Pembina Laman Web Perkahwinan Terbaik

Pembina Laman Web Perkahwinan Terbaik


Sama ada anda ingin berkongsi kisah cinta, kenangan pertunangan, gambar dan video anda dan orang yang anda sayangi, laman web perkahwinan akan menjadi tempat yang tepat untuk memulakan.

Ia juga akan menjadi tempat yang bagus untuk berkongsi jadual hari perkahwinan anda, senarai tetamu undangan, pendaftaran, logistik dan perkara lain yang tidak dapat difikirkan oleh perkahwinan tanpa. Itu adalah penyelesaian yang sempurna untuk pasangan, yang berhasrat untuk mencapai dua gol sekaligus: memastikan tetamu mereka mengetahui rancangan hari perkahwinan yang penting dan mengawal setiap langkah proses persiapan.

Agak sukar untuk membuat keputusan, kapan dan di mana hendak mulakan laman web perkahwinan anda, jika anda tidak pernah terlibat dalam pembinaan laman web sebelum ini. Untuk membantu anda menyelesaikan tugas ini dengan mudah, kami telah menganalisis dan meringkaskan pilihan pembinaan laman web yang paling popular dan berpatutan. Lihat sekarang.

Kami Menguji 7 Pembangun Laman Web Perkahwinan Terbaik:

 1. Wix – Pembina Laman Web Perkahwinan Terbaik (Ianya percuma)
 2. WordPress – CMS percuma & Pembina Laman Web Perkahwinan
 3. uKit – Pembuat Laman Web Paling Mudah untuk Laman Web Perkahwinan
 4. Bluehost – Hosting Terbaik untuk Laman Perkahwinan Anda
 5. The Knot – Penyelesaian All-in-one untuk Perancangan Perkahwinan
 6. Perkahwinan Minted – Pembina Laman Web Perkahwinan Percuma
 7. Weddingwire – Platform yang Mudah Digunakan untuk Laman Perkahwinan

Adakah anda betul untuk mula mengusahakan laman web perkahwinan anda? Maka sudah tiba masanya untuk melihat pembangun laman web perkahwinan all-in-one yang paling popular dan khusus untuk mendapatkan idea umum mengenai fungsi dan kemudahan penggunaan kedua-dua jenis sistem.

Wix – Pembina Laman Web Perkahwinan Terbaik (Ianya percuma)

Wix - Pembina Laman Web Perkahwinan Terbaik (PERCUMA)

Wix – adalah pembangun laman web yang terbaik dan paling popular, yang membolehkan membuat laman web perkahwinan lengkap, tanpa mengira kepakaran reka bentuk web anda. Ini adalah perkhidmatan pertama yang terlintas dalam fikiran, ketika berkaitan dengan pembuatan projek perkahwinan yang penuh dengan ciri. Ini kerana platform ini telah membezakan dirinya sebagai alat membina laman web yang dipercayai dengan banyak ciri dan sorotan mewah yang menyumbang kepada kejayaan pembangunan laman web. Di sini mereka pergi:

 • Templat Perkahwinan. Pembangun laman web terkenal dengan koleksi templat perkahwinannya yang kaya, yang secara percuma dan responsif mudah alih secara lalai. Tema perkahwinan boleh didapati dalam kategori “Acara”. Mereka sepenuhnya disesuaikan, menarik secara visual dan profesional. Cukup akses ke papan pemuka dan cari pelbagai pilihan alat penyesuaian reka bentuk untuk memberi kesan yang mengagumkan kepada projek perkahwinan anda. Anda juga dapat menggunakan fitur pratonton yang mudah untuk melihat templat yang ingin anda pilih secara terperinci. Itu penting kerana Wix tidak membenarkan menukar tema semasa proses pembangunan laman web. Lihat templat laman web perkahwinan yang paling mengagumkan:
 • RSVP perkahwinan

