Beste billige nettstedbyggere

Billige nettstedbyggere


Opprettelse av nettsteder er en ganske komplisert og tidkrevende prosess, som innebærer en rekke må-ha trinn. Hvis du er klar over kodingsnyanser og har en viss webdesignbakgrunn, vil du neppe få problemer med å fullføre oppgaven.

Men hva hvis du er nybegynner, og dette er din første webdesignopplevelse? I dette tilfellet vil du ikke gå uten å bruke nettstedbyggere, som er på vei opp i disse dager.

Nettstedsbyggere omfatter flere viktige funksjoner og hjelper deg med å utføre en rekke nettdesignoppgaver om gangen. De gjør det mulig å starte et fullverdig prosjekt uten ferdigheter eller kompetanse som kreves for å gjøre det.

Du kan komme over alt-i-ett-systemer som gjør det mulig å opprette alle typer prosjekter så vel som spesialiserte plattformer, hvis funksjonssett går ned til opprettelsen av en bestemt nettstedstype (nettbutikker, porteføljer etc.).

De fleste moderne nettstedbyggere er ganske rimelige, og mange av dem følger den såkalte freemium-tilnærmingen. Det siste innebærer bruk av en gratis prøveversjon (eller en gratis plan) av den valgte plattformen for å oppgradere til et av premiumabonnementene ytterligere.

Vi testet ut 10 av de billigste byggherrene:

 1. Wix – Den billigste nettstedbyggeren (det er GRATIS)
 2. uKit – Lavprisen nettsted byggherre for små bedrifter
 3. WordPress – Billigste nettstedplattform (CMS)
 4. Bluehost – Billig hosting med innebygd nettstedbygger
 5. Shopify – Rimelig nettbutikkbygger
 6. Bokmerke – Lavpris AI Nettstedsbygger
 7. IM Creator – helt gratis for IKKE-INNTEKTER
 8. Sellfy – Budsjett e-handelsplattform for skapere
 9. Ucraft – Billig og enkel nettstedsbygger
 10. Weblium – Billig nettstedsbygger med AI-design

For å hjelpe deg med å finne en virkelig billig nettstedsbygger og hosting tilpasset dine personlige behov, bestemte vi oss for å gjøre en informativ undersøkelse og utarbeide vår egen vurdering av de billigste nettstedbyggere som finnes der ute. Her finner du den billigste plattformen som fungerer best for dine individuelle webdesignbehov. La oss komme i gang nå.

Wix – Den billigste nettstedbyggeren (det er GRATIS)

Wix nettsted byggherre

Wix – er den billigste nettstedbyggeren, som lar deg starte forskjellige typer prosjekter som er forskjellige i kompleksitet, størrelse, funksjonalitet, design og budsjett. Systemet er en av de rimeligste moderne nettbyggingsløsningene, og det tilbyr et omfattende sett med funksjoner som dekker alle behov for nettbygging.

Nettstedsbyggeren har utnyttet global popularitet og anerkjennelse på grunn av sin kraftige og innovative Wix ADI-verktøy. Det gjør det mulig å lage nettsteder på den mest intuitive, automatiserte og problemfrie måten basert på innholdet du vil levere på forespørsel.

Et annet høydepunkt av tjenesten er dens App-markedet som følger med gratis og betalte widgeter du kan velge og integrere på nettstedet ditt for å forbedre ytelsen. Imidlertid, hvis du har tid og lyst, kan du benytte deg av det avanserte Wix Corvid App Builder for å lage dine egne applikasjoner.

For å forbedre nettstedets funksjonalitet, kan du også prøve omfattende Wix-blogging og e-handelsfunksjoner. For bedre markedsføringsformål presenterer Wix en mulighet til å bruke sin avanserte Ascend alt-i-ett-forretningsløsning.

Per i dag har Wix separate planer for standard og e-handel / forretningsprosjekter. Det er også en gratis plan som aldri utløper, og som lar deg lage nettsteder for å forbedre og teste ferdighetene dine for det ubegrensede tidsintervallet. Ta en titt på listen over betalte abonnementer nettstedbyggeren tilbyr:

Standard Wix-planer

 • Combo ($ 13 / mo) – for personlig bruk, fravær av annonsebannere, gratis hosting og tilkobling av domenenavn;
 • Ubegrenset ($ 17 / mo) – for gründere og frilansere, 10 GB lagringsplass, ubegrenset båndbredde;
 • Pro ($ 22 / mo) – for komplett online merkevarebygging, 2 timers videolagringsplass, innebygd Google Analytics;
 • VIP ($ 39 / mo) – for VIP-prosjekt, profesjonell logo, førsteprioritetsstøtte osv.

