Perisian Pembina Laman Web Percuma Terbaik

pembina laman web perisian percuma terbaik


Ketika memilih perisian pembangun laman web percuma terbaik, anda mungkin menemui beberapa pilihan. Mereka berbeza dalam tahap kerumitan, tahap kepakaran reka bentuk web yang diperlukan untuk menyelesaikan projek, implikasi, kos dan aspek penting lain.

Pembina laman web kontemporari tidak sama seperti dulu beberapa tahun yang lalu. Mereka menawarkan pelbagai alat, ciri, dan pendekatan inovatif untuk membangun web.

Anda boleh memilih antara perisian serba boleh yang dapat digunakan untuk melancarkan pelbagai jenis laman web serta sistem khusus yang dimaksudkan untuk pengembangan jenis laman web tertentu, baik itu laman web perniagaan, a projek perkahwinan atau sebuah kedai atas talian. Pembina laman web bukan sahaja mudah digunakan untuk semua orang, tetapi juga mudah, intuitif dan berpatutan. Adakah perkara lain yang mungkin anda perlukan untuk memulakan projek baru anda?

Untuk membantu anda dengan pilihan perisian pembangun laman web terbaik, kami telah memutuskan untuk mengkaji semula perkhidmatan percuma yang paling popular dan lengkap yang boleh anda gunakan untuk menyelesaikan tugas membina laman web yang diperlukan.

Kami Menguji 9 Perisian Pembangun Laman Web Terbaik:

 1. Wix – Pembina Laman Web Percuma Terbaik (Perisian Sebagai Perkhidmatan)
 2. WordPress – Platform Dihoskan Percuma untuk Sebarang Laman Web
 3. Ucraft – Perisian Reka Bentuk Web Dalam Talian Percuma
 4. Aliran Web – Alat Reka Bentuk Web Responsif (tanpa pengekodan)
 5. SITE123 – Pembina Laman Web Percuma Paling Mudah
 6. IM Creator – Perisian Pembuat Laman Web Percuma
 7. Mobirise – Program Pembuatan Laman Web Percuma untuk Mac & Tingkap
 8. Weebly – Pembangun Laman Web Profesional dan eCommerce Store
 9. uCoz – Laman Web, Forum dan Pembina Blog Percuma

Terdapat banyak pembangun laman web percuma all-in-one dan khusus di luar sana, tetapi masih penting untuk membuat carian mendalam untuk pilih perkhidmatan terbaik untuk memenuhi keperluan anda. Pilihan yang tepat akhirnya akan menjimatkan masa dan usaha anda, mengoptimumkan proses pengembangan web anda. Mari tinjau perkhidmatan yang paling layak sekarang.

Wix – Pembina Laman Web Percuma Terbaik (Perisian Sebagai Perkhidmatan)

Wix

Wix – adalah pembangun laman web percuma terbaik berdasarkan perisian sebagai prinsip perkhidmatan. Sistem ini memenuhi keperluan pemula dan profesional reka bentuk web dan membolehkan membuat pelbagai jenis laman web untuk kegunaan peribadi dan perniagaan. Laman web yang dibuat dengan Wix kelihatan menarik secara visual dan dioptimumkan untuk peranti mudah alih. Mereka fungsional dan dapat disesuaikan sesuai dengan kebutuhan Anda kerana rangkaian fitur dan pilihan yang disediakan oleh sistem. Yang paling penting termasuk:

 • Koleksi Templat Kaya. Pembina laman web pada masa ini menawarkan 550+ templat percuma yang dioptimumkan untuk mudah alih, yang sengaja dibahagikan kepada kategori berdasarkan tema yang menjadi milik mereka.
 • Pasar Aplikasi. Wix menyediakan pilihan widget, aplikasi dan peluasan yang menakjubkan yang dapat anda pilih dan integrasikan ke dalam laman web anda. Aps ini fleksibel dan serba boleh, yang memungkinkan menggunakannya untuk pelbagai pemasaran, reka bentuk, promosi, rangkaian sosial, eCommerce dan tujuan lain. Terserah anda untuk memilih antara pilihan percuma dan berbayar.
 • Wix ADI. Pembina laman web menawarkan yang maju Alat Kecerdasan Reka Bentuk Buatan yang mempermudah proses pembuatan laman web dengan membuat projek secara automatik untuk anda berdasarkan maklumat yang anda kirimkan. Namun, jika anda merasa bahawa anda sudah bersedia untuk melancarkan laman web yang unik, anda boleh menggunakan Editor Wix Standard untuk melakukannya. Editor mudah alih juga terdapat di sini.
 • Blogging dan eCommerce. Wix memungkinkan untuk melancarkan blog percuma dan kedai dalam talian kecil hingga pertengahan. Enjin blogging dan eCommercenya cukup kuat untuk melakukannya dengan mudah.
 • Sokongan pelbagai bahasa. Platform ini menawarkan sokongan pelbagai bahasa, yang membolehkan membuat versi bahasa yang berbeza dari laman web anda secara percuma.

