Beste delt hosting for WordPress

beste delte hostingleverandører


Nettstedets helse er avhengig av riktig hosting på mange måter, spesielt når det gjelder prosjekter bygget på WordPress. På den ene siden a gratis CMS-plattform er lett å komme i gang, da du kanskje ikke krever mye kapasitet helt fra starten. En kostnadseffektiv delt hostingplan kan være nok. På den annen side må du administrere prosjektet ditt fra tid til annen til tross for den tekniske kunnskapen.

Plugin og temainstallasjon, service og systemoppdateringer, sikkerhet, SEO – brukere må administrere alle de nevnte funksjonene på egenhånd. Med mindre de velger en WordPress-optimalisert delt serverløsning. Med så mange gode tilbud på nettet, kan eiere av nettstedet dra fordel av alt-i-ett-WP-serverplaner som inkluderer automatisk CMS-installasjon, plugin-integrasjon og oppdateringer, avanserte sikkerhetsmidler, innebygd SSL, gratis domene og mange andre fordeler som er viktige når du bygger, tilpasser og går live med ditt WP-baserte prosjekt.

Vi testet ut 10 av de beste delte hostingene for WordPress nettsted:

 1. Bluehost – Det beste delte vertskapet for WordPress.
 2. Hostpapa – USAs # 1 WordPress Hosting Company.
 3. HostGator – det raskeste delte vertskapet for WordPress.
 4. SiteGround – Det best administrerte WordPress Hosting.
 5. Liquid Web – Det billigste vertskapet for et enkelt nettsted.
 6. Google Cloud – den beste plattformen for WordPress av Google.
 7. 1&1 IONOS – Den største europeiske baserte hosting-leverandøren.
 8. Hostinger – Rimelig hosting for WordPress nettsted.
 9. Godaddy – Den største domeneregistratoren + vertselskapet.
 10. iPage – En av de eldste webhotellleverandørene i verden.

Hver hostingløsning kan pakkes med forbedrede funksjoner og verktøy. De kan variere fra selskap til selskap. På den annen side definerer noen grunnleggende spørsmål plattformens pålitelighet og verdighet. De er som følger:

 • Side lastetid – Problemstillingen som definerer nivået på brukeropplevelsen. Jo raskere besøkende kan få tilgang til nettstedets innhold jo bedre.
 • Oppetid – Tilgjengelighet er nøkkelen til suksess. Oppetidstakten definerer om besøkende kan få tilgang til nettstedet døgnet rundt. Forsikre deg om at hastigheten er mellom 99,5% og 99,9%.
 • Kundeservice – Noen mulige feil vil oppstå fra tid til annen. Forsikre deg om at du alltid kan stole på profesjonell hjelp for å løse eventuelle problemer raskt.

La oss nå se nærmere på hva de beste WordPress-leverandører som kan dele, kan tilby.

Bluehost – Det beste delte vertskapet for WordPress

Bluehost - Det beste delte vertskapet for WordPress

Bluehost – er det beste valget for millioner av WP-nettstedseiere i mange år. Anbefalt av WordPress-utviklere, kan det være den perfekte passformen for alle typer prosjekt. Bluehost tilbyr en full WordPress-integrasjon med sitt eget App Market å velge mellom et uendelig utvalg av widgets og tilleggsprogrammer. Dessuten har plattformen sterke oppetidshastigheter (99,99%), rask sidehastighet (424ms) og mer. Kjernefunksjonene inkluderer:

 • Brukervennlig kontrollpanel – Bluehost gjør det enkelt å håndtere WordPress byggeprosess takket være den intuitive cPanel. Her har du alle nødvendige elementer på ett sted for å administrere flere prosjekter samtidig. WordPress geeks vil sette pris på muligheten til å forvandle det til et WP-dashbord og dra nytte av et grensesnitt de er vant til.
 • Uendelige widgets og plugins – Bluehost leverer tusenvis av widgets og apper for WordPress-nettsteder, selv om det er en WP-spesialisert hostingplattform. De er tilgjengelige på Bluehost Marketplace så vel som WP-temaer både gratis og betalt.
 • e-handel og SEO – Plattformen tilbyr lokaliserte SEO-strategier og profesjonell assistanse, mens e-handelsfunksjon gjør det enkelt å lansere en digital butikk med så mange produkter du trenger i tillegg til SSL-sertifikat, integrasjon av handlekurv osv..
 • Forbedret kundesupport – Bortsett fra tradisjonelle måter å holde kontakten med støtteapparatet, har Bluehost et basseng med eksperter som kan gi en hånd når du trenger å integrere analyseverktøy, installere en ny plugin eller øke SEO-rekkene.

Bluehost WordPress-hostingkostnad: Plattformen tilbyr tre store planer for delt hosting. De inkluderer grunnleggende plan ($ 2.95 / måned), Plussplan ($ 5.45 / måned) og valgplan ($ 5.45 / måned). Basic Plan leveres med ubegrenset båndbredde, WP-oppdateringer, 50 GB lagring, gratis SSL-sertifikat og gratis domenenavn. Ser ut som en god verdi for pengene, men en oppgradering til avanserte planer vil neppe være en tøff utfordring for lommeboken.

Prøv Bluehost nå

Hostpapa – USAs # 1 WordPress Hosting Company

Hostpapa - USAs # 1 WordPress Hosting Company

HostPapa – er en av de mest anerkjente USA-baserte hosting-leverandørene. Det tilbyr separate WordPress-optimaliserte delte servere for å bygge, kjøre og vedlikeholde WP-nettsteder med en gang. Kunder kan dra nytte av en rekke gratis funksjoner som inkluderer 1-års domene, SSL og mer. I tillegg forsikrer Hostpapa gode ytelser og ressurssterke.

De viktigste funksjonene inkluderer:

 • Stor kraft – bortsett fra 99,9% av oppetidsfrekvensen, garanterer systemet rask lastehastighet på nettstedet takket være den forbedrede hurtigbufferen. Dessuten kan du få mest mulig ut av det gratis CDN-nettverket som forbedret prosjektets hastighet og generelle ytelse.
 • Automatisert vedlikehold – en avgjørende funksjon for nybegynnere, som synes det er skremmende å håndtere installasjonsprosessen manuelt. Systemet tilbyr sømløs integrasjon. Det betyr ingen manuell konfigurering eller konfigurering. Dessuten vil Hostpapa håndtere plugin- og systemoppdateringer slik at du bruker den nyeste programvareversjonen.
 • Avansert sikkerhet – mens WordPress er et åpen kildekode-system, trenger du noe mer enn bare et anti-spam-sikkerhetssett. Hostpapa har JetPack sikkerhetsfunksjoner i hver av sine WP-planer. Først av alt, det sikrer raskere belastninger, noe som er bra for Google-rangering. For det andre gir det automatisk beskyttelse mot skadelig programvare. Det siste, men ikke minst, får du avanserte forsvarsverktøy i møte med innlogging og passordsikkerhet, beskyttelse mot brute force og DD0S angrep, osv..
 • WP-orientert støtte – Hostpapa kan skryte av sin eksklusive kundestøtte som er spesialisert innen WordPress CMS. Bortsett fra tradisjonelle måter å komme i kontakt med, har vertsleverandøren et 1-mot-1 WordPress-treningsprogram for nybegynnere som ønsker å hente noen WordPress-ferdigheter. I tillegg er det tilgang til et stort basseng med WP-eksperter fra Papa Squad som er klare til å gi en hånd.

Hostpapa WordPress hostingkostnad: brukere kan velge mellom tre forskjellige planer designet for WordPress behov. De inkluderer WP Starter, WP Business og WP Pro. Hver plan har et gratis domene og ubegrenset båndbredde. De koster henholdsvis $ 3,95 og $ 12,95.

Se også: HostPapa anmeldelse.

Prøv HostPapa nå

HostGator – det raskeste delte vertskapet for WordPress

HostGator - global leverandør av hosting og relaterte tjenester

HostGator – er vertsleverandøren som lover økt ytelse på WordPress nettsted i tillegg til 2,5X raskere lastehastighet. Brukere vil sette pris på et intuitivt kontrollpanel som gjør det enkelt å administrere alle prosjekter fra et enkelt kontrollpanel. Systemet konfigurerer automatisk hurtigbufring og CDN slik at eiere av nettstedet kan dra nytte av forbedret ytelse.

Dette er hva du får med HostGator WP-optimaliserte servere:

 • Alt-i-ett-løsning – plattformen leverer alle WordPress-eiendeler du måtte trenge for å bygge en klar-til-gå-side fra bunnen av. Med hver plan får du tilgang til WP-temaer og maler. Brukere kan integrere sine partytjenester eller få plugins installert og oppdatert automatisk uten ytterligere manipulasjoner. Nybegynnere vil finne det enkelt å administrere prosjekter takket være et tydelig og intuitivt kontrollpanel.
 • 2.5X bedre ytelse – HostGator bruker skybaserte teknologier for å levere sin superladede arkitektur til sluttbrukeren. I tillegg har den CDN, cachelag og servere med lav tetthet for å sikre 2,5X raskere lastehastighet. Dessuten er WordPress-optimaliserte servere konfigurert slik at WP-nettstedet ditt skal lastes raskere.
 • Ekstra funksjoner – Hvis du trenger å flytte nettstedet ditt fra eksisterende hosting til HostGator uten tap av trafikk, vil lokale eksperter gjøre det gratis. Nettstedsoverføring og domenetil overføring er tilgjengelig uten kostnad. Brukere kan også stole på erfarne støttespesialister som vil konsultere dem om tekniske problemer når de skifter mellom hostingleverandører.

HostGator WordPress-hostingkostnad: Det er tre tilgjengelige planer for WP-baserte nettsteder. Den første er startplanen. Det koster $ 5,95 per måned for et enkelt nettsted med opptil 100 000 månedlige besøkende. Standardplanen vil koste deg $ 7,95 per måned for to nettsteder mens forretningsplanen er designet for å vokse prosjekter med opptil 500 000 månedlige besøkende. Det koster $ 9,95. Alle tre planene inkluderer gratis SSL og gratis domene.

Prøv HostGator nå

SiteGround – Det enkleste WordPress-delte hosting

SiteGround - Det enkleste WordPress-delte hosting

Siteground – er en annen gjenkjennelig plattform som har levert sine forbedrede hosting-tjenester siden 2004. I dag har den over 1 000 000 domener opprettet ved hjelp av WordPress og andre populære CMS. Plattformen har stor oppetid (99,99%) i tillegg til en raskere enn gjennomsnittlig sidehastighet (714ms). Stor fleksibilitet og en rekke serverløsninger kan se ut som et godt valg i tillegg til følgende funksjoner:

 • WP Managed Hosting – Fra nå av trenger du ikke å bekymre deg for alle installerte plugins for ditt WordPress-nettsted. Systemet vil ta seg av dem og sørge for raske oppdateringer, jevn kjøring, digital sikkerhet osv. SiteGround bruker hovedsakelig sine egne hjemmelagde kasseringsverktøy for å sikre rask lasting av sider.
 • Enkel e-handel – Må du lage et flott nettsted for e-handel? Glem å installere dusinvis av forskjellige plugins og apper. Systemet tilbyr 18 grunnleggende applikasjoner i en. Bare velg applikasjonene du trenger for å drive din digitale butikk og begynne å bygge nettstedet.
 • Forbedret sikkerhet – I motsetning til andre hostingleverandører som tilbyr noen grunnleggende sikkerhetsverktøy, har Sitegorund en avansert sporingsteknologi som gjør det mulig å overvåke nettstedet ditt hvert sekund for å holde det borte fra noen trussel. I tillegg vil brukerne sette pris på flere instrumenter som IP-blokklister, hotlink-beskyttelse og mer.

SiteGround WordPress-hostingkostnad: Selv om SiteGround ikke har en gratis prøveperiode, kan du kreve pengene tilbake innen de første 30 dagene. Når det gjelder de tilgjengelige planene, inkluderer de tre store pakker. StartUp Plan koster $ 3,95 per måned og leverer 10 GB lagringsplass i tillegg til viktige funksjoner. GrowBig Plan koster $ 6,45 per måned og inkluderer avanserte funksjoner. Med GoGeek Plan som koster $ 11,95 per måned, får du alle funksjonene fra de to foregående planene i tillegg til premiumverktøy.

Se også: SiteGround-gjennomgang.

Prøv SiteGround nå

Liquid Web – Det billigste vertskapet for et enkelt nettsted

Liquid Web - Det billigste vertskapet for et enkelt nettsted

Liquid Web – er en fullt administrert hostingleverandør som lar brukere holde kontroll over serverne og nettstedets eiendeler. Den har nylig integrert Nexcess – en skybasert plattform som sikrer økt ytelse for alle WP- og WooCommerce-optimaliserte serverløsninger. Det betyr at brukerne vil ha fordel av feilfrie sikkerhetsmidler, eksepsjonell hastighet og skala.

De viktigste funksjonene i WordPress-hosting er som følger:

 • Økt ytelse på nettstedet – bortsett fra Nexcess høyytelsesplattform som vi allerede har nevnt tidligere, bruker Liquid Web også den nyeste PHP 7-versjonen i tillegg til Nginx-integrasjon. Ekstra funksjoner inkluderer automatisk bildekomprimering og andre konfigurasjoner som tar sikte på å øke lastehastigheten og den generelle ytelsen på nettstedet.
 • Fullt administrert WordPress Hosting – systemet kopierer nettstedet automatisk så vel som plugin-oppdateringer. Du trenger ikke å håndtere sikkerhetskopier. Dessuten gir systemet en utviklers tilgang og verktøy levert gjennom WP-CLI, Git og SSH.
 • Staging Site Feature – et prisvinnende alternativ for de som vil teste prosjektene sine før de går live. Systemet gir brukere et iscenesettingssted som gjør det mulig å sjekke alle funksjonene og hvordan det fungerer under virkelige forhold.
 • Gratis nettstedmigrering – en viktig funksjon for de som ønsker å forlate sine nåværende plattformer for en fullstendig administrert WordPress-løsning levert av Liquid Web. Lokale eksperter vil gjøre migreringen uten underganger eller trafikktap. Hvis du fortsatt er i tvil om migrasjonen av nettstedet, vil det lokale teamet av WordPress-eksperter konsultere deg om ethvert spørsmål.

Liquid Web WordPress hostingkostnad: systembåtene er sannsynligvis det bredeste utvalget av WP-optimaliserte planer. De er designet for å møte både individuelle og bedriftsbehov. De tre første pakkene består av Spark, Maker og Builder-planer. De lar deg administrere opptil 25 nettsteder fra skjema 1 i et enkelt abonnement. Månedsprisene er henholdsvis $ 19, $ 79 og $ 149. Bedrifter som leter etter ekstra ressurser og økt kapasitet kan velge mellom planer om produsent, utøvelse og foretak. De koster $ 299, $ 549 og $ 999 per måned med opptil 250 nettsteder, 10 TB båndbredde og 800 GB lagringsplass.

Prøv Liquid Web nå

Google Cloud – den beste plattformen for WordPress av Google

Google Cloud - den beste plattformen for WordPress av Google

Google Cloud – er hostingplattformen som generelt er designet for bedrifter. Tjenesten kan skilte med en liste over godt gjenkjennelige kunder, inkludert selskaper som Coca-Cola, PayPal, eBay og andre. Samtidig kan WordPress-brukere også dra nytte av WP-optimaliserte serverløsninger og prøve en unik prismodell som du kan bruke som du bruker.

La oss se nærmere på hva Google Cloud Platform kan tilby med tanke på vertsalternativer:

 • Globalt nettverk – systemet har datasentre lokalisert i mer enn 20 land over hele verden. De inkluderer ikke bare USA og Canada, men også Europa, Asia-Stillehavsregionen, Sør-Amerika, etc. Dette faktum sikrer bredere brukers utkjøring og raskere levering av innhold til tross for din beliggenhet.
 • Flott for bedriftsbrukere – unødvendig å si, Google Cloud bruker avanserte skyteknologier som garanterer økt ytelse. Det leverer nettsky-tjenester til selskaper og voksende virksomheter. På den annen side fungerer det kanskje ikke for brukere som lanserer små nettsteder som en hobby.
 • Åpen kildekode – plattformen gir et enormt bidrag til noen av de populære open source-prosjektene som inkluderer Android, Kubernetes og noen andre. Det betyr at du kan flytte nettstedet eller applikasjonen din til en annen sky uten å sitte fast.
 • Eksklusiv prispolicy – med Google Cloud vil du ikke finne typiske planer med faste priser og en liste over funksjoner. Systemet introduserer betal-per-bruk-modellen. Med andre ord kan du administrere hostingkostnadene avhengig av kilder og kapasitet som kreves av prosjektet.

Google Cloud WordPress-hostingkostnad: Som vi nevnte tidligere, skiller prispolitikken seg fra den vi er vant til. Brukere kan velge fra en selvstyrt WordPress-hosting på Google Compute Engine eller importere nettstedkoden direkte til motoren. Det er en 12-måneders gratis prøveperiode som allerede inkluderer $ 300 Google-kreditter. Da må du betale for den faktiske hostingbruken på trinn per sekund.

Prøv Google Cloud Now

1&1 IONOS – Den største europeiske baserte hosting-leverandøren

1 & 1 IONOS - Den største europeiske baserte hosting-leverandøren

1&1 IONOS – er en grønn hostingplattform som bruker energiressurser til å drive WordPress-nettsteder på den mest ansvarlige måten. Bortsett fra energieffektive teknologier, vil brukerne dra fordel av fleksible WP-optimaliserte planer som er bra for forskjellige nettsteder. Enten må du starte en liten blogg eller vil selge produkter på nettet med WooCommerce-integrasjon, 1&1 IONOS har noen gode funksjoner å tilby.

De viktigste fordelene inkluderer:

 • Green Hosting – 1&1 IONOS er blant noen få plattformer som tar vare på miljøet. Den bruker effektive ressurser inkludert solenergi og vindkraft til å drive tusenvis av nettsteder. Slike teknologier er tilgjengelige for hvert datasenter lokalisert i forskjellige deler av verden.
 • WordPress-optimaliserte servere – systemet kjører på PHP 7 med integrert NGINX konfigurert for å imøtekomme spesifikke WordPress behov når det gjelder lastehastighet og ytelse på nettstedet. 1&1 IONOS-garanti fra 2 GB RAM 360 Gbit / s-tilkobling sikrer med fiberoptisk.
 • Avansert datalagring – lagre nettstedets data lagret ved hjelp av SSD-teknologi. Det er 50% raskere sammenlignet med HDD, noe som betyr raskere sidehastighet og høyere rangering av søkemotorer.
 • Personal Account Manager – bortsett fra den omfattende kunnskapsbasen, 1&1 IONOS-kunder kan dra nytte av sine personlige supportledere som er dedikerte WordPress-eksperter. Tjenesten er tilgjengelig sammen med andre gratisfunksjoner som inkluderer SSL, domenenavn, e-postkontoer osv.

1&1 IONOS WordPress-hostingkostnad: systemet lar alle brukere dra nytte av en $ 1-avtale. Du kan abonnere på hvilken som helst av de tre WP-planene for bare $ 1 for en periode på 12 måneder. Når denne perioden er utløpt vil prisene være som følger: De essensielle planene for mindre prosjekter og blogger koster $ 9 per måned, forretningsplanen er for større nettsteder med mer båndbredde, lagring og plugins. Pro-planen er den siste pakken som koster $ 15 per måned for å administrere opptil 5 voksende prosjekter.

Se også: 1&1 anmeldelse av IONOS.

Prøv 1&1 IONOS Nå

Hostinger – det billigste vertskapet for WordPress nettsteder

Hostinger - det billigste vertskapet for WordPress nettsteder

Hostinger – er en kostnadseffektiv hostingløsning for brukere som søker en pakke med grunnleggende funksjoner til en lav pris. Selv om den ikke kan skryte av den samme WP-funksjonaliteten som plattformene ovenfor, har den alt du trenger fra starten og vil absolutt oppfylle budsjettforventningene dine. Det er ennå det billigste tilbudet på markedet med noen gode WP-baserte fordeler:

 • Automatisert WP-installasjonsprogram – Du kan bytte til WP-dashbordet når du har angitt Hostinger-kontoen. Systemet tilbyr flere alternativer fra starten av med et automatisk WP-installasjonsprogram. Brukere kan også håndtere installasjonsprosessen manuelt. Bare legg til nettstedets URL og navn, mens WP-installasjonsprogrammet vil laste ned den nyeste WP-versjonen og tilpasse den til servermiljøet ditt.
 • Hosting Plans Designet for WordPress – Kunder kan velge mellom flere grunnleggende planer til en overkommelig pris. Dessuten har plattformen noen spesialdesignede WordPress-planer med noen spesifikke vertsalternativer. Prisen er den samme, men WP-planene er optimalisert for verdens mest populære CMS.
 • Bra ytelse – Hostinger har vist seg å være en pålitelig serverløsning med høy oppetidshastighet og sidehastighet. Når det gjelder oppetiden, er gjennomsnittssatsen 99,98%. som er veldig nær bransjelederne. Når det gjelder sidehastighet, var de siste resultatene 315 ms.

Hostinger WordPress-hostingkostnad: Hvis du har et begrenset budsjett, kan den grunnleggende planen med en enkelt delt server være et godt alternativ som bare koster $ 0,82. For denne prisen vil du få 100 GB båndbredde for et enkelt nettsted. Leter du etter utvidede webserverfunksjoner? Premium Plan vil koste deg fra $ 2,15 per måned med ubegrenset båndbredde og nettsteder. Ukentlige sikkerhetskopier er inkludert i planen. Business kommer som en alt-i-ett-serverløsning med ubegrensede funksjoner for bare $ 3,45 per måned.

Se også: Hostinger anmeldelse.

Prøv Hostinger nå

Godaddy – Den største domeneregistratoren + vertselskapet

GoDaddy - Det største domeneregistrering + vertsfirma

Godaddy – er bransjens største domeneregistreringstjeneste. Det er også en leverandør som leverer WordPress-optimaliserte serverløsninger med høy ytelse. Brukere kan velge mellom flere allerede konfigurerte planer for forskjellige behov fra innholdsbaserte e-handelsområder. Godaddy garanterer 99,9% oppetid og forbedret ytelse.

La oss se på hva den har under panseret:

 • Oppetidsgaranti – systemet garanterer 99,9% oppetid. Hvis den ikke leverer den aktuelle prisen, kan brukere kreve full refusjon.
 • Raskere nettstedets hastighet – Godaddy-servere bruker et CDN-løft som sikrer 50% raskere lastehastighet. I tillegg bruker den den nyeste PHP 7-versjonen.
 • Bra for nybegynnere – ikke-teknikere vil sette pris på et utvalg av forhåndsbygde side- og nettstedoppsett for å komme live så raskt som mulig. Systemet har den tilpassede dra-og-slipp-sideditoren som er enkel å bruke.
 • Gratis ekstrautstyr – Godaddy-brukere får gratis tilgang til tusenvis av WordPress-plugins og temaer. Tilleggstjenester inkluderer gratis SSL, migrering av nettsteder, overføring av domener osv.
 • Daglige sikkerhetskopier – Systemet lager kopier av nettstedet ditt hver natt. Det holder de kopierte versjonene trygge i minst en måned for å gjenopprette nettstedet når det er nødvendig med et klikk.

Godaddy WordPress-hostingkostnad: plattformen har fire forskjellige WordPress-hostingplaner. De inkluderer grunnleggende plan ($ 6.99 / måned) med 30 GB lagringsplass for et enkelt nettsted, Deluxe-planen ($ 9,99 per måned) er bra for større nettsteder med 100 000 månedlige besøkende, den ultimate planen (12,99 dollar per måned) tilbyr ubegrenset lagring og gratis SSL, og eCommerce-planen ($ 15.99 per måned) inkluderer produktstyringssystem, bestillinger og avtaler, WooCommerce-utvidelser osv.

Prøv Godaddy nå

iPage – En av de eldste webhotellleverandørene i verden

iPage - En av de eldste webhotellleverandørene i verden

iPage – er en rimelig og godt gjenkjennelig hostingleverandør med mange års bransjekompetanse. Det kommer som en enkel å administrere WordPress-serverløsning med alle nødvendige funksjoner som er inkludert i to av WP-optimaliserte planer. Brukere vil få en sjanse til å lage søkemotorvennlige prosjekter og dra nytte av ubegrenset lagring og båndbredde til en fornuftig pris.

Kjernefunksjonen inkluderer:

 • Innebygde WP-funksjoner – du trenger ikke administrere installasjon, konfigurering eller oppdateringer manuelt. iPage tilbyr innebygd funksjonalitet for å la systemet administrere alle nettstedets eiendeler for deg, fra WordPress-installasjon til plugin-oppdateringer.
 • Sikkerhet og hastighet – plattformen har etablert et samarbeid med SiteLock for å levere forbedrede sikkerhetsfunksjoner og nettstedbeskyttelse. iPage-serverkonfigurasjoner lar deg dra nytte av 2,5X raskere lastehastighet.
 • Omfattende støtte – Hvis du trenger hjelp eller hjelp, er iPage WordPress-eksperter klare til å gi deg en hånd. De vil håndtere migreringen av nettstedet om nødvendig eller konsultere om andre tekniske problemer.

iPage WordPress-hostingkostnad: Med bare to tilgjengelige planer kan iPage-brukere fremdeles få tilgang til en hel haug med funksjoner som er nødvendige for å vedlikeholde WordPress-nettsteder. WP Starter-planen starter på $ 3,75 per måned, mens WP Essential er $ 6,95 per måned. Hver pakke inneholder et 1-års domene, ubegrenset båndbredde og lagring, forhåndsinstallert WP-tema og plugins.

Se også: iPage anmeldelse.

Prøv iPage nå

Bunnlinjen

Å avgjøre om den beste WordPress-hostingløsningen avhenger av fremtidige prosjektfunksjoner, formål og mål. Tanken er å velge en plattform med nok instrumenter og kapasitet til være vert for nettstedet ditt og sikre den feilfrie ytelsen. Ovennevnte plattformer kan være en god løsning for ulike typer prosjekter.

 • Bluehost er en ultimativ hostingleverandør med WordPress-anbefalte serverløsninger. Dens tilpassede planer lar brukerne ikke bare bygge og være vertskap, men også promotere online-prosjekter av enhver type.
 • HostPapa er amerikanernes mest gjenkjennelige hostingleverandør som leverer innebygde verktøy for å administrere, tilpasse, konfigurere og vedlikeholde WordPress-baserte nettsteder til minimumskostnader.
 • HostGator er en av de kraftigste hostingplattformene med godt konfigurerte WP-optimaliserte serverplaner. Det kommer som en alt-i-ett-løsning for å bygge og distribuere prosjektene dine uten problemer.

Andre plattformer kan også være et godt alternativ avhengig av dine behov. Det spiller ingen rolle hvilken hostingleverandør du velger. Forsikre deg om at den har alt du trenger med nok båndbredde, lagringsplass og ekstra verktøy for å ha en alt-i-ett-pakke for fremtidens prosjekt.

Prøv Bluehost Shared Now

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map