Forretnings / e-handelsplaner

 • Business Basic ($ 23 / mo) – aksept av online betalinger;
 • Ubegrenset virksomhet ($ 27 / mo) – integrert e-handel, forretningsutviklingsverktøy, avanserte forretningsapper for gründere;
 • Forretnings-VIP ($ 49 / mo) – ubegrenset båndbredde og videolagringsplass, komplett Wix Suite;
 • Bedriften ($ 500 / mo) – en-til-ende-forretningsløsning som gir den høyeste funksjonaliteten og maksimale mengden webutviklingsverktøy.

Alle planer har økt lagringsplass, online betalingsgodkjenningsalternativ, forskjellige betalingsmetoder, fravær av Wix-annonser, tilpasset domenenavnstilkobling og andre viktige funksjoner. Nettstedbyggeren er også kjent for sine vanlige bonuser, rabatter og spesialtilbud som til slutt lar deg spare stort. Nettstedsbyggeren har i tillegg 14-dagers pengene tilbake-garanti som lar deg føle deg trygg på abonnementet du går til.

Prøv Wix gratis

uKit – Lavprisen nettsted byggherre for små bedrifter

uKit nettsted byggherre

uKit – er en av de billigste byggherrene for småbedrifter. Det er helt enkelt å jobbe med systemredigereren: byggherren er dominert av en forhåndsvisning av nettstedet ditt, slik at du umiddelbart kan se alle endringene dine i aksjon. Tjenesten tilbyr også et sett med integrerte widgets som kan øke ytelsen på nettstedet ditt.

Nettstedsbyggeren lar deg lage en rekke prosjekter, inkludert personlige nettsteder, porteføljer, blogger, bedriftsnettsteder, destinasjonssider og til og med nettbutikker (uKits handel realiseres via integrasjonen med Ecwid eller tilkobling av eCommerce-plugin).

Nettstedsbyggeren tilbyr nå et sett med nyttige widgets som kan bringe ethvert nettsted til det splitter nye nivået. Noen av disse widgetene inkluderer uCalc Online Calculator, PRO Tables widget, “Tidslinje” og “Steps”, Google Maps, Social Network widget og mer. uKit har også nylig introdusert SendPulse- og AmoCRM-funksjoner.

Det er også en mulighet til å koble til en gratis SSL-sertifikat til domenenavnet ditt for å øke sikkerheten og konfidensialiteten til informasjonen som gis. Med uKit kan du tilordne midlertidig tilgangsrettigheter for nettstedsadministrasjon til andre teammedlemmer du samarbeider med. Den totale varigheten av den midlertidige tilgangen til nettstedet utgjør opptil 999 dager.

uKit tilbyr en veldig enkel prisformel avslørt i sine betalte abonnement. Nettstedbyggeren har for øyeblikket fire planer om det komme til rimelig pris tilbyr likevel et komplett funksjonssett som trengs for å starte og administrere profesjonelle prosjekter for personlig og forretningsbruk. Her går de:

 • Minimal ($ 4 / mo) – over 200 profesjonelle maler, oppretting av sikkerhetskopi av nettsteder, ubegrenset lagringsplass for disk, ubegrenset sidetall, SMS-varsler, tilpasset domenenavnstilkobling, 24/7 support;
 • Grunnleggende ($ 8 / mnd) – live chat support, integrert Google Analytics, fravær av copyright signatur, premium design, kraftige statistikk sporingsverktøy;
 • e-handel ($ 9.60 / mo) – integrerte e-handelsverktøy, aksept av elektroniske betalinger, omfattende innkjøpsinnstillinger, valutavalg, betalings / fraktalternativer;
 • Pro ($ 12 / mo) – kraftig e-handelsfunksjonalitet, integrasjon av tilpasset kode, valg av tilpasset fargevalg osv.

uKit har ikke en gratis plan ennå, den kommer med 14-dagers prøveversjon som lar deg teste hele funksjonssettet til systemet uten kostnad. Nettstedsbyggeren tilbyr også et fint rabattsystem når du betaler for 3, 6, 12 eller 24 måneder med engangsbetaling. Jo lengre abonnementsvarighet er – jo større blir rabatten. Alle de betalte planene inkluderer ubegrenset hosting.

