Perisian Pembangun Laman Web Drag-and-Drop Terbaik

Perisian Pembangun Laman Web Drag-and-Drop Terbaik


Dunia dengan cepat berubah menjadi pasaran digital yang besar dengan beratus-ratus dan ribuan laman web baru digunakan setiap hari. Dari blog dan laman web syarikat hingga portfolio profesional dan kedai digital – Web Global nampaknya merupakan kaedah terbaik untuk mewakili wajah umum jenama.

Dengan kata lain, setiap orang memerlukan laman web. Walau bagaimanapun, tidak semua orang mempunyai kemahiran yang cukup untuk membuat laman web dari awal.

Seorang pengguna kini mempunyai beberapa pilihan:

Yang pertama adalah membina laman web dengan menggunakan bahasa pengekodan dan instrumen web moden. Jalan ini memerlukan pemahaman teknikal dan pengalaman pengaturcaraan yang mendalam. Lebih-lebih lagi, proses ini dilengkapi dengan pelbagai percubaan dan kesalahan, penyahpepijatan, pengujian A / B dan istilah lain yang kebanyakan kita tidak faham.

Cara kedua adalah untuk mengupah seseorang untuk membangunkan laman web untuk anda. Kami bercakap mengenai pasukan pengembangan khusus dan penyumberan luar, freelancer, dll. Nah, ini mungkin berfungsi sekiranya anggaran tidak terbatas dan keinginan untuk membayar setiap pengubahsuaian atau kemas kini. Itu hampir tidak akan berfungsi untuk individu yang ingin melancarkan blok sederhana atau kedai dalam talian kecil dengan anggaran terhad.

Pilihan terakhir adalah memilih perisian pembinaan laman web drag-and-drop. Teknologi ini dikembangkan untuk menolong pemula tahap untuk membina pelbagai jenis dalam beberapa jam atau beberapa minit bergantung pada teknologi yang dilaksanakan. Mereka senang digunakan. Mereka adalah boleh didapati dengan harga yang berpatutan. Mereka memberikan rangkaian fitur yang kaya untuk membiarkan pemula menyesuaikan halaman mereka sesuai dengan gaya atau pilihan yang diinginkan. Hari ini, fungsi drag-and-drop mungkin merupakan kaedah terbaik dan termudah untuk membuat kandungan digital tanpa kemahiran khas.

Kami Menguji 10 Pembangun Laman Web Seret dan Lepas Terbaik:

 1. Wix – Pembangun Laman Web Seret-dan-lepaskan Terbaik
 2. WordPress – Drag-and-drop CMS Terbaik (Sistem Pengurusan Kandungan)
 3. uKit – Pembangun Laman Web Drag’n’Drop Perniagaan Kecil
 4. Shopify – Pembangun Laman Web E-dagang termudah
 5. Bookmark – Pembangun Laman Web untuk Membuat Laman Web dengan AI
 6. SITE123 – Seret Percuma & Jatuhkan Pembina Laman Web
 7. Weebly – Pembina Laman Web Sederhana untuk Membuat Laman Web
 8. Mobirise – Perisian Pembangun Laman Web Drag-and-drop Offline
 9. Elementor – Drag-and-drop Pembangun Laman Web Plugin untuk WordPress
 10. Aliran Web – Pembangun Laman Web Drag’n’Drop Profesional

Wix – Pembangun Laman Web Seret-dan-Jatuhkan Terbaik

Wix - Pembangun Laman Web Seret-dan-Jatuhkan Terbaik

Wix – adalah salah satu pembangun laman web yang paling popular, yang merujuk kepada kategori sistem drag-and-drop 100%. Ini bermaksud tidak ada batasan dari segi meletakkan elemen atau bahagian yang berbeza serta pengubahsuaian dan penyesuaiannya. Platform ini mencipta nama untuk dirinya sendiri dengan menerapkan teknologi AI terkini yang memungkinkan pemula membuat laman web baru dalam beberapa minit. Inilah yang ditawarkannya:

 • Wix ADI – ini adalah Ciri AI yang kita bicarakan. Ini sebenarnya akan membina laman web untuk anda berdasarkan jawapan yang anda berikan. Seorang pengguna perlu menunjukkan niche, jenis laman web, fungsi yang ingin dilihatnya di halaman… Voila! Anda mendapat laman web dengan bahagian, plugin, widget, dan bahkan kandungan yang relevan yang dihasilkan dari halaman Facebook anda.
 • Penyunting Wix – alat jika untuk pengguna yang masih mahu terlibat dalam proses pembinaan dan ingin menyatakan kreativiti mereka tanpa pengekodan khas atau kemahiran merancang web. Sistem ini tidak mempunyai instrumen berasaskan AI. Sebaliknya, anda bebas memilih reka bentuk susun atur apa pun atau membuat halaman anda sendiri dari kosong. Letakkannya pada bila-bila masa anda memerlukan sama ada borang kalendar atau borang kenalan. Buat struktur yang menarik dan manfaatkan sepenuhnya penglibatan pengguna.
 • Wix App Market – pengumpulan widget dan add-on khusus menjadikannya mudah untuk menambahkan borang baru, mengintegrasikan analitik, menambahkan ciri eCommerce sekiranya melancarkan kedai digital, dll. Cukup seret-turunkan widget yang anda perlukan dan miliki di halaman anda.

