Beste byggherrer for fotografering

Beste portefølje byggherrer


Å ha et nettsted for fotografering er et must for alle, som ønsker å satse på karrieren innen fotograferingsnisje og trenger en kilde for å presentere kunstverkene i gunstig lys.

Hvordan kan du imidlertid få den hvis du aldri har vært involvert i nettdesignnisje før eller bare ikke har tid til å utvikle prosjektet på egenhånd? Det er en løsning som vil være en flott vei ut av denne situasjonen: bruk av byggherrer av fotograferingsnettsteder vil hjelpe deg med å starte et nettsted.

Nettstedsbyggere er de mest passende verktøyene for å starte og administrere nettsteder. Deres enkelhet, bekvemmelighet, enkel navigering, rikt funksjonssett og rimelighet viser seg ofte å være de avgjørende faktorene som taler til fordel for bruken av fotografer med ulik webdesignbakgrunn og forskjellige ambisjoner. Du trenger ikke å være en proff for å jobbe med nettstedbyggere – systemene kommer ofte med veiledninger og retningslinjer som hjelper deg effektivt å mestre prosessen.

Vi testet ut 10 av de beste nettstedbyggerne for fotografer:

 1. Wix – den beste nettstedbyggeren for fotografer
 2. WordPress – Gratis CMS for å lage et nettsted for fotografering
 3. Squarespace – Online plattform for å lage et fotogalleri
 4. Bokmerke – Nettbygger for å lage et nettsted med AI
 5. SITE123 – Den enkleste nettstedets byggherre for fotografering
 6. Weebly – plattform for å lage en profesjonell fotografiportefølje
 7. SmugMug – plattform for å beskytte, dele, lagre og selge bildet ditt
 8. Carbonmade – perfekte online porteføljer for fotografer
 9. PhotoShelter – Fotografiske nettsteder & Verktøy for fotografer
 10. Tailor Brands – Website Design Company for å bestille et nettsted

For å forenkle valget av den beste plattformen som vil bidra til å bringe alle dine kreative ideer til liv, er det fornuftig å gå gjennom systemene vi nettopp har nevnt. Det er nøyaktig hva vi skal gjøre med en gang.

Wix – den beste nettstedbyggeren for fotografer

Wix - den beste nettstedbyggeren for fotografer

Wix – er et topp destinasjon for alle brukerne, som har hatt en intensjon om å lansere et anstendig fotograferingsnettsted fra bunnen av. Enten du er en ikke-teknisk kunnskapsrik bruker, som aldri har vært involvert i nettbygging i det hele tatt eller en webdesignproff, som mangler tid til å lage profesjonelle klientnettsteder, vil Wix tilby deg et utall løsninger for å starte et gratis fotograferingsprosjekt. Følgende bør være de første til å nevne blant årsakene til at systemet skiller seg ut fra mengden.