Wix merangkumi spektrum keperluan reka bentuk web yang luas, tanpa mengira tahap kepakaran yang anda miliki. Walaupun, pembangun laman web mempunyai rancangan percuma yang tidak pernah luput, tetap masuk akal untuk meningkatkan ke langganan berbayar untuk memanfaatkan fitur sistem secara maksimal. Pelan minimum bayar akan dikenakan $ 4,50 / bln, sementara rancangan selebihnya juga cukup berpatutan untuk semua orang.

Cuba Wix secara Percuma

WordPress – Platform Dihoskan Percuma untuk Sebarang Laman Web

WordPress

WordPress (versi semasa 5.3) – adalah Sistem Pengurusan Kandungan percuma, yang dianggap sebagai perisian paling popular jenis ini di dunia. Sistem ini pada mulanya dibangun sebagai platform blogging, tetapi sekarang diminati oleh pengguna, yang bermaksud mengembangkan berbagai jenis laman web dengannya.

WordPress bukanlah pilihan terbaik untuk pengguna kali pertama. Kebanyakannya berfungsi dengan baik untuk pembangun web yang berpengalaman atau bagi pengguna tersebut, yang mempunyai sekurang-kurangnya sedikit pengalaman dalam pembuatan laman web atau kemahiran pengekodan. Berikut adalah gambaran ringkas mengenai ciri platform yang paling luar biasa:

 • 100% Penyesuaian Laman Web. Terserah anda untuk memilih dan menyesuaikan tetapan utama untuk membuat reka bentuk laman web yang unik. Sistem ini membolehkan mengatur fon, warna, gambar yang tersedia dalam stok atau boleh dimuat naik mengikut kehendak anda. Anda juga boleh menambahkan dokumen anda sendiri, fail media sosial, membuat galeri untuk menarik perhatian penonton anda.
 • Pelbagai Plugin dan Integrasi Pihak Ketiga. Untuk meningkatkan prestasi laman web anda, anda dapat mengintegrasikan plugin, templat atau peluasan yang dikembangkan oleh pereka lain dan juga yang disediakan oleh sistem secara lalai. Semasa memilih antara integrasi pihak ketiga, pastikan untuk memeriksa keselamatan dan kredibiliti pemaju web mereka.
 • Enjin Blogging yang hebat. WordPress pada mulanya dikenali sebagai platform blogging dan, dengan itu, mesin blog bersepadunya berada di kedudukan tertinggi. Sistem ini memungkinkan untuk membuat dan mengurus blog serta mengemas kini blog dalam perjalanan.

Anda tidak perlu membayar wang untuk menggunakan WordPress – CMS percuma untuk semua orang. Walau bagaimanapun, untuk menjadikan laman web anda dapat diakses di web dan mempromosikannya dengan berkesan, anda perlu membayar untuk hosting, kosnya bergantung kepada penyedia dan rancangan yang akan anda jalani.

Pasang WordPress secara Percuma

Ucraft – Perisian Reka Bentuk Web Dalam Talian Percuma

Pembina laman web Ucraft

Ucraft – adalah pembangun laman web berasaskan awan, yang telah membezakan dirinya sebagai platform yang dipercayai, mempunyai ciri penuh, fleksibel, sederhana dan intuitif. Sistem ini tidak rumit untuk pemula dan ia mempunyai rangkaian fitur yang luas untuk ditawarkan kepada pembangun web yang mahir. Tidak perlu memiliki kemahiran pengekodan kerana perkhidmatan ini bersifat intuitif, yang membuatnya dapat dimengerti oleh semua orang.