Dasar harga Wix sederhana dan berpatutan untuk semua orang. Terlepas dari pelbagai langganan berbayar, pembangun laman web mempunyai rancangan sepenuhnya percuma, yang membolehkan anda meneroka set fitur platform sebelum memilih salah satu pilihan berbayar. Namun, ingat bahawa rancangan Wix percuma mempunyai sejumlah batasan. Oleh itu, anda tidak akan dapat menyambungkan domain anda sendiri, menyingkirkan sepanduk iklan sistem, meningkatkan jumlah ruang simpanan cakera dan lain-lain. Untuk mendapatkan ini dan faedah lain, sangat disyorkan untuk menaik taraf ke salah satu pelan berbayar. Nasib baik, Wix menyediakan banyak pilihan langganan yang terdapat dalam pakej Standard dan Business / eCommerce. Kos rancangan Standard bermula dengan $ 13 / bln, sementara harga langganan Perniagaan termurah pada masa ini adalah $ 23 / bln.

Cuba Wix Secara Percuma

WordPress – CMS Drag-and-Drop Terbaik (Sistem Pengurusan Kandungan)

WordPress - Drag-and-Drop CMS Terbaik (Sistem Pengurusan Kandungan)

WordPress – adalah platform CMS paling popular yang memberi kuasa kepada berjuta-juta laman web di seluruh dunia. Platform ini telah membezakan dirinya sebagai sistem pengurusan kandungan sumber terbuka profesional. Walau bagaimanapun, ia juga memberikan beberapa ciri drag-and-drop yang paling luar biasa dan berfungsi yang dapat mempermudah proses pembangunan laman web. Atas sebab ini, kami telah memasukkan WordPress dalam senarai perisian pembangun laman web drag-and-drop terbaik kami. Disebutkan di bawah adalah ciri CMS yang paling mengagumkan:

 • Penyunting Laman Web yang dikemas kini – Sistem ini telah mengemas kini editor tradisionalnya, setelah menambahkan beberapa keupayaan drag-and-drop yang berguna. Ini bermaksud semua orang dapat menambahkan blok dan elemen serba boleh, sambil membuat halaman, bahagian dan kategori baru. Blok / elemen kandungan ini boleh terdiri dari gambar dan video dan hingga tag “baca lebih banyak”, kod pendek, galeri, kawasan widget dll. Pengguna tidak dapat menyesuaikan atau mengubah elemen itu sendiri. Mereka mungkin hanya memerlukan borang khusus di tempat yang berbeza di halaman. Proses penyuntingan sebaris menjadikan WordPress lebih mudah untuk pemula.
 • Integrasi yang hebat – WordPress menonjol daripada orang ramai kerana pilihan integrasinya yang kuat. Sistem ini membolehkan pemilihan dan penyatuan templat / pemalam, sementara rangkaian tambahan dan widget yang mungkin anda pilih cukup luas dan cukup kaya untuk memenuhi sebarang keperluan reka bentuk web. Beberapa plugin WP yang paling popular yang boleh dikategorikan sebagai drag-and-drop termasuk Unyson, PageLayer, Visual Composer, Post and Page Builder oleh BoldGrid, Nimble, Colibri, CaptainForm Builder, Themify, Cyclone Slider, Drag and Drop Multiple File Muat naik dan banyak lagi.
 • Hosting dan Domain – Sebagai sistem Pengurusan Kandungan, WordPress tidak menawarkan penyelesaian pilihan hosting / domain bersepadu semua-dalam-satu. Platform ini membayangkan pemilihan dan penyatuan hosting yang berasingan, yang, dengan demikian, mencetuskan pelaburan anggaran tambahan. Nasib baik, beberapa syarikat hosting kontemporari menyediakan rancangan yang berpatutan dan penyelesaian lengkap yang memenuhi syarat hosting laman web pengguna. Bluehost adalah salah satu syarikat yang harus ditangani, ketika datang ke pilihan hosting. Ini adalah penyelesaian all-in-one yang disyorkan WP terbaik yang dioptimumkan khas untuk laman WordPress.

WordPress adalah Sistem Pengurusan Kandungan percuma. Ini bermakna anda boleh memuat turun dan memasangnya tanpa sebarang kos, menggunakan set kelebihan yang disediakan secara lalai. Namun, untuk memanfaatkan fungsi sistem secara maksimal, bersiaplah untuk melabur dalam plugin atau templatnya. Anggaran tambahan akan diperlukan untuk mendapatkan hosting dan nama domain. Walau bagaimanapun, jika anda memilih Bluehost, kosnya tidak akan dikenakan. Pelan Bluehost yang paling murah merangkumi $ 2.95 / bln, yang semestinya mendapat perhatian para pemula dan profesional reka bentuk web.

Cuba WordPress Secara Percuma

uKit – Pembangun Laman Web Drag’n’Drop Perniagaan Kecil

uKit - Pembangun Laman Web Drag’n’Drop Perniagaan Kecil

uKit – terutamanya merupakan pembangun laman web drag-and-drop perniagaan kecil berasaskan blok. Ini bermaksud pengguna boleh menambahkan elemen dan blok baru tetapi ia harus diletakkan dalam urutan yang telah ditentukan. Berita baiknya ialah platform laman web seperti itu masih membawa cukup alat penyesuaian untuk mengubah objek dan membuat penampilan web. Mengenai ciri editor, ia adalah seperti berikut:

 • Papan Pemuka Mesra Pengguna – uKit mungkin salah satu platform paling mudah digunakan. Teknologi drag-and-dropnya membolehkan anda membuat halaman berstruktur dengan jelas dengan semua perkara di tempatnya. Lebih-lebih lagi, pengguna bebas mengedit teks, mengarahkan fail media dan gambar, dan mengubah mana-mana templat responsif mudah alih yang tersedia.
 • Kelenturan – walaupun uKit tidak mempunyai pasaran aplikasinya sendiri, ia mempunyai cukup ruang untuk integrasi pihak ketiga. Anda bebas menghubungkan sebarang perkhidmatan ke laman web anda dari aplikasi streaming muzik ke analitik, perkhidmatan geolokasi, dll.
 • Fungsi Kerjasama – ciri hebat untuk mereka yang lebih suka bekerja dalam pasukan. Pengguna boleh membenarkan Akses Pembangun untuk berkolaborasi dengan pereka web bebas, penyalin iklan, dll.