  RSVP perkahwinan

  Jemputan Perkahwinan

  Jemputan Perkahwinan

  Majlis Perkahwinan

  Majlis Perkahwinan

 • Widget dan Aplikasi Perkahwinan. Pembangun laman web memberikan akses ke beberapa widget dan aplikasi yang terdapat di Wix App Market. Pilih yang akan menjadi tambahan sempurna untuk laman web perkahwinan anda dan teruskan untuk menggabungkannya. Beberapa aplikasi yang boleh anda pilih termasuklah Wix Events, Wix Photo Album, Wix Weather, Calendar, Portfolio, Google Maps, Eventbrite, Countdown Clock, Moovit – Maps and Routes, Social Network Button, Lumifish Chronicles, 123 Form Builder, Wix Chat , Galeri Wix Pro, Wix Video dll.
 • Ciri RSVP. Wix membolehkan menggunakan kelebihan ciri RSVP yang membolehkan anda terus berhubung dengan tetamu anda, mengetahui idea dan niat mereka serta mendapatkan maklum balas daripada mereka. Ini adalah elemen yang mesti ada untuk mana-mana laman web perkahwinan.
 • Pendaftaran. Ini adalah satu lagi elemen penting untuk laman web perkahwinan yang membolehkan anda membuat senarai tetamu, menghantar jemputan, menambah pilihan hadiah anda dll. Bahagian Pendaftaran boleh dikemas kini bila-bila masa dan di mana sahaja.
 • Blogging. Pembangun laman web mempunyai enjin blog yang hebat, yang membolehkan anda menghubungkan blog ke laman web perkahwinan anda. Di sinilah anda dapat menambahkan catatan berkaitan perkahwinan, yang mungkin juga menarik bagi tetamu anda. Pilihan komen akan menyumbang kepada tahap penglibatan pengguna, yang membolehkan anda terus berhubung dengan setiap tetamu.

Wix menawarkan pilihan harga yang murah hati kepada pelanggannya. Setiap orang mempunyai peluang untuk menguji kefungsian sistem pada rancangan percuma. Sekiranya anda yakin bahawa anda akan menggunakan pembangun laman web untuk pembuatan laman web perkahwinan anda, anda harus menaik taraf wajib ke salah satu rancangan yang ditawarkan oleh sistem. Masalahnya adalah bahawa laman web perkahwinan semestinya dilengkapi dengan nama domain agar mudah dikenang untuk tetamu anda dan mempunyai penampilan yang mengagumkan. Semasa menaik taraf langganan berbayar, anda akan mendapat domain bonus selama setahun.

Ini bermaksud bahawa anda tidak perlu membayar penggunaannya dalam jangka masa ini. Adakah anda betul-betul akan mendapat rancangan berbayar? Kemudian lihat langganan Standard Wix, yang harganya bermula dengan $ 13 / bln. Ini jelas merupakan penyelesaian yang baik untuk laman web perkahwinan anda.

Cuba Wix secara Percuma

WordPress – CMS percuma & Pembina Laman Web Perkahwinan

WordPress - Pembangun Laman Web CMS & Perkahwinan Percuma

WordPress – adalah CMS yang terkenal di dunia yang dilengkapi dengan set ciri hebat dan banyak alat penyesuaian reka bentuk yang diperlukan untuk memulakan dan mengurus laman web perkahwinan yang berkualiti. Platform ini berfungsi dengan baik untuk semua kategori pengguna, tetapi kesedaran pengekodan dan latar belakang reka bentuk web masih diperlukan di sini, jika anda benar-benar berhasrat untuk mendapatkan laman web yang memenuhi semua keperluan dan keperluan. Lihat fungsi sistem untuk memahami cara memanfaatkannya dengan kelebihan:

 • Templat Perkahwinan. CMS dilengkapi dengan koleksi templat terbina dalam, tetapi terdapat juga beratus-ratus tema berkualiti yang tersedia di luar sana. Lihat sahaja mereka untuk memilih yang anda dan pasangan anda akan berpuas hati sepenuhnya. Reka bentuk ini percuma dan berbayar, tetapi ingat bahawa tema percuma tidak sama sekali selamat kerana ancaman malware yang meningkat.
 • Pemalam untuk Laman Web Perkahwinan. Koleksi plugin WordPress kaya dan luas. Ini termasuk berbagai jenis plugin, termasuk yang dimaksudkan untuk laman web perkahwinan. Di antara aplikasi dan pemalam yang boleh anda pilih dan gabungkan dalam projek perkahwinan anda, pada mulanya masuk akal untuk menyebut perkara berikut: Countdown Clock, Wedding Registry, Wedding Countdown Widget, Love Quotes Widget, Wedding Gifts, Wedding City Lite – Wedding Directory and List, WeddingPress, Plugin RSVP, Galeri Media WordPress, Kad Jantung, Senarai Tetamu Dokumen Google, Tempahan Item, Pendaftaran Hadiah dll.
 • Hosting dan Pilihan Domain. Platform ini membolehkan hosting laman web perkahwinan anda dengan penyedia yang paling sesuai untuk keperluan reka bentuk laman web anda. Pilihan pilihan hosting adalah serba boleh dan kaya – sama seperti pemilihan nama domain. Oleh itu, anda harus memutuskan syarikat mana yang harus ditangani.
 • Blogging. WordPress pada mulanya dibuat dengan mempertimbangkan keperluan blog dan, itu adalah pilihan terbaik untuk pembuatan blog. Sekiranya anda ingin menyambungkan blog ke laman web perkahwinan anda, anda boleh melakukannya untuk memastikan penonton anda berminat dan mengetahui berita, kemas kini, rancangan, jadual dan nuansa perkahwinan anda yang terkini..

WordPress adalah Sistem Pengurusan Kandungan percuma. Anda boleh memuat turun dan memasangnya kapan saja dan tanpa sebarang kos. Bahkan mungkin untuk memilih dan menyesuaikan templat bawaan yang ditawarkan platform tanpa melabur dalam prosesnya. Namun, jika anda benar-benar ingin memberikan prestasi terbaik di laman web perkahwinan anda dan menerbitkannya di web, anda tidak akan memerlukan pilihan integrasi dan hosting pemalam.

Bercakap mengenai hosting, Bluehost nampaknya merupakan penyelesaian yang paling munasabah. Syarikat ini bukan sahaja boleh dipercayai, selamat dan berfungsi, tetapi juga mampu dimiliki oleh semua orang. Oleh itu, anda mempunyai peluang yang tepat untuk mendapatkan domain bonus dari Bluehost, ketika memilih platform untuk menghosting laman web WordPress anda. Pada masa ini, langganan Bluehost termurah berharga $ 2.95 / bln, menyediakan fungsi bersepadu yang luas untuk memenuhi setiap keperluan.

Cuba WordPress Sekarang

uKit – Pembuat Laman Web Paling Mudah untuk Laman Web Perkahwinan

uKit - Pembuat Laman Web Paling Mudah untuk Laman Web Perkahwinan

uKit – adalah yang paling mudah dan salah satu pembangun laman web yang paling berpatutan untuk projek perkahwinan. Platform ini pada mulanya dikenali sebagai alat pengembangan perniagaan kecil, tetapi ia juga merupakan penyelesaian yang cukup baik untuk pembuatan jenis projek lain, termasuk laman web perkahwinan. Sistem ini juga terkenal dengan kemudahan penggunaan, kemudahan dan pendekatan reka bentuk web yang intuitif yang mengagumkan, yang membolehkan pemula dan profesional reka bentuk web membuat projek yang penuh dengan fitur tanpa memerlukan kepakaran pengekodan. Untuk mengetahui apa sebenarnya yang ditawarkan uKit kepada anda, perhatikan set ciri-cirinya terlebih dahulu:

 • Templat Perkahwinan. uKit mempunyai koleksi templat perkahwinan yang responsif, yang boleh disesuaikan, percuma dan profesional. Koleksi ini merangkumi tema untuk laman web perkahwinan, perkhidmatan sejambak, agensi perkahwinan, syarikat hiasan dan banyak lagi. Tidak perlu menjadi pro pengekodan untuk melancarkan projek perkahwinan dengan salah satu tema ini – ikuti panduan yang dihasilkan oleh sistem dan perhatikan hasilnya. uKit membolehkan beralih antara tema, yang bermaksud bahawa anda boleh memilih templat lain di mana-mana peringkat proses penyesuaian laman web tanpa kehilangan kandungan yang dihantar sebelumnya.
 • Koleksi Widget. Pembangun laman web dilengkapi dengan koleksi widget, yang merangkumi pelbagai aplikasi dan peluasan yang dapat disatukan dengan mudah ke dalam laman web perkahwinan anda untuk memberikannya prestasi lanjutan. Beberapa widget uKit yang paling popular dan berfungsi yang boleh anda pilih dan disatukan ke dalam laman web perkahwinan anda termasuk Slideshare, Butang Rangkaian Sosial, Pemasa, Komen, Sembang Dalam Talian, Komen Pengguna dll.
 • Galeri Foto dan Video. Penyunting laman web WYSIWYG yang sesuai membolehkan membuat dan mengurus galeri foto / video. Apa sahaja templat yang anda mahukan, ia akan dilengkapi dengan pilihan penyatuan latar belakang gambar dan video, ciri pratonton yang membolehkan anda mengawal proses pembangunan laman web dan nuansa berkaitan gambar lain yang dapat menjadikan galeri gambar laman web perkahwinan anda lebih menarik dan profesional.

uKit adalah salah satu pembangun laman web yang paling berpatutan yang terdapat di ceruk pembangunan web moden. Platform ini mempunyai versi percubaan percuma yang berlangsung selama 14 hari dan empat langganan berbayar. Kosnya bermula dengan $ 4 / bln untuk rancangan termurah yang dilengkapi dengan pelbagai ciri dan alat yang diperlukan untuk melancarkan dan menguruskan laman web perkahwinan yang berkualiti.

Lihat juga: semakan uKit.

Cuba uKit secara percuma

Bluehost – Hosting Terbaik untuk Laman Perkahwinan Anda

Bluehost - Hosting Terbaik untuk Laman Perkahwinan Anda

Bluehost – adalah penyedia hosting kontemporari yang kuat, yang berfungsi dengan baik untuk hosting semua jenis projek web, termasuk laman web perkahwinan. Platform ini memegang salah satu kedudukan terkemuka dalam senarai syarikat hosting yang paling dipercayai dan berfungsi. Terlebih lagi, ini adalah platform teratas, yang secara rasmi disarankan oleh WordPress untuk tujuan hosting. Bluehost dilengkapi dengan set ciri khas, yang lebih dari cukup untuk menjadi tuan rumah dan mendapatkan projek yang penuh dengan ciri. Senarai kemuncaknya adalah seperti berikut:

 • Langkah Keselamatan Lanjutan. Bluehost menjaga keselamatan laman web anda, memastikan tahap perlindungan yang tinggi. Atas sebab ini, syarikat menggunakan alat khas (Spam Hammer, Spam Expert, hotlink protection, dll.) yang dapat meningkatkan keselamatan laman web anda dan pemeliharaan data sulitnya.
 • Fleksibiliti dan Prestasi Tinggi. Bluehost disatukan dengan lancar dengan banyak tambahan, perkhidmatan dan aplikasi luaran yang dapat meningkatkan prestasi laman web perkahwinan anda.
 • Kelajuan Pemuatan Halaman Pantas. Bluehost memastikan kelajuan memuatkan halaman web yang cepat bersama dengan kadar masa yang tinggi. Ini dicapai kerana penggunaan alat sistem canggih dan ciri bersepadu khas. Yang penting, masa muat halaman tidak bergantung pada jumlah lalu lintas laman web – ini adalah salah satu sorotan platform.
 • Pasar Bersepadu. Platform ini menawarkan akses ke pelbagai skrip, aplikasi dan tambahan yang boleh anda gunakan secara meluas untuk penyesuaian laman web perkahwinan. Selain itu, anda dibenarkan memilih dari pelbagai templat WordPress, alat eCommerce dan pemasaran serta galeri foto dll.

