Penyedia Perkhidmatan Cloud Hosting Terbaik

Perisian Pembina Laman Web Luar Talian Terbaik


Cloud hosting adalah alternatif yang baik bagi mereka yang tidak ingin terikat dengan satu pelayan. Sistem ini berfungsi sebagai pelayan maya menggunakan sumber yang berbeza untuk mengeluarkan sumber yang diperlukan untuk menyimpan laman web ini. Kelebihan utama penyelesaian awan adalah bahawa projek anda tidak akan pernah hancur sekiranya pelayannya tidak berfungsi. Sebagai peraturan, ia mempunyai rangkaian pelayan untuk memastikan prestasi sempurna apa pun yang berlaku.

Walaupun cloud hosting sedikit lebih mahal jika dibandingkan perkhidmatan hosting bersama, ia memberikan keseimbangan yang baik antara daya dan kemampuan. Pengguna boleh memilih daripada puluhan tawaran yang terdapat di web. Memilih yang betul mungkin kelihatan seperti cabaran besar.

Kami Menguji 10 Penyedia Perkhidmatan Hosting Cloud Terbaik:

 1. Bluehost – Penyedia Hosting Awan Terbaik
 2. Hostpapa – Penyedia Hosting Awan Amerika # 1
 3. Hostinger – Penyelesaian Cloud Hosting Termurah
 4. Web Cecair – Hosting Terurus sepenuhnya untuk Perniagaan
 5. HostGator – Pengehosan Awan Terurus sepenuhnya
 6. 1&1 IONOS – Hoster Eropah Paling Popular
 7. GoDaddy – Hosting Bertenaga AWS
 8. iPage – Hosting VPS Berasaskan Awan yang disesuaikan
 9. A2Hosting – 20X Cloud Hosting Lebih Cepat
 10. InMotion – Zero-Downtime Hosting

Faktor utama yang perlu dipertimbangkan semasa memilih penyedia hosting-awan termasuk harga dan ciri yang diberikannya. Pada masa yang sama, pengguna harus mempertimbangkan beberapa aspek asas yang meliputi:

 • Lebar jalur – jumlah lebar jalur menentukan berapa banyak maklumat yang dapat disampaikan oleh laman web anda melalui penyambungan pelayan dan juga kelajuan perjalanannya. Semakin banyak lebar jalur yang anda miliki, semakin baik prestasi laman web anda yang akan ditunjukkan walaupun trafiknya sangat tinggi.
 • Ram – memori akses rawak adalah otak digital hosting awan. Sekiranya laman web anda perlu menangani banyak proses pada masa yang sama, anda seharusnya mencari RAM yang ditingkatkan untuk merangkumi beberapa gigabait bergantung pada fungsi laman web.
 • OS – Cloud hosting bergantung pada sistem operasinya. Ini mempengaruhi semua proses penting dan menguruskan infrastruktur pelayan maya. Dengan kata lain, sistem operasi awan adalah jantung maya yang mengendalikan proses eksekutif serta sumber perisian dan perkakasan belakang.

Yang disebutkan di atas adalah beberapa aspek asas. Sekarang kita akan melihat lebih dekat tawaran dan ciri hosting cloud terbaik yang mereka bawa.

Bluehost – Hosting Awan Terbaik

Bluehost - Hosting Awan Terbaik

Bluehost – adalah penyelesaian hosting awan terbaik. Ia hadir sebagai platform yang mudah digunakan dengan pelbagai sumber untuk memberikan daya dan prestasi yang luar biasa kepada pengguna akhir. Pelanggan akan mendapat keuntungan dari persekitaran hosting yang selamat dan dikendalikan sepenuhnya di samping kelajuan dan skalabiliti terbaik:

 • Persembahan – Ujian terbaru menunjukkan kadar uptime hampir sempurna sehingga 99,99%. Pada masa yang sama, platform nampaknya salah satu yang terpantas di pasar dalam hal kecepatan memuat halaman. Kadar kelajuan purata ialah 424ms.
 • Perkhidmatan Penyelenggaraan Rendah – sistem menyimpan cermin data di pelbagai peranti. Sekiranya salah satu dari mereka jatuh sekiranya berlaku masalah, yang lain akan mengambil kendur sehingga kesalahan itu dihilangkan. Platform ini mengeluarkan sumber daya yang mencukupi untuk memastikan kelajuan dan prestasi yang hebat walaupun terdapat trafik dan kemungkinan kerosakan.
 • Kelayakan WordPress – Walaupun kita berbicara tentang hosting awan, kita tidak boleh terlepas kenyataan bahawa Bluehost adalah penyedia hosting berorientasikan WP terbaik. Pelanggan boleh mendapat keuntungan dari a satu kali penyediaan WP selain peningkatan automatik, tema WP, plugin, add-on, dll.
 • Pelanjutan Pelan Ringkas – Bluehost memudahkan anda menukar antara rancangan setiap kali projek anda memerlukan lebih banyak keupayaan. Yang anda perlukan hanyalah meningkatkan pembayaran mengikut rancangan baru dan mula menggunakannya sekaligus.

Kos Pengehosan Awan Bluehost: Mereka termasuk rancangan Basic, Plus, Choice Plus dan Pro dengan RAM hingga 6GB dan beberapa pilihan penyimpanan SSD masing-masing berharga $ 7,99, $ 10,99, $ 14,99 dan $ 23,99 sebulan. Anda boleh memanfaatkan diskaun tambahan dan menjimatkan beberapa dolar jika membayar terlebih dahulu selama 24 atau 36 bulan.

Cuba Bluehost Sekarang

Hostpapa – Penyedia Hosting Awan Amerika # 1

Hostpapa - Penyedia Hosting Awan Amerika # 1

HostPapa – adalah salah satu penyedia hosting bebas berpusat di Amerika yang terbaik. Ia memberikan beberapa penyelesaian pelayan bergantung pada projek yang ingin anda lancarkan. Pengguna boleh memilih dari hosting bersama dan khusus selain pakej yang dioptimumkan WP serta kemudahan pelayan yang berasingan untuk keperluan eCommerce. Syarikat ini menggunakan teknologi berasaskan awan dan mempunyai prestasi yang baik. Ciri-ciri utamanya adalah seperti berikut:

 • Kemudahan penggunaan – platform ini sangat mudah digunakan. Anda tidak perlu menjadi pakar. CPanel yang ringkas memudahkan anda mengetahui bagaimana sistem ini berfungsi. Pengguna dapat menguruskan semua instrumen dan perkhidmatan dari satu papan pemuka tanpa perlu beralih antara skrin yang berbeza.
 • Platform Kitaran Penuh – HostPapa bukan sahaja penyedia hosting. Ini adalah platform yang dibuat untuk membolehkan anda membina, melancarkan, dan menyelenggara projek langsung anda. Sistem ini menawarkan pakej penanda khas yang mengandungi instrumen e-mel untuk perniagaan dan juga alat membina laman web.
 • Pembina Laman Web Tersuai – membina laman web siap pakai menggunakan penyunting laman web seret dan lepas intuitif dengan susun atur yang telah dirancang dan alat penyesuaian yang mudah. Tidak ada kemahiran pengekodan yang diperlukan.
 • Prestasi Padu – HostPapa adalah pilihan yang baik dari segi prestasi dan kestabilan laman web. Platform ini telah melakukan kadar uptime 99.98% selama 24 bulan terakhir di samping kelajuan memuat halaman 759ms.
 • Ciri Percuma – setiap pengguna mendapat domain 1 tahun percuma. Penyulitan SSL. Lebar jalur yang tidak terhad, penghijrahan laman web atau pemindahan domain juga termasuk dalam harga.
 • Penyelesaian Pelayan Hijau – HostPapa adalah penyedia hosting 100% hijau. Ini bermaksud bahawa platform ini menggunakan sumber tenaga yang boleh diperbaharui yang merangkumi tenaga suria dan angin untuk menyampaikan kemudahan hosting kepada pengguna akhir.
 • Pelayan untuk eCommerce – jika anda perlu menghoskan kedai digital anda, anda boleh memilih rancangan hosting Kedai Dalam Talian yang berasingan. Ia direka untuk kedai-kedai dengan pelbagai saiz. Anda mungkin menjual produk tanpa had semasa pasukan HostPapa sedia membantu dengan konfigurasi kedai.