Pada masa yang sama, uKit adalah salah satu alat termurah yang dimaksudkan untuk pengembangan projek perniagaan kecil yang dilengkapi dengan ciri. Sistem ini tidak menawarkan langganan percuma tanpa had, tetapi ada peluang untuk menguji set fitur bersepadunya tanpa biaya sama sekali. Tempoh percubaan berlangsung selama 14 hari, memberikan akses ke semua ciri, alat dan pilihan yang ada dalam stok uKit. Sebaik sahaja anda memutuskan untuk terus menggunakan sistem, anda akan ditawarkan untuk memilih dari empat paket berbayar. Yang paling murah daripadanya adalah $ 4 / bln, sementara pilihan yang paling mahal akan dikenakan biaya $ 12 / bln. Untuk mendapatkan diskaun, anda boleh mendapatkan rancangan selama 3, 6, 12 atau 24 bulan dan membuat pembayaran sekali sahaja. Semakin lama tempoh rancangan anda, semakin tinggi potongan harga (secara amnya, ia berkisar antara 5 hingga 30%).

Cuba uKit Secara Percuma

Shopify – Pembina Laman Web eCommerce termudah

Shopify - Pembina Laman Web eCommerce termudah

Shopify – adalah perisian pembangun laman web eCommerce yang paling mudah, yang telah mendapat populariti di seluruh dunia kerana banyaknya ciri dan alat pembuatan dan pemasaran kedai web. Platform ini pada masa ini merupakan salah satu peneraju utama yang memungkinkan untuk memulakan dan menguruskan semua jenis kedai dalam talian, tanpa mengira saiznya, bidang pengkhususan, fungsi dan lain-lain. Shopify menonjol dari orang ramai kerana set ciri canggihnya, yang paling banyak tertunggak adalah seperti berikut:

 • Pilihan Pengurusan Kedai Web – Perisian ini memberikan akses ke beberapa pilihan kedai web dan pengurusan produk yang memungkinkan untuk membuat dan menyesuaikan setiap projek berkenaan dengan keperluan eCommerce anda. Oleh itu, platform ini menawarkan ciri Point-of-Sale canggihnya yang membolehkan menjual produk baik di kedai fizikal dan dalam talian. Selain itu, anda boleh menggunakan ciri Augmented Reality yang kuat, pelbagai alat penghantaran / pembayaran, langkah keselamatan mewah serta banyak pilihan pengurusan produk (integrasi keranjang belanja, eksport / import fail CSV, pilihan paparan produk yang menarik dan ciri penjanaan kod penyematan dan lain-lain.).
 • Integrasi yang hebat – Sistem ini membolehkan peluang integrasi yang kuat. Oleh itu, adalah mungkin untuk menyegerakkan akaun Shopify anda dengan perisian perakaunan yang popular dan pasaran terkenal, termasuk Buku Pantas, Amazon, Xero dan banyak lagi. Hasilnya, ciri-ciri ini membolehkan anda menjual produk digital dan fizikal bukan sahaja di etalase anda, tetapi juga di platform yang disegerakkan, memanfaatkan kelebihan sokongan berbilang saluran.
 • Ciri Pemasaran Canggih – Dengan Shopify, anda berdua dapat merancang kedai dalam talian profesional dan mempromosikannya dengan berkesan di web. Di antara ciri pemasaran yang paling terkenal dan berguna, masuk akal untuk menyebut peluang melihat dan menganalisis statistik kedai web, membuat resit dalam talian, mengawal baki akaun eCommerce anda dll. Lebih-lebih lagi, sistem ini membolehkan anda memanfaatkan senarai panjangnya ciri pemasaran yang hebat, iaitu Shopify Ping, Shopify Tap & Chip Reader, App Store, potongan BOGO dan banyak lagi.

Shopify menawarkan polisi harga sederhana, yang benar-benar sesuai dengan set ciri yang disediakan. Anda tidak akan menemui akaun percuma di sini, tetapi platform ini membolehkan menguji kefungsiannya selama percubaan 14 hari yang tersedia untuk setiap pengguna baru. Langganan yang paling berpatutan berharga $ 9 / bln, yang merupakan pilihan yang tepat bagi mana-mana usahawan yang ingin meningkatkan kemahiran reka bentuk dan perniagaan web.

Cuba Shopify secara percuma

Bookmark – Pembangun Laman Web untuk Membuat Laman Web dengan AI

Bookmark - Pembangun Laman Web untuk Membuat Laman Web dengan AI

Bookmark – adalah pembina laman web kontemporari yang popular untuk membuat laman web dengan AI. Ini adalah salah satu contoh terbaik bagaimana kekuatan Kecerdasan Buatan dapat mempermudah proses pembangunan laman web untuk pemula dan seberapa bermanfaatnya bagi pereka web profesional. Platform ini adalah pilihan yang baik untuk semua orang, yang berhasrat untuk memulakan dan kemudian menguruskan semua jenis projek secara bebas, bermula dengan halaman pendaratan sederhana dan hingga laman web perniagaan atau portfolio yang kompleks. Berikut adalah senarai ciri yang dimiliki oleh Bookmark:

 • Pembantu AIDA – Sorotan Penanda Halaman yang sebenar adalah Pembantu AIDA yang maju – alat yang secara automatik membuat laman web untuk anda. Tepatnya, ia benar-benar melakukan sekitar 90% dari keseluruhan kerja. Konsepnya mudah. Seorang pengguna harus memberikan beberapa jawapan yang menggambarkan persembahan dalam taliannya dengan cara yang paling terperinci. Sistem berasaskan AI akan memproses semua jawapan dan menyediakan templat siap pakai dengan semua bahagian dan widget yang mungkin anda perlukan. Dengan kata lain, tidak perlu mengedit elemen atau menangani reka bentuk web. Tidak akan melebihi 60 saat untuk pengguna membuat laman web baru dari awal dengan AIDA. Keseluruhan proses pembinaan tertumpu pada kelajuan. Anda boleh menambah elemen atau bahagian halaman “fokus” dengan serta-merta, dan mendapat manfaat daripada akses ke koleksi gambar saham yang banyak.
 • Penyesuaian laman web dan Penyuntingan DIY – Sekiranya anda tidak menyukai versi yang dibuat oleh teknologi AI, anda bebas membuat semakan sebanyak yang anda perlukan sehingga anda benar-benar berpuas hati dengan hasilnya. Pada masa yang sama, anda masih dapat mengedit elemen anda sendiri sama ada terdapat keperluan untuk mengubah suai menu, menambah beberapa gaya, dll..
 • Alat Penyuntingan Imej / Video – Pembangun laman web juga menawarkan pilihan dan alat penyuntingan gambar / video yang luas. Ia dilengkapi dengan stok gambar dan fail video percuma yang dapat anda pilih untuk mengintegrasikannya lebih jauh ke dalam projek anda untuk meningkatkan prestasinya dan menarik perhatian khalayak sasaran. Oleh itu, Editor Foto membenarkan penyuntingan, pemotongan dan pengubahan saiz gambar yang dipilih. Selain itu, adalah mungkin untuk menggabungkan latar belakang video dan menerapkan kesan visual pada fail yang dipilih di sini.

Bookmark juga terkenal dengan dasar harga yang murah hati. Pembina laman web tersedia secara percuma, tetapi bersiaplah untuk menghadapi banyak sekatan dalam kes ini. Oleh itu, anda tidak akan dapat menyambungkan nama domain anda sendiri, menambah kedai web jika diperlukan atau membuang sepanduk iklan sistem. Begitu juga, tidak mungkin membuat lebih daripada 10 halaman laman web dengan rancangan percuma. Sekiranya bukan itu yang sebenarnya anda perlukan, masuk akal untuk meningkatkan ke salah satu langganan berbayar yang ditawarkan oleh pembangun laman web. Sebenarnya, Bookmark mempunyai pilihan pelan berbayar yang agak terhad, yang harganya berjumlah $ 11.99 dan $ 24.99 sebulan.

Cuba Bookmark Secara Percuma

SITE123 – Seret Percuma & Jatuhkan Pembina Laman Web

SITE123 - Pembangun Laman Web Seret & Lepas Percuma

SITE123 – adalah pembangun laman web drag-and-drop percuma, yang memastikan navigasi lancar, proses pembuatan web intuitif dan kesederhanaan eksplisit untuk semua orang. Platform ini kebanyakannya digunakan untuk memulakan dan mengurus semua jenis projek, mulai dari halaman arahan dan hingga projek perniagaan kecil, portfolio dan blog. Sistem ini dilengkapi dengan drag-and-drop editor bersepadu, yang memungkinkan untuk menyesuaikan projek untuk memberikan penampilan dan fungsi yang mewah. Senarai sorotan utama SITE123 adalah seperti berikut:

 • Pasar Aplikasi – Pembangun laman web membolehkan memilih dan mengintegrasikan pelbagai widget, tambahan, aplikasi dan peluasan. Mereka dapat meningkatkan prestasi laman web dan meningkatkan reka bentuknya. Antara aplikasi paling popular yang boleh dipilih dan digunakan oleh pengguna, masuk akal untuk menyebut Galeri, Alat Analitik, Sembang Langsung, widget Sosial dan banyak lagi. Selain itu, setiap pengguna mempunyai peluang untuk menggunakan Pembina Bentuk Dalam Talian bersepadu untuk memulakan pelbagai jenis borang dalam talian, termasuk pendaftaran, panggilan balik, borang pertanyaan dalam talian serta tinjauan pendapat, soal selidik dll..
 • Pembuat Logo – Dalam hal kemudahan penyuntingan laman web, Pembuat Logo terbukti menjadi alat yang berguna. SITE123 memungkinkan menggunakannya untuk merancang dan menyesuaikan logo laman web anda untuk meningkatkan reputasi dan populariti jenama. Sekiranya anda bernasib baik kerana memiliki logo anda sendiri, sistem ini memberi peluang untuk memuat naik dan menyuntingnya sesuai dengan keperluan perniagaan anda sekarang.
 • Sokongan pelbagai bahasa – Dengan SITE123, adalah mungkin untuk membuat beberapa versi bahasa laman web anda kerana sistem memastikan sokongan berbilang bahasa. Ini menghilangkan keperluan untuk memulakan beberapa laman web dalam pelbagai bahasa untuk menargetkan kategori pengguna serba boleh. Sebagai gantinya, anda boleh membuat satu laman web berbilang bahasa untuk memenuhi keperluan dan keperluan reka bentuk perniagaan / web anda.