Ucraft dilengkapi dengan satu set Alat Pereka Canggih, Pembuat Logo, banyak tema responsif dan pilihan lain yang menjadikannya salah satu pemimpin utama reka bentuk web moden. Lihat ciri utamanya dengan segera:

 • Templat Responsif. Pembangun laman web dilengkapi dengan pelbagai pilihan reka bentuk responsif, yang percuma dan 100% disesuaikan. Templat dibahagikan dengan mudah ke dalam bahagian tematik berdasarkan ceruk tempat mereka berada. Selain daripada pelbagai reka bentuk siap pakai, ada juga kesempatan untuk memilih tema kosong dan menyesuaikannya dari awal. Semua templat benar-benar percuma dan mereka juga boleh ditukar ganti, yang membolehkan menukar reka bentuk sekiranya diperlukan.
 • Alat Pereka. Pembina laman web membolehkan menggunakan Alat Pereka mewah tanpa sebarang kos untuk memberikan sentuhan penamat profesional tema yang dipilih. Alat Pereka yang boleh anda pilih termasuk UIKit, Tipografi dan Susun atur.
 • Pembuat Logo Percuma. Sekiranya syarikat anda belum mempunyai logo jenama atau anda ingin mendapatkan yang lain, Pembuat Logo percuma Ucraft ada di tangan anda. Semasa merancang logo laman web anda, anda dapat memilih ikon unik, memuat naik elemen anda sendiri, menyesuaikan reka bentuk dengan bereksperimen dengan teks, bentuk, gaya dan warna untuk akhirnya mengeksport reka bentuk logo siap dalam format yang diperlukan.
 • Pencipta Halaman Pendaratan Percuma. Ciri ini membolehkan anda melancarkan halaman arahan untuk memberikan maklumat syarikat anda di satu tempat. Yang harus anda lakukan ialah memilih templat halaman arahan yang diperlukan dan kemudian menyesuaikannya untuk menunjukkan maklumat jenama anda, mendorong lalu lintas organik, menjana petunjuk baru dan mempopularkan perkhidmatan anda di web.
 • Blogging. Pembangun laman web mempunyai enjin blog terbina dalam yang pantas yang membolehkan anda berkongsi kandungan anda, mendorong lalu lintas, mewujudkan autoriti khusus, membina kesetiaan pelanggan dan mengembangkan penonton melalui muat naik / pengurusan pos. Terdapat lebih daripada 80 tema siap pakai untuk blog anda. Keistimewaan blogging sistem ini merangkumi RSS feed, tag dan kategori, alat SEO canggih, sistem komen dll.
 • Integrasi Luaran. Ucrafts memberi akses kepada banyak widget dan tambahan yang dikembangkan oleh pakar reka bentuk pihak ketiga. Ini diperlukan untuk meningkatkan tahap penglibatan dan penukaran pelanggan serta meningkatkan prestasi projek. Aplikasi ini percuma dan berbayar, bergantung pada keperluan dan pilihan individu anda. Di antara widget yang mungkin anda cari, masuk akal untuk menyebut Interkom, LiveAgent, Jivosite, Uservoice, Disqus, Zendesk Chat, Facebook Messenger serta banyak peluasan lain yang mungkin menyumbang kepada pemasaran, promosi dan pembangunan laman web.
 • Sokongan Bahasa. Mendapatkan laman web berbilang bahasa mudah dilakukan dengan Ucraft. Ini disebabkan oleh fakta bahawa sistem ini menawarkan sokongan berbahasa percuma yang membolehkan anda membina beberapa versi bahasa dari projek anda.

Dalam aspek harga, Ucraft terbukti menjadi sistem yang berpatutan. Terdapat rancangan percuma yang dapat anda gunakan untuk menguji perkhidmatan serta tiga langganan berbayar, yang disertakan dengan percubaan 14 hari. Kos pelan Ucraft termurah adalah $ 10 / bln, sementara langganan paling mahal berharga $ 39 / bln. Pembuat Logo dan Pencipta Halaman Pendaratan tersedia untuk akses percuma.

Cubalah Ucraft secara percuma

Aliran Web – Alat Reka Bentuk Web Responsif (tiada pengekodan)

Aliran Web

Webflow – adalah pembangun laman web yang responsif, yang terutama menargetkan profesional tetapi juga dapat digunakan oleh pengguna tersebut, yang tidak memiliki sedikit kesedaran tentang reka bentuk web. Namun, ia memerlukan masa dan usaha untuk menguasai perkhidmatan dan membiasakan diri dengan papan pemuka dan panel kawalannya, strukturnya serupa dengan yang ditawarkan oleh CMS kontemporari. Pembina laman web memerlukan pengetahuan pengaturcaraan dan juga wajar mempunyai latar belakang reka bentuk web tertentu untuk bekerja dengannya.

