Penyedia Pelayan Dedikasi Terbaik

penyedia hosting pelayan berdedikasi terbaik


Istilah “pelayan khusus” bercakap dengan sendirinya. Ini bermaksud bahawa anda mempunyai pelayan anda sendiri untuk menghoskan laman web walaupun terdapat kerumitan atau lalu lintas. Ia sama sekali berbeza dengan yang biasa kita gunakan dari segi VPS atau penyelesaian hosting bersama.

Pelayan khusus tidak menampilkan lebar jalur, perkongsian masa CPU, RAM atau faktor khas lain. Ia hadir sebagai penyelesaian fleksibel yang mudah dikelola dan dioptimumkan sesuai dengan keperluan laman web sambil tetap responsif setiap saat.

Manfaat hosting khusus adalah bahawa ia memberikan lebih banyak alat pengurusan dan kawalan terhadap tetapan. Pengguna bebas untuk melaksanakan konfigurasi yang diperlukan. Kelebihan tambahan merangkumi sokongan dan penyelenggaraan yang berterusan pada setiap langkah. keselamatan digital, dll.

Kami Menguji 10 Penyedia Pelayan Dedikasi Terbaik:

 1. Bluehost – Penyedia Pelayan Dedikasi Terbaik di Dunia
 2. Hostpapa – Pelayan Dedikasi Terbaik di Kanada
 3. Hostgator – Pelayan Dedikasi Terbaik untuk WordPress
 4. Tapak Tapak – Pelayan dengan Panel Hosting Paling Mudah
 5. 1&1 Ionos – Pelayan Dedikasi Eropah Termurah
 6. Hetzner – Pelayan Dedicated Berasaskan Jerman Tinggi
 7. Liquidweb – Pelayan Dedicated Terurus di Amerika Syarikat
 8. OVH – Pelayan Dedicated Kuat dengan perlindungan DDoS
 9. FDC – Pelayan 10GBit Khusus dengan Jalur Lebar Tanpa Had
 10. Velia (Tuhan) – Windows Dedicated UK & Pelayan Linux

Penyelesaiannya lebih mahal jika dibandingkan dengan kemampuan hosting yang lain. Anda mesti bersedia membayar dari $ 50 hingga $ 150 sebulan untuk rancangan kemasukan.

Sudah tentu, ia seperti penyelesaian yang menjimatkan. Sebaliknya, ini mungkin merupakan pelaburan yang besar dalam kestabilan dan prestasi yang baik dari projek web masa depan anda walaupun terdapat kerumitan terutama jika mengambil kira beberapa faedah utama:

 • Pengurusan dan Kawalan Ringkas – Pelayan khusus adalah pilihan yang tepat untuk perniagaan yang memerlukan kawalan yang lebih besar terhadap kemudahan hosting dan pelayan mereka. Pengguna adalah satu-satunya yang mengawal keadaan. Mereka bebas mengkonfigurasi tetapan dan menguruskan elemen dasar sesuai dengan keperluannya dengan merujuk pada ruang cakera, RAM, jumlah CPU, dll..
 • Akses Pentadbir – Bayangkan bahawa anda telah memilih untuk hosting bersama. Anda tidak akan dapat mentadbirnya kecuali beberapa peluang pengurusan asas. Bagi pelayan khusus, pengguna mendapat akses dan keupayaan root sepenuhnya untuk membuang atau menukar perisian, memasang atau memadam program, melaksanakan tetapan khusus, dll..
 • Alamat IP yang unik – Fakta ini meminimumkan risiko orang lain menyenarai hitam alamat IP anda.

Skalabiliti, keselamatan digital yang ditingkatkan, kelajuan pantas, dan prestasi hebat – inilah faktor penting yang menjadikan pelayan khusus benar-benar bernilai menghabiskan wang itu. Sekarang, mari kita lihat dengan lebih dekat beberapa tawaran terbaik di pasaran.

