Pembina Laman Web Portfolio Terbaik

Pembina Laman Web Portfolio Terbaik


Sama ada anda seorang artis, jurugambar atau kreatif yang ingin mempamerkan karya anda, anda tidak akan memerlukan laman web portfolio. Persoalannya ialah: bagaimana anda boleh mendapatkannya, jika anda tidak mahu mengambil pereka web dan melabur dalam projek yang kompleks? Di sinilah pembangun laman web berguna untuk anda!

Pembangun laman web adalah alat termudah dan paling mudah yang boleh anda gunakan untuk membuat laman web portfolio dalam beberapa jam sahaja. Mereka dilengkapi dengan pelbagai fungsi, fitur dan alat bawaan yang memungkinkan penyesuaian laman web yang cepat dan mudah. Ini adalah kelebihan utama mereka berbanding perkhidmatan membina laman web yang lain.

Portofolio yang dibuat dengan pembangun laman web tidak hanya kelihatan profesional, tetapi juga dicirikan oleh fungsi yang hebat. Lebih-lebih lagi sistem ini berpatutan dan mudah untuk digunakan, yang menjadikan mereka pilihan pintar bagi bukan teknisi, yang tidak mempunyai idea membina laman web. Jadi, jika anda memerlukan portfolio yang bagus dan menarik untuk mempamerkan karya anda dan menarik perhatian daripada khalayak sasaran, anda hampir tidak akan menemui penyelesaian yang lebih baik daripada yang ini. Pembina laman web mana yang paling sesuai untuk tujuan ini? Mari kita bincangkan lebih lanjut.

Kami Menguji 10 Pembangun Laman Web Portfolio Terbaik:

 1. Wix – Pembina Laman Web Portofolio Percuma Terbaik
 2. uKit – Pembangun Laman Web Perniagaan Kecil Sederhana
 3. Tailor Brands – Perkhidmatan Terbaik Untuk Memesan Laman Web Portofolio
 4. WordPress – Platform untuk Portfolio yang dihoskan sendiri
 5. Ucraft – Pembina Portfolio Dalam Talian yang sangat mudah
 6. Bookmark – Pembina Laman Web yang berkuasa A.I. Kanada
 7. Squarespace – Platform Mudah untuk Laman Web Portofolio
 8. Portfoliobox – Portfolio Terbaik untuk Kreatif
 9. Gator – Hosting dengan Pembina Portfolio Built-in
 10. Allyou – Pembina Laman Web Portfolio dalam talian

Oleh itu, kami telah sampai ke titik utama perbincangan: ulasan mengenai pembangun laman web terbaik yang membolehkan anda memulakan laman web portfolio profesional dan menawarkan fungsi bersepadu yang kuat yang boleh anda gunakan untuk melakukannya. Mari mulakan dengan segera.

Wix – Pembina Laman Web Portofolio Percuma Terbaik

Wix - Pembina Laman Web Portofolio Percuma Terbaik

Wix – adalah pembangun laman web portfolio percuma terbaik, yang menikmati populariti di seluruh dunia dan dilengkapi dengan set ciri kuat yang diperlukan untuk menyelesaikan pelbagai tugas. Laman web portfolio yang dilancarkan dengan platform tidak hanya mempunyai penampilan yang menakjubkan, tetapi juga mempunyai prestasi yang tinggi dan menyumbang kepada penghasilan lalu lintas.

Intuitif dan bertenaga, perkhidmatan ini berfungsi paling baik untuk model, artis, jurugambar dan pengguna lain, yang ingin menyampaikan karya dan kemahiran perniagaan mereka kepada masyarakat dan mendorong bakal pelanggan menggali bakat kreatif mereka. Kelebihan utama perkhidmatan ini adalah seperti berikut:

 • Perpustakaan Templat Portfolio yang mengagumkan. Wix menawarkan salah satu koleksi templat pereka yang paling luas, yang merangkumi bahagian portfolio dengan berpuluh-puluh tema siap bergerak untuk pereka grafik, jurugambar, resume, ilustrator, perunding perniagaan, seniman, wartawan, pemuzik, pengarah seni, pereka dalaman. , pelakon, stylist, model dan apa yang tidak.
 • Blogging. Pembina laman web membenarkan penambahan blog ke laman web portfolio anda, yang membolehkan anda terus berhubung dengan klien, berkongsi idea, berita, acara dan kemas kini kerja anda.
 • Tayangan slaid dan Galeri. Dengan Wix, anda boleh memuat naik foto dan video anda ke galeri dan membuat tayangan slaid untuk menarik perhatian pengguna dari pandangan pertama.
 • Hosting Video HD. Wix membolehkan anda mempamerkan bakat anda dengan memasukkan video Vimeo dan YouTube anda (sekiranya ada) ke dalam portfolio yang baru dibuat untuk menceritakan kisah anda dan berkongsi berita atau acara akan datang dengan cara yang unik, menyeronokkan dan luar biasa.
 • Alat Interaksi Pengguna. Pembina laman web membolehkan melayari dan menggunakan sekumpulan alat interaksi pelanggan yang menyumbang kepada tahap penglibatan, kepuasan dan pengekalan pengguna. Alat ini terdapat di Wix App Market dan anda boleh memilih alat yang sesuai dengan keperluan portfolio dan keperluan reka bentuk web anda. Beberapa widget dan sambungan interaksi pelanggan yang paling popular yang boleh anda gunakan termasuk Kalendar Acara, Penjadualan Pro, Kalendar Acara Google, Berita Terkini, Sembang Wix, Pembangun Bentuk 123, Borang Wix, Pengurusan Perhubungan + CRM, Panggilan Balik, Janji Temu Online, Sembang Langsung dan banyak lagi.
 • Testimoni Pelanggan. Pembina laman web memungkinkan untuk mengaktifkan ciri testimoni pengguna yang membolehkan pelanggan anda memberikan ulasan mengenai pekerjaan anda, kesan dan kadar kepuasan mereka. Ini adalah salah satu kaedah terbaik untuk membiarkan calon pelanggan mengetahui lebih lanjut mengenai tahap profesionalisme dan pelbagai perkhidmatan yang boleh anda tawarkan. Beberapa widget dan peluasan yang paling berfungsi yang dapat anda temui di Wix App Market dan diintegrasikan ke dalam laman web portfolio anda merangkumi Testimoni Sosial, Komen Suara +, Ulasan Pelanggan, Pembangun Testimoni, MyReviews, Comments, Yelp, Comments + dan Testimoni Inffuse untuk menyebutkan beberapa.
 • Enjin eCommerce. Wix dilengkapi dengan enjin eCommerce yang kuat yang membolehkan anda memberikan fungsi kedai laman web portfolio anda. Ini adalah ciri yang berguna, jika anda bukan sahaja ingin mempamerkan karya seni anda atau item portfolio lain, tetapi juga menjualnya terus di laman web. Pelbagai pilihan eCommerce akan membantu anda melancarkan dan berjaya menjalankan kedai web yang sesuai dengan keperluan dan pilihan anda.
 • Wiz SEO. Semakin banyak pengguna mengunjungi portfolio anda dan mengetahui tentang prestasi anda, semakin tinggi peluang untuk menjangkau khalayak sasaran dan menyelesaikan objektif reka bentuk web anda. Untuk meningkatkan peluang untuk tarikan pengguna yang lebih baik, pembangun laman web menawarkan peluang untuk menggunakan alat SEO Wiz yang canggih. Ini membantu meningkatkan keberkesanan promosi portfolio anda dan juga memungkinkan untuk melacak statistik laman web untuk memastikan projek anda berada di kedudukan tinggi dalam enjin carian.

Wix adalah pembangun laman web seret dan lepas semua yang dapat anda gunakan dengan berkesan untuk melancarkan laman web portfolio. Dengan galeri templat niche yang mengagumkan, reka bentuk indah, banyak aplikasi dan widget khusus, alat penyesuaian yang kuat, ciri Wix ADI bersepadu dan ciri lain, Wix tentunya mempunyai sesuatu yang istimewa untuk membolehkan anda mempersembahkan karya anda dengan kelebihan.

Pelan / percubaan percuma: Ya.

Kos: dari $ 13 / bln.

Cuba Wix secara Percuma

uKit – Pembangun Laman Web Perniagaan Kecil Sederhana

uKit - Pembangun Laman Web Perniagaan Kecil Sederhana

uKit – adalah pembangun laman web perniagaan kecil yang mudah, mudah dan berpatutan, yang berfungsi dengan baik untuk pembangunan dan promosi projek portfolio selanjutnya. Platform ini dilengkapi dengan antara muka yang mesra pengguna, menyediakan set alat yang diperlukan untuk memulakan dan menguruskan portfolio profesional, menarik secara visual dan sangat berfungsi dengan hosting web bersepadu.

uKit adalah pilihan yang bagus untuk kreatif, seniman dan orang-orang dari pelbagai profesi, yang mempunyai keinginan untuk menunjukkan kemahiran dan bakat mereka dalam bentuk portfolio yang berkualiti. Lihatlah beberapa kemuncaknya:

 • Pilihan Templat Portfolio. uKit menawarkan galeri templat portfolio yang telah dirancang dengan baik, yang responsif secara lalai dan 100% disesuaikan untuk menjadikan projek anda menonjol dari orang ramai (anda boleh menukar tema semasa proses reka bentuk web).
 • Promosi Media Sosial. Integrasi dengan akaun media sosial membolehkan penerbitan catatan dan kemas kini portfolio anda untuk dikongsi dengan pelanggan dan pelanggan anda di Facebook, Twitter, Instagram dan akaun sosial lain.
 • Pilihan Blogging. Dengan menambahkan blog ke portfolio anda, anda akan dapat menulis catatan, peristiwa dan kemas kini terkini, item portfolio baru untuk memastikan pelanggan anda mengetahui semua yang berlaku dalam kerjaya anda.
 • Hak Pengurusan Laman Web Sementara. Sekiranya anda merancang untuk mengerjakan pengembangan laman web portfolio anda dengan kerjasama rakan kongsi, misalnya, anda boleh berkongsi hak akses dengan semua orang, yang akan mengemas kini portfolio bersama-sama dengan anda.
 • Pilihan Interaksi Pengguna. Dengan uKit, anda mempunyai akses kepada pilihan interaksi pengguna yang kuat yang menyumbang kepada prestasi laman web yang lebih baik dan kadar penjanaan pelanggan yang lebih tinggi. Di antara alat yang dapat anda gabungkan ke dalam laman web portfolio anda, masuk akal untuk menyebut widget sembang langsung dan panggilan balik yang membolehkan anda berhubung dengan pelanggan anda bila-bila masa yang diperlukan.
 • Pilihan Widget. Pembangun laman web memberikan akses ke koleksi widget bersepadu, yang dapat menyumbang kepada prestasi laman web portfolio anda. Pengguna boleh memilih widget seperti Pemasa, Tombol Jaringan Sosial, Garis Masa, Komen Pengguna, Kalkulator Perkhidmatan dan lain-lain.
 • Pensijilan SSL. Sekiranya anda merancang untuk menggunakan laman web portfolio untuk menjual karya anda, sambungan Sijil SSL pasti akan menjadi pilihan yang baik. Ini memastikan keselamatan dan kerahsiaan laman web maksimum pembayaran pengguna / maklumat peribadi serta perlindungan anti-penipuan.

uKit adalah pembangun laman web yang boleh dipercayai dan profesional, yang layak dianggap sebagai salah satu perkhidmatan terbaik untuk melancarkan laman web portfolio berkualiti dari awal. Oleh kerana fungsi seret dan lepas perkhidmatan, kemudahan penggunaan, kemudahan dan papan pemuka intuitif, sistem ini adalah pilihan yang bagus walaupun bagi orang yang tidak mempunyai kemahiran pengekodan dan kepakaran reka bentuk web sama sekali.

Pelan / percubaan percuma: Percubaan percuma 14 hari.

Kos: dari $ 4 / bln.

Cuba uKit secara percuma

Tailor Brands – Perkhidmatan Terbaik untuk Memesan Portfolio Laman Web

Tailor Brands - Perkhidmatan Terbaik untuk Memesan Portfolio Laman Web

Tailor Brands – adalah perkhidmatan terbaik untuk memesan laman web portfolio profesional. Platform ini pada mulanya difokuskan untuk membantu usahawan memperkemaskan perniagaan mereka melalui peningkatan proses penjenamaan. Oleh itu, sistem ini memberikan akses kepada pelbagai ciri bersepadu dan penyelesaian peningkatan jenama yang akhirnya dapat menjadikan laman web portfolio anda menonjol dari orang ramai.

Tailor Brands adalah platform berkuasa AI yang juga membolehkan reka bentuk logo mewah. Ini memberikan sentuhan profesional projek anda dan identiti jenama yang unik. Lihatlah ciri sistem yang paling luar biasa sekarang:

 • Pembuat Logo. Ini adalah salah satu ciri platform yang paling mengagumkan, yang membolehkan membuat dan menerbitkan logo laman web untuk menunjukkan identiti jenama anda. Sistem ini dilengkapi dengan sekumpulan alat dan elemen reka bentuk logo yang mempermudah proses pengembangan dan membolehkan anda memilih reka bentuk logo, jenis, fon dan elemen reka bentuk lain. Setelah membuat pilihan, sistem akan menggunakan algoritma AI automatiknya untuk membuat reka bentuk logo satu-of-a-kind yang akan menyumbang kepada reputasi dan pengiktirafan laman web portfolio anda.
 • Set Alat Penjenamaan. Bersama dengan ciri pembuatan logo, platform memberikan akses ke set alat penjenamaan yang kuat yang mengiklankan reputasi perniagaan anda. Alat yang ditawarkan oleh sistem secara automatik dapat disesuaikan. Ini bermaksud bahawa anda dapat menggunakan idea kad perniagaan dan fail EPS anda untuk menjalankan reka bentuk laman web yang sesuai dengan spesifikasi perniagaan anda.
 • Iklan Jahitan. Sistem ini dilengkapi dengan platform Tailor Ads bersepadu dan automatik sepenuhnya, yang memungkinkan untuk merancang iklan segera untuk memenuhi keperluan perniagaan anda. Pilihan yang berkaitan dengan iklan ini tersedia dalam pelbagai variasi dan terserah anda untuk memilih yang sesuai dengan keperluan perniagaan anda.
 • Ciri Pengurusan Sosial. Dengan Tailor Brands, anda boleh berkongsi kandungan yang berkaitan dengan laman web anda dan menyiarkan artikel di rangkaian sosial untuk membuat pengguna mengetahui kemas kini berita terkini, peristiwa dan maklumat lain yang berkaitan.

Tailor Brands adalah platform kontemporari yang lengkap, yang membantu membuat reka bentuk logo dan jenama perniagaan yang unik untuk menjadikan portfolio anda menonjol daripada orang ramai. Sistem ini merangkumi set ciri all-in-one yang diperlukan untuk mencapai tujuan yang anda tetapkan. Ia menawarkan Pembuat Logo canggih, alat penjenamaan, pemasaran dan penyelesaian pembangunan laman web yang dilengkapi dengan fungsi eCommerce bersepadu.