Webflow menawarkan pendekatan reka bentuk web yang canggih dan banyak ciri yang memungkinkan untuk memberikan penampilan profesional anda dan prestasi yang luar biasa. Berikut adalah ciri teratas yang menjadikan perkhidmatan ini pilihan yang tepat untuk semua orang:

 • Penyuntingan HTML / CSS. Aliran Web membolehkan penyuntingan projek HTML / CSS dan juga mungkin untuk menggabungkan kod HTML tersuai ke tajuk atau footer laman web anda. Tidak diperlukan perbelanjaan kewangan tambahan untuk melakukan itu, tetapi bersiaplah untuk menggunakan beberapa kemahiran pengekodan untuk berjaya dengan tugas tersebut.
 • e-dagang. Dengan Aliran Web, anda boleh memulakan dan menguruskan kedai dalam talian yang mempunyai ciri. Apa yang penting, tidak ada kemahiran pengekodan khas yang diperlukan untuk menyelesaikan tugasan. Semasa mengerjakan pembangunan kedai web anda, anda dapat mengintegrasikan dan menyesuaikan keranjang belanja, membuat senarai produk, memuat naik item dan keterangan, menambah harga dan menjejaki alat inventori, statistik tontonan dan status produk semasa, memperkenalkan kod potongan dan kupon dll..
 • Reka Bentuk Responsif. Koleksi templat aliran web pada masa ini merangkumi lebih daripada 200 reka bentuk responsif. Ada peluang untuk memilih dari tema gratis dan berbayar yang disusun berdasarkan industri untuk akses cepat dan mudah.
 • Galeri Kotak Cahaya. Pembangun aliran web baru-baru ini memungkinkan untuk membuat galeri Lightbox profesional daripada video dan foto CMS dan eCommerce. Pilihan ini adalah percuma dan membolehkan mewujudkan pengalaman imersif skrin penuh untuk persembahan kandungan visual yang lebih baik.
 • Selepas Kesan dan Integrasi Lottie. Pembangun laman web berjaya disatukan dengan Lottie dan After Effects untuk membolehkan pengguna mengawal pemutaran animasi vektor secara bebas dengan menggunakan banyak interaksi Aliran Web. Ini menyumbang kepada penciptaan laman web yang mengagumkan dengan paparan kandungan profesional.

Aliran web boleh digunakan secara percuma dalam jangka waktu yang tidak terbatas, tetapi pengguna masih akan menghadapi batasan sistem tertentu yang dinyatakan dalam sekatan fungsi. Mengenai rancangan berbayar, Webflow menawarkan dua kumpulan langganan besar – Pelan Laman dan Akaun. Setiap kumpulan selanjutnya dibahagikan kepada kumpulan yang lebih kecil, iaitu Laman Web (Asas, CMS, Perniagaan) dan eCommerce (Standard, Plus, Advanced) langganan yang ditawarkan dari segi Pelan Laman dan Individu (Percuma, Lite, Pro) dan Pasukan (Pasukan, Perusahaan) langganan yang ditawarkan oleh Pelan Akaun. Selain itu, terdapat penyelesaian penagihan pelanggan lanjutan yang dikembangkan oleh sistem khas untuk pekerja bebas, yang tidak perlu membayar untuk menggunakan sistem, tetapi perlu membincangkan kos akhir secara langsung dengan pelanggan.

Cuba Aliran Web Sekarang

SITE123 – Pembina Laman Web Percuma Paling Mudah

Pembina laman web SITE123

Site123 – sejauh ini merupakan salah satu pembangun laman web paling mudah dan paling senang untuk pemula. Sistem ini digunakan untuk melancarkan blog, halaman arahan, laman web promo dan kedai web kecil, tetapi Anda juga dapat menggunakannya untuk mengembangkan jenis proyek lain. Laman web yang dibina dengan SITE123 responsif dan anda boleh mengaksesnya dari mana-mana desktop atau peranti mudah alih. Sistem ini dilengkapi dengan drag-and-drop editor, yang membolehkan anda menyesuaikan projek dengan mudah sesuai dengan keperluan anda.