Bluehost – Penyedia Pelayan Dedikasi Terbaik

Bluehost - Penyedia Pelayan Dedikasi Terbaik

Bluehost – adalah penyelesaian utama untuk sebarang jenis atau saiz laman web. Pelayannya yang berdedikasi dilengkapi dengan prestasi dan kelajuan yang hebat di samping kawalan total dan kekuatan maksimum. Platform ini memberikan banyak pilihan berguna yang terbahagi kepada tiga kategori utama: ciri asas, lanjutan dan pilihan. Semuanya datang sebagai sebahagian daripada rancangan yang dipilih. Beberapa ciri asas adalah seperti berikut:

 • Kelajuan maksimum – Platform ini menggunakan teknologi sumber terbuka seperti OpenStack. Kenyataan ini memastikan peningkatan fleksibiliti dan operasi laman web yang pantas.
 • CPanel yang diperbaiki – Bluehost cPanel adalah instrumen utama yang menyediakan akses root untuk pengguna maju yang menginginkan kawalan sepenuhnya ke atas pelayan. Pengguna boleh menggunakan panel untuk menambahkan penyimpanan hosting dengan cepat sekiranya diperlukan.
 • Sokongan Penyimpanan RAID Tahap 1 – Bluehost hanya menggunakan storan RAID pada pelayannya yang berdedikasi. Ia menghasilkan perlindungan data 100% berkat pemacu cermin. Ini adalah ciri eksklusif yang sukar anda temui di penyedia hosting lain.
 • Urus Pangkalan Data Anda – Keupayaan pengurusan pangkalan data membolehkan pengguna membuat semua pembetulan dan perubahan yang diperlukan secara langsung di pelayan.

Ciri tambahan termasuk pengurusan berbilang pelayan dan beberapa alat perlindungan penting seperti privasi domain, perlindungan spam, ciri SiteLock untuk melindungi laman web anda dari serangan penggodam dan utas digital.

Kos pelayan khusus Bluehost: Platform ini menawarkan tiga rancangan berbeza yang semuanya dilengkapi dengan sokongan 24 jam, domain percuma dan SSL, jaminan wang dikembalikan selama 30 hari. Pelan Standard adalah pakej kemasukan berharga $ 72.09 sebulan dengan kelajuan 2.3GHz, penyimpanan cermin 500GB, RAM 5GB dan hingga 3 alamat IP. Pelan yang dipertingkatkan dan premium masing-masing berharga $ 90.12 dan $ 108.15. Mereka dilengkapi dengan storan dan lebar jalur yang lebih banyak cermin serta alamat IP. Pengguna juga akan mendapat keuntungan dari kelajuan yang lebih tinggi menjadikan Bluehost merancang nilai yang baik untuk wang.

Cuba Bluehost Sekarang

Hostpapa – Pelayan Dedikasi Terbaik di Kanada

Hostpapa - Pelayan Dedikasi Terbaik di Kanada

HostPapa – adalah penyedia hosting yang berpusat di Kanada. Syarikat ini menyediakan pelbagai penyelesaian pelayan untuk keperluan yang berbeza. Mereka termasuk pakej berasingan untuk kedai dalam talian dan laman WordPress, serta hosting bersama dan khusus. Yang terakhir datang sebagai penyelesaian fleksibel untuk syarikat kecil dan syarikat mapan yang memerlukan sumber maksimum untuk projek mereka yang sedang berkembang.

Ciri utama Hostpapa merangkumi:

 • Tiga Pilihan Pelayan Khusus – pengguna boleh memilih daripada penyelesaian pelayan yang Dikelola Sendiri, Dikelola, dan Diuruskan Sepenuhnya. Di satu pihak, anda berpeluang menyempurnakan sendiri semua sumber hosting termasuk kemas kini, patch atau integrasi aplikasi. Sebaliknya, anda boleh menyerahkan semua penyelenggaraan dan sokongan kepada pasukan pakar Hostpapa. Mereka akan menguruskan semua kemas kini, pemantauan perisian, dan pengurusan sumber untuk anda.
 • Domain dan Tapak Tanpa Had – platform ini memungkinkan untuk menguruskan seberapa banyak domain dan projek langsung yang anda perlukan. Ciri ini sesuai dengan pemaju bebas dan pereka web yang ingin membuat laman web untuk pelanggan mereka dan juga untuk perusahaan yang berkembang dengan pelbagai projek dalam satu rangkaian.
 • Pencapaian keseluruhan – penyedia hosting mengaku memberikan masa operasi yang sempurna dan kelajuan pemuatan halaman yang rata-rata. Mengikut ujian terbaru, kadar uptime adalah 99.98%, yang pastinya merupakan hasil yang baik. Bagi kelajuan pemuatan halaman, kini sekitar 795 ms. Tidak setinggi yang diharapkan tetapi masih lebih baik jika dibandingkan dengan standard niche purata.
 • Keserasian dengan CMS yang berbeza – tidak kira jenis platform CMS yang anda gunakan. Sistem ini berfungsi dengan baik dengan semua sistem pengurusan kandungan yang popular termasuk WordPress, Joomla, Drupa, dan banyak lagi. Pengguna boleh merakam kedai digital kecil mereka serta mengembangkan pasaran antarabangsa atau laman web korporat berwajaran tinggi dengan struktur yang kompleks.
 • Sumber Tambahan – selain daripada pelayan yang diuruskan, pengguna dapat meningkatkan rencana mereka bila diperlukan dengan menghasilkan sumber pelayan tambahan pada bila-bila masa. Tambahkan CPU tambahan, memori tambahan atau I / O setiap kali anda memerlukannya dari papan pemuka intuitif.