Kos hosting awan HostPapa: terdapat tiga rancangan asas yang dapat ditingkatkan apabila diperlukan. Pengguna pada mulanya boleh memilih dari Pemula ($ 3.95 / bulan, Perniagaan ($ 3.95 / bulan, dan rancangan Business Pro ($ 12/95 / bulan). Harga pembaharuan pada amnya lebih tinggi. Oleh itu, pastikan anda memeriksa harga terlebih dahulu. Terdapat juga hosting VPS yang boleh menelan belanja pengguna hingga $ 299.49 bergantung pada sumbernya. Sekiranya anda mencari penyelesaian eCommerce, harganya antara $ 19,99 dan $ 139,99 sebulan.

Lihat juga: Ulasan HostPapa.

Cuba HostPapa Sekarang

Hostinger – Penyelesaian Cloud Hosting Termurah

Hostinger - Penyelesaian Cloud Hosting Termurah

Hostinger – adalah penyedia penyelesaian pelayan berkualiti dengan pelbagai rancangan hosting awan yang berpatutan untuk dipilih. Syarikat ini sudah lebih 15 tahun berada di pasaran. Ia mempunyai reputasi yang baik di kalangan pengguna, pakej hosting dan alat yang fleksibel untuk mengoptimumkan prestasi laman web anda. Ciri-ciri terasnya adalah seperti berikut:

 • Kelajuan dan Kawalan Muktamad – Pakar Hostinger akan mengurus pengurusan dan konfigurasi pelayan. Yang anda perlukan adalah memilih rancangan dan merasai kelebihan kelajuan 3x lebih tinggi. Pelawat anda pasti akan menghargai masa memuatkan halaman yang hampir sekejap. Anda juga dapat menangani proses pengurusan melalui panel kawalan tanpa menjadi pakar teknikal.
 • Keupayaan Sambungan – sistem ini mempunyai banyak ruang untuk pertumbuhan dan pengembangan. Anda boleh melancarkan projek kecil dengan rancangan kemasukan dan kemudian beralih ke penyelesaian yang lebih berskala dengan hanya satu klik. Anda sentiasa boleh bergantung pada pakej yang lebih hebat kerana projek anda semakin besar.
 • Lebih Laju dengan Pengurus Cache – Hostinger mempunyai teknologi cache terpadu yang meningkatkan kelajuan laman web. Ini pasti akan memberi kesan positif pada peringkat SEO laman web anda, pengalaman pelanggan dan aspek penting yang lain.
 • Pengaktifan Satu Klik – cloud hosting sangat mudah untuk dikumpulkan dan diaktifkan. Prosesnya tidak memerlukan kemahiran khas. Cukup klik butang dan dapatkan dalam talian.
 • Urus Sumber Anda – walaupun Hostinger menggunakan sumber maya terpencil, pengguna masih mempunyai kawalan penuh terhadap semua keadaan, had, dan lain-lain selain IP khusus.

