Beste byggherrer av fitness-nettsteder

beste nettstedbyggere for treningsstudio


Enten du representerer et gjenkjennelig treningsstudio eller bare tar dine første skritt som personlig trener, må du ha et profesjonelt nettsted. En flott nettressurs ser ut til å være det mest effektive verktøyet for å utvide virksomheten din med tanke på tøff konkurranse på treningsmarkedet. Glem om murstein til mørtel metoder for å selge treningstjenester. De er mye forskjellig fra det vi er vant til. I dag er ikke feilfri kondisjonskunnskap og store mellommenneskelige ferdigheter.

For ti år siden var alt du trengte å møte en kunde og få det bra med ham eller henne. Denne gangen krever kondisjon og treningsnisje et kraftigere verktøy i møte med et nettsted. Nettbyggingsplattformer ser ut til å være en god løsning. De er kostnadseffektiv, enkel å bruke, og gi alle nødvendige verktøy et perfekt treningsnettsted bør ha. Enten du trenger å representere porteføljen din på den mest fantastiske måten eller føre kunder til treningsstudioet ditt, har nettstedbyggere alt du måtte trenge.

Vi testet ut 5 av de beste nettstedene for fitness-nettsteder:

 1. Wix – den beste nettstedbyggeren for personlige trenere
 2. uKit – Beste nettstedbygger for treningsselskaper
 3. WordPress – Verdens største CMS for å lage et GRATIS nettsted
 4. SITE123 – Online-plattform med gode treningsnettdesign
 5. Bokmerke – En av de beste AI-baserte nettstedbyggere

Ser du etter populære og komplette nettstedbyggere for å starte ditt treningsstudio-nettsted? Det er i utgangspunktet fornuftig å gjennomgå, analysere og sammenligne plattformene som er oppført over for å se hva de har å tilby deg. La oss gå videre til den detaljerte analysen av disse systemene for å la deg ta det riktige valget med hensyn til webutviklingsbehovene dine.

Wix – den beste nettstedbyggeren for personlige trenere

Wix - den beste nettstedbyggeren for personlige trenere

Wix – er den beste nettstedbyggeren for personlige trenere og treningsstudioer, som kommer med et bredt utvalg av trenings-, trenings- og trenermaler, samt et kraftig funksjonssett som kreves for dyp tilpasning av nettstedet. Systemet gir også tilgang til myriader av avanserte WYSIWYG nettbyggingsverktøy, designtilpasningsfunksjoner og andre fordeler som gjør at systemet skiller seg ut fra mengden. Se på noen av dem nå:

 • Maler for personlige trenere og treningsstudioer. Wix leverer maler og 100% tilpassbare maler som fungerer utmerket for personlige trenere og treningsstudioer. Designene er mobile-klare, noe som betyr at de viser flott på alle stasjonære og mobile enheter. De er også gratis og har innebygde instrumenter som kreves for å redigere prosjektet med hensyn til dine spesielle behov. Ingen koding eller foreløpig webdesignkompetanse er nødvendig for å fullføre oppgaven.
 • Enkel navigering på nettstedet. Nettstedsbyggeren forenkler spesielt prosessen med navigering på nettstedet, noe som gjør det enkelt for besøkende på nettstedet å finne seksjoner eller innhold de leter etter på nettstedet. Enten de har tenkt å se en video om en viss type trening eller lese et av blogginnleggene, for eksempel, vil den integrerte søkefeltet definitivt komme til nytte for dem.
 • Wix App Market. Plattformen gir tilgang til mange applikasjoner, widgeter, plugins og tilleggsprogrammer som er tilgjengelige i Wix App Market. De er gratis og betalte, noe som gjør det mulig å velge de elementene som passer perfekt til nettstedspesialiseringen din. Ved å bruke appene kan du lage et profesjonelt galleri for din imponerende treningsstudio-portefølje, integrere live chat-funksjonen, aktivere treningskalender / tidsplan, legge til sosiale delingsknapper og bruke andre må-ha-funksjoner.
 • Wix ADI. Dette er et av de særegne høydepunktene til nettstedbyggeren, som gjør det mulig å lage treningsnettsteder av høy kvalitet og benytte seg av Kunstig intelligens makt. Det du trenger er bare å laste opp det bransjerelaterte innholdet og se på hvordan Wix ADI designer et kvalitetsprosjekt for deg.
 • e-handelsplattform. Nettstedsbyggeren har en kraftig e-handelsplattform som lar deg koble en liten til mellomstor nettbutikk til treningsnettstedet ditt. Funksjonen vil spesielt være nyttig for deg hvis du planlegger å selge sportsutstyr, klær eller andre relaterte ting direkte på nettstedet.
 • blogging. Hvis du legger til en blogg på treningsnettstedet ditt, kan det øke trafikkmengden og det totale brukerengasjementet. Det er her du kan legge ut nye sports- / treningsrelaterte artikler, oppdatere de eksisterende bloggseksjonene, aktivere brukerkommentarer og andre funksjoner som gjør bloggen din populær og funksjonell.
 • Klientinteraksjonsverktøy. Nettstedsbyggeren gjør det mulig å bla gjennom flere klientinteraksjonsverktøy som er tilgjengelige i App Market og velge de som passer best til din spesialisering på nettstedet. Disse verktøyene forenkler prosessen med å kommunisere med klienter, og bidrar til prosjekt popularitet og troverdighet. Noen av de mest utbredte verktøyene inkluderer Google Event Calendar, Siste nytt, Wix Chat, 123 Form Builder, Events Calendar, Scheduling Pro, Wix Forms, Callback, Book avtaler online, Contact Management + CRM, Live Chat og mer.
 • Kundevurderinger. Plattformen lar deg integrere brukeruttalelser på nettstedet ditt for å la kundene dele ideer, meninger og anmeldelser relatert til virksomheten din. Dette er den mest troverdige måten å gi deg objektive anmeldelser om treningsstudioet ditt, profesjonalitetsnivået og tjenestene du tilbyr. Med dette formålet kan du bla gjennom den integrerte widget-samlingen av tjenesten for å velge og legge til noen av de mest kvalitetswidgets / appene fra Wix App Market. Disse inkluderer stemmekommentarer +, kundevurderinger, kommentarer, Yelp, kommentarer +, sosiale uttalelser, uttalelser byggherre, MyReviews og inffuse attester for å nevne noen få.

Koste: Wix tilbyr en gratis plan for brukere, hvis viktigste hensikt er å teste systemet for å finne ut dets viktigste funksjoner og fordeler i forhold til de viktigste konkurrentene. Gratisplanen er ubegrenset, noe som gjør det mulig å utforske tjenesten så lenge du trenger det. Så snart du bestemmer deg for å fortsette med oppretting av nettsteder, må du oppgradere til et av de betalte abonnementene Wix tilbyr. Saken er at betalte planer gir flere meritter som ikke er tilgjengelige på et gratis abonnement.

Dermed tilbyr Wix gratis domenetilkoblingsalternativ, ubegrenset båndbredde og disklagringsplass, fravær av annonser samt andre meritter inkludert i pakken du ønsker. Wix tilbyr for tiden to typer betalte abonnement – Standard og Business / eCommerce. Kostnaden for standardplaner starter med $ 13 / mo, mens kostnadene for forretningsplaner starter med $ 23 / mo. Uansett hvilken plan du vil gå for, vil det være en verdig investering i prosjektet ditt.

