Perisian Pembina Laman Web Luar Talian Terbaik

Perisian Pembina Laman Web Luar Talian Terbaik


Pengguna kini dapat memanfaatkan instrumen tanpa henti setiap kali mereka memerlukan portfolio profesional, kedai web atau laman web korporat. Walaupun jenis dan tujuannya, pembangun laman web telah membuktikan menjadi pilihan termudah dan terpantas dalam perjalanan ke perwakilan web yang mantap. Walaupun pembangun dalam talian semakin popular, perisian laman web luar talian terus diam selama beberapa saat. Kami memutuskan untuk mengetengahkan beberapa platform pembinaan laman web luar talian utama dan membandingkannya dengan perkhidmatan dalam talian yang terkemuka.

Perkara pertama yang perlu kita lakukan adalah mengetahui apakah sebenarnya pembangun luar talian. Apa rindu dan hits yang mungkin ada pada perisian luar talian?

Pembina laman web luar talian adalah sekumpulan elemen perisian yang boleh dimuat turun. Setiap kali pengguna perlu membina laman web, dia harus memuat turun dan memasang potongan tersebut ke komputer. Tidak seperti platform dalam talian, anda tidak memerlukan sambungan internet untuk mengedit laman web anda.

Fakta ini memastikan keselamatan yang lebih tinggi dan beberapa tahap sandaran yang baik. Sebaliknya, PC anda adalah satu-satunya cara untuk mengakses pembangun. Anda tidak akan dapat membuat outsourcing karya di laman web atau mengeditnya dari jauh.

Tahap utama penggunaan pembina laman web luar talian adalah seperti berikut:

 • Muat turun perisian.
 • Pasang platform laman web pada komputer riba atau PC atau Mac anda.
 • Pilih dari senarai templat atau reka bentuk templat anda sendiri.
 • Tambah dan edit kandungan.
 • Tambahkan fail media.
 • Terbitkan laman web.

Walaupun beberapa platform luar talian masih mempunyai ciri seret dan lepas, mereka cukup rumit. Pemula akan memerlukan sedikit masa untuk mengikuti semua fungsi dan ciri. Lebih-lebih lagi, menggunakan pembangun luar talian memerlukan perkakasan canggih, hosting berasingan, dan muat turun kemas kini biasa.

Kami Menguji 7 Pembangun Laman Web Luar Talian Terbaik:

 1. Wix – Perisian Pembina Laman Web Terbaik (SaaS)
 2. WordPress – CMS yang Boleh Dimuat turun Percuma untuk Mana-mana Laman Web
 3. Aliran Web – Alat Reka Bentuk Web Profesional
 4. Dreamweaver – Alat Reka Bentuk dan Pembangunan Web Luar Talian
 5. Mobirise – Program Pembangunan Laman Web Luar Talian (Mac & Windows)
 6. TemplateToaster – Perisian Luar Talian untuk Membuat Templat Laman Web
 7. Adobe Muse СС – Pembina Laman Web Luar Talian untuk Pereka Web

Semua sistem yang disenaraikan di atas adalah alat pembinaan laman web luar talian lengkap, yang dilengkapi dengan kelebihan, kekurangan, parameter dan spesifikasi khas mereka. Setiap perisian berfungsi dengan baik untuk menyelesaikan tugas-tugas tertentu. Itulah sebabnya, masuk akal untuk mengkaji setiap perkhidmatan secara terperinci untuk memilih perkhidmatan yang paling sesuai untuk projek individu anda.

Wix – Perisian Pembina Laman Web Terbaik (SaaS)

Wix - Perisian Pembina Laman Web Terbaik (SaaS)

Walaupun Wix adalah pembangun dalam talian, sebenarnya program yang dihoskan. Satu-satunya perbezaan antara perisian luar talian ialah anda tidak perlu memuat turun fail program dan mencari tempat untuk menghosinya. Anda mendapat penyelesaian all-in-one dengan fail yang sudah dihoskan dan semua perubahan disimpan dalam masa nyata.