 • Rik fotografering maler samling. Wix fototemaer fungerer utmerket for forskjellige nisjer og kan tilpasses for å lage fantastiske porteføljer, bryllupsfoto nettsteder, gate-, romantiske, byfotografiprosjekter, omreisende fotogallerier og mer.
 • Wix ADI-grensesnitt. Bortsett fra vanlige og mobile nettstedredigerere som gjør det enkelt å tilpasse fotograferingsnettstedet ditt, tilbyr systemet nå en avansert Wix ADI (Kunstig design intelligens) grensesnitt som gjør det mulig å lage nettsteder selv uten museklikk – bare sitte og se hvordan tjenesten bygger hele fotograferingsnettstedet.
 • Alternativer for fotografering av nettsteder. Wix tilbyr over 40 gallerityper som kommer i en rekke designformater, og du kan velge mellom flere designalternativer for å redigere og beskjære bilder, legge til websider, underkategorier for dine fotogallerier eller porteføljer osv..
 • 3D Parallax Scrolling. Alternativet lar deg velge hvilket som helst foto, galleri eller video for å angi dem som bakgrunn for nettstedet ditt.
 • Lysbildefremvisning og gallerier. Med Wix kan du laste opp bildene og presentasjonene dine for å lage gallerier og lysbildefremvisninger som vil appellere til publikum.
 • HD Video Hosting. Nettstedsbyggeren gjør det mulig å vise frem fotografietalentet ditt ved å presentere verkene dine i videomodus. Du kan integrere fotopresentasjoner fra YouTube eller Vimeo i prosjektet ditt for å øke brukerengasjementet.
 • Brukeruttalelser. Integrering av brukeruttalelsesfunksjonen gjør at kundene dine kan legge igjen inntrykk og opplevelse av å samarbeide med deg i den spesielle hjemmesiden / siden. Dette er en sikker måte å gjøre potensielle brukere interessert i arbeidet ditt og hjelpe dem med å finne svar på spørsmålene de måtte ha om din fotograferingsvirksomhet. Denne funksjonaliteten blir realisert via integrasjon av spesifikke widgeter / utvidelser. Disse er tilgjengelige i det integrerte appmarkedet og inkluderer Testimonial Builder, MyReviews, Comments, Social Testimonials, Voice Comments +, Customer reviews, Yelp, Comments + and Inffuse Testimonials and more.
 • Alternativer for klientinteraksjon. Når du surfer på App Market, kan du også komme over en rekke brukerinteraksjonsverktøy. De lar deg holde kontakten med målgruppen, få tilbakemeldinger og kontaktskjema. Blant de mest populære widgetene du kan velge og bruke til dette formålet, er det fornuftig å nevne Google Event Calendar, Siste nytt, Wix Chat, Scheduling Pro, 123 Form Builder, Wix Forms, Book avtaler online, Live Chat, Events Calendar, Contact Management + CRM, tilbakeringing og mange flere.
 • e-handelsplattform. Når det gjelder utvikling av bilder på nettstedet, er muligheten til å selge verkene dine direkte på nettstedet virkelig fornuftig. Nettstedsbyggeren leveres med den integrerte e-handelsfunksjonen som gjør det mulig å sette opp og tilpasse en liten til mellomstor nettbutikk.

Koste: Wix lar deg bygge et uendelig gratis nettsted, men denne planen kommer fortsatt med visse begrensninger. Dette forhindrer deg til slutt fra å starte et fullverdig prosjekt. For å få tilgang til de avanserte funksjonene og verktøyene, er det fornuftig å oppgradere til en av premiumplanene. Kostnadene deres starter med $ 13 / mo for standardabonnement og fra $ 23 / mo for e-handel / forretningsplaner.

Prøv Wix gratis

WordPress – Gratis CMS for å lage et nettsted for fotografering

WordPress - Gratis CMS for å lage et nettsted for fotografering

WordPress – er et kjent og helt gratis CMS for å lage et nettsted for fotografering. Systemet har oppnådd verdensomspennende anerkjennelse og imponerende popularitet på grunn av sine high end integrasjonsalternativer og tilgjengeligheten av avanserte designtilpasningsverktøy. Systemet er mer komplisert for nybegynnere sammenlignet med de fleste standard nettstedbyggere fordi det innebærer kunnskap om koding grunnleggende og til og med viss foreløpig erfaring med webdesign. Ta en titt på høydepunktene fotografer kan sette pris på når du utforsker tjenesten:

 • Fotografimaler. CMS har sin egen samling av innebygde maler, men det er også hundrevis av dem tilgjengelige på nettet. Disse temaene er betalte og gratis, og sistnevnte er mindre sikker for ytelsen på nettstedet ditt på grunn av den økte muligheten for malware-trusler.
 • Fotografiplugins og widgets. Systemet er kjent for sine avanserte integrasjonsalternativer, og tilbyr flere plugins og widgets for fotograferingsnettsteder. Noen av de mest populære prøvene inkluderer Envira Gallery, Soliloquy, Storyform, WP-Media Tagger, Wordfence, Easy Watermark, Imsanity, Yoast SEO og mer.
 • Arrangementsplanlegging, sosiale medier og kundeinteraksjon-plugins. Bortsett fra fotograferingsprogramtillegg, kan brukere også finne og integrere plugins for hendelsesplanlegging og kundeinteraksjoner (BirchPress Scheduler, Picu, WP Invoice, Floating Social Bar, Pinterest Pin It Button, TweetDenne shortcode, Simply Instagram, WPForms, Optin Monster og mer).
 • eCommerce. WordPress tilbyr spesielle eCommerce-plugins som WooCommerce som tillater å bygge funksjonsbelastede nettbutikker, hvor du kan vise og selge dine bilder og bildesamlinger.
 • Gutenberg Editor. Redaktøren har blitt tilgjengelig etter utgivelsen av den nylige WordPress-versjonen. Det forenkler nettbyggingsmetoden på grunn av tilgjengeligheten av innholdsblokker brukere kan velge og ordne på sine nettsteder som de ønsker. Til en viss grad ligner dette prosessen med å jobbe med klassiske nettstedbyggere, noe som er en annen fordel for de fleste fotografer.