Prøv uKit gratis

WordPress – Billigste nettstedplattform (CMS)

WordPress nettsted byggherre

WordPress – er en av de billigste Content Management Systems. Applikasjonsfæren kom opprinnelig til bloggdesign. Etter hvert som tjenesten fortsatte å utvikle seg, fikk den popularitet hos brukere som alt-i-ett-løsning for å lage forskjellige typer prosjekter, inkludert porteføljer, bedriftsnettsteder, destinasjonssider, nettbutikker osv..

WordPress-funksjonalitet og popularitet forklares med de mange integrasjonsalternativene. For å få mest mulig ut av nettbyggingsprosessen, går du ikke uten å integrere plugins og maler, som er spesielt designet for å komme opp til forskjellige nisjer. Denne oppgaven kan imidlertid være en utfordring for uerfarne brukere, som aldri har vært involvert i utvikling av nettsteder før.

CMS er gratis, men du bør være klar til å investere i plugins, temaer, domene og hosting. Den endelige kostnaden avhenger for det meste av planene til vertsleverandør. Dermed utgjør en standardkostnad for et populært .com-domenenavn rundt 10-15 dollar per år. Ytterligere forlengelse av domenet vil være noe billigere – rundt $ 5-15 basert på vilkårene og prispolitikken til registraren du vil velge. Husk at domener er tilgjengelige i andre soner (som .klubb eller .net, for eksempel) kan koste deg litt mer – rundt $ 20 per år.

Hvis du ønsker å få mest mulig ut av WordPress-nettstedet ditt, går du ikke uten plugin-integrasjon. Det er mange gratis WP-plugins tilgjengelig i det globale nettverket, noe som vil være mer enn nok for starten. Ikke alle av dem er imidlertid helt sikre for prosjektet ditt. For å unngå problemer med svindel og malware, er det fornuftig å velge betalte plugins, hvis kostnad varierer fra $ 15 og opp til $ 200 per plugin. Noen av dem blir kjøpt en gang for livet, mens andre krever månedlige / årlige avgifter for deres bruk.

Når det gjelder kostnadene for hosting, vil det avhenge av prisen på en plan du til slutt vil gå etter. En av de rimeligste hostingløsningene (og den som anbefales av WordPress) er Bluehost. Dette er en pålitelig, funksjonsladet og kostnadseffektiv plattform, som tilbyr følgende prisalternativer:

 • Grunnleggende ($ 2.95 / mo) – tillater bare å være vert for ett nettsted, 50 GB lagringsplass, gratis WordPress-oppdateringer, ubegrenset trafikk og båndbredde, gratis SSL-tilkobling;
 • I tillegg til ($ 5.45 / mo) – tillater vert for ubegrenset antall nettsteder, $ 200 for avanserte markedsføringsalternativer, ubegrenset lagringsplass og båndbredde, ubegrenset e-postkontoer og domener;
 • Valg ($ 5.45 / mo) – anti-spam-beskyttelse, forbedret domenenes personvern, sikkerhetskopiering av nettsteder osv.

Bluehost har også et fint tilbud til alle abonnentene sine. Systemet gjør det mulig å koble til og bruke et gratis domenenavn i ett år. Så snart denne tidsperioden er slutt, vil domenet koste rundt $ 12-14 per år, noe som også er et ganske godt tilbud.

Prøv WordPress nå

Bluehost – Billig hosting med innebygd nettstedbygger

Bluehost

Bluehost – er en pålitelig og populær webhotellleverandør som har fått et enormt rykte på grunn av funksjonene som følger med. Tjenesten er den største hosting, som er anbefalt for WordPress. Verten driver for øyeblikket over 5 millioner nettsteder over hele kloden, og dette er det faktum som allerede taler for seg selv.

Bluehost tilbyr et omfattende utvalg av funksjoner som kommer til rimelige priser. Disse inkluderer kraftig og pålitelig kundestøtte 24/7, avanserte apper for e-handelsprosjekter, tillegg for forretningsprosjekter osv.

Blant plattformens ubestridelige høydepunkter er det fornuftig å nevne det intuitive kontrollpanelet som er lett å beherske og navigere, rask sidehastighet, sterk oppetid, sikkerhet og fleksibilitet. Bluehost gir tilgang til den enorme markedsplassen, der du kan komme over og velge flere applikasjoner, skript, legge til og widgets for avansert tilpasning av nettsteder. Systemet tilbyr i tillegg innholdsmarkedsføring og lokaliserte SEO-strategier for bedre markedsføring av nettsteder.