Platform ini terbukti sama baiknya untuk tujuan yang berbeza. Ini membolehkan pemula dengan mudah datang dengan kedai web yang kukuh, portfolio profesional atau laman web perniagaan dalam beberapa jam. Perisian ini mempunyai penyunting dalam talian yang canggih untuk menyesuaikan halaman laman web dengan hanya satu klik.

Kelebihan utama Wix adalah seperti berikut:

 • Kemudahan penggunaan – Wix mempunyai editor WYSIWYG yang paling mudah difahami. Anda boleh mula membina laman web setelah anda log masuk. Antara muka intuitif tidak memerlukan masa yang lama untuk mengetahui bagaimana semuanya berfungsi di sini;
 • Koleksi Templat Hebat – perisian ini menawarkan pilihan templat siap mudah alih yang luar biasa untuk semua jenis laman web. Pembangun Wix selalu muncul dengan tema baru untuk memenuhi harapan pengguna. Semua templat direka secara profesional dan mempunyai penampilan dalam talian yang sangat baik;
 • Wix App Market – mencari widget atau aplikasi untuk menjadikan laman web anda lebih mesra pengguna? Wix mempunyai App Market sendiri dengan banyak koleksi aplikasi dan widget PERCUMA untuk dipilih. Buat blog yang menakjubkan, satukan analitik ke kedai digital anda, dan lain-lain;
 • Alat ADI – Wix mengikuti trend pembinaan laman web terkini dan menawarkan keunikannya Alat ADI membiarkan anda membina laman web dalam masa yang sama sekali. The Berasaskan AI sistem akan mempertimbangkan pilihan dan kesukaan anda. Maka secara automatik akan membina laman web yang anda perlukan tanpa penglibatan manual;
 • Penyunting Mudah Alih Wix – anda kini boleh menyemak rupa laman web anda pada peranti mudah alih sebelum menerbitkannya. Alat ini membolehkan anda mengedit pelbagai blok dan bahagian tanpa mempengaruhi versi web laman web asal.

Lebih-lebih lagi, Wix hadir sebagai platform all-in-one. Ini bermaksud bahawa anda tidak perlu memikirkan ke mana hos laman web anda atau mendaftarkan nama domain. Sistem ini cukup maju untuk membolehkan anda menangani pelbagai projek walaupun terdapat kerumitan. Anda mungkin tidak memerlukan bantuan pemaju atau pengaturcara pihak ketiga. Pembangun laman web menawarkan polisi harga yang berpatutan – terdapat langganan percuma dan beberapa rancangan berbayar, yang harganya bermula dari $ 4.50 / bln sahaja.

Cuba Wix secara Percuma

WordPress – CMS yang Boleh Dimuat turun Percuma untuk Sebarang Laman Web

WordPress - CMS yang Boleh Dimuat turun Percuma untuk Mana-mana Laman Web

WordPress – adalah Sistem Pengurusan Kandungan terkenal, yang boleh dimuat turun dan dipasang secara percuma. Platform, yang awalnya ditujukan untuk pengembangan blog, sekarang digunakan untuk melancarkan dan mengelola semua jenis proyek untuk penggunaan pribadi dan perniagaan.

Agak sukar untuk memanggil CMS sebagai sistem yang mudah digunakan kerana memerlukan sedikit pengekodan dan kecekapan reka bentuk web untuk membuat projek mewah. Sistem ini terkenal dengan pilihan integrasi yang luas, ketersediaan templat bawaan dan pihak ketiga serta alat penyesuaian reka bentuk canggih.

