Beste byggherrer av små bedrifter

byggherrer for små bedrifter


Skal du for øyeblikket markedsføre virksomheten din, men kan ikke bestemme hva du skal begynne med? Det du bør vite er at vellykket forretningsutvikling er utenkelig uten pålitelig nettsted.

Å ha en liten virksomhetsnettsted er en fordel i seg selv. Det er med på å oppnå flere mål om gangen. Uansett hvilken nisje du spesialiserer deg i, forblir et nettsted det beste stedet for kunder og forretningspartnere, som er interessert i å takle deg.

Så snart du bestemmer deg for å drive et lite forretningsnettsted, vil du komme over forskjellige alternativer. Hvis du er klar til å investere mye i nettstedutviklingen din, kan du gjøre det ansette et webdesignstudio å gjøre dette arbeidet for deg.

Det er imidlertid ikke den beste ideen, hvis du ønsker å ha ansvaret for nettbyggingsprosessen for å administrere og oppdatere nettstedet ditt ytterligere når det trengs. Et av de beste og enkleste DIY-alternativene er å bruke en nettstedsbygger. Disse tjenestene tillater å bygge forskjellige typer prosjekter, som varierer i funksjonalitet, funksjonssett og levert resultat.

Hvis du har rett i gang med å lansere et fullstendig nettsted for små bedrifter, er det virkelig fornuftig å finne ut mer om mest populære nettstedbyggere.

Vi testet ut 10 av de beste nettstedene for små bedrifter.

 1. Wix – Beste GRATIS nettstedbygger for små bedrifter
 2. uKit – Byggherre for små bedrifter for personlig webside
 3. WordPress – Beste Open Source CMS for Small Business
 4. Skreddersømmerker – Beste nettstedleverandør for småbedrifter
 5. Shopify – Nettstedets byggherre for små bedrifter
 6. Bluehost – Nettstedsbygger og hosting for små bedrifter
 7. Bokmerke – AI-drevet nettplattform for små bedrifter
 8. Ucraft – Rimelig verktøy for å lage et nettsted for små bedrifter
 9. SITE123 – Enkleste byggevirksomhet for små bedrifter
 10. Gator – Enkel og nyttig nettstedbygger av HostGator

Når det gjelder valget av den beste byggherre for småbedrifter, føler de fleste brukere seg litt forundret bare fordi de ikke vet, hvilken tjeneste som fungerer best for dem. La oss se på de viktigste alternativene og fordelene til de mest omhandlede nettstedbyggere, slik at du kan vite hva du kan forvente av hver av dem.

Wix – Beste GRATIS nettstedbygger for små bedrifter

Wix - Beste GRATIS nettstedbygger for små bedrifter

Wix – er den beste gratis nettstedbyggeren for små bedrifter, som har vunnet verdensomspennende popularitet på grunn av det omfattende settet av nisjerelaterte funksjoner. Rikelig med designtilpasningsverktøy, rik utvalg av gratis maler og rimelige prispolitikker har gjort systemet til en verdig plattform for utvikling av alle typer nettsteder, inkludert småbedriftsprosjekter. Wix er et godt valg for gründere, som mangler kodingsevner og ikke har tid til å lære seg alt det vanskelige ved nettbyggingsprosessen. For å forsikre deg om at systemet oppfyller dine behov for webdesign, bør du vurdere følgende fordeler med plattformen:

 • Småbedriftsmaler. Uansett hvilken forretningsnisje du spesialiserer deg på, vil du enkelt finne en passende mal i den rike samlingen til nettstedbyggeren. Alle Wix-temaer er gratis, mobiloptimalisert, og det er en mulighet til å benytte seg av mobilredigereren for å sikre fin mobilskjermkvalitet. Endringene du vil gjøre i mobilversjonen, vises ikke i skrivebordsmodus, mens endringene som er gjort i skrivebordets nettstedvariant, vil være synlige i mobilversjonen.
 • Wix ADI. Den integrerte Kunstig design intelligens verktøy vil hjelpe deg med å utvikle et lite forretningsnettsted, selv om du ikke er webdesign-profesjonell. Dette gjøres i automatisert modus – bare oppgi firmainfo som må vises på nettstedet, og systemet vil gjøre resten av jobben for deg.
 • Wix ShoutOut. En annen Wix-fordel er e-postmarkedsføringsfunksjon. Det lar deg lage fantastiske e-poster og dele markedsføringskampanjer på kort tid. Wix ShoutOut tilbyr tilpassede stiler, profesjonelle maler med ferdige oppsett, enkel kontaktintegrering. Du kan også bruke sosiale medier verktøy og statistikk tracker for å sjekke statistikken på nettstedet ditt. Dette er nøyaktig hva bedriften trenger for effektiv markedsføring.
 • e-handelsplattform. Har du tenkt å starte en liten til middels nettbutikk, men har ikke tid til å forholde deg til spesialiserte byggherrer? Så fortsett å utforske Wix Stores – funksjonen som lar deg starte et nettsted for e-handel optimalisert for mobilvisning. Velg malen, last opp nettbutikkinfo, kontaktinformasjon, produkter og deres spesifikasjoner, aktiver eCommerce-funksjoner og sett opp betalings- / leveringsalternativer for å drive en nettbutikk som vil oppfylle dine behov og forventninger.
 • Wix SEO Wiz. På grunn av den praktiske og brukervennlige Wix SEO Wiz, vil du kunne kontrollere effektiviteten av markedsføringen til nettstedet ditt. Med dette formålet kan du sette opp SEO-parametere, spore nettstedstatistikk, integrere nødvendige verktøy og widgets og utføre andre handlinger for å sikre at nettstedet ditt for små bedrifter oppnår høye rangeringer i Google.
 • Stig av Wix. Ascend by Wix er den avanserte alt-i-ett-forretningsløsningen som gir tilgang til mer enn 20 profesjonelle forretningsverktøy som er ment å forenkle forretningsstyringsprosessene dine. Ved å bruke funksjonen, kan du starte, drive og markedsføre selskapet ditt, vokse kundebase og nisjepolitisk omdømme samt generere overskudd. Ascend gjør alle prosessene maksimalt automatiserte, og tilbyr verktøy som skjemaer, kontaktleder, live chat, innboks, fakturaer, oppgaver & Påminnelser, automatiseringer, pristilbud osv.

