Pembina Laman Web Terbaik untuk Pemuzik dan Kumpulan

Pembina laman web untuk pemuzik


Sama ada anda seorang artis solo, kumpulan muzik, syarikat muzik atau wakil perniagaan rancangan lain, anda tidak akan melancarkan laman web muzik. Sebenarnya, tidak hairanlah kerana tidak mungkin ada pengguna yang tidak mencari lagu, komposisi muzik dan maklumat kegemaran mereka mengenai pemuzik di web.

Sekiranya anda baru-baru ini memutuskan untuk menyampaikan bakat anda kepada penonton dan melancarkan laman web anda sendiri, maka menggunakan pembina laman web akan menjadi penyelesaian termudah dan paling munasabah. Pembina laman web adalah senang digunakan dan senang untuk pengguna profesional dan bukan pengguna teknologi. Inilah yang anda perlukan untuk melancarkan laman web pemuzik berkualiti, jika kemahiran reka bentuk web anda tidak mencukupi untuk menggunakan alat yang lebih rumit.

Kami Menguji 8 Pembangun Laman Web Terbaik untuk Pemuzik dan Kumpulan:

 1. Wix – Pembina Laman Web Terbaik untuk Pemuzik dan Kumpulan
 2. Bandzoogle – Pembina Laman Web Dibuat oleh Pemuzik untuk Pemuzik
 3. WordPress – Platform untuk Membuat Laman Web Muzik secara Percuma
 4. uKit – Salah satu Pembangun Laman Web Perniagaan Kecil Terbaik
 5. Bookmark – Pembina Laman Web berasaskan AI Kanada
 6. Gator – Pembina Laman Web yang mudah digunakan untuk Pemuzik
 7. Pencipta IM – Pembina Laman Web Dalam Talian (Percuma untuk Organisasi Bukan Untung)
 8. Bluehost – Hosting Laman Web Terbaik untuk Pemuzik

Memulakan laman web untuk pemuzik atau kumpulan tidak semestinya rumit, jika anda berjaya pilih alat membina web yang betul. Pembangun laman web yang disenaraikan di atas adalah penyelesaian terbaik untuk pembangunan laman web DIY di ceruk ini. Yang mana yang paling sesuai dengan keperluan reka bentuk web anda? Perkhidmatan mana yang akan menjadi pilihan terbaik untuk projek anda? Untuk mengetahuinya, luangkan masa anda untuk membaca ulasan setiap platform yang dimasukkan ke dalam senarai.

Wix – Pembina Laman Web Terbaik untuk Pemuzik dan Kumpulan

Wix - Pembina Laman Web Terbaik untuk Pemuzik dan Kumpulan

Wix – adalah pembangun laman web terbaik untuk pemuzik dan kumpulan, yang telah mendapat populariti di seluruh dunia. Ini disebabkan oleh banyaknya alat penyesuaian reka bentuk, pendekatan pembinaan web profesional dan intuitif dan pelbagai ciri mewah yang menyumbang kepada proses pembuatan web yang berkesan. Sistem ini cukup mesra pengguna untuk difahami bahkan untuk pemula dan ia juga memberikan pengalaman membina web WYSIWYG yang tiada tandingannya. Ini adalah alat yang sempurna untuk kreatif, yang tidak pernah terlibat dalam pembangunan laman web, tidak ingin berjuang dengan nuansa pengekodan yang kompleks namun berhasrat untuk melancarkan laman web yang berfungsi untuk memenuhi keperluan mereka. Lihat sorotan utama Wix sekarang:

 • Templat untuk Laman Web Muzik. Pembangun laman web kini mempunyai salah satu koleksi paling luas dan mengagumkan templat niche anda boleh memilih berkenaan dengan pengkhususan laman web / muzik anda. Mereka dibahagikan kepada beberapa kategori reka bentuk bergantung pada industri yang ditangani (Artis Solo, Band, DJ dan Industri Muzik adalah kategori utama di sini). Semua tema 100% disesuaikan dan dioptimumkan untuk mudah alih secara lalai, tetapi tidak ada pilihan beralih templat di sini.
 • Alat ADI Wix. Alat Wix ADI satu-of-a-kind membolehkan pemuzik yang tidak berpengalaman membuat projek mereka tanpa kemahiran pengekodan atau pelaburan masa / wang tambahan sama sekali. Alat ini memerlukan penyerahan maklumat khusus industri anda untuk membuat laman web dalam mod automatik.
 • Forum dan Blogging. Wix memungkinkan untuk sambung forum dan blog ke laman web pemuzik anda, sehingga memastikan pengunjung terlibat dalam kemas kini industri anda. Dengan mengunjungi forum / blog, pengguna laman web anda dapat berkomunikasi dengan peminat lain, berkongsi pendapat dan berita mereka, meninggalkan komen dan membuat topik untuk perbincangan.
 • e-dagang. Sekiranya anda merancang untuk menjual barang atau aksesori yang berkaitan dengan band / industri anda melalui laman web pemuzik anda, Wix membenarkan menghubungkan kedai web kecil atau menengah ke projek anda. Di sinilah anda dapat menjual album, trek, aksesori, barang jenama anda serta mengeluarkan kupon diskaun, sijil dan apa yang tidak.
 • Muzik Wix. Widget percuma boleh didapati di Wix App Market bersepadu dan membolehkan menambahkan pemain audio ke laman web pemuzik anda. Ini membolehkan peminat anda mendengar lagu anda, melakukan streaming dan memuat turun lagu yang paling mereka sukai dan bahkan membelinya terus di laman web. Pada masa yang sama, anda boleh memuat naik fail audio dalam format yang berbeza, termasuk WAV, FLAC, ALAC & MP3, menyesuaikan parameter paparan dan tetapan pemain umum. Widget juga memungkinkan untuk melacak statistik terperinci projek anda untuk mengetahui populariti trek tertentu, jumlah penjualan, muat turun, permainan dan maklumat lain yang berkaitan.

Kos: Wix mempunyai rancangan percuma, yang tempohnya tidak dibatasi oleh sebarang syarat. Kos rancangan berbayar (terdapat dua jenis langganan di sini, masing-masing merangkumi beberapa rancangan) bermula dari $ 13 / bln untuk langganan Standard dan dari $ 23 / bln untuk rancangan Perniagaan / eCommerce. Semua rancangan premium sertakan hosting / nama domain percuma, Analitis Google bersepadu, sokongan pelanggan profesional, peningkatan ruang penyimpanan dan lain-lain. Sistem ini juga menawarkan pilihan pengembalian wang 14 hari, jika ada yang tidak anda gemari mengenai rancangan berbayar yang dipilih.

Cuba Wix Secara Percuma

Bandzoogle – Pembina Laman Web Dibuat oleh Pemuzik untuk Pemuzik

Bandzoogle - Pembina Laman Web Dibuat oleh Pemuzik untuk Pemuzik

Bandzoogle – adalah pembangun laman web khusus yang dibuat “oleh pemuzik untuk pemuzik”. Sebenarnya, itulah moto utama platform. Ia digunakan terutamanya untuk memulakan / mengurus laman web untuk kumpulan muzik dan pemuzik, yang menawarkan set ciri khusus untuk tujuan ini. Dengan antara muka yang intuitif dan menarik, banyak alat reka bentuk web khusus, pilihan penyesuaian yang luas dan templat muzik responsif, sistem ini memerlukan perhatian pemuzik dari seluruh dunia. Disenaraikan di bawah adalah kelebihan utama pembangun laman web:

 • Templat Niche. Pembina laman web membolehkan menyesuaikan lebih dari seratus templat responsif profesional, semuanya berkaitan dengan muzik. Semua tema adalah percuma dan disusun mengikut industri, termasuk rock, folk / country, jazz / blues, EDM / DJ / Producer, business / other, penyanyi / penulis lagu, klasik, urban / hip hop, dunia, beat dan banyak lagi. Terdapat pilihan pratonton yang membolehkan anda melihat templat yang diperlukan secara terperinci. Pengguna juga berpeluang memilih templat kosong untuk menyesuaikannya dari awal.
 • e-dagang. Platform ini membolehkan anda membuat dan menyesuaikan kedai web dengan ciri lengkap percuma untuk pemuzik dan kumpulan dengan beberapa klik. Di sinilah anda dapat menjual pelbagai produk yang berkaitan dengan kerjaya muzik anda (album, trek, kod muat turun, tiket, video, poster, aksesori untuk peminat, fail digital dll.). Bersamaan dengan itu, anda boleh menyiapkan maklumat pembayaran / penghantaran umum, berintegrasi dengan platform pengedaran popular dll.
 • Ciri Berfokus Muzik. Bandzoogle pada mulanya terkenal dengan spektrum ciri muzik yang luas. Ini termasuk alat penyegerakan yang kuat, perkhidmatan media sosial, pilihan penstriman muzik dalam talian, integrasi pemain audio global, sambungan buku tamu / forum, alat maklum balas, koleksi gambar / video kilat, penghitung hit, penyatuan perkhidmatan luaran (Galeri Instagram, Twitter, Bandcamp Player, Topspin Store, Bandsintown, GigSalad Quote Form, GigSalad Review dan Airbit), pembuatan senarai mel, ketersediaan analitik laman web dan laporan untuk menyebutkan beberapa.
 • Sekatan Kandungan. Sistem ini memungkinkan untuk menambah / mengurus / mengubah kedudukan blok kandungan tertentu pilihan anda di mana-mana halaman, bergantung pada jenisnya. Oleh itu, pengguna boleh membuat halaman acara di sini untuk menyenaraikan rancangan, konsert dan persembahan yang akan datang dan membiarkan peminat anda menempah dan membeli tiket untuk acara yang akan datang lebih awal. Anda juga boleh menggabungkan blok trek muzik dengan kandungan yang berkaitan dengan industri di sini.

Kos: Bandzoogle tidak mempunyai rancangan percuma, tetapi jangka masa percubaan percuma lebih lama daripada yang ditawarkan oleh pembangun laman web lain. Pada masa ini, ia merangkumi 30 hari, di mana anda boleh menguji dan menguasai keseluruhan rangkaian ciri platform. Pembangun laman web mempunyai tiga rancangan berbayar, yang kosnya bermula dengan $ 8.29 sebulan. Langganan berbayar merangkumi sejumlah trek (gambar) muat naik dan laman web, ketersediaan kedai muzik tanpa komisen, alat akhbar elektronik dan kelebihan lain yang tidak dapat dinafikan.

Cuba Bandzoogle secara Percuma

WordPress – Platform untuk Membuat Laman Web Muzik secara Percuma

WordPress - Platform untuk Membuat Laman Web Muzik secara Percuma

WordPress – adalah platform terbaik untuk membuat laman web muzik secara percuma. Ini adalah Sistem Pengurusan Kandungan, yang lebih rumit berbanding dengan pembangun laman web standard terutamanya kerana menyiratkan kesedaran mengenai asas pengkodan. Sistem ini juga dilengkapi dengan pilihan integrasi yang luas yang menyumbang kepada prestasi laman web muzik anda. Manfaat utama perisian disenaraikan di bawah:

 • Tema Responsif untuk Pemuzik. CMS mempunyai koleksi templat terbina dalam yang agak terhad, sementara banyak lagi yang terdapat dalam talian. Untuk memanfaatkan sepenuhnya fungsi WordPress, anda harus melayari laman web untuk mencari tema terbaik untuk pemuzik di sana. Nasib baik, pilihannya sangat menakjubkan dan tidak menjadi masalah bagi anda untuk mendapatkan templat yang sangat anda sukai.
 • Pemalam untuk Laman Web Muzik. Mengenai plugin yang dapat diintegrasikan untuk laman web pemuzik, pilihannya juga hebat. Plugin yang mesti ada untuk laman web mana-mana pemuzik termasuk Penganjur Acara, GigPress, MF Gig Calendar, Galeri gambar NextGEN, Pemain Audio HTML5 jQuery, Spotify Master, SoundCloud Master, Thank Me Later, Pengalihan Komen, Gravity Forms, Audiotheme, Cue dan Foxyshop untuk menyebut beberapa.