SITE123 terutama menyasarkan usahawan, yang memerlukan laman web berkualiti namun tidak mempunyai kemahiran atau keinginan untuk menguasai projek yang kompleks. Ia benar-benar bebas kod, yang menjadikannya pilihan yang baik untuk pembangun dan pemula web yang mahir. Sudah tiba masanya untuk menyenaraikan beberapa sorotannya sekarang:

 • e-dagang. Melancarkan kedai web dengan pembina laman web sangat mudah dan menarik. Sistem ini membolehkan membuat projek eCommerce kecil dan menengah, di mana anda boleh memuat naik dan menguruskan pesanan / produk, membuat tetingkap pertunjukan yang menarik, menambah / mengemas kini pilihan pembayaran dan penghantaran serba boleh, memperkenalkan kupon diskaun, menetapkan parameter produk, membuat kumpulan item, menilai testimoni pengguna, sesuaikan pilihan paparan keranjang belanja dll.
 • Blogging. Dengan SITE123, anda boleh memulakan blog yang layak untuk memberikan projek anda pendedahan dalam talian yang bagus dan menarik perhatian pengguna. Ini adalah tempat di mana anda boleh menghantar artikel, mengaktifkan komen, menghasilkan suapan RSS, menambah fail media, gambar dan kandungan lain yang diperlukan. Sistem ini menawarkan satu set reka bentuk blog untuk membolehkan anda memilih yang paling sesuai dengan keperluan reka bentuk web anda.
 • Alat Interaksi Pelanggan Percuma. Sistem ini memberikan akses kepada sekumpulan alat interaksi pelanggan, termasuk ciri Jadual Pemesanan, Penempahan Restoran dan lain-lain. Ini memberikan laman web fungsi lanjutan dan prestasi tinggi.
 • Akses Laman Web Berkongsi. SITE123 memungkinkan untuk menetapkan hak akses laman web bergantung pada keperluan dan keperluan anda. Oleh itu, anda boleh menetapkan projek anda ke status Ahli sahaja untuk membuatnya dapat diakses hanya oleh sekumpulan pengguna tertentu, yang akan mempunyai akses ke projek tersebut. Ini mudah dan senang, terutama di peringkat proses pembangunan laman web.
 • Alat Logo Percuma. Sistem ini membolehkan anda merancang logo perniagaan untuk mengintegrasikannya lebih jauh ke dalam projek anda. Ia menawarkan akses ke set alat (pemotongan, penggeser ukuran, pemilihan gaya logo, penyesuaian ukuran tajuk dll.), yang menjadikan logo anda menarik dan tidak dapat dilupakan.
 • Sokongan pelbagai bahasa. Dengan SITE123, anda boleh membuat laman web berbilang bahasa dengan mudah yang dapat diakses dalam beberapa bahasa. Tidak perlu membuat laman web yang terpisah dalam bahasa lain – apa yang harus anda lakukan hanyalah menambahkan bahasa baru ke projek anda.
 • Pasar Aplikasi. Sistem ini mempunyai Market Market yang luas dengan pelbagai tambahan dan tambahan percuma / berbayar yang boleh anda pilih dan gabungkan dalam projek anda. Pilihan aplikasi benar-benar hebat dan anda boleh memilih dari pelbagai aplikasi, seperti Sembang Sokongan Langsung, Alat Pemasaran, Harga, Kedai Dalam Talian, Alat Analisis, Alat Webmaster, Borang, Galeri, Sosial, Gerbang Pembayaran dan banyak lagi.

SITE123 mempunyai dasar harga sederhana. Terdapat rancangan percuma yang tidak pernah luput dan empat langganan berbayar, yang harganya berkisar antara $ 10.80 / bln dan $ 28.80 / bln. Semua langganan dilengkapi dengan pelbagai ciri yang boleh dipilih pengguna berdasarkan keperluan sebenar mereka.

Cubalah Site123 secara Percuma

IM Creator – Perisian Pembuat Laman Web Percuma

Pencipta IM

Pencipta IM – adalah pembina laman web percuma, yang dilengkapi dengan editor WYSIWYG yang berguna dan pelbagai ciri penyesuaian reka bentuk mewah. Sistem ini digunakan untuk memulai laman web perniagaan, situs promo, halaman arahan, blog dan kedai web. Ia berfungsi dengan baik untuk pemula dan profesional reka bentuk web kerana banyak ditawarkan kepada kedua-dua kategori pengguna. IM Creator adalah pilihan terbaik bagi sebahagian besar projek komersial dan bukan komersial.