Er Wix bra for små bedrifter? Wix fungerer definitivt bra for småbedriftsprosjekter når det gjelder priser. Den gratis planen systemet tilbyr hver eneste abonnent, kan effektivt brukes til å prøve ut alle funksjonene til nettstedbyggeren. Imidlertid vil det ikke dekke hele spekteret av webdesignbehov hvis du bestemmer deg for å starte et bedriftsnettsted og gjøre det tilgjengelig på nettet. Du trenger et domenenavn, så vel som andre verktøy for å sikre at bedriftsnettstedet rangerer høyt i søkemotorene og nyter popularitet hos målgruppen. Dermed er oppgradering til det betalte abonnementet et must. Wix tilbyr et sett med Business / eCommerce-planer, kostnadene starter med $ 23 / mo. Dette er en verdig investering for ethvert nettsted for små bedrifter.

Prøv Wix gratis

uKit – Byggherre for små bedrifter for personlig webside

uKit - Byggherre for små bedrifter for personlig webside

uKit – er en av de enkleste og mest funksjonelle byggherrene for små bedrifter for personlige prosjekter. Egentlig gir systemet god korrelasjon av pris-kvalitet til nybegynnere og proffs for webdesign, som har en intensjon om å starte DIY-forretningsnettsteder. Plattformen har utmerket seg som en byggherre for små bedrifter, og dermed er hele funksjonssettet fokusert på fullføringen av denne oppgaven. uKit er ekstremt enkel å bruke, og det krever ikke bevissthet om kodingsferdigheter. Det er en fin løsning for å bygge nettsteder for eiere av små selskaper og private gründere, som alltid er presset for tid, mangler kunnskap om webdesign og ikke er klare til å investere mye i utvikling av nettsteder. Her er listen over funksjoner som uKit stolt tilbyr sine abonnenter:

 • Responsive forretningsdesign. uKit malkolleksjon er en av de mest imponerende i nisjen. Den gir hundrevis av responsive maler delt inn i forretningskategorier for å lette søk. Du kan endre malen på hvilket som helst trinn i webdesignprosessen, mens innholdet blir lagret. Tilpassing av maler er også enkel. Bare gå til instrumentpanelet for å sjekke verktøyene du kan bruke til dette formålet.
 • AmoCRM-integrasjon. Å være orientert om markedsføringskampanje, kommer uKit med amoCRM integreringsalternativ. Dette er et enkelt og ganske intuitivt system med regnskapsmessige potensielle avtaler og kunder som hjelper deg med å kontrollere og øke salgsvolumene. Systemet forenkler prosessen med kunde- / ordrehåndtering, og bidrar til raskere og mer effektiv markedsføring av virksomheten.
 • eCommerce. uKit eCommerce-funksjoner er verdt separat oppmerksomhet. Nettstedsbyggeren gir brukerne en mulighet til å starte og deretter administrere en liten nettbutikk. Egentlig kan du gå to veier her. Du kan enten koble en eCommerce-widget til nettstedet ditt og sette opp parametrene eller integrere Ecwid-pluginen for å begynne å selge online.
 • Forretnings widgets. uKit lar integrere forretningswidgets, som kan legge til funksjonalitet og forretningsfokus på nettstedet ditt. Blant forretningswidgets du kanskje vil integrere i prosjektet ditt, er det i utgangspunktet fornuftig å nevne tidslinje, trinn, Google Maps, sosiale nettverk osv. Hver av disse widgetene fungerer bra for alle typer forretningsnettsteder.
 • SendPulse-integrasjon. uKit integreres sømløst med SendPulse – en populær widget som brukes av nettutviklere, som ønsker å legge til og justere push-varsler på nettet for besøkende på nettstedet. Widget-integrasjon tar bare et par minutter og kan fullføres selv av ikke-kodere.
 • uCalc. Et annet høydepunkt for nettstedbyggeren er online kalkulatoren – uCalc, integrering som hjelper med å definere kostnadene for produkter / tjenester som tilbys målgruppen. Dette er spesielt et godt valg for e-handelsprosjekter.

