Beste dra-og-slipp-websitebyggerprogramvare

Beste dra-og-slipp-websitebyggerprogramvare


Verden forvandles raskt til et stort digitalt marked med hundretusener av nye nettsteder som blir distribuert daglig. Fra blogger og selskapets nettsteder til profesjonelle porteføljer og digitale butikker – Global Web ser ut til å være den beste måten å representere merkevarens offentlige ansikt.

Med andre ord, alle trenger et nettsted. Imidlertid har ikke alle det nok ferdigheter til å lage et nettsted fra bunnen av.

En bruker har for tiden flere alternativer:

Den første er å faktisk bygge nettstedet ved hjelp av kodespråk og moderne webinstrumenter. Denne banen krever en dyp teknisk forståelse og programmeringsopplevelse. Videre kommer prosessen med flere forsøk og feil, feilsøking, A / B-testing og andre vilkår de fleste av oss ikke forstår.

Den andre veien er å ansette noen for å ha et nettsted utviklet for deg. Vi snakker om tilpassede og outsource utviklingsteam, frilansere, etc. Vel, det kan fungere i tilfelle ubegrenset budsjett og iver etter å betale for hver modifisering eller oppdatering. Det vil neppe fungere for enkeltpersoner som ønsker å lansere en enkel blokk eller liten nettbutikk med et begrenset budsjett.

Det siste alternativet er å velge dra-og-slipp-programvare for bygging av nettsteder. Teknologien ble utviklet for å hjelpe nybegynnere på nivå med å bygge forskjellige typer i timer eller bokstavelig talt minutter, avhengig av den implementerte teknologien. De er enkle å bruke. De er tilgjengelig til en overkommelig pris. De leverer et rikt funksjonssett for å la nybegynnere tilpasse sidene sine i samsvar med ønsket stil eller preferanser. I dag er dra-og-slipp-funksjonalitet sannsynligvis den beste og enkleste måten å lage digitalt innhold uten spesielle ferdigheter.

Vi testet ut 10 av de beste dra-og-slipp-nettstedbyggere:

 1. Wix – Den beste dra-og-slipp-nettstedbyggeren
 2. WordPress – Beste dra-og-slipp-CMS (System for innholdshåndtering)
 3. uKit – Small Business Drag’n’Drop Website Builder
 4. Shopify – Enkleste nettstedsbygger for e-handel
 5. Bokmerke – Nettstedsbygger for å lage et nettsted med AI
 6. SITE123 – Free Drag & Slipp nettstedbygger
 7. Weebly – Enkel nettstedsbygger for å lage et nettsted
 8. Mobirise – Frakoblet programvare for dra-og-slipp-nettsteder
 9. Elementor – Flytt-og-slipp-nettstedsbygger-plugin for WordPress
 10. Nettflyt – Profesjonell Drag’n’Drop Nettstedsbygger

Wix – Den beste dra-og-slipp-nettstedbyggeren

Wix - Den beste dra-og-slipp-nettstedbyggeren

Wix – er en av de mest populære nettstedbyggere, som refererer til kategorien 100% dra-og-slipp-systemer. Det betyr ingen begrensninger når det gjelder plassering av forskjellige elementer eller seksjoner, samt endring og tilpasning av dem. Plattformen ga seg et navn ved å implementere de nyeste AI-teknologiene som lar nybegynnere lage nye nettsteder på få minutter. Dette er hva den tilbyr:

 • Wix ADI – dette er AI-funksjon vi snakket om. Den vil faktisk bygge et nettsted for deg basert på svarene du gir. En bruker må angi nisje, nettstedstype, funksjoner han eller hun vil se på sidene … Voila! Du får et nettsted med innebygde seksjoner, plugins, widgets og til og med relevant innhold generert fra Facebook-siden din.
 • Wix Editor – verktøyet hvis det er for brukere som fremdeles vil involvere seg i byggeprosessen og ønsker å uttrykke sin kreativitet uten spesielle kodings- eller nettdesignferdigheter. Systemet har ikke et AI-basert instrument. På den annen side står du fritt til å velge hvilken som helst layoutdesign eller lage dine egne sider fra blanke. Plasser dem når du trenger, enten det er en kalender eller kontaktskjema. Lag engasjerende struktur og ta mest mulig ut av brukernes engasjement.
 • Wix App Market – samlingen av tilpassede widgets og tilleggsprogrammer gjør det enkelt å legge til nye skjemaer, integrere analyser, legge til eCommerce-funksjoner i tilfelle du lanserer en digital butikk, osv. Bare dra og slipp widgeten du trenger og ha den på siden din.