Pembangun laman web dianggap sebagai pemimpin utama WYSIWYG. Saat ini memperkuat lebih dari 17 juta laman web dan jumlah ini terus bertambah setiap tahun. Sekiranya anda betul-betul memilih pembangun laman web yang dipercayai, berpatutan dan berfungsi, lihatlah ciri utama IM Creator sekarang:

 • e-dagang. Sistem ini mempunyai mesin eCommerce yang kuat, yang membolehkan anda melancarkan dan kemudian menguruskan kedai web profesional dengan set ciri standard. Sejauh sistem ini berasaskan Stripe, anda perlu menambahkan eCommerce Stripe yang sesuai ke laman web untuk mula menguruskan tetapannya.
 • Blogging. Pembangun laman web juga mempunyai platform blog yang berkualiti, yang membolehkan anda mengatur dan mengurus blog yang cukup bagus. Anda boleh memilih dari pelbagai templat blog, jenis, gaya, 5 varian struktur suapan berita dan pilihan lain. Anda juga boleh mengintegrasikan fail media ke dalam bidang kandungan untuk menjadikan blog anda kelihatan berfungsi dan menarik.
 • Kesepaduan. Perkhidmatan ini memungkinkan untuk mengintegrasikan Google Analytics, pautan media sosial yang popular, widget Peta Google dan tambahan lain ke dalam projek untuk berkongsi kandungan yang anda inginkan dengan pembaca blog anda..
 • Templat Percuma. IM Creator dilengkapi dengan koleksi templat percuma yang kaya, responsif, serba boleh dan disesuaikan. Mereka tergolong dalam kategori khusus untuk mempermudah pilihan pengguna dan mengurangkan proses pemilihan reka bentuk.
 • Sokongan pelbagai bahasa. Pembangun laman web menawarkan sokongan berbilang bahasa, membiarkan pembangun laman web memulakan dan menguruskan projek dalam pelbagai bahasa. Itu adalah ciri yang berguna untuk usahawan yang bersedia menargetkan rakan kongsi di luar negara.

IM Creator benar-benar percuma untuk artis, pelajar dan pengguna, yang berhasrat melancarkan laman web bukan komersial. Walau bagaimanapun, sistem ini juga mempunyai tiga rancangan berbayar untuk kategori pengguna lain. Kos rancangan bermula dengan $ 8 / bln dan meningkat hingga $ 21 / bln. Ada juga yang maju Alat Label Putih yang sangat sesuai untuk pereka web yang bersedia menggunakan sistem untuk mengembangkan perniagaan reka bentuk web mereka. Penyelesaian Label Putih lebih mahal dan harganya antara $ 350 / tahun dan $ 25000 / tahun.

Cuba Pencipta IM secara percuma

Mobirise – Program Pembuatan Laman Web Percuma untuk Mac & Tingkap

Mobirise

Mobirise (versi semasa 4.11.5) – adalah perisian yang boleh dimuat turun sepenuhnya, yang sama sekali tidak bergantung pada sambungan Internet. Untuk menggunakan spektrum ciri Mobirise yang luas, anda harus memasangnya pada desktop pada mulanya.

Platform ini sangat mudah, fleksibel dan mudah untuk semua orang. Kebanyakannya berfokus pada penciptaan halaman arahan dan laman web perniagaan, tetapi juga mungkin untuk melancarkan portfolio, laman promo dan projek lain dengannya. Berikut adalah ciri utama sistem ini:

 • Struktur Berasaskan Blok. Pembangun laman web membenarkan membina laman web daripada blok kandungan, jumlahnya melebihi 800 keping dan terus berkembang secara berkala. Anda boleh memilih dan menyusunnya mengikut keperluan untuk membentuk struktur laman web yang dikehendaki. Ini sangat mudah dan membolehkan mengawal proses reka bentuk web. Laman web Mobirise responsif secara lalai.
 • Pembina Laman Web AMP. Perisian ini memungkinkan untuk membuat laman web, yang dioptimumkan dengan ideal untuk pengalaman melayari mudah alih yang tiada tandingannya dan menyediakan pemuatan laman web dengan cepat.
 • Alat Penyesuaian Reka Bentuk “Di Luar Kotak”. Perkhidmatan ini menyediakan set fitur “luar kotak” yang luas, yang merangkumi alat penyuntingan reka bentuk, penyesuaian tetapan gaya dan fon, pilihan integrasi media dan banyak lagi.
 • Hosting Laman GitHub Percuma. Laman web yang dibuat dengan Mobirise dapat dihoskan secara bebas dengan Halaman GitHub, yang menambah prestasi mereka.

