Perisian Pembina Laman Web Terbaik untuk Mac

Perisian Pembina Laman Web Terbaik untuk Mac


Walaupun reka bentuk dan keselamatan mewah secara visual, perisian Mac khusus jauh dari alat yang sempurna untuk membina laman web. Ia menawarkan sebilangan besar kemudahan HTML yang diperlukan untuk fail CSS yang berasingan daripada memilikinya dalam satu laman web.

Hasilnya, pengguna Mac mencari platform dan instrumen SaaS berasaskan cloud dan bukannya memberi keutamaan kepada alat pembinaan laman web tradisional, yang dibangunkan untuk Mac dan memerlukan pemasangan awal.

Pembangun laman web terbukti merupakan jenis alat yang tepat yang dapat digunakan oleh pengguna Mac untuk membuat sumber web yang menakjubkan untuk tujuan yang berbeza dari awal. Mereka tidak memerlukan usaha dan pelaburan wang yang serius, malah menawarkan rangkaian fitur yang luas. Mereka intuitif dan mudah untuk pengguna dengan latar belakang reka bentuk web yang pelbagai dan tidak memerlukan kemahiran khusus, membiarkan pengguna dengan mudah membina sumber web yang berkualiti sendiri. Dengan pembangun laman web yang berkualiti, projek anda akan mempunyai penampilan profesional dan fungsi yang hebat.

Laman web yang dilancarkan oleh pengguna Mac mempunyai ciri lengkap dan dilengkapi dengan reka bentuk yang menarik. Mereka adalah senang diuruskan dan memungkinkan untuk menyediakan semua kandungan yang anda ingin lihat di laman web anda. Ini sangat penting bagi peminat perisian pembinaan web Mac, yang ingin menjimatkan usaha dan masa mereka, memanfaatkan laman web yang baik dan lengkap yang dibuat dengan pembangun laman web.

Kami Menguji 5 Perisian Pembangun Laman Web Terbaik untuk Mac:

 1. Wix – Pembina Laman Web SaaS Terbaik untuk Mac OS
 2. RapidWeaver – Perisian Reka Bentuk Web Terbaik untuk Mac
 3. WordPress – CMS Hosted Terbaik untuk Pengguna Mac OS X
 4. Mobirise – Perisian Pembinaan Laman Web Percuma
 5. Blocs – Pembangun Laman Web Seret dan Lepas yang Paling Mudah

Sekiranya anda telah memutuskan untuk mencari perisian pembinaan web Mac yang baik, luangkan masa anda untuk melihat ulasan perkhidmatan popular dan lengkap yang disenaraikan dalam siaran ini. Perbandingan dan senarai sorotan mereka akan memudahkan pilihan untuk anda. Mari mulakan sekarang.

Wix – Pembina Laman Web SaaS Terbaik untuk Mac OS

Wix - Pembina Laman Web SaaS Terbaik untuk Mac OS

Wix – adalah pembangun laman web terbaik untuk pengguna Mac, yang menjadikannya mudah untuk membuat laman web yang lengkap dengan reka bentuk yang menakjubkan. Sistem ini membolehkan membina pelbagai jenis laman web untuk kegunaan peribadi dan perniagaan. Ia dilengkapi dengan fungsi luar kotak, yang lebih dari cukup untuk merangkumi spektrum keperluan reka bentuk web serba boleh yang luas.

Senarai kelebihan Wix utama merangkumi:

 • Alat ADI Wix – Pembangun laman web secara automatik membina laman web untuk anda, menggunakan kandungan yang dihantar. Penyunting laman web WYSIWYG yang sesuai membolehkan mengawal setiap langkah proses penyesuaian laman web, menyelesaikan masalah tepat pada waktunya.
 • Pilihan Penyuntingan – Sistem ini membuka peluang untuk menggunakan editor laman web standard dan yang mudah alih. Pengeditan yang dibuat dalam mod standard ditunjukkan dalam versi mudah alih, sementara pengeditan yang dibuat dalam versi laman web mudah alih tidak ditunjukkan dalam mod desktop.
 • Templat Responsif – Wix juga dilengkapi dengan ratusan templat siap mudah alih yang dapat diakses melalui tablet dan telefon pintar yang dikuasakan oleh iOS yang 100% disesuaikan dan intuitif.
 • Wix App Market – Ini adalah satu lagi kelebihan pembangun laman web, di mana anda boleh melihat ratusan widget, sambungan dan aplikasi percuma dan berbayar yang terdapat di sana. Anda boleh menggabungkan tema yang dipilih ke dalam laman web anda untuk menyumbang kegunaannya.
 • Forum, Blog dan eCommerce – Pembangun laman web dilengkapi dengan enjin forum, blogging dan eCommerce. Ini memungkinkan untuk membuat, menghubungkan dan mengurus a forum, blog atau sebuah kedai atas talian tanpa kerumitan sama sekali.
 • Corvid by Wix – Sekiranya anda berhasrat melancarkan dan mengintegrasikan aplikasi ke laman web anda, teruskan menggunakan Corvid by Wix – platform pengembangan terbuka lanjutan yang digunakan untuk memulakan aplikasi web profesional tanpa kemahiran pengekodan atau pengalaman reka bentuk web awal yang diperlukan. Platform ini menyediakan set alat yang diperlukan semuanya di satu tempat – pilih saja ciri dan alat yang anda perlukan untuk projek anda dan mulakan kerja pengembangan aplikasi web anda.
 • Alat Menaik – Ini adalah penyelesaian perniagaan all-in-one percuma, yang menyediakan banyak alat (terdapat lebih daripada 20 produk yang terdapat dalam set ciri pek tersebut) yang mesti ada untuk promosi perniagaan anda. Produk-produk ini membantu anda mengembangkan perniagaan dengan berkesan, meningkatkan asas pelanggan dan mengiklankan perkhidmatan anda di web.

Anda boleh menggunakan ciri sistem tanpa sebarang kos, menggunakan pelan percuma yang tidak pernah habis. Untuk meningkatkan fungsi laman web anda ke tahap yang baru, anda harus meningkatkan ke salah satu rancangan berbayar. Pada masa ini, Wix menawarkan dua jenis langganan, iaitu rancangan standard dan perniagaan / eCommerce. Kos rancangan standard bermula dengan $ 13 / bln untuk mencapai $ 39 / bln untuk langganan yang paling mahal, sementara rancangan perniagaan / eCommerce bermula dengan $ 23 / bln untuk mencapai $ 500 / bln untuk pilihan harga yang paling maju.

Cuba Wix secara Percuma

RapidWeaver – Perisian Reka Bentuk Web Terbaik untuk Mac

RapidWeaver - Perisian Reka Bentuk Web Terbaik untuk Mac

RapidWeaver – adalah pembangun laman web yang kuat, yang direka khas untuk pengguna Mac yang ingin membuat aplikasi web dan laman web yang lengkap tanpa pengekodan yang terlibat. Platform ini membolehkan anda memulakan laman web cantik yang responsif tanpa persiapan atau latar belakang reka bentuk web.

Lihat senarai sorotan RapidWeaver:

 • Teknologi MacOS – Pembangun laman web menyokong semua teknologi MacOS, termasuk tab iCloud dan Dokumen. Ini membolehkan anda memulakan laman web dari awal, bermula dari projek satu halaman sederhana hingga ke kedai dalam talian yang kompleks.
 • Pilihan Templat – Sistem ini membolehkan memilih dari lebih dari 50 templat bersepadu, sementara lebih dari 100 tema responsif juga disediakan oleh komuniti sistem. RapidWeaver memastikan pengurusan halaman web yang mudah, membolehkan anda membuat halaman dan subpage baru serta menyesuaikannya dari awal. Ciri pratonton yang mudah memungkinkan untuk mengesan suntingan yang anda buat sebelum anda menerbitkan projek.
 • Simulator Peranti – Ciri baru membolehkan anda melihat bagaimana laman web anda yang baru dibuat di berbagai peranti, termasuk iPhone, iPad, Mac dan banyak lagi. Ciri ini fleksibel dan kuat, membiarkan anda membuka, menskalakan dan bahkan menyimpan beberapa tetingkap untuk mengesan perubahan selepas itu.
 • Alat Pengurus Media – RapidWeaver dilengkapi dengan alat penyatuan media yang kuat yang membolehkan anda menguruskan sumber projek anda dengan berkesan. Anda boleh mendapatkan akses ke Perpustakaan Foto, penyemak imbas dan gambar anda dari perpustakaan foto dalam talian percuma terbesar. Cukup pilih yang sesuai dengan pengkhususan laman web anda untuk menyeret dan melepaskannya ke halaman laman web anda.
 • Pengurus Coretan – Sistem ini membolehkan anda menggunakan faedah yang ditawarkan oleh Pengurus Coretan yang disempurnakan dengan mengintegrasikan kod CSS, HTML dan Javascript yang berguna. Anda juga boleh menambahkan teks biasa ke dalam coretan anda, jika diperlukan.

Pembina laman web adalah percuma, tetapi anda harus menaik taraf langganan berbayar, jika anda ingin memanfaatkan set fitur lanjutannya. Kos pelan berbayar pada masa ini berjumlah $ 99, tetapi sistem sering memperkenalkan tawaran dan potongan istimewa untuk mereka, yang ingin menjimatkan besar, semasa menggunakannya.

Cuba RapidWeaver secara Percuma

WordPress – CMS Hosted Terbaik untuk Pengguna Mac OS X

WordPress - CMS Hosted Terbaik untuk Pengguna Mac OS X

WordPress – adalah Sistem Pengurusan Kandungan yang popular dan terkenal, yang digunakan untuk melancarkan dan menguruskan pelbagai jenis projek. Sistem ini pada mulanya dibuat dengan tujuan untuk membuat blog, tetapi dengan cepat berkembang menjadi platform yang lengkap dengan fungsi dan fleksibiliti canggih.

Sorotan WordPress adalah seperti berikut:

 • Memuat turun dan Pemasangan – Sebagai CMS, WordPress memerlukan muat turun dan pemasangan. Ini tidak memerlukan banyak masa tetapi tidak bermaksud bahawa bekerja dengan perkhidmatan itu mudah bagi semua orang. Sekiranya anda bukan pereka web yang mahir atau sekurang-kurangnya tidak mempunyai pengetahuan asas pengaturcaraan, sistem anda mungkin agak rumit. Ini kerana bekerja dengan WordPress menunjukkan kesedaran pengekodan. Jika tidak, anda mungkin menghadapi masalah, ketika plugin bersepadu atau menyesuaikan templat.
 • Pilihan Integrasi – CMS menonjol dari orang ramai kerana pilihan integrasinya yang kuat. Apa sahaja bidang yang anda mahukan dan apa sahaja jenis projek yang anda harapkan untuk dilancarkan, terdapat banyak pemalam dan templat luaran yang boleh anda lawati dan tambahkan ke laman web anda. Ini membolehkan memperluas fungsi sistem, memberikan prestasi yang diperlukan dan reka bentuk mewah.
 • Pilihan Penyesuaian Reka Bentuk – WordPress juga terkenal dengan pilihan penyesuaian reka bentuk lanjutan. Semua templat yang akan anda pilih untuk projek anda boleh dilancarkan sepenuhnya dari awal – pilih dan ubah tetapan templat yang diperlukan, bereksperimen dengan warna, gaya, latar belakang, gambar dan fail media yang tersedia dalam stok di sini. Anda juga boleh memuat naik dan mengintegrasikan fail media sosial anda sendiri, gambar galeri, dokumen dan elemen lain yang diperlukan.
 • Hosting dan Pilihan Nama Domain – Sebagai sistem yang boleh dimuat turun, WordPress tidak menawarkan pilihan hosting bersepadu. Sebaliknya, sistem membenarkan memilih mana-mana penyedia hosting yang paling sesuai untuk keperluan projek anda. By the way, banyak hos kontemporari dilengkapi dengan CMS bersepadu yang hanya bermaksud pemasangan satu klik sahaja. Bluehost adalah salah satu penyedia hosting tersebut dan inilah platform, yang secara rasmi disarankan oleh WordPress. Tuan rumah menawarkan nama domain bonus percuma pada tahun pertama tempoh langganan, kelajuan muat halaman cepat, pelbagai penyatuan, harga berpatutan serta diskaun 60% untuk pemasangan WordPress dan kelebihan lain.