Når vi snakker om prisplaner, tilbyr Bluehost tre typer abonnement. For å finne ut mer om hver av dem og for å kunne velge den mest passende løsningen, kan du se på abonnementsplanene:

 • Grunnleggende ($ 2.95 / mo) – tillater bare å være vert for ett nettsted, 50 GB lagringsplass, gratis WordPress-oppdateringer, ubegrenset trafikk og båndbredde, gratis SSL-tilkobling;
 • I tillegg til ($ 5.45 / mo) – tillater vert for ubegrenset antall nettsteder, $ 200 for avanserte markedsføringsalternativer, ubegrenset lagringsplass og båndbredde, ubegrenset e-postkontoer og domener;
 • Valg ($ 5.45 / mo) – anti-spam-beskyttelse, forbedret domenenes personvern, sikkerhetskopiering av nettsteder osv.

Prøv Bluehost nå

Shopify – Rimelig nettbutikkbygger

Shopify hjemmeside

Shopify – er den mest populære, profesjonelle og fullverdige e-handelsprogramvare, som brukes til å starte og administrere små-til-store nettbutikker. Utvalget av funksjoner sammen med pålitelig kundestøtte og flere retningslinjer gjør det mulig å lansere nettbutikker av høy kvalitet, selv uten bakgrunn eller kompetanse på webdesign.

Som eCommerce-programvare skiller Shopify seg opp fra mengden på grunn av dets rike og kraftige nettbutikk bygningsverktøy. Disse inkluderer avansert bloggmotor, Live View-modus, omfattende synkroniseringsalternativer, opplastinger og anmeldelser av CSV-filprodukter, flerspråklig og flerkanalsstøtte, forlatt kassegjenoppretting, SSL-sertifisering, Bedrageribeskyttelsesfunksjon for Shopify-betalinger, introduksjon av butikkode, high end Augmented Reality-funksjon ertc.

Bortsett fra de smale e-handelsfunksjonene, tilbyr Shopify også avanserte markedsføringsalternativer og verktøy. Disse omfatter salgsstedet (POS) programvare, tilgang til kundeprofiler, Shopify Ping mobilapp, rik og regelmessig oppdatert appbutikk, Buy One Get One-rabatter, dynamisk kasse og Shopify Tap & Chip Reader, avanserte detaljfunksjoner, tilgang til Google Pay-tjeneste, avansert UPS Shopify Shipping-funksjon og mange flere.

Shopify leverer gjennomsiktig prispolitikk, som tilbyr fire hovedløsninger for å møte behovene og kravene i forskjellige brukerkategorier. Disse inkluderer:

 • Grunnleggende Shopify ($ 29 / mo) – 2 personalkontoer, gjenopprettet vogngjenoppretting, flere salgskanaler, alternativ for bloggforbindelse, gratis SSL-sertifikat, manuell ordreoppretting, bedragerianalyse, Shopify POS-app;
 • Shopify ($ 79 / mo) – 5 personalkontoer, gavekort, profesjonelle rapporter, 1-5 butikksteder;
 • Avansert Shopify ($ 299 / mo) – 15 stabskontoer, avansert rapportbygger, transport i sanntid transportør, opptil 8 butikksteder.

Shopify har ikke en helt gratis plan, men det er en 14-dagers prøveperiode som gjør det mulig å teste den integrerte funksjonaliteten til tjenesten uten å betale noe i det hele tatt.

Prøv Shopify gratis

Bokmerke – Lavpris AI Nettstedsbygger

Bookmark

Bokmerke – er en rimelig nettstedbygger, som skiller seg ut fra mengden på grunn av det kraftige verktøyet for kunstig design intelligens. Den innovative tjenesten gir en mulighet til å lage moderne prosjekter av forskjellige typer og kompleksitetsnivåer. Systemet kan brukes effektivt til å designe og administrere responsive forretningsnettsteder, high end porteføljer, nettbutikker og kvalitetsprosjekter for personlig og profesjonell bruk.

Det unektelige høydepunktet for nettstedbyggeren er det AIDA-assistent – det AI-baserte verktøyet, som guider deg gjennom webdesignprosessen og hjelper automatisk å lage et prosjekt med tanke på dine behov. Du må bare levere ditt nettstedrelaterte innhold, og systemet vil bruke det mens du bygger prosjektet ditt.