Bluehost adalah platform hosting yang sangat berpatutan. Walaupun, tidak ada rancangan percuma di sini, sistem ini membolehkan anda memilih dari beberapa langganan berbayar. Selain itu, syarikat ini menawarkan domain bonus percuma kepada setiap pengguna, yang melanggan salah satu rancangan berbayarnya. Ini adalah kelebihan yang besar, dalam hal pengembangan laman web perkahwinan. Kos pelan Bluehost termurah adalah $ 2.95 / bln. Langganan itu membolehkan penyambungan Sijil SSL percuma untuk keselamatan laman web maksimum dan pemeliharaan data, mengesan kemas kini WordPress biasa, menggunakan lebar jalur tanpa had dan kelebihan lain yang tidak dapat dinafikan.

Cuba Bluehost Sekarang

The Knot – Penyelesaian All-in-All untuk Perancangan Perkahwinan

The Knot - Penyelesaian All-in-All untuk Perancangan Perkahwinan

Simpulan – adalah penyelesaian perancangan laman web perkahwinan khusus all-in-one yang membolehkan anda memulakan dan menguruskan projek perkahwinan serta merancang keseluruhan perkahwinan dari awal hingga akhir. Platform ini dilengkapi dengan sekumpulan ciri khas perkahwinan yang khusus, yang membolehkannya membuat projek perkahwinan profesional dengan fungsi mewah.

Sekiranya anda bukan pro pengekodan, mungkin memerlukan masa untuk menguasai perkhidmatan kerana agak jenuh dengan ciri-ciri yang kadang-kadang terbukti tidak diperlukan. Sistem ini menyiratkan proses pendaftaran yang cepat dan mudah dan dapat diterokai dengan cepat walaupun oleh pengguna yang tidak berpengalaman. Pembangun laman web adalah sebahagian daripada sistem perancangan perkahwinan The Knot, yang memungkinkan menjadikan proses ini menyeronokkan dan tanpa gangguan. Lihatlah beberapa ciri paling maju yang merangkumi pembangun laman web:

 • Templat Perkahwinan. The Knot dilengkapi dengan ratusan templat perkahwinan yang berkualiti, kualitinya melebihi purata. Semua tema segar, kerap dikemas kini dan responsif secara lalai. Anda dapat menyesuaikan salah satu daripadanya, menggunakan sekumpulan alat dan fitur bersepadu yang dimaksudkan khusus untuk pembuatan laman web perkahwinan.
 • Reka Bentuk Laman Web Perkahwinan yang Unik. Pembina laman web membolehkan membuat reka bentuk laman web perkahwinan yang unik untuk memenuhi keperluan khusus dan perincian perkahwinan anda. Anda boleh menjadikan laman web anda unik dengan membuat URL yang diperibadikan, menambahkan foto muka depan tersuai, memilih palet warna yang unik dll.
 • Alat Perancangan Perkahwinan. The Knot memberikan akses kepada sekumpulan alat perancangan perkahwinan yang hebat dan luas yang pasti akan berguna bagi anda, ketika mengerjakan pembangunan laman web dan perancangan acara anda. Apa yang anda boleh gunakan di sini adalah senarai semak perkahwinan, budgeter bersepadu, ciri RSVP, pendaftaran, senarai tetamu dll.
 • Penjual Tempatan – The Knot membolehkan melayari senarai vendor tempatan yang mungkin anda perlukan dalam proses persiapan dan perancangan perkahwinan anda. Ini termasuk senarai tempat resepsi, jurugambar perkahwinan, salun pengantin, videografer, jenama perkahwinan popular, salun kecantikan, kedai bunga, perancang perkahwinan, perhiasan, penginapan hotel dan banyak lagi.

The Knot tidak mengenakan sebarang bayaran untuk pembangunan laman web perkahwinan. Pelanggan sistem berhak membuat projek perkahwinan mereka secara percuma. Itulah salah satu ciri khas platform.