Prøv Wix gratis

uKit – Beste nettstedbygger for treningsselskaper

uKit - Beste nettstedbygger for treningsselskaper

uKit – er den enkleste og beste nettstedbyggeren for fitness-forretningsprosjekter. Dette er et godt alternativ for profesjonelle og veletablerte treningssentre. Et sett med verktøy gjør det mulig å tilpasse hver side. uKit gjør nettopplevelsen praktisk for besøkende. Velg mellom online kalkulator, kalender og andre funksjoner for å lage et profesjonelt nettsted med følgende fordeler:

 • Nisjemaler. uKit tilbyr en omfattende samling av responsive maler som treningsinstruktører og trenere kan velge og tilpasse for å imøtekomme deres forretningsfremmende behov. Nettstedsbyggeren tilbyr en mulighet til å designe iøynefallende porteføljer som florerer i mediefiler som for eksempel bilde- og videogallerier. Legg til profesjonelle bilder av alle størrelser, legg ved treningsveiledninger, legg til kontakt og profesjonell info eller fremhev profesjonaliteten din på noen annen måte for å drive nye kunder og utvide virksomheten.
 • Profesjonell widgetvalg. Selv om uKit ikke kan skryte av sitt eget appmarked, tilbyr det fortsatt innebygde tilpassede widgeter. De er enkle å installere og integrere. Uansett om du trenger en online kalkulator eller kalender for å holde kontakten med et sportslig kosthold, har uKit alt du måtte trenge. I tillegg kan du integrere forretningswidgets for å gi treningsnettstedet ditt popularitet på nettet og kundenes tillit. Disse inkluderer trinn, Google Maps, tidslinje, sosiale nettverk osv.
 • e-handelsløsninger. uKit kommer med en kraftig e-handelsplattform som gjør det mulig å drive en funksjonell nettbutikk, hvor du kan selge sportsrelaterte varer og tilbehør. Et annet e-handelsalternativ uKit tilbyr er en mulighet til å integrere Ecwid-plugin som gjør det mulig å gi nettstedet ditt e-handelsfokus. Det er opp til deg å velge den mest passende e-handelsløsningen som samsvarer med ditt utviklingsbehov for treningssider.
 • SendPulse-integrasjon. uKit har sømløs integrasjon med SendPulse – en av de mest populære widgetene som lar deg legge til og sette opp push-varsler på nettet for besøkende på nettstedet. Dette er en hendig funksjon som hjelper deg med å holde dine nåværende og potensielle kunder varslet om hendelsene og nyhetene du ønsker dem å kjenne. Prosessen med widgetintegrasjon tar bare noen få minutter og kan fullføres selv av en nybegynner.

Koste: Du vil ikke finne en gratis plan i uKit, men systemet lar deg likevel teste den valgte planen gratis i løpet av 14-dagers prøveversjon. Denne gangen er nok til å finne ut fordelene og ulempene med systemet, så vel som dets viktigste implikasjoner. Når det gjelder de betalte abonnementene, er det fire av dem her.

Kostnaden for den rimeligste Minimal Plan utgjør $ 4 / mo, mens kostnaden for den dyreste Pro Plan er $ 12 / mo. Prispolitikken til systemet er ganske kostnadseffektiv for alle brukerkategorier. Med tanke på den første orienteringen av tjenesten til små bedrifter, er kostnadene ved å bruke den absolutt verdt oppmerksomheten.

Prøv uKit gratis

WordPress – Verdens største CMS for å lage et GRATIS nettsted

WordPress - Verdens største CMS for å lage et GRATIS nettsted

WordPress – er verdens # 1 Content Management System du kan bruke til opprette et gratis nettsted med ypperlig ytelse og flott visuell appell. Plattformen er ikke så komplisert, men det innebærer viss webdesignferdighet og kodingsbevissthet.

Saken er at CMS gir mulighet for dyp integreringsalternativer og hostingvalg. Dette er et must, hvis du ønsker å gi treningsnettstedet ditt avansert funksjonalitet for å øke trafikkmengden og bedriftens popularitet generelt. De viktigste fordelene med Content Management System er listet nedenfor:

 • Responsive nisjemaler. Tjenesten har en samling maler som leveres utenfor boksen, men det er også en mulighet til å velge nye treningsspesifikke temaer på nettet og tilpasse dem med hensyn til dine forretningsbehov. Disse malene er tilgjengelige gratis og mot ekstra kostnad. Hvis du foretrekker gratis prøver, må du sørge for at de er utviklet av pålitelige nettdesignere for ikke å utgjøre sikkerheten på nettstedet ditt.
 • WP Plugins for Fitness Studios & Treningssentre. Enten du eier et fullverdig treningsstudio eller bare planlegger å starte din egen treningsblogg, har WordPress en samling spesialiserte plugins å tilby. Blant de mest praktiske og populære plugins for fitness og treningsstudio, er følgende øverst på listen: Premium BMI-kalkulator, Vekttap-tracker Freemium WordPress Plugin, Meal Planner Pro Recipes Gratis plugin, Gratis Keto-kalkulator WordPress-plugin, CF Whiteboard Gratis Crossfit Plugin, unlocked content: Free Fitness Plugin, WPGYM – Premium WordPress Gym Management System, Gym Studio Free Membership Management, MB Spirit for MINDBODY, Helse & Fitness Quotes Widget, Premium Timetable Responsive Scheduling Plugin, WooCommerce grupper, abonnementer & Booking, WooCommerce Bookings WordPress Plugin og mange flere.
 • Klientinteraksjon-plugins. Bortsett fra å tilby fitness-relaterte plugins, tilbyr systemet også et sett med klientinteraksjon-plugins som hjelper deg med å holde kontakten med kundene, og holde dem informert om forretningsnyheter og oppdateringer. De mest nyttige og populære av dem er Zopim Live Chat, Support Candy, uCare, Live Chat, AH-billetter, Help Scout Desk, Zendesk osv..

Koste: WordPress er helt gratis for alle. Du kan laste ned og installere systemet uten omkostninger i det hele tatt ved å bruke funksjonssettet som følger med for å lage et anstendig nettsted for treningsstudio. Hvis du føler at kodingsferdighetene dine vil være nok til å bruke mer omfattende webdesignalternativer, kan du velge flere plugins og maler mot ekstra kostnad.

Du trenger å ta vare på domenenavn og hosting for å gjøre nettstedet ditt tilgjengelig på nettet. Det kan du faktisk Velg hvilken som helst vertsleverandør du foretrekker, men CMS anbefaler å bruke sin offisielle hostingleverandør – Bluehost. Selskapet tilbyr flere planer å velge mellom, som kommer til rimelige priser. Den billigste Bluehost-planen, for eksempel, vil bare koste deg $ 2,95 per måned.

Prøv WordPress gratis

SITE123 – Online-plattform med gode treningsnettdesign

SITE123 - Online-plattform med gode treningsnettdesign

SITE123 – er en av de enkleste online plattformene med flotte fitness-webdesign som hjelper å starte og deretter effektivt administrere profesjonelle nettsteder for treningsstudioer og personlige trenere. Denne gratis skybuilderen kommer med en praktisk og hendig WYSIWYG webredigeringsprogram, intuitiv webdesigntilnærming, flere responsive maler og overflod av avanserte designtilpasningsverktøy som vil gi prosjektet ditt unikt personlig utseende. Nedenfor er noen av de viktigste funksjonene til nettstedbyggeren:

 • Responsive bransjespesifikke maler. Alt-i-ett-nettstedsbyggeren gjør det mulig å velge mellom flere maler som er inkludert i Helse & Velvære og rekreasjon & Idrettskategorier. Det du trenger for å begynne å tilpasse det valgte temaet, er å oppgi navnet på ditt fitnessnettsted og gå videre til prosjektredigering ved å bruke flere verktøy som er tilgjengelige i systemets instrumentbord. Alle malene er gratis. Hvis du ikke klarer å velge ønsket design, kan du velge et tomt tema og begynne å tilpasse det fra bunnen av og benytte 100% personlig tilpasset treningsnettsted.
 • Flerspråklig støtte. Hvis du trenger et nettsted tilgjengelig på flere språk du ønsker, vil du være glad for å finne ut at SITE123 sikrer flerspråklig støtte. Det er ikke nødvendig å lansere separate nettsteder på forskjellige språk for å matche webdesign og forretningsinnstillinger. I stedet blir du tilbudt en mulighet til å starte ett prosjekt med flerspråklig funksjonalitet for å nå målgruppen i utlandet.
 • Integrering av sosiale medier. Plattformen gjør det mulig å øke treningsnettstedets popularitet ved å legge til og oppdatere bransjerelatert innhold i sosiale nettverk. Slik vil dine partnere / klienter kunne finne ut mer om virksomheten din, kommende arrangementer, nyheter, oppdateringer, spesialtilbud og annen relatert informasjon.
 • e-handelsmotor. SITE123 er også kjent for sin kraftige e-handelsplattform som lar deg starte og administrere nettbutikker. Dette betyr mye for eiere av treningssider, som har en intensjon om å sette i gang salgsprosesser via sine nettsteder for å gi kundene de beste tilbudene. Motoren lar deg opprette og oppdatere produktsortiment tilgjengelig i fantastiske gallerier, sette opp leverings- / betalingsparametere, starte og tilby rabatter, justere PayPal-alternativer og fullføre noen andre nettbutikkrelaterte trinn.
 • Online Form Builder. Når du administrerer treningsnettstedet ditt, kan det hende du har til hensikt å integrere et visst online skjema avhengig av nettstedets spesialisering og mål. Det er her den integrerte Form Builder vil komme til nytte for deg, slik at du kan velge mellom flere skjemaoppsett, designtilpasningsfunksjoner og integrerbare elementer.

Koste: Når den takler prisaspektet, skiller SITE123 seg ut fra mengden på grunn av rimeligheten. Systemet tilbyr i utgangspunktet en gratis plan som lar deg utforske viktige nyanser i detaljer. Det er imidlertid fornuftig å oppgradere til et av de betalte abonnementene systemet gir for å benytte flere fordeler det gir. Kostnaden for det billigste SITE123-abonnementet starter med $ 10,80 / mo – dette vil sikkert passe til budsjettet ditt.

Prøv SITE123 gratis

Bokmerke – En av de beste AI-baserte nettstedbyggere

Bokmerke - En av de beste AI-baserte nettstedbyggere

Bokmerke – er en av de beste AI-baserte nettstedbyggere. Plattformen kommer med avansert integrert verktøysett, som ikke bare forenkler hele nettstedets utviklingsprosess, men til og med skaper et fantastisk nettsted for deg i automatisert modus. Dette er det som gjør systemet til et ypperlig valg for brukere, hvis kunnskap om nettdesign langt fra er profesjonell. Blant de viktigste bokmerkefunksjonene er det fornuftig å nevne følgende:

 • AIDA-assistent. Det første og fremste bokmerkehøydepunktet er definitivt AIDA-assistenten. Dette er det AI-drevne verktøyet, som vil generere et ferdigstilt nettsted for treningsstudioer for deg i automatisert modus. Det er ikke nødvendig å lære seg kodingsevner for å gjøre det. Det du trenger er å sende inn den nødvendige informasjonen og se på resultatet.
 • Hendelsesdel. Nettstedsbyggeren tillater å publisere og oppdatere nettstedet ditt for treningsstudio, gi ny informasjon om kommende arrangementer, nyheter, planer, kalenderoppdateringer osv. Dette hjelper deg med å holde de besøkende informert om de viktigste forretningsfakta du vil ha dem til å ta hensyn til.
 • Fokusfunksjon. Bokmerke lar deg bla gjennom samlingen av forhåndsdesignede moduler, som kan gi nettstedet ditt til treningsstudioene et flott utseende og eksepsjonell funksjonalitet. Blant elementene du kan integrere, er det fornuftig å nevne sitater, tekster, sosiale nettverksknapper, lenker og kart osv.
 • Statistikkinnsamlingsverktøy. Bookmark har et utmerket system for innsamling av statistikk, som gjør det mulig å få detaljert informasjon om nettstedets ytelse, inkludert trafikkmengde og kilder, antall unike besøkende og sidevisninger, foretrukne språk, land brukere kommer fra, tid de bruker på nettstedet osv. Analyse av denne informasjonen vil hjelpe deg å gjøre spesielle tiltak (om nødvendig) for å forhindre potensielle nettstedrelaterte problemer.

Koste: Bokmerke tilbyr en helt gratis plan som vil være til stor hjelp for brukere som er villige til å jobbe med systemet i fremtiden. Etter å ha funnet ut de viktigste funksjonene i tjenesten, vil du kunne oppgradere til en av de betalte planene den tilbyr. Kostnadene utgjør 11,99 dollar og 24,99 dollar per måned gitt at du betaler en engangsårlig betaling. Hvis dette alternativet ikke appellerer til deg av en eller annen grunn, har du lov til å betale månedlige utbetalinger, som er noe dyrere og utgjør $ 15 og $ 30 per måned tilsvarende.

Prøv bokmerke gratis

Den ultimate guiden for å bygge et perfekt nettsted for et treningsstudio

Å bygge et nettsted fra bunnen av er mindre utfordrende enn det kan virke. Dessuten gjør dagens nettstedbyggere halvparten av arbeidet for deg. Her er de viktige trinnene for å lansere din egen nettressurs:

Trinn 1 – Velg et domenenavn

Det har ikke noe å si om du allerede driver et treningsstudio eller ikke, å velge domenenavn er en ganske grei prosess. Brukere kan dra fordel av online tjenester som Gå pappa, 1&1 IONOS eller liknende. Her kan du velge .com-sonen og skrive inn navnet på firmaet ditt. Hvis du ikke har en, skriver du bare inn det fulle navnet ditt. DavidGreen [.] Com – et flott domenenavn for en personlig instruktørs nettsted, er det ikke?

Merk: Unngå tall, bindestrek, uklare utvidelser osv.

Trinn 2 – Velg et webhotell

Endelig har vi et fantastisk domenenavn for nettstedet vårt. Vi er fulle av forventning og ideer til innholdet. Men først trenger vi et sted å lagre innholdet. Dette stedet kalles “webhotell”. Du kan surfe på nettet på jakt etter mest passende tilbud eller ganske enkelt Velg en nettstedsbygger med hosting med alle størrelsesgrenser å laste ned så mange filer, bilder og videoer du trenger. Webhotell er allerede inkludert i en plan. Du sparer tid, penger og får alt du trenger for en start på ett sted.

Trinn 3 – Arbeid med innholdet

De fleste personlige instruktører og treningsstudioer skriver de samme tingene på en typisk måte. Dette er feil, ettersom du trenger å skille deg ut fra dem. En enkel trenings- eller treningsblogg er neppe nok. Du må kanalisere innholdet med profesjonelle bilder, coachingvideoer og nyttige treningsideer. Når du fanger oppmerksomheten til målgruppen din, gjør innholdet konsistent og fortsetter å skrive.

Trinn 4 – Bruk den beste SEO-praksisen

Når vi snakker om SEO, mener vi å drive gratis trafikk fra Google og andre søkemotorer. Tanken er å tiltrekke seg oppmerksomhet fra høyt rangerte besøkende. Så hold fokus på å bruke nøkkelord når du skriver titler og beskrivelse. Bruk spesielle tjenester som Google Trends for å søke etter de mest etterspurte nøkkeluttrykkene i din nisje og sortere dem etter steder. Ikke bare tagger skal inneholde nøkkelfrasen, men også alter, bildebeskrivelser osv. Hold nettadressene dine så enkle, relevante og overbevisende som mulig.

Tradisjonell markedsføring via e-post er fremdeles en god måte å etablere gode relasjoner til dine potensielle kunder. Ta e-postene deres og fremmer samspillet. Bruk også nøkkelord for å dra nytte av høyere rangering av søkemotorer. Sosial deling betyr alltid noe! I følge undersøkelser bruker brukerne mer tid på store sosiale plattformer som Facebook og Instagram enn på nettet. Forsikre deg om at nettstedet ditt inneholder sosiale delingsknapper. Åh, nettstedbyggere har dem allerede.

Viktige treningsnettstedets funksjoner

Kvaliteten på nettstedet ditt har stor verdi. Ikke bare gjør det førsteinntrykk, men påvirker også videre samhandling med potensielle kunder. På den annen side er en nettressurs en annen mulighet til å skille seg ut fra konkurrentene. Alt du trenger er å legge til noen unike funksjoner og seksjoner som andre ikke har. Men først, start med noen grunnleggende nødvendigheter:

 • Introduser ekspertene – hver kunde forventer at personalet ditt blir presentert av profesjonelle eksperter. Introduser de ansatte i en egen “Kvalifisering” -del som beskriver deres arbeidserfaring, prestasjoner, foto og annen profilinformasjon;
 • Lag et showroom – fremheve treningsfasilitetene og tjenestene dine ved å bruke lyse bilder, coachingvideoer, profesjonelle bilder av ansatte som jobber med kunder. Dette vil få troverdighet og la deg fremheve vinnende poeng i studioet ditt;
 • Kontaktinformasjon – angi den nøyaktige plasseringen av treningsstudioet, telefonnummer, e-post og annen informasjon for å holde kontakten med deg;
 • Uttalelser – denne delen er viktig fordi den viser nivået på tjenestene dine og gir flere kunder. Unngå å håndtere falske anmeldelser. Be virkelige kunder dele sine erfaringer;
 • Oppfordring til handling – du vet hva det er med mindre du har bodd i en hule de siste 10 årene. Inspirer de besøkende til å bruke tjenester. Tilby rabatter, bonuser, kampanjekoder og andre funksjoner for å lette en kundes lommebok.

Viktige personlige treners nettstedfunksjoner

Du tar mer feil å tro at et nettsted for en personlig trener er mindre krevende. Det handler om omdømme og fengende presentasjon av ferdighetene dine. Forsikre deg om at nettstedet ditt har følgende:

 • Catchy Photos – bruk profesjonelle bilder for å lage et lyst galleri. Legg til bilder av musklene, treningsøktene, fornøyde kundene osv .;
 • Coachingvideoer – lage et innhold som skiller seg ut fra typiske blogger og artikler. Ta bilder av dine egne profesjonelle videoer som beskriver alle viktige problemer når det gjelder personlig trening. Gjør besøkende engasjert;
 • Trenere Bio – presentere deg for potensielle kunder i en egen seksjon. Snakk om din alder, kvalifisering, prestasjoner og alt det besøkende kan synes er nyttig;
 • Kunde anmeldelser – sørg for at kundene dine deler opplevelsen på nettstedet ditt. Det vil gjøre nettstedet ditt mer profesjonelt og pålitelig.

Bunnlinjen

Konkurransedyktig treningsmarked forbeholder knapt sjansene for de som fremdeles ikke har et nettsted. Det ser imidlertid ikke ut til å være et alvorlig problem med tanke på tilgjengeligheten til nettstedbyggere. De lar deg enkelt lage en anstendig nettressurs uten ekstra kostnader, spesielle ferdigheter eller dypt engasjement.

Kostnadseffektivitet, brukervennlighet, effektivitet, integrerte tjenester og plugins, ingen grunn til å ansette utviklere hver gang du trenger oppgraderinger – listen over fordeler er ikke full. Dra nytte av enkle verktøy for å lage et profesjonelt nettsted fra bunnen av.

Det er flere nettstedbyggere å utforske når det gjelder valget av nettbyggingsverktøyet. De viktigste kravene du bør holde deg til er brukervennlighet, omfattende funksjonssett, bekvemmelighet, intuitiv nettbyggingsnatur og rimelig pris. Wix, uKit, WordPress, SITE123 og Bookmark samsvarer med alle disse kravene og gir i tillegg mye mer fordeler. Ta deg tid til å teste dem detaljert, hvis du virkelig tar sikte på å velge den tjenesten som vil være den beste matchen for ditt treningsstudioprosjekt.

Lag et nettsted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map