Kos pelayan khusus HostPapa: HostPapa menawarkan pelbagai rancangan yang bermula dari $ 19.99 untuk penyelesaian pelayan kemasukan. Pelan permulaan merangkumi CPU 4 teras, storan SSD 60GB, pemindahan 1TB, dan lain-lain. Anda bebas untuk meningkatkan langganan bila-bila masa yang diperlukan terus dari cPanel dan memilih rancangan paling berkuasa berharga $ 249,99 sebulan dengan simpanan 1TB, CPU 12 teras , Pemindahan 8TB, dan ciri penting lain untuk menyokong dan mengekalkan projek dalam talian yang kompleks.

Lihat juga: Ulasan HostPapa.

Cuba HostPapa Sekarang

Hostgator – Pelayan Dedikasi Terbaik untuk WordPress

Hostgator - Pelayan Dedikasi Terbaik untuk WordPress

HostGator – adalah penyedia hosting yang berjaya menggunakan teknologi berasaskan awan untuk menyampaikan penyelesaian pelayan khusus yang canggih. Syarikat ini menyediakan alat pengurusan hosting yang sederhana dan persembahan maksimum yang dapat digunakan pengguna. Semua rancangan merangkumi kaedah keselamatan yang boleh dipercayai selain ciri tambahan untuk membuat dan menyelenggara laman web dari tanah.

Manfaat utama Hostgator adalah seperti berikut:

 • Prestasi yang dipertingkatkan – selain daripada keputusan ujian kelajuan A + dan waktu operasi 99.9%, Hostgator menggabungkan teknologi pemacu keras SSD dan HDD untuk memastikan prestasi laman web yang sempurna. Pendekatan sedemikian menghasilkan konfigurasi pelayan yang lebih fleksibel yang membolehkan anda mengurus sumber dengan paling berkesan. Lebih-lebih lagi, pengguna dapat menghasilkan penstrukturan lebih banyak dari panel kawalan.
 • Lebar Jalur Tidak terhad – penyedia hosting menjamin lebar jalur yang tidak dimeterai dalam setiap rancangan pelayan khasnya. Semua pelayan terletak di seluruh negara (di seluruh Amerika Syarikat) menampilkan pusat data Tier-3.
 • Keselamatan Maksimum – Hostgator menggunakan teknologi canggih untuk memastikan keselamatan 100%. Anda tidak perlu risau tentang kemas kini sistem atau aplikasi. Mereka akan ditangani secara automatik serta pemantauan, pengesanan, dan penghapusan kesalahan atau malware. Setiap pusat data mempunyai perlindungan DDoS selain firewall berasaskan IP.
 • Pembina Laman Web Tersuai – sistem ini mempunyai pembangun laman web WYSIWYG sederhana. Anda bukan sahaja dapat menghoskan projek yang ada tetapi juga membuat laman web baru tanpa kemahiran pengekodan. Ini memudahkan untuk membina pelbagai jenis laman web termasuk projek berasaskan kandungan atau eCommerce berkat integrasi dengan kaedah pembayaran utama, sistem pengurusan produk, dan banyak lagi.

Kos pelayan khusus HostGator: faedah utama di sini ialah platform ini mempunyai polisi pembayaran balik selama 30 hari. Sekiranya anda tidak menyukai pelayannya yang berdedikasi, anda mungkin akan mendapat kembali wang anda. Bagi harga rancangan, harganya sedikit lebih tinggi daripada rata-rata. Tiga pakej merangkumi pilihan pelayan Nilai, Kuasa, dan Enterprise masing-masing berharga $ 118.99, $ 138.99, dan $ 148.98 setiap bulan. Seperti yang telah kami nyatakan sebelumnya, setiap rancangan dilengkapi dengan lebar jalur yang tidak terhad.