Kos hosting awan Hostinger: platform ini dilengkapi dengan 3 penyelesaian cloud-hosting yang pantas. Ia merangkumi pakej Startup, Professional dan Global. Ketiga-tiga rancangan dilengkapi dengan lebar jalur yang tidak terhad dan alamat IP khusus. Pelan Permulaan berharga $ 7.45 sebulan dengan ruang 40GB dan RAM hingga 3 GB. Pelan Profesional akan menelan belanja $ 14.95 sebulan dengan ruang 80GB dan RAM hingga 6 GB. Harga pelan Global bermula dari $ 37.00 dengan ruang 200GB dan RAM hingga 16 GB.

Lihat juga:
Ulasan Hostinger.
Perbandingan Hostinger vs Bluehost.

Cuba Hostinger Sekarang

Web Cecair – Hosting Terurus sepenuhnya untuk Perniagaan

Web Cecair - Hosting Terurus sepenuhnya untuk Perniagaan

Liquid Web – adalah syarikat hosting yang berpusat di AS dengan 4 pusat data yang terletak di Amerika Syarikat dan Eropah. Platform ini menawarkan penyelesaian pelayan yang mantap yang terdapat dalam tiga pilihan utama. Pengguna boleh memilih dari pakej hosting yang dikendalikan sendiri, diurus sepenuhnya, dan termasuk cPanel untuk memanfaatkan sumber yang disediakan. Sistem ini menggunakan teknologi canggih untuk memberikan fleksibiliti maksimum baik anda hanya memikirkan untuk melancarkan permulaan atau sudah menjalankan perniagaan yang mapan.

Ciri-ciri utamanya adalah seperti berikut:

 • Persembahan Hebat – Liquid Web adalah pemilik tunggal pusat datanya yang terletak di bahagian yang berlainan di dunia. Syarikat menjanjikan kadar upah 100% berkat infrastruktur canggihnya yang mempunyai tahap perkhidmatan (SLA) perjanjian, pemampatan gambar automatik, penyimpanan SSD, dan ciri lain yang memastikan prestasi hebat.
 • Keamanan dan Kepantasan yang ditingkatkan – sistem menggunakan instrumen terkini untuk memastikan keselamatan dan kelajuan yang dipertingkatkan. Ini termasuk integrasi Cloudflare, Akami CDN, dan pengimbang beban yang menjamin operasi laman web yang stabil. Cara keselamatan yang penting termasuk pencegahan dan pengesanan serangan DDoS, persekitaran FireWall, awan, dan sandaran di luar laman web, dll..
 • Hosting untuk WP dan WooCommerce – Web Cecair memberikan sumber yang kuat untuk menjadi tuan rumah laman web WP anda yang mempunyai kapasiti 75% lebih tinggi kerana pengurangan permintaan. Projek eCommerce akan mendapat manfaat daripada integrasi Jilt – alat untuk mengurangkan pengabaian troli. Penghijrahan kedai percuma, pemalam kedai web dan tema disertakan dalam pakej.
 • Pengurusan Pelayan Mudah – platformnya mudah digunakan. Pengguna boleh mendapat keuntungan dari hosting berasaskan cloud yang dikendalikan sepenuhnya dengan peluang untuk menambahkan blok penyimpanan tambahan atau memuat turun add-on. Atau mereka mungkin bergantung sepenuhnya pada pakej yang dioptimumkan tanpa gangguan WP. Tidak kira apa yang anda pilih, cPanel memberikan kawalan penuh ke atas aset dan sumber.

Kos hosting awan Web Cecair: rancangan hosting boleh dibahagikan kepada dua kumpulan. Yang pertama adalah untuk individu yang mempunyai laman web atau kedai sederhana. Ini mengandungi tiga rancangan utama: VPS berprestasi tinggi dengan akses root berharga $ 15 sebulan ditambah dengan rancangan WP dan WooCommerce masing-masing berharga $ 19 / bulan. Kumpulan kedua adalah untuk syarikat yang mapan dan syarikat yang baru berkembang. Di sini anda boleh memilih pakej khusus dan VPS, kumpulan hosting untuk pengurusan pelbagai laman web, pelayan dengan prestasi yang lebih tinggi, rancangan WooCommerce yang dikendalikan, dll..