Koste: WordPress er teknisk gratis for nedlasting og installasjon. For å designe og publisere et fotograferingsnettsted, må du imidlertid kjøpe og integrere noen av de ovennevnte plugins og maler. Det samme handler om domenenavn og hosting. For å gjøre ditt prosjekt tilgjengelig på nettet, må du finne et pålitelig vertsleverandør. For å forenkle valget anbefaler WordPress Bluehost som en av tjenestene som er øverst på listen over moderne verter. Den billigste Bluehost abonnement vil koste deg $ 2.95 / mo, og tilbyr et omfattende funksjonssett for denne prisen.

Last ned WordPress gratis

Squarespace – Online plattform for å lage et fotogalleri

Squarespace - Online plattform for å lage et fotogalleri

Squarespace – er en anstendig løsning for nettstedsbygging for fotografer som er villige til å starte et profesjonelt prosjekt med full funksjonalitet. Plattformen gjør det mulig å presentere fotogallerier, lysbildefremvisning og porteføljer for målgruppen. Med et bredt utvalg av tilpasningsverktøy og funksjoner for webdesign, viser Squarespace seg å være en verdig løsning å lansere et nettsted for fotografering. Her er de viktigste fordelene med tjenesten:

 • Profesjonelle design. Squarespace tilbyr en prisbelønt samling av responsive fotograferingsmaler laget av deres profesjonelle designteam.
 • Style Editor. Funksjonen har hundrevis av innstillinger som kan tilpasses (farger, skrifter, sidekonfigurasjoner osv.) og lar deg velge mellom forskjellige sidetyper for å møte dine behov for fotograferingsnettsted (Forsider, Hendelsessider, Produktsider, Gallerier, Bloggsider osv.)
 • Image Manager. Tjenesten avdekker flere bilderadministrasjonsfunksjoner, for eksempel dra-og-slipp-bildejustering, responsiv og progressiv bildelastning, tilgjengelighet av innholdsleveringsnettverk, integrasjon av Getty Images, opplasting av bilder fra eksterne ressurser, kontroll av bildepunkt, Adobe Image Editor, Lightbox-presentasjon , import av SEO og metadata, automatisk skalering av bilder osv.
 • gallerier. Squarespace gjør det mulig å lage tiltalende fotogallerier av hundrevis av systemblokker (presentasjoner, lysbildefremvisning, glidebrytere, nettoppsett osv.), videointegrasjonsalternativ, anvendelse av visningseffekter.
 • Forsidebygger. Funksjonen gjør det mulig å velge mellom flere maler for forsiden til nettstedet ditt.
 • e-handelsmotor. For å la deg selge bildene dine fungerer på nettet, lar Squarespace deg opprette og administrere nettbutikker ved å bruke den integrerte eCommerce-motoren. Systemet gir tilgang til flere administrasjonsalternativer for betaling / frakt / designtilpasning.
 • Unik Show Window Design. Nettstedsbyggeren gjør det mulig å lage unike og svært tilpassede designvinduer, der du kan vise de beste verkene dine til fordel. Funksjonen lar deg opprette / oppdatere produktlister, tilpasse produktbeskrivelser og SKU-er, laste opp bilder og lage / administrere gallerier, integrere spesialtilbud / rabatter osv..

Koste: Squarespace har ikke den ubegrensede gratis planen ennå, men det lar deg teste funksjonssettet for de betalte abonnementene uten kostnad i løpet av 14-dagers prøveversjon. Så snart du er klar til å oppgradere til en av de eksisterende planene, vil nettstedbyggeren tilby deg å velge en av dem. Den billigste Squarespace-planen koster for øyeblikket $ 12 / mo.