Cuba HostGator Sekarang

SiteGround – Hosting Dedikasi Paling Mudah

SiteGround - Hosting Dedikasi Paling Mudah

Tapak Tapak – adalah platform yang memberikan gabungan penyelesaian hosting khusus dan cloud. Mereka dilengkapi dengan semua ciri, perisian dan program yang telah diinstal sebelumnya yang mungkin anda perlukan semasa mengendalikan laman web. Platform ini menyediakan mesin khusus kelas premium untuk menganjurkan sebarang projek web. Anda bebas menyesuaikan dan menguruskannya sendiri atau memilih bantuan profesional dalam menghadapi pakar Siteground. Ciri-ciri berikut direka untuk meningkatkan prestasi laman web dan memberikan lebih banyak fungsi:

 • Perkakasan Kelas Tinggi Terpilih – Pakar tapak telah merancang mesin khusus yang stabil yang menawarkan prestasi sempurna pada kelajuan yang lebih tinggi. Sistem ini menggunakan beberapa kemudahan pusat data terbaik untuk lokasi pelayan terbaik.
 • Jumlah Kawalan dan Skalabiliti – Platform ini dilengkapi dengan penyelesaian pelayan yang diuruskan sepenuhnya. Pengguna dapat melacak operasi mereka sepanjang masa, yang mengakibatkan pengambilan keputusan hampir serta penghapusan kerosakan.
 • Penjagaan Pelanggan VIP 24/7 – Pengguna selalu bergantung pada bantuan profesional melalui sembang langsung, telefon atau sistem tiket. Pasukan sokongan sentiasa ada untuk membantu setiap kali anda memerlukan pemulihan sistem atau diagnosis malware.

Kos pelayan khusus Siteground: Tiga rancangan Siteground utama tersedia untuk pelanggannya. Pelan Kemasukan bermula dari $ 219 sebulan sehingga storan 480GB, lebar jalur 10TB, Intel Xeon E3-1230 SSD berjalan pada kelajuan 3.20GHX dan faedah hebat yang lain. Pelan Power Server berharga $ 299 sebulan dan menawarkan kelajuan yang sedikit lebih tinggi pada sistem operasi yang sama dengan 4 core CPU 960GB SSD. Sekiranya sepertinya tidak mencukupi, rancangan Super Power adalah penyelesaian utama untuk projek web yang paling rumit dan berat. Pakej ini akan dikenakan bayaran $ 599 sebulan untuk menjamin kelajuan operasi maksimum pada 2.0GHZ dengan 2 x 6 core CPU dan 2 x 960GB SSD dengan sokongan storan RAID Level 1.

Lihat juga: Ulasan SiteGround.

Cuba SiteGround Sekarang

1&1 Ionos – Hosting Dedikasi Termurah

1 & 1 Ionos - Hosting Dedikasi Termurah

1&1 IONOS – adalah penyedia hosting khusus yang berpatutan. Ia mempunyai beberapa tawaran belanjawan yang hebat untuk projek yang tidak memerlukan peningkatan kemampuan atau kecepatan maksimum. Pada masa yang sama, platform ini memberikan semua ciri asas di luar kotak untuk memenuhi kehendak pengguna asas selain penyediaan percuma, peningkatan SSD dan banyak lagi. Teras 1&1 ciri Ionos merangkumi:

 • Sumber Kuat untuk Kelajuan Lebih Tinggi – Sistem ini menawarkan trafik tanpa had selain sambungan 1GB sesaat. Ini menghasilkan kelajuan laman web yang lebih tinggi dan pengalaman pengguna yang lebih baik. Lebih-lebih lagi, masa muat halaman mungkin mendapat peningkatan berkat HTTP / 2 protokol rangkaian.
 • Sarana Keselamatan Lanjutan – Sistem ini secara automatik dapat menempatkan pengawal keselamatan digital sekiranya terdapat risiko serangan DDoS. Semua data anda selamat, seperti 1&1 Ionos membuat sandaran automatik biasa untuk menyimpan salinan fail laman web anda.
 • Aplikasi Mudah Alih Hosting – ciri hebat untuk memastikan akses cepat dan mudah ke Panel Kawalan terus dari peranti mudah alih sama ada tablet atau telefon pintar. Yang anda perlukan hanyalah memuat turun aplikasi Pengurus Hosting IONOS dan mengurus hosting khusus anda walaupun berada di lokasi.

