Beste byggherrer av nettstedet

Beste byggherrer av nettstedet


Hotellvirksomheten har utvidet seg mye gjennom de siste årene, noe som hovedsakelig forklares med den økende konkurransen i denne nisjen. Antall hotelleiere begynner å tenke på nødvendigheten av å gjøre det etablere tilstedeværelse på nettet for sine virksomheter å vinne oppmerksomheten fra målgruppen.

Enten du administrerer en kjede med luksuriøse fullservicehoteller, kjør en liten B&B gjestehus eller bare tenke på å starte din egen hotellvirksomhet, å lansere et imponerende, fullverdig og brukervennlig nettsted er et must.

Som hotelleier kan du være personlig interessert i å bygge et nettsted selv. Uansett, hvem vet dens høydepunkter bedre enn du gjør? Samtidig kan du åpenbart være for opptatt med å administrere virksomheten 24/7 for å lære programmeringsspråk for å utvikle dette prosjektet på egen hånd. Ansette et webdesignbyrå eller en frilanser kanskje ikke den beste løsningen som den tar bemerkelsesverdige finansielle investeringer. Heldigvis kan en anstendig hotellnettbygger bli den eneste rimelige løsningen i dette tilfellet.

Vi testet ut 6 av de beste nettstedbyggerne for hotell:

 1. Wix – den beste hotellbyggeren med reservasjonssystem
 2. uKit – Brukervennlig nettstedsbygger for ferieutleie
 3. WordPress – nr. 1 CMS for utvikling av hotellnettsteder
 4. Firkant – B&B Nettstedsbygger med reservasjonssystem
 5. SITE123 – GRATIS nettstedbygger for å opprette et hotellnettsted
 6. Bokmerke – AI-basert nettstedsbygger for ferieutleie

Hvis du har rett i ferd med å begynne å jobbe med hotellutviklingen din på egen hånd, vil det å bruke en av de ovennevnte nettstedbyggerne være en rimelig løsning. Hvilken av dem er imidlertid det mest foretrukne alternativet som vil oppfylle kravene til webdesign best? For å forenkle valget er det fornuftig å gjennomgå og analysere hvert av systemene som er inkludert i listen for å hjelpe deg med å ta den objektive beslutningen. Ta en titt på sammenligningen av de mest populære hotellbyggerne og deres funksjoner med en gang!

Wix – den beste hotellbyggeren med reservasjonssystem

Wix - den beste hotellbyggeren med reservasjonssystem

Wix – er den beste hotellnettbyggeren som leverer et bredt spekter av funksjoner og har det integrerte bestillingssystemet for å sikre den uovertrufne opplevelsen av hotellnettstedet. Bortsett fra standard verktøy for webdesign, har plattformen en pakke med gjestfrihetsrelaterte elementer som vil bringe bedriften din til neste nivå. I motsetning til den rådende mengden dra-og-slipp-nettstedsbyggere, lar Wix deg avsløre 100% av rommets potensial for målgruppen i tillegg til det interne reservasjonssystemet for hele syklusen. Det som er viktig, det krever ikke kodingsferdigheter for å takle opprettelsesprosessen effektivt. Ta en titt på hovedfunksjonene til nettstedbyggeren:

 • Hotellmaler. Wix lar deg velge mellom dusinvis av høykvalitets, mobilklare og fullt tilpassbare maler. De er spesialdesignet for hotellvirksomhetsnisjen og er delt inn i to kategorier for å forenkle brukernes valg: maler for hotell og B&B&B og de for leiligheter og herberger. Det er også en mulighet til å velge et blankt tema for å designe et unikt nettsted basert på dine individuelle preferanser.
 • Hotel Widgets. Systemet gir tilgang til samlingen av gratis og betalte widgeter, der integrering av disse kan øke ytelsen til hotellnettstedet og visuell appell (Hotell og Airbnbs-kart for å tilby de beste stedene å bo på ditt sted, Wix-hotell for å la gjestene bestille rom direkte på nettstedet, Ferieleiebooking for å finne utleie og hotell online osv..).
 • Wix Bookings. Dette er det integrerte bestillingssystemet, som gjør det enkelt å planlegge online, som gjør det mulig å ta bestillinger 24/7, akseptere sikre betalinger og tilpasse merkevaren din for å markedsføre det. Ved å bruke funksjonen kan du forenkle forretningsstyringsprosessen ved å følge med på timeplanen din, legge til ansatte, administrere klienter osv.
 • Wix mobilapp. I følge Wix-statistikk tillater bruk av mobilappen å øke prosentandelen av online-bestillinger med 30%. Ved å installere appen, vil du kunne administrere virksomheten din (Følg med på bookinger, blokker tid i kalenderen, planlegg forretningsavtaler og til og med lage medlemskapsplaner) samt holde deg oppdatert 24/7 (finne ut bestillingsstatistikk, godta og sende meldinger i sanntidsmodus, få påminnelser i tide, chatte med kunder osv.).
 • Klientinteraksjonsverktøy. Det er et rikt utvalg av klientinteraksjonsverktøy tilgjengelig i Wix App Market. Dette er gratis integrerte widgets og tilleggsprogrammer som har en positiv innvirkning på kommunikasjonen din med kundene (Tilbakeringing, bokavtaler på nettet, Wix-skjemaer, 123 skjemabygger, inffuse-uttalelser, live chat, Google-arrangementskalender, hendelseskalender, siste nytt, planlegging av proff, wix-chat, kontaktledelse + CRM, osv..).
 • Romsøk bar. Systemet har en automatisk oppdatert funksjon som gir den mest nøyaktige informasjonen om romtilgjengelighet, inkludert dato, fasiliteter, antall voksne, barn osv..
 • Kundevurderinger. Med Wix kan du integrere utvidelser og widgets slik at klienter kan legge igjen kommentarer og dele opplevelsen av å bo på hotellet (Kundeomtaler, kommentarer +, sosiale uttalelser, mine omtaler, kommentarer, Yelp, uttalelsesbygger, stemmekommentarer + osv..)
 • Integrasjon med Tripadvisor. Wix lar brukerne bestille et rom på et hotell rett fra Trip Advisor sine nettsider eller mobilappen. Dette sparer etter hvert tid og krefter.

Koste: For nybegynnere, som ikke er kjent med systemet og ønsker å teste funksjonene, tilbyr Wix den ubegrensede gratis planen. Imidlertid har den visse begrensninger, som utløser nødvendigheten av å oppgradere til betalte abonnementer, når det gjelder selve utviklingsprosessen for nettstedet. Dessuten er det bare premiumplaner som gjør det mulig å koble domenenavnet til hotellnettstedet ditt. Foreløpig har Wix to typer betalte abonnement, nemlig Standard og e-handel / Business. Hver av disse gruppegruppene har på sin side også flere plantyper som samsvarer med spesifikke krav og ferdigheter til webdesign. Den billigste standardplanen vil koste deg $ 13 / mo, mens det rimeligste Business-abonnementet starter med $ 23 / mo.

Prøv Wix gratis

uKit – Brukervennlig nettstedbygger for ferieutleie

uKit - Brukervennlig nettstedbygger for ferieutleie

uKit – er den billigste nettstedbyggeren for småbedriftshotelleiere og ferieboliger. Systemet imponerer alle med sin eksepsjonelle brukervennlighet og rimelige priser, noe som ikke går på akkord med utmerket ytelse. Det kan fungere bra for utviklingen av et nettsted for sengen & frokosthotell eller et lite pensjonat. Her er de viktigste funksjonene i nettstedbyggeren:

 • Responsive nisjemaler. uKit tilbyr dusinvis av gratis og betalte maler. Selv om det ikke er noen “Hotel” -kategori her, kan du velge mellom et utvalg av eiendomsmaler for å tilpasse den valgte designen ytterligere. Alle maler har seksjoner om kontakt, priser og tjenester. Bare fyll ut nødvendig informasjon, og det er det! Husk at alle førsteklasses temaer har svevet effekt for å gjøre websidene dine mer interaktive og fengende.
 • Widget samling. Med uKit kan du integrere flere widgeter på hotellnettstedet ditt. De inneholder spesifikt innhold som tilfredsstiller dine forretningsbehov. Disse inkluderer knapper på sosiale nettverk, nettprat, tidslinje, tidtaker, servicekalkulator, brukerkommentarer og hva ikke.
 • Facebook-side konvertering. Hvis du allerede har en Facebook-side relatert til din B&B business, kan du enkelt konvertere den til en nettside ved å bruke uKit plattform.
 • FLive Chat. Live chat-funksjonen lar deg holde kontakten med kundene dine i sanntidsmodus. Slik kan du svare på spørsmålene deres og gi dem online hjelp og støtte i tide.
 • Gratis SSL-sertifikat. Så langt brukerne av ditt hotellnettsted vil foreta online reservasjoner og bestillinger, er det et must å gjøre dem sikre og beskyttet mot uautorisert tilgang. Med tilkoblingsfunksjonen for SSL-sertifikat kan du gjøre det bare med noen få klikk og helt gratis.
 • CallBack-funksjon. Widgeten vil være til god hjelp for kunder som vil ønske å finne ut av detaljene ved å forlate tilbakeringingen, slik at du kan få kontakt med dem når det er praktisk for deg.