Cuba Web Cecair Sekarang

HostGator – Pengehosan Awan Terurus sepenuhnya

HostGator - Pengehosan Awan Terurus sepenuhnya

HostGator – adalah platform berasaskan awan yang memberikan penyelesaian hosting yang cepat dan selamat kepada pemilik laman web. Kelebihan utamanya ialah anda mengawal kemudahan hosting sementara sistem menggunakan teknologi berasaskan awan untuk mencegah kemungkinan kerosakan atau turun menggunakan beberapa pelayan boleh pada masa yang sama. Ia mudah digunakan dan dikendalikan selain sokongan sepanjang masa. Ciri hosting utama adalah seperti berikut:

 • Persembahan bagus – ujian terbaru menunjukkan kelajuan A +. Platform ini mempunyai pelayan di lokasi yang berbeza termasuk AS, di mana ia menunjukkan hasil yang sangat baik menurut pemeriksaan Bitcatcha.
 • Waktu Kerja yang Hebat – HostGator telah terbukti menjadi salah satu penyedia hosting terbaik merujuk pada kadar uptime, yang saat ini 100% berkat penyelesaian pelayan berasaskan cloud yang dilaksanakan.
 • Penyelesaian Pelayan Fleksibel – sistem memberikan penyelesaian hosting untuk keperluan yang berbeza. Pengguna boleh memilih dari WordPress yang dioptimumkan, VPS dan hosting khusus.
 • Kemudahan penggunaan – sistem ini mempunyai cPanel sendiri yang berbeza dari papan pemuka bata-ke-mortar biasa dengan banyak tetapan yang sukar dipahami. Sistem yang dapat dikendalikan sepenuhnya dilengkapi dengan alat umum dan tambahan di satu tempat yang memudahkan pengguna untuk menyempurnakan hosting serta memerhatikan pengukuran prestasi laman web utama.
 • Penghijrahan Tapak – sistem ini mempunyai pasukan migrasi tersuai yang akan membantu memindahkan laman web yang sudah ada dari satu hosting ke yang lain. Perkhidmatan ini juga merangkumi pemindahan nama domain yang sudah didaftarkan.
 • Skalabiliti – HostGator cukup fleksibel untuk membuat peningkatan yang diperlukan. Pengguna boleh mengubah rancangan dengan satu klik untuk memilih pakej dengan lebih banyak kapasiti dan aset yang lebih baik sekiranya berlaku peningkatan lalu lintas. Sistem ini memastikan penghijrahan antara rancangan dengan lancar.
 • Ciri-ciri keselamatan – platform mengendalikan kemas kini sistem secara automatik. Tidak perlu kawalan manual. Penyedia hosting menggunakan teknologi terkini untuk mengesan dan menghilangkan kemungkinan ancaman digital.

Kos hosting awan HostGator: Mereka termasuk rancangan Starter, Premium, dan eCommerce yang masing-masing berharga $ 3,46 / bulan, $ 5,39 / bulan, dan $ 8,30 / bulan. Semua rancangan merangkumi domain percuma dan SSL percuma.

Lihat juga: Ulasan HostGator.

Cuba HostGator Sekarang

1&1 IONOS – Hoster Eropah Paling Popular

1 & 1 IONOS - Hoster Eropah Paling Popular

1&1 IONOS – adalah penyedia hosting platform hosting awan yang berjaya menerapkan model bayar-sebagai-anda-gunakan. Ciri utama di sini adalah bahawa semua sumber yang digunakan dikhaskan untuk pengguna tertentu. Anda bebas menimbangnya berdasarkan permintaan. Penyediaan pelayan mengambil masa sekitar 55 saat untuk mengkonfigurasi dan melancarkan. Prestasi yang baik akan memastikan kelancaran operasi aplikasi atau laman web walaupun banyak lalu lintas.