Faedah WordPress utama termasuk:

 • Pilihan Hosting Percuma. WordPress membolehkan memilih mana-mana penyedia hosting yang memenuhi keperluan dan keperluan projek anda. Lebih-lebih lagi, banyak hos kontemporari dilengkapi dengan CMS pra-set yang dipasang hanya dengan beberapa klik. Bluehost, sebagai contoh, adalah penyedia hosting yang dipercayai, yang secara rasmi disarankan oleh WordPress sebagai salah satu perkhidmatan terbaik. Bluehost menawarkan nama domain percuma pada tahun pertama penggunaan serta diskaun 60% untuk pemasangan WordPress.
 • Pembuatan Laman Web Luar Talian. Semasa bekerja dengan WordPress, pengguna dapat memilih alat khusus untuk mendapatkan pelayan maya di komputernya. Ini memungkinkan untuk melancarkan laman web tanpa sambungan dalam talian, sementara projek siap dapat diterbitkan lebih lanjut di salah satu host khas.
 • 100% Penyesuaian Reka Bentuk. Apa sahaja templat yang anda mahukan, ia akan berkualiti, responsif dan 100% disesuaikan. Anda boleh memilih dan mengubah tetapan yang diperlukan untuk mendapatkan hasil terbaik dalam jangka masa panjang. Apa yang dapat anda eksperimen ialah tetapan, warna, latar belakang, gaya, fon dan gambar reka bentuk web umum, yang kedua-duanya tersedia dalam stok dan dapat ditambahkan ke galeri sistem. Selain itu, dimuat naik dan disatukan fail media sosial, dokumen, elemen galeri baru dan lain-lain.
 • Platform Blogging Profesional. Sejauh WordPress pada mulanya diciptakan sebagai sistem blogging, ia mempunyai enjin blog yang sangat kuat yang merangkumi pelbagai ciri, alat dan tetapan. Perkhidmatan ini membolehkan melancarkan dan menguruskan blog dengan ciri penuh, yang juga dapat dikemas kini pada bila-bila masa sepanjang hari dan walaupun dalam perjalanan.

WordPress adalah CMS percuma. Anda boleh memuat turun dan memasangnya tanpa sebarang kos. Namun, perlu diingat bahawa untuk mendapatkan fitur tambahan, plugin, templat pihak ketiga, hosting dan nama domain, anda harus melaburkan anggaran tambahan.

Pasang WordPress secara Percuma

Aliran Web – Alat Reka Bentuk Web Profesional

Aliran Web - Alat Reka Bentuk Web Profesional

Webflow – adalah pembangun laman web awan, yang digunakan untuk mengembangkan projek profesional dengan prestasi tinggi dan reka bentuk yang luar biasa. Pengkhususan sistem utama bergantung kepada pengembangan projek lanjutan, yang berbeza dalam bidang tematik, kerumitan, ukuran dan parameter penting lainnya.

Oleh kerana kerumitan sistem dan pendekatan reka bentuk web profesional, pengguna diharapkan dapat memiliki kemahiran pengekodan sejak awal. Jika tidak, sukar bagi mereka untuk membiasakan diri dengan panel kawalan dan menguasai keseluruhan rangkaian ciri perkhidmatan ini. Aliran Web dapat memberikan paparan dan fungsi yang luar biasa kepada projek anda.

Berikut adalah kelebihan aliran Web utama:

 • Enjin eCommerce. Pembangun laman web dilengkapi dengan mesin eCommerce yang kuat yang membolehkan anda mengatur dan mengubah semua jenis kedai dalam talian. Projek-projek ini dibezakan oleh fungsi kelas atas, walaupun tidak diperlukan kemahiran pengkodan mendalam untuk menguruskannya. Apa yang dapat anda lakukan untuk memberikan penampilan yang luar biasa kepada projek eCommerce anda ialah mengintegrasikan dan menyesuaikan keranjang belanja, membuat dan mengemas kini senarai produk, memuat naik item dan memberikan keterangannya, menambahkan harga, memperkenalkan potongan harga, menjejaki statistik kedai web, laporan penjualan alat inventori dll..
 • Templat Responsif. Webflow menawarkan koleksi templat responsif, yang dapat disesuaikan, moden dan serba boleh. Sehingga hari ini, set templat platform menemui lebih dari 200 reka bentuk siap pakai, yang percuma dan berbayar. Templat disusun mengikut industri untuk memastikan akses cepat dan mudah.
 • Galeri Kotak Cahaya. Pembina laman web kini membolehkan membuat galeri Lightbox profesional. Dengan tujuan ini, anda dapat menggunakan video dan gambar yang tersedia dalam koleksi sistem atau gambar yang telah anda muat naik dan simpan sendiri. Ciri ini disediakan secara percuma untuk membiarkan semua pengguna Webflow menikmati kesempatan untuk membuat pengalaman melayari web yang mendalam.
 • Penyuntingan Kod. Seperti disebutkan di atas, sistem memungkinkan untuk membuat reka bentuk laman web eksklusif dan diperibadikan dengan penyuntingan kod. Pengguna dibenarkan mengintegrasikan kod HTML tersuai ke dalam footer atau header untuk memberikan penampilan yang tinggi kepada projek mereka.
 • Selepas Kesan dan Integrasi Lottie. Satu lagi kemuncak pembangun laman web ialah After Effects dan Lottie integrasinya. Sistem ini membolehkan pengguna mengawal pilihan paparan animasi vektor melalui penggunaan pelbagai interaksi sistem.

Webflow adalah pembangun laman web profesional, pengkhususan utamanya bergantung kepada pengembangan projek yang rumit dan penuh dengan ciri. Bersama dengan rancangan percuma, sistem ini menawarkan beberapa pilihan pembayaran. Terdapat dua langganan – Pelan Laman dan Akaun. Setiap dari mereka, pada gilirannya, tergolong dalam kumpulan yang lebih kecil – Rancangan laman web dan eCommerce serta rancangan Individu dan Pasukan. Rancangan ini, sesuai, menawarkan beberapa langganan yang boleh dipilih pengguna berdasarkan keperluan reka bentuk web mereka.

Cuba Aliran Web Sekarang

Dreamweaver – Alat Reka Bentuk dan Pembangunan Web Luar Talian

Dreamweaver - Alat Reka Bentuk dan Pembangunan Web Luar Talian

Adobe Dreamweaver – adalah alat reka bentuk web luar talian yang maju, yang memungkinkan untuk membuat, menerbitkan dan menyunting laman web profesional yang menampilkan fungsi dan reka bentuk yang indah. Perisian disediakan sebagai sebahagian daripada perkhidmatan Creative Cloud. Ini membolehkan anda membuat dan mengemas kini pelbagai jenis laman web dan aplikasi luar talian tanpa repot sama sekali. Walau bagaimanapun, masih diinginkan untuk memiliki beberapa kemahiran pengekodan dan latar belakang reka bentuk web untuk dapat bekerja dengan sistem.

Kedua-dua profesional dan pemula reka bentuk web boleh menggunakan perisian untuk mengembangkan projek mewah. Walau bagaimanapun, pemula akan mendapati sistem ini rumit kerana memerlukan sedikit masa dan usaha untuk menguasainya dengan sebaiknya.

Lihat sorotan Dreamweaver utama sekarang:

 • Penyunting Kod. Perisian ini membolehkan mendapatkan akses ke penyunting kod platform yang maju. Di sinilah anda dapat bekerja dengan pelbagai kod laman web, seperti HTML, PHP, CSS, JSP, XML JavaScript dan banyak lagi. Ciri ini membolehkan anda membuat reka bentuk aplikasi dan laman web profesional individu. Semua langkah dan suntingan yang anda buat ditunjukkan dengan jelas dalam mod pratonton visual sehingga anda dapat memperbaiki kesalahan yang ada sebelum menerbitkan projek.
 • Pilihan Integrasi. Dreamweaver dilengkapi dengan pilihan integrasi lanjutan. Tepatnya, ia berintegrasi dengan produk Adobe yang lain dari segi Creative Cloud Library dan Adobe Stock Marketplace. Di antara produk yang boleh anda pilih untuk laman web atau aplikasi luar talian anda, masuk akal untuk menyebut InDesign CC, Photoshop CC, Premiere Pro CC, Illustrator CC, After Effects CC, Dimension CC dan Animate CC. Selain itu, perisian ini membolehkan penyatuan perkhidmatan pihak ketiga, seperti Business Catalyst, Bitbucket, GitHub dan banyak lagi.
 • Perkhidmatan Pasaran Saham Adobe. Sebagai pengguna Dreamweaver, anda boleh mendapatkan akses ke Adobe Stock Marketplace yang kaya dengan banyak perkhidmatan yang dapat dipilih untuk projek anda. Di sinilah anda dapat melihat koleksi ilustrasi dan gambar yang luas untuk memuat turun dan memasukkannya ke laman web atau aplikasi yang sedang anda jalankan. Selain itu, anda boleh mengeksport beberapa fail JPA yang anda rencanakan untuk digunakan untuk projek anda.
 • Templat Percuma. Dreamweaver memberikan akses ke banyak templat yang boleh anda muat turun dan pasang dari perkhidmatan pihak ketiga. Reka bentuk ini percuma dan berbayar, jadi terserah kepada anda untuk memilih reka bentuk yang anda minati. Perisian ini membolehkan anda mengintegrasikan templat Joomla, WordPress dan Drupal. Namun, ingatlah bahawa memilih tema dari sumber luaran sama sekali tidak selamat. Oleh itu, perhatikan aspek ini dan periksa keselamatan setiap reka bentuk yang dipilih terlebih dahulu.

Adobe Dreamweaver adalah alat reka bentuk web luar talian profesional, yang disediakan oleh perkhidmatan Creative Cloud. Ia memerlukan muat turun dan pemasangan untuk digunakan untuk tujuan pembinaan laman web. Tidak ada rancangan sepenuhnya, tetapi ada percubaan 7 hari yang membolehkan anda menguji keseluruhan rangkaian sistem sebelum memilih salah satu langganan berbayarnya, julat harganya yang cukup luas.

Muat turun Adobe Dreamweaver

Mobirise – Program Pembangunan Laman Web Luar Talian (Mac & Tingkap)

Mobirise - Program Pembangunan Laman Web Luar Talian (Mac & Windows)

Pembebasan Mobirise tampaknya merupakan langkah revolusioner, kerana ia mempunyai beberapa perbezaan inti jika dibandingkan dengan sezamannya. Pertama sekali, ia adalah perisian luar talian percuma yang responsif. Ini bermaksud bahawa anda perlu memuat turun dan memasangnya. Jika tidak, anda tidak akan dapat melancarkan proses pembinaan laman web. Ia sangat mudah digunakan.

Fakta ini menjadikan Mobirise sebagai pilihan yang baik untuk pemula. Perisian ini menyediakan persekitaran penyuntingan yang intuitif dan sederhana di samping beberapa kelebihan daya saing asas yang lain.

Manfaat Mobirise utama termasuk:

 • Pemasangan sederhana – prosesnya sangat pantas dan mudah. Pastikan perkakasan anda memenuhi keperluan sistem yang diperlukan;
 • 800+ Sekatan Kandungan – buat struktur halaman yang unik menggunakan mana-mana blok kandungan yang membentuk koleksi besar;
 • Templat Tampan – perisian memberikan banyak templat menarik dan responsif di luar kotak. Semua laman web Mobirise mesra mudah alih;
 • Ciri Drag-and-Drop yang ringkas – Mobirise menawarkan editor WYSIWYG yang mudah digunakan dan intuitif. Ini bermaksud bahawa tidak memerlukan kemahiran pengekodan;
 • Pembina Laman Web AMP – Pilih dari pelbagai templat AMP untuk membuat kad perniagaan, portfolio atau blog dalam talian. Templat AMP adalah pertaruhan terbaik untuk mewakili dan mempromosikan perniagaan / perkhidmatan anda pada peranti mudah alih.