Pelan / percubaan percuma: Tidak.

Kos: dari $ 9.99 / bln.

Cubalah Penjual Jenama Sekarang

WordPress – Platform Hosted Sendiri untuk Portofolio

WordPress - Platform Hosted Sendiri untuk Portofolio

WordPress – adalah platform yang dihoskan sendiri profesional dan terkenal di dunia untuk pembuatan portfolio. Sistem Pengurusan Kandungan menonjol dari orang ramai kerana pilihan penyatuannya yang kuat, ketersediaan reka bentuk mewah dan sepenuhnya disesuaikan, plugin khusus dan alat penyesuaian lanjutan.

Fakta bahawa WordPress adalah CMS menunjukkan kesedaran mengenai asas pengkodan utama. Namun, ini tidak bermaksud bahawa platform terlalu rumit untuk pengguna biasa. Sebagai gantinya, malah pemula dapat meneroka dan menguasainya untuk dapat mengembangkan projek mewah. Berikut adalah kelebihan utama perkhidmatan ini:

 • Integrasi Plugin dan Widget. Terdapat beratus-ratus pemalam dan widget luaran yang boleh anda pilih dan gabungkan dalam portfolio anda untuk memberikannya penampilan yang menakjubkan dan fungsi yang mewah. Beberapa plugin portfolio terbaik yang boleh anda pilih termasuk Envira Gallery, Nimble Portfolio, WP Portfolio Plugin, Portfolio Gallery, Projects by WooThemes, NextGen Gallery, Custom Content Portfolio dll. Terdapat juga plugin penglibatan pelanggan khas serta pemasaran dan sokongan sokongan yang percuma dan berbayar.
 • Templat Portfolio – CMS mempunyai koleksi tema terbina dalam, tetapi ada juga beberapa templat portfolio yang direka khas untuk WordPress oleh pembangun pihak ketiga. Templat ini percuma dan berbayar – yang terakhir lebih selamat dan boleh dipercayai.
 • Penyunting Gutenberg – Versi WordPress 5.0 terkini dilengkapi dengan Editor Gutenberg yang memudahkan proses pembuatan laman web, menjadikannya serupa dengan pembangun laman web standard. Cukup pilih dan sesuaikan blok kandungan yang diperlukan untuk mendapatkan hasil yang diinginkan.
 • e-dagang – WordPress memungkinkan untuk menjual karya anda secara langsung di laman web dengan mengintegrasikan pemalam khusus seperti WooCommerce. Anda boleh menjejaki tingkah laku, minat pelanggan anda dan bahkan berkomunikasi dengan mereka di laman web untuk dapat menawarkan karya terbaik anda kepada mereka.

WordPress adalah CMS yang popular, pelbagai ciri lebih dari cukup untuk memulakan dan mengurus laman web portfolio yang menarik. Sistem ini mendapat perhatian pengguna, yang mengharapkan untuk melancarkan projek yang kelihatan profesional dan mudah dikemas kini pada masa yang sama. WordPress mempunyai kemungkinan integrasi pemalam, pilihan templat yang kaya dan dasar harga yang berpatutan agar sesuai dengan bajet apa pun.

Mengenai pilihan hosting, WordPress mengesyorkan Bluehost yang hadir dengan pelbagai kelebihan (add-on, aplikasi dan skrip, kadar uptime yang kuat, marketplace yang kaya dengan beratus-ratus plugin, kelajuan muat halaman yang cepat, keselamatan, pemasaran kandungan yang luas dan pilihan SEO, pelbagai aplikasi, fokus eCommerce dll.). Pelan Bluehost yang paling murah akan dikenakan biaya $ 2.95 / bln sahaja – itu pasti penyelesaian yang wajar.

Pelan / percubaan percuma: Ya.

Kos: 2.95 / bln untuk hosting (dalam kes Bluehost) ditambah dengan kos integrasi plugin / templat.

Cuba WordPress Sekarang

Ucraft – Pembangun Portofolio Dalam Talian Super-Mudah

Ucraft - Pembangun Portofolio Dalam Talian Super-Mudah

Ucraft – adalah pembangun portfolio dalam talian yang sangat mudah, yang patut diberi perhatian oleh pemula dan profesional reka bentuk web. Pembangun laman web awan menawarkan pelbagai ciri, alat penyesuaian reka bentuk dan penyelesaian yang diperlukan untuk memulakan dan menguruskan portfolio profesional.