Cuba The Knot Sekarang

Perkahwinan Minted – Pembina Laman Web Perkahwinan Percuma

Perkahwinan Minted - Pembina Laman Web Perkahwinan Percuma

Perkahwinan Minted – adalah satu lagi pembina laman web perkahwinan khusus yang popular. Ini adalah salah satu sistem khusus yang perlu diingat, ketika merancang laman web perkahwinan yang berkualiti untuk menarik tetamu anda dan memberi tahu mereka mengenai kemas kini dan perincian acara yang akan datang. Platform ini berfungsi, menarik secara visual dan selesa, tetapi sama sekali tidak mudah bagi pengguna biasa. Minted Weddings tidak mempunyai beberapa ciri yang mesti dimiliki untuk pembangunan laman web perkahwinan. Sekiranya anda masih berminat dengan set ciri yang ditawarkan platform, lihat sekarang:

 • Templat Perkahwinan Percuma. Pembangun laman web mempunyai koleksi templat perkahwinan percuma yang unik, yang sesuai dengan pelbagai undangan bercetak yang tersedia untuk reka bentuk serba boleh dan dikembangkan oleh artis bebas.
 • Galeri Imej Profesional. Minted Weddings membuka peluang untuk membuat dan menguruskan galeri gambar, dengan mempamerkan foto pasangan anda. Ini adalah kaedah terbaik untuk memberikan sentuhan peribadi kepada laman web perkahwinan anda.
 • RSVP. Pembina laman web juga menyokong ciri RSVP dalam talian untuk membolehkan tetamu anda memberikan jawapan dan pertanyaan mereka, bertanya dan menjawab soalan dan terus menghubungi anda dengan cara lain yang mungkin.
 • Pemperibadian URL. Pembina laman web menawarkan pilihan penambahan URL yang bagus. Oleh kerana itu, nama domain anda akan kelihatan seperti yourchoice.minted.us, yang cukup ringkas untuk diingati oleh tetamu anda.

Perkahwinan Minted sedikit lebih rumit jika dibandingkan dengan pembangun laman web perkahwinan khusus lain yang disemak dalam siaran. Ia mempunyai pilihan percuma yang terhad, sementara fitur berbayar tidak terkunci pada rancangan premium.

Cuba Perkahwinan Minted Sekarang

WeddingWire – Platform yang Mudah Digunakan untuk Laman Perkahwinan

WeddingWire - Platform yang Mudah Digunakan untuk Laman Perkahwinan

WeddingWire – adalah pembangun laman web perkahwinan khusus, yang dilengkapi dengan banyak reka bentuk yang boleh disesuaikan dan pelbagai pilihan untuk memberikan keunggulan laman web anda. Pembangun perkhidmatan ini telah memperhatikan kemudahan penggunaannya, sehingga memungkinkan untuk memberikan semua maklumat berkaitan pernikahan yang mungkin ingin Anda sampaikan kepada para tamu Anda.

WeddingWire nampaknya merupakan varian yang sangat baik dari pembangun laman web perkahwinan khusus, yang memerlukan perhatian pasangan, yang mengharapkan untuk mendapatkan hasil yang layak yang akan menarik perhatian tetamu mereka. Walaupun fokus yang kuat, sistem ini melimpah dalam ciri-ciri yang menyulitkan proses pembuatan laman web. Ini menjadikannya sukar untuk pemula. Senarai kelebihan WeddingWire utama merangkumi:

 • Templat Perkahwinan Responsif. WeddingWire menawarkan koleksi templat perkahwinan yang unik dan responsif. Jumlah mereka melebihi 400 tema. Kesemuanya percuma dan anda boleh memilih mana-mana tema untuk memenuhi keperluan semasa dan pilihan reka bentuk anda.
 • Pembuatan Galeri Foto. Untuk memberikan reka bentuk peribadi laman web perkahwinan anda, anda boleh membuat dan menguruskan galeri foto. Kerana editor laman web drag-and-drop, ini tidak memerlukan banyak masa dan usaha, menjadikan laman web anda individu dan memikat.
 • Ciri RSVP. Perkhidmatan ini membolehkan pengintegrasian fitur RSVP yang berguna, memungkinkan para tamu untuk meninggalkan respons mereka di halaman laman web yang terpisah, jika diperlukan.
 • Ciri-ciri Berfokus Perkahwinan. Di antara ciri khas pembangun laman web yang lain, masuk akal untuk menyebut integrasi WedSocial, kalendar senarai semak perancangan perkahwinan, pengurus senarai tetamu dalam talian, pengumpul alamat, carta tempat duduk dan pembangun belanjawan, pengurus vendor dan pilihan khusus perkahwinan lain yang pasti akan masuk berguna kepada anda.