En annen fordel med systemet er det integrert e-handelsmotor, som lar deg starte og oppdatere nettbutikker med maksimal brukervennlighet, komfort og penger. Det du også bør vite om Bokmerke er at systemet er modulbasert, som lar deg designe prosjektoppsettet ditt både for e-handel og standard nettsteder av flere innholdsblokker som fungerer som widgeter. Dette forenkler hele prosessen med utvikling av nettsteder for alle brukerkategorier – både nybegynnere og prosjekter for webdesign.

Bokmerke har en gratis plan, som kommer med standardbegrensninger for antall nettsider du kan opprette, domenetilkobling, e-handelsfunksjonalitet og annonsebannere. Hvis du forventer å benytte deg av mer funksjonalitet for prosjektet ditt, kan du velge en av de betalte planene nettstedbyggeren tilbyr potensielle abonnenter:

 • Profesjonell ($ 11.99 / mo) – ubegrenset båndbredde og lagringsplass, premium support, avanserte SEO alternativer, sidetall, tilpassbare bunntekst, gratis domenetilkobling per 1 år, fjerning av annonse bannere, passordbeskyttelse;
 • Virksomhet ($ 24.99 / mo) – integrerte e-handelsverktøy, SSL Certificate-tilkobling, Android og iOS nettbutikkadministrasjon, 1000 produktkort, PayPal-tilkoblingsfunksjon, Ebay-handel osv..

Prøv bokmerke gratis

IM Creator – helt gratis for IKKE-INNTEKTER

IM Creator nettstedsbygger

IM Creator – er en SaaS-basert nettstedsbygger som gir den mest lojale prispolitikken. Systemet innebærer ikke bevisstheten om grunnleggende koding, men det sikrer enkel og intuitiv webdesignprosess. IM Creator brukes til å starte og administrere forskjellige typer nettsteder, inkludert blogger, nettbutikker, destinasjonssider, porteføljer, personlige og forretningsprosjekter.

Plattformen har flere høydepunkter. Hundrevis av gratis tilpassbare responsive maler, brukervennlig grensesnitt, kraftige SEO og HTML-integrasjonsalternativer er blant de sterkeste punktene i tjenesten. IM Creator kan også skryte av kraftige blogg- og e-handelsmotorer så vel som high end White Label-løsning for brukere som er villige til å bruke systemet til sitt eget webdesignbehov.

IM Creator har enestående prispolitikk for alle. Systemet er helt gratis for ikke-kommersielle formål og dermed belaster det ingen gebyrer for prosjekter utviklet av studenter, kunstnere og brukere, som trenger ikke-kommersielle nettsteder. Andre brukerkategorier, inkludert gründere og bedriftseiere, har også en mulighet til å bruke nettstedsbyggeren, men de må oppgradere til en av de betalte planene for å få mest mulig ut av det integrerte fagsettet til tjenesten. Ta en titt på listen over abonnementer som IM Creator tilbyr:

 • Årlig lisens ($ 8 / mnd) – ett domenenavn, ett nettsted, premium teknisk support, ubegrenset båndbredde og disklagringsplass, integrert eCommerce-motor, en ganglig årlig betaling som utgjør $ 96 / mo;
 • Årlig lisens ($ 11 / mo) – ett domenenavn, ett nettsted, premium teknisk support, ubegrenset båndbredde og disklagringsplass, kraftig e-handelsmotor, en gang halvårs betaling som utgjør $ 66 for 6 måneder;
 • SSL-beskyttet ($ 21 / mo) – Ovennevnte funksjoner pluss SSL-sertifikatforbindelse til domenenavnet du ønsker.

Prøv IM Creator gratis

Sellfy – Budsjett e-handelsplattform for skapere

Sellfy - Budsjett e-handelsplattform for skapere

Sellfy – er en budsjett e-handelsplattform for skaperne, som er ganske enkel å bruke og praktisk for alle gründere som er villige til å starte en nettbutikk med den. Systemet tillater det selge fysiske eller digitale produkter gjennom flere plattformer og sosiale nettverk, som YouTube, Facebook, Twitter, SoundCloud, Instagram og mange flere. Sellfy kommer med et omfattende utvalg av funksjoner som gjør det mulig å effektivt utforme, tilpasse og presentere produkter som tilbys for salg.

