Beste AI nettstedbyggere

topp nettstedbyggere med kunstig intelligens


Vi kommer ofte over forestillingen om kunstig intelligens og er vitne til hvordan smarttelefonene våre blir enda “smartere”. Vi har også blitt vant til ordkombinasjonen “tilkoblingsnettverk”. Atmosfæren i den moderne teknologiske verdenen lærer oss at apparater og enheter vil bli smartere i fremtiden, og at vi kan stole på beslutningene de tar i forskjellige nisjer..

Ønsker du å se en tjeneste som vil kunne opprette et vellykket nettsted i automatisk modus ved å bruke de oppgitte dataene?

Det er en viss algoritme, som analyserer den innsendte informasjonen, korrelerer den med databasene, sammenligner separate detaljer, ser etter ekstra informasjon, definerer den mest effektive design av nettstedoppsett basert på visse kriterier og viser resultatet.

Høres bra ut, gjør det ikke? Du trenger bare å svare på noen få spørsmål, vente et par minutter og få noe du ikke skal flau over å publisere på nettet og inviter klienter til å besøke nettstedet ditt. Slike nettstedbyggere eksisterer allerede! Noen av dem er allerede i testmodus, mens andre allerede er tilgjengelige online. Ja, det er for tidlig å snakke om den immaterielle overmennesken og strålende resultater. Imidlertid er ideen forlokkende, den ble realisert og utviklingen fortsetter i et ganske fint tempo.

 • Kunstig intelligens er modellering av intelligent atferd basert på konneksjonistiske nettverksprinsipper som fungerer som et nervesystem for biologiske organismer.
 • Det er flere små sammenkoblede klynger som jobber med fullføringen av en viss oppgave.
 • Systemet blir gradvis utdannet (som er hovedtrekket i en ekte AI), samler informasjon og måter å tolke den på, sammenligner de endelige resultatene.

AI-trenden får stadig større popularitet. Mange brukere pleier å bruke alternativene til disse smarte verktøyene i systemene sine, fordi fremtiden handler om komforten og pengene de tilbyr. Det sier seg selv at AI ikke vil kunne lage komplekse nettsteder. Dette er et kreativt arbeid, som er menneskeheten.

Samtidig vil de enkelt takle bedriftsnettsteder, porteføljer, promo-nettsteder og destinasjonssidemal. Dette er de enkleste fra teknisk synspunkt og de mest populære variantene. AI har ubegrensede perspektiver i opprettelsen av denne typen nettsteder.

Hvis vi for øyeblikket vurderer nettstedbyggere fra synspunkt brukervennlighet for nybegynnere og kvaliteten på det ferdige resultatet, da betyr enkelhet og bekvemmelighet til slutt ikke så mye. Dette er fordi enhver bruker vil kunne aktivere knappen og få ønsket resultat.

Per i dag er det forskjellige nisjesystemer, som kommer med AI-modus som brukes som en virtuell oppretterassistent for nettsteder. Det er til og med systemer, som utelukkende markedsføres som AI-nettstedbyggere.

Vi testet ut 7 av de beste AI-nettstedbyggere:

 1. Wix ADI – Den beste AI-nettstedbyggeren
 2. Bokmerke – Absolutely Automated Website Builder
 3. Leia – Nettstedsbygger av kunstig intelligens
 4. Dolphin – Intelligent Website Builder av Jimdo
 5. b12 – Menneskerassistert AI Nettstedsbygger
 6. Zyro – AI-drevet teknologi for små bedrifter
 7. Firedrop – A.I. Design Generation Tool

Generelt er det ingen stor forskjell i måten begge systemtypene fungerer på, men når det kommer til detaljene, er tilnærmingene imidlertid forskjellige. Ved lansering av nettsteder er hver tjeneste basert på alternativene til redigeringsprogrammet (widgeter, blokker, stiler). Derfor eksisterer forskjellen i resultatene. La oss se på Wix ADI, Bookmark, Leia, Jimdo Dolphin og Firedrop som eksempler på aktive tjenester og karakteriserer hver av dem i detaljer.

