Beste byggherrer av event-nettsteder

beste hendelsesnettbyggere


Planlegger du å stille på et fantastisk show eller kaste et episk parti? Har du en verdig begivenhet for de potensielle deltakerne? Du trenger et massivt verktøy for å lede oppmerksomheten. Det er her en solid begivenhetsnettsted kan hjelpe.

Oppdraget er å overbevise målgruppen om at arrangementet du har er det beste alternativet for dem. Av den grunn vil det å ha et overbevisende arrangementsside gjøre susen. Det vil lede våre potensielle besøkende gjennom hele banen fra introduksjon og beskrivelse av hendelsen til beslutningsprosessen. Alt du trenger er å tjene folks tillit.

Å bygge et nettsted for profesjonelle arrangementer har blitt mye enklere takket være moderne nettstedbyggere. Designet for nybegynnere og ikke-teknikere disse plattformene leverer fortsatt nok verktøy til å lage et engasjerende nettsted og få målgruppen til å holde seg på siden du trenger. På den annen side gjør et økende antall nettteknologiske verktøy valgprosessen ganske skremmende.

Vi testet ut 10 av de beste nettstedbyggere:

 1. Wix – Den beste nettstedbyggeren for arrangementer
 2. WordPress – Gratis CMS for å opprette og administrere nettsted for arrangementer
 3. Eventbrite – Global Event Management Platform
 4. Bizzabo – Modern Event Planning and Managing Software
 5. Aventri – Løsning av prisbelønte arrangementer
 6. Dryfta – Easy Event Planning Website Builder
 7. Zoho Backstage – Programvare for online arrangementstyring
 8. Facebook – Opprette & Administrere offentlige eller private arrangementer
 9. uKit – Den beste nettstedfirmaet for små bedrifter
 10. Bokmerke – Den beste AI-baserte nettstedbyggeren

Har du rett i å velge en nettstedsbygger å lansere en begivenhetsnettsted med det? Det er ikke nødvendig å se etter det beste systemet andre steder. Gjennomgangen nedenfor er tidsbesparelsen din som viser topp 10 plattformer du kan synes er ganske nyttig når du bygger en begivenhetsside fra bunnen av. La oss se på dem nå før vi bestemmer oss for å bygge et solid begivenhetssted.

Wix – Den beste nettstedbyggeren for arrangementer

Wix - Den beste nettstedbyggeren for arrangementer

Wix – er den beste nettstedets byggherre. Det er en av de mest fleksible og allsidige plattformene. Det er bra for alle typer nettsteder. Programvaren er ekstremt enkel å bruke. Den tilbyr et stort utvalg av mobile responsive maler med mange innebygde funksjoner i tillegg til et bredt utvalg av widgets fra byggherrene. Wix App Market.

Wix bruker det nyeste nettet og AI-teknologier for å levere den beste opplevelsen av nettstedbygging. Her er noen grunnleggende fordeler ved å bruke Wix:

 • Mal for arrangementets nettsted – Programvaren kan skryte av en fantastisk samling maler for arrangementssider. Enten du holder en konferanse eller et forretningsmøte, om du trenger å sende en online invitasjon til et bryllup eller fest, arrangere et nettverksarrangement eller mer, har Wix forskjellige maler for enhver anledning.
 • Innebygde funksjoner – Malene fra kategorien hendelser har allerede integrerte funksjoner for en solid begivenhetsnettsted. Her har du et avsnitt om hvordan du får tak, planer, integrerte kart, kasseskjemaer, oppfordringsknapper osv.
 • Wix Event Widgets – Wix App Market er fullt av nyttige tillegg og widgeter. For eksempel er hendelseskalender et stilig planleggingsverktøy der du kan legge til en hvilken som helst hendelse og informere de besøkende om det kommende showet.
 • Wix Bookings er perfekt for forretningsmøter, konferanser, håndverksbutikker osv. Det lar kundene dine enkelt komme til arrangementet uten å kaste bort tid på telefonsamtaler, e-postregistreringer, så videre.
 • Wix Forum er en flott widget for hendelser som kjører lenge. Du kasserer faktisk et online fellesskap der medlemmene kan dele kommentarer, videoer, bilder og annet innhold fra arrangementet.

Wix er en ultimate løsning for nettstedsbygging til ethvert problem. Den er fleksibel og enkel å bruke, mens prisen tilfredsstiller alle budsjettforventninger i tillegg til en gratis, uendelig plan. Når det gjelder de betalte abonnementene, har nettstedbyggeren to grupper planer å velge mellom. Disse inkluderer standard- og forretnings- / eCommerce-abonnement. Kostnaden for standardplaner starter med $ 13 / mo og går opp til $ 39 / mo, mens kostnadene for forretningsplaner varierer mellom $ 23 / mo og $ 500 / mo.