Er uKit bra for små bedrifter? uKit er et av de beste alternativene for utvikling av småbedrifter, og det er et av de mest rimelige nettstedbyggere også. Systemet har ikke en gratis plan, men det er ikke helt nødvendig, med tanke på kostnadene for de betalte abonnementene. Prisen på den billigste uKit-planen utgjør bare $ 4, mens det dyreste og avanserte abonnementet vil koste deg $ 12 / mo! Disse prisene er mer enn rimelige for enhver liten bedrift – du vil knapt finne billigere priser for en så omfattende funksjonalitet!

Se også: uKit anmeldelse.

Prøv uKit gratis

WordPress – Beste Open Source CMS for Small Business

WordPress - Beste Open Source CMS for Small Business

WordPress – er den beste open source Content Management System for små bedrifter nettsteder. Plattformen har vunnet verdensomspennende popularitet på grunn av sitt kraftige funksjonssett, overflod av integrasjonsfunksjoner og avanserte designtilpasningsmuligheter. Systemet ble opprinnelig opprettet som en bloggplattform, og dermed finner du ikke en enklere løsning å starte og administrere en blogg. Dette betyr imidlertid ikke at du ikke vil kunne bruke systemet til utvikling av andre prosjekttyper. Tvert imot, WordPress fungerer utmerket for å lage bedriftsnettsteder, destinasjonssider og til og med nettbutikker. Alt avhenger av dine mål, webdesignbestemmelser og resultat du forventer å oppnå i det lange løp. Når det takler funksjonalitetsaspektet, tilbyr WordPress følgende funksjoner:

 • Småbedrifter-plugins. Systemet skiller seg ut fra mengden på grunn av dets kraftige plugin-integrasjonsalternativer. Det er mange WordPress-plugins der ute, og det er opp til deg å velge og integrere dem som er best egnet for nettstedet ditt. Blant de mest populære WordPress-plugins for bedriftsnettsteder, er det fornuftig å nevne WPForms, MonsterInsights, Yoast SEO, Constant Contact, OptinMonster, Sucuri, UpdraftPlus, WP Rocket, MemberPress, CSS Hero, LearnDash, G Suite, SEMRush, Pretty Links Pro, Delt teller, WooCommerce og mange flere.
 • Kundeinteraksjon-plugins. Sammen med nisjespesifikke plugins tilbyr WordPress et omfattende utvalg av kundeinteraksjonswidgets / utvidelser. Disse kreves for å gjøre nettstedet ditt for små bedrifter praktisk og praktisk for nåværende og potensielle kunder. Noen av de mest populære widgetene du kan velge og integrere på nettstedet ditt, de følgende er de mest utbredte: Live Chat, Zopim Live Chat, Support Candy, uCare, AH-billetter, Zendesk, Help Scout Desk osv..
 • Småbedriftsmaler. WordPress er også kjent for sine high end småbedriftsmaler. Det er tusenvis av dem tilgjengelige i det globale nettverket, og du kan enkelt velge mellom gratis og betalte versjoner. Husk imidlertid at gratis maler designet av tredjepartsutviklere ikke er helt sikre på grunn av potensielle trusler mot skadelig programvare. Forsikre deg om at du har å gjøre med pålitelige nettdesignere du helt kan stole på.

Er WordPress bra for små bedrifter? WordPress fungerer utmerket for små bedrifter nettsteder på grunn av avanserte funksjoner og rimelige priser. CMS er gratis for nedlasting og installasjon. Du må imidlertid betale for bruk av eksterne plugins, temaer, widgets og tilleggsprogrammer. På samme måte må du kjøpe domenenavn og betale for hosting for å gjøre nettstedet ditt tilgjengelig på nettet.

Når vi snakker om valg av hosting, anbefaler WordPress offisielt å bruke Bluehost som førsteklasses hostingleverandør som kan dekke alle hostingbehovene til brukerne sine. Verten er preget av sterke oppetider, hurtig sidehastighet, rimelig prispolitikk, sikkerhet, enormt marked med hundrevis av plugins, tilleggsprogrammer, apper og skript, omfattende innholdsmarkedsføring og SEO-alternativer, e-handelsfokus og flere applikasjoner som skal integreres inn på forretningsnettsteder. Kostnadene med å bruke Bluehost vil overraske alle da prisen på den billigste planen utgjør $ 2,95 per måned.