Prøv Squarespace gratis

Bokmerke – Nettbygger for å lage et nettsted med AI

Bokmerke - Nettbygger for å lage et nettsted med AI

Bookmark er en moderne nettbygger for å lage et nettsted med AI, som fortjener oppmerksomhet fra brukere som er villige til å starte et fullverdig fotoprosjekt. Systemet lar deg designe fotograferingsnettsteder av høy kvalitet, som avviker i deres kompleksitet, typer, funksjoner og visuelle appell. Følgende bokmerkefunksjoner gjør systemet anerkjent og populært blant eiere av nettsteder:

 • AIDA-assistent. Dette er høydepunktet for nettstedbyggeren, som hjelper deg med å opprette et fullstendig nettsted i automatisk modus ved å bruke informasjonen du ønsker å bli vist der.
 • Modulvalg. Bokmerke gjør det mulig å lage kvalitetsnettsteder ved hjelp av allsidige moduler som fungerer som widgeter og gir et prosjekt nødvendig funksjonalitet.
 • e-handelsmotor. Nettstedsbyggeren lar deg integrere og oppdatere en nettbutikk for å presentere og selge verkene dine.
 • System for innsamling av statistikk. Tjenesten leveres med forståelig statistikkinnsamlingssystem, som gjør det mulig å spore nettstedets posisjoner, produktivitet og ytelse.
 • Video bakgrunnsoppsett. For å forbedre den visuelle appellen til fotograferingsnettstedet ditt, gjør systemet det mulig å integrere høykvalitetsvideobakgrunner. Dette vil bidra til å holde brukere engasjert i å utforske prosjektet ditt, og dermed få det til å skille seg ut fra mengden.
 • Bokmerke fotoredigerer. Nettstedsbyggeren gir tilgang til den integrerte Photo Editor som lar deg beskjære, redigere og endre størrelse på bildene du laster opp eller velge fra aksjesamlingen til systemet. Det er også mulig å velge og bruke noen av de visuelle effektene på de valgte bildene.

Koste: Bokmerke lar deg lage et nettsted gratis på underdomenet. I dette tilfellet vil du imidlertid møte visse system- / funksjonalitetsbegrensninger. Kostnadene for profesjonelle bokmerkeplaner starter med $ 11.99 / mo.

Prøv bokmerke gratis

SITE123 – Den enkleste nettstedets byggherre for fotografering

SITE123 - Den enkleste nettstedets byggherre for fotografering

SITE123 – er den enkleste byggebyggeren for fotografering, som har utmerket seg på grunn av den integrerte WYSIWYG-redigereren, overflod av gratis maler, designtilpassingsverktøy og funksjoner som er nødvendige for å gi fotografiprosjektet ditt høye utseende. Plattformen er enkel, intuitiv og funksjonsladet om gangen. Det fungerer like bra for førstegangere og eksperter på webdesign. De viktigste høydepunktene som gjør systemet til et verdig valg er som følger:

 • Responsive fotografimaler. Nettstedets byggherre har en fantastisk samling av responsive maler, der du kan velge de som passer for ditt fotografiprosjekt. Designene er gratis, allsidige og kan tilpasses. Hvis du ikke av noen grunn ikke klarer å finne et passende tema, er du velkommen til å velge et tomt tema og tilpasse det fra bunnen av.
 • Flerspråklig støtte. Med SITE123 trenger du ikke å lage flere språkversjoner av prosjektet ditt, hvis du for eksempel vil målrette mot utenlandsk målgruppe. I stedet lar systemet deg starte et nettsted som har flerspråklig støtte.
 • e-handelsplattform. Nettstedsbyggeren har en fullt integrert e-handelsplattform, som gjør det mulig å starte og drifte en nettbutikk, hvor du med suksess kan selge kunstverk / fotograferingsartikler. Systemet leverer flere eCommerce-funksjoner, noe som gjør det mulig å opprette produktgallerier og sette opp parametere, justere innstillinger for betaling / frakt, opprette / oppdatere spesialtilbud / rabattkuponger, sette opp betalings- / frakt / nettbutikkadministrasjonsparametere osv..