Nettstedsbyggeren er den alt-i-ett-e-handelsløsningen som gjør det mulig å designe en funksjonell nettbutikk helt fra bunnen av og uten spesielle kodingsevner involvert. Det er opp til deg å lage og tilpasse produktlister for ytterligere å legge dem inn på nettstedet ditt, legge til produktbeskrivelser og bilder, tilordne produktkategorier og koble dem til spesifikke produkter, tilpasse den integrerte handlekurven, justere betalings- / leveringsparametere osv..

Sellfy gir tilgang til sitt eget appmarked, hvor du kan bla gjennom flere tilleggsprogrammer, widgets, applikasjoner og utvidelser som kan bidra til ytelsen til nettbutikken din. Utvalget av tilgjengelige apper i markedet er imidlertid ganske begrenset og inkluderer Google Analytics, Facebook Pixel og Chat og Zapier for å nevne noen. I tillegg tillater plattformen å bruke noen av de integrerte markedsføringsverktøyene for å øke promotering av nettbutikker. Disse omfatter alternativer for markedsføring via e-post, rabattløsninger, forhandlingsverktøy. Innebygde analytiske instrumenter som også er tilgjengelige på lager, gjør det mulig å spore markedsføringsstatistikk, resultater og annen info som er nødvendig for å overvåke e-postmeldinger, nye abonnenter, generelle resultatdata for nettbutikk, trafikkilder, transaksjoner, konverteringsfrekvenser osv..

Når det gjelder prispolitikken, har Sellfy ikke en helt gratis plan, men den tilbyr tre betalte abonnement å velge mellom. Disse er som følger:

 • Startplan ($ 19 / mo) – ubegrenset antall produkter, null transaksjonsgebyrer, omfattende tilpasningsmuligheter for nettbutikker, tilpasset domenenavntilkobling, rabattkoder osv .;
 • Forretningsplan ($ 39 / mo) – ytterligere 10.000 e-postkreditter, null transaksjonsgebyrer, kraftige tilpasningsalternativer for nettbutikker, forfriskende funksjonalitet, ubegrenset produktnummer osv .;
 • Premium-plan ($ 89 / mo) – alle de ovennevnte funksjonene pluss gratis butikkmigreringsalternativ, prioritert støtte, salg av produkter osv.

Dette er prisene som belastes for årsplaner, og hvis du bestemmer deg for å betale månedlig, vil kostnadene for abonnement tilsvarende være høyere. Faktisk kan du spare opptil 34% av startkostnadene for planene når du foretar årlige betalinger.

Prøv Sellfy gratis

Ucraft – Billig og enkel nettstedsbygger

Ucraft nettsted byggherre

Ucraft – er en skybuilder, som gjør det mulig å lansere et flerspråklig nettsted til fornuftige priser. Mestring av plattformen er enkel og rask for nybegynnere og webdesignfagfolk, da det kommer med intuitivt dashbord og praktisk nettopprettingsprosess.

Med Ucraft kan du lansere enestående porteføljer, bedriftsnettsteder og destinasjonssider. Blant funksjonene som gjør systemet egnet for disse formålene, er det fornuftig å nevne responsiv malsamling, Logo Maker, Landing Page Builder, Designer Tools, Articles App, eCommerce-funksjon, flerspråklig støtte, omfattende integrasjonsfunksjoner osv..

Det billigste Ucraft-abonnementet – Gratis nettsted – innebærer ikke noen investeringer i det hele tatt. Imidlertid har planen mange begrensninger som ikke tillater å få mest mulig ut av systemets funksjonalitet. Ucraft gir i tillegg tilgang til den integrerte Landing Page Creator. Det er også gratis for alle brukere som er villige til å starte og deretter administrere destinasjonssider uavhengig av hverandre. Hvis du har tenkt å designe andre typer nettsteder, kan du vurdere å oppgradere til et av de betalte abonnementene. Disse inkluderer:

 • Pro Nettsted ($ 10 / mo) – gratis hosting, flerspråklig støtte, tilpasset domene, integrert Google Analytics, 50 produkter, kodebyggingsfunksjon, gratis SSL-sertifikat osv .;
 • Pro Shop ($ 21 / mo) – 1000 produkter, kraftige e-handelsverktøy, rabattkuponger, 0% transaksjonsgebyr osv .;
 • BigCommerce ($ 39 / mo) – ubegrensede produkter, mulighet til å selge på Facebook, Amazon og Ebay, omvendt moms osv.

Husk at betalte planer kommer med en 14-dagers gratis prøveperiode som lar deg utforske og teste hovedfunksjonene til nettstedbyggeren med letthet.