Prøv WordPress nå

Skreddersømmerker – Beste nettstedleverandør for småbedrifter

Skreddersømmerker - Beste nettstedleverandør for småbedrifter

Tailor Brands – er den beste nettstedleverandøren for små bedrifter, som opprinnelig er rettet mot å effektivisere forretningsprosessering. Systemet hjelper kickstart din virksomhet med high end design og merkevarebygging, slik at den skiller seg ut fra mengden. Tailor Brands er verdens første plattform for logodesign og merkevare, som drives av Artificial Intelligence. Dette er med på å gi ethvert prosjekt profesjonelt utseende og unik merkevareidentitet på nettet. Nedenfor er de mest bemerkelsesverdige høydepunktene på plattformen:

 • Samling av merkeverktøy. Tailor Brands tilbyr en kraftig samling av merkeverktøy som er spesielt designet for din virksomhet. Disse verktøyene er tilpasningsdyktige, noe som betyr at du kan bruke EPS-filen og visittkortidéene dine til å lage unik webdesign som passer perfekt til bedriftssiden.
 • Logo Maker. Systemet gjør det mulig å designe unik forretningslogo for å avsløre merkeidentiteten din, dele visjonen din og velge de nødvendige elementene systemet tilbyr som standard. Prosessen med å lage logo er enkel og kreativ – det du trenger er å oppgi firmanavnet ditt, velge den foretrukne logotypen, velge skriftpreferanser og gå videre til logotilpasningsprosessen. Når disse trinnene er fullført, vil AI-algoritmen bruke innholdet til å designe virksomhetsnettstedets logo i automatisk modus.
 • Social Management Platform. Systemet leveres med den integrerte sosiale styringsplattformen som gjør det mulig å dele nettstedrelatert innhold og legge ut artikler på tvers av sosiale nettverk.
 • Skreddersøm annonser. Den integrerte Tailor Ads-plattformen lar deg designe øyeblikkelige annonser som er tilgjengelige i flere variabler for å dekke alle behov.

Er skreddersøm merker for småbedrifter? Hvis du trenger profesjonell nettstedlogo og high end branding, vil Tailor Brands oppfylle dine krav. Systemet lar deg tilpasse og spille rundt logoets design med sin integrerte nettstedbygger som leveres med eCommerce-funksjonalitet levert som standard. Det er ingen gratis plan her, men plattformen lar deg velge et av de betalte abonnementene som starter fra $ 9.99 / mo. Dessuten kan prisen bli redusert til $ 2,99 / mo hvis du bestemmer deg for å betale årlig.

Prøv skreddersøm merker nå

Shopify – eCommerce Website Builder for Small Business

Shopify hjemmeside

Shopify – er den kraftigste og mest populære e-handelsprogramvare brukes til å starte og administrere profesjonelle forretnings- og e-handelsnettsteder. Hele funksjonssettet til plattformen så vel som verktøyene er rettet mot design av alle typer nettbutikker. Nettstedsbyggeren er et fint valg for nybegynnere og profesjonelle webmastere, som spesialiserer seg på utvikling av e-handel. Det er ingen e-handelsfunksjoner som Shopify mangler – se på systemets funksjoner og verktøy for å finne ut hvor mye det har å tilby:

 • POS-programvare. Shopify kommer med det avanserte salgsstedet (POS) programvare, som gjør det mulig å selge produkter på din egen butikk. Bruk av ekstern kortterminal, offline bestillingsaksept, automatisk synkronisering med Shopify-konto, mulighet til å starte flere brukerkontoer, Quickbooks-synkronisering, rapportalternativ – dette er bare noen få fordeler med denne funksjonen.
 • Alternativer for produktstyring. Shopify gjør det mulig å integrere en handlekurv og en “Kjøp” -knapp for å gjøre det mulig for kundene å opprette den nødvendige mengden produktkort. Systemet vil automatisk generere produktkodekoder for å legge til produktlister og samlinger på nettstedet. I tillegg tillater systemet omfattende produktstyringsalternativer for å sikre en praktisk handleopplevelse for brukere.
 • Allsidige integrasjonsalternativer. Programvaren gjør det mulig å integrere med populære og funksjonsbelastede markedsplasser, for eksempel Xero, Quickbooks og annen regnskapsprogramvare for å øke ytelsen til nettbutikken. Integrering av Shopify med Amazon Marketplace gjøres med noen få enkle klikk, mens resultatet av denne synkroniseringen vil overgå forventningene dine, hvis du planlegger å selge produkter på begge plattformene. Multikanalsstøtte vil være til stor hjelp også her.
 • High End Marketing-funksjoner. Når det gjelder markedsføring av nettbutikker, tilbyr Shopify en overflod av avanserte markedsføringsfunksjoner. Gründere vil kunne opprette kvitteringer på nettet, analysere og bla gjennom nettbutikkstatistikk, kontrollere kontosaldoen, bruke avanserte Shopify-funksjoner som Shopify Ping, App Store, BOGO-rabatter, Shopify Tap & Chip Reader og mer.
 • Nettbutikkadministrasjonsverktøy. Programvaren lar deg velge mellom flere alternativer for styring av nettbutikker og verktøy som øker ytelsen til nettbutikken. Disse inkluderer tilgang til kundeprofiler, grupper og kontoer, e-postoppsett og maler, dropshipping og ordreoppfyllingsalternativer osv.
 • AR-funksjon. Et annet høydepunkt fra Shopify er det avanserte Utvidet virkelighet (AR) verktøyet. Funksjonen gjør det mulig å se produktene som tilbys for salg i 3D-modus for å la potensielle kjøpere se fordelene sine i detaljer.