Koste: SITE123 har en gratis plan som lar deg lage et nettsted for fotografering uten kostnad. At du bruker et gratis abonnement, betyr imidlertid at nettstedet ditt kommer med en rekke alvorlige begrensninger. For å unngå dette, bør du oppgradere til en av de betalte planene nettstedbyggeren omfatter. Den rimeligste av dem koster 10,80 dollar per måned.

Prøv Site123 gratis

Weebly – plattform for å lage en profesjonell fotografiportefølje

Weebly - plattform for å lage en profesjonell fotografiportefølje

Weebly – er alt-i-ett-plattformen som brukes til å lage en profesjonell fotografiportefølje uten å skrive en kodelinje. Systemet ble opprinnelig lansert som en bloggplattform, men det ble nylig anskaffet av Square som ga det et sterkt e-handelsfokus. Weebly kommer med en hendig dra-og-slipp-redigerer, og den gir også mulighet for kodebygging, noe som er en fordel for brukere som er klar over HTML-grunnleggende. Når det gjelder utvikling av fotograferingsnettsteder, tilbyr plattformen følgende fordeler:

 • Responsive fotografimaler. Nettstedsbyggeren tilbyr en kategori responsive tilpassbare maler som er egnet for oppretting og personalisering av fotograferingsnettsteder. Det er også mulig å starte din egen webside fra bunnen av her eller bestille et ferdig prosjekt fra tredjepartsutviklerne.
 • Videovert. Med Weebly kan du laste opp og integrere videoer med de beste fotosamlingene for å gi brukerne ideen om din kreative tilnærming og fokus. Du kan enten integrere YouTube-videoen eller laste opp videofiler direkte til Weebly, der den vil lagres trygt.
 • Image Editor. Nettstedsbyggeren har presentert en avansert HTML5-basert Image Editor, som gir myriader av må-ha fotograferingsrelaterte funksjoner, inkludert rotering, beskjæring og justering av bilder, lagt til tekst til bildene som er lagt ut osv. Det er også 29 filtre du kan bruke til forbedre kvaliteten og den visuelle presentasjonen av bildene dine.

Koste: Weebly har separate planer for vanlige nettsteder og nettbutikker. Dermed har den en gratis plan og fire betalte abonnement for utvikling av standard nettsteder. Kostnaden starter med $ 4 / mo (med en engangs årlig betaling) for å nå $ 25 / mo. Når det gjelder opprettelse av e-handelsprosjekter, tilbyr nettstedbyggeren fire prisalternativer. Prisene varierer mellom $ 8 / mo og går opp til $ 38 / mo for den avanserte ytelsesplanen.

Prøv Weebly gratis

SmugMug – plattform for å beskytte, dele, lagre og selge bildet ditt

SmugMug - plattform for å beskytte, dele, lagre og selge bildet ditt

SmugMug – er en multifunksjonell plattform for å lage, beskytte, dele, lagre og selge bildene dine. Systemet gjør det mulig å bygge og fortelle fotohistorier for å dele dem videre med andre entusiaster fra hele verden. Den største distinksjonen av plattformen fra andre slike tjenester er det faktum at den ikke bare lar deg lage fotosamlinger, men den lar også andre brukere velge og bruke opplastede arkivbilder fra tilgjengelige bildegallerier.. Ta en titt på de viktigste SmugMug-høydepunktene nå:

 • Praktisk dra-og-slipp-redigeringsprogram. Systemet er preget av den praktiske og brukervennlige visuelle editoren som støtter dra-og-slipp-funksjonalitet. Det lar deg enkelt laste opp nye bilder, lage nye samlinger, organisere og administrere opplastede bilder med hensyn til spesifikke kriterier, tilpasse innholdet og nettstedet for galleri / fotografering, aktivere eCommerce-funksjoner og fullføre andre relaterte oppgaver.
 • Logisk fotoorganisasjon. Plattformen lar deg organisere de opplastede bildene i gallerier og tematiske samlinger. Det er en mulighet både til å laste opp separate bilder og prøve bulkopplastingsfunksjonen som gjør det mulig å legge til så mange bilder du trenger. Når oppgaven er fullført, vil du kunne tilpasse bilder og bildesamlinger ved å legge til nøkkelord, titler, bildetekster eller sortere ut de nyopplastede bildene etter bestemte parametere.
 • eCommerce. SmugMug lar deg sette opp en nettbutikk, hvor du kan selge bilder og fotosamlinger. Det er opp til deg å sette opp skjermparametere, tilpassede prislister for visse kunder, justere valg av bilder, selge gavekort og utskrifter, endre sikkerhets- / bildelagringsfunksjoner samt laste opp (skape) unike logoer på nettstedet, legg til vannmerker og utfør andre handlinger.
 • Lightroom Integrasjon. Plattformen gir mulighet for integrering av Lightroom Plugin som gjør det mulig å laste opp, organisere og administrere bildene dine med noen få klikk. Plugin-enheten vil også bidra til å bevare porteføljestrukturen sammen med SEO-parametere for mer effektiv markedsføring av prosjektet.
 • Lagring og deling av bilder. Det er du som kontrollerer sikkerheten og tilgjengeligheten til opplastede bilder. Det er mulig å velge brukere som skal tildele rettigheter til nettsteder og aktivere omfattende bildedelingsalternativer. Systemet lar deg lage innlegg i sosiale nettverk, bruke den integrerte mobilappen til å redigere, arkivere og dele bildene, lage delbare lenker osv..

Koste: SmugMug tilbyr en 14-dagers gratis prøveperiode til hver nye abonnent – det er nok til å teste systemets funksjonalitet. Når det gjelder oppgradering til et av de betalte abonnementene, vil nettstedbyggeren la deg velge mellom 4 planer, hvor den rimeligste av disse vil koste deg $ 48 / år.

Prøv SmugMug gratis

Carbonmade – perfekte online porteføljer for fotografer

Carbonmade - perfekte online porteføljer for fotografer

Carbonmade – er en plattform som lar deg lage og administrere perfekte online porteføljer for fotografer. Nettstedsbyggeren er ganske enkel å bruke, uavhengig av tilgjengelige ferdigheter og foreløpig brukerkompetanse. Du trenger ingen kodingsferdigheter for å lage en imponerende portefølje eller et nettsted for fotografering med systemet. Bare se på tjenestens særegne funksjoner for å finne ut hva den har å tilby:

 • Funksjoner for designtilpasning. Som en porteføljebygger, tilbyr Carbonmade et sett av avanserte verktøy som trengs for enestående fotogalleripresentasjon. Dermed tillater systemet å laste opp din personlige logo helt gratis. Det er også en mulighet til å laste opp video- og bildepresentasjoner, bruke Autoplay og Loop-funksjonene mens du legger til nye videoer.
 • Talentbasseng. Bortsett fra webdesigntjenester, posisjonerer Carbonmade seg som en enorm markedsplass for designere, fotografer, tekstforfattere og andre reklamer. Dermed er det mulig å se porteføljene til disse ekspertene i Talent Pool-seksjonen og kontakte de beste forfatterne om nødvendig.
 • Privat portefølje. Funksjonen er ment for de brukerne som har til hensikt å dele sine erfaringer eller nettsteder med andre brukere. Med dette formålet gir de spesielle tilgangskoder til disse menneskene, og holder dermed porteføljene stengt fra uautorisert tilgang.

Koste: Carbonmade lar deg starte webdesignprosessen med gratis prøveversjon. Når slutten er slutt, vil du fortsatt måtte oppgradere til en av de betalte planene. Det er tre av dem her. Det rimeligste tilbudet – nybegynnerplanen – koster $ 8 per måned.

Prøv Carbonmade gratis

PhotoShelter – Fotografiske nettsteder & Verktøy for fotografer

PhotoShelter - Fotografiske nettsteder og verktøy for fotografer

PhotoShelter – er en omfattende plattform som gjør det mulig å lage fotograferingsnettsteder og tilbyr profesjonelle verktøy for fotografer. Systemet omfatter flere high-end-teknologier, inkludert sikker bildelagring og arkivtilgang sammen med en kvalitetsnettstedsbygger. For å få et inntrykk av tjenesten kommer PhotoShelter med et sett verktøy som bidrar til den profesjonelle tilnærmingen til webdesign. Noen av de mest nyttige og imponerende funksjonene er som følger:

 • eCommerce. Systemet gjør det mulig å gi ditt fotograferingsprosjekt e-handelsfokus. Det kommer med PayPal og Stripe-støtte, så vel som muligheten til å koble personlige selgerkontoer for fullført salg. I tillegg tilbyr PhotoShelter integrert tilgang til handlekurv sammen med sporingsverktøy for statistikk og flere nettbutikkoppsett og tilpasningsfunksjoner.
 • Sikkerhetsverktøy. Alle nettsteder som er lansert med PhotoShelter, leveres med SSL-kryptering som standard. Dette kreves for mer effektiv SEO-markedsføring og generell popularitet på nettstedet. I tillegg tillater nettstedbyggeren å bruke Image Theft Guard for å beskytte bildene dine mot autorisert kopiering eller stjeling, men du kan deaktivere funksjonen i tilfelle det er nødvendig.
 • Responsive nisjemaler. Som en spesialisert plattform tilbyr PhotoShelter et sett design, hvis mengde ikke er ganske omfattende. Malene er imidlertid nisjefokuserte, og de er også gratis, tilpasses og responsive som standard.

Koste: PhotoShelter har en 14-dagers prøveperiode, som er gratis og tilbys til hver nye abonnent. Etter at prøveversjonen av programmet er avsluttet, må du aktivere ett av tre tilgjengelige abonnementer. Den billigste av dem – grunnleggende plan – koster for øyeblikket $ 10 per måned.

Prøv PhotoShelter gratis

Tailor Brands – Website Design Company for å bestille et nettsted

Tailor Brands - Website Design Company for å bestille et nettsted

Tailor Brands – er det beste nettsteddesignfirmaet som bestiller et nettsted for en fotograf. Tjenesten ble opprinnelig opprettet med behov og merkevarefremmende strategier fra bedriftseiere i tankene. Imidlertid utviklet det seg raskt til en kraftig AI-basert plattform for å effektivisere brukeropplevelsen og øke nettstedets omdømme. Det er dette som hjelper til med å popularisere fotograferingsnettstedet ditt på nettet, og gi det utbredelse i forhold til flere nisjekonkurrenter: De mest spesifikke og imponerende høydepunkter fra Tailor Brands inkluderer:

 • Avansert merkevaresett for merkevarebygging. Plattformen gir tilgang til flere avanserte merkevarefunksjoner og verktøy som kan forbedre prosjekt omdømmet. Alle verktøyene er tilpasningsdyktige som standard, og du kan bruke EPS-filen og visittkortløsningene for å lage enestående design av websider for fotografering.
 • Logo Maker. Tailor Brands gjør det mulig å lage og tilpasse profesjonelle logoer for nettsteder for å øke populariteten og anerkjennelsen av fotografiprosjektet ditt. På grunn av den integrerte AI-teknologien er det nå mulig å velge de viktigste logo-designelementene (skrifter, type, stil) og verktøy for videre å la systemet automatisk opprette et prosjekt for deg.
 • Skreddersøm annonser. Systemet gir tilgang til den helautomatiske og integrerte Tailor Ads-plattformen som gjør det mulig å designe og publisere øyeblikkelige annonser for å muliggjøre rask prosjektreklame. Du kan bruke flere ad-assosierte varianter for å kunne velge de du for øyeblikket trenger for fotograferingsnettstedets utvikling og videre markedsføring.

Koste: Tailor Brands har ingen gratis planer eller forsøk. For å begynne å jobbe med systemet og få tilgang til hele spekteret av funksjonene, må du øyeblikkelig velge et av de betalte abonnementene. Kostnadene deres starter med $ 9,99 / mo og avhenger av funksjonssettet / tjenestene som tilbys.

Prøv skreddersøm merker nå

Bunnlinjen

Hver gang du møter behovet for å vise frem bilder fungerer, står du overfor problemet med velge riktig tjeneste å gjøre det. Nettstedsbyggere vil sikkert komme til nytte for deg i slike situasjoner. De er enkle å bruke, intuitive og kraftige nok til at du kan fullføre selv de mest kompliserte prosjektene uten å kreve koding.

Å designe et nettsted for fotografering er en utfordring for brukere som aldri har vært involvert i bygging av nettsteder ennå ønsker å starte et anstendig prosjekt for klientgenerering. Med nettstedbyggere blir denne oppgaven mye forenklet ettersom disse tjenestene er spesielt opprettet med brukervennlighet i tankene.

Lag et nettsted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map