Mobirise adalah percuma untuk semua orang, tetapi perlu diingat bahawa anda perlu membayar hosting dan nama domain agar laman web anda dapat diakses di web. Mengenai sistem itu sendiri, anda boleh menggunakannya untuk selang waktu tanpa had dan tanpa sekatan serius.

Anda juga boleh membeli kit all-in-one dengan harga sederhana, yang merangkumi semua sambungan dalam satu pakej. Setelah membelinya sekali, anda akan dapat menggunakan pelanjutan ini selama anda perlu membuat laman web yang menarik dan berfungsi untuk kegunaan komersial dan bukan komersial.

Muat turun Mobirise secara percuma

Weebly – Pembangun Laman Web Profesional dan eCommerce Store

Weebly

Weebly – adalah pembina laman web DIY percuma yang popular, yang digunakan untuk pelbagai tujuan pembinaan laman web. Sistem ini tidak menyiratkan kesadaran pengekodan, sementara penyeret dan lepasnya memberikan kontribusi untuk proses reka bentuk web yang mudah dan mudah. Weebly menggunakan model “kotak” yang membolehkan anda mengubah reka bentuk dan struktur projek anda berdasarkan objektif yang anda capai.

Sistem ini mesra pengguna dan dilengkapi dengan fokus eCommerce yang kuat, yang membolehkan anda merancang kedai web profesional. Walau bagaimanapun, juga mungkin untuk memulakan dan mengurus laman web perniagaan, portfolio, halaman arahan, blog dan jenis projek lain dengan sistem. Mari segera dapatkan kelebihan utama pembangun laman web:

 • e-dagang. Weebly pada mulanya dibuat sebagai sistem blogging, tetapi baru-baru ini telah mendapat tumpuan eCommerce yang kuat, yang diperoleh oleh Square. Pembangun laman web penuh dengan ciri eCommerce, yang secara berkesan meningkatkan prestasi kedai web. Ia menawarkan keranjang belanja bersepadu, muat naik dan pengurusan produk pukal, beberapa pilihan pembayaran dan penghantaran, penapis carian, aplikasi mudah alih dan banyak lagi ciri lain yang memungkinkan untuk memulakan kedai dalam talian yang berkualiti dari awal.
 • Blogging. Pembangun laman web membolehkan anda menyambungkan blog yang dilengkapi dengan ciri percuma ke laman web anda untuk membolehkan anda memodifikasinya dengan lebih lanjut sesuai dengan keperluan anda. Anda boleh menambah dan menjadualkan catatan di sini, memilih templat blog, mengintegrasikan fail media, mengaktifkan ciri komen, mengisi tag meta untuk setiap catatan, menambah tajuk / footer dll..
 • Alat Pemasaran. Alat pemasaran Weebly juga patut diberi perhatian. Pembangun laman web telah memperkenalkan alat Promosi untuk pengembangan kempen pemasaran e-mel. Ini adalah ciri yang bermanfaat bagi mereka, yang ingin melancarkan laman web perniagaan dan eCommerce.
 • Pengehosan Video dan Penyunting Imej. Weebly memungkinkan untuk menerbitkan dan mengemas kini video di laman web. Anda juga boleh menggunakan Editor Gambar lanjutan yang disertakan dengan sistem. Ciri-ciri ini percuma dan mereka akan meningkatkan prestasi laman web anda dan juga reka bentuk umum.
 • Pusat Aplikasi. Weebly App Center menampilkan koleksi perkhidmatan dan aplikasi yang dapat anda gabungkan dalam projek anda dengan satu klik sahaja. Widget yang ada ada percuma dan berbayar – pilih yang paling sesuai dengan laman web anda dan satukannya ke dalam projek anda.
 • Pembina Bentuk. Keistimewaan lain dari pembangun laman web ialah drag and drop Form Builder dalam talian secara percuma. Ini membolehkan anda membuat borang hubungan tersuai, senarai RSVP, tinjauan dan bentuk lain yang dapat memastikan pengalaman melayari web yang lebih baik untuk pengunjung laman web.