Wix ADI – Den beste AI-nettstedbyggeren

Wix ADI

Wix ADI (Kunstig design intelligens) – er den beste AI-baserte nettstedbyggeren. Det er et pålitelig autoritetsverktøy Wix nettstedbygger tilbyr for å sikre maksimal bekvemmelighet, brukervennlighet og høy hastighet på nettstedutvikling. Ved å bruke den avanserte funksjonen, kan du opprette et fullstendig nettsted med bare noen få klikk og uten koding involvert. Wix ADI er enkel og intuitiv for alle – alt du trenger er å følge retningslinjene systemet genererer og se på hvordan det skaper et nettsted for deg.

Wix ADI er preget av settet med integrerte funksjoner som bidrar til enkel og rask utviklingsprosess for nettsteder. Her er noen av de mest bemerkelsesverdige funksjonene til nettstedbyggeren:

 • Detaljerte retningslinjer – Nettstedets byggherre kommer med den informative trinnvise opplæringen, som bruker informasjonen du sender inn for å lage prosjektet du forventer å benytte på sikt;
 • Automatisert prosess for opprettelse av nettsteder – Hvis du bestemmer deg for å jobbe med Wix ADI, vil systemet tilby et sett med spørsmål, svar som vil bli brukt videre som grunnlag for utviklingen av prosjektmalen. Spørsmålene vil angå hvilken type nettsted du trenger, et sett med nødvendige funksjoner (nettstedstype, funksjonalitet), firmanavn, dets fysiske beliggenhet, kontaktdata (sosiale nettverk, e-post, telefon, faks, logo);
 • Enkel nettstedutvikling – Det tar vanligvis rundt en halv time å lansere en webside med Wix ADI. Enkle retningslinjer generert av systemet vil hjelpe deg med å fullføre oppgaven med letthet. Så snart du svarer på de nødvendige spørsmålene, vil systemet automatisk finne informasjon om selskapet ditt på nettet, og du må bekrefte det. Det du får i det lange løp er et ferdig nettsted med én side som kommer med bilder og innhold du ytterligere kan erstatte med de du ønsker å se der;
 • Rask prosjekttilpasning – Rett etter at du har godkjent malen, vil du kunne erstatte det tilgjengelige innholdet manuelt med din egen forretningsrelaterte info. Du kan raskt redigere en blokk eller gå videre til den fullstendige Wix-redigeringsversjonen.

Wix ADI er med rette regnet som en av de beste moderne AI-baserte nettstedbyggere. Kostnaden for å bruke verktøyet avhenger generelt av kostnadene for abonnement du velger for prosjektet ditt. For øyeblikket tilbyr Wix to betalingsalternativer, nemlig Standard og Business / eCommerce planer. Hver av abonnementspakkene har egne planer som inkluderer gratis domenenavn som en bonus. Kostnaden for standardplaner starter med $ 13 / mo og når $ 39 / mo, mens kostnadene for forretningsplaner starter fra $ 23 / mo.

Prøv Wix gratis

Bokmerke – Absolutely Automated Website Builder

Bookmark

Bokmerke – er en av de mest fantastiske og brukervennlige AI-drevne nettstedbyggerne, som skaper moderne, innovative og unike inntrykk på grunn av sin unike tilnærming til webdesign og avansert funksjonssett. Systemet er hovedsakelig rettet mot utvikling av forretningsnettsteder, nettbutikker, porteføljer og landingssider med responsiv design.

Når du jobber med nettstedbyggeren, gjør deg klar til å møte AIDA – det kvinnelige bildet, som er legemliggjørelsen av Bookmark AI. AIDA akronym står for assistent for kunstig intelligens. Tjenesten er en fin nettstedsbygger med en visuell redaktør, og den kommer dermed med en teknisk base som er nødvendig for å lage kvalitetsnettsteder. AIDA har kombinasjonen av en populær dra-og-slipp-teknologi og den avanserte AI-baserte webdesigntilnærmingen som er rettet mot utvikling av high end funksjonsrike prosjekter av førstegangsarbeidere og webdesigneksperter. Nettstedsbyggeren fortjener rettmessig å bli inkludert i listen over toppbyggere av AI-nettsteder. Se på listen over funksjonene og høydepunktene som gjør at den skiller seg ut fra mengden:

 • Rask og enkel nettdesignprosess – Prosessen med å jobbe med AIDA er ganske enkel og rask: bare spør systemet “AIDA SHOW ME HOW” for å begynne å jobbe med det. Les for å svare på et par spørsmål, velg nisje du spesialiserer deg i (det er for tiden rundt 750 forretningsalternativer tilgjengelig her), innstillinger for layout og stil. Oppgi bedriftsnavnet slik at AIDA kan bruke dataene til å generere nettstedet ditt på rundt 30 sekunder;
 • Automatisert nettstedutvikling – Verktøyet fyller nettstedet automatisk med blokker som er kjent som “fokuser” her, og det vil også velge den mest passende fargepaletten og designtilpasningselementene, som passer mest til prosjektet ditt. Rett etter dette blir en bruker omdirigert til redaktøren, der AI legger til vakre animasjoner i sanntid-modus sammen med funksjonelle blokker på nettstedets sider;
 • Effektive tips og retningslinjer – Systemet gir deg hint om hvordan du effektivt kan legge til og tilpasse websider og seksjoner, erstatte tilgjengelige mediefiler og bilder med dine egne, legge til, slette eller justere posisjonene til moduler på nettsider, sette opp SEO-parametere og fullføre andre må-ha trinn som påvirker det endelige resultatet;
 • Unik malvariabilitet – I motsetning til standard nettstedbyggere, tilbyr ikke Bookmark en ferdig malsamling. Dette er AIDA, som tilbyr unik malvariabilitet. Når du bruker verktøyet, vil du komme over allsidige responsive integrerte temaer;
 • HTML Сode Embedding – Bokmerke tillater også HTML-kodebygging. Dette er en bemerkelsesverdig fordel for alle som er kjent med grunnleggende programmering. Funksjonen lar deg lage og publisere tilpassbare prosjekter med unik design.

Du kan bruke bokmerke uten kostnad, men systemet vil ha visse begrensninger i dette tilfellet. For å øke prosjektytelsen kan du oppgradere til et av de betalte abonnementene som nettstedbygger tilbyr sine brukere. Kostnadene utgjør tilsvarende $ 11.99 / mo og $ 24.99 / mo.

Prøv bokmerke gratis

Leia – Nettstedsbygger av kunstig intelligens

Leia

Leia – er en annen kraftig prøve av den AI-baserte nettstedbyggeren. Systemet hjelper med å starte og administrere rene skreddersydde prosjekter absolutt fra bunnen av i løpet av et minutt eller to. Det gjør det mulig å lage og publisere vakre responsive nettsteder for alle slags virksomheter.

Alt du trenger å gjøre er å beskrive hvordan prosjektet ditt skal se ut, spesifisere funksjonene det skal ha og velge detaljene som har betydning for design og ytelse. Da kan du lene deg tilbake i setet og se på hvordan Leia automatisk designer nettstedet for deg basert på informasjonen du sender inn når du svarer på spørsmålene. Det som er interessant, Leia kan uavhengig designe, kode og deretter gjøre prosjektet ditt live. Her er funksjonene som gjør at Leia skiller seg ut fra mengden:

 • Unik nettdesign – En av de ubestridelige Leia-fordelene er det faktum at det ikke bare sikrer intuitiv webdesignprosess, men det lar deg også lage personlig tilpasset webdesign. Som et resultat er prosjekter som er lansert med systemet i det hele tatt ikke like, og du vil ikke finne nettsteder som ser like ut her;
 • Talekommandoer – Leia begynner å jobbe med nettstedutviklingsprosess etter en brukerstemmekommando. Det du trenger er å trykke og holde nede ikonet som vises på midten av hjemmesiden for å spesifisere hvilken type nettsted du vil starte. Rett etter det vil systemet velge den beste malen og stilen for den. Hvis du ikke kan bruke alternativet for talekommando av en eller annen grunn, tillater systemet å legge inn forretningsdetaljer i manuell modus.
 • Intuitiv prosess for webdesign – Før du bygger et nettsted for deg, genererer systemet et par spørsmål du trenger å svare for å gi så mye informasjon om bedriften din som mulig. Jo mer detaljerte svarene er – jo mer profesjonelt vil prosjektet til slutt se ut. Hvis du ikke ønsker å svare på spørsmålene, kan du hoppe over dem og fortsette direkte til designprosessen for nettstedet ditt uten at du har betalt noe.

Leia har en gratis, uendelig plan du kan bruke til å teste systemet, men funksjonaliteten henger definitivt etter Wix og Bookmark. For å få tilgang til systemhøydepunkter eller ekstrafunksjoner, vil du bli tilbudt å oppgradere til et av de betalte abonnementene – enten Pro eller forretningsplaner. Kostnadene utgjør $ 4,17 og $ 6,67 per måned.