Wix prispolitikk er moderat og rimelig for alle. Bortsett fra de mange betalte abonnementene, har nettstedbyggeren en helt gratis plan, som lar deg utforske funksjonssettet til plattformen før du velger et av de betalte alternativene. Husk imidlertid at gratis Wix-plan har en rekke begrensninger. Dermed vil du ikke kunne koble til ditt eget domene, bli kvitt systemannonsebannerne, øke mengden lagringsplass for disk osv. For å få disse og andre fordeler, anbefales det på det sterkeste å oppgradere til en av de betalte planene. Heldigvis gir Wix et ganske omfattende utvalg av abonnementer tilgjengelig i Standard- og Business / eCommerce-pakkene. Kostnaden for standardplaner starter med $ 13 / mo, mens prisen for det billigste forretningsabonnementet for øyeblikket utgjør $ 23 / mo.

Prøv Wix gratis

WordPress – Beste dra-og-slipp-CMS (System for innholdshåndtering)

WordPress - Beste dra-og-slipp-CMS (Content Management System)

WordPress – er den mest populære CMS-plattformen som driver millioner av nettsteder over hele kloden. Plattformen har hovedsakelig utmerket seg som et profesjonelt open source content management system. Imidlertid leverer den også noen av de mest bemerkelsesverdige og funksjonelle dra-og-slipp-funksjonene som spesielt kan forenkle prosessen med utvikling av nettsteder. Nettopp av denne grunn har vi inkludert WordPress i vår liste over den beste dra-og-slipp-programvaren for byggebygger. Nedenfor er nevnt de mest imponerende funksjonene i CMS:

 • Oppdatert nettstedredigerer – Systemet har særlig oppdatert sin tradisjonelle editor, etter å ha lagt til noen av de nyttige dra-og-slipp-mulighetene. Dette betyr at alle kan legge til allsidige blokker og elementer, mens de oppretter nye sider, seksjoner og kategorier. Disse innholdsblokkene / elementene kan variere fra bilder og videoer og opp til “lese mer” -koder, kortkoder, gallerier, widgetområder osv. Brukere kan ikke tilpasse eller endre elementene selv. De trenger kanskje bare tilpassede former på forskjellige steder på siden. Inline redigeringsprosess gjorde WordPress enklere for nybegynnere.
 • Kraftige integrasjoner – WordPress skiller seg ut fra mengden på grunn av de kraftige integrasjonsalternativene. Systemet åpner for valg av mal og plugin og integrasjon, mens utvalget av tilleggsprogrammer og widgets du kan velge mellom er ganske omfattende og rikt nok til å oppfylle ethvert krav til webdesign. Noen av de mest populære WP-pluginene som kan kategoriseres som dra-og-slipp, inkluderer Unyson, PageLayer, Visual Composer, Post and Page Builder av BoldGrid, Nimble, Colibri, CaptainForm Builder, Themify, Cyclone Slider, Drag and Drop Multiple File Last opp og mange flere.
 • Hosting og domene – Som Content Management-system tilbyr ikke WordPress alt-i-ett-integrerte hosting / domenevalgsløsninger. Plattformen innebærer separat valg og integrering av hosting, som tilsvarende utløser ekstra budsjettinvesteringer. Heldigvis gir noen moderne vertselskaper rimelige planer og løsninger med full funksjonalitet som fullstendig oppfyller kravene til webhotellvert. Bluehost er et av selskapene å forholde seg til når det gjelder vertsvalg. Dette er den beste WP-anbefalte alt-i-ett-løsningen som er optimalisert spesielt for WordPress-nettsteder.

WordPress er et gratis innholdsstyringssystem. Dette betyr at du kan laste ned og installere den uten kostnad i det hele tatt ved å bruke settet med fordeler som leveres som standard. For å få mest mulig ut av systemets funksjonalitet, gjør deg imidlertid klar til å investere i plugins eller maler. Ekstra budsjett vil være nødvendig for å få hosting og domenenavn. Hvis du imidlertid foretrekker Bluehost, vil ikke kostnadene ramme deg i lommen. Den billigste Bluehost-planen utgjør $ 2,95 per måned, noe som absolutt er verdt å være oppmerksom på nybegynnere og proffs for webdesign.