Prøv Ucraft gratis

Weblium – Billig nettstedsbygger med AI-design

Beste billige nettstedbyggere

Weblium – er en billig AI-drevet nettstedsbygger som gjør det mulig å lage forskjellige typer tiltalende nettprosjekter for kommersiell og ikke-kommersiell bruk. Nettsteder designet med systemet driver brukerens oppmerksomhet på grunn av mobiloptimalisering, tilpassede integrasjoner, brukervennlig kundesupport, domenetilkoblingsalternativ, SSL-sertifisering og andre funksjoner som leveres under panseret. Du trenger ikke å være en webdesignproff for å starte og administrere prosjekter med Weblium, da systemet ikke innebærer noen kodingsferdigheter.

Et av de mest bemerkelsesverdige høydepunktene for nettstedbyggeren er den integrerte AI Design Supervisor. Den lar deg få mest mulig ut av kraften fra kunstig intelligens for å hjelpe deg å være fokusert på de første målene for webdesign. Systemet vil automatisk tilpasse prosjektdesignet til endringene du gjør under webutviklingsprosessen. Når du jobber med å lage nettstedet ditt, vil du få tilgang til det omfattende grafiske galleriet som inneholder over 100 tusen bilder, kraftig manager for nettstedstiler som lar deg administrere de nødvendige nettstedinnstillingene (tema stiler, fargepalett, skrifter osv.). Den integrerte mobiloptimaliseringsfunksjonen som er gjeldende for alle systemmalene gjør det mulig å se på nettstedet ditt på alle mobile og stasjonære enheter.

Weblium gir også mulighet for flere systemintegrasjoner for å gjøre din tilstedeværelse på nettet mer effektiv og tiltalende. Noen av tredjeparts tjenester du kan integrere i prosjektene dine inkluderer MailChimp, Zapier, Aweber, Telegram, Webhooks og mer. I tillegg er det mulig å koble til webanalyse, integrere online kontaktskjemaer, legge til nye hendelser på knappene ved å bruke populære tjenester, som Hotjar, Google Analytics og mange flere.

Nettstedsbyggeren tilbyr moderat prispolitikk for å imøtekomme behovene til forskjellige brukerkategorier. Den har en gratis plan som lar deg prøve ut nettstedbyggeren og dens funksjonssett. Når det gjelder de betalte abonnementene, har systemet for øyeblikket to av dem. Disse inkluderer:

 • Pro ($ 8.25 / mo) – gratis domene for 1 år, flere bidragsytere, ubegrenset lagring, SSL-sertifisering, AI Design Supervisor, integrasjon av tilpasset kode, fravær av systemannonser;
 • Landing Pro (en gang $ 196 betaling) – sporingsfunksjon, Google Analytics-integrasjon osv.

Prøv Weblium gratis

Hvordan velge en billig nettstedbygger?

Hvis du har til hensikt å starte et fullstendig nettsted, men innser at du er presset for penger, kan du vurdere å bruke en av de rimeligste nettstedbyggerne som er oppført ovenfor. Husk imidlertid at hver nettstedsbygger har sine individuelle fordeler og ulemper, noe som kan påvirke ditt endelige valg.

Når du surfer på nettverksbyggingsverktøyene, bør du først sjekke ut hva nisjespesifikasjon dette eller det systemet har, og om det kommer opp til dine faktiske webdesignbehov. Hvis du planlegger å starte en nettbutikk, er det fornuftig å velge enten et spesialisert system eller det som følger med en kraftig og sikker e-handelsmotor / -plan. Det samme handler om andre typer prosjekter.

Det neste aspektet som er verdt å være oppmerksom på, er tilgjengeligheten av en gratis plan / prøve. Nettstedsbyggere som tilbyr gratis planer innebærer vanligvis visse begrensninger som ikke tillater å få mest mulig ut av prosjektfunksjonaliteten. Gratis planer og forsøk gjør det imidlertid mulig å teste systemet før du oppgraderer til det betalte abonnementet. Dette betyr mye når det kommer til budsjettøkonomi.

Det du også bør finne ut er om plattformen inneholder et gratis domenenavn i sine betalte planer (spesielt den billigste). Hvis ikke, gjør deg klar til å investere i domenenavnkjøp i tillegg. Dette kan bli en av de avgjørende faktorene når du tar det endelige valget.