Prøv Leia gratis

Dolphin – Intelligent Website Builder av Jimdo

Jimdo Dolphin

Jimdo Dolphin – er en intelligent nettstedbygger drevet av Jimdo. Dette er et perfekt verktøy for brukere som leter etter enkle nettopprettingsalternativer for å starte og administrere forretningsprosjekter, nettsider med én side osv. Essensen ved å bruke tjenesten går ned på å svare på de automatisk genererte spørsmålene systemet vil bruke videre til. bygge et nettsted.

Dolphin webdesignprosess realiseres i form av AI-chat, der systemet ber en bruker om å gi svar på spørsmålene den automatisk genererer. Dermed må du oppgi bedriftsnavn, nisje, kontoer for sosiale nettverk, logo-preferanser osv. Det som er viktig, systemet vil ikke forhøre seg om dine preferanser – det er ansvarlig for valg av fargevalg og andre relaterte nyanser. For å finne ut mer om Dolphin-funksjoner, kan du ta deg tid til å gjennomgå de viktigste funksjonene:

 • Intuitiv prosess for webdesign – Dolphin utfører det elektroniske søket til selskapet ditt ved navn og tilbyr deretter å bekrefte valg av virksomhet blant de tilgjengelige variantene. AI analyserer deretter informasjonen og velger individuelt stilen til fremtidig mal. Hvis du har en sosialt nettverkskonto, vil det være et perfekt bidrag til informasjonsverdien til prosjektet ditt. Dolphin vil finne det å bruke den tilgjengelige informasjonen videre når du bygger en webside;
 • Valg av individuell mal – Du vil bli tilbudt å angi hvilken nisje du fokuserer på for å la systemet velge de mest passende malene som samsvarer med bransjespesialiseringen din. Du vil også kunne laste opp virksomhetslogoen til et nylig generert nettsted for å gjøre det gjenkjennelig på nettet;
 • Mobiloptimalisering – Nettsteder lansert med Dolphin er mobiloptimaliserte og kan sees på forskjellige mobile og stasjonære enheter. I tillegg kan du bruke den mobile Jimdo Boost-appen til å finne ut statistikken på nettstedet ditt, inkludert trafikkinfo samt detaljerte tips om ytterligere promotering av nettsteder. Disse dataene hentes fra integrert Google Analytics.

Jimdo kommer med moderat prispolitikk. Den har en gratis plan og fire betalte abonnement, kostnadene varierer mellom $ 9 / mo og $ 39 / mo.

Prøv Dolphin gratis

b12 – Human-Assisted AI Website Builder

B12

B12 – er en menneskelig assistert nettstedbygger drevet av Artificial Design Intelligence som hjelper deg å starte ethvert prosjekt i løpet av et minutt. Systemet har i dag over 1,5 millioner nettsteder over hele kloden, som alle er unike, personaliserte, responsive og nisjespesifikke.

For å starte et nettsted med B12, trenger du bare å registrere deg i systemet, svare på noen spørsmål relatert til virksomhetsnisjen din for å la AI gjennomgå nettet og et tilpasset utkast til prosjektet ditt. Du vil gå gjennom utkastet og dele tilbakemeldingene med designeren, som vil arbeide videre med prosjekttilpasningen din. Som et resultat vil du få det ferdige nettstedet skreddersydd til dine behov i løpet av en uke. Det er på høy tid nå å verve fordelene til nettstedbyggeren:

 • Menneskerassistert AI – Plattformen bruker kombinert webdesigntilnærming, noe som betyr at prosjektet ditt opprinnelig blir opprettet av den integrerte AI-assistenten, mens ekspertene manuelt vil fullføre prosjektet til det er 100% klart;
 • Profesjonell støtte – Kundesupportteamet til tjenesten evaluerer og vurderer nettstedet ditt etter at det er klart til regelmessig å gi personlige månedlige anbefalinger. Denne informasjonen er viktig når det gjelder videre vekst og markedsføring av virksomheten din;
 • SEO Optimalisering – AI-assisterte SEO-eksperter er dedikert til å sikre at nettstedet ditt når kundene og tåler nisjekonkurranse. B12 SEO-proffer vurderer prosjektprestasjonen din hver måned for å gi anbefalinger om effektiv forbedring av SEO-stillinger. Dette er et praktisk tilbud for nybegynnere;
 • Integrert verktøysett – B12 gir tilgang til den robuste og voksende pakken med verktøy som hjelper deg med å skape pålitelig nettbasert nærvær for å nå flere kunder. Disse inkluderer profesjonell designtilpasningsverktøy, e-handelsalternativer, bilde / video fortellingsverktøy, innhold / import / eksportalternativer, SEO, copywriting, mobiloptimalisering, tilpassede CSS / HTML-verktøy samt blogging, sosial markedsføring og omfattende bestillings- / planleggingsalternativer.