Weebly mempunyai rancangan tanpa had percuma, sementara kos rancangan untuk laman web standard antara $ 4 / bln dan $ 25 / bln. Selain itu, pembangun laman web menawarkan Pelan Prestasi lanjutan untuk peruncit, yang ingin mempromosikan laman web mereka. Kos rancangan ini merangkumi $ 38 / bln, yang juga merupakan tawaran yang setimpal.

Cuba Weebly secara Percuma

uCoz – Laman Web, Forum dan Pembina Blog Percuma

uCoz

uCoz – adalah salah satu pembangun laman web DIY yang paling terkenal, yang telah dan kini kekal sebagai peneraju utama reka bentuk laman web. Platform ini digunakan untuk tujuan membina laman web serba boleh kerana anda boleh memulakan dan mengurus laman web perniagaan dan peribadi dengannya. Ia mengikuti struktur berdasarkan modul, yang membolehkan anda membuat reka bentuk halaman web individu daripada blok kandungan siap pakai.

Pembina laman web tidak memerlukan kemahiran pengekodan awal, tetapi memungkinkan untuk mengedit kod HTML / CSS, jika anda memiliki pengetahuan ini dan ingin melancarkan projek mewah. Sistem ini menonjol dari orang ramai kerana senarai kelebihannya, yang utama adalah seperti berikut:

 • Integrasi Modul. Seperti disebutkan di atas, pembangun laman web membolehkan membuat reka bentuk laman web eksklusif melalui integrasi modul. Ia dilengkapi dengan pilihan modul kandungan yang luas, masing-masing berfungsi dengan baik untuk menyelesaikan tugas tertentu. Beberapa di antaranya termasuk Buku Tetamu, Blog, Papan Iklan, Forum, Ujian, Soalan Lazim, Katalog Laman, Katalog Foto dan SEO untuk menyebutkan beberapa. Semua modul boleh disesuaikan dan percuma. Anda boleh memasukkannya ke dalam laman web anda untuk memberikan prestasi dan tarikan visual yang diinginkan.
 • e-dagang. Pembangun laman web dilengkapi dengan mesin eCommerce canggih, yang dapat diaktifkan melalui integrasi modul uShop. Ciri ini membolehkan anda memulakan dan mengurus kedai dalam talian dengan berkesan, di mana anda dapat menangani sistem pengurusan produk, menyesuaikan parameter SEO, perincian penghantaran dan pembayaran dan lain-lain. Kedai web yang dibina dengan uCoz dilengkapi dengan ciri dan berfungsi.
 • Reka Bentuk Percuma. Sistem ini menawarkan koleksi khas templat khusus khusus bawaan, tetapi pengguna juga memiliki akses ke pasar tema yang tersedia dengan biaya tambahan. Namun harganya agak berpatutan (harga antara $ 5 dan $ 30 setiap tema), walaupun kualitinya melebihi rata-rata dan, dengan itu, ia bernilai pelaburan.

Terdapat langganan uCoz percuma yang lengkap, yang tidak pernah luput dan lima rancangan berbayar, yang harganya bermula dengan $ 2.99 / bln hingga mencecah $ 15.99 / bln untuk penyelesaian yang paling mahal. Yang penting, uCoz tidak meletakkan sepanduk iklannya di laman web bukan komersial.

Cubalah uCoz secara Percuma

Pokoknya

Melancarkan laman web tidak semestinya proses yang rumit, walaupun pada awalnya mungkin kelihatan seperti ini. Penggunaan perisian pembangun laman web terutamanya akan memudahkan tugas untuk pemula dan profesional. Sistem ini mudah digunakan, senang digunakan, intuitif, sarat dengan ciri dan fleksibel. Mereka dilengkapi dengan templat siap sedia banyak alat penyesuaian untuk memberi mereka penampilan yang diperlukan. Pembina laman web juga jauh lebih berpatutan berbanding dengan pilihan pembinaan laman web yang lain.

Setiap program yang ditinjau dalam siaran mempunyai kualiti, fungsi dan layak mendapat perhatian pengguna, yang bermaksud untuk membuat laman web yang menarik sendiri. Ini adalah perisian pembangun laman web percuma terbaik, yang dapat memenuhi pelbagai keperluan dan aspirasi reka bentuk web. Sekiranya anda tidak pasti mengenai pembangun laman web yang paling sesuai untuk anda, luangkan masa anda untuk menguji dan meneroka masing-masing untuk membuat pilihan yang tepat.

Buat laman web secara percuma

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map