Koste: uKit skiller seg ut fra mengden på grunn av den rimelige prispolitikken, uavhengig av at den ikke tilbyr en helt gratis plan. For å teste systemet kan du registrere deg for den 14-dagers gratis prøveperioden. På slutten av det, må du velge en av de betalte planene for å fortsette å jobbe med nettstedutvikling og markedsføring. Den billigste uKit-planen vil koste deg $ 4 / mo, mens den dyreste løsningen bare er verdt $ 12 / mo.

Prøv uKit gratis

WordPress – nr. 1 CMS for utvikling av hotellnettsteder

WordPress - nr. 1 CMS for utvikling av hotellnettsteder

WordPress – er det mest populære Content Management System blant brukere som er villige til å starte store hotellbedrifter. På grunn av overflod av designtilpasningsverktøy, omfattende kodedigerings- og integrasjonsalternativer, fortjener tjenesten å bli kalt en av de beste nettbyggingsløsningene noensinne. La oss verve de viktigste høydepunktene nå:

 • Hotellmaler. WordPress har en fantastisk samling maler (inkludert de for hotellvirksomheten din). De er integrerte og tilgjengelige på nettet både gratis og for visse kostnader.
 • Klientinteraksjon-plugins. Hotellvirksomhet innebærer nødvendigheten av samarbeid og samhandling med klienter. WordPress forenkler denne oppgaven, og tilbyr en rekke plugins. Noen av dem inkluderer Client Portal Plugin, Easy Social Share-knapper, WP Customer Area, WP Notification Bar Pro, Be om tilbakeringingsplugin og mer.
 • Hotel Plugins. Bortsett fra plugins for interaksjon fra kunder, leveres CMS også med et rikt utvalg av plugins som er spesialdesignet for å bli videre integrert i hotellnettsteder. Du kan velge AweBooking, Booki, Online Hotel Booking System-plugin, WP Booking System, EasyReservations, Orioly Book Now og andre relaterte nisjeplugins basert på webdesign og bransjebehov.

Koste: WordPress er et helt gratis system. Dette betyr at du kan laste ned, installere og bruke de viktigste og integrerte funksjonene uten kostnad. Husk at kvalitetsprogramtillegg og maler levert av tredjepartsutviklere betales i tillegg til hosting og domenenavn. Hostingkostnader avhenger vanligvis av planen og leverandøren du vil gå etter. Dermed, Bluehost, som er den offisielle WordPress-hosting som er anbefalt av systemet, og tilbyr flere planer, hvor den rimeligste av dem bare koster $ 2.95 / mo.

Prøv WordPress gratis

Firkant – B&B Nettstedsbygger med reservasjonssystem

Squarespace - B&B Builder med reservasjonssystem

Squarespace – er en populær DIY nettsted byggherre, som effektivt kan brukes til utvikling av B&B hotellnettsteder med integrert reservasjonsfunksjonalitet. Systemet dekker et bredt spekter av funksjoner og verktøy som fungerer utmerket for å lage hotellprosjekter. Det er også verdt å nevne at Squarespace ikke er den enkleste plattformen for nybegynnere, men det er fullt mulig å mestre det, uansett webdesignbakgrunn og ferdigheter. Se på hovedfunksjonene til nettstedbyggeren nå:

 • Responsive hotelldesign. Nettstedsbyggeren har et sett med responsive tilpassede design du kan bruke til å starte og administrere hotellnettsteder. En praktisk dra-og-slipp-redigerer lar deg velge og ordne de nødvendige nettstedelementene for å passe mest til ditt hotellprosjekt. Alle Squarespace-maler er profesjonelle, noe som gjør det mulig å starte et kvalitetshotellnettsted fra bunnen av.
 • e-handelsplattform. Squarespace har en ganske kraftig integrert e-handelsmotor, som gjør det mulig å lage funksjonelle hotellnettsteder med reservasjons- og kassasystemer. Nettstedsbyggeren sikrer sikkert SSL-sertifikat-tilkoblingsalternativ, integrert handlekurv-funksjonalitet, produktvisning og visvindusopprettingsfunksjoner, videoinnstøtningsalternativ, detaljerte produktbeskrivelser, priser / forsendelsesløsninger samt allsidige lojalitetsprogrammer for vanlige brukere. Disse funksjonene gjør det mulig å gi ditt hotellnettsted e-handelsfokus.
 • Kraftig markedsføring. For å la hotellets besøkende finne ut nyere forretningsrelaterte nyheter, oppdateringer og hendelser, gjør Squarespace det mulig å dele den nødvendige informasjonen i sosiale nettverk, nemlig Facebook, Instagram, Twitter etc. Integrert SEO bidrar på sin side til det effektive hotellnettstedet markedsføring i søkemotorene, slik at du tåler nisjekonkurranse. I tillegg kan du sjekke regelmessig oppdaterte sanntidsanalyser på nettet (som Squarespace Metrics-app, Google Analytics osv.) for å finne ut mer om hotell, reservasjoner og kunder. Dessuten kan du bruke markedsføringskampanjer via e-post, import / eksport av innhold og andre nyttige funksjoner.
 • Integrasjonsfunksjoner. Med Squarespace kan du velge mellom flere tilleggsprogrammer og widgets som kan legge til ekstra ytelse på hotellnettstedet ditt. Disse inkluderer spesifikke e-handelsverktøy for hotellprosjekter, knapper på sosiale medier, widgets for bilde- / videogallerier, kontaktskjemaer og mange flere.
 • Reservasjonssystem. Nettstedsbyggeren har det integrerte reservasjonssystemet, som gjør det mulig å foreta online rombestillinger og hotellreservasjoner på forhånd. Dette gjøres med noen få klikk direkte fra hotellnettets oversikt – alt innenfor samme grensesnitt for din spesielle bekvemmelighet.
 • Logo Maker. Squarespace er stolt av sin integrerte Logo Maker, som lar deg lage eller tilpasse hotellhotellogoen din, hvis du ikke har den ennå, eller hvis du ønsker å redigere logoets logo-design litt. Det er også mulig å legge til flere bidragsytere til utviklingsteamet for nettstedet ditt, hvis du tenker på delt prosjektdesign og dens videre styring.

Koste: Når det gjelder prisaspektet, tilbyr Squarespace ingen gratis abonnement, men det gjør det mulig å teste systemets funksjonalitet under 14-dagers prøveversjon, som er helt gratis for alle. Det billigste betalte abonnementet starter med $ 12 / mo, og tilbyr det omfattende funksjonssettet som kreves for å starte og oppdatere nettstedets hotell.

Prøv Squarespace gratis

SITE123 – GRATIS nettstedbygger for å opprette et hotellnettsted

SITE123 - GRATIS nettstedbygger for å opprette et hotellnettsted

SITE123 – er en gratis nettstedsbygger for å lage et hotellnettsted, og dette er også et av de enkleste systemene som brukes til dette formålet. Tjenesten gjør det mulig å lage funksjonsbelastede prosjekter som er enkle å bla gjennom og har intuitiv navigering forståelig for hver besøkende. Den integrerte dra-og-slipp-redigereren gir mulighet for rask og enkel tilpasning av nettsteder, som til slutt resulterer i utviklingen av visuelt tiltalende og funksjonelle hotellnettsteder. Listen over SITE123 høydepunkter er tilgjengelig nedenfor:

 • Logo Maker. Nettstedsbyggeren gir tilgang til det integrerte Logo Maker-verktøyet, som gjør det mulig å øke nettstedets popularitet og merkevare anerkjennelse. Plattformen tilbyr et sett med integrerte designelementer du kan bruke til å opprette logoen til hotellnettstedet. Det er også en mulighet til å laste opp og tilpasse den eksisterende logoen for å gjøre den unik og personlig.
 • Flerspråklig støtte. Plattformen tilbyr flerspråklig støtte, på grunn av hvilken du kan lage det nødvendige antallet språkversjoner på nettstedet avhengig av forretningsbehov. Dette vil gjøre ditt nettsted nettsted tilgjengelig for målgruppen, som kommer fra utlandet så vel som for internasjonale partnere / besøkende.
 • App-markedet. Systemet gir tilgang til en rekke funksjonelle apper, tilleggsprogrammer og widgets, noe som særlig vil øke ytelsen til ditt nettsted. Noen av de mest populære appene av denne typen inkluderer bestillingswidgets som fungerer utmerket for hotellprosjekter, skjemaer, gallerier, Live Chat-støtte, analytiske verktøy, sosiale widgeter og mange flere.
 • Online Form Builder. Det er en mulighet til å lage og integrere forskjellige typer online-skjemaer på ditt hotellnettsted, enten i form av kommunikasjon eller funksjonelle formål. Disse inkluderer tilbakeringingsskjemaer, registreringsskjemaer, online forespørselsskjemaer, spørreskjemaer, meningsmålinger og andre former. SITE123 Form Builder er helt gratis, og tilbyr tilgang til det omfattende utvalget av tilpassede skjemaoppsett du kan bruke og tilpasse med tanke på ditt hotellutviklingsbehov.
 • Alternativer for sosiale medier. SITE123 lar abonnentene integrere sosiale mediefiler på hotellnettstedene sine. Systemet gjør det mulig å øke prosjektets popularitet og ytelse ved å dele forretningsnyheter, oppdateringer, planer, planlagte arrangementer og annen hotellrelatert info i sosiale nettverk.

