Pembina Laman Web Terbaik untuk Artis

Pembina Laman Web Terbaik untuk Artis


Laman web artis akan menjadi alat yang berguna, jika anda bersedia untuk online dan mengembangkan asas peminat anda. Sekiranya anda berjaya membuatnya, peluang anda untuk mendapat keuntungan dari pekerjaan anda akhirnya akan meningkat.

Mari hadapi kenyataan: kebanyakan artis tidak mempunyai masa untuk mempelajari nuansa reka bentuk web yang kompleks, walaupun mereka mempunyai keinginan sedemikian. Kerana sibuk dengan kehidupan kreatif, pameran dan persembahan mereka, mereka memerlukan alat yang mudah dan difahami yang akan membolehkan mereka membuat laman web DIY tanpa perlu mempelajari asas-asasnya.

Inilah yang menjadikan pembangun laman web pilihan terbaik untuk melancarkan laman web untuk artis. Perkhidmatan ini mesra pengguna, berpatutan dan selesa. Mereka membantu mengurangkan masa dan usaha yang diperlukan untuk menjalankan laman web yang berfungsi dan menarik.

Apa yang penting, anda tidak perlu menjadi pakar reka bentuk web untuk menyelesaikan projek sendiri. Dengan pembangun laman web yang berkualiti, laman web artis anda akan kelihatan tidak lebih buruk (atau lebih baik lagi) daripada laman web yang direka oleh profesional.

Sudah tiba masanya untuk mengkaji pembangun laman web paling popular yang boleh anda gunakan dengan berkesan untuk tujuan pembinaan laman web anda.

Kami Menguji 10 Pembangun Laman Web Terbaik untuk Artis:

 1. Wix – Pembina Laman Web Terbaik untuk Artis
 2. WordPress – CMS PERCUMA untuk Membuat Laman Web Artis
 3. Shopify – Platform eCommerce Terbaik untuk Menjual Seni Dalam Talian
 4. Weebly – Pembina Laman Web Artis Percuma
 5. uKit – Pembangun Laman Web Perniagaan Kecil Terbaik
 6. Bookmark – Pembina Laman Web Berasaskan AI untuk Artis
 7. Portofolio Adobe – Portfolio diperibadikan untuk Artis
 8. Format – Pembina Laman Web Portofolio yang Mudah Digunakan
 9. Ning – Buat Rangkaian Sosial Peribadi Anda
 10. Heek – Cara Paling Mudah untuk Membawa Perniagaan Anda Dalam Talian

Dengan pilihan alat membina web yang sangat menakjubkan yang boleh anda gunakan untuk memulakan dan mengurus laman web untuk artis, pastinya tidak semudah itu memilih yang sesuai dengan keperluan dan harapan anda..

Satu-satunya jalan keluar untuk masalah ini adalah mengkaji setiap sistem yang disebutkan di atas untuk membolehkan anda membandingkan fungsinya, pendekatan penyesuaian reka bentuk, kemudahan penggunaan, kemudahan dan dasar harga. Itulah yang akan kita lakukan sekarang.

Wix – Pembina Laman Web Terbaik untuk Artis

Pembangun laman web Wix

Wix – adalah pembangun laman web dan hosting terbaik untuk artis, yang berhasrat untuk mendapatkan laman web berkualiti tinggi dalam masa yang singkat. Sistem ini dilengkapi dengan set ciri yang kuat, editor visual, antara muka intuitif dan templat khusus industri yang disesuaikan khusus.

Dengan yang maju Teknologi Wix ADI, anda boleh membuat laman web artis mewah dengan menghantar maklumat mengenai kehidupan kreatif anda dan menambahkan galeri karya anda. Sistem akan menguruskan yang lain secara automatik, menghasilkan laman web profesional untuk anda. Sekiranya anda ingin membuat perubahan sendiri, anda boleh menggunakan editor standard, yang juga terdapat di sini.

Wix membolehkan anda menghubungkan blog ke laman web anda. Sekiranya anda mempunyai niat untuk menawarkan sebahagian karya anda untuk dijual atau mengeluarkan sijil hadiah, potongan harga dan tawaran istimewa lain, anda boleh buat kedai web dengan tujuan ini.

Perpaduan percuma Kedai Seni Wix widget tersedia di Pasar Aplikasi mempunyai semua yang anda perlukan untuk menunjukkan, mempromosikan dan menjual karya seni anda secara langsung di laman web. Cukup muat naik gambar, tentukan harganya, tetapkan pilihan pembayaran dan mulakan penjualan. Widget lain (Kalendar Acara, Galeri Wix Pro, Acara Wix, Video Wix, Kad Hadiah) juga akan memberi kesan positif terhadap fungsi laman web anda. Selain itu, Wix menawarkan pilihan templat siap mudah alih dan disesuaikan sepenuhnya untuk laman web artis.

Kos: Wix mempunyai rancangan kos sifar seumur hidup untuk pengguna yang bersedia memulakannya secara percuma. Ia juga mempunyai langganan berasingan untuk laman web standard dan perniagaan / eCommerce. Kos rancangan standard (ada 4 daripadanya di sini) bermula dengan $ 13 untuk mencapai $ 39 sebulan. Mengenai langganan perniagaan / eCommerce, pelan termurah akan dikenakan biaya $ 23 / bln, sementara penyelesaian yang paling mahal adalah $ 500 / bln untuk rancangan Perusahaan mewah.

Cuba dengan Wix secara Percuma

WordPress – CMS PERCUMA untuk Membuat Laman Web Artis

Pembina laman web WordPress

WordPress – adalah salah satu Sistem Pengurusan Kandungan yang paling popular dan berfungsi oleh artis. Sistem ini lebih rumit daripada pembangun laman web dan menyiratkan pengetahuan tentang kemahiran reka bentuk laman web. Ia juga dilengkapi dengan pilihan integrasi yang luas, yang memberi kesan positif terhadap hasilnya.

Ia memerlukan lebih banyak masa untuk membuat laman web untuk artis dengan WordPress, tetapi hasilnya sepadan. Sistem ini mempunyai sekumpulan templat dan pemalam bawaan, tetapi ini tidak mencukupi untuk melancarkan projek berskala besar. Untuk memanfaatkan sepenuhnya proses reka bentuk web, anda perlu melayari web dan memilih tema dan plugin tambahan untuk disatukan lebih lanjut ke dalam laman web anda. Beberapa plugin yang paling popular untuk WordPress adalah seperti berikut: Galeri NextGEN, Ikon Perkongsian Sosial yang Dapat Dilacak, Imej Mesra SEO, Terima Kasih Kemudian, Yoast, Pemeriksa Keselamatan Ultimate, GigPress dan Kalendar Acara.

Kos: Penggunaan WordPress adalah percuma. Namun, untuk membuat laman web dalam talian, anda harus menjaga hosting dan penyatuan nama domain. Kos hosting laman web anda dengan yang paling murah Pelan tapak tapak, misalnya, akan dibuat $ 3.95 sebulan. Plugin dan templat berkualiti juga dikenakan bayaran tambahan.

Cuba WordPress Sekarang

Shopify – Platform eCommerce Terbaik untuk Menjual Seni Dalam Talian

Halaman Utama Shopify

Shopify – adalah perisian eCommerce, yang telah membezakan dirinya sebagai sistem terbaik di ceruknya. Platform ini memungkinkan untuk membina kedai web profesional untuk artis yang bersedia menjual karya mereka dalam talian. Di sinilah anda dapat membuat portfolio dengan galeri produk, dengan itu, membiarkan pengguna memilih item yang diinginkan dari koleksi kreatif anda.

Perisian ini terkenal dengan pilihan penyatuan dan penyegerakan yang luas. Setelah melancarkan kedai web anda, anda boleh menyegerakkannya dengan salah satu platform pemasaran atau perisian perakaunan, misalnya, untuk melihat statistik pelanggan dan penjualan, produk laris, pembayaran, perincian cukai dan penghantaran dll..

Shopify juga menawarkan ciri Live View yang memungkinkan untuk mengesan prestasi kedai web anda, aliran pelanggan, kadar penukaran, lokasi dan sumber pelawat, jumlah penjualan, jumlah penjualan harian dan pertumbuhan keuntungan, jumlah pesanan dan paparan produk dan banyak parameter lain yang penting untuk laman web artis anda.

Selain itu, pembangun laman web dilengkapi dengan banyak ciri berkaitan produk. Anda akan dapat membuat portfolio dengan pelbagai senarai produk, keterangannya, ulasan terperinci, tetingkap pertunjukan menarik dll. Salah satu sorotan perisian adalah Ciri Realiti Bertambah yang membolehkan melihat produk yang dimuat naik yang ditawarkan untuk dijual dalam mod 3D. Ini memberi pelanggan pemahaman yang lebih baik tentang apa yang akan mereka beli.

Sistem ini juga memberi peluang untuk digunakan Kod kedai di App Market untuk mempermudah prosedur membuat pembelian mudah alih. Dengan menggunakan kod QR yang unik, pelanggan akan diarahkan ke halaman produk yang mereka minati atau langsung ke halaman prosedur pembayaran.

Shopify App Market dilengkapi dengan pilihan widget dan tambahan yang boleh anda gabungkan ke dalam laman web artis anda untuk meningkatkan fungsi dan kadar penglibatan pelanggan. Aplikasi yang tersedia di sini adalah percuma dan berbayar dan ia dapat membantu anda memulakan laman web anda dengan mudah. Akhirnya, Shopify membanggakan salah satu koleksi yang paling hebat dan berkualiti tinggi templat responsif sepenuhnya disesuaikan. Pilih sahaja yang sesuai dengan keperluan dan pilihan kreatif anda dan teruskan untuk melancarkan projek anda!

Kos: Shopify mempunyai percubaan 14 hari percuma yang membolehkan anda menguji kelebihan perisian sebelum memilih salah satu langganannya. Sistem ini juga mempunyai empat rancangan berbayar, dengan kos bermula $ 9 / bln dan naik ke $ 299 / bln. Shopify adalah sistem bebas transaksi, tetapi mengenakan transaksi kad kredit untuk pengguna tersebut, yang memilih Shopify Payments untuk menerima kad kredit di kedai web mereka.

Cuba Shopify secara percuma

Weebly – Pembina Laman Web Artis Percuma

Weebly

Weebly – adalah pembangun laman web awan yang mudah digunakan, set ciri yang mana lebih dari cukup untuk memulakan dan mengemas kini laman web untuk seniman secara berkala. Platform ini baru-baru ini memperoleh pengkhususan eCommerce, tetapi juga mungkin untuk melancarkan jenis projek lain (termasuk portfolio) di sini. Weebly dilengkapi dengan editor drag-and-drop dan struktur model “kotak” yang membolehkan anda mengawal keseluruhan proses pembuatan projek anda.

Seperti yang disebutkan di atas, Weebly kini mempunyai kekuatan pengkhususan eCommerce, yang merupakan bonus untuk artis yang sanggup membuat portfolio berkualiti. Sistem ini menawarkan sekumpulan ciri yang memungkinkan untuk mula menjual karya anda secara dalam talian, menjaga perincian pembayaran dan penghantaran untuk membuat pelanggan berpuas hati.

Pembangun laman web juga menawarkan pelbagai susun atur untuk dipilih oleh kreatif. Semasa menambahkan halaman baru ke projek anda, anda akan dapat memilih susun atur tertentu untuknya. Ini termasuk halaman utama, bahagian Tentang Kami, kenalan, galeri dan banyak lagi. Pembina laman web menonjol dari orang ramai kerana yang maju pilihan penyuntingan gambar dan ketersediaan hosting video. Kebaikan ini pasti akan berguna bagi anda, semasa menambahkan foto karya anda, persembahan video dari pameran atau pertunjukan dan projek serupa lainnya.

Sekiranya anda ingin memberikan fungsi dan reka bentuk mewah untuk laman web artis anda, teruskan akses Pusat Aplikasi Weebly. Di sinilah anda akan menemui pelbagai aplikasi, tambahan dan peluasan (seperti LiveChat, Call-out-Box atau Kalendar Acara, sebagai contoh), penyatuan yang pasti akan terus menarik dan mengekalkan perhatian pelanggan.

Weebly juga terkenal dengan koleksi templat responsif untuk kreatif dan juga yang maju Pembina Bentuk, yang membolehkan anda membuat tinjauan dalam talian dan borang hubungan untuk mensasarkan bakal pelanggan.

Kos: Weebly mempunyai rancangan percuma yang berfungsi dengan baik, ketika melakukan eksplorasi perkhidmatan awal. Selain itu, ia menawarkan langganan untuk laman web standard dan eCommerce. Pelan paling murah akan dikenakan bayaran $ 4, sementara rancangan Prestasi yang paling mahal akan dibuat $ 38 sebulan.

Cuba Weebly secara Percuma

uKit – Pembangun Laman Web Perniagaan Kecil Terbaik

pembina laman web uKit

uKit – adalah sistem bebas kod yang menawarkan semua yang mungkin diperlukan oleh artis untuk membuat portfolio yang indah. Tidak ada batasan untuk cara kreatif anda dapat mengekspresikan diri anda, kerana uKit melayani kreatif dari semua genre. Dengan uKit, anda benar-benar dapat membuat laman web yang lengkap dalam masa satu jam, mengisinya dengan kandungan anda sendiri.

Pembina laman web dilengkapi dengan intuitif penyunting laman web drag-and-drop, papan pemuka yang sesuai dan panduan berguna untuk membolehkan anda merancang dan mengurus laman web terkemuka untuk artis. Adalah baik untuk menyebutkan bahawa uKit memungkinkan anda membuat laman web lengkap yang bukan sahaja akan mempamerkan karya seni anda, tetapi juga melakukan fungsi lain termasuk mengumpulkan maklumat dari pelawat laman web anda melalui borang e-mel dan LiveChat, blogging, dan juga eCommerce. Untuk mengurangkan masa pengembangan, uKit menawarkan sekumpulan tema responsif, di mana anda dapat menemui templat yang sesuai untuk membina laman web artis.

Kos: Pelan uKit termurah adalah $ 4 sebulan, sedangkan kos langganan paling mahal $ 12 sebulan. Anda boleh menguji ciri berbayar secara percuma semasa percubaan 14 hari.

Cuba uKit secara percuma

Portofolio Adobe – Laman Web Portfolio Peribadi untuk Artis

Portfolio Adobe

Portofolio Adobe – adalah platform, yang namanya sudah tersendiri. Sistem ini berfungsi dengan baik untuk pengembangan laman web portfolio yang penuh dengan ciri untuk jurugambar, artis dan pencipta. Portofolio Adobe tidak begitu mudah dikuasai untuk pemula, tetapi jika anda melaburkan sedikit usaha dan masa, anda akhirnya dapat melancarkan laman web artis yang berkualiti.

Tidak seperti pelbagai pesaingnya, Adobe Portfolio tidak mempunyai mesin eCommerce bersepadu untuk membolehkan anda menjual karya anda melalui laman web. Sebaliknya, platform ini menawarkan beberapa ciri utama yang membuatnya menonjol daripada orang ramai. Ia memberikan kemudahan projek mengimport yang membolehkan penyatuan mudah dan pantas dengan Photoshop Lightbox, Adobe Stock atau Behance untuk memuat naik gambar portfolio anda.

Saiz semula Imej Automatik adalah ciri lain yang mungkin anda hargai mengenai Adobe Portfolio. Ini menyiratkan bahawa perkhidmatan akan secara automatik sesuai dengan gambar yang dimuat naik untuk menjadikannya sesuai dengan projek anda. Pembina laman web membolehkan memuat naik koleksi gambar tanpa had, membuat halaman berasingan untuk setiap dari mereka. Itu sangat sesuai untuk menyemak imbas dan itu juga memberikan portfolio anda penampilan yang tersusun secara logik dan teratur.

Portfolio Adobe menyegerakkan versi gambar anda secara automatik dan memaparkannya dengan serta-merta, tidak kira seberapa kerap anda mengedit atau mengubahnya. Sistem mengemas kini semua suntingan baru setiap kali anda memutuskan untuk mengedit foto.

Kos: Sebagai produk perisian Adobe Creative Cloud, Portofolio Adobe adalah percuma untuk semua pengguna sistem. Walau bagaimanapun, untuk semua pengguna pihak ketiga, perkhidmatan ini dibayar. Ia menawarkan tiga langganan, yang berharga dari $ 9.99 dan hingga $ 52.99 sebulan. Perlu diingat bahawa anda juga harus membeli nama domain, yang mungkin memerlukan kos $ 10 ke $ 20 setiap tahun.

Cuba Portfolio Adobe secara percuma

Format – Pembina Laman Web Portofolio yang Mudah Digunakan

Format

Format – adalah pembina laman web khusus untuk seniman, yang memungkinkan untuk membuat projek yang mengagumkan untuk mempamerkan pelbagai jenis karya seni. Sistem ini diposisikan sebagai pembangun laman web portfolio progresif, yang dilengkapi dengan editor visual dan menawarkan sekumpulan ciri khusus industri. Perkhidmatan ini akan berfungsi dengan baik untuk para seniman, yang ingin mempersembahkan foto dan karya seni mereka dalam format laman web untuk mempromosikan kemahiran, produk dan perkhidmatan mereka dengan berkesan.

Pembangun laman web mempunyai kedai web bersepadu, yang membolehkan anda menjual karya seni digital atau fizikal. Ini adalah tempat, di mana anda boleh mengemas kini pelbagai jenis produk, mengatur pilihan pembayaran dan penghantaran secara berkala. Sistem ini juga membolehkan melancarkan dan menghubungkan blog ke laman web artis anda untuk meningkatkan interaksi pengguna dan penglibatan dalam proses kreatif.

Untuk menerbitkan dan mengedit foto anda dengan cepat, anda juga boleh memuat turun atau memasang plugin Adobe Lightroom atau Format Publisher. Anda juga boleh memuat naik foto ke galeri laman web dengan menggunakan aplikasi iPhone mudah alih anda. Secara keseluruhan, Format membolehkan membuat tiga jenis halaman web – Galeri, Halaman Khusus dan Koleksi. Sekiranya anda merancang untuk membuat projek bekerjasama dengan rakan anda, anda dapat mencapai Bahagian Pembuktian untuk mengaktifkan / menonaktifkan bahagian laman web tertentu dan mengubah akses ke mereka.

Kos: Format mempunyai percubaan percuma 14 hari dan tiga rancangan berbayar, yang harganya antara $ 6 dan $ 25 sebulan bergantung pada ciri yang disertakan.

Cuba Format secara Percuma

Bookmark – Pembina Laman Web Berasaskan AI untuk Artis

Penanda buku

Bookmark – adalah pembina laman web, di mana anda boleh melancarkan laman web artis dengan mudah tanpa menghabiskan banyak wang di atasnya. Anda tidak perlu mempunyai kemahiran reka bentuk atau pengekodan. Pembangun laman web memastikan pengalaman membina laman web yang intuitif, menyediakan rangkaian ciri yang kaya – itulah yang diperlukan oleh bukan profesional.

Pembantu AIDA adalah ciri Bookmark teratas, yang dapat merancang laman web artis secara automatik dalam masa kurang dari beberapa minit. Satu-satunya perkara yang harus anda lakukan ialah menyerahkan kandungan yang ingin anda paparkan di laman web dan menonton hasilnya. Untuk menarik perhatian pengunjung laman web anda, sistem ini membolehkan menetapkan latar belakang video yang unik untuk menceritakan kisah anda.

Anda juga boleh memuat naik gambar dan video percuma untuk menghasilkan kesan visual yang positif. Bookmark Photo Editor membolehkan anda mengedit foto yang dimuat untuk menyesuaikannya dengan struktur laman web anda. Terlebih lagi, Bookmark menyediakan modul eCommerce bersepadu yang boleh anda gunakan untuk memulakan dan menguruskan kedai dalam talian untuk menjual karya seni, cenderahati atau aksesori jenama anda.

Kos: Bookmark mempunyai pelan percuma dan dua langganan berbayar. Kos mereka adalah $ 11.99 dan $ 24.99 sebulan apabila ditagih setiap tahun. Sekiranya anda memutuskan untuk membuat pembayaran bulanan, kos rancangan yang dibayar adalah $ 15 dan $ 30 sebulan sama.

Cuba Bookmark secara percuma

Ning – Buat Rangkaian Sosial Peribadi Anda

Ning

Ning – adalah platform, yang memungkinkan untuk membuat rangkaian sosial anda sendiri untuk memaparkan portfolio anda dan mempromosikan bakat anda. Sistem ini membolehkan penyesuaian pengurusan komuniti individu dan menyediakan pilihan integrasi media sosial yang serba boleh. Anda boleh membuat laman web anda sendiri secara percuma di sini untuk memberikannya reka bentuk visual yang luar biasa, menghasilkan kandungan yang menarik perhatian dan mengembangkan jenama anda. Sehingga hari ini, lebih daripada 2 juta rangkaian telah menggunakan peti NING dan ini adalah permulaan yang cukup baik!

Sistem ini dilengkapi dengan bersepadu enjin eCommerce yang membolehkan pengewangan lalu lintas yang berkesan. Sama ada anda akan pergi mulakan laman web, blog, rangkaian media sosial dan lain-lain, anda akan dapat menjana keuntungan kerana adanya ciri sistem bersepadu. Apa yang penting bagi anda tidak perlu mempunyai kemahiran pengekodan untuk mula bekerja dengan platform. Pembangun rangkaian seret dan lepas membolehkan anda melancarkan laman web profesional dengan mudah hampir dalam masa yang singkat.

Ning.com membenarkan integrasi sosial. Setelah mendaftar dengan sistem ini, anda boleh mendaftar dengan platform media sosial terkemuka, seperti Twitter, Facebook, Google, LinkedIn dan banyak lagi – senarai ini cukup panjang. Anda boleh mengintegrasikan kandungan dari sumber media sosial dan suapan RSS lain ke dalam Suapan Aktiviti anda untuk meningkatkan interaksi pelbagai saluran anda.

Kit alat Ning asas merangkumi beberapa ciri pengurusan kandungan yang maju, seperti Kumpulan, Analisis, Foto, Video, Blog, Forum, Undian, Acara dan banyak lagi. Selain dari platform eCommerce, anda boleh menggunakan dengan berkesan alat analitik untuk menjejaki kejayaan lalu lintas, penukaran dan aktiviti anda, Automasi E-mel MailChimp pilihan untuk melancarkan kempen e-mel yang berkesan dan menguruskan senarai e-mel automatik, ciri penyiaran dan pesanan peribadi dan kelebihan lain yang tidak dapat dinafikan.

Kos: Ning.com menawarkan percubaan percuma 14 hari untuk sebarang langganan yang anda mahukan. Secara keseluruhan, sistem ini mempunyai tiga rancangan berbayar, yang kosnya bermula $ 25 / bln dan mencapai $ 99 / bln. Ingatlah bahawa anda dapat menjimatkan sehingga 20% dari kos langganan anda, apabila membayar sepanjang tahun sekaligus.

Cuba Ning secara Percuma

Heek – Cara Paling Mudah untuk Membawa Perniagaan Anda Dalam Talian

Heek

Heek– adalah pembina laman web percuma dan mudah digunakan, yang dilengkapi dengan panduan dan tutorial terperinci untuk membantu anda memulakan laman web artis dengan berkesan. Sistemnya adalah Bertenaga AI kerana membuat laman web yang berkualiti untuk anda melalui pilihan sembang. Cukup jawab soalan yang disenaraikan dalam sembang untuk memberikan maklumat yang akan digunakan oleh Heek, sambil melancarkan portfolio yang diperibadikan untuk anda. Itu sangat mudah dan sungguh menarik!

Menggunakan kekuatan kecerdasan buatan, Heek membimbing anda melalui peringkat utama proses pembuatan laman web, menawarkan banyak tutorial langkah demi langkah dan memberikan cadangan berguna mengenai struktur laman web, kandungan, gambar, fail media dan elemen lain yang penting ketika datang ke pembuatan portfolio anda.

Pembina laman web memastikan dengan luar biasa proses penyuntingan laman web yang mudah dengan perintah yang sangat mudah (terdapat sekitar 10 daripadanya sahaja), penyuntingan masa nyata dan pengalaman reka bentuk web WySIWYG, pengurusan kandungan yang mudah dan lain-lain.

Semasa melayari koleksi templat perkhidmatan, anda akan menemui pelbagai reka bentuk responsif untuk semua jenis kerjaya. Kesemuanya dilengkapi dengan gambar HD, teks, fail media dan jenis kandungan lain yang telah dirancang sebelumnya. Nyatakan sahaja niche yang anda fokuskan dan Heek akan mengesyorkan templat terbaik untuk memenuhi keperluan anda.

Heek menawarkan hosting yang selamat dan percuma, statistik Google Analytics, cadangan nama domain atau memindahkan salah satu borang kenalan dalam talian anda, rangkaian sosial dan lain-lain. Selain itu, pembangun laman web menyediakan banyak pilihan pengurusan kandungan, termasuk penciptaan halaman pasukan dan halaman harga, paparan menu, katalog produk, penyampaian perkhidmatan / portfolio, paparan jadual, penyatuan video YouTube / Vimeo / Twitch / Dailymotion, penciptaan blog, integrasi Peta Google, pembuatan bio dan blog, paparan testimoni pelanggan, koleksi gambar stok, ciri pembuatan portfolio dan banyak lagi.

Kos: Pembangun laman web mempunyai rancangan Perniagaan, yang kosnya merupakan $ 19.9 / bln dan Pelan All Inclusive, yang harganya disesuaikan secara individu dengan mengambil kira keperluan pengguna. Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan perkhidmatan atau syarat rancangan untuk beberapa sebab, Heek memberi jaminan wang dikembalikan selama 14 hari.

Cuba Heek secara Percuma

Ciri-ciri Apa Yang Perlu Dimiliki Laman Web Portofolio Artis Hebat?

Sebagai seorang seniman, anda mempunyai pengetahuan langsung tentang betapa menuntut dan cepat mengubah trend seni utama. Ini bermaksud bahawa membina laman web portfolio artis bukan untuk menjadikan kreativiti anda dalam talian, tetapi juga untuk mendorong lalu lintas dan menjana keuntungan. Itulah salah satu objektif yang dicapai oleh kebanyakan freelancer dan artis bebas ketika memulakan projek mereka.

Membina laman web adalah kaedah terbaik untuk mempamerkan karya anda dan memaparkan semua portfolio di satu tempat. Anda juga diharapkan dapat memberikan maklumat mengenai diri anda, pendekatan kreatif anda, gaya anda bekerja dan kenalan anda untuk tetap berhubungan dengan bakal pelanggan. Oleh itu, masuk akal untuk menunjukkan elemen yang mesti ada di mana-mana laman web portfolio:

 • Reka bentuk responsif

  Reka bentuk adalah yang membangkitkan emosi yang hebat dan mendorong pengguna untuk melayari laman web lebih lanjut. Semakin mengagumkan reka bentuk portfolio anda – semakin banyak peluang untuk menarik perhatian pengguna dan menonjol dari orang ramai yang anda miliki. Pastikan laman web anda dilengkapi dengan reka bentuk responsif untuk membolehkan pengguna menjelajahnya dari pelbagai peranti. Itulah kaedah yang pasti untuk meningkatkan aliran trafik anda.

 • Kandungan Menarik dan Berharga

  Reka bentuk hanya separuh daripada perniagaan, ketika berkaitan dengan pengembangan laman web portfolio. Bahagian lain yang mesti ada ialah kandungan. Portofolio anda harus merangkumi senarai elemen yang tidak dapat difikirkan tanpa. Ini termasuk bio anda sendiri, bahagian portfolio, kenalan, testimoni pelanggan, video dan galeri foto dari pameran dan pertunjukan seni anda, polisi harga dan, tentu saja, pilihan ajakan bertindak yang menarik minat bakal pelanggan anda membeli dari anda.

  Oh, dan jangan lupa tentang masa kadar pengabaian laman web. Pengguna secara amnya memerlukan masa sekitar 3.5 saat untuk membuat pendapat dan membuat keputusan, sama ada projek anda perlu dilayari lebih lanjut. Itulah yang menjadikan kandungan sangat berharga dan penting.

 • Kualiti Portofolio

  Ketika membuat laman web artis, kualiti portfolio adalah keutamaan. Bagaimana lagi anda dapat memperagakan karya anda dan bagaimana lagi pengguna boleh membuat pendapat yang tidak berat sebelah mengenai bakat anda? Oleh itu, portfolio anda harus menjadi titik fokus laman web artis anda – tempat di mana khalayak sasaran harus pergi untuk melihat apa yang anda mampu dan memutuskan, jika mereka bersedia membeli dari anda.

  Tidak masuk akal untuk menambahkan semua foto anda ke bahagian portfolio – pilih sahaja gambar yang patut mendapat perhatian khusus dan merupakan kemuncak sebenar koleksi anda – yang anda banggakan. Iklan gambar berkualiti tinggi sahaja dan jangan lupa untuk menerangkannya.

 • Sambungan dengan Penonton Sasaran

  Sejauh tujuan utama penciptaan laman web artis anda adalah penjanaan sasaran khalayak dan pertumbuhan keuntungan, laman web anda harus mengandungi unsur-unsur yang mendorong komunikasi aktif interaksi yang menarik dengan pengguna.

  Anda boleh menambahkan blog, forum, papan perbincangan, jajak pendapat, bahagian komen atau elemen laman web portfolio lain yang membolehkan anda berhubung dengan pengguna, sehingga berpotensi meningkatkan kadar penukaran.

  Seperti yang dilihat dari atas, laman web artis yang layak tidak dapat difikirkan tanpa unsur-unsur tertentu. Penggunaan pembangun laman web akan memudahkan tugas ini untuk anda kerana sistem ini biasanya dilengkapi dengan set ciri bersepadu dan senarai alat yang diperlukan untuk merancang dan mereka mempromosikan projek portfolio profesional. Cukup pilih sistem yang paling sesuai untuk anda dan mulakan kerja di laman web anda.

Pembina Laman Web mana yang terbaik untuk Portfolio Artis?

Terdapat banyak pembina laman web – yang popular dan tidak dikenali – yang boleh anda gunakan untuk memulakan projek portfolio. Pilihan terbaik yang boleh anda gunakan, ketika memilih alat bina web terbaik adalah memilih salah satu platform yang terbukti termasuk dalam senarai teratas kami. Sistem ini berfungsi dengan baik untuk pemula dan profesional reka bentuk web. Mereka dilengkapi dengan fitur dan dilengkapi dengan alat-alat yang disesuaikan secara eksklusif untuk keperluan seniman.

Sekiranya anda mempunyai kemahiran reka bentuk dan pengekodan web, anda boleh memutuskan untuk memilih sistem yang lebih kompleks dan berfungsi – WordPress. CMS ini terkenal dengan pilihan integrasi plugin dan templatnya yang luas. Ini sesuai, dapat memicu perlunya penyuntingan kod. Sekiranya anda yakin akan menghadapi cabaran itu, penggunaan WordPress pasti akan membantu anda merancang portfolio artis profesional.

Adakah masuk akal untuk menggunakan pembangun laman web yang kurang popular daripada yang disebutkan di atas? Sebenarnya tidak. Masalahnya adalah bahawa sistem ini sering kekurangan ciri yang mesti dimiliki dan tidak dapat memastikan tahap fantasi dan keselamatan projek anda yang diperlukan. Apa rasa melabur ke dalam sistem yang meragukan dan tidak popular yang mungkin menimbulkan risiko projek anda dalam jangka masa panjang?

Adakah Mungkin Membuat Laman Web Artis Secara Percuma?

Secara teknikal, adalah mungkin untuk membuat laman web artis tanpa sebarang kos. Bagaimanapun, banyak pembangun laman web menawarkan rancangan percuma, yang, bagaimanapun, kebanyakannya hadir dengan batasan tertentu seperti ketiadaan nama domain, akses terhad ke set fitur, pilihan templat terhad dan kekurangan alat penyesuaian reka bentuk.

Apa yang harus anda sedar ialah melancarkan laman web portfolio anda dengan rancangan percuma tidak masuk akal, terutama ketika anda bertujuan untuk membina projek yang lengkap. Laman web sedemikian harus dilengkapi dengan sijil SSL yang disambungkan, nama domain pilihan anda, hosting yang dipercayai dan selamat, belum lagi templat profesional dan set ciri lanjutan.

Portofolio adalah kad pelawat anda di web. Mari kita hadapi: meletakkannya sebagai projek sementara tidak masuk akal dan tidak serius. Setelah anda memutuskan untuk memulakan laman web artis berkualiti dan mempopularkan kreativiti anda, bersiaplah untuk melabur di dalamnya.

Pokoknya

Laman web yang berkualiti adalah alat yang mesti ada bagi para seniman yang bersedia untuk mewujudkan kehadiran dalam talian dan mencapai objektif jangka panjang. Ini adalah projek yang sangat diperlukan untuk kreatif, yang berhasrat untuk menunjukkan bakat mereka dengan berkesan, mengembangkan asas pelanggan dan akhirnya menghasilkan keuntungan.

Untuk memanfaatkan sepenuhnya portfolio anda, bagaimanapun, anda harus berusaha sedaya upaya untuk menjadikannya tersusun secara logik dan lengkap. Sekiranya anda merasa tidak mempunyai kemahiran reka bentuk web yang diperlukan, menggunakan pembangun laman web akan menjadi penyelesaian terbaik. Terdapat banyak dari mereka di luar sana, tetapi tidak semuanya patut diberi perhatian. Sistem yang disenaraikan di atas adalah wakil khusus yang bukan sahaja dapat mempermudah proses pembuatan laman web, tetapi juga akan memastikan hasil yang layak.

Selain daripada pembangun laman web all-in-one standard, anda juga boleh menggunakan perkhidmatan khusus atau WordPress. Terserah anda untuk membuat pilihan berdasarkan kadar kepakaran, kerumitan projek dan hasil yang diharapkan dapat anda manfaatkan dalam jangka panjang.

Memilih alat membina web terbaik untuk artis sering menjadi cabaran. Sekiranya anda berjaya mendapatkan perkhidmatan yang memenuhi keperluan dan harapan anda, anda pasti akan mendapat laman web yang lengkap. Luangkan masa anda untuk mencuba sistem yang disemak dalam siaran untuk membuat keputusan yang tidak berat sebelah dan bersiaplah untuk melabur dalam projek anda untuk berpuas hati dengan hasilnya.

Buat Laman Web Artis Percuma

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map