Er Shopify bra for småbedrifter? Shopify er en av de beste plattformene som fungerer utmerket for utvikling av e-handelsnettsteder – fra små til hypermarkeder. Programvaren tilbyr en gratis 14-dagers prøveperiode for å teste funksjonssettet og fire betalte abonnement. Kostnaden for den billigste planen utgjør $ 9 / mo, som er et overraskende rimelig tilbud.

Prøv Shopify gratis

Bluehost – Nettstedsbygger og hosting for små bedrifter

Bluehost - Nettstedsbygger og hosting for små bedrifter

Bluehost – er den mest pålitelige og funksjonelle hostingleverandøren for nettsteder for små bedrifter. Selskapet har eksistert i mange år etter å ha vunnet lojaliteten til millioner av brukere over hele verden. Det er nå kjent som den offisielle hostingleverandøren som er anbefalt for profesjonell bruk av WordPress. Systemet sikrer jevn ytelse av nettsteder som er vert for det, så vel som sikker lagring av data. De viktigste fordelene med selskapet er gitt nedenfor:

 • fleksibilitet. Systemet sikrer sømløs integrasjon med mange allsidige utvidelser, tilleggsprogrammer, eksterne tjenester og plugins, som bidrar til verdig og avansert ytelse på nettstedet ditt for små bedrifter, uavhengig av trafikkmengde.
 • Økning av sideinnlastingstid. Bluehost garanterer også jevn ytelse på nettstedet som resulterer i forbedret sideinnlastingstid sammen med høye oppetidshastigheter. Systemet leveres med en pakke med integrerte funksjoner og verktøy, som øker ytelsen til nettstedet, uavhengig av de totale lasteparameterne for nettstedet og trafikkvolumet.
 • Bluehost Marketplace. Vertsleverandøren har en kraftig integrert markedsplass for plugins, utvidelser, skript og tilleggsprogrammer som ideelt øker tilpasningen og ytelsen til små bedrifter. I tillegg er det mulig å velge fra den rike samlingen av forretningsmaler utviklet for WordPress.
 • Avansert sikkerhet. Bluehost tar spesielt vare på nettstedets sikkerhet og dataoppbevaring, noe som betyr mye for forretningsprosjekter. Vertsleverandøren bruker hotlink-beskyttelsesverktøy sammen med Spam Hammer, Spam Experts og andre sikkerhetsfunksjoner.

Er Bluehost bra for små bedrifter? Bluehost er en pålitelig og funksjonell hostingleverandør for små bedriftsnettsteder. Plattformen tilbyr ingen gratis planer, men dette blir kompensert av den rimelige kostnaden for de betalte abonnementene. Prisen på den billigste planen utgjør $ 2,95 per måned. Det du får til denne prisen er gratis SSL Certificate-tilkoblingsalternativ, ubegrenset båndbredde, mulighet til å koble et gratis domenenavn til bedriftsnettstedet (hvis du ikke har den enda) og mange flere fordeler.

Prøv Bluehost nå

Bokmerke – AI-drevet nettplattform for små bedrifter

Bokmerke - AI-drevet nettplattform for små bedrifter

Bokmerke – er den beste AI-drevne nettplattformen som brukes til å lage nettsteder for små bedrifter. Den skybaserte nettstedbyggeren er fullpakket med forretningsspesifikke alternativer og gjør det mulig å bygge godt strukturerte prosjekter. Bedriftsnettsteder og nettbutikker lansert med plattformen har pålitelig utseende og utmerket ytelse. Det er på høy tid å gi listen over de mest imponerende bokmerkefunksjonene nå:

 • AIDA-assistent. Du kan opprette en funksjonell bedriftsnettsted eller en nettbutikk med et øyeblikk på grunn av den avanserte AIDA (Assistent for kunstig intelligens) verktøyet. Hele prosessen med å lage nettsteder tar det ikke lenger enn et par minutter, mens resultatet absolutt vil imponere alle – så funksjonell AIDA er! Bare oppgi forretningsinfo og se på hvordan assistenten lager nettstedet for deg.
 • Integrerte forretningsmaler. Bokmerke har ikke standardmaler du kan tilpasse for å passe nisjekravene dine. Det er AIDA som tilbyr et bredt utvalg av gratis integrerte temaer, som avviker i struktur og er responsive som standard. Velg hvilken som helst av dem for å begynne å jobbe på din lille bedrift eller e-handelsnettstedet.
 • Flerspråklig støtte. Plattformen støtter over 50 språk, på grunn av hva du kan opprette de språkversjonene du trenger for å nå målgruppen i utlandet.
 • Forretningsnettstatistikker. Nettstedsbyggeren gjør det mulig å spore resultatene for bedriftens nettsted ved hjelp av integrerte verktøy for statistikkinnsamling. Det er også flere mobilapper som gir mulighet for rask og effektiv nettstedsadministrasjon fra ethvert sted du befinner deg.