Pengguna boleh memilih tempat untuk menjadi tuan rumah laman web Mobirise mereka. Ini boleh menjadi Awan Google anda, pemacu tempatan atau bahkan Github. Ciri-ciri itu pasti menambahkan kelenturan. Kelebihan lain dari perisian ini adalah hakikat bahawa ia boleh digunakan secara percuma sama ada laman web anda akan berfungsi untuk tujuan komersial atau tidak menguntungkan.

Walau bagaimanapun, Mobirise tidak menyediakan hosting, yang bermaksud anda harus membayarnya dan menguruskannya sendiri. Di samping itu, anda harus bersedia untuk membayar pendahuluan atau pelanjutan lebih lanjut untuk laman web anda. Sebaliknya, pengguna boleh memilih Halaman Github sebagai alternatif hosting web percuma.

Muat turun Mobirise secara percuma

TemplateToaster – Perisian Luar Talian untuk Membuat Templat Laman Web

TemplateToaster - Perisian Luar Talian untuk Membuat Templat Laman Web

TemplatToaster – adalah perisian luar talian yang membolehkan anda membuat templat canggih, bergaya dan kontemporari tanpa diperlukan pengetahuan pengaturcaraan atau pengekodan. Perisian ini berguna untuk pakar dan pemula reka bentuk web, yang berhasrat untuk membuat tema profesional dan menarik untuk Joomla, WordPress, Drupal, Magento dan CMS lain. Tidak ada kemahiran pengaturcaraan atau sambungan web yang diperlukan untuk merancang tema dengan perisian.

Anda boleh memilih salah satu daripada dua pilihan reka bentuk templat yang ditawarkan oleh TemplateToaster. Anda boleh menggunakan templat responsif siap pakai untuk menyesuaikannya lebih lanjut dengan keperluan projek anda atau membuat templat baru dari awal.

Kelebihan Templat Teratas kini disenaraikan di bawah:

 • Susun atur Responsif. Salah satu sorotan utama sistem ini ialah ia dilengkapi dengan penyunting visual yang kuat dan susun atur responsif untuk membolehkan anda membuat templat yang menarik secara visual dan betul secara bebas.
 • Keserasian Lanjutan. Pembangun templat serasi dengan hampir semua Sistem Pengurusan Kandungan pilihan anda. Ini bermakna anda boleh merancang templat berkualiti tinggi untuk CMS yang anda mahukan tanpa pengekodan atau bantuan pihak ketiga. Ini boleh menjadi blog, eCommerce, templat laman web perniagaan kecil atau tema lain yang anda perlukan.
 • Seret dan Lepas Antaramuka Pengguna. TemplateToaster menawarkan fungsi drag-and-drop bersepadu, yang membolehkan anda membuat reka bentuk UI terkini tanpa teknik tambahan atau kemahiran pengekodan. Cukup pilih elemen yang diperlukan dan pilih kawasan yang ingin anda letakkan dan letakkan di sana. Kemudian anda boleh meneruskan penyuntingan kandungan, yang juga mudah dan cepat. Semua pengeditan yang anda buat disimpan dalam mod automatik.
 • Koleksi Templat. Sistem ini dilengkapi dengan pilihan tema responsif yang boleh anda pilih untuk templat anda sendiri. Terdapat 10 pek reka bentuk khusus industri percuma dan pelbagai pilihan templat berbayar untuk dilayari dan dipilih untuk projek anda. Semua reka bentuk dilengkapi dengan mod pratonton untuk membolehkan anda membuat pilihan yang tepat dari awal. Selain itu, ada peluang untuk merancang templat anda sendiri dari awal, jika ada sesuatu yang anda tidak suka mengenai tema siap pakai. Walau bagaimanapun, pilihan ini menunjukkan pengetahuan pengekodan.