B12 har en gratis plan som gjør det mulig å lage et prosjekt gratis. I tillegg er det fire betalte alternativer (Grunnleggende, Premium, SEO og SEO Pro planer), hvis kostnad varierer mellom $ 26 og $ 224 per måned.

Prøv B12 gratis

Zyro – AI-drevet teknologi for små bedrifter

Zyro

Zyro – er en moderne nettstedbygger, som gjør det mulig å lage profesjonelle og fullverdige prosjekter på nesten kort tid. Ingen ferdigheter eller tidligere kunnskap om webdesign er nødvendig for å sette opp et nettsted med plattformen. Selv en nybegynner kan starte et nettsted med systemet, etter retningslinjene det automatisk genererer. Systemet er virkelig brukervennlig, intuitivt og funksjonsbelastet.

Med Zyro nettstedsbygger kan du få virksomheten din online i flere enkle trinn. Det du trenger er å velge malen, tilpasse den til din smak, generere AI-innhold eller legge til din egen forretningsinformasjon. Så snart alt er klart, bør du bare publisere prosjektet og jobbe med dets videre promotering. Zyro kan skryte av flere fordeler som bidrar til markedsføringen:

 • AI Content Generator – Nettstedbyggeren bruker kraften fra kunstig intelligens for å skrive nettstedinnhold for deg. Den integrerte AI-forfatteren oppretter øyeblikkelig nettstedtekst for deg basert på informasjonen du sender inn på forespørsel. Den genererer også automatisk bilder, videoer og andre mediefiler;
 • AI Heatmap Tool – Det integrerte AI Heatmap-verktøyet spår hvordan de besøkende ser nettstedet og bla gjennom. Den definerer også innholdet som er i fokus for besøkende. Dette lar deg ordne nettstedets elementer på en mest mulig nøyaktig måte for å maksimere konverteringsfrekvensene;
 • Responsive Maler – Nettstedsbyggeren lar deg velge mellom flere forhåndsdesignede responsive maler, og gir redigeringsalternativer for dra og slipp og mange designtilpassingsfunksjoner;
 • SEO Optimalisering – Nettstedbyggeren er SEO-vennlig, noe som betyr at alle nettsteder som er opprettet med den er SEO-optimalisert som standard. Imidlertid tillater systemet også justering av SEO-innstillinger som du trenger for å øke tilgjengeligheten på nettstedet og rangering av søkemotorer;
 • Logo Maker – Zyro tilbyr en mulighet til å bruke en gratis Logo Maker som lar deg designe din egen profesjonelle firmalogo uten designerstøtte. Du vil kunne tilpasse hvert logoelement slik at det gjenspeiler merkevareidentiteten din.

Zyro tilbyr bare to planer. Den første er gratis, mens den andre bare koster $ 2,99 / mo. Betalt abonnement omfatter funksjonene i den gratis planen, og den tilbyr i tillegg alternativer som lar deg starte et fullverdig prosjekt med letthet.

Prøv Zyro gratis

Firedrop – A.I. Design Generation Tool

Firedrop

Firedrop – er tjenesten, som opprinnelig posisjonerte seg som AI nettstedsbygger, ved å bruke Sacha – den lokale AI-versjonen – som en virtuell assistent hvis oppgave var å hjelpe en bruker til å designe et nettsted via live chat kommunikasjon. Assistenten brukes imidlertid ikke lenger til utvikling av nettsteder. I stedet bruker plattformen den nyskapende teknologien for kunstig intelligens for automatisk å generere et prosjekt for å dekke dine behov.