Er bokmerke bra for små bedrifter? Bokmerke er et ganske godt valg for gründere som er villige til å starte bedriftsnettsteder, og benytter seg av den avanserte kunstige intelligens-funksjonen. Du kan bruke Bokmerke gratis for å starte et enkelt nettsted. Kostnaden for premiumpakker er ganske rimelig. For å få et fullverdig forretnings- eller e-handelsnettsted, kan du velge ett av to betalte abonnement. Kostnadene varierer mellom $ 11.99 og $ 24.99 per måned basert på vilkårene og funksjonene som er inkludert.

Prøv bokmerke gratis

Ucraft – Rimelig verktøy for å lage et nettsted for små bedrifter

Ucraft - Rimelig verktøy for å lage et nettsted for små bedrifter

Ucraft – er en rimelig DIY nettsted byggherre å starte og administrere små bedrifter nettsteder. Systemet fungerer utmerket for fullføring av eventuelle forretningsoppgaver. Dette er et fint valg for nybegynnere og proffs for webdesign, som har en intensjon om å starte og administrere forretningsnettsteder, destinasjonssider, blogger og andre prosjekter. Nettsteder opprettet med Ucraft er responsive, 100% tilpassbare og nettbutikker enkle å administrere. De har blokker på fullskjerm og flat design, noe som bidrar til deres moderne utseende og preg. Nettstedsbyggeren gir for øyeblikket tilgang til følgende funksjoner:

 • e-handelsplattform. Den integrerte e-handelsmotoren på plattformen er enkel å bruke for alle, som forfølger et mål om å starte en nettbutikk. Systemet inneholder en liste over e-handelsspesifikke funksjoner som forenkler opprettingsprosessen for nettbutikken. Disse inkluderer produktkatalog, integrert handlekurv, opplasting og konfigurering av bilder, integrering av sosiale medier, mulighet til å få kontakt med 8 populære og lønnsomme salgskanaler, organisere og holde rabattkampanjer, utstede rabattkoder for utvalgte produkter osv. Systemet tilbyr også flere frakt og betalingsalternativer, hvis valg avhenger av stedsaspektet.
 • blogging. Bloggfunksjonaliteten til tjenesten blir virkelig realisert via applikasjonen av Articles-appen. Funksjonen gjør det mulig å starte blogger eller legge til nyhetsseksjoner til de eksisterende nettstedene. Det tar bare et par minutter å lage et innlegg, opprette nye bloggsideanlegg, integrere kommentarsystemer, koble sosiale medieknapper til hvert innlegg slik at brukere kan være i stand til å dele artiklene de liker.
 • Gratis landingssideskaper. Ucraft har en gratis Landing Page Creator, som lar deg opprette og oppdatere destinasjonssider av kvalitet for å vise frem ideer, produkter eller tjenester, drive organisk trafikk, generere potensielle kunder og nå andre forretningsmessige mål. Det er mange destinasjonssider som du kan velge mellom i designsamlingen av tjenesten.
 • Gratis logo maker. Et annet Ucraft-høydepunkt er den gratis Logo Maker. Enten du ønsker å forbedre din eksisterende virksomhetslogo eller lage en helt ny, vil verktøyet la deg gjøre det enkelt. Du vil kunne designe en unik logo ut fra standardikoner eller laste opp din egen logo for å øke designen og stilen. For å gjøre din webside-logo personlig, er du velkommen til å eksperimentere med fargevalg, titler, skrifter, former, stiler, størrelser og mange andre tilgjengelige designparametere. Detaljerte instruksjoner vil hjelpe deg med å fullføre oppgaven med letthet og få utmerket resultat.
 • Forretningsmaler. Ucraft malsamling er ikke så rik. Omfatter bare 63 gratis profesjonelle responsive maler, gir det mulighet for kreativ frihet og tilbyr kodeinjeksjonsalternativ for å tilpasse de valgte temaene. Et sett med Designerverktøy som består av typografi, UI Kit og form builder og layout, gjør det mulig å få mest mulig ut av Ucraft designtilpasningsalternativer.