TemplateToaster boleh dimuat turun dari laman web rasmi secara percuma. Untuk menggunakan program ini, anda perlu meningkatkan ke salah satu rancangan berbayar – sama ada Standard ($ 49atau Edisi Profesional ($ 149). Perisian ini juga menawarkan versi percubaan tanpa had yang memungkinkan anda menguji program sebelum membeli salah satu rancangan berbayar.

Muat turun TemplateToaster secara percuma

Adobe Muse СС – Pembina Laman Web Luar Talian untuk Pereka Web

Adobe Muse СС - Pembina Laman Web Luar Talian untuk Pereka Web

Adobe Muse – adalah perisian yang dikembangkan untuk pereka web profesional, yang bertujuan untuk mempermudah proses kolaborasi antara pakar web dan pengaturcara. Program ini adalah untuk membolehkan pereka mengekspresikan kreativiti mereka tanpa mempekerjakan pengkod pihak ketiga.

Misi utama perisian adalah untuk membiarkan pengguna membuat laman web statik yang terutama difokuskan pada reka bentuk. Platform ini memberikan banyak ciri berguna untuk membina laman web yang menonjol dari pesaing kerana merakam penampilan dan penampilan yang menakjubkan.

Berikut adalah beberapa hits Adobe Muse utama:

 • Papan Pemuka Yang Dikenal – jika anda seorang pereka profesional, anda telah menggunakan beberapa produk Adobe lain sekurang-kurangnya sekali. Sama ada anda terbiasa bekerja dengan Photoshop, InDesign atau Illustrator, anda tidak akan menemui antara muka Adobe Muse. Papan pemuka sebenarnya sama seperti pada semua produk Adobe yang lain, yang pastinya merupakan berita baik;
 • Senarai Instrumen yang Diperluas – toolkit reka bentuk web kelihatan sangat mengagumkan, di sini anda akan mempunyai semua yang anda perlukan dari berus dan lapisan hingga fon sendiri dan fon Typekit, saiz teks dan lebih banyak instrumen untuk membuat reka bentuk yang menakjubkan;
 • Sambungan dan Integrasi – walaupun Adobe Muse adalah pembangun luar talian, ia masih mempunyai beberapa ruang untuk integrasi pihak ketiga. Anda boleh melaksanakan pelbagai widget dan mengeditnya untuk memenuhi keperluan anda;
 • Kelenturan – program ini menawarkan beberapa keupayaan integrasi lanjutan untuk muncul di kedai digital anda, blog profesional atau jenis laman web lain;
 • Pemilihan Tema – Adobe Muse bekerjasama dengan ribuan pemaju yang menyediakan tema tanpa henti untuk pelbagai jenis laman web. Sebahagian daripadanya percuma sementara yang lain dibayar. Laman web yang dibina dengan bantuan perisian ini responsif mudah alih;
 • Pilihan Penyuntingan Kod – jika anda masih dalam proses pengekodan, program ini membolehkan anda Mengedit kod CSSnya untuk menyesuaikan laman web.

Adobe Muse adalah perisian yang baik untuk pereka web yang mencari satu set alat profesional. Ia dilengkapi dengan pelbagai ciri reka bentuk dan alat. Sebaliknya, ini bukanlah pilihan yang baik untuk pemula. Program ini akan terlalu rumit untuk pemula. Yang mesti anda fikirkan ialah sistem ini tidak lagi disokong oleh Adobe. Oleh itu, ia hanya dapat digunakan oleh pereka web yang telah membelinya sebelum ini.

Muat turun Adobe Muse

Pembangun Laman Web: Pergi ke Luar Talian atau Dalam Talian?

Idea utama mana-mana pembangun laman web adalah untuk menjadikan proses pembinaan lebih mudah. Tidak kira sama ada anda seorang pereka web profesional atau pemula yang berusaha untuk membuka kedai digital pertama anda, perisian seperti itu harus menjadi penolong untuk menangani projek web dengan kerumitan yang berbeza.