SITE123 mudah dan berpatutan. Sebenarnya, ini adalah salah satu pembangun laman web termurah yang terdapat di ceruk pembangunan laman web moden. Sistem ini mempunyai rancangan yang tidak pernah habis sepenuhnya percuma, yang juga memberikan banyak batasan (subdomain, ruang penyimpanan cakera terhad / lebar jalur, sepanduk iklan dll) yang menghalang anda daripada memulakan projek dengan ciri penuh. Sekiranya anda ingin memanfaatkan sepenuhnya laman web anda, pastikan untuk menaik taraf ke salah satu rancangan berbayar SITE123. Yang paling murah daripadanya akan dikenakan biaya $ 10.80 sebulan.

Cubalah Site123 secara Percuma

Weebly – Pembina Laman Web Sederhana untuk Membuat Laman Web

Weebly - Pembina Laman Web Sederhana untuk Membuat Laman Web

Weebly – adalah pembangun laman web mudah yang popular yang digunakan untuk membuat laman web dari pelbagai jenis. Ia juga menggunakan kawasan yang ketat untuk blok dan elemennya. Sebaliknya, sistem ini hampir tidak mempunyai fleksibiliti penyuntingan. Ia sangat mesra pengguna dan mempunyai aplikasi mudah alih pembangun laman web. Ia juga mempunyai enjin e-dagang yang kuat yang membolehkan anda merancang dan mengurus semua jenis kedai dalam talian, tanpa mengira saiznya, fokus khusus dan parameter khas. Senarai ciri Weebly yang paling menakjubkan adalah seperti berikut:

 • Penyuntingan Mudah Alih – Pembangun laman web tersedia melalui aplikasi mudah alih untuk mengedit laman web anda di mana sahaja. Pengguna boleh mengakses papan pemuka melalui tablet dan telefon pintar serta melihat versi mudah alih laman web.
 • Pelbagai Blok – Weebly menawarkan banyak pilihan elemen yang berbeza. Anda mungkin dapati – mereka di bar sisi kiri. Selain dari galeri tradisional dan tayangan slaid, sistem ini menawarkan kod tertanam dan blok lain yang mungkin anda perlukan di halaman. Kita juga harus menyebut grid sistem yang menjadikannya lebih mudah untuk mengelakkan pertindihan elemen.
 • Alat Penyuntingan Kandungan – Walaupun pembangun laman web menggunakan grid kandungan, elemen yang berbeza memungkinkan pengguna mengaktifkan proses penyesuaian. Anda boleh mengedit blok teks, mengubah ukuran bingkai, dan mengaktifkan tetapan elemen yang berbeza dengan mengklik pada bahagian yang ingin anda ubah. Tanpa topeng input dan penyuntingan sebaris yang sederhana menjadikan pembangun laman web ini hebat untuk pemula.

Weebly juga membezakannya kerana polisi harga, yang memenuhi keperluan majoriti pengguna sistem. Sistem ini mempunyai rancangan percuma, yang dapat digunakan untuk jangka waktu yang tidak terbatas, tetapi juga mempunyai sekatan tertentu yang tidak memungkinkan Anda memanfaatkan sepenuhnya seluruh rangkaian fiturnya. Oleh itu, langganan Weebly percuma menawarkan ruang simpanan cakera terhad dan peluang sambungan sijil SSL. Pada masa yang sama, tidak membenarkan penyambungan nama domain anda sendiri dan tidak membuang sepanduk iklan platform. Lebih-lebih lagi, pelanggan pelan percuma tidak mempunyai akses ke ciri eCommerce bersepadu pembangun laman web. Untuk memanfaatkan ini dan peluang menakjubkan lain, masuk akal untuk meningkatkan ke salah satu rancangan yang ditawarkan Weebly. Paling murah dari mereka hanya berharga $ 4 / bln, yang lebih dari sekadar pelaburan yang berbaloi.

Cuba Weebly Secara Percuma

Mobirise – Perisian Pembangun Laman Web Seret-dan-Jatuhkan Luar Talian

Mobirise - Perisian Pembangun Laman Web Seret-dan-Jatuhkan Luar Talian

Mobirise – adalah perisian pembangun laman web drag-and-drop luar talian kontemporari. Ini bermaksud pengguna harus memuat turun dan memasang program sebelum menggunakannya, yang hampir tidak meningkatkan kemudahan penggunaan. Berita baiknya ialah perisian Mobirise berjalan dengan baik pada Mac atau Windows OS dan bagus untuk bukan juruteknik tanpa kemahiran khas, walaupun profesional pengekodan khusus juga dipersilakan untuk bekerja dengan sistem ini. Ciri-ciri utamanya adalah seperti berikut:

 • Seret dan Jatuhkan Sederhana – Editor membolehkan anda menambahkan blok dari senarai dan mengedit kandungan di dalamnya serta memuat naik gambar latar, dll.
 • Reka Bentuk Mesra Mudah Alih – Mobirise hadir sebagai platform bootstrap responsif mudah alih. Perisian ini mempunyai ciri pratonton mudah alih agar kelihatan seperti laman web akan berjalan di pelbagai peranti sebelum penyebaran.
 • Fungsi AMP – Ciri hebat untuk blogger yang ingin menyampaikan kandungan mereka lebih cepat daripada pesaing. Ini meningkatkan kelajuan pemuatan halaman dan memberikan akses lebih cepat ke catatan blog dan artikel melalui telefon pintar dan tablet.