1&1 kos pelayan khusus Ionos: 1&1 Ionos mendakwa sebagai penyedia pelayan khusus bajet. Rancangannya lebih murah jika dibandingkan dengan perkhidmatan lain dari senarai kami. Pelanggan boleh memilih dari empat pakej SSD / NVMe yang berbeza dari $ 70 hingga $ 280 sebulan. Rancangan itu menggunakan pelbagai sistem operasi dengan peningkatan kelajuan turbo hingga 4.2GHX, penyimpanan 1TB dan RAM 64GB.

Semua rancangan walaupun harganya termasuk domain percuma dan SSL, perlindungan SiteLock, dan beberapa ciri lain. Pengguna juga boleh beralih ke rancangan HDD. Mereka sedikit lebih murah walaupun masih tidak dapat menyediakan kemudahan yang mencukupi untuk projek web besar.

Lihat juga: 1&1 kajian IONOS.

Cuba 1&1 IONOS Sekarang

Web Cecair – Pelayan Dedikasi Terurus di Amerika Syarikat

Web Cecair - Pelayan Dedikasi Terurus di Amerika Syarikat

Liquid Web – adalah salah satu penyedia hosting Amerika yang paling lama beroperasi dan mempunyai reputasi. Syarikat ini telah berada di pasaran sejak tahun 1997. Syarikat ini berjaya membina reputasi yang baik di kalangan pelanggan berkat pilihan pelayan khusus yang diuruskan sepenuhnya, jaminan masa operasi 100%, cara keselamatan yang ditingkatkan, dan sekumpulan ciri tambahan untuk mewujudkan dan mempromosikan kehadiran dalam talian anda.

Inilah yang anda dapat dengan setiap pelan pelayan khusus Web Cecair:

 • Kemudahan penggunaan – sistem telah memperkenalkan panel kawalan Sync Pro yang nampaknya merupakan alat kawalan yang mudah dan intuitif. Pengguna boleh menyiapkan pelayan mereka, menaik taraf rancangan, mengurus domain dan laman web, mengintegrasikan aplikasi, dan banyak lagi dari satu cPanel tanpa kemahiran khusus. Anda boleh menguruskan beberapa puluhan domain dan laman web dengan mudah pada masa yang sama.
 • Prestasi Padu – Web Cecair menjamin 100% masa operasi. Kami tidak berpeluang untuk memeriksa sama ada ia benar. Apa yang kami tahu, adalah bahawa platform menggunakan pelayan penyewa tunggal yang disesuaikan sepenuhnya untuk digunakan dengan Windows dan Linux. Pemacu keras SSD memastikan prestasi dan kelajuan yang lebih baik serta sokongan penuh untuk versi PHP 7 dan integrasi dengan Ngnix.
 • Pelayan Dedikasi Terurus – pengguna boleh memilih dari pelayan solo atau dual-pemproses. Setiap rancangan hosting tersedia dalam tiga variasi yang berbeza. Ini termasuk pakej yang diuruskan sendiri, diurus sendiri, dan diuruskan sepenuhnya yang dapat ditingkatkan atau ditingkatkan setiap ikatan yang anda perlukan. Kendalikan tetapan pelayan atau serahkan kepada pasukan pakar Web Cecair.
 • Ciri Tambahan – pilihan tambahan termasuk pemindahan domain percuma dan migrasi laman web. Kit keselamatan yang diperluas dilengkapi dengan kaedah tambahan seperti sandaran Guardian, proses pemulihan laman web yang mudah, penyimpanan data di luar sistem, dan banyak lagi alat untuk memastikan laman web anda selamat.

Kos pelayan khusus Web Cecair: tiga kategori pelayan khusus yang berbeza-beza bergantung pada lokasinya. Sebagai contoh, pelayan AS dan Barat AS (Michigan dan Arizona) lebih cenderung sesuai dengan proses yang berpusat di AS. Mereka masing-masing mempunyai 6 rancangan berbeza, sementara harganya sama dan berkisar antara $ 199 hingga $ 549 sebulan. Sekiranya anda memerlukan penyelesaian berasaskan EU dengan pelayan yang terletak di Amsterdam, Belanda, anda boleh memilih dari hanya tiga rancangan berharga dari $ 249 hingga $ 439 sebulan.