Sebaliknya, memilih platform yang betul adalah mustahak. Ini akan menentukan kejayaan masa depan laman web. Atas sebab ini, kami memutuskan untuk membandingkan program luar talian dan dalam talian serta menonjolkan hits dan kekurangan asas mereka. Dan anda adalah salah satu yang boleh dipilih, mana yang paling sesuai untuk anda.

Hit dan Kehilangan Pembangun Laman Web Luar Talian

Direka sebagai perisian yang dimuat turun, pembangun laman web luar talian masih mempunyai fleksibiliti yang mencukupi. Sebaliknya, mereka mempunyai kekurangan utama yang akan menjadikan mereka berada di belakang perisian dalam talian sekurang-kurangnya buat masa ini.

Hit Perisian Luar Talian:

 • Edit laman web tanpa sambungan Internet. Bekerja dengan laman web anda bila-bila masa;
 • Kemudahan penggunaan terima kasih kepada editor laman web WYSIWYG yang dilaksanakan;
 • Peluang maju untuk menyesuaikan reka bentuk dan kandungan laman web;
 • Versi program percuma;
 • Keupayaan penyuntingan langsung.

Perisian Luar Talian Hilang:

 • Pemasangan kemas kini manual;
 • Akses laman web dari PC peribadi anda sahaja;
 • Pemasangan perisian diperlukan;
 • Harga lebih tinggi jika dibandingkan dengan pembangun laman web dalam talian;
 • Perisian yang ketinggalan zaman, kekurangan kemas kini;
 • Pengehosan web yang berasingan;
 • Keperluan untuk perkakasan yang kuat.

Hit dan Kehilangan Pembangun Laman Web Dalam Talian

Dicipta untuk membina laman web apa pun dengan beberapa jam sahaja, perisian pembinaan laman web dalam talian sangat sesuai untuk pemula tanpa kemahiran pengekodan. Ia menawarkan fleksibiliti yang tinggi di samping fitur yang membolehkan pengguna mempromosikan laman web mereka dalam talian.

Hit Perisian dalam talian:

 • Gunakan perisian pada bila-bila masa anda memerlukan walaupun di lokasi;
 • Kemudahan penggunaan dan kepantasan semasa membina laman web dari awal;
 • Tidak diperlukan pemasangan perisian;
 • Lebih banyak peluang mengemas kini;
 • Tidak perlu membeli perkakasan yang kuat;
 • Tiada kemas kini dan muat turun perisian manual;
 • Lebih banyak fleksibiliti.

Perisian Dalam Talian Hilang:

 • Memerlukan sambungan Internet;
 • Memerlukan prosedur pendaftaran;
 • Lebih sedikit peluang untuk bekerja dengan kod CSS.

Garisan bawah

Pelbagai perisian pembinaan laman web sangat mengagumkan. Pengguna boleh memilih dari pelbagai pilihan untuk memenuhi harapan mereka. Apa yang anda perlukan adalah menentukan tujuan, kerumitan, struktur, jenis kandungan dan beberapa ciri penting laman web sebelum memulakan. Kedua-dua program dalam talian dan luar talian terbukti berkesan ketika membina laman web yang kukuh.

Walau bagaimanapun, perisian dalam talian nampaknya menjadi pilihan yang lebih baik bagi mereka yang mencari penyelesaian yang lebih mudah dan lebih menjimatkan. Mereka menawarkan cara yang lebih mudah untuk membina kedai atau portfolio baru dari awal dan menerbitkannya tanpa kemahiran pengekodan sama sekali. Ia lebih murah dan senang digunakan. Sebaliknya, pereka web profesional mungkin lebih suka program luar talian dengan pelbagai pilihan peluang penyesuaian.

Buat laman web secara percuma

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map