Mobirise adalah perisian pembinaan laman web yang sepenuhnya percuma. Muat turun dan pemasangannya tersedia untuk semua orang tanpa perlu melabur dalam sistem sejak awal. Walau bagaimanapun, fungsi platform, yang disediakan secara lalai, agak terhad. Oleh itu, lambat laun anda akan menghadapi keperluan untuk menggunakan editor kod, menyatukan peluasan atau memilih salah satu tema tersuai yang ada dalam sistem. Semua ciri, alat dan integrasi ini disediakan dengan kos tambahan, sementara anggaran pembangunan laman web terakhir bergantung pada jumlah elemen / peluasan yang dipilih untuk projek anda.

Yang harus anda ketahui adalah bahawa setiap templat Mobirise yang telah dirancang sebelumnya berharga $ 49, sementara harga sambungannya antara $ 49 hingga $ 99. Alat Penyunting Kod lanjutan yang digunakan untuk menukar kod sumber HTML / CSS halaman web berharga $ 69. Untuk menjimatkan wang dan mendapatkan akses ke semua sambungan, tema dan Editor Kod sekaligus, anda boleh memilih Mobirise Kit, yang harganya berjumlah $ 149. Selain itu, anda harus melabur dalam nama domain dan hosting kerana platform tidak menyediakan pilihan ini secara lalai. Dalam hal ini, Bluehost akan menjadi penyelesaian yang paling sesuai. Kos menggunakan platform dan kelebihannya hanya $ 2,95 / bln sahaja – hampir tidak ada tawaran yang berpatutan di luar sana!

Cuba Mobrise Secara Percuma

Elementor – Drag-and-Drop Pembina Laman Web Plugin untuk WordPress

Elementor - Drag-and-Drop Pembina Laman Web Plugin untuk WordPress

Elementor – adalah plugin pembangun laman web drag-and-drop moden untuk WordPress, yang boleh digunakan untuk membuat laman web menarik yang sesuai untuk penyesuaian lebih lanjut. Plugin berfungsi sama hebat untuk pemula dan profesional, memungkinkan untuk memulakan halaman yang menakjubkan dengan reka bentuk yang sangat baik dan fungsi mewah. Apa yang penting, tidak ada kemahiran CSS atau HTML yang diperlukan untuk bekerjasama dengan Elementor. Lihat langsung sorotan utamanya:

 • Keserasian WP yang sangat baik – Sebagai pemalam WordPress, Elementor sepenuhnya serasi dengan semua tema yang ditawarkan CMS kepada penggunanya. Apa sahaja reka bentuk yang anda mahukan, pemalam akan berfungsi dengan lancar. Ini menyangkut penyelesaian percuma dan berbayar. Yang penting, Elementor memberikan akses penuh ke seluruh rangkaian alat reka bentuk bersepadu dan ia juga menjamin sokongan pelbagai bahasa untuk membolehkan pengguna memulakan laman web dalam lebih dari 20 versi bahasa.
 • Penyesuaian Visual yang dipertingkatkan – Plugin memastikan penyesuaian laman web visual yang dipertingkatkan, memungkinkan untuk menyelesaikan penyuntingan sebaris melalui perubahan blok dan bahagian di layar utama. Semua pengeditan yang anda buat dipaparkan dalam mod langsung dan tidak diperlukan pengekodan untuk menyesuaikan tajuk dan footer.
 • Alat Reka Bentuk Pop timbul – Elementor memungkinkan untuk menggunakan alat reka bentuk kelas atas yang dibuat khas untuk pengembangan bentuk pop timbul. Anda boleh menggunakan alat untuk merancang pelbagai jenis borang pop timbul untuk mengembangkan asas pelanggan laman web anda. Untuk tujuan ini, adalah mungkin untuk menyesuaikan susun atur pop timbul siap pakai, termasuk borang tangkapan petunjuk, sepanduk penjualan, pengumuman, bar Hello, borang langganan e-mel dan banyak lagi.

Bercakap mengenai dasar harga, Elementor percuma untuk dimuat turun dan digunakan kerana ini pada mulanya plugin WordPress. Walau bagaimanapun, pelanggan pelan percuma mempunyai akses ke sekumpulan ciri yang agak terhad. Untuk memanfaatkan sepenuhnya fungsi bersepadunya, Elementor membenarkan memilih dari langganan berbayarnya. Paling murah daripadanya berharga $ 5 / bln, membolehkan anda membuat satu laman web sahaja. Sekiranya anda merancang untuk memulakan lebih banyak projek, masuk akal untuk meningkatkan langganan yang lebih maju, yang memungkinkan untuk membina dari tiga laman web dan sehingga jumlah projek web yang tidak terhad.

Cuba Elementor secara Percuma

Aliran Web – Pembangun Laman Web Drag’n’Drop Profesional

Aliran Web - Alat Reka Bentuk Web Profesional

Webflow – adalah pembangun laman web drag-and-drop profesional, yang merangkumi beberapa ciri khas untuk CMS kontemporari. Inilah yang membezakannya dengan sebilangan besar pembangun laman web standard yang dimaksudkan untuk pemula dan profesional reka bentuk web. Webflow tidak begitu mudah dikuasai kerana menyerupai perisian pembuatan web canggih seperti Adobe Dreamweaver. Oleh itu, ia berfungsi dengan baik untuk projek-projek kompleks yang diselesaikan oleh profesional. Sudah tiba masanya untuk mendapatkan kelebihan utama platform sekarang:

 • Penyesuaian Reka Bentuk Kuat – Aliran Web adalah mengenai menyediakan pengguna dengan ciri penyesuaian reka bentuk yang kuat tanpa kesedaran pengekodan yang kompleks. Atas sebab ini, ia menawarkan pilihan kelas dan gaya pengurusan lanjutan yang memungkinkan untuk membuat elemen dan templat ID yang unik. Untuk melakukan ini, anda diharapkan dapat mengedit ciri CSS utama (lapisan, warna, saiz, jarak, penjajaran dll.) di antara muka grafik.
 • Penyunting Templat – Editor templat aliran web juga berbeza dalam struktur dan papan pemuka. Ini menggabungkan fitur utama editor visual standard, widget, kawasan tetapan umum, folder dan modul yang membentuk “Koleksi CMS” platform. Selain itu, adalah mungkin untuk menggunakan pilihan suis mod templat, perpustakaan gambar yang luas, mod sorotan pelbagai elemen dan alat lain. Terdapat juga peluang untuk memilih mod yang ingin anda gunakan – baik Pereka atau Editor.
 • Kandungan Dinamik – Pembangun laman web memungkinkan untuk membuat kandungan dinamik yang unik dengan menggunakan struktur dari kombinasi bidang yang sesuai. Ini adalah bagaimana anda boleh membuat dan mengurus blog, forum, galeri, suapan blog, poster acara, borang dalam talian, persembahan video / foto dan bahagian kandungan laman web yang lain. Terdapat juga templat siap pakai di sini yang boleh anda gunakan untuk penyesuaian lebih lanjut. Kemungkinan integrasi Galeri Lightbox bersama dengan aplikasi Lottie dan After Effects menyumbang kepada penciptaan kandungan laman web yang benar-benar diperibadikan dan dinamik.

Webflow mempunyai salah satu pilihan rancangan harga yang paling luas untuk memenuhi keperluan penyesuaian bajet dan reka bentuk. Pembina laman web boleh digunakan secara percuma selama anda memerlukannya. Namun, dalam kes ini, bersiaplah untuk menghadapi sekatan fungsi. Ini termasuk subdomain sistem, ketiadaan ciri eksport kod, sepanduk iklan dan banyak lagi. Untuk menghilangkan batasan yang tidak diperlukan ini, Webflow menawarkan dua kumpulan rancangan besar. Masing-masing termasuk beberapa langganan tambahan agar sesuai dengan kumpulan pengguna yang lebih berbeza. Kos Pakej Pelan Tapak termurah adalah $ 12 / bln, sementara Pakej Pelan Akaun yang paling berpatutan adalah $ 16 / bln.

Cuba Aliran Web Secara Percuma

Ciri Pembangun Laman Web Seret-dan-Jatuhkan

Apabila anda melihat istilah “drag-and-drop” dalam perihalan ciri pembangun laman web, apakah perkara pertama yang terlintas di fikiran anda? Selain kemampuan memindahkan elemen dan meletakkannya di mana sahaja anda mahu, perisian SaaS mempunyai beberapa ciri khas yang menentukannya dari CMS tradisional dan platform web lain.

Ciri # 1 – Pratonton HalamanSebilangan besar platform dilengkapi dengan penyuntingan sebaris. Ia bermaksud bahawa anda melihat semua perubahan yang dibuat pada halaman dalam masa nyata. Walaupun perubahan tersebut disimpan secara automatik di papan pemuka, perubahan tersebut tidak akan dipaparkan di laman web yang ada sehingga anda menerbitkannya. Dengan kata lain, anda bebas melakukan semua perubahan yang diperlukan seberapa banyak yang anda mahukan tanpa menjejaskan versi laman web yang diterbitkan.
Sekiranya anda menggunakan CMS WordPress, sebagai contoh, anda perlu mengemas kini halaman dan kemudian mengaktifkan mod pratonton untuk melihat perubahan secara langsung dan kemudian beralih kembali ke papan pemuka, yang memakan masa. Penyunting drag-and-drop jauh lebih mudah dari sudut pandangan ini.

Ciri # 2 – Duplet HalamanSistem ini memudahkan untuk membuat templat halaman atau menggandakannya. Contohnya, anda telah merancang halaman produk yang memenangi anugerah. Anda sangat menyukainya sehingga anda ingin mempunyai yang sama untuk kategori produk lain.
Yang anda perlukan hanyalah menggandakan susun atur yang ada dan menggunakannya di bahagian laman web lain dan bukannya membuat beberapa halaman produk dari awal. Anda hanya perlu menukar teks serta memuat naik gambar item baru.

Ciri # 3 – Perpustakaan TersuaiYang terakhir tetapi tidak kurang pentingnya ialah kebanyakan pembangun laman web drag-and-drop hadir dengan perpustakaan kandungan mereka sendiri, koleksi gambar stok, pasar widget, susun atur laman web siap pakai dengan aplikasi terbina dalam bergantung pada niche anda, dll..

Jenis Editor Seret-dan-Jatuhkan

Sebilangan besar pengguna berpendapat bahawa setiap pembangun laman web menggunakan teknologi drag-and-drop yang sama. Itu tidak betul, kerana fungsi perisiannya jauh berbeza. Masalahnya sangat penting dari segi memilih alat yang akan memenuhi harapan anda.

Anda perlu memahami dengan jelas keupayaan yang diberikan oleh instrumen seret dan lepas. Di sinilah klasifikasi kami mungkin berguna. Jadi, jenis perisian adalah seperti berikut:

1. Seret-dan-Jatuhkan 100%Digunakan oleh beberapa platform pembinaan laman web yang paling popular, jenis ini memberikan kebebasan penyesuaian maksimum. Tidak ada kawasan yang ditentukan atau grid bootstrap untuk setiap elemen, Anda bebas memilih blok baru dan meletakkannya bila diperlukan di halaman.
Dengan kata lain, anda boleh membuat struktur unik anda sendiri sekiranya anda mengubah templat yang ada atau membuat laman web dari kosong. Alat seret dan lepas 100% memberikan sarana penyesuaian yang cukup untuk mengubah gaya elemen, mengubah ukuran atau menggantinya, mengubah tetapan atau dimensi untuk memenuhi keseluruhan reka bentuk web.