Membina laman web perkahwinan dengan WeddingWire adalah percuma untuk semua orang. Pembina laman web membolehkan memanfaatkan set ciri bersepadu untuk mengatur, mengurus dan mengemas kini projek perkahwinan anda di mana sahaja dan bila-bila masa.

Cuba WeddingWire Sekarang

Pokoknya

Semua platform pembinaan laman web yang dikaji di atas berfungsi dengan baik untuk pembangunan laman web perkahwinan berkualiti dan berkualiti. Mereka membenarkan membuat laman web RSVP dengan hampir tidak repot sama sekali. Persoalannya ialah: bagaimana anda mahu laman web anda kelihatan dan apa sebenarnya yang anda harapkan darinya?

Sekiranya anda memerlukan laman web apa pun hanya untuk menyampaikan maklumat berkaitan perkahwinan anda kepada para tetamu, maka anda boleh menggunakan mana-mana pembina laman web perkahwinan percuma khusus untuk melancarkan projek anda dalam masa yang singkat. Walau bagaimanapun, jika anda mahu laman web perkahwinan anda menjadi cerminan kisah cinta anda dan persiapan terperinci untuk salah satu majlis yang paling luar biasa dalam hidup anda, maka pasti masuk akal untuk mempertimbangkan untuk menggunakan pembangun laman web all-in-one yang popular.

Wix dan uKit adalah pembangun laman web perkahwinan yang paling mudah. Mereka tidak memerlukan persembahan khas untuk dikenang kerana set ciri yang ditawarkan. Oleh kerana editornya yang sesuai, templat perkahwinan yang menakjubkan, banyaknya alat penyesuaian reka bentuk dan pelbagai widget, platformnya menonjol daripada orang ramai, tetap menjadi yang terbaik di ceruk bangunan web kontemporari. WordPress adalah CMS yang popular yang membolehkan anda memulakan dan mengurus laman web perkahwinan profesional, tanpa mengira kemahiran pengekodan dan reka bentuk web anda. Sistem ini menawarkan pilihan integrasi yang luas dan ia juga membolehkan memilih dari pelbagai reka bentuk bawaan dan luaran yang membolehkan anda membuat projek perkahwinan yang unik. Bluehost, pada gilirannya, adalah penyelesaian hosting terbaik untuk laman web WordPress dan juga untuk projek yang dibuat dengan sistem lain.

WeddingWire, The Knot and Minted Weddings adalah tiga pembangun laman web perkahwinan khusus. Mereka dibuat dengan satu-satunya tujuan – untuk memastikan penciptaan laman web perkahwinan dengan cepat, mudah dan berkesan. Oleh itu, mereka hadir dengan satu set ciri yang diperlukan untuk melancarkan projek yang layak seperti ini. Ini termasuk templat khusus perkahwinan, pilihan RSVP, pemperibadian URL, pembuatan album foto dan kalendar dan banyak lagi. Walaupun terdapat banyak ciri ini, pembangun laman web perkahwinan khusus masih kekurangan beberapa ciri dan alat yang mesti dimiliki oleh pembangun laman web teratas. Inilah yang menjadikan mereka bukan penyelesaian pembinaan laman web perkahwinan yang wajar.

Dengan menggunakan pelbagai alat membina laman web, anda akan dapat merancang laman web perkahwinan yang dapat memberi kesan hebat kepada tetamu anda. Di sinilah mereka dapat melihat bukan sahaja maklumat perkahwinan anda, tetapi juga melihat foto atau video yang berkualiti serta berkongsi idea dan pendapat mereka. Anda tidak memerlukan kemahiran pengaturcaraan, reka bentuk atau teknikal sama sekali. Anda akan mendapat semua alat yang diperlukan untuk mencapai matlamat ini dengan kos yang berpatutan.

Buat Laman Web Perkahwinan secara Percuma

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map