Kos: WordPress percuma untuk dimuat turun dan dipasang, tetapi anda pasti tidak akan berjaya tanpa mengintegrasikan pemalam dan tema pihak ketiga. Mereka percuma atau mungkin dikenakan bayaran tambahan. Sebenarnya, lebih selamat untuk membelinya untuk mencegah penipuan, yang sering dikaitkan dengan templat dan pemalam percuma. Walau bagaimanapun, kos terakhir akan bergantung kepada penyedia hosting yang akan anda cari. Dalam hal ini, Bluehost adalah penyelesaian terbaik untuk dipilih. Ini adalah hos WordPress rasmi, yang dilengkapi dengan banyak faedah dan ciri (seperti skrip dan aplikasi, kelajuan memuat halaman web yang cepat, pilihan SEO dan alat pemasaran yang maju, pasaran yang luas yang menawarkan pelbagai aplikasi dan lain-lain.) yang akan membantu anda menjadi tuan rumah dan menguruskan sebarang projek dengan mudah. Mengenai kos penyedia hosting, Bluehost pastinya sesuai dengan sebarang anggaran. Pelan termurah pada masa ini berharga $ 2.95 / bln sahaja.

Muat turun WordPress secara percuma

uKit – Salah satu Pembangun Laman Web Perniagaan Kecil Terbaik

uKit - Salah satu Pembangun Laman Web Perniagaan Kecil Terbaik

uKit – adalah salah satu pembangun laman web perniagaan kecil terbaik, yang juga berfungsi dengan baik untuk pembangunan projek untuk pemuzik dan kumpulan muzik. Sistem ini membolehkan anda mewujudkan kehadiran dalam talian yang dipercayai untuk kumpulan muzik atau laman muzik individu anda dalam masa sekitar 30 minit, walaupun ini adalah pengalaman reka bentuk web pertama anda. Ini benar-benar dijumpai untuk pemuzik, yang tidak ingin mengambil berat tentang nuansa reka bentuk web yang kompleks. Berikut adalah faedah yang menjadikan pembangun laman web sebagai penyelesaian sempurna:

 • Reka Bentuk Muzik Responsif. uKit dilengkapi dengan koleksi responsif templat muzik, di antaranya anda dapat mencari yang sesuai untuk laman web muzik anda. Semua reka bentuk dapat disesuaikan dan mungkin juga beralih antara tema pada langkah proses pembangunan laman web. Untuk meningkatkan pengalaman melayari pengguna, uKit menawarkan paparan laman web adaptif. Ini membolehkan anda memperincikan paparan tablet dan mudah alih projek anda.
 • Fungsi eCommerce. uKit menyedari fungsi eCommerce yang bersepadu dalam beberapa cara. Sekiranya anda merancang untuk menjual mana-mana produk berkaitan perniagaan muzik anda secara langsung di laman web, sistem ini membolehkan memilih antara dua pilihan popular dan berkesan yang membolehkan anda memulakan kedai web. Anda boleh menyambungkan plugin Ecwid ke laman web anda atau mengintegrasikan widget eCommerce untuk mendapatkan kedai web yang lengkap.
 • Integrasi SoundCloud. Dengan Kit, kini mungkin untuk menambah dan mengemas kini trek audio ke laman web muzik / band anda melalui integrasi SoundCloud. Selain itu, anda boleh memasukkan gambar / video ke dalam projek anda untuk memberikan daya tarikan dan fungsi visual yang lebih maju. Bukan begitu. Anda boleh mengatur latar belakang video untuk mana-mana blok laman web anda tanpa perlu memasang skrip pihak ketiga atau mengintegrasikan kod tambahan.

Kos: uKit tidak menawarkan rancangan percuma, tetapi ada tempoh percubaan 14 hari. Ia tersedia tanpa kos dan membolehkan anda menguji fungsi seluruh platform. Mengenai polisi harga, ia sangat berpatutan untuk semua orang. Kos pelan termurah bermula dengan $ 4 / bln – itu sangat murah, memandangkan pelbagai ciri yang dimiliki oleh platform. Ini termasuk sambungan nama domain tersuai, sokongan profesional 24/7, peluang membuat laman web sandaran, hosting percuma, akses ke ratusan templat dan lain-lain.