Cuba Web Cecair Sekarang

OVH – Pelayan Dedicated Kuat dengan perlindungan DDoS

OVH - Pelayan Dedicated Kuat dengan perlindungan DDoS

OVH – adalah salah satu penyedia hosting Eropah terbesar dengan 28 pusat data yang terletak di seluruh dunia. Platform ini menawarkan ketahanan pelayan, prestasi hebat, keselamatan yang dipertingkatkan untuk pencegahan serangan DD0S dan banyak lagi. Pengguna boleh memilih dari 6 penyelesaian pelayan yang berbeza yang disesuaikan untuk memenuhi keperluan yang berbeza dari segi kepintaran.

Berikut adalah beberapa faedah utama yang dimiliki pelayan khusus OVH:

 • Kapasiti Storan Terurus – setiap rancangan pada mulanya dilengkapi dengan penyimpanan 500GB. Ruang cukup untuk menyimpan fail laman web secara bebas dari pelayan. Selain itu, pengguna bebas untuk meningkatkan kapasitas tersebut berdasarkan permintaan dari dashboard.
 • Trafik Tanpa Had – anda boleh mendapat keuntungan dari lalu lintas masuk dan keluar tanpa had yang percuma. Kapasiti minimum adalah 500 Mbit / s dan dapat ditingkatkan bila diperlukan. Walau bagaimanapun, anda mungkin perlu membayar pusat data tambahan yang terletak di Asia Pasifik.
 • Pemasangan Automatik – OVH memastikan pengedaran satu klik melalui panel kawalannya yang disesuaikan. Selain itu, setiap penyelesaian pelayan serasi dengan sistem operasi utama yang merangkumi bukan sahaja Windows dan Linux tetapi juga Ubuntu, Debian, dan beberapa yang lain.
 • Keselamatan DDoS – platform menggunakan teknologi canggih untuk memastikan perlindungan DDoS mewah. Penyelesaian keselamatan optimum dirancang untuk melawan serangan yang paling canggih dan kompleks. Mereka termasuk infrastruktur VAC untuk mengurangkan lalu lintas, perlindungan mitigasi L7 untuk projek permainan, rangkaian firewall, dan banyak lagi.

Kos pelayan khusus OVH: syarikat kini menawarkan 6 rancangan berbeza. Mereka termasuk Rise ($ 65/06 sebulan, Lanjutan ($ 81.33 sebulanInfrastruktur ($ 105,69), Penyimpanan ($ 86.75 sebulan), HG ($ 25.99 sebulan), dan Permainan ($ 95.12 sebulan) pilihan pelayan khusus.

Cuba OVH Sekarang

FDC – Pelayan 10GBit Khusus dengan Jalur Lebar Tanpa Had

FDC - Pelayan 10GBit Khusus dengan Jalur Lebar Tanpa Had

FDC – adalah penyedia hosting yang dikenali dengan 20 pelayan yang terletak di Amerika Syarikat dan Eropah. Ditubuhkan pada tahun 2003, syarikat ini menyediakan web hosting serta pelbagai perkhidmatan peribadi tambahan.

Platform ini menawarkan uptime 99,995% selain tulang belakang 10Tbps bersama dengan lebar jalur dan sambungan Internet tanpa had. Pengguna boleh memilih dari belanjawan hingga penyelesaian pelayan khusus yang besar bergantung pada sumber yang diperlukan.

Berikut adalah beberapa ciri FDC teras:

 • Lebar Jalur Tidak terhad – setiap pelayan FDC dilengkapi dengan lebar jalur yang tidak dimeterai. Juga, pengguna boleh mendapat keuntungan dari penyediaan percuma serta lalu lintas keluar dan masuk tanpa had yang percuma kecuali Asia. Di sinilah anda perlu memilih pilihan pelayan Asia Special.
 • Prestasi Maksimum – syarikat itu mempunyai 20 pusat data yang terletak di Eropah, Asia, dan Amerika Syarikat. Ia menjanjikan waktu operasi hampir sempurna yang kini 99,995%. Sekiranya anda memerlukan kepekaan maksimum, pilih pakej besar yang mempunyai tulang belakang 20 + Tbps.
 • Pilihan Percuma – setiap pelanggan mendapat reboot percuma selain sesi pemasangan semula dengan kos sifar. Ruang alamat IPv6 juga termasuk dalam harga pelan.