Prøv WordPress gratis

uKit – Small Business Drag’n’Drop Website Builder

uKit - Small Business Drag’n’Drop Website Builder

uKit – er hovedsakelig en blokkbasert dra-og-slipp-nettstedsbygger for små bedrifter. Det betyr at en bruker kan legge til nye elementer og blokker, men de bør plasseres i en forhåndsbestemt rekkefølge. Den gode nyheten er at slike nettstedplattformer fremdeles har nok tilpassingsverktøy til å endre objekter og skape webutseende. Når det gjelder redigeringsfunksjonene, er de følgende:

 • Brukervennlig dashbord – uKit er sannsynligvis en av de enkleste plattformene å bruke. Dra-og-slipp-teknologien lar deg lage tydelig strukturerte sider med alt på sine steder. Dessuten står brukere fritt til å redigere tekster, sveve mediefiler og bilder, og endre hvilken som helst av de tilgjengelige mobile responsive maler.
 • fleksibilitet – selv om uKit ikke har sitt eget appmarked, forbeholder det seg nok rom for tredjepartsintegrasjon. Du står fritt til å koble enhver tjeneste til nettstedene dine fra musikkstrømningsapper til analyser, geolokeringstjenester osv.
 • Samarbeidsfunksjonalitet – en flott funksjon for deg som foretrekker å jobbe i team. Brukere kan aktivere utvikleradgangen til å samarbeide med frilansende webdesignere, tekstforfattere osv.

Samtidig er uKit et av de billigste verktøyene ment for utvikling av funksjonsbelagte småbedriftsprosjekter. Systemet tilbyr ingen ubegrensede gratisabonnementer, men det er en mulighet til å teste det integrerte funksjonssettet uten kostnad. Prøveperioden strekker seg over 14 dager, og gir tilgang til alle funksjonene, verktøyene og alternativene uKit har på lager. Så snart du bestemmer deg for å fortsette å bruke systemet, vil du bli tilbudt å velge mellom fire betalte planer. Det billigste av dem utgjør $ 4 / mo, mens det dyreste alternativet vil koste deg $ 12 / mo. For å få rabatten, kan du få planen for 3, 6, 12 eller 24 måneder og foreta en engangsbetaling. Jo lenger varigheten av planen din er, desto høyere blir rabatten (generelt varierer det fra 5 til 30% tilsvarende).

Prøv uKit gratis

Shopify – Enkleste nettstedsbygger for e-handel

Shopify - Enkleste nettstedsbygger for e-handel

Shopify – er den enkleste eCommerce-programvaren for byggherre av nettsteder, som har vunnet verdensomspennende popularitet på grunn av det omfattende settet med nettbutikkopprettelse og markedsføringsfunksjoner og verktøy. Plattformen er for øyeblikket en av nisjeledere som gjør det mulig å starte og administrere alle slags nettbutikker, uavhengig av størrelser, spesialisering, funksjonalitet osv. Shopify skiller seg ut fra mengden på grunn av det avanserte funksjonssettet, mest utestående av disse er som følger:

 • Alternativer for styring av nettbutikk – Programvaren gir tilgang til flere nettbutikk- og produktstyringsalternativer som gjør det mulig å opprette og tilpasse ethvert prosjekt med hensyn til e-handelsbehov. Dermed tilbyr plattformen sin avanserte Point-of-Sale-funksjon som gjør det mulig å selge produkter både i fysiske og online butikkfronter. I tillegg kan du benytte deg av den kraftige Augmented Reality-funksjonen, flere leverings- / betalingsverktøy, avanserte sikkerhetstiltak samt mange produktstyringsalternativer (integrasjon av handlekurv, eksport / import av CSV-filer, attraktive produktvisningsalternativer og generering av innebygd kode) etc.).
 • Kraftige integrasjoner – Systemet gir kraftige integrasjonsmuligheter. Dermed er det mulig å synkronisere Shopify-kontoen din med populær regnskapsprogramvare og kjente markedsplasser, inkludert Quickbooks, Amazon, Xero og mer. Som et resultat gir disse funksjonene deg muligheten til å selge digitale og fysiske produkter ikke bare i butikkområdet, men også på de synkroniserte plattformene, slik at du får mest mulig ut av multikanals støttefordeler.
 • High End Marketing-funksjoner – Med Shopify kan du både designe en profesjonell nettbutikk og effektivt markedsføre den på nettet. Blant de mest kjente og praktiske markedsføringsfunksjonene er det fornuftig å nevne muligheten til å se og analysere nettbutikkstatistikk, opprette kvitteringer på nettet, kontrollere saldoen for eCommerce-konto osv. Dessuten lar systemet deg bruke den lange listen av kraftige markedsføringsfunksjoner, nemlig Shopify Ping, Shopify Tap & Chip Reader, App Store, BOGO-rabatter og mange flere.