Er Ucraft bra for små bedrifter? Når vi snakker om prisaspektet, tilbyr nettstedbyggeren en gratis 14-dagers prøveperiode som lar deg avduke alle funksjonene og tjenestene systemet tilbyr. Plattformen har også den ubegrensede gratis planen, som kommer med mange begrensninger, men fungerer bra for personlige behov for nettbygging. Når det gjelder de betalte abonnementene, har Ucraft tre alternativer, hvorav den billigste vil koste deg $ 10 / mo.

Prøv Ucraft gratis

SITE123 – Enkleste byggevirksomhet for små bedrifter

SITE123 - Enkleste byggevirksomhet for små bedrifter

SITE123 – er den enkleste, gratis og funksjonelle nettskipsbyggeren for utvikling av småbedrifter. Det tilbyr en praktisk WYSIWYG-redigerer og gjør det mulig å utvikle allsidige prosjekter. Tjenesten er kjent for sin enkelhet, intuitive tilnærming til nettbygging og bekvemmelighet. Det har mye å tilby eksperter på webdesign, og det er også ganske forståelig for nybegynnere. Hvis du har rett i ferd med å starte et forretningsprosjekt med SITE123, bør du vurdere listen over høydepunktene nå:

 • Responsive forretningsmaler. Alt-i-ett-nettstedsbyggeren har et bredt utvalg av responsive maler. De er allsidige og gratis. De kommer opp til flere forretningsområder og kan tilpasses effektivt med hensyn til nisjen du spesialiserer deg i. Hvis du ikke finner en mal du liker, kan du designe et nettsted fra bunnen av. Dette tar ikke krefter og tid også.
 • Integrasjoner av sosiale medier. Nettstedsbyggeren gjør det mulig å øke virksomhetens popularitet via sosiale nettverkskontoer. Dette er den helt sikre måten å fortelle deg partnere / kunder om de kommende forretningsbegivenhetene, oppdateringene, nyhetene og spesialtilbudene.
 • Flerspråklig støtte. SITE123 tilbyr flerspråklig støtte. Som et resultat kan du lage det nødvendige antallet språkversjoner på nettstedet basert på målgruppen du planlegger å nå i utlandet.
 • e-handelsmotor. Nettstedsbyggeren leveres med en praktisk og effektiv e-handelsmodul. Bruken gjør det mulig å lansere og administrere kraftige nettbutikker med flere alternativer. Du kan administrere produktsortiment, sette opp betalings- / fraktdetaljer, starte og oppdatere rabattkuponger, administrere PayPal betalingsalternativer osv.
 • Form Builder. Hvis du planlegger å starte et lite forretningsnettsted med SITE123, vil den integrerte skjemabyggeren online sikkert komme til nytte for deg. Verktøyet har et sett med tilpassede skjemaoppsett, designtilpasningsverktøy og elementer som lar deg lage integrerbare online skjemaer av høy kvalitet.

Er SITE123 bra for små bedrifter? Nettsteder for små bedrifter opprettet med SITE123 ser attraktive ut og er ganske funksjonelle. Kostnaden for å bruke tjenesten varierer fra $ 10,80 og opp til $ 28,80 per måned. Det er også en gratis plan, hvis funksjoner er nok til å teste systemet før du velger en betalt løsning. Prisene varierer med hensyn til funksjonaliteten implisert av planene.

Prøv SITE123 gratis

Gator – Enkel og nyttig nettstedbygger av HostGator

Gator - Enkel og nyttig nettstedbygger av HostGator

Gator – er en enkel og hendig nettstedbygger, som opprinnelig er rettet mot uerfarne brukere med liten eller ingen webdesignopplevelse. Tjenesten drives og administreres av HostGator – en av de mest kjente hosting-leverandørene i verden. Systemet leveres med en intuitiv dra-og-slipp-webredigerer, overflod av godt tilpassede maler og fine funksjoner som reduserer webdesign-bryet til et minimum. Gator fungerer godt for utvikling av personlige nettsteder, blogger og småbedriftsprosjekter, hvor hovedmålet innebærer markedsføring av visse produkter / tjenester. Det grunnleggende funksjonssettet til nettstedbyggeren er som følger:

 • Integrering av sosiale medier. Dette er et av de sterkeste punktene til nettstedbyggeren, som gjør det mulig å legge inn innhold fra de verdens populære tjenestene som Twitter, Facebook, Instagram osv., Direkte inn på nettstedet ditt. Du vil få tilgang til sosiale medieknapper, rike bildegallerier, live feeds og andre verktøy for å sikre givende tilstedeværelse på nettet.
 • Integrert analyse. Gator lar også spore nyttig informasjon relatert til ytelsen til nettstedet ditt på grunn av Dermed vil det være lettere for deg å kontrollere trafikkflyten, konverteringen og forlatelsen av nettsteder. Uansett prisplan du vil gå etter, kommer den med det tilkoblede SSL-sertifikatet, mobile ferdige design og domenenavn.
 • App-markedet. I tillegg har nettstedsbyggeren et enormt integrert App Market, som tilbyr mange tilleggsprogrammer, widgets og applikasjoner for avansert tilpasning av nettsteder på siden. Markedet er gratis for alle brukerkategorier.
 • Forretningsmaler. Gator-malsamlingen er ganske imponerende, selv om den ikke er så rik sammenlignet med andre populære tjenester. Nettstedsbyggeren tilbyr responsive maler som er delt inn i tematiske kategorier for å forenkle brukernes valg. Husk imidlertid at Gator-maler er ganske standard og at de ikke fungerer bra for nettsteder som har distinkt kreativt fokus (som for eksempel porteføljer).
 • HostGator Hosting. Det unektelige høydepunktet for nettstedbyggeren er det faktum at det leveres med HostGator-hosting som standard, noe som gir ubegrenset lagringsplass og båndbredde, uavhengig av hvilket abonnement du har valgt. Dette betyr at du vil kunne laste opp den ubegrensede mengden innhold til nettstedet ditt uten å være bekymret for dens lastehastighet og andre viktige tekniske parametere.

Er Gator bra for små bedrifter? Prispolitikken til nettstedbyggeren er ganske moderat. Plattformen tilbyr tre prisplaner, hvis kostnad går ned avhengig av abonnementsperioden du velger. For å være nøyaktig er det mulig å registrere deg på systemet i en måned, ett / to år. Jo lengre periode er – jo mindre blir eventuelle kostnader for planen, og jo mer penger vil du spare i loggkjøringen.

Dermed har plattformen tre betalte planer, nemlig Starter, Premium og eCommerce. Kostnaden for planene utgjør $ 3,84, $ 5,99 og $ 9,22 per måned tilsvarende, gitt at du velger et 2-årig abonnement. Husk at Gator ikke tilbyr en gratis plan eller en prøveperiode, noe som betyr at du må velge det betalte alternativet helt fra starten.

Prøv Gator nå

Er nettstedbyggere bra for små bedrifter?

Nettstedsbyggere fungerer utmerket for utvikling av nettsteder for små bedrifter. Disse plattformene gir flere fordeler som ikke kan tilbys av andre nettbyggingsverktøy. Ta en titt på noen av dem nå:

 • Komfort og brukervennlighet. Nettstedsbyggere har et sett verktøy som er enkle å mestre selv for nybegynnere. Dette er fordi systemene er spesialdesignet for brukere som ikke er klar over programmeringsferdigheter, og de tilbyr også avansert funksjonalitet for dyktige webdesignere.
 • Ingen kodingsferdigheter trengs. Du trenger ikke å lære det grunnleggende om koding ettersom webdesignprosessen er intuitiv og enkel her. Som et resultat er nettsteder bygget med systemene logisk strukturert og har anstendig design.
 • Forretningsfokuserte funksjoner. Byggherrer av små bedrifter har mange funksjoner som er spesifikke for denne nisjen. De tilbyr widgeter, apper og utvidelser du kan integrere i prosjektet for å øke ytelsen og benytte anstendig resultat.
 • maler. Systemene tilbyr flere forretningsspesifikke maler for å passe til forskjellige sfærer. De er vanligvis mobiloptimalisert for å være tilgjengelige på forskjellige enheter for kundens bekvemmelighet.
 • gunstig. Den rådende mengden nettstedbyggere har fleksibel prispolitikk og tilbyr forskjellige kostnadsalternativer for å møte spesifikke brukerbehov og budsjetter. Valget av planen avhenger generelt av målet du planlegger å oppnå, og omfanget av tjenestefremmende tjenester du trenger.

Bunnlinjen

Å ha en fullverdig liten bedrift nettsted byggherre er en fordel i seg selv. Dette er det bestselgende verktøyet som effektivt kan øke virksomhetsfremmingen din, og dermed bidra til trafikkvekst og resultatgenerering.

Selv om du ikke er en profesjonell webdesign, er det fremdeles mulig å starte og administrere bedriftsnettstedet ditt på egen hånd. Slik unngår du nødvendigheten av å investere enorme budsjetter i å ansette nettdesignere. På samme måte risikerer du ikke å få et prosjekt av lav kvalitet på sikt eller møte sikkerhetsproblemer. Det er du som kontrollerer hele prosessen med å opprette nettsteder fra bunnen av, og det er her nettstedbyggere vil være til god hjelp.

Valget av en nettstedsbygger som dekker behovene dine for webdesign er ganske ansvarlig, men dette faktum trenger ikke å frustrere deg. Før du tar det endelige valget, bør du vurdere alle funksjonene plattformene nevnt i artikkelen kan tilby deg. Realisering av de faktiske behovene dine for nettbygging er nøkkelen til suksessen.

Enten du vil ta din eksisterende virksomhet på nettet eller begynne å tjene på nettet, er det første trinnet å lage din egen webside. Noen av de ovennevnte nettstedbyggere vil hjelpe deg med dette.

Lag et bedriftsnettsted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map