Sistem ini berfungsi dengan baik untuk para seniman dan kreatif, yang mempunyai niat untuk merancang projek yang menakjubkan untuk menunjukkan bakat dan karya mereka. Laman web portfolio yang dibuat dengan sistem membantu mencerminkan keperibadian anda dan menyatakan kebebasan kreatif, tanpa mengira kemahiran dan pengetahuan pembangunan laman web anda. Berikut adalah gambaran ringkas mengenai sorotan sistem:

 • Templat Portfolio – Koleksi templat Ucraft terdiri daripada reka bentuk berkualiti yang dapat memenuhi pelbagai keperluan pengguna dan dapat disesuaikan sepenuhnya sehingga anda dapat memilih dan menggunakan salah satu dari mereka untuk laman web portfolio seni anda. Templat portfolio terbaik boleh didapati dalam kategori seni katalog, tetapi anda boleh memilih mana-mana tema yang tersedia untuk membuat reka bentuk anda sendiri dari awal.
 • Enjin eCommerce – Sistem ini dilengkapi dengan mesin eCommerce bersepadu yang memungkinkan untuk menjual karya kreatif anda, jika anda mempunyai niat sedemikian.
 • Aplikasi Bersepadu – Ucraft mempunyai banyak pilihan aplikasi yang dapat menyumbang kepada reka bentuk dan prestasi portfolio anda. Beberapa aplikasi terbaik yang berfungsi dengan baik untuk portfolio apa pun termasuk Disqus, Google Analytics, LiveAgent, Zendesk Chat, Jivosite, Live Agent dan banyak lagi.
 • Keramahan Mudah Alih – Templat Ucraft mempunyai reka bentuk UX yang luar biasa, yang menjadikannya mesra mudah alih sehingga pengguna dapat melihat portfolio anda lebih jauh di desktop dan juga peranti mudah alih.
 • Sokongan Sembang Langsung – Sekiranya anda secara tidak sengaja menghadapi masalah semasa mengerjakan projek anda, pasukan sokongan pelanggan Ucraft akan memberi anda sokongan sembang langsung 24/7.
 • Pembuat Logo – Alat ini membolehkan anda membuat atau memuat naik dan kemudian menyesuaikan logo anda sendiri yang akan membantu mempopularkan jenama anda di web, sehingga menonjol dari orang ramai.
 • Alat Pereka – Pembangun laman web terkenal dengan Alat Pereka canggihnya yang dapat membantu anda memanfaatkan sepenuhnya reka bentuk portfolio anda. Ini termasuk tipografi, Kit UI dan pembentuk borang serta susun atur.
 • Pencipta Halaman Pendaratan Percuma. Ucraft membuka peluang untuk menggunakan Pencipta Halaman Pendaratan percuma yang membolehkan anda merancang dan mengurus halaman pendaratan profesional tanpa membayarnya. Alat ini membolehkan anda mempamerkan karya seni anda dengan berkesan – karya yang anda ingin paparkan serta karya yang anda ingin tawarkan untuk dijual. Sistem ini membolehkan anda memilih dan menyesuaikan beberapa templat halaman arahan berdasarkan keperluan pembangunan web portfolio anda.

Ucraft adalah pembangun laman web generasi baru, yang melihat misinya dalam penyederhanaan proses reka bentuk web. Walau bagaimanapun, kemudahan penggunaan dan kemudahan sistem tidak berkompromi dengan hasil kualiti yang diperoleh pengguna dalam jangka masa panjang. Pembina laman web dibuat dengan penekanan yang tinggi pada pengalaman dan reka bentuk pengguna. Cukup seret dan lepaskan elemen dan blok kandungan untuk membuat portfolio menakjubkan yang akan anda banggakan!

Pelan / percubaan percuma: Ya.

Kos: dari $ 10 / bln.

Cubalah Ucraft secara percuma

Bookmark – A.I Kanada. – Pembina Laman Web Berkenaan

Bookmark - A.I Kanada. - Pembina Laman Web Berkenaan

Bookmark – adalah pembina laman web bertenaga AI yang berpangkalan di Kanada, yang melancarkan banyak faedah dan alat kepada pengguna yang bersedia menjalankan laman web portfolio profesional. Sistem ini memegang salah satu kedudukan utama dalam senarai pembangun laman web DIY kontemporari. Ia kaya dengan ciri, menawarkan kebebasan kreatif dan pelbagai alat penyesuaian reka bentuk kepada pengguna yang terlibat dalam pembangunan laman web portfolio.

Bekerja dengan Bookmark adalah mudah, cepat, mudah dan menyenangkan bagi semua orang kerana sistem ini sama sekali tidak memerlukan pengetahuan pengekodan atau kemahiran reka bentuk web. Disenaraikan di bawah adalah ciri Bookmark yang paling penting:

 • Pembantu AIDA. Pembantu Reka Bentuk Kecerdasan Buatan (AIDA) adalah sorotan sebenar pembangun laman web, yang dapat membuat laman web portfolio yang menakjubkan dalam mod automatik untuk anda. Jawab sahaja soalan yang dihasilkan oleh AIDA untuk mengetahui lebih lanjut mengenai projek anda dan perhatikan cara laman web anda dibuat!
 • Templat Percuma. Koleksi templat penanda buku cukup kaya dan anda pasti akan menemui tema yang sesuai untuk laman web portfolio anda di sini. Reka bentuknya responsif dan percuma dan anda boleh menarik minat mereka.
 • Sokongan Bahasa. Sistem ini menyokong lebih daripada 50 bahasa, yang membolehkan anda membuat versi laman web portfolio anda yang berlainan agar dapat difahami oleh pelanggan asing.
 • Aplikasi Mudah Alih. Pembangun laman web merangkumi banyak aplikasi mudah alih, yang memungkinkan anda mengemas kini portfolio anda dengan berkesan dan pantas walaupun dalam perjalanan.
 • e-dagang. Sekiranya anda ingin menjual karya kreatif anda dalam talian, Bookmark membolehkan anda melakukannya dengan menggunakan penyelesaian eCommerce. Ini membolehkan anda menguasai sepenuhnya projek anda dan juga produk yang ingin anda tawarkan kepada bakal pelanggan.
 • Penyuntingan Imej. Sistem ini dilengkapi dengan sebilangan gambar dan video stok percuma yang boleh anda pilih dan gabungkan dalam laman web portfolio anda. Penyunting Foto Penanda buku membolehkan anda memangkas, mengubah ukuran, mengedit foto yang dipilih serta mengubah dan menerapkan kesan visual padanya.
 • Latar Belakang Video. Sistem ini membolehkan mengintegrasikan latar belakang video untuk meningkatkan reka bentuk portfolio anda dan memastikan pengguna terlibat dalam melayari laman web lebih jauh dari saat-saat pertama.

Bookmark adalah pembangun laman web cloud yang maju, yang dikuasakan oleh teknik Artificial Intelligence. Alat AIDA menjadikan proses pembuatan laman web mudah, mudah dan menghiburkan, memberikan hasil yang tiada tandingannya.

Pelan / percubaan percuma: Ya.

Kos: dari $ 11.99 / bln.

Cuba Bookmark secara percuma

Squarespace – Platform Mudah untuk Laman Web Portofolio

Squarespace - Platform Mudah untuk Laman Web Portofolio

Squarespace – adalah platform yang mudah digunakan untuk memulakan dan mengurus laman web portfolio. Sistem ini memungkinkan untuk menghadirkan pelbagai perkhidmatan kreatif dan karya seni dalam cahaya yang paling baik, menggunakan banyak pilihan alat dan fitur bersepadu. Beberapa kelebihan yang paling luar biasa dan berguna dari pembangun laman web adalah seperti berikut:

 • Pemilihan Halaman Portofolio. Editor Gaya Squarespace membolehkan memilih antara beberapa jenis halaman untuk dimasukkan ke dalam portfolio anda, iaitu Halaman Sampul, Halaman Produk, Galeri, Halaman Blog, Halaman Acara dll..
 • Widget Niche dan Tambahan. Anda boleh memilih dan menyatukan alat tambah dan widget tertentu untuk meningkatkan prestasi portfolio anda, termasuk galeri gambar dan gambar, butang media sosial, alat pengumpulan statistik bersepadu, Pembentuk Bentuk Perhubungan, dll..
 • Tema Portofolio Profesional. Pembangun laman web mempunyai bahagian terpisah dari templat portfolio profesional yang 100% disesuaikan dan responsif.
 • Pembina Halaman Sampul. Sistem ini membolehkan anda membuat halaman penutup yang menarik, memilih blok, warna, fail media, gambar, catatan dan kandungan lain yang sesuai (secara keseluruhan, terdapat 29 susun atur laman web di sini).
 • Platform eCommerce. Squarespace mempunyai salah satu platform eCommerce yang paling kuat dan penuh dengan ciri-ciri yang memungkinkan untuk memulakan dan menguruskan portfolio berkualiti dengan fokus eCommerce yang kuat. Ini adalah idea yang bagus, jika anda merancang untuk menjual karya anda atau menawarkan perkhidmatan profesional terus di laman web.
 • Reka Bentuk Tingkap Paparan Profesional. Pembangun laman web tidak hanya dilengkapi dengan fungsi eCommerce bersepadu lanjutan, tetapi juga memungkinkan untuk membuat tetingkap pertunjukan yang menarik untuk menyajikan kreativiti anda dengan kelebihan dan untuk menarik perhatian pengguna, sehingga menghasilkan keuntungan. Di sinilah anda dapat menambahkan dan mengemas kini produk, menetapkan parameternya, variasi produk (SKU), membuat galeri gambar, memuat naik video, mengatur pilihan penghantaran dan pembayaran, mengintegrasikan program kesetiaan dan tawaran khas dll.
 • Integrasi Sosial. Squarespace membolehkan menambah dan mengemas kini maklumat berkaitan portfolio anda di rangkaian sosial (Facebook, Twitter, Google+, Dropbox, Tumblr, Instagram, Dribbble, Linkedin, Pinterest, SoundCloud, Behance, Twitch, Yelp) untuk membolehkan pelanggan anda mengetahui berita terkini, kemas kini, rancangan kreatif dan acara yang akan datang.

Squarespace adalah alternatif membina laman web yang bagus untuk Wix dan uKit, tetapi juga lebih sukar untuk diterokai. Pembangun laman web merangkumi spektrum keperluan pembinaan web portfolio yang kaya dan menawarkan pilihan ciri yang bagus untuk memberikan reka bentuk yang menarik dan fungsi yang baik untuk projek anda.