Til slutt, sjekk ut hele funksjonssettet som er inkludert i planene nettstedbyggere tilbyr og sammenligne dem for å gjøre et virkelig verdig valg. Det sier seg selv at den beste nettstedbyggeren ikke trenger å være for billig. Det som betyr mest er at prispolitikken skal samsvare med dine behov og forventninger til webdesign. Dette er den sikre måten å få et profesjonelt nettsted med full funksjonalitet.

Hvordan lage et billig nettsted

Når det gjelder utvikling av nettsteder, er riktig valg av verktøyet for nettbygging viktigst. Det er imidlertid ikke det eneste aspektet du bør ta i betraktning, hvis du ønsker å få et funksjonsbelagt nettsted til en overkommelig pris. Her er en rask oversikt over trinn du bør fullføre for å få et verdig nettsted:

 1. Velg plattform – Dette er det første og viktigste trinnet du ikke går uten, hvis du ønsker å oppnå suksess. Som nevnt ovenfor, bør det endelige valget være basert på nisjefokuset i systemet, målene det brukes til, funksjonalitet, kundesupport og designtilpasningsmuligheter og selvfølgelig prispolitikk. Sistnevnte skal ikke bare passe inn i budsjettet ditt, det skal absolutt dekke forventningene og kravene til webdesign.
 2. Bestem deg for domenenavnet og hosting – Hvis du velger en nettstedbygger, vil dette trinnet være noe forenklet for deg, da de fleste systemer tilbyr planer som følger med integrert hosting og domene. Men hvis du bestemmer deg for å jobbe med WordPress, så gjør deg klar til å ta vare på hosting og domenevalg på egen hånd, siden CMS ikke tilbyr noen integrerte løsninger.
 3. Velg en mal – Valg av design skal gå til behovene til prosjektet ditt. Heldigvis tilbyr de fleste nettstedbyggere omfattende samlinger av temaer, hvorav mange faller i tematiske kategorier. I tillegg er det ofte en mulighet til å velge en blank mal og tilpasse den fra bunnen av. Dermed har du flere sjanser til å få et virkelig unikt og personlig design. Når du jobber med CMS, kan du få en mulighet til å lete etter et eksternt tema på nettstedet – det er utallige gratis og betalte design å velge mellom på nettet.
 4. Tilpass temaet – Enten du bestemmer deg for å jobbe med en nettstedsbygger eller en CMS, vil du ha et sett med designtilpasningsverktøy du kan velge mellom. Dermed har du en mulighet til å redigere nettstedselementer, sette inn mediefiler, integrere sosiale mediekontoer, laste opp innhold, bilder og andre nødvendige elementer.
 5. Sett inn widgeter / plugins – For å diversifisere nettsteddesignet ditt, vil du absolutt møte behovet for å integrere ekstra widgeter (når du jobber med nettstedbyggere) eller plugins (mens du jobber med WordPress eller andre CMS).
 6. Juster SEO-parametere – Så snart du er ferdig med tilpassingen av webdesignet, må du ta vare på nettstedets søkemotoroptimalisering. For å øke prosjektstillingene dine i søkemotorene, må du justere de viktigste SEO-parameterne som er tilgjengelige på tilsvarende sider. Heldigvis er de fleste moderne nettbyggingssystemer SEO-vennlige, noe som reduserer behovet for å sette opp dype SEO-parametere.
 7. Publiser nettstedet – Dette er den siste fasen av hele nettstedets utviklingsprosess. Det er imidlertid fornuftig å forhåndsvise prosjektet før publiseringen for å sikre at det ser ut og fungerer riktig. Er alt ok? Så fortsett med å publisere den ferdige hjemmesiden din!

Bunnlinjen

I dag trenger du ikke noen lastebil med penger for å bygge et perfekt nettsted. Kodefri nettstedbyggere gjøre prosessen med å lage nettsteder så enkel som den blir for bare $ 3- $ 7 i måneden uten installasjonsavgift. For den prisen vil du få en nettstedsmal, sikker hosting, selve programvarebyggingsprogramvaren og profesjonell support.

Uansett hvilket system du til slutt bestemmer deg for å gå til, gjør deg klar til å investere visse budsjetter i nettstedutvikling og dens videre promotering. Ellers vil det være nær umulig å få et fullstendig nettsted som dekker alle dine behov. Heldigvis har moderne nettdesignnisje mange pålitelige og funksjonelle tjenester å tilby, noe som gir valgfrihet og sikrer et flott resultat.

Lag et nettsted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map