Kunci 1&1 kelebihan IONOS merangkumi:

 • Persediaan Cepat – untuk memulakan dengan pelancaran pelayan baru, anda memerlukan kurang dari satu minit. Pengguna berpeluang mengkonfigurasinya dan membuat infrastruktur hosting siap sedia dengan kapasiti yang diperlukan.
 • Keserasian 100% – pengguna bebas memilih perisian atau sistem operasi apa pun. Pergi ke panel kawalan dan cari aplikasi dan templat pelayan tambahan yang akan dilancarkan dengan satu klik.
 • Kemudahan penggunaan – platform telah merancang panel kawalan intuitif dengan semua alat yang mungkin anda perlukan untuk meningkatkan pelayan anda, menambah yang baru, melancarkan aplikasi tambahan, dan lain-lain. Pengguna akan mempunyai akses penuh ke hosting API, yang menjadikannya mudah untuk mengintegrasikan aplikasi pihak ketiga.
 • Pusat Data yang diperakui – 1&1 IONOS memastikan prestasi yang hebat berkat pelayannya yang diperakui yang terletak di berbagai belahan dunia termasuk Amerika Syarikat, UK dan Eropah. Mereka memenuhi semua standard keselamatan dan prestasi tertinggi yang ditetapkan oleh pensijilan ISO 27001.
 • Sarana Keselamatan – selain daripada lapisan keselamatan 2FA tambahan dan pengesahan dua faktor, sistem ini menggunakan teknologi SIEM dan IDS / IPS yang canggih untuk melindungi projek dan pelayan anda daripada petunjuk sedikit pun mengenai penipuan, serangan DDoS atau ancaman siber lain.

1&1 kos hosting awan IONOS: seperti yang telah kami nyatakan sebelumnya, sistem ini menggunakan model bayar-seperti-anda-gunakan. Ini bermaksud anda membayar secara dalam talian untuk aset terpakai. Nasi akan bergantung pada jenis pelayan. Platform ini menawarkan pakej pelayan yang dioptimumkan Standard dan RAM. Masing-masing merangkumi hingga 9 pilihan berbeza dengan kadar SSD dan GB. Pelayan standard bermula dari $ 0,0069 / jam hingga $ 5 / bulan. Harga pelayan yang dioptimumkan RAM berbeza dari $ 0.0250 sejam hingga $ 18 / bulan.

Lihat juga: 1&1 kajian IONOS.

Cuba 1&1 IONOS Sekarang

GoDaddy – Hosting Bertenaga AWS

GoDaddy - Hosting Bertenaga AWS

GoDaddy – adalah syarikat web hosting dan pendaftaran domain yang memberikan satu set penyelesaian pelayan tersuai. Walaupun platform telah menutup awan pelayannya sendiri, ia telah memindahkan hosting Shared dan WordPress ke AWS (Penyedia Hosting Amazon) untuk membiarkan penggunanya mendapat keuntungan dari prestasi, keselamatan, dan ciri lain yang disertakan dalam setiap rancangan:

 • Persembahan bagus – sistem ini menjamin 99.9% masa operasi selain pelayan yang diperakui yang terletak di Amerika Syarikat dan Eropah.
 • Sokongan Pelanggan yang dipertingkatkan – pengguna bebas menghubungi pasukan sokongan yang berpangkalan di AS yang tersedia sepanjang masa.
 • Sarana Keselamatan – GoDaddy menggunakan kaedah khas untuk mencegah serangan DDoS. Pengguna boleh bergantung pada sandaran dan kemas kini automatik. Ia juga mempunyai pasukan keselamatan yang terpisah yang mengesan dan menghilangkan segala jenis aktiviti yang mencurigakan.
 • Peningkatan Pelan yang lancar – setiap kali projek anda memerlukan lebih banyak memori atau lebar jalur, anda bebas meningkatkan tahap rancangan anda dengan satu klik. Pengguna akan berada di panel kawalan intuitif dan fleksibel dengan semua fungsi yang diperlukan termasuk integrasi aplikasi satu klik, pemasangan domain, dll..