Cuba uKit secara percuma

Bookmark – Pembina Laman Web Berasaskan AI Kanada

Bookmark - Pembina Laman Web Berasaskan AI Kanada

Bookmark – adalah pembangun laman web berasaskan AI Kanada kontemporari, yang menempati kedudukan yang layak dalam senarai perkhidmatan terbaik untuk pemuzik. Sistem ini dilengkapi dengan alat Reka Bentuk Kecerdasan Buatan, yang menjadikan semua kerumitan reka bentuk web minimum. Inilah yang paling penting bagi pemuzik, yang pengalaman reka bentuk webnya tidak mencukupi untuk pengembangan laman web berskala besar. Bookmark dilengkapi dengan senarai ciri-ciri mewah yang membuatnya menonjol daripada orang ramai. Ini termasuk:

 • Pembantu AIDA. Ini adalah sorotan pembangun laman web yang paling mengagumkan, yang secara automatik dapat membuat laman web pemuzik dalam masa beberapa minit. Cukup berikan data ini dan Pembantu Reka Bentuk Kecerdasan Buatan akan menghasilkan laman web yang menakjubkan dan lengkap dengan kandungan anda sendiri.
 • Enjin eCommerce. Pembina laman web membenarkan penggunaan modul eCommerce bersepadu, yang membolehkan anda mengatur dan kemudian menguruskan kedai web dengan berkesan untuk menjual produk anda (album, video / audio, aksesori, barang dan cenderamata untuk peminat).
 • Bahagian “Acara”. Bookmark memungkinkan untuk menambahkan sejumlah acara muzik / kumpulan muzik ke bahagian “Acara” yang sesuai yang dapat diakses di menu papan pemuka laman web anda. Di sinilah anda dapat memilih dan menyesuaikan blok dengan memberikan nama, keterangan, maklumat umum, lokasi acara anda (ini juga menunjukkan integrasi Peta Google), tarikh dan jangka masa, gambar berkaitan dll.
 • Integrasi Media Sosial. Platform ini membolehkan penyatuan saluran media sosial ke dalam laman web muzik anda melalui pengaktifan modul “Sosial”. Ini membolehkan anda dengan cepat menambah butang media sosial yang menghubungkan ke akaun anda di rangkaian sosial. Selain itu, anda boleh mengintegrasikan latar belakang video pilihan anda ke mana-mana halaman / bahagian projek anda untuk meningkatkan nilainya dan menarik minat pengguna.

Kos: Bookmark mempunyai pakej percuma seumur hidup. Kos rancangan berbayar sistem bermula dengan $ 11,99 sebulan dan mencapai $ 24,99 sebulan untuk langganan paling mahal. Pelan berbayar merangkumi sambungan domain percuma, penyimpanan tanpa had, halaman web dan lebar jalur, penyingkiran sepanduk iklan sistem, SEO lanjutan, sokongan premium, sambungan e-mel, perlindungan kata laluan, footer yang dapat disesuaikan dan kelebihan berguna lain.

Cuba Bookmark secara percuma

Gator – Pembina Laman Web yang Mudah Digunakan untuk Pemuzik

Gator - Pembina Laman Web yang Mudah Digunakan untuk Pemuzik

Gator – adalah pembangun laman web yang mudah digunakan untuk pemuzik, yang terutama menyasarkan pemula dan pengguna tersebut, yang tidak mahir dalam pembangunan laman web tetapi berhasrat untuk membuat laman web yang berkualiti. Menampilkan kemudahan penggunaan, antara muka intuitif, mudah editor drag-and-drop dan banyak ciri berguna, Gator pada masa ini tetap menjadi salah satu pembangun laman web yang paling popular dan mudah untuk memulakan dan menguruskan pelbagai jenis projek. Lihatlah beberapa sorotan platform yang paling mengagumkan sekarang:

 • Enjin eCommerce. Gator dilengkapi dengan enjin eCommerce bersepadu, yang membolehkan anda menambahkan kedai web ke laman web anda. Pemuzik boleh mendapat banyak manfaat dari ciri ini kerana memungkinkan untuk menjual CD, atribut muzik dan produk lain secara langsung di laman web. Oleh itu, para peminat, yang ingin membeli sesuatu dari anda, akan berpeluang untuk melakukannya dalam beberapa klik, dengan itu, menjimatkan usaha dan masa mereka. Pilihan seperti ini pasti akan memberi kesan positif terhadap pertumbuhan belanjawan anda.
 • HostGator. Pembina laman web dimasukkan ke dalam HostGator pakej, yang bermaksud bahawa semua laman web yang dibuat dengannya dihosting pada pelayan sistem secara lalai. Ciri ini cukup sesuai untuk pemuzik, yang memerlukan laman web dan tidak mahu mencari tuan rumah yang boleh dipercayai di tempat lain.
 • Platform Media Sosial. Pembangun laman web memungkinkan untuk menyisipkan kandungan dari rangkaian sosial yang popular seperti Facebook, Twitter atau Instagram. Sekiranya anda mempunyai akaun berkaitan muzik di rangkaian sosial ini, anda boleh mengintegrasikan perpustakaan gambar, suapan langsung dan butang media sosial ke dalam projek anda untuk memanfaatkan sepenuhnya.

Kos: Gator tidak mempunyai rancangan percuma atau percubaan percuma. Walau bagaimanapun, polisi penetapan harga agak sederhana untuk memenuhi keperluan dan kemampuan kewangan kebanyakan pengguna. Pembangun laman web mempunyai tiga langganan berbayar, yang harganya bermula dengan $ 3.84 / bln dan mencapai $ 9.22 / bln dengan syarat anda mendapat langganan dua tahun sekaligus. Perlu diingat bahawa sistem ini menawarkan pengembalian wang 45 hari penuh, jika ada sesuatu yang anda tidak berpuas hati dengan Gator.

Cuba Gator secara percuma

Pencipta IM – Pembina Laman Web Dalam Talian (Percuma untuk Organisasi Bukan Untung)

Pencipta IM - Pembina Laman Web Dalam Talian (Percuma untuk Organisasi Bukan Untung)

IM Creator – adalah pembangun laman web dalam talian generasi baru, iaitu percuma untuk organisasi bukan untung. Sistem ini membolehkan membuat dan mengurus pelbagai jenis projek, termasuk laman web untuk pemuzik. Pencipta IM mudah digunakan dan penuh dengan ciri. Ia terkenal dengan polisi penentuan harga yang berpatutan, penyunting laman web WYSIWYG yang mudah digunakan dan alat yang hebat yang dapat mengurangkan semua masalah pembinaan laman web. Sekiranya anda betul-betul memulakan laman web pemuzik / band dengan platform, berikut adalah senarai kebaikannya:

 • Platform eCommerce. Pembina laman web mempunyai integrasi sepenuhnya enjin eCommerce. Ini membolehkan anda membuat kedai web kecil dan menengah untuk meningkatkan penjualan dalam talian produk berkaitan muzik anda. Tidak diperlukan kemahiran pengekodan untuk memulakan kedai dalam talian dengan Pencipta IM. Cukup pilih templat dan ikuti cadangan untuk mendapatkan templat anda sendiri.
 • Blogging. Begitu juga, IM Creator membenarkan penyambungan a blog ke laman web pemuzik anda. Ini adalah salah satu kaedah terbaik dan paling berkesan untuk mempopularkan kreativiti anda, terus berhubung dengan peminat anda. Terserah anda untuk memilih dari beberapa templat blog, jenis, jenis struktur suapan berita dan parameter blog penting yang lain.
 • Sokongan pelbagai bahasa. Tawaran Pencipta IM sokongan pelbagai bahasa yang membolehkan pengembangan versi bahasa serba boleh di laman web anda. Itu adalah idea yang baik, mengenai tarikan peminat dari luar negara.
 • Pilihan Integrasi. Pembangun laman web memungkinkan untuk menyatukan pautan media sosial, Analitis Google, Peta Google serta widget dan tambahan lain yang memastikan prestasi laman web yang lebih baik dan aliran pelanggan yang lebih tinggi.
 • Templat Responsif untuk Pemuzik. IM Creator mempunyai salah satu koleksi templat moden profesional yang paling luas yang responsif secara lalai. Terdapat bahagian templat laman web Pemuzik / Kumpulan yang berasingan yang menawarkan sekumpulan tema menakjubkan yang dibuat khas untuk kategori pengguna ini.