WordPress adalah CMS yang boleh dimuat turun secara percuma, yang boleh dipasang tanpa sebarang kos. Walau bagaimanapun, sistem ini membolehkan pengintegrasian pemalam dan peluasan pihak ketiga yang memerlukan pelaburan anggaran tambahan. Perkara yang sama adalah mengenai integrasi templat, hosting dan kos nama domain.

Pasang WordPress secara Percuma

Mobirise – Perisian Pembinaan Laman Web Percuma

Mobirise - Perisian Pembinaan Laman Web Percuma

Mobirise – adalah a perisian muat turun percuma pada mulanya anda harus memasang pada Mac anda sebelum mula mengerjakan pembangunan laman web anda. Sistem ini dibina dengan mempertimbangkan kemudahan dan kesederhanaan pengguna dan tidak memerlukan kemahiran atau kepakaran reka bentuk web untuk digunakan secara berkesan oleh pemula.

Berikut adalah senarai kelebihan Mobirise utama:

 • Sekatan Kandungan – Pembangun laman web dilengkapi dengan struktur berasaskan blok, yang memungkinkan untuk merancang laman web dari blok kandungan siap pakai. Jumlah keseluruhan mereka pada masa ini melebihi 800 item dan ia terus bertambah. Menyusun dan menyesuaikan blok adalah mudah dan memungkinkan untuk membuat struktur laman web yang diperlukan. Laman web yang dilancarkan dengan Mobirise responsif secara lalai.
 • Pembina Laman Web AMP – Mobirise menawarkan pembangun laman web AMP bersepadu, yang membolehkan anda melancarkan dan menguruskan projek yang dioptimumkan dengan sempurna untuk penyemakan imbas mudah alih dan memastikan memuat turun halaman web dengan pantas.
 • Alat Penyesuaian Reka Bentuk – Alat penyesuaian reka bentuk Mobirise keluar dari kotak. Mereka mempermudah untuk menyesuaikan parameter, gaya laman web utama, mengintegrasikan banyak fail media dan melakukan tindakan lain.
 • Pilihan Hosting – Pembangun laman web tidak mempunyai hosting bersepadu, tetapi memungkinkan untuk menghoskan projek siap pakai anda dengan halaman GitHub secara percuma.

Mobirise adalah perisian laman web yang benar-benar percuma, tetapi anda perlu membayar hosting laman web, nama domain dan penyatuan. Terdapat juga Pek Premium yang dilengkapi dengan pelanjutan berbayar serta kit semua-dalam-satu, di mana anda boleh memilih antara pemalam dan tema tambahan. Kos Premium Kit berjumlah $ 129.

Muat turun Mobirise secara percuma

Blocs – Pembangun Laman Web Seret dan Lepas yang Paling Mudah

Blocs - Pembangun Laman Web Seret dan Lepas yang Paling Mudah

Blok – adalah perisian pembangun laman web khusus untuk Mac, yang boleh menjadi penyelesaian yang baik, jika anda perlu membuat portfolio yang menarik, halaman arahan yang menarik atau laman web untuk mempromosikan produk / perkhidmatan secara dalam talian. Pembangun laman web mempunyai pilihan seret dan lepas untuk mengendalikan penyuntingan yang mudah. Ia dilengkapi dengan tahap fleksibiliti yang tinggi dan sebungkus alat tambahan.