Kos hosting awan GoDaddy: GoDaddy mungkin kelihatan sangat mahal memandangkan harga sentuhannya untuk rancangan WP dan Shared asas. Anda mungkin mula menggunakan hostingnya dengan harga $ 5,99 sebulan dengan hanya beberapa ciri asas yang disertakan dalam paket. Sebaliknya, semua kuali dilengkapi dengan lebar jalur yang tidak terhad dan domain satu tahun percuma. Penyelesaian pelayan maksimum dengan semua pilihan dalam satu akan dikenakan $ 19,99 sebulan.

Cuba GoDaddy Sekarang

iPage – Hosting VPS Berasaskan Awan yang disesuaikan

iPage - Hosting VPS Berasaskan Awan yang disesuaikan

iPage – adalah syarikat hosting berpatutan yang memberikan penyelesaian pelayan VPS berasaskan awannya. Platform ini menjanjikan peningkatan kuasa, peningkatan fleksibiliti, dan alat pengurusan yang sederhana. Bersama dengan hosting, anda mendapat skrip prapasang, domain percuma dan sokongan pelanggan terurus. Senarai ciri teras adalah seperti berikut:

 • Penyesuaian Hosting – pengguna akan mendapat akses root untuk menyesuaikan penyelesaian hosting mereka. Anda akan dapat memasang aplikasi tambahan serta memilih perisian yang anda perlukan.
 • Pemacu Kelajuan Pelayan – sistem menggunakan penyimpanan SAN cermin untuk memastikan prestasi hosting berkelajuan tinggi dan stabil selain peruntukan memori.
 • Pelayan Berskala – apabila anda menyedari projek anda memerlukan lebih banyak aset, fungsi berasaskan awan memudahkan anda menukar antara pakej yang memilih rancangan yang lebih hebat.
 • Sokongan Komprehensif – pengguna mempunyai beberapa cara untuk mendapatkan sokongan dan bantuan profesional sekiranya ada masalah. Anda boleh menggunakan Sembang Langsung atau telefon antarabangsa untuk mendapatkan respons segera.

Kos hosting awan iPage: iPage menawarkan tiga rancangan VPS berasaskan awan utama yang merangkumi pakej Basic, Business, dan Optimum. Mereka masing-masing berharga $ 19.99, $ 47.99, dan $ 79.99 setiap bulan. Setiap rancangan dilengkapi dengan sejumlah alamat IP khusus, cPanel khusus, dan domain percuma 1 tahun.

Lihat juga: Ulasan iPage.

Cuba iPage Sekarang

A2Hosting – 20X Cloud Hosting Lebih Cepat

A2Hosting - 20X Cloud Hosting Lebih Cepat

A2Hosting – adalah penyedia penyelesaian pelayan yang kuat yang menggunakan SSD pantas yang disatukan dengan Platform SwiftServer untuk memastikan kelajuan 300% lebih cepat. Platform ini menawarkan Pelayan Turbo untuk kelajuan memuatkan halaman yang lebih pantas di samping 99.9% masa operasi, sokongan hebat, dan rancangan yang berpatutan.