Prøv med Wix gratis

WordPress – Hostet CMS for å lage et nettsted

WordPress - Hostet CMS for å lage et nettsted

WordPress – er en av de mest populære CMS-plattformene driver med millioner av nettsteder inkludert prosjektprosjekter. Plattformene tilbyr flere hendelsesledelse og markedsføringsmuligheter takket være en rekke hendelsesadministrasjonsplugins og integrasjonsfunksjoner. Kjernefunksjonene inkluderer:

 • Fantastiske arrangementstemaer – Brukere vil sette pris på et stort utvalg av temaer designet for forskjellige typer arrangementer. Fra konferanser, fora og forretningsmøter til mer skremme hendelser som fester, show og feiringer – WordPress har dem alle.
 • Bredt utvalg av plugins – Knapt noen andre CMS kan tilby samme utvalg av plugins. WordPress leverer hundrevis av verktøy for å administrere og markedsføre ditt nettsted. Flerdagers hendelsesregistrering, billettsalg, planlegging av hendelser, varsler og pushvarsler – bare installer og aktiver plugin-modulen for å få fullt utbytte av funksjonene.
 • Uendelige muligheter for integrasjon – Som en åpen kildekode-CMS er WordPress åpen for flere integrasjoner med eksisterende tjenester. Du kan implementere forskjellige betalingsalternativer, integrere Google Maps for å vise stedets plassering, opprette en personlig arrangør, starte e-postabonnementskampanjer og mer.
 • hosting – Som en nedlastbar programvare, WordPress har ingen integrerte hostingløsninger. I stedet innebærer det nødvendigheten av å se etter det meste passende vertsleverandør der ute. Heldigvis er valget av selskaper som tilbyr hosting-tjenester ganske omfattende, og du kan enkelt finne systemet som kommer opp til ditt prosjekthotell trenger mest av alt.

Når vi snakker om WordPress, anbefaler systemet offisielt Bluehost som den beste hostingleverandøren som dekker den rådende mengden brukernes behov. Bluehost lar installere CMS med ett klikk, og det gir mange fordeler som bidrar til prosjektytelsen. Selskapet kommer med gratis bonusdomenenavn tilbys for det første året etter registrering, 60% rabatt for systeminstallasjon, masse integrasjoner, rask lastehastighet, rimelig prispolitikk og mange andre fordeler som gjør Bluehost til en virkelig verdig investering for alle WordPress-brukere.

Plattformene ser ut til å være et ultimativt verktøy for bygging av nettsteder. Noen av ulempene inkluderer imidlertid ganske mye kompleks redigering. Du skal vite minst CSS- og PHP-grunnleggende for å tilpasse sidene dine. Selv om programvaren er gratis, må du ta vare på domeneregistrering og hosting deg selv. Dessuten krever noen av hendelsestilleggene en premiumkonto for å få tilgang til alle funksjonene deres.

Prøv WordPress nå

Eventbrite – Global Event Management Platform

Eventbrite - Global Event Management Platform

Eventbrite – er en global plattform som har utmerket seg som et av de største systemene som brukes til å finne, lage, delta og dele arrangementer rundt om i verden. Systemet gjør det mulig å lage og legge til nye hendelser, så vel som å administrere dem med hensyn til dine behov. Disse inkluderer offisielle hendelser (samfunnssamlinger, musikkfestivaler, innsamlingsaksjoner, maraton osv.) og personlige hendelser (konkurranser, fester, spillprosjekter, konkurranser osv.).

De viktigste høydepunktene på plattformen er som følger:

 • integrasjoner – Foreløpig integreres plattformen med flere verdens-populære tjenester, inkludert Dropbox, Zoho, Facebook, Google Apps, MailChimp, Salesforce, Twitter, Microsoft Dynamics og mer.
 • Bruker-app – Eventbrite gjør det mulig å laste ned og installere en brukerapp på din mobile enhet. Det er her du kan få tilgang til hendelsesfeeden klassifisert etter kategorier basert på stedsaspektet. Dette betyr at du vil bli tilbudt en liste over hendelser som finner sted på ditt sted så snart du besøker nettstedet, noe som er veldig praktisk, tidsbesparende og nyttig. Det finnes også billettkjøpsalternativ i appen som lar deg kjøpe billetter til de oppførte arrangementene via Stripe, PayPal, Braintree og andre populære betalingssystemer. Appen kan også brukes til enkel billettstyring og lage personaliserte begivenhetsanbefalinger.
 • App Marketplace – Systemet har et kraftig integrert appmarked, der du kan komme over alle typer applikasjoner, widgeter og utvidelser som effektivt kan bidra til ytelsen til ditt nettsted.
 • Event Management – Med Eventbrite blir det mye enklere enn før å lage og administrere personlige / forretningsarrangementer. Det du trenger å gjøre er å legge til en hendelse, gi den et navn, angi beliggenhet, dato, billettpris og type. Til slutt kan du legge til bilder mediefiler, lydfiler og andre elementer for å føre brukerens oppmerksomhet etter publikasjonen av hendelsen.
 • Oppretting av billetter – Plattformen gjør det mulig å designe og publisere billetter, og det er også mulig å lage papirbilletter for videre distribusjon. Du kan legge til alle detaljer på billettene dine for å gi potensielle besøkende all informasjon som måtte være interessert i. I tillegg tillater systemet å lage forskjellige billetttyper for forskjellige brukerkategorier. Disse inkluderer billetter til generell adgang, VIP-billetter, reservert sitteplasser, flerdagerspass og en-dags passbilletter, tidligfuglrabatt, kodet rabatt osv..
 • Hendelsesprestasjonsanalyse – Eventbrite gir arrangørene det integrerte analyseverktøyet som gjør det mulig å spore salg, antall deltakere, trafikksvingninger og andre parametere som kan fortelle mye om arrangementets popularitet..

Eventbrite tilbyr tre typer planer, inkludert Essentials, Professional og Premium. De to første abonnementene er gratis for alle som planlegger å selge gratisbilletter, men hvis du planlegger å kreve gebyrer for solgte billetter, setter systemet faste avgifter for hver solgte billett. Dermed utgjør Essentials-priser 2% + $ 0,79 per betalt billett, mens Profesjonell prissetting er 3,5% + $ 1,59 per betalt billett. Kostnaden for tjenester som er inkludert i Premium-planen diskuteres individuelt med systemutviklerne.

Prøv Eventbrite nå

Bizzabo – Modern Event Planning and Managing Software

Bizzabo - Modern Event Planning and Managing Software

Bizzabo – er den beste nettstedstjenesten for eventstyring. Programvaren lar deg dra nytte av et stilig nettsted og en mobilapp samtidig. Det er enkelt å tilpasse nettstedet ved hjelp av Bizzabo verktøy og funksjoner. De inkluderer:

 • Rengjør hendelsesmaler – Programvaren gir et utvalg av flotte maler som vil være tilgjengelige for mobile enheter også i ansiktet til appen.
 • Utvidet arrangementspakke – Bizzabo er din personlige begivenhetsarrangør. Det er enkelt å bruke og kan skilte med flere funksjoner fra verktøy for styring av arrangementer til billetter som selger alternativer, integrerte betalingsmetoder og mer.
 • Dupliserte hendelser – Programvaren gjør det enkelt å lage et enkelt nettsted for flere hendelser. Du trenger ikke å lansere et nytt nettsted for en lignende hendelse. Bare dupliser den for å bruke til andre hendelser av samme type.
 • Avansert støtte – Hver bruker blir tildelt en kontosjef for å håndtere forskjellige problemer. Profesjonelle assistenter vil guide deg gjennom hele nettbyggingsprosessen. Du kan også kontakte supportteamet via telefon eller dra nytte av Bizzabo-bloggen.
 • Integrasjonsevner – Plattformen kan integreres med forskjellige eksisterende tjenester som MailChimp, Google Analytics, etc. Brukere kan legge til medieinnhold som videoer og bilder. Du kan legge til faner, widgeter med mer.

Plattformen har vist seg å være en god løsning når du trenger å opprette et nettsted for markedsføring / ledelse av events. Bizzabo er veldig enkel å bruke gjennom registreringsprosessen kan se litt for komplisert ut ved første blikk. Nettstedsbyggeren tilbyr tre prisalternativer, inkludert Planner, Pro og Elite. For å finne ut kostnadene for hver plan, må du komme i kontakt med systemansvarlige personlig.

Prøv Bizzabo gratis

Aventri – Løsning av prisbelønte arrangementer

Aventri - Løsning av prisbelønte arrangementer

Aventri – er en god konferansesidebygger som omfatter avanserte hendelsesledelse og nettbyggingsløsninger for å hjelpe selskaper effektivt å administrere forretningsprosesser, mens de planlegger selskapets begivenheter. Nettstedsbyggeren har imponerende statistikk, inkludert 20 millioner vellykkede gjennomførte påmeldinger, mer enn 300 tusen effektivt administrerte hendelser og fantastisk kundetilfredshet som overstiger 97%. Dette er ganske store tall. Nå er det på høy tid å se på noen av de mest bemerkelsesverdige funksjonene på plattformen:

 • Omfattende alternativer for hendelsesplanlegging – Bortsett fra å designe profesjonelle og moderne nettsteder, lar Aventri brukere legge til hendelser, planer, administrere og tilpasse forretningsprosesser, agendaer, møter, økter, generere tilpassede rapporter, legge til og administrere høyttalere osv. Du kan automatisk integrere noen av disse elementene i ditt arrangement prosjekt på egen hånd.
 • Integrasjon med tredjepartsapper – Aventri lar deg integrere med eksterne applikasjoner og tilleggsprogrammer som gjør det mulig å øke funksjonaliteten til ditt nettsted. Noen av dem inkluderer Silverpop, Marketo, Salesforce, OnWire, Clickatell, Eloqua og mange flere. I tillegg tilbyr systemet sine abonnenter en mulighet til å bruke integrerte API-er, som hjelper deg med å legge løsningen til deres prosjekt og andre nettsteder.
 • Tilpassbare responsive DIY-maler – Nettstedsbyggeren tillater å opprette og tilpasse responsive maler absolutt fra bunnen av for å gjenbruke dem ytterligere, mens du jobber med dine neste hendelsesprosjekter.
 • Brukerrolle tillatelsesrettigheter – Det er opp til deg å tildele rettigheter til nettstedtilgang til de brukerne du vil være med i utviklerteamet. Systemet gjør det mulig å dele rolletillatelser med de brukerne du trenger. Dette forbedrer til slutt nettstedets sikkerhet og gir full kontroll over nettstedets styring og oppdateringsprosessen.

Aventri er en nettstedsbygger som kombinerer en verdig plattform for oppretting av nettsteder og en fullt integrert programvare for hendelsesstyring som hjelper med å starte moderne begivenhetsprosjekter med ypperlig ytelse. Systemet leveres også med e-postmarkedsføringsfunksjoner, omfattende nettverks- og matchmakingverktøy, hendelsesundersøkelser, brede prosjekt- og hendelsesstyringsalternativer, ressursbeholdning og hendelsesbudsjettstyringsverktøy osv. Aventri krever ingen tekniske detaljer eller nyanser – bare lanser en webside og del informasjonen de besøkende er interessert i.

Prøv Aventri nå

Dryfta – Easy Event Planning Website Builder

Dryfta - Easy Event Planning Website Builder

Dryfta – er en oppdatert nettstedsbygger av begivenhetsplanlegging, som gjør det mulig å starte og administrere fantastiske prosjekter med høyttalerprofiler, tidsplaner, tilpasset innhold, integrasjonsalternativer for media, innebygde skjemaer og mange andre funksjoner som er et must- har for ethvert eventprosjekt. Nettstedsbyggeren fungerer utmerket for organisasjoner, selskaper og utdanningsinstitusjoner. La oss ha en kort oversikt over funksjonssettet til tjenesten du kan bruke for å kunne designe og dem administrere / oppdatere ditt nettsted:

 • Malalternativer – Dryfta gjør det mulig å velge mellom flere responsive websiden maler for arrangementer, alt fra akademiske prosjekter og opp til bedriftssider, konferanser og symposier. Hvis du har en intensjon om å starte et nettsted fra bunnen av, lar CSS Manager av systemet deg legge til og redigere dine egne koder for å lage unike design.
 • Integreringsalternativer – Med Dryfta kan du integrere mediefiler i spesiallagde websider, laste opp tekstinnhold, bilder, legge inn og sette opp YouTube-videoer slik at de kun er tilgjengelige for påloggede brukere. I tillegg kan du integrere eksterne lenker som omdirigerer brukere til annen nettstedrelatert info.
 • Widget Manager – Nettstedbyggeren har egne widgetbehandlingsverktøy, som lar deg legge til tilpassede tekster, innebygde skjemaer, koder, påmeldingsskjemaer for nyhetsbrev, lysbilder og andre nettstedselementer som betyr mye for ditt nettsted.
 • Funksjoner for hendelsesplattform – Dryfta gir tilgang til myriader av funksjonshåndteringsfunksjoner. Disse inkluderer budsjett & Kostnader visuelt verktøy, Oppgavealternativ for oppgaveliste, Alternativ for oppsett av hendelser, Unified CRM for generell brukerinfo-tilgang, Kontakter Segmentering, Tilpassbare e-postmaler, enkelt dashbord for deltakere og foredragsholdere som er villige til å administrere sine profiler, hendelse Nettverksapp, sponsorer & Utstillereverktøy, tilpasset rapportering, billetter & Payment Gateways, Abstract Submissions management, Deltakerregistrering for visse arrangementer, Badge Design & Utskrift, henting av potensielle spørsmål, interaksjoner etter arrangement osv.

Dryfta er et fint valg når det gjelder utvikling av nettsteder for arrangementer. Ved å omfatte funksjonene til en nettstedsbygger og programvareadministrasjonsprogramvare, lar den deg opprette et fullstendig nettsted for å organisere og administrere arrangementer, selge billetter på nettet, godta brukerinnsendelser, organisere e-postkampanjer, lage hendelsesplaner, designe sertifikater for deltakelse og merke, godta donasjoner og utføre andre viktige handlinger fra et enkelt dashbord. Det interessante er at Dryfta ikke tilbyr en-størrelse-passer-alle-planen. I stedet gir systemet hver kunde et individuelt betalingsalternativ basert på den online forespørselen som er sendt inn på forhånd. Kostnaden for tjenester nettstedbyggeren tilbyr, starter med $ 119 / mo til og kan økes basert på brukerkrav og funksjoner inkludert.

Prøv Dryfta nå

Zoho Backstage – Programvare for online arrangementstyring

Zoho Backstage - Programvare for online arrangementstyring

Zoho Backstage – er en annen prøve av en profesjonell programvareadministrasjonsprogramvare som gjør det mulig å opprette funksjonsbelastede nettsteder for å organisere, administrere og vise frem hendelsene dine, oppdatere dem ved behov og engasjere brukerens oppmerksomhet. Nettstedsbyggeren er intuitiv, og den krever ikke mye krefter / tidsinvestering. Bare utform prosjektet ditt og dra fordel av flere funksjoner som lar deg administrere firmaarrangementene dine med maksimal effektivitet. Noen av de mest bemerkelsesverdige funksjonene er listet nedenfor:

 • Lokaliserte nettsteder – Systemet lar deg starte lokaliserte prosjekter, som gjør det mulig å få kontakt med deltakere på nettsteder / arrangementer i forskjellige regioner. Slik kan du oppmuntre til samhandling mellom brukere, tilby alternativ for kunngjøringsinnleggelse, diskusjonsfora, utviklingsverktøy for agendaer og andre meritter.
 • Profesjonelle nisjemaler – Du kan få ditt nettsted til å bli levende ved å velge en av kvalitetsnisjmalene systemet har i sin samling. Designene er fullt responsive og kan tilpasses, og du kan justere de nødvendige innstillingene for å få mest mulig ut av ytelsen. Bare velg og flytt de nødvendige seksjonene, dra og slipp fanene, aktiver / deaktiver nettstedselementer for å gi prosjektet ditt unik design og merkeidentitet.
 • Stilalternativer – Det er opp til deg å velge en av de tilgjengelige prosjektstilene for å gi nettstedet ditt en unik tilpasset layout. Disse inkluderer tekst og bilde, bare tekst, innebygd widget og attest. Du kan bruke et av disse stilalternativene eller alle av dem avhengig av prosjektspesialiseringen din.
 • Flerspråklig støtte – Zoho kommer med flerspråklig støtte, som lar deg oversette innholdet på nettstedets innhold til flere språk du ønsker for å få oppmerksomhet fra brukere fra utlandet..
 • Personlig deltakerplan – systemet gjør det mulig å gi deltakerne muligheten til å velge de økter de vil være med på. De kan individuelt lage en skreddersydd agenda, og dermed ha øktene sine på kortliste for å følge dem videre via sine mobile enheter. Det er ganske nyttig og praktisk, spesielt når det gjelder forretningsbegivenheter.
 • Registrering og billettering – Zoho lar deg lage forskjellige arrangementstyper og aktivere registreringsalternativ slik at brukere kan registrere seg på ønsket økt når som helst. Du kan også selge billetter på nettet og til og med spore salget og motta utbetalingene uten provisjonsavgift i det hele tatt. Kampanjetilbud og bonuser kan også aktiveres her.

Zoho er en flerfasettert plattform, som lar deg bygge, administrere og oppdatere begivenhetsnettsteder. Systemet tilbyr mange spesielle funksjoner som ikke bare fører brukerens oppmerksomhet, men også oppfordrer dem til å bli med på plattformen for å organisere sine egne kampanjer ytterligere. Zoho lar bygging av lokaliserte nettsteder bygge kundegrunnlag og oppmuntrer til interaksjon mellom brukere. Nettstedsbyggeren tilbyr to typer prisalternativer. Den første gir en mulighet til å velge mellom 4 abonnement (Gratis, profesjonell, Enterprise, Ultimate), hvis kostnad starter fra 0 og går opp til € 249 / mo faktureres årlig. Alternativt er det mulig å betale for hvert arrangert arrangement. I dette tilfellet starter kostnadene med 0 og når € 899 per arrangement.

Prøv Zoho Backstage nå

Facebook – Opprette & Administrere offentlige eller private arrangementer

Facebook - Opprette og administrere offentlige eller private arrangementer

Facebook – er det verdens populære sosiale nettverket, som nyter den største populariteten hos brukere fra hele verden. Det totale antallet Facebook-abonnenter omfatter i dag 1,59 milliarder brukere, som oppretter rundt 47 millioner offentlige arrangementgrupper hvert år. Dette er fordi plattformen avdekker flere funksjoner for oppretting og styring av arrangementer, slik at alle kan invitere et ubegrenset antall mennesker og organisere allsidige aktiviteter – både private og offentlige.

La oss se på hovedfunksjonene i nettverket som bidrar til effektiv oppsett av hendelser:

 • Opprettelse av hendelser – Facebook lar deg lage private og offentlige arrangementer, og lar deg invitere de brukerne, som kan være interessert i det. Dette er en kalenderbasert ressurs, som kan brukes til en rekke formål, inkludert varsling av brukere om de kommende anledninger, spre ordet om en bestemt hendelse, sende og dele invitasjoner osv. Det er mulig å invitere tusenvis av mennesker til gruppe, og øker dermed sjansene for at arrangementet ditt blir lagt merke til.
 • RSVP-liste – Funksjonen lar deg vise listen over inviterte brukere gruppert etter svarene. Disse menneskene kan angi forskjellige statuser som indikerer at de har til hensikt å besøke arrangementet. Disse inkluderer “delta”, “ikke delta”, “” kan delta “og” har ikke svart “lister. Hvis den inviterte personen angir statusen “deltagende”, vises varselet i nyhetsfeeden for å gi vennene beskjed om det. I tillegg vil en bruker få påminnelser om den kommende hendelsen når datoen nærmer seg.
 • Event Management – Du kan gjøre hendelsesredigeringene når du møter et slikt behov. Det er mulig å endre klokkeslett og dato for hendelsen, stedsparametere og navn, legge til bilder, videoer og andre mediefiler etc. Brukere vil på sin side kunne svare på hendelsen, aktivere / deaktivere varsler, rapportere og dele nyhetene.
 • Billettsalg – Hvis din Facebook-konto integreres med Eventbrite, for eksempel, kan du automatisk importere alle hendelsesdataene dine fra en tjeneste til en annen for å begynne å selge billetter direkte via Facebook. Prosessen med integrering mellom plattformene er rask og enkel. Det varer vanligvis rundt 10 minutter, og sikrer verdig resultat i det lange løp.
 • Legge til co-verter – Hvis du skal avholde og administrere arrangementet i samarbeid med andre brukere, kan du legge dem til som medvert for arrangementgruppen. Så snart du gjør det, vil hendelsen vises på sidevalentkalendere slik at de kan spore / gjøre endringene, se den hendelsesrelaterte informasjonen og dele denne informasjonen med andre brukere.
 • Betalt arrangement promotering – Nå som du er ferdig med opprettelsen av begivenhetsgrupper, kan du vurdere fordelene ved den betalte kampanjen. Facebook tillater det på to måter – enten via Ads Manager eller direkte fra Facebook-siden din.

Som et gratis sosialt nettverk lar Facebook opprette og administrere hendelser uten gebyrer i det hele tatt. Hvis du ønsker å promotere arrangementet ditt i etterkant, kan du imidlertid velge betalte opsjoner, men dette er ikke obligatorisk.

Prøv Facebook nå

uKit – Den beste nettstedfirmaet for små bedrifter

uKit - Den beste nettstedfirmaet for små bedrifter

uKit – er den billigste nettstedplanleggeren av begivenhetsplanlegging designet spesielt for for små bedrifter. Samtidig vil det hjelpe deg med å lage et nettsted for forretningsbegivenheter inkludert konferanser, spesielle møter, seminarer og mer. Du kan opprette en profesjonell begivenhetsnettsted fra bunnen av eller skjult en allerede eksisterende Facebook-side. Se etter flere flotte uKit-funksjoner:

 • gunstig – uKit kan skryte av lave priser inkludert en 14-dagers gratis prøveperiode for å teste systemet. Du kan bygge et grunnleggende nettsted med gratis domene, hosting, SSL-sikkerhet og grunnlinjefunksjoner for bare 4 $ / måned.
 • uKit Alt – En flott funksjon for de som allerede har en eksisterende Facebook-side som beskriver hendelsen. Det lar deg konvertere siden til et profesjonelt nettsted innen et par minutter. Det vil øke nettstedets troverdighet og hjelpe deg med å etablere et sterkt omdømme på nettet. Systemet bruker Facebook API for å generere nødvendig informasjon fra siden og plassere den på nettstedet. Det overførte innholdet inkluderer bilder, bilder fra galleriene, logo, ny feed, hendelsesdetaljer, kontakter osv.
 • Widgets og apper – uKit gjør det enkelt å integrere forskjellige widgets inkludert profesjonelle fotogallerier, streaming-apper, kalendere, etc. De fleste maler har allerede innebygde widgets som du kan endre eller endre.
 • Responsiv utforming – Bortsett fra en rekke mobilvennlige maler, har uKit en forhåndsvisningsmodus for mobil og nettbrett for å få nettstedet ditt til å se bra ut på forskjellige enheter. Brukere kan redigere nettstedet for å sikre et riktig utseende på både smarttelefoner og nettbrett. Hver gang du gjør endringer i mobil- og nettbrettmodus, vises de ikke i desktop-versjonen av nettstedet. En flott funksjon for en forbedret opplevelse av mobilbrukere.
 • Midlertidig tilgang til administrasjon av nettsteder – Når du bygger en begivenhetsnettsted i samarbeid med andre teammedlemmer, kan du sette opp midlertidig tilgang til nettstedadministrasjon for de brukerne du planlegger å jobbe med. I dette tilfellet vil du være rettighetsinnehaveren, som vil ha makten til å oppdatere nettstedets info, legge til / slette widgets og sider, få tilgang til Google Analytics, se nettstedstatistikk, justere SEO-innstillinger osv. Husk at alle endringene gjort av co -arbeidere lagres automatisk i sikkerhetskopi-versjonen for å forhindre tap av informasjon. Maksimal varighet av modus for midlertidig tilgang overstiger imidlertid ikke 999 dager.

uKit kommer som en god og kostnadseffektiv nettstedbygger. Det tilbyr en rekke stilige plattformer, flott design og enkel redigerer for å tilpasse nettsider. Systemet tilbyr foru betalte planer, hvor den billigste av dem bare koster $ 4 / mo, mens det dyreste abonnementet utgjør $ 12 / mo. La oss innse det: det er et veldig sjenerøst og rimelig tilbud.

Prøv uKit gratis

Bokmerke – AI-basert nettstedsbygger

Bokmerke - AI-basert nettstedsbygger

Bookmark – er en gratis nettstedplanlegger av begivenhetsplanlegging. Det er en av de mest avanserte SaaS-tjenestene når det gjelder webteknologier. en AI-drevet skybasert løsning er bra for å bygge forskjellige nettsteder fra bunnen av. Arrangementsnettsteder er ikke et unntak takket være plattformens AiDA (verktøy for kunstig intelligens). Her er noen gode funksjoner levert av Bookmark:

 • Kunstig intelligens – Å bygge begivenhetsnettsteder har blitt enklere enn noen gang før takket være Bookmark’s AiDA. En bruker trenger bare å identifisere nettstedstypen, gi den et navn og motta en bruksklar layout. Du vil kunne velge mellom flere oppsett og velge den best matchende.
 • Fokusfunksjon – Funksjonen leverer en haug med allerede designet seksjoner for hjemmesiden din. De er fullt funksjonelle og ser ganske stilige ut. Du kan velge hvilken som helst av de tilgjengelige seksjonene og legge dem til hvor som helst du trenger på ditt nettsted. Når du har lagt til en nødvendig seksjon, står du fritt til å redigere og tilpasse den. Du kan for eksempel indikere begivenhetens høyttalere, spesielle gjester eller medlemmer i en egen fokus-seksjon.
 • Enkel redaktør – Bokmerke tilbyr et utvalg av forhåndsdesignede blokker og moduler. Du kan ganske enkelt legge dem til på siden og tilpasse i tilfelle det er nødvendig. Dra fordel av bruksklar kontakt eller Om oss-delen, legg til nye blokker og mer.
 • Hendelsesfunksjon – Avhengig av nettstedspesialiseringen din, kan du legge til forskjellige typer arrangementer for å øke nettstedets markedsføring og øke trafikkflyten. Det er faktisk mulig å legge til så mange hendelser du ønsker – bare nå delen “Hendelser” som er tilgjengelig i dashbordmenyen på nettstedet ditt og foreta de nødvendige endringene, for eksempel å legge til navn, dato, klokkeslett, type, kostnad for arrangementet samt beliggenhet, varighet og beskrivelse.
 • Integrering av sosiale medier – En moderne begivenhetsnettsted er utenkelig uten integrering av sosiale medier. For å øke brukerbevisstheten om det kommende arrangementet, er det ønskelig å koble prosjektet ditt til sosiale mediekanaler du anser som viktige. For å gjøre det, nå “Social” -modulen i kontrollpanelet for prosjektet. Slik kan du legge til sosiale medieknapper som lenker til kontoer på sosiale medier. Alt i alt lar Bookmark integrere rundt 22 kanaler, noe som er en ganske imponerende funksjon.

Bokmerke ser ut til å være et bedre alternativ for å skremme feiringer i stedet for kommersielle arrangementer. Imidlertid vil fleksibiliteten og integreringsfunksjonene gjøre det mulig for deg å håndtere nettopp byggeprosessen til en solid begivenhetsside. Du kan bruke systemet gratis, men husk at det kommer med visse funksjonalitetsbegrensninger. I tillegg tilbyr nettstedsbyggeren to betalte planer, nemlig Professional and Business. Kostnadene utgjør $ 11.99 / mo og $ 24.99 / mo tilsvarende.

Prøv bokmerke gratis

Hvilke funksjoner bør et flott arrangementsted ha?

Å velge riktig plattform er bare 50% av suksessen. En begivenhetsnettsted handler om å holde besøkende oppmerksom på hendelsene og møtene du promoterer. Ditt oppdrag er å etablere et høyt troverdighetsnivå for å beholde de potensielle deltakerne på siden du trenger. Av denne grunn må hendelsesstedet ditt ha noen viktige elementer. De er som følger:

Verdifullt innhold

Å skrive ordrike kopier vil neppe ordne seg. Du må gi tydelige beskrivelser som gir virkelig verdi til de besøkende. Forsikre deg om at siden inneholder viktige data, inkludert:

 • Dato og tid – Gi en klar hendelsesplan for dine potensielle deltakere. Forsikre deg om at de aldri vil gå glipp av arrangementet. Nettstedet ditt skal ha minst en enkel kalenderwidget.
 • Stedet – Ikke glem å finne stedet for publikum. En kort beskrivelse av lokalet med et par bilder vil absolutt gi litt verdi. Integrering av et profesjonelt foto- eller bildegalleri vil være en god idé.
 • Billettpriser – Nok en gang handler det om kostnader. Du må markere klare priser i tillegg til et enkelt registrerings- eller billettkjøpsskjema. Det er her nettstedet ditt kan trenge integrering av tredjeparter med bookingtjenester, betalingsalternativer osv.
 • Oppfordring til handling – En tydelig RSVP-knapp er kjerneelementet på ditt fremtidige begivenhetsnettsted. Oppfordre besøkende til å registrere seg, kjøpe billetter til arrangementer, abonnere osv.

Engasjerende innhold

Folk trenger bare 50 millisekunder for å danne seg en mening. Det fremtidige nettstedet ditt skal visstnok hjelpe dem med å danne en mening du trenger. Det er her et sterkt visuelt bevis vil gjøre susen.

I henhold til den nyeste statistikken går 70% av brukerne til Google Bilder eller YouTube for å finne den visuelle representasjonen av hendelsen. Du kan få dem til å bli værende på nettstedet med nok visuelt innhold. Legg til videoer, jobb med gallerier, lag fotoalbum med mer.

Enkel utsjekkingsprosess

En enorm prosentandel av brukere forlater på grunn av den skremmende betalingsopplevelsen. Problemet er konserten til ikke bare begivenhetsnettsteder, men også digitale butikker og nettsteder for små bedrifter. Løsningen er å gi en enkel kassaopplevelse som gjør prosessen så rask og enkel som mulig.

Sosialt bevis

Sosialt bevis er viktig for 70% av brukerne før de bestemmer seg for å kjøpe. De ser etter attester, anmeldelser og meninger som ble delt av tidligere kunder eller personer som allerede har besøkt et lignende arrangement.

Som du kan se, bør et nettsted med gode arrangementer ha noen viktige elementer du trenger å integrere. Nettstedsbyggere leverer alt du trenger som en haug med forskjellige verktøy for å engasjere publikum. De tilbyr flotte maler med gallerier, planlegge widgeter og abonnementsformer å velge mellom. Alt du trenger er å velge den best matchende plattformen. Her er noen av de beste nettstedbyggerne for arrangementet.

Bunnlinjen

Webteknologier utvikler seg. De bringer noen gode verktøy å bygge alle typer nettsteder fra bunnen av. Ledende plattformer ble designet for å hjelpe nybegynnere og brukere uten tekniske ferdigheter til å håndtere nettoppbyggingsprosessen uten problemer.

Arrangørens nettstedbyggere er enkle å bruke. De er billigere hvis sammenlignet med ansette et tilpasset utviklingsteam. De kommer som en alt-i-ett-løsning. Du får alle nødvendige verktøy i pakken. De viktigste fordelene inkluderer:

 • Enkel redigering – Programvaren er basert på en dra-og-slipp-funksjon. Du kan enkelt legge til nytt innhold, fjerne tekster, jobbe med mediefiler inkludert videoer og bilder. Det vil neppe ta mye tid å lære hvordan det intuitive og brukervennlige systemet fungerer.
 • Kostnadseffektiv løsning – Nettstedsbyggere er billigere enn å ansette et utviklingsteam. Dessuten kommer de med ekstra gratisfunksjoner som gratis domener, maler og hosting trenger du ikke ta vare på.
 • fleksibilitet – Arrangørens nettstedbyggere har en rekke funksjoner, widgeter, plugins og tilleggsprogrammer du kan bruke for å gjøre nettstedet ditt så engasjerende som mulig. De lar deg legge til noe fra kjerneelementene vi har beskrevet ovenfor.

Prosessen med å lage en begivenhetsnettsted består av flere viktige stadier. Å velge en riktig plattform er veldig viktig. For å gjøre alt riktig, må du innse strukturen på det fremtidige nettstedet ditt. Hvilke funksjoner skal den ha? Hva slags arrangement skal du promotere? Hvordan vil du samhandle med de potensielle deltakerne?

Når du har svart på alle spørsmålene og fått en klar visjon om fremtidens nettsted, kan du velge plattformene som dekker dine behov. Enten det kommer til å være en åpen kildekode-CMS eller en nettstedsbygger – det vil avhenge av dine ferdigheter, budsjett og noen andre viktige faktorer du bør vurdere. SaaS-plattformer har vist seg å være et raskere og enklere måte å etablere en glidet online representasjon uten spesielle ferdigheter.

Lag et gratis nettsted for arrangementer

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map