat di Ottawa, ON, Canada. Ia ditubuhkan pada tahun 2004 dan telah berkembang menjadi pembangun laman web kedai dalam talian yang paling berkuasa di dunia. Menjadi platform eCommerce, Shopify menikmati populariti dengan pengguna, yang lebih suka membeli-belah dalam talian. Tidak hairanlah apabila sistem memungkinkan untuk membuat, menyesuaikan dan mempromosikan semua jenis kedai dalam talian, mulai dari yang kecil hingga pasar raya besar. Berikut adalah ciri utama perisian:

 • Tempat jualan (POS) Perisian. Shopify memiliki fitur POS, yang memungkinkan untuk menjual produk di lokasi fizikal, menerima kad kredit dan menggunakan inventori, pemasaran, pengiriman dan alat pengurusan sistem.
 • Ciri Pengurusan Produk. Platform ini membolehkan penggabungan keranjang belanja dan butang “Beli” ke dalam kedai dalam talian anda untuk membolehkan pelanggan membuat jumlah kad produk yang diperlukan. Perisian ini akan menghasilkan kod penyisipan produk dalam mod automatik untuk membolehkan pengguna menambah senarai produk / galeri ke projek mereka. Apa yang penting, sistem ini dilengkapi dengan ciri import / eksport fail CSV, yang memastikan proses pengurusan produk lebih mudah.
 • Pilihan Pemasaran Lanjutan. Ketika menangani proses promosi kedai web, Shopify dilengkapi dengan banyak alat dan fitur pemasaran canggih yang memungkinkan untuk memperoleh hasil akhir yang tinggi. Di antara kelebihan yang dapat anda manfaatkan di sini, pada mulanya masuk akal untuk menyebut peluang membuat resit dalam talian, meneroka dan menganalisis statistik kedai web, mengawal baki akaun eCommerce anda dan menggunakan senarai ciri Shopify yang hebat seperti App Store, BOGO diskaun, Shopify Ping, Shopify Tap & Pembaca Cip dan banyak lagi.
 • Peluang Integrasi Kuat. Dengan Shopify, anda dapat memanfaatkan sekumpulan ciri integrasi yang hebat. Oleh itu, anda berjaya mengintegrasikan akaun Shopify anda dengan pasaran dan perisian perakaunan yang terkenal di dunia, seperti Amazon, Quickbooks, Xero dll. Ini membolehkan anda menjual produk fizikal / digital di platform ini, menggunakan sokongan pelbagai saluran.
 • Realiti Bertambah. Ciri canggih ini pasti akan sangat membantu, ketika meningkatkan keberkesanan promosi produk dan pertumbuhan penjualan. Oleh kerana Augmented Reality, anda akan dapat mempersembahkan produk yang tersedia dalam stok dalam mod 3D sehingga calon pelanggan anda dapat melihat kelebihan mereka secara terperinci.

Dasar harga Shopify adalah sederhana tetapi ia pasti memenuhi harapan pengguna. Rangkaian ciri yang ditawarkan perisian lebih daripada cukup untuk menjalankan semua jenis projek eCommerce – dari yang kecil hingga yang rumit. Terdapat percubaan 14 hari percuma, di mana anda boleh menguji salah satu langganan Shopify secara terperinci. Pelan termurah yang boleh anda naik taraf menjadi $ 9 / bln, yang merupakan penyelesaian yang berpatutan dan berpatutan.

Cuba Shopify secara percuma

Bluehost – Penyedia Perkhidmatan Hosting Paling Digunakan

Bluehost - Penyedia Perkhidmatan Hosting Paling Digunakan

Bluehost – adalah penyedia perkhidmatan hosting yang paling banyak digunakan, yang juga terkenal dengan keselamatan, kredibiliti dan ciri-ciri hebatnya. Platform ini sangat sesuai untuk pengguna yang tidak pernah terlibat dalam pembangunan laman web atau tidak pernah menggunakan CMS sebelum ini. Sistem ini adalah pilihan yang tepat untuk menyimpan semua jenis projek berasaskan web, tanpa mengira saiznya, kerumitan bidang pengkhususan. Sementara itu, Bluehost adalah satu-satunya penyedia hosting, yang secara rasmi disarankan oleh WordPress CMS kerana banyak kelebihan yang ditawarkannya. Di sini mereka pergi:

 • Pasar Bersepadu. Bluehost hadir dengan pasar terpadu yang kuat, menyediakan banyak pilihan aplikasi, skrip, tambahan dan widget yang dapat meningkatkan prestasi laman web anda ke tahap yang baru. Di antara aplikasi yang boleh anda pilih di sini, masuk akal untuk menyebut banyak templat WordPress, pelanjutan blog dan eCommerce, alat pemasaran dan promosi projek, galeri gambar dll..
 • Keselamatan. Sistem ini terkenal dengan pilihan keselamatan dan perlindungan spam yang canggih yang memungkinkan untuk mencegah projek anda daripada akses pengguna pihak ketiga tanpa izin dan ancaman kerahsiaan serba boleh. Bersama dengan ciri perlindungan hotlink, Bluehost menawarkan pelbagai jenis alat keselamatan, termasuk Spam Hammer, Spam Expert dan banyak lagi.
 • Kelajuan Pemuatan Halaman Pantas dan Kadar Waktu Waktu Tinggi. Penyedia hosting memastikan peningkatan kelajuan pemuatan halaman dan kenaikan kadar waktu operasi. Ciri-ciri ini membolehkan meningkatkan prestasi laman web anda, menjadikannya tahap baru. Pendekatan seperti ini akhirnya menghasilkan pertumbuhan lalu lintas dan peningkatan fungsi projek anda.
 • Kelenturan. Syarikat berjaya bergabung dengan beberapa perkhidmatan luaran, aplikasi dan tambahan yang memberi kesan positif terhadap keseluruhan prestasi laman web. Terserah anda untuk memilih perkhidmatan yang akan menyumbang kepada populariti dan promosi perniagaan anda.

Dasar harga Bluehost lebih mampu dimiliki oleh semua orang. Sistem ini menawarkan dua jenis langganan, yang paling murah berharga $ 2.95 / bln sahaja. Pelan ini memberikan pelbagai kelebihan termasuk lebar jalur tanpa had, ciri sambungan SSL, pelbagai kemas kini WordPress biasa dan banyak lagi.

Cuba Bluehost Sekarang

Weebly – Pembina Laman Web Umum oleh Square, Inc..

Weebly - Pembina Laman Web Umum oleh Square, Inc.

Weebly – adalah pembangun laman web yang boleh dipercayai, yang digunakan untuk membangun dan menyesuaikan laman web yang menarik dan lengkap. Pembangun laman web dilancarkan pada tahun 2006 dan telah mendapat populariti dengan lebih dari 50 juta pengguna di seluruh dunia.

Mulai hari ini, pembangun laman web dipilih terutamanya oleh pengguna, yang bermaksud untuk membuat kedai dalam talian kecil-besar, tetapi masih boleh digunakan untuk melancarkan jenis projek lain untuk aplikasi peribadi dan perniagaan. Selain daripada set fitur eCommerce yang menakjubkan, Weebly juga terkenal dengan kemampuan blogging, penyuntingan gambar dan integrasi yang luas. Sekiranya anda berminat untuk bekerjasama dengan Weebly, lihatlah ciri-cirinya yang luar biasa sekarang:

 • Pilihan Integrasi Luas. Weebly dilengkapi dengan banyak widget dan aplikasi yang tidak dapat disatukan yang boleh anda pilih untuk projek anda. Ini termasuk fail media, peta, tayangan slaid, koleksi gambar, kotak carian dan yang tidak. Ciri “Embed Code”, pada gilirannya, membolehkan anda menambahkan jumlah elemen yang diperlukan ke halaman anda untuk memberikannya reka bentuk yang unik. Pembina laman web juga memberikan sekumpulan ciri canggih yang membuatnya menonjol dari orang ramai.
 • e-dagang. Seperti disebutkan di atas, Weebly kini mempunyai fokus eCommerce terkemuka. Pembangun laman web merangkumi pelbagai ciri penyasaran perniagaan, yang memberi kesan kuat terhadap prestasi kedai web anda. Oleh itu, ia dilengkapi dengan keranjang belanja bersepadu, pilihan pembayaran dan penghantaran yang selamat, alat pengurusan produk yang luas, pilihan penapis carian yang mudah dan berguna, tawaran eksklusif dan bantuan sokongan pelanggan, import / eksport produk CSV, aplikasi mudah alih yang berguna dan apa yang tidak.
 • Blogging. Weebly membolehkan menghubungkan dan mengurus blog yang mempunyai ciri penuh ke projek anda dalam masa yang singkat. Apa yang boleh anda lakukan untuk memulakan blog anda ialah menambahkan, mengemas kini dan menjadualkan catatan, menetapkan pilihan perkongsian media sosial untuk setiap pos, memilih sistem komen yang lebih baik, menyesuaikan footer dan header untuk setiap post yang ditambahkan, memilih meta tag untuk artikel dan apa yang tidak . Sistem ini juga menawarkan sekumpulan templat blog yang percuma dan dapat disesuaikan juga.
 • Alat Promosi Weebly. Alat ini telah diperkenalkan tidak lama dahulu, tetapi memperkenalkan banyak pilihan pemasaran e-mel untuk pengguna sistem. Ia dilengkapi dengan satu set reka bentuk siap untuk pelbagai jenis e-mel (buletin promo, buletin, acara dan persembahan produk dll.) dan membuat mesej secara automatik berkaitan dengan aktiviti pengguna. Kempen pemasaran e-mel yang diatur dan tahan dengan alat ini berkesan dan profesional. Weebly Promote juga menawarkan pembangun drag-and-drop e-mel yang berguna, banyak alat sokongan teknologi, pilihan segmentasi hubungan dan banyak lagi.