Pelan / percubaan percuma: Percubaan percuma 14 hari.

Kos: dari $ 12 / bln.

Cuba Squarespace secara percuma

Portfoliobox – Portfolio Terbaik untuk Kreatif

Portfoliobox - Portfolio Terbaik untuk Kreatif

Portfoliobox – adalah salah satu platform terbaik dan paling lengkap, yang dibuat dengan tujuan pengembangan portfolio. Ini adalah pembangun laman web portfolio dalam talian untuk kreatif, yang mempunyai idea untuk memulakan projek berfungsi dengan set ciri bersepadu yang kaya. Portfoliobox adalah pilihan yang baik untuk artis, jurugambar, pereka, arkitek, model, pemuzik, rambut dan penata rambut dan lain-lain.

Sistem ini membolehkan menguruskan galeri gambar dengan berkesan, menambah blog, menggunakan alat eCommerce dan pemasaran untuk memastikan pengalaman pengguna terbaik. Ciri yang paling hebat dari pembangun laman web adalah seperti berikut:

 • Kawalan Mudah – Anda, yang bertanggung jawab dalam proses reka bentuk web, dapat membuat / mengedit jenis kandungan tanpa menggunakan kemahiran pengekodan.
 • Hosting dan Domain Termasuk – Pembangun laman web dilengkapi dengan hosting dan nama domain bersepadu untuk menjimatkan masa dan usaha anda, ketika menyediakan portfolio anda di web.
 • Berbagai Jenis Halaman – Dengan Portfoliobox, anda boleh membuat dan mengurus semua jenis halaman, termasuk Blog, Halaman Instagram, Galeri, Video, Multipages, Parallax Pages dll..
 • Pilihan eCommerce – Platform ini membolehkan anda menjual karya seni anda dengan mengintegrasikan dan menguruskan kedai dalam talian.
 • Pengoptimuman Mudah Alih – Laman web Portfolio mempunyai sokongan terpadu untuk semua jenis desktop dan peranti mudah alih.
 • Alat Pemasaran Kuat – Perkhidmatan ini mempunyai pilihan pengoptimuman SEO yang baik, alat penyatuan media sosial, ciri pengumpulan statistik dan lain-lain.
 • Integrasi “Cari Kreatif” – Anda boleh menyambungkan akaun Portfoliobox anda dengan “Cari Kreatif” – platform yang membolehkan anda memasarkan karya dan bakat anda, berhubung dengan pelanggan dari mana-mana lokasi.
 • Galeri. Pembangun laman web membolehkan anda membuat laman web dan catatan yang menakjubkan dan mengagumkan secara visual yang dilengkapi dengan galeri menakjubkan yang mempunyai reka bentuk responsif dan dipaparkan dengan jelas di semua peranti mudah alih / desktop.
 • Blogging. Portofolio memungkinkan pengunjung portfolio anda untuk mengesan aktiviti blog anda dan meninggalkan komen mereka, jika diperlukan. Mesin blogging yang bersepadu membolehkan anda menambahkan gambar beresolusi tinggi yang menarik ke dalam setiap siaran untuk meningkatkan kadar penglibatan pengguna dan mendorong mereka untuk penyertaan lebih lanjut.

Portfoliobox adalah penyelesaian yang baik bagi mereka, yang memerlukan laman web portfolio yang layak. Menawarkan banyak pilihan reka bentuk web, ciri portfolio, alat penyesuaian, perkhidmatan pemasaran dan promosi, pembangun laman web semestinya mendapat perhatian.

Pelan / percubaan percuma: Ya.

Kos: dari $ 1.9 / bln.

Cuba Portofolio secara percuma

Gator – Hosting dengan Pembina Portfolio Built-In

Gator - Hosting dengan Pembina Portfolio Built-In

Gator – adalah hosting popular yang disertakan dengan pembangun portfolio terbina dalam. Sistem ini dibuat dengan mempertimbangkan keperluan dan kemahiran reka bentuk web pengguna yang tidak berpengalaman. Ia ditawarkan sebagai sebahagian daripada pakej penyedia hosting HostGator, yang menghilangkan keperluan untuk mencari tuan rumah pihak ketiga di tempat lain.

Pembangun laman web dilengkapi dengan editor drag-and-drop, yang intuitif dan dapat difahami sepenuhnya bahkan untuk pemula. Kumpulan ciri platform adalah seperti berikut:

 • Integrasi Media Sosial yang kuat – Gator membenarkan penyematan kandungan dari platform media sosial terkenal (Twitter, Facebook, Instagram dll.) ke laman web anda, memberikan akses ke butang media sosial, suapan langsung dan perpustakaan gambar yang luas.
 • Templat yang boleh disesuaikan – Gator menyediakan satu set reka bentuk responsif yang dapat anda pilih dan ubah suai untuk laman web portfolio anda.
 • Pasar Aplikasi – Pembangun laman web menawarkan pilihan widget, aplikasi dan tambahan percuma yang menakjubkan untuk penyesuaian laman web kelas atas.
 • e-dagang – Gator menawarkan enjin eCommerce yang lengkap, yang membolehkan anda menubuhkan dan mengurus kedai web, menjual karya terbaik anda “di sini dan sekarang”. Ini adalah cara yang pasti untuk meningkatkan minat pelanggan terhadap kemahiran kreatif anda dan mendorong mereka untuk membeli dari anda.

Gator adalah pembangun laman web yang ringkas namun berkesan yang boleh menjadi pilihan yang baik bagi pengguna yang bersedia membuat dan menyampaikan portfolio mereka kepada khalayak. Ditawarkan oleh platform HostGator – penyedia hosting bersepadu – pembangun laman web drag-and-drop ini memberikan pengalaman reka bentuk web yang bagus dan memungkinkan untuk membuat, menyesuaikan dan mengemas kini semua jenis portfolio.

Pelan / percubaan percuma: Tidak.

Kos: dari $ 3.46 / bln.

Cuba Gator secara percuma

Allyou – Pembina Laman Web Portfolio dalam talian

Allyou - Pembina Laman Web Portfolio dalam talian

Allyou – adalah pembangun laman web portfolio dalam talian khusus untuk kreatif, yang mempunyai tumpuan yang kuat terhadap pembangunan laman web portfolio yang mempunyai ciri tetapi tidak mahu berjuang dengan nuansa reka bentuk web yang rumit atau hanya kekurangan kemahiran pengekodan yang diperlukan untuk melakukannya pada mereka. memiliki. Sistem ini mudah digunakan dan tidak memerlukan kesedaran pengaturcaraan atau latar belakang reka bentuk web awal untuk menjalankan dan menguruskan portfolio dengannya. Mari kita dapatkan kelebihan pentingnya sekarang:

 • Templat Laman Web Portfolio – Sama ada anda memerlukan galeri foto sederhana atau portfolio lengkap yang berkelas, anda pasti akan menemui templat yang sesuai untuk memenuhi keperluan anda.
 • Sokongan Retina – Sistem ini secara automatik mengenal pasti skrin resolusi tinggi, yang memastikan semua galeri dan foto anda akan kelihatan hebat ketika ditonton pada peranti Retina.
 • Paparan Mudah Alih – Semasa membuat portfolio anda, anda dapat memilih fon yang dioptimumkan dan membuat tetapan yang diperlukan untuk memberikan pengalaman melayari mudah alih terbaik untuk pengunjung laman web.
 • Pilihan Font Percuma yang Kaya – Allyou bekerjasama dengan Typekit untuk menyediakan banyak pilihan fon percuma kepada pengguna (terdapat lebih daripada 1000 daripadanya di sini).
 • Integrasi Pihak Ketiga – Untuk mempersembahkan karya anda dengan kelebihan, anda boleh memasukkan kandungan dari perkhidmatan pihak ketiga seperti YouTube, Vimeo, Issuu, SoundCloud dll..

Sekiranya anda memerlukan laman web portfolio yang bagus, maka anda boleh mempertimbangkan untuk menggunakan Allyou. Ini adalah perkhidmatan khusus, yang dilengkapi dengan ciri khusus portfolio yang merangkumi keperluan pembinaan laman web anda dan memastikan hasil yang memuaskan.

Pelan / percubaan percuma: Percubaan percuma 14 hari.

Kos: dari $ 8 / bln.

Cubalah Allyou secara Percuma

Pokoknya

Pembina laman web adalah penyelesaian yang baik, berkaitan dengan pembuatan portfolio. Perkhidmatan ini mudah dan hebat sekali gus. Inilah yang menjadikan mereka pilihan yang baik untuk pengguna dengan latar belakang dan niat reka bentuk web yang pelbagai. Dengan menggunakan pembangun laman web yang berkualiti, anda dapat mencapai beberapa tujuan – mendapatkan portfolio karya atau perkhidmatan anda, mempersembahkannya kepada khalayak sasaran, memasarkan dan menjual produk dll..

Sudah tentu memerlukan masa dan usaha untuk merancang laman web portfolio, tetapi jika anda bernasib baik pilih alat membina web yang betul, proses ini tidak akan menjadi cabaran bagi anda.

Diulas di atas adalah pembangun laman web portfolio terbaik, yang patut diberi perhatian oleh mana-mana kreatif, yang berhasrat untuk menerbitkan portfolio karya-karyanya. Luangkan masa anda untuk menguji setiap perkhidmatan ini untuk akhirnya memilih satu, yang paling sesuai dengan keperluan anda.

Buat Laman Web Portfolio secara Percuma

Howard Profil Twitter saya Profil Facebook saya e-mel Profil Linkedin saya

Mengenai Pengarang

Saya Howard Steele, pengasas dan ketua editor laman web ini. Dengan pembinaan web selama lebih dari 10 tahun, saya tahu betapa rumit dan melelahkan tugas ini untuk orang bukan IT. Tidak dapat memutuskan perkhidmatan mana yang hendak dipilih? Jangan ragu untuk meminta nasihat. Jelaskan keperluan laman web anda dan saya dengan senang hati akan membantu anda.

Laman Utama »Penilaian» Pembangun Laman Web Portofolio Terbaik

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map