 • Pelayan Berkelajuan Tinggi – sistem telah berjaya melaksanakan Platform SwiftServer yang menjamin kelajuan memuatkan halaman 20x lebih tinggi. Pengguna boleh mendapat pilihan dari SSD yang lebih pantas selain Turbo Server yang menjamin operasi laman web yang stabil dan pantas. Penyelesaian Pelayan yang Disesuaikan – A2Hosting membolehkan anda merancang persekitaran hosting yang anda perlukan dan bukannya terjebak dalam satu rancangan dengan aset yang tidak anda perlukan. Ambil peluang untuk membuat akaun anda sendiri dengan ciri pelanggan yang berlaku untuk projek tertentu anda.
 • Alat Kawalan Lanjutan – semua penyelesaian hosting dilengkapi dengan alat kawalan untuk reboot atau mematikan pelayan anda bila diperlukan. Anda mungkin juga memuatkannya semula sekiranya OS atau aplikasi baru dipasang.
 • Kebolehpercayaan – Pengguna juga dapat mengandalkan patch keselamatan terkini, kadar uptime 99.9%, dan beberapa pusat data yang terdapat di seluruh dunia.

Kos hosting awan A2Hosting: tiga rancangan utama termasuk LITE, SWIFT, dan TURBO. Mereka masing-masing berharga $ 7,99, $ 9,99, dan $ 18,99. Setiap rancangan dapat disesuaikan dengan mudah. Di sini anda boleh memilih lebar jalur yang anda perlukan serta bilangan teras, ruang cakera, dan memori. Setelah anda menambah aset, anda akan melihat harga akhir sebelum ini. Pengguna boleh mengaktifkan atau mematikan ciri khas serta memilih lokasi pelayan yang sesuai.

InMotion – Zero-Downtime Hosting

InMotion - Zero-Downtime Hosting

Dalam gerakan – adalah platform yang menyediakan hosting VPS berasaskan awan untuk memenuhi keperluan individu dan perniagaan. Terutama dirancang untuk perusahaan, penyelesaian pelayan sistem dilengkapi dengan hosting VPS yang dikendalikan dengan mudah, panel kawalan intuitif yang menampilkan Web Hosting Manager untuk memastikan semua aset terkawal. Platform ini mengaku memberikan kekuatan dan prestasi yang lebih baik. Mari kita lihat di bawah tudung:

 • Waktu Henti Sifar – InMotions menjanjikan tidak ada waktu henti, kerana ia menggunakan kelompok perkakasan berlebihan untuk memastikan kestabilan.
 • Pelayan Terurus – pengguna mempunyai kawalan penuh terhadap kemas kini sistem, patch keselamatan terkini, aplikasi, dll.
 • Keserasian – sistem akan berfungsi dengan baik dengan mana-mana teknologi web yang anda gunakan. Ia sesuai dengan CMS terkemuka di industri termasuk WordPress, Django, Magento, dan lain-lain.
 • Ciri Tanpa Had – setiap rancangan InMotion membolehkan anda mengehoskan laman web dan domain tanpa had yang membolehkan anda menjadi tuan rumah projek untuk diri sendiri dan juga pelanggan anda.

Kos hosting awan InMotion: terdapat tiga rancangan utama untuk dipilih. Termasuk VPS-1000HA-S berharga $ 44.99 sebulan, VPS-2000HA-S berharga $ 84.99 sebulan, dan VPS-3000HA-S tersedia dengan harga $ 149.99. Semua rancangan merangkumi cPanel khusus berlesen, SSL dan SSD percuma, dll.

Cuba InMotion Sekarang

Pokoknya

Penyelesaian hosting awan datang sebagai alat yang lebih fleksibel dengan harga yang jelas. Anda selalu tahu apa yang anda bayar, kerana anda dapat melihat jumlah ruang cakera, RAM, lebar jalur, dan lain-lain. Pada masa yang sama, penyedia hosting awan tidak pernah menggunakan sumber yang diperlukan dalam satu pelayan. Mereka tersebar di beberapa unit untuk memastikan operasi laman web yang sempurna walaupun terdapat kemungkinan kerosakan.

Fleksibiliti adalah ciri yang menjadikan penyelesaian cloud-hosting begitu dipercayai dan pada masa yang sama kuat. Walaupun harga mulai dapat serupa dengan beberapa penyedia hosting VPS biasa, pengguna dapat memperoleh keuntungan dari sumber yang diperluas.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map