Firedrop sikrer automatisert webdesign og redigeringsprosess. Din oppgave er å definere nisjen du er interessert i, og din virtuelle assistent vil gi en kobling til den mest passende varianten. Du kan legge til seksjonene manuelt og fylle dem med innhold i en enkel og praktisk redigerer. Systemet fungerer faktisk som et informasjonssenter og gir hjelp til valg av stil, topptekstbilde, navn og andre lignende elementer.

AI-generert nettsted – Hva er forskjellen?

Med den økende mengden AI-nettstedbyggere, kommer det spørsmålet: er det noen forskjell mellom nettsted generert med disse systemene og de som er opprettet med standard nettstedbyggere? Svaret er nei! Det er ingen forskjell mellom kvalitetsfunksjonaliteten og utformingen av begge typer nettsteder i det hele tatt.

Hovedmålet med å bruke AI-drevne nettbyggingsverktøy er å forenkle prosessen med utvikling av nettsteder for førstegangsfolk, som aldri i det hele tatt har taklet noen byggherrer. Bruk av disse systemene eliminerte behovet for programmeringskunnskap, og reduserer dermed spesielt risikoen for å blande noe.

Som nybegynner må du bare svare på et sett med ferdige spørsmål relatert til virksomheten din for å gi den informasjonen plattformen vil bruke videre for automatisk å bygge et kvalitetsnettsted for deg. Prosessen med å lansere det samme nettstedet med en standard nettstedbygger kan være mer komplisert og tidkrevende for en uerfaren bruker. Det er den eneste forskjellen, som kjennetegnet denne typen systemer.

AI vs Nettutvikling

Når det gjelder introduksjonen av AI i Building Design, har det mange ubestridelige fordeler. Den avanserte teknikken kutter tiden som trengs for vellykket opprettelse av nettsteder uten å gå på akkord med resultatet. På grunn av den integrerte algoritmen som bruker den innsendte informasjonen for videre oppstart av nettstedet, benytter brukerne en mulighet til å få et fullverdig prosjekt på mindre enn ingen tid og uten koding i det hele tatt. Den samme effekten kan ikke benyttes når du bruker standard webdesigntilnærming.

AI-teknologien opplever sin oppgang og introduksjonen av nettstedbyggere har gjort at kunstig intelligensverktøy ikke er et innfall, men en fantastisk realitet. Det er foreløpig umulig å starte komplekse nettsteder, men det er fullt mulig å bygge små til mellomstore prosjekter med det. Dette fungerer spesielt bra for nybegynnere, som er uerfarne i nyanseringer av nettsteder, men som likevel har en intensjon om å starte kvalitet visuelt tiltalende nettsteder med verdig ytelse. AI-basert design betyr også mye for SaaS-tjenester som gjør det mulig å øke nettstedets individualitet når du praktiserer løsningen om masseutvikling.

Bunnlinjen

Per i dag er den kunstige intelligensen til nettstedbyggere på det første stadiet av utviklingen. Arbeid med slike systemer ligner fullføringen av en test, der du velger retningen resultatet vil følge, avhengig av svarene dine.

Hva er favorittfargen din? – Grønn. Og du ser på hvordan det automatisk opprettede nettstedet fremhever de viktigste elementene med en behagelig grønn farge. Er dette magi? Sikkert ikke. Du vil føle magien, når en nettstedsbygger vil stille deg et spørsmål som “Gi 3 lenker til nettsteder fra den nisjen du foretrekker”. Rett etter at du gjør det, bruker systemet sin komplekse analyseprosess og genererer wow-resultatet. Dette er AI og hele nettbyggingsindustrien er på vei til det.

Hva er konklusjonen da? Vi kommer sannsynligvis til å få fullverdige AI-tjenester fra de ledende nisjeutviklerne av nettstedbyggere på rundt 2-3 år. Disse systemene vil se etter informasjon, analysere den, lage prognosen og fortsette å delta i nettstedets utviklingsprosess selv etter publiseringen.

Databaser, servere, selvlæringssystemer med komplekse tilkoblingsnettverk. Smarte ledere, generativ design, avansert automatisk markedsføring – disse funksjonene kommer på rett tid. Starten er allerede gjort. I dag er vi vitne til fødselen av trenden. Noen nettutviklere etterligner det, mens andre virkelig prøver sitt beste for å lage en helt ny nyttig teknologi.

Lag et nettsted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map