2. Perisian Berasaskan BlokIni adalah jenis drag-and-drop lain yang hanya kelihatan sama dengan yang sebelumnya. Ia juga mempunyai cukup ruang untuk penyesuaian dan kreativiti. Anda bebas menambahkan blok yang berbeza tetapi hanya di kawasan yang telah ditentukan. Sama seperti bermain dengan LEGO atau teka-teki di mana setiap blok harus ditempatkan di kawasan tertentu yang ditentukan oleh perisian.
Platform seperti itu biasanya digunakan grid bootstrap. Mereka memudahkan untuk mengumpulkan data sebanyak yang anda perlukan dan memperkenalkannya dalam urutan yang ditentukan oleh sistem. Walaupun pengguna masih berpeluang memanipulasi dengan elemen yang berbeza dari segi ukuran, gaya atau tetapan, mereka dapat melakukannya hanya dengan urutan yang ditentukan.

3. Penyunting Visual LurusPenyunting sedemikian menawarkan pilihan blok dan bahagian siap pakai yang tidak tersedia untuk disesuaikan. Dengan kata lain, pengguna hanya dapat mengedit pilihan elemen yang ada serta menambah yang serupa tanpa kemungkinan untuk menyusunnya semula serta menyesuaikan dari segi gaya, warna latar belakang gambar, dll..

Memilih jenis pembangun laman web drag-and-drop bergantung kepada keperluan dan matlamat anda. Walaupun penyunting visual awal mungkin baik untuk pengguna yang tidak menginginkan eksklusif, 100% d&d platform adalah pilihan yang lebih baik bagi mereka yang memerlukan kebebasan penyesuaian maksimum.

Siapa Yang Boleh Menggunakan Perisian Seret-dan-Jatuhkan

Teknologi drag-and-drop pada mulanya dilaksanakan pada pembangun laman web berasaskan kandungan. Mereka terutama melayani blogger, usahawan individu, dan syarikat perniagaan kecil untuk memperkenalkan diri dalam talian.

Perisian ini telah berkembang selama bertahun-tahun. Ia menerima ciri baru dan fungsi yang diperluas. Pada masa ini, instrumen seperti ini membolehkan pembinaan portfolio laman web dan laman perkahwinan mana-mana jenis laman web ke projek eCommerce kecil, sederhana atau besar.

Untuk Blogger

Sebilangan besar pembangun laman web drag-and-drop mempunyai ciri blog khas dengan susun atur blog siap pakai. Yang anda perlukan hanyalah mengaktifkan fitur dan mendapatkan blog yang telah diinstal dengan alat penerbitan yang merangkumi mod pratonton sosial, tetapan SEO dasar, pengurusan artikel dan tag, perkongsian sosial, dll. Fungsinya mungkin berbeza dari perisian ke perisian. Sekurang-kurangnya, anda mempunyai pilihan itu.

Penyunting Kod Baru Pasca WordPress

Untuk perniagaan

Seperti yang telah kami nyatakan sebelumnya, kebanyakan pembangun laman web drag-and-drop dibuat untuk memperkenalkan kandungan media dengan cara yang paling menarik. Bagi syarikat perniagaan kecil dan pengusaha individu, ini bermaksud peluang besar untuk membuat portfolio yang menarik, kad perniagaan profesional, laman web untuk tempat makan, B&B sifat, dll.

Pengguna mempunyai pilihan untuk bekerja dengan gambar stok atau memuat naik gambar mereka sendiri. Pilihan galeri, grid foto, tayangan slaid dan cara lain untuk mewakili fail media pastinya akan menghasilkan perwakilan dalam talian yang lebih baik.

Penyunting Wix

e-dagang

Pembangun laman web bertambah baik. Mereka menerima ciri fungsi baru. Sebilangan dari mereka membolehkan pengguna membuat kapal dalam talian serta menguruskan produk, mempromosikan perniagaan mereka dalam talian, dan meningkatkan kesetiaan pelanggan. Teknologi seret dan lepas akan memenuhi syarat:

 • Pemilik kedai digital kecil menjual satu atau beberapa produk dari jenis yang sama.
 • Kedai dalam talian sederhana dengan pelbagai produk yang berkaitan dengan pelbagai kategori.
 • Pemilik kedai yang ingin mengawal pengurusan halaman produk, tetapan penghantaran dan cukai, integrasi pembayaran, dll.

Sekiranya anda merancang untuk membuat perniagaan yang berkembang dan menjual ribuan produk dalam talian, anda mungkin memerlukannya platform khusus eCommerce dengan set ciri lanjutan.

Wix eCommerce

Pokoknya

Seperti yang kita lihat, istilah “drag-and-drop” bukan hanya mengenai kandungan. Ini mengenai proses pembinaan web yang cepat dan sederhana untuk pengguna dari mana-mana peringkat. Walaupun beberapa platform menggunakan teknologi yang berbeza, semuanya mempunyai tujuan yang sama. Anda hanya perlu memilih yang sesuai dengan jangkaan anda.

Berita baiknya adalah bahawa kebanyakan perisian dilengkapi dengan percubaan percuma atau rancangan asas dengan 0 kos. Ini adalah peluang yang baik bagi anda untuk menguji perkhidmatan dan memutuskan sama ada editor drag-and-drop langsung dengan sedikit pilihan penyesuaian akan mencukupi atau anda memerlukan 100% d&d instrumen penyuntingan.

Buat laman web secara percuma

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map