Weebly juga menonjol dari orang ramai kerana polisi harga yang serba boleh dan berpatutan. Pembina laman web menawarkan beberapa jenis langganan, termasuk rancangan percuma yang tidak akan habis-habisnya yang membolehkan anda menguji keseluruhan rangkaian ciri sistem untuk keuntungan. Kos rancangan berbayar bermula dengan $ 4 / bln dan bertambah dengan memperhatikan ciri / syarat yang dimasukkan ke dalam langganan berbayar.

Cuba Weebly secara Percuma

Squarespace – Pembina Laman Web All-In-One

Squarespace - Pembina Laman Web All-In-One

Squarespace – adalah salah satu pembangun laman web DIY all-in-one yang paling popular dan dikenali, yang terutama ditujukan untuk keperluan kreatif dan usahawan. Sistem ini memungkinkan untuk melancarkan pelbagai jenis projek, tetapi ia sangat sesuai untuk portfolio, blog dan kedai web digital kecil. Apa yang penting, semua laman web yang dibina dengan Squarespace mempunyai reka bentuk yang menarik dan fungsi penting, walaupun sistem ini tidak mudah dikuasai oleh pemula. Lihatlah beberapa ciri Squarespace yang paling luar biasa sekarang:

 • Penyunting WYSIWYG. Sebagai pembangun laman web WYSIWYG, Squarespace membolehkan anda mengawal keseluruhan proses pembangunan laman web. Namun, anda harus ingat bahawa semua suntingan yang anda buat disimpan secara automatik, yang menjadikan pilihan pratonton tidak tersedia. Ini bermaksud bahawa anda tidak akan melihat hasil akhir sehingga laman web diterbitkan. Sejajar dengan itu, pelawat laman web anda akan melihatnya bersama dengan pepijat dan kesalahan yang boleh anda buat secara tidak sengaja.
 • Templat Responsif. Templat Squarespace responsif sepenuhnya dan mempunyai kualiti yang tinggi, walaupun, koleksi reka bentuknya tidak begitu luas berbanding dengan perkhidmatan popular lain. Pembangun laman web dilengkapi dengan editor seret-dan-lepas yang memudahkan anda memilih dan mengatur elemen-elemen laman web yang diperlukan dengan mudah. Platform ini menawarkan templat profesional yang hebat ketika datang ke pengembangan kedai web digital, portfolio, blog, laman web kafe dan restoran, laman web perkahwinan dan projek serupa lainnya.
 • Fokus Reka Bentuk Portfolio. Squarespace mempunyai rangkaian fitur khas dan kaya, yang merangkumi jumlah keperluan pembuatan portfolio pengguna yang ada. Sistem ini dilengkapi dengan Pembuat Halaman Penutup, pilihan penyuntingan HTML / CSS, Penyunting Halaman Checkout untuk Kedai Digital, Logo & Alat penyuntingan tajuk. Ia juga menawarkan Editor Gaya lanjutan, yang memungkinkan Anda memilih berbagai gaya halaman untuk memenuhi kebutuhan Anda (ini merangkumi halaman muka depan, galeri, halaman blog, halaman indeks, halaman blog dan acara dan apa yang tidak). Sebaik sahaja anda memilih jenis halaman yang diperlukan, halaman yang lain akan menyesuaikannya secara automatik.
 • e-dagang. Pembangun laman web memungkinkan untuk melancarkan dan menguruskan kedai dalam talian kecil hingga pertengahan, fungsinya yang bergantung pada rancangan yang dipilih. Ciri eCommerce dilengkapi dengan Sijil SSL percuma, keranjang belanja bersepadu, pilihan paparan produk yang menarik, ciri penyematan video, persembahan dan penerangan produk terperinci. Anda juga dapat menambahkan variasi produk yang serba boleh, memulakan program kesetiaan serta menyesuaikan harga dan pilihan penghantaran berdasarkan keperluan anda.
 • Blogging. Dengan Squarespace, anda boleh memulakan dan mengurus blog anda sendiri untuk meningkatkan tahap penglibatan dan kepuasan pengguna. Apa yang boleh anda lakukan di sini ialah menerbitkan dan mengemas kini catatan, mengaktifkan komen dan umpan RSS, menambahkan tag geolokasi, menggunakan penandaan iTunes, pilihan reblog dan banyak lagi.