Kos pelayan khusus FDC: semua rancangan dibahagikan kepada 3 kategori utama. Yang pertama adalah (R) Evolution dengan pelayan yang menampilkan lebar jalur sehingga 100GE. Harga di sini antara $ 999 hingga $ 9,999 sebulan. Kategori kedua merangkumi tawaran dari pilihan Pelayan Anggaran berharga dari $ 199 hingga $ 499 sebulan. Untuk pelayan besar-besaran, anda perlu membayar antara $ 1199 dan $ 2999 sebulan.

Cubalah FDC Sekarang

Velia (Godaddy) – Windows Dedicated UK & Pelayan Linux

Velia (Godaddy) - Pelayan Windows & Linux Khusus UK

Velia – adalah syarikat yang berpangkalan di Jerman yang kini menjadi sebahagian daripada platform GoDaddy. Ia menempatkan lebih daripada 7000 pelayan khusus untuk 5,000+ pelanggan dan rakan niaga. Berasal dari Jerman, ia mempunyai pusat data yang terletak di berbagai belahan dunia. Velia menggunakan teknologi canggih untuk memberikan daya dan prestasi maksimum, pilihan pelayan yang selamat dan sokongan menyeluruh.

Ciri-ciri utama termasuk:

 • Prestasi yang dipertingkatkan – setiap pelayan dilengkapi dengan Backbone 200+ GBit / s untuk memastikan laman web tanpa gangguan berjalan semasa puncak lalu lintas.
 • Kelenturan – pemasangannya sangat mudah. Yang anda perlukan hanyalah memilih OS yang anda gunakan dan menyelesaikan proses pengedaran.
 • Infrastruktur Berskala – pengguna bebas menambahkan lebih banyak sumber ke pelayan mereka serta membuat rangkaian VLAN yang selamat yang menghubungkan beberapa pelayan pada masa yang sama.
 • Sokongan sepanjang masa – pengurus sokongan dan pakar pusat data tersedia 24/7. Mereka akan membantu menyelesaikan sebarang masalah teknikal secara langsung dengan pengguna.

Kos pelayan khusus Velia: dasar harga berbeza dari yang biasa kita gunakan. Tawaran pelayan terbahagi kepada beberapa kategori mengikut lokasi pusat data global. Pengguna boleh memilih dari Eropah (Perancis dan JermanAmerika Syarikat (Louis, Miami, dan LA), dan pusat data prestasi China yang terletak di Hong Kong. Setiap lokasi dilengkapi dengan beberapa rancangan dan harga mulai dari $ 49 hingga $ 359 sebulan.

Cuba Velia Sekarang

Pokoknya

Memilih pelayan khusus bermaksud memilih fleksibiliti dan skalabiliti. Pilihan seperti itu adalah pertaruhan terbaik bagi syarikat dan laman web yang menghargai kestabilan, kelajuan, dan prestasi maksimum. Pengguna dapat mengawal sepenuhnya kemudahan hosting mereka dengan peluang untuk mengatur konfigurasi dan pentadbir pelayan yang diperlukan pada bila-bila masa.

 • Bluehost adalah penyelesaian pelayan # 1 dengan kit keselamatan yang diperluas. Platform ini menunjukkan hasil yang stabil dan tahan lama berkaitan dengan prestasi. Selain itu, ia mudah digunakan dan malam yang baik untuk pengguna tanpa kemahiran khas.
 • HostPapa adalah penyedia hosting dengan hingga tiga tawaran hosting khusus yang berbeza. Pengguna boleh mengawal kemudahan pelayan mereka dan juga aset laman web. Sistem ini adalah pertaruhan terbaik untuk menguruskan pelbagai projek dengan sumber yang mencukupi.
 • HostGator adalah salah satu pelayan khusus yang paling berpatutan yang disediakan tanpa menjejaskan prestasi. Pengguna boleh bergantung pada lebar jalur tanpa had dengan setiap rancangan digabungkan dengan kelajuan maksimum, kaedah keselamatan canggih dan rancangan yang berpatutan.

Bagi penyedia hosting yang lain, mereka boleh menggunakan cara yang berbeza bergantung pada keperluan projek dan ciri tambahan yang mungkin anda perlukan dalam jangka masa panjang. Yang perlu anda lakukan adalah menentukan berapa banyak kuasa dan kelajuan yang diperlukan oleh projek masa depan anda. Jumlah tawaran pasti akan membolehkan anda memilih platform terbaik yang memenuhi anggaran dan keperluan anda.

Cubalah Bluehost Dedicated Sekarang

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map