Kos: IM Creator sememangnya percuma untuk kreatif, artis, pemuzik dan bukan keuntungan. Pada masa yang sama, langganan yang paling murah berharga $ 8 / bln dan ia sangat sesuai untuk usahawan, penyedia hosting dan penjual semula. Pelan ini merangkumi sambungan nama domain, ruang penyimpanan dan lebar jalur tanpa had, sokongan teknologi premium, fungsi eCommerce dan kelebihan lain.

Cuba Pencipta IM secara percuma

Bluehost – Hosting Laman Web Terbaik untuk Pemuzik

Bluehost - Hosting Laman Web Terbaik untuk Pemuzik

Bluehost – adalah hosting laman web terbaik untuk pemuzik, yang telah mendapat reputasi yang mengagumkan di seluruh dunia. Salah satu ciri platform yang paling menakjubkan adalah bahawa WordPress secara rasmi mengesyorkannya sebagai penyedia hosting yang paling dipercayai, penuh dengan ciri dan berpatutan yang terdapat di ceruk pengembangan web moden. Sistem ini pada masa ini memperkasakan lebih dari 5 juta laman web di pelbagai negara di dunia dan jumlah ini terus meningkat setiap bulan. Sekiranya anda mencari penyedia hosting yang boleh dipercayai, senarai ciri berikut mungkin berguna untuk digunakan:

 • Sokongan eCommerce. Platform ini membolehkan anda menjadi tuan rumah semua jenis kedai web muzik dengannya, menawarkan pelbagai projek eCommerce, aplikasi kelas atas, add-on dan widget. Panel kawalan intuitif sistem mudah dinavigasi, sementara platform itu sendiri memastikan kadar waktu operasi yang kuat, kelajuan muat halaman yang cepat, keselamatan dan fleksibiliti setiap projek yang dihoskan dengannya.
 • Akses Pasar. Bluehost membolehkan melayari pasaran terpadu dengan banyak aplikasi, menambah, skrip dan widget yang dapat meningkatkan prestasi laman web pemuzik anda.
 • Ciri Pemasaran dan SEO. Platform ini juga menawarkan strategi pemasaran dan SEO serba boleh yang meningkatkan keberkesanan promosi projek anda, penjanaan sasaran pengguna dan pertumbuhan keuntungan. Pakar Bluehost juga akan membantu anda dengan kandungan laman web dan pengurusan reka bentuk, PPC dan perkhidmatan migrasi laman web.

Kos: Anda tidak akan mendapat rancangan percuma yang ditawarkan oleh Bluehost. Sebaliknya, dasar harga penyedia hosting adalah wajar dan berpatutan untuk semua orang. Kos Pelan Asas termurah, yang memberikan keseluruhan rangkaian penyedia hosting, adalah $ 2.95 / bln. Ini sangat murah, yang sesuai dengan keperluan anggaran dan hosting laman web.

Cuba Bluehost Sekarang

Pokoknya

Laman web boleh menjadi alat yang mesti dimiliki untuk mana-mana pemuzik, tetapi hanya jika ini adalah projek yang dirancang dengan baik dengan fungsi yang maju. Mari kita hadapi kenyataan: jika anda seorang pemuzik, kemungkinan anda mempunyai asas asas pengaturcaraan yang cukup baik. Di sinilah pembangun laman web mula bermain. Sistem ini mudah, senang dan intuitif. Itulah sebabnya, mereka berfungsi dengan baik untuk pengguna yang tidak berpengalaman, membantu mereka merancang laman web yang luar biasa.

Senarai pembangun laman web untuk membuat laman web untuk pemuzik atau kumpulan muzik cukup mengagumkan, tetapi anda harus mengetahui ciri-ciri, kebaikan dan keburukan setiap perkhidmatan untuk membuat pilihan terbaik. Adalah masuk akal untuk menguji semua sistem yang disemak dalam siaran untuk memutuskan penyelesaian yang paling sesuai yang akhirnya anda akan berpuas hati.

Buat laman web secara percuma

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map