Squarespace adalah pembangun laman web awan yang dipercayai, yang berfungsi dengan baik untuk pembuatan portfolio, laman web eCommerce kecil dan sederhana serta projek perniagaan. Pembangun laman web tidak menawarkan rancangan percuma namun ia memungkinkan untuk menguji fungsi sistem semasa percubaan percuma 14 hari. Kos langganan berbayar bermula dengan $ 12 / bln, yang merupakan pilihan yang cukup baik untuk setiap pengguna yang berminat dengan aplikasi sistem selanjutnya.

Cuba Squarespace secara percuma

Tailor Brands – Syarikat Pembangun Laman Web Popular

Tailor Brands - Syarikat Pembangun Laman Web Popular

Tailor Brands – adalah syarikat pembinaan laman web yang popular, yang melihat misi utamanya dalam membantu perniagaan melancarkan proses penjenamaan mereka. Sistem ini memastikan penjenamaan dan reka bentuk mewah untuk perniagaan anda agar menonjol daripada orang ramai. Tailor Brands dikuasakan oleh Artificial Intelligence, yang menyumbang kepada prestasi projek anda dan identiti jenama yang unik. Disenaraikan di bawah adalah sorotan syarikat yang paling menonjol yang menonjol dari orang ramai:

 • Pembuat Logo. Platform ini memungkinkan untuk merekabentuk logo unik untuk perniagaan anda untuk membuatnya berkembang maju dan mendedahkan identiti syarikat anda. Perkhidmatan ini menawarkan pelbagai alat penciptaan logo yang tersedia dalam stok dan anda boleh memilih elemen yang diperlukan untuk merancang logo yang sesuai dengan keperluan anda. Keseluruhan proses pembuatan logo mudah, cepat dan senang walaupun untuk pemula, yang dijelaskan oleh algoritma AO bersepadu yang melakukan keseluruhan tugas untuk anda.
 • Pilihan Pengurusan Sosial. Platform ini mempunyai platform pengurusan sosial yang bersepadu, yang memungkinkan untuk berkongsi kandungan yang berkaitan dengan projek dan menerbitkan artikel di rangkaian sosial.
 • Iklan Jahitan. Perkhidmatan ini terkenal dengan platform Tailor Ads yang terintegrasi yang memungkinkan untuk membuat dan menambahkan iklan segera, yang disediakan dalam berbagai variasi agar sesuai dengan kehendak dan keperluan pengguna.
 • Set Alat Penjenamaan. Tailor Brands memberi akses kepada sekumpulan alat penjenamaan perniagaan yang maju, yang dibuat dengan mempertimbangkan keperluan pengkhususan dan promosi syarikat anda. Alat ini sangat mudah disesuaikan. Ini bermaksud bahawa anda boleh menggunakan idea Kad Perniagaan atau fail EPS anda untuk membuat reka bentuk laman web yang luar biasa yang akan memenuhi keperluan halaman web perniagaan anda..

Tailor Brands adalah syarikat penjenamaan perniagaan dan pengembangan web profesional yang dilengkapi dengan pelbagai alat dan ciri bersepadu. Sistem ini tidak mempunyai rancangan percuma, tetapi langganan berbayarnya disediakan dengan harga yang berpatutan. Harga pelan termurah bermula dengan $ 9,99 / bln. Walau bagaimanapun, ia mungkin akan dikurangkan menjadi $ 2.99 / bln, jika anda membuat pembayaran tahunan sekali.

Cubalah Penjual Jenama Sekarang

Pokoknya

Pilihan pembangun laman web adalah serba boleh dan terdapat banyak pilihan untuk pelbagai bidang. Namun, pengguna masih menghadapi masalah, ketika memilih alat pembangunan web yang layak. Wix, Shopify, Squarespace, Weebly, Bluehost, Tailor Brands dan WordPress CMS adalah perkhidmatan paling terkenal di dunia, yang sama sekali tidak memerlukan persembahan. Masing-masing dari mereka adalah pemimpin dalam ceruk tertentu, sama ada pembina laman web, syarikat hosting atau CMS. Sekiranya anda sedang mencari jalan penyelesaian yang tepat di mana-mana ceruk ini, platform ini pastinya akan menjadi pelaburan yang berpatutan yang akhirnya akan membuahkan hasil.

Buat laman web secara percuma

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map