Senarai kelebihan Blocs adalah seperti berikut:

 • Struktur Blok dan Batu Bata – Pembangun laman web menawarkan struktur blok dan batu bata. Anda hanya perlu memilih blok kandungan siap pakai dan menyesuaikannya mengikut keperluan anda. Alat halaman WYSIWYG menjadikan penyuntingan mudah dan cepat. Tidak ada kemahiran pengekodan atau pengurus FTP yang diperlukan untuk memulakan laman web dengan Blocs, tetapi ini memicu perlunya mencari penyedia hosting luaran untuk memuat naik dan mengemas kini fail apabila diperlukan.
 • Struktur Laman Web Berasaskan HTML – Blok tidak mempunyai papan pemuka awan untuk mengedit kandungan. Sebaliknya, anda akan ditawarkan struktur laman web berasaskan HTML utama. Untuk mendapatkan projek yang lebih kompleks, anda perlu menyesuaikan laman web anda dengan CMS. Ini jelas memerlukan kemahiran pengekodan dan latar belakang reka bentuk web. Sistem ini tidak mempunyai templat lalai yang terintegrasi kerana ini pada dasarnya adalah aplikasi yang digunakan untuk melancarkan tema berdasarkan HTML sendiri.
 • Pembangunan Templat – Tema dikembangkan dengan menggunakan alat penyunting stok. Sekiranya pilihan ini tidak menarik bagi anda atas sebab tertentu, anda boleh mendapatkan templat berbayar di laman web rasmi perkhidmatan (kos satu tema merangkumi $ 20).

Blocs mempunyai versi percubaan yang boleh dimuat turun percuma dan dua jenis lesen berbayar, yang harganya berjumlah $ 80 dan $ 360. Selain itu, anda perlu membayar sekitar $ 100 setiap tahun untuk hosting dan sekitar $ 60 untuk peluang beralih dari versi laman web lama perkhidmatan ke yang baru.

Cubalah Blocs secara Percuma

Pokoknya

Masalah utama membina laman web dengan Mac adalah ketiadaan perisian yang layak. Pembangun laman web boleh menjadi pengganti perisian Mac yang baik, merangkumi pelbagai keperluan reka bentuk web dan menyediakan set ciri kuat yang diperlukan untuk membuat dan mengurus projek yang lengkap.

Sekiranya anda mencari perisian Mac yang berkualiti, pembangun laman web yang disemak di atas mungkin terbukti menjadi penyelesaian terbaik. Memilih salah satu daripadanya mungkin menjadi cabaran, jika anda tidak pernah bekerja dengan sistem ini sebelumnya. Ingatlah bahawa setiap sistem berfungsi dengan baik untuk menyelesaikan berbagai tugas tertentu, yang tidak dapat mempengaruhi pilihan perisian.

Oleh itu, Wix adalah pembangun laman web all-in-one, yang digunakan untuk memulakan dan menguruskan pelbagai jenis laman web, termasuk blog, halaman arahan, portfolio, laman web perniagaan dan kedai dalam talian. RapidWeaver adalah perisian reka bentuk web terbaik yang dibuat khas untuk pengguna Mac. WordPress adalah CMS terkenal di dunia yang memerlukan kemahiran pemasangan dan pengekodan untuk memulakan projek mewah. Mobirise adalah perisian yang boleh dimuat turun secara percuma, yang terkenal dengan kemudahan penggunaan dan tumpuan yang kuat terhadap keperluan pemula. Blok adalah yang paling mudah pembangun laman web drag-and-drop digunakan untuk memulakan halaman arahan, laman web promo, halaman arahan dan jenis projek peribadi / perniagaan lain.

Sekiranya anda tidak pasti mengenai perisian terbaik untuk Mac, masuk akal untuk menguji setiap sistem terlebih dahulu. Ini adalah kaedah yang paling dipercayai untuk memilih sistem, yang akan berfungsi paling baik untuk projek individu anda.

Buat laman web secara percuma

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map