Shopify tilbyr moderat prispolitikk, som absolutt kommer opp i det angitte funksjonssettet. Du vil ikke finne en gratis konto her, men plattformen gjør det mulig å teste funksjonaliteten i løpet av den 14-dagers prøveversjonen som er tilgjengelig for hver eneste nye bruker. Det rimeligste abonnementet koster $ 9 / mo, noe som er et ganske verdig valg for alle gründere som er villige til å forbedre webdesign og forretningsferdigheter.

Prøv Shopify gratis

Bokmerke – Nettstedsbygger for å lage et nettsted med AI

Bokmerke - Nettstedsbygger for å lage et nettsted med AI

Bokmerke – er en populær moderne nettstedbygger som lager et nettsted med AI. Dette er en av de beste eksemplene på hvordan kraften til kunstig intelligens kan forenkle prosessen med utvikling av nettsteder for førstegangsfødere og hvor nyttig den kan være for profesjonelle nettdesignere. Plattformen er et fint valg for alle, som har til hensikt å starte og deretter selvstendig administrere alle typer prosjekter, med enkle destinasjonssider og opp til komplekse forretningsnettsteder eller porteføljer. Her er listen over funksjoner som Bokmerke for tiden kan skryte av:

 • AIDA-assistent – Et ekte bokmerkehøydepunkt er den avanserte AIDA-assistenten – verktøyet som automatisk oppretter et nettsted for deg. For å være presis, gjør det bokstavelig talt rundt 90% av hele arbeidet. Konseptet er enkelt. En bruker skal gi flere svar som beskriver hans eller hennes fremtidige online presentasjon på den mest detaljerte måten. Det AI-baserte systemet vil behandle alle svarene og gi en ferdig mal med alle seksjoner og widgeter du måtte trenge. Med andre ord er det ikke nødvendig å redigere elementer eller håndtere nettdesign. Det vil ikke ta mer enn 60 sekunder for brukerne å opprette et nytt nettsted fra bunnen av med AIDA. Hele byggeprosessen er fokusert rundt hastighet. Du kan øyeblikkelig legge til “fokus” sideelementer eller seksjoner, og dra nytte av tilgang til en enorm samling av bilder.
 • Tilpassing av nettsteder og redigering av DIY – Hvis du ikke liker versjonen som er laget av AI-teknologien, står du fritt til å gjøre så mange revisjoner du trenger til du er helt fornøyd med resultatet. Samtidig er du fremdeles i stand til å redigere elementer på egenhånd om det er behov for å endre overskriftsmenyen, legge til litt styling osv..
 • Redigeringsverktøy for bilde / video – Nettstedsbyggeren kan også skryte av omfattende alternativer og verktøy for redigering av bilder / video. Det kommer med et lager gratis bilder og videofiler du kan velge mellom for å integrere dem videre i prosjektet for å øke ytelsen og tiltrekke oppmerksomheten fra målgruppen. Dermed tillater Photo Editor redigering, beskjæring og størrelse på de valgte bildene. I tillegg er det mulig å integrere videobakgrunner og bruke visuelle effekter på de valgte filene her.

