Pembina Laman Web Restoran Terbaik

Pembina Laman Web Restoran Terbaik


Adakah anda pemilik restoran, yang mempunyai idea untuk mewujudkan kehadiran dalam talian untuk perniagaan anda? Sekiranya demikian, maka anda tidak akan pergi tanpa memulakan laman web restoran. Ini adalah cara yang pasti untuk meningkatkan pengiktirafan jenama anda, membina pangkalan pelanggan dan mendorong pengguna untuk membuat pesanan dari anda secara berkala.

Baiklah, anda telah mendapat idea untuk melancarkan laman web restoran. Apa yang akan datang? Langkah seterusnya anda harus pilihan alat membina laman web yang paling sesuai – satu, yang harus merangkumi kemudahan penggunaan, kemudahan, kualiti, sifat intuitif dan kemampuan. Pembangun laman web adalah perkara yang awalnya anda fikirkan, ketika memutuskan untuk melancarkan laman web restoran yang mengagumkan.

Perkhidmatan ini adalah begitu mudah dan senang bahawa kedua-dua pemula dan pereka web profesional dapat menggunakannya, ketika mengerjakan projek mereka. Oleh itu, perkhidmatan apa yang tepat untuk tugas dan objektif reka bentuk web anda lebih baik daripada yang lain? Sudah tiba masanya untuk mengetahuinya sekarang.

Kami Menguji 8 Pembangun Laman Web Restoran Terbaik:

 1. Wix – Pembina Laman Web Restoran Terbaik dengan Pemesanan Dalam Talian
 2. WordPress – Pembina Laman Web Hosted Terbaik untuk Restoran
 3. uKit – Pembuat Laman Web Perniagaan Kecil yang Mudah Digunakan
 4. SITE123 – Pembina Laman Web untuk Restoran
 5. Bookmark – Pembina Laman Web yang dikuasakan AI untuk Restoran
 6. Bluehost – Hosting yang Disyorkan untuk Laman Web Restoran
 7. UBER MAKAN – Memesan Makanan & Pembina Laman Web Penghantaran
 8. Gloriafood – Perisian Pesanan Dalam Talian Restoran

Sekiranya anda berminat dengan pembangun laman web restoran terbaik, kami telah memilih perkhidmatan yang paling luar biasa yang merupakan gabungan antara ciri-ciri yang mesti dimiliki dan, oleh itu, sangat patut diberi perhatian.

Wix – Pembina Laman Web Restoran Terbaik dengan Pemesanan Dalam Talian

Wix - Pembina Laman Web Restoran Terbaik dengan Pemesanan Dalam Talian

Wix – adalah pembangun laman web restoran terbaik, yang dilengkapi dengan banyak alat pengembangan web, templat khusus berkualiti tinggi dan pilihan penyesuaian reka bentuk yang luas. Sekiranya anda akan melancarkan laman web restoran dengan menu yang mengagumkan yang terdiri dari banyak posisi dan banyak pilihan perkhidmatan tambahan, maka Wix akan menangani tugas ini di tingkat tertinggi. Berikut adalah kelebihan utama pembangun laman web:

 • Koleksi Templat Restoran. Sama ada anda akan melancarkan laman web untuk kafe, bistro, rumah stik, trak makanan atau restoran tempatan anda, templat Wix yang mudah alih yang menakjubkan akan memberikan rasa yang tepat.
 • Permohonan Restoran Wix. Ini adalah kemuncak perkhidmatan, yang memungkinkan pelanggan anda memesan penghantaran pinggan dan membuat pesanan dalam talian, membayarnya di web.
 • Menu Dalam Talian Kesan. Pelawat laman web anda akan terpikat dengan menu laman web anda – cukup tambahkan dan uruskan hidangan anda, terangkan spesial dan harga, pilih susun atur, muat naik foto menarik dan terbitkan menu untuk membagikannya dengan pelanggan di rangkaian sosial atau perkhidmatan luaran lain.
 • Sistem Pengurusan Pesanan Mudah. Platform ini membolehkan mengambil pesanan terus dari laman web, menambahkan menu, menawarkan perkhidmatan penghantaran dan pengambilan, menentukan kawasan penghantaran dan berkomunikasi dengan pelanggan dalam mod langsung tanpa sebarang kos.
 • Tempahan Wix. Aplikasi ini membolehkan pelanggan membuat tempahan meja terus di laman web pada bila-bila masa sepanjang hari.
 • E-mel ShoutOut yang diperibadikan. Ciri ini memungkinkan untuk memberi tahu tetamu anda tentang hidangan baru, kemas kini menu, tawaran istimewa dan acara lain yang berlaku di restoran anda.
 • Ulasan dan Testimoni Pelanggan. Tetamu anda dapat memberikan ulasan dan testimoni mereka di bahagian laman web khas untuk berkongsi komen, idea dan emosi mereka semasa melawat tempat tersebut. Untuk tujuan ini, Wix membolehkan mengintegrasikan peluasan dan widget khusus yang terdapat di App Market. Di antara widget yang boleh anda pilih untuk tujuan ini, sistem ini menawarkan MyReviews, Customer Review, Comments, Yelp, Social Testimonials, Testimonial Builder dan Voice Comments + untuk menyebut beberapa.
 • Alat Interaksi Pelanggan. Sistem ini juga membolehkan menggunakan sekumpulan alat interaksi pelanggan untuk tetap berhubungan dengan pelanggan anda. Widget / sambungan ini juga tersedia di Wix App Market dan anda boleh mengakses widget yang akan menyumbang kepada prestasi laman web anda. Yang paling popular di antaranya adalah widget Callback, 123 Form Builder, Wix Forms, Live Chat, Book Appointments Online, Google Event Calendar, Penjadualan Pro, Wix Chat, Kalendar Acara, Berita Terkini dan banyak lagi.

Kos Wix sederhana dan cukup berpatutan. Pembangun laman web mempunyai rancangan percuma, yang tidak pernah berakhir dan dapat digunakan untuk menguji set ciri perkhidmatan untuk selang waktu yang tidak terbatas. Langganan percuma membolehkan anda meneroka pilihan Wix untuk merealisasikan apa yang anda harapkan dari platform, tetapi ia tidak berfungsi dengan baik untuk pembangunan laman web yang mempunyai ciri penuh. Sebaik sahaja anda memutuskan untuk memulakan laman web restoran dengan Wix dan menjadikannya mudah diakses di web, anda tidak akan mendapat langganan berbayar.

Yang penting, pembangun laman web memungkinkan untuk menggunakan keseluruhan set langganan berbayarnya, menawarkan nama domain bonus tanpa sebarang kos. Nama domain itu berlanjutan selama setahun, menjadikan laman web restoran anda dikenali dan dipercayai. Oleh itu, laman web anda akan dapat bertahan dalam persaingan khusus, yang sangat kuat dalam perniagaan restoran. Adakah anda pasti mendapat langganan berbayar sekarang? Kemudian teruskan untuk menaik taraf ke salah satu rancangan Standard Wix. Kos mereka bermula dari $ 13 / bln, yang merupakan pelaburan yang berpatutan untuk perniagaan restoran anda.

Cuba Wix secara Percuma

WordPress – Pembina Laman Web Hosted Terbaik untuk Restoran

WordPress - Pembina Laman Web Hosted Terbaik untuk Restoran

WordPress – adalah Sistem Pengurusan Kandungan (CMS) yang boleh dimuat turun dan dimuatkan secara percuma yang digunakan untuk memulakan pelbagai jenis projek, termasuk laman web restoran. Platform ini adalah pilihan yang baik untuk pemula dan profesional reka bentuk web yang bersedia untuk memulakan laman web yang berfungsi. Ia dilengkapi dengan pilihan integrasi yang kuat, pilihan penyuntingan kod dan alat penyesuaian reka bentuk canggih yang dapat memberikan penampilan unik dan peribadi kepada projek anda. Antara ciri yang menjadikan WordPress menonjol dari orang ramai, pada mulanya masuk akal untuk menyebut perkara berikut:

 • Templat Restoran. WordPress dilengkapi dengan beratus-ratus templat restoran yang dapat disesuaikan, yang mempunyai kualiti penyesuaian yang berkualiti tinggi dan maju. Selain daripada reka bentuk bawaan, sistem ini memungkinkan untuk memilih dari banyak templat luaran yang dikembangkan oleh pengguna pihak ketiga dan pembangun web yang mahir. Templat ini boleh percuma dan berbayar, tetapi ingat bahawa reka bentuk percuma tidak sama sekali selamat kerana kemungkinan ancaman malware.
 • Pemalam Menu Dalam Talian. Anda boleh membuat dan menambahkan menu restoran yang ramping ke laman web anda untuk menyampaikan hidangan dengan berkesan kepada pelanggan semasa dan berpotensi (UberMenu, Max Mega Menu, Superfly, Menu Responsive, Hero Menu, Floating Menu Pro dll.).
 • Plugin Tempahan Jadual. Ini adalah salah satu ciri yang mesti ada di mana-mana laman web restoran dan WordPress membolehkan menambahkannya juga untuk membolehkan pelanggan anda menempah meja di mana sahaja mereka berada (Jadual Produk WooCommerce, Tempahan Restoran, Tempahan Restoran ReDi, ResRes, Widget Meja Terbuka, Pengurus Restoran, PRO Booking System dll.).
 • Plugin Interaksi Pelanggan. CMS juga membolehkan memilih dan mengintegrasikan pelbagai plugin interaksi pelanggan, yang dapat meningkatkan pengalaman melayari laman web pengguna. Di antara plugin yang dapat menyumbang kepada kemudahan interaksi pelanggan anda, adalah masuk akal untuk menyebut WP Live Chat, Zopim Live Chat, SupportCandy, uCare, WP ChatBot, Zendesk, Easy Social Share Button, Client Portal Plugin, Request Callback Plugin, WP Notification Bar Pro , Kawasan Pelanggan WP dan banyak lagi.

WordPress adalah CMS percuma, yang bermaksud anda boleh memuat turun dan memasangnya tanpa sebarang kos. Namun, ingat bahawa penyatuan plugin dan templat pihak ketiga diberikan dengan kos tambahan, yang bergantung pada plugin / tema yang dipilih. Untuk menerbitkan projek siap, anda juga harus melabur dalam hosting dan nama domain.

Kosnya juga akan dipengaruhi oleh syarat-syarat rancangan hosting yang anda inginkan, zon domain yang anda sukai dan beberapa nuansa lain. Dalam hal ini, Bluehost adalah penyelesaian terbaik kerana memastikan keselamatan, kredibiliti dan fungsi maksimum. Terlebih lagi, Bluehost menawarkan nama domain bonus, yang memastikan kehadiran web yang layak untuk laman web restoran anda dan juga promosi yang boleh dipercayai. Pelan Bluehost yang paling murah berharga $ 2.95 / bln, yang merupakan salah satu pilihan harga terbaik yang boleh anda ketahui di sana.

Muat turun WordPress secara percuma

uKit – Pembuat Laman Web Perniagaan Kecil yang Mudah Digunakan

uKit - Pembuat Laman Web Perniagaan Kecil yang Mudah Digunakan

uKit – adalah pembangun laman web, yang memberikan tumpuan utamanya untuk melancarkan laman web perniagaan kecil. Inilah yang menjadikan platform penyelesaian terbaik untuk laman web kafe dan restoran. Sistem drag-and-drop ini memastikan pengalaman WYSIWYG yang tiada tandingannya yang membolehkan mereka bentuk dan menerbitkan laman web restoran tanpa mengetahui nuansa reka bentuk web. Ini adalah pilihan yang baik bagi pengguna yang ingin mengembangkan laman web berkualiti untuk kafe kecil, restoran dan perkhidmatan penghantaran makanan. Disenaraikan di bawah adalah sorotan utama perkhidmatan:

 • Koleksi Tema Restoran yang mengagumkan. uKit mempunyai koleksi templat Cafe dan Restaurant yang mengagumkan, yang responsif, 100% disesuaikan dan menarik secara visual (anda boleh menukar reka bentuk semasa mengerjakan pembangunan laman web anda).
 • Pilihan Jual Dalam Talian. Dengan uKit, anda dapat mulai menjual hidangan anda secara dalam talian, membuat menu, menerima pesanan secara langsung di laman web, menentukan kaedah penghantaran dan memberikan pilihan pembayaran yang mudah.
 • Promosi Laman Web Berkesan. uKit menawarkan banyak koleksi tarikan pelanggan dan alat promosi laman web, termasuk sembang dalam talian, buletin, panggilan balik, pengumpulan statistik, perkongsian media sosial dan banyak lagi.
 • Widget Bersepadu. Platform ini membolehkan menyambungkan mana-mana widget bersepadu dalam beberapa klik sahaja – pilihannya sangat mengagumkan (Widget Facebook, Instagram, Twitter, Jivosite, SlideShare, MailChimp, Live Chat dll.).
 • Pratonton Laman Web. Pembangun laman web memungkinkan bukan sahaja merancang laman web restoran tanpa pengekodan yang terlibat, tetapi juga memungkinkan anda mengawal proses pengembangan laman web kerana ciri pratonton yang bersepadu dan mudah. Ia membolehkan menjejaki semua peringkat proses pembuatan laman web secara terperinci untuk dapat memperbaiki kesilapan tepat pada waktunya. Ciri pratonton juga membolehkan anda melihat tampilan laman web anda di peranti mudah alih dan desktop.

uKit adalah salah satu perkhidmatan termurah yang terdapat di luar sana, yang merupakan satu lagi ciri pembangun laman web yang tidak dapat dinafikan. Pelan termurah berharga $ 4 sebulan, sementara harga pelan paling mahal adalah $ 12 sebulan. Anda boleh membeli langganan selama 3, 6 bulan atau selama 1-2 tahun sekaligus, yang akan mengurangkan kos penggunaan perkhidmatan tersebut. Anda juga boleh memesan laman web siap pakai dari pembangun sistem pada harga $ 48 sahaja.

Cuba uKit secara percuma

SITE123 – Pembina Laman Web untuk Restoran

SITE123 - Pembina Laman Web untuk Restoran

SITE123 – adalah salah satu pembangun laman web DIY termudah, yang berfungsi dengan baik untuk semua kategori pengguna terutama untuk pemula. Platform ini membolehkan membuat laman web restoran dengan ciri lengkap dan senang dilayari, yang dilengkapi dengan ciri khas dan editor seret-dan-jatuhkan yang mudah, yang mempermudah proses pengembangan laman web. Lihat sorotan pembangun laman web yang paling mengagumkan sekarang:

 • Sokongan pelbagai bahasa. Pembangun laman web memberikan sokongan berbilang bahasa, yang membolehkan membuat beberapa versi laman web bahasa. Ini akan menjadikan laman web restoran anda lebih mudah difahami untuk pelancong asing dan juga bakal rakan kongsi.
 • Pembuat Logo. SITE123 membolehkan merancang logo laman web anda, jika anda belum memilikinya. Pembuat Logo percuma memberi akses kepada pelbagai elemen reka bentuk yang boleh anda gunakan untuk membuat logo anda sendiri dan mengintegrasikannya ke laman web restoran anda, jika anda ingin membuatnya menonjol dari orang ramai.
 • Pembina Bentuk Percuma. Platform ini memungkinkan untuk membuat dan menambahkan borang dalam talian ke laman web mana pun, jika anda perlu membiarkan pengguna laman web restoran anda mengisinya. Ini boleh menjadi borang pendaftaran, pertanyaan, soal selidik dan apa yang tidak. Pembangun laman web menawarkan pelbagai susun atur bentuk khusus yang boleh anda gunakan untuk membina borang dalam talian dan memberikan reka bentuk yang diperlukan.
 • Pasar Aplikasi. SITE123 membolehkan memilih antara banyak aplikasi fungsional dan widget yang dapat menjadi tambahan yang pantas untuk laman web restoran anda. Beberapa di antaranya termasuk Sokongan Sembang Langsung, Alat Analisis, Sosial, Tempahan, Galeri, Borang dan banyak lagi.
 • Integrasi Media Sosial. Pembina laman web membolehkan integrasi media sosial. Sistem ini membolehkan anda meningkatkan reputasi laman web anda dan membuat pengunjung laman web anda mengetahui berita, kemas kini, jadual, rancangan dan acara khas restoran anda dengan melihat maklumat ini di akaun rangkaian sosial.

SITE123 bukan sahaja salah satu pembangun laman web paling mudah, tetapi juga salah satu platform pembinaan laman web yang paling berpatutan. Sistem ini mempunyai rancangan percuma, yang kekal dan beberapa langganan berbayar untuk dipilih berdasarkan keperluan pengguna. Pelan SITE123 termurah berharga $ 10.80 sebulan, yang merupakan tawaran yang cukup baik untuk pemula.

Cuba SITE123 secara Percuma

Bookmark – Pembina Laman Web Bertenaga AI untuk Restoran

Bookmark - Pembina Laman Web Bertenaga AI untuk Restoran

Bookmark – adalah pembina laman web generasi baru yang dikuasakan oleh Artificial Intelligence. Ciri ini menjadikan platform sebagai penyelesaian sempurna untuk pengembangan semua jenis projek, termasuk laman web restoran. Tidak perlu memiliki kemahiran pengekodan atau kepakaran reka bentuk web awal untuk bekerjasama dengan pembangun laman web dan menguasai set fiturnya. Alat AI bersepadu akan membolehkan anda menonton dan mengawal proses pembangunan laman web, mengikuti garis panduan mudah yang dihasilkannya secara lalai. Berikut adalah senarai ciri yang ditawarkan Bookmark kepada setiap pelanggan:

 • Pembantu AIDA. Alat Kecerdasan Buatan canggih bersepadu secara automatik membuat laman web untuk anda, menggunakan maklumat yang anda kirimkan atas permintaan sistem. Apa yang anda perlukan adalah memberikan jawapan kepada pertanyaan yang ditawarkan oleh pembangun laman web dan memuat naik kandungan yang ingin anda integrasikan ke dalam projek anda. Pembina laman web akan melakukan tugas selebihnya untuk anda.
 • Ciri Acara. Sekiranya anda ingin memberitahu pelanggan mengenai acara dan rancangan yang akan datang yang berkaitan dengan restoran anda, Ciri Acara pasti akan berguna bagi anda. Ia membolehkan memuat naik maklumat terkini mengenai berita, rancangan, tawaran istimewa dan acara khas lain yang berkaitan dengan perniagaan restoran anda.
 • Enjin eCommerce. Sekiranya anda berhasrat untuk mula menjual sesuatu melalui laman web restoran anda, anda pasti akan mendapat keuntungan dengan menggunakan set ciri eCommerce yang ditawarkan Bookmark kepada pelanggannya..
 • Ciri Fokus. Bookmark dilengkapi dengan sekumpulan blok kandungan siap pakai yang boleh anda pilih. Terserah anda untuk memilih, mengatur dan menyesuaikan blok agar sesuai dengan pengkhususan laman web restoran anda. Di antara modul yang boleh anda pilih, masuk akal untuk menyebut peta, petikan, teks, pautan, borang hubungan dan maklum balas, butang rangkaian sosial dan banyak lagi.

Bookmark mempunyai dasar harga yang fleksibel dan sederhana. Terdapat rancangan percuma, yang tidak pernah luput dan dua langganan berbayar. Kos pelan termurah adalah $ 11.99 sebulan, jika anda memutuskan untuk membuat pembayaran tahunan. Sekiranya anda ingin membayar yuran bulanan, anda harus tahu bahawa kos rancangannya akan lebih tinggi. Oleh itu, harga pelan yang paling berpatutan adalah $ 15 sebulan.

Cuba Bookmark secara percuma

Bluehost – Hosting yang Disyorkan untuk Laman Web Restoran

Bluehost - Hosting yang Disyorkan untuk Laman Web Restoran

Bluehost – adalah penyedia hosting yang kuat dan boleh dipercayai, yang disyorkan untuk menyimpan semua jenis laman web. Laman web restoran tidak terkecuali. Platform ini memastikan keselamatan, pemeliharaan data yang selamat dan prestasi projek anda yang lancar. Bluehost juga telah membezakan dirinya sebagai penyedia hosting teratas WordPress secara rasmi mengesyorkan kepada pelanggannya. Set ciri yang disertakan syarikat itu cukup mengagumkan dan merangkumi perkara berikut:

 • Masa Pemuatan Halaman yang Lebih Baik. Bluehost memastikan prestasi laman web kelas atas, yang dicapai kerana masa muat halaman web yang dipertingkatkan dan juga kadar masa operasi yang tinggi. Platform ini juga menawarkan sekumpulan alat dan ciri bersepadu yang menyumbang kepada fungsi laman web yang lebih baik, tanpa mengira jumlah lalu lintas yang dihasilkan.
 • Kelenturan. Penyedia hosting menawarkan integrasi yang lancar dengan pelbagai perkhidmatan luaran, aplikasi, tambahan dan sambungan yang mempengaruhi prestasi keseluruhan laman web restoran anda.
 • Pasar Bersepadu. Sistem ini memberikan akses ke banyak aplikasi, skrip dan add-on yang dapat digunakan secara meluas untuk penyesuaian laman web restoran yang lebih baik. Terlebih lagi, anda boleh melayari pelbagai templat untuk laman web WordPress serta memilih banyak alat pemasaran dan eCommerce untuk disatukan ke laman web restoran anda.
 • Kebimbangan Keselamatan. Bluehost mengambil langkah-langkah khas untuk memastikan keselamatan maksimum laman web yang disimpan di hostingnya. Dengan tujuan ini, syarikat menggunakan set alat yang menyumbang kepada keselamatan laman web. Ini termasuk Spam Expert, Spam Hammer, ciri perlindungan hotlink dll.

Bluehost adalah platform hosting yang berpatutan, yang membolehkan menggunakan keseluruhan set fiturnya dengan kos sederhana. Sistem ini tidak menawarkan rancangan percuma, tetapi kos langganan berbayarnya sesuai dengan anggaran. Oleh itu, harga pelan Bluehost termurah adalah $ 2.95 / bln. Ia dilengkapi dengan pilihan sambungan Sijil SSL percuma, peluang untuk mengemas kini versi WordPress anda secara berkala, lebar jalur tanpa had dan ciri penting lain. Selain itu, anda akan mendapat peluang untuk menyambungkan nama domain percuma ke laman web restoran anda, dengan itu, memastikan persembahan dan pengembangan web yang pantas.

Cuba Bluehost Sekarang

UBER MAKAN – Memesan Makanan & Pembina Laman Web Penghantaran

UBER EATS - Pembina Laman Web Pesanan & Penghantaran Makanan

Makan Uber – adalah platform pesanan dan penghantaran makanan yang maju, yang menyediakan cara yang mudah, mudah dan cepat untuk mendapatkan makanan yang anda suka dari kafe atau restoran tempatan. Aplikasi ini membuka peluang untuk memilih lokasi, di mana anda ingin membuat pesanan, memilih masakan atau restoran / kafe yang anda minati. Sejauh tertentu, perkhidmatan ini dapat dibandingkan dengan pasar restoran, di mana semua orang dapat cari tempat untuk memesan penghantaran makanan. Sistem ini tidak mempunyai pilihan penyesuaian dan tidak ada peluang untuk memulakan laman web restoran anda sendiri di sini. Berikut adalah senarai sorotan platform yang paling penting:

 • Katalog Restoran yang Kaya. Perkhidmatan ini merangkumi ratusan restoran yang boleh dipilih pengguna. Apa yang anda perlukan hanyalah menggulir umpan untuk memilih restoran yang anda sukai atau hanya mengisi medan carian untuk mencari tempat tertentu yang anda minati. Sebaik sahaja anda membuat pilihan terakhir, anda hanya perlu mengetuk item yang dipilih dan menambah ke bakul.
 • Proses Pesanan dan Penghantaran yang Mudah. Untuk membuat pesanan, anda harus mendaftar ke platform, memilih restoran yang anda sukai, menghantar alamat dan menonton perincian pesanan anda. Oleh itu, anda akan melihat data penghantaran dan pesanan, anggaran masa penghantaran, harga pesanan dengan cukai / yuran penghantaran. Sekiranya semuanya baik-baik saja, anda boleh menyetujui pesanan dan menunggu makanan anda.
 • Ciri Penjejakan Pesanan. Anda boleh memuat turun aplikasi Uber Eats untuk dapat mengesan butiran dan status terkini pesanan anda. Aplikasi ini juga akan memberikan anggaran masa yang tersisa hingga pengiriman sehingga anda dapat menyedarinya.
 • Pendaftaran Restoran Baru. Sistem ini membolehkan menambahkan restoran anda sendiri ke katalog bersepadu, jika belum disenaraikan di sana. Apa yang perlu anda lakukan hanyalah mengisi borang pendaftaran dan menyerahkannya untuk kelulusan.

Platform ini percuma untuk pendaftaran dan penggunaan. Yang perlu anda bayar ialah pesanan yang anda buat, termasuk kos hidangan yang anda dapat, penghantarannya bersama dengan cukai. Perlu diingat bahawa kos penghantaran sekarang bergantung pada parameter lokasi. Semakin lama jaraknya, semakin tinggi kos akhirnya.

Cuba Uber Makan Sekarang

Gloriafood – Perisian Pesanan Dalam Talian Restoran

Gloriafood - Perisian Pesanan Dalam Talian Restoran

Makanan Gloria – adalah sistem pesanan dalam talian percuma untuk restoran. Perisian ini digunakan untuk mendorong penjualan dalam talian, tanpa mengira saiz dan populariti perniagaan restoran anda. Platform ini membolehkan menerima jumlah pesanan tanpa had dengan bayaran sifar. Gloriafood memungkinkan untuk menjalankan laman web restoran, tetapi ia pasti tidak mempunyai pilihan dan fungsi penyesuaian reka bentuk berbanding dengan pembangun laman web teratas. Senarai ciri Gloriafood yang paling penting adalah seperti berikut:

 • Widget Restoran. Platform ini memberikan akses ke beberapa widget restoran yang mudah dilihat seperti Lihat Menu & Pesanan, Tempahan Meja, Pesanan Dalam Talian & Widget Tempahan Restoran dan banyak lagi.
 • Aplikasi yang boleh dimuat turun. Perkhidmatan ini membolehkan anda memuat turun aplikasi Gloriafood untuk memudahkan menerima dan mengesan pesanan dalam talian dari mana-mana peranti yang anda miliki. Ini sangat sesuai untuk setiap pengguna, yang merancang untuk menggunakan platform secara berkala.
 • Sistem Pesanan Makanan Dalam Talian. Perisian ini dilengkapi dengan sekumpulan ciri yang mustahak untuk pesanan makanan yang mudah. Anda boleh membuat pesanan terus di laman web, melalui aplikasi atau menggunakan pilihan Pemesanan Facebook. Yang terakhir ini percuma dan membolehkan menggunakan aplikasi pesanan Facebook untuk membolehkan pelanggan membuat pesanan mereka dalam talian dengan mudah.
 • Tempahan Jadual. Gloriafood menyediakan sistem tempahan meja percuma yang boleh dipercayai, yang kekal dan tidak memerlukan pelaburan yuran langganan bulanan. Tidak memerlukan perbelanjaan tambahan untuk setiap tempahan atau tetamu juga, ketika menggunakan fitur ini. Lebih-lebih lagi, pengguna tidak hanya dibenarkan membuat tempahan meja dalam talian, tetapi juga memesan makanan terlebih dahulu. Ini akhirnya mengurangkan jumlah masa menunggu, meningkatkan kadar kepuasan pelanggan dan membantu meningkatkan keuntungan yang berkaitan dengan restoran anda.
 • Pesanan Berjadual. Ciri ini membolehkan pelanggan membuat pesanan mereka secara dalam talian, menjadualkannya untuk penghantaran atau pengambilan kemudian. Ini memungkinkan untuk menerima pesanan 24/7, memastikan kemudahan pelanggan maksimum.

Gloriafood adalah sistem pesanan dalam talian DIY yang mudah, yang benar-benar percuma untuk setiap pengguna. Ia memberikan pelbagai faedah tanpa sebarang kos, termasuk pesanan dan lokasi tanpa had, tanpa bayaran komisen bulanan atau pesanan, tanpa kad kredit atau kontrak. Sistem ini tidak membebankan kos tersembunyi atau menetapkan bayaran. Sebaliknya, ia menawarkan pelbagai ciri percuma yang mengagumkan, seperti pesanan laman web dan widget tempahan meja, aplikasi pesanan Facebook, alat pesanan awal, galeri gambar, laporan terperinci, kupon promo dan tawaran istimewa.

Selain itu, perisian ini menawarkan perkhidmatan pilihan, yang dibayar. Ini termasuk perkhidmatan pembayaran kad kredit dalam talian ($ 29 / bln, pemasaran promosi lanjutan ($ 19 / blnlaman web yang dioptimumkan untuk penjualan ($ 9 / bln), aplikasi mudah alih berjenama ($ 59 / bln) dan banyak lagi.

Cubalah Gloriafood Sekarang

Pokoknya

Laman web restoran bukan sekadar keinginan, tetapi mesti dimiliki oleh mana-mana pemilik kafe atau restoran yang bersedia meningkatkan prestasi perniagaan dan mengembangkan asas pelanggan. Sangat difahami bahawa kebanyakan pengusaha selalunya tidak mempunyai satu idea bagaimana membuat laman web dan menjadikannya popular. Dengan menggunakan pembangun laman web, anda mencapai beberapa objektif penting sekaligus – membina laman web, menarik perhatian pengguna, mengembangkan asas pelanggan, mempromosikan perniagaan anda dan menjana keuntungan.

Pembuatan laman web dan alat perisian pesanan dalam talian yang disemak dalam artikel adalah yang terbaik dalam niche dan menjamin hasil kedudukan tertinggi. Sekiranya anda betul-betul memulakan laman web restoran, maka jangan memandang rendah kepentingan menguji setiap perkhidmatan ini untuk mengetahui ciri dan ciri utama mereka. Ini adalah kaedah terbaik untuk memastikan anda akan membuat pilihan yang tepat.

Buat laman web secara percuma

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map