Koste: SITE123 er både en enkel og rimelig hotellnettbygger. Det er en gratis plan du kan bruke i en ubegrenset periode, men det er også en sjanse for å oppgradere til et av de betalte abonnementene systemet har å tilby. Kostnaden for den billigste SITE123-planen utgjør $ 10,80 / mo, og dekker et bredt spekter av behov for nettstedutvikling.

Prøv SITE123 gratis

Bokmerke – AI-basert nettstedsbygger for ferieutleie

Bokmerke - AI-basert nettstedsbygger for ferieutleie

Bokmerke – er den nye generasjons nettstedbygger for ferieutleie, som drives av avansert AI-teknologi. Systemet krever ingen kodingsevner eller opplevelse av webdesign for å utvikle nettsteder av topp kvalitet. Prosessen er mye forenklet på grunn av AI-verktøyet som bruker den innsendte informasjonen for å automatisk generere et ferdig nettsted fylt med innhold. Her er listen over Bookmark-funksjoner som bidrar til effektivitet og popularitet:

 • AIDA-assistent. Dette er det kraftigste høydepunktet av nettstedbyggeren, som kan lage et hotellnettsted for deg basert på informasjonen du gir om den. Funksjonen er enkel å bruke for alle, også folk som ikke har vært involvert i utvikling av nettsteder før.
 • Hendelsesfunksjon. Dette er delen som gir kundene dine hotellrelaterte nyheter, oppdateringer, hendelser, planer og annen viktig informasjon de bør være klar over for å holde seg oppdatert om endringene som er observert i din bedrift.
 • Fokusverktøy. Nettstedsbyggeren tilbyr en samling av forhåndsdesignede moduler, der integrering gir enkel og effektiv tilpasning av nettsteder. Blant modulene du kan velge og legge til på nettstedet ditt, er det fornuftig å nevne tekster, tilbakemeldinger og kontaktskjemaer, sitater, kart, lenker, sosiale nettverksknapper og mer.

Koste: Bokmerke tilbyr en gratis plan for brukere som er villige til å finne ut dens viktigste funksjon før de oppgraderes til en av de betalte planene. Så snart du bestemmer deg for å bruke systemet til videre behov for webdesign, vil du bli tilbudt å oppgradere til det betalte abonnementet. Per i dag har systemet to betalte planer, hvis kostnad utgjør 11,99 dollar og 24,99 dollar per måned gitt at du får et årlig abonnement. I tilfelle du er i tvil eller andre grunner til å utføre månedlige utbetalinger, vil kostnadene for planene være høyere – $ 15 og $ 30 per måned tilsvarende.

Bunnlinjen

Et nettsted er et must for alle kundefokuserte hotell. Det er ikke lett å tåle nisjekonkurranse i den moderne verden, der nye hoteller, vertshus og pensjonater blir grunnlagt over hele verden med jevne mellomrom. Imidlertid står uerfarne hotelleiere ofte for det samme problemet: mangel på ferdigheter og kunnskap til å utvikle en DIY hotellnettsted. Det er her nettstedbyggere er til stor hjelp.

Disse plattformene kommer ideelt opp til hotelleiernes behov, ferdigheter, forventninger, erfaring og budsjetter. De har en flott kombinasjon av funksjonalitet, nisjeorientering, spesialisert tilnærming til nettbyggingsprosessen og effektivt resultat. Nettstedsbyggere har vanligvis responsive eller mobilklare maler, overflod av designtilpasningsverktøy, funksjoner og SEO-optimaliseringsegenskaper.

Når det er sagt, kan vi konkludere med at valg av riktig nettstedbygger det vil være en ideell kamp for etablering av hotellnettsted er en utfordring. Systemene som er gjennomgått i innlegget, er forskjellige i webdesigntilnærming, prisaspekter og funksjoner som tilbys. Imidlertid er det en funksjon som er typisk for dem alle – brukervennlighet og brukervennlighet for alle brukere. Derfor er det fornuftig å teste dem alle til å bestemme seg for, hvilken nettstedsbygger som fungerer best for hotellnettstedet ditt.

Lag et hotellnettsted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map