Bokmerke er også kjent for sin generøse prispolitikk. Nettstedsbyggeren er tilgjengelig helt gratis, men gjør deg klar til å møte flere begrensninger i dette tilfellet. Dermed vil du ikke kunne koble ditt eget domenenavn, legge til en nettbutikk om nødvendig eller fjerne systemets annonsebanner. På samme måte vil det ikke være mulig å lage mer enn 10 nettsider med en gratis plan. Hvis det ikke er det du faktisk trenger, er det fornuftig å oppgradere til et av de betalte abonnementene som nettstedbyggeren tilbyr. Egentlig har Bookmark et ganske begrenset utvalg av betalte planer, hvis kostnad utgjør $ 11.99 og $ 24.99 per måned tilsvarende.

Prøv bokmerke gratis

SITE123 – Free Drag & Slipp nettstedbygger

SITE123 - Gratis dra & slipp nettstedsbygger

SITE123 – er en gratis dra-og-slipp-nettstedsbygger, som sikrer jevn navigasjon, intuitiv nettopprettingsprosess og eksplisitt enkelhet for alle. Plattformen brukes mest til å starte og administrere alle typer prosjekter, alt fra destinasjonssider og opp til småbedriftsprosjekter, porteføljer og blogger. Systemet leveres med den integrerte dra-og-slipp-redigereren, som gjør det mulig å tilpasse prosjektet for å gi det avanserte utseende og funksjonalitet. Listen over de viktigste SITE123 høydepunktene er som følger:

 • App-markedet – Nettstedsbyggeren gjør det mulig å velge og integrere et omfattende utvalg av widgeter, tilleggsprogrammer, applikasjoner og utvidelser. De kan særlig øke ytelsen på nettstedet og forbedre designen. Blant de mest populære appene brukere kan velge og bruke, er det fornuftig å nevne Gallerier, Analytiske verktøy, Live Chat, Sosiale widgets og mer. I tillegg har hver bruker en mulighet til å bruke den integrerte Online Form Builder for å starte forskjellige typer online skjemaer, inkludert registrering, tilbakeringing, online forespørselsskjemaer samt avstemninger, spørreskjemaer osv..
 • Logo Maker – Når det gjelder enkel redigering av nettsteder, viser Logo Maker seg å være et nyttig verktøy. SITE123 gjør det mulig å bruke den til å designe og tilpasse nettstedets logo for å forbedre merkevaren omdømme og popularitet. Hvis du er heldig som allerede har din egen logo, gir systemet en mulighet til å laste opp og redigere den med hensyn til dine nåværende forretningsbehov.
 • Flerspråklig støtte – Med SITE123 er det mulig å lage flere språkversjoner av nettstedet ditt ettersom systemet sikrer flerspråklig støtte. Dette eliminerer nødvendigheten av å starte flere nettsteder på forskjellige språk for å målrette mot allsidige brukerkategorier. I stedet kan du opprette et enkelt flerspråklig nettsted for å imøtekomme virksomhetens / webdesignens krav og behov.

SITE123 er både enkel og rimelig. Egentlig er dette en av de billigste nettstedbyggere som er tilgjengelige i den moderne nisjen for utvikling av nettsteder. Systemet har en helt gratis plan som aldri utløper, som også leverer flere begrensninger (underdomen, begrenset lagringsplass for disk / båndbredde, annonsebannere osv.) Som forhindrer deg i å starte et fullverdig prosjekt. Hvis du forventer å få mest mulig ut av nettstedet ditt, må du sørge for å oppgradere til en av SITE123 betalte planer. Den billigste av dem vil koste deg $ 10,80 per måned.

Prøv Site123 gratis

Weebly – Enkel nettstedsbygger for å lage et nettsted

Weebly - Enkel nettstedsbygger for å lage et nettsted

Weebly – er en populær enkel nettstedbygger som brukes til å lage nettsteder av forskjellige typer. Den bruker også strenge områder for blokker og elementer. På den annen side mangler systemet knapt redigeringsfleksibilitet. Den er ekstremt brukervennlig og har en mobil-app for nettstedsbygger. Den kan også skilte med en kraftig netthandelmotor som lar deg designe og administrere alle typer nettbutikker, uavhengig av størrelse, nisjefokus og spesielle parametere. Listen over de mest fantastiske Weebly-funksjonene er som følger:

 • Mobilredigering – Nettstedsbyggeren er tilgjengelig via en mobilapp for å redigere nettstedet ditt mens du er på farten. Brukere kan få tilgang til dashbordet via nettbrett og smarttelefoner, samt forhåndsvisningssidens mobilversjoner.
 • En rekke blokker – Weebly tilbyr et stort utvalg av forskjellige elementer. Du kan finne dem i venstre sidefelt. Bortsett fra tradisjonelle gallerier og lysbildefremvisninger, tilbyr systemet innebygde koder og andre blokker du kanskje trenger på en side. Vi bør også nevne systemets rutenett som gjør det lettere å unngå overlapp av elementer.
 • Innholdsredigeringsverktøy – Selv om nettstedbyggeren bruker innholdsnett, lar forskjellige elementer brukere aktivere tilpasningsprosessen. Du kan redigere tekstblokker, endre størrelse på rammer og aktivere forskjellige elementinnstillinger ved å klikke på delen du vil endre. Ingen inndatamasker og enkel inline-redigering gjør denne nettstedsbyggeren fantastisk for nybegynnere.

Weebly skiller seg også ut på grunn av sin prispolitikk, som tilfredsstiller behovene til de fleste systembrukere. Systemet har en gratis plan, som kan brukes i en ubegrenset periode, men det har også visse begrensninger som ikke lar deg få mest mulig ut av hele funksjonssettet. Dermed tilbyr gratis Weebly-abonnement begrenset lagringsplass for disk og SSL-sertifikatforbindelse. Samtidig tillater det ikke å koble til ditt eget domenenavn, og det fjerner ikke plattformens annonsebannere. Dessuten har gratis abonnement ikke tilgang til de integrerte e-handelsfunksjonene til nettstedbyggeren. For å benytte disse og andre fantastiske mulighetene er det fornuftig å oppgradere til en av planene Weebly tilbyr. Den billigste av dem koster bare $ 4 / mo, noe som er mer enn en verdig investering.

Prøv Weebly gratis

Mobirise – Frakoblet programvare for dra-og-slipp-nettsteder

Mobirise - Frakoblet programvare for dra-og-slipp-nettsteder

Mobirise – er en moderne frakoblet programvare for dra-og-slipp-nettsteder. Dette betyr at brukere bør laste ned og installere programmet før de bruker det, noe som neppe øker brukervennligheten. Den gode nyheten er at Mobirise-programvare kjører like bra på Mac eller Windows OS og det er bra for ikke-teknikere uten spesielle ferdigheter, selv om dedikerte kodingsproffer også er velkomne til å jobbe med systemet. De viktigste funksjonene er som følger:

 • Enkel dra og slippe – Redaktøren lar deg legge til en hvilken som helst blokk fra listen og redigere innholdet inne, så vel som laste opp bakgrunnsbilder osv.
 • Mobilvennlig design – Mobirise kommer som en mobil responsiv bootstrap-plattform. Programvaren har en forhåndsvisningsfunksjon på mobilen for å se ut som om et nettsted vil kjøre på forskjellige enheter før distribusjonen.
 • AMP-funksjonalitet – En flott funksjon for bloggere som vil levere innholdet raskere enn konkurrentene gjør. Det forbedrer sidehastigheten og gir raskere tilgang til blogginnlegg og artikler via smarttelefoner og nettbrett.

Mobirise er en helt gratis nettbyggingsprogramvare. Nedlastingen og installasjonen er tilgjengelig for alle uten behov for å investere i systemet helt fra starten. Plattformens funksjonalitet, som leveres som standard, er imidlertid noe begrenset. Dermed vil du før eller siden møte nødvendigheten av å bruke kodeditor, integrere utvidelser eller velge et av de tilpassede temaene systemet har på lager. Alle disse funksjonene, verktøyene og integrasjonene leveres mot ekstra kostnad, mens det endelige utviklingsbudsjettet for nettstedet avhenger av mengden elementer / utvidelser som er valgt for prosjektet ditt..

Det du bør vite er at hver forhåndsdesignede Mobirise-mal koster 49 dollar, mens prisen på utvidelsene varierer mellom 49 og 99 dollar. Det avanserte Code Editor-verktøyet som brukes til å endre HTML / CSS-kildekodene til websider koster $ 69. For å spare penger og få tilgang til alle utvidelser, temaer og kodeditorer på en gang, kan du velge Mobirise Kit, hvis kostnad utgjør $ 149. I tillegg må du investere i domenenavn og hosting fordi plattformen ikke gir disse alternativene som standard. I så måte vil Bluehost vise seg å være den mest passende løsningen. Kostnaden for å bruke plattformen sammen med dens mange fordeler utgjør bare $ 2,95 per måned – det er knapt et så rimelig tilbud der ute!

Prøv Mobrise gratis

Elementor – Drag-and-Drop Website Builder Plugin for WordPress

Elementor - Drag-and-Drop Website Builder Plugin for WordPress

Elementor – er en moderne dra-og-slipp-nettstedsbygger-plugin for WordPress, som kan brukes til å lage tiltalende websider som er egnet for videre tilpasning. Plugin fungerer like bra for nybegynnere og profesjonelle, og gjør det mulig å starte fantastiske sider med utmerket design og avansert funksjonalitet. Det som er viktig, det kreves ingen CSS- eller HTML-ferdigheter for å jobbe med Elementor. Ta en titt på de viktigste høydepunktene med en gang:

 • Utmerket WP-kompatibilitet – Som en WordPress-plugin er Elementor fullt kompatibel med alle temaene CMS tilbyr til brukerne. Uansett hvilken design du vil gå etter, vil plugin-en smidig fungere med den. Dette gjelder både gratis og betalte løsninger. Det viktige, Elementor gir full tilgang til hele settet med integrerte designverktøy, og det garanterer også flerspråklig støtte for å la brukere starte nettsteder i mer enn 20 språkversjoner..
 • Forbedret visuell tilpasning – Plugin sikrer forbedret visuell tilpasning av nettstedet, noe som gjør det mulig å fullføre inline-redigering via endringsblokker og seksjoner på hovedskjermen. Alle endringene du gjør vises i live-modus, og det kreves ingen koding for å tilpasse topptekst og bunntekst.
 • Popup Design Tools – Elementor gjør det mulig å bruke avanserte designverktøy som er spesielt laget for popup-formutvikling. Du kan bruke verktøyene til å designe forskjellige typer popup-skjemaer for å utvide kundebasen til nettstedet. For nettopp dette er det mulig å tilpasse ferdige popup-oppsett, inkludert blyfangstskjemaer, salgsbannere, kunngjøringer, Hello barer, abonnement på e-post og mange flere.

Når vi snakker om prispolitikken, er Elementor gratis for nedlasting og bruk, ettersom dette opprinnelig er WordPress-plugin. Imidlertid har gratis planabonnenter tilgang til ganske begrenset sett med funksjoner. For å få mest mulig ut av den integrerte funksjonaliteten, tillater Elementor å velge mellom de betalte abonnementene. Den billigste av dem koster $ 5 / mo, og lar deg bare opprette ett nettsted. Hvis du planlegger å starte flere prosjekter, er det fornuftig å oppgradere til mer avanserte abonnement, som gjør det mulig å bygge fra tre nettsteder og opp til det ubegrensede antallet nettprosjekter..

Prøv Elementor gratis

Nettflyt – Profesjonell Drag’n’Drop Nettstedsbygger

Webflow - Profesjonelt webdesignverktøy

Webflow – er en profesjonell dra-og-slipp-nettstedsbygger, som omfatter noen av funksjonene som er typiske for moderne CMS. Dette er det som gjør det forskjellig fra flertallet av standard nettstedbyggere ment for nybegynnere og webdesign proff. Nettstrøm er ikke så lett å mestre, da den ligner avansert programvare for oppretting av nett som Adobe Dreamweaver. Dermed fungerer det bra for komplekse prosjekter fullført av fagpersoner. Det er på høy tid å hente de viktigste fordelene med plattformen nå:

 • Kraftig designtilpasning – Webflow handler om å gi brukerne sine kraftige designtilpassingsfunksjoner uten kompleks kodingsbevissthet. Nettopp av dette tilbyr det avanserte alternativer for klasser og stiler som gjør det mulig å lage unike ID-elementer og maler. For å gjøre dette, forventes det at du redigerer de viktigste CSS-funksjonene (lag, farger, størrelser, avstand, justering osv.) i det grafiske grensesnittet.
 • Maleditor – Webflow malredaktør skiller seg også ut i strukturen og dashbordet. Den kombinerer hovedfunksjonene i standard visuell redigerer, widgeter, generelle innstillingsområder, mapper og moduler som utgjør “CMS Collections” på plattformen. I tillegg er det mulig å benytte seg av alternativer for bytte av malmodus, omfattende bildebibliotek, flere markeringsmodus for flere elementer og andre verktøy. Det er også en mulighet til å velge modus du vil jobbe i – enten Designer eller Editor.
 • Dynamisk innhold – Nettstedsbyggeren gjør det mulig å lage unikt dynamisk innhold ved å bruke strukturene fra tilsvarende feltkombinasjoner. Slik kan du opprette og administrere fullstendige blogger, fora, gallerier, bloggfeeder, eventplakater, online skjemaer, video / fotopresentasjoner og andre seksjoner om innhold på nettstedet. Det er også ferdige maler her du kan bruke for videre tilpasning. Muligheten for Lightbox Gallery-integrasjon sammen med Lottie og After Effects-applikasjonen bidrar til å skape virkelig personlig og dynamisk nettstedinnhold.

Webflow har et av de mest omfattende prisalternativalternativene som passer alle budsjett- og designtilpassingsbehov. Nettstedsbyggeren kan brukes gratis så lenge du trenger det. I dette tilfellet er du imidlertid klar til å møte et sett med funksjonalitetsbegrensninger. Disse inkluderer systemdomenet, fravær av kodeeksportfunksjon, annonsebanner og mange flere. For å bli kvitt disse unødvendige begrensningene tilbyr Webflow to store grupper av planer. Hver av dem inneholder flere tilleggsabonnementer for å passe til mer distinkte brukergrupper. Kostnaden for den billigste Site Plan Pack utgjør $ 12 / mo, mens kostnaden for den rimeligste Account Plan Pack er $ 16 / mo.

Prøv nettstrøm gratis

Karakteristikker for dra-og-slipp-nettsteder

Når du ser “dra-og-slipp” -uttrykket i funksjonsbeskrivelsen til nettstedbyggeren, hva er det første du kommer opp i tankene dine? Bortsett fra muligheten til å flytte elementer og plassere dem hvor du vil, har SaaS-programvaren flere signaturfunksjoner som definerer dem fra tradisjonelle CMS og andre nettplattformer.

Karakteristisk nr. 1 – Forhåndsvisning av sideDe fleste plattformer kommer med inline-redigering. Det betyr at du ser alle endringene som er gjort på en side i sanntid. Selv om disse endringene automatisk lagres i dashbordet, vises de ikke på det eksisterende nettstedet før du publiserer dem. Med andre ord står du fritt til å gjøre alle nødvendige endringer så mange ganger du vil uten skade for den publiserte nettstedversjonen.
Hvis du bruker WordPress CMS, for eksempel må du oppdatere siden og deretter aktivere forhåndsvisningsmodus for å se endringene live og deretter bytte tilbake til dashbordet, som er tidkrevende. Dra-og-slipp-redigerere er mye enklere fra dette synspunktet.

Karakteristisk nr. 2 – SidedupletterSystemet gjør det enkelt å lage sidemaler eller duplisere dem. For eksempel har du designet en prisbelønt produktside. Du liker det så mye at du vil ha det samme for andre produktkategorier.
Alt du trenger er å duplisere den eksisterende utformingen og bruke den i andre nettstedsseksjoner i stedet for å lage flere produktsider fra grunnen av. Du trenger bare å endre tekster og laste opp nye elementbilder.

Karakteristisk nr. 3 – Tilpassede bibliotekerDet siste, men ikke minst, er at de fleste dra-og-slipp-nettstedsbyggere har egne innholdsbiblioteker, lagerbildesamlinger, widget-markedsplasser, brukervennlige nettstedsoppsett med innebygde apper avhengig av din nisje, osv..

Dra-og-slipp-redigeringstyper

De fleste brukere tror at hver nettstedsbygger bruker samme dra-og-slipp-teknologi. Det er ikke helt riktig, ettersom programvarens funksjonalitet skiller seg mye. Problemstillingen er veldig viktig når det gjelder å velge verktøyet som tilfredsstiller dine forventninger.

Du må tydelig forstå funksjonene som blir gitt av dra-og-slipp-instrumentet. Det er her klassifiseringen vår kan komme til nytte. Så programvaretyper er som følger:

1. 100% dra-og-slippBrukt av noen av de mest populære plattformene for bygging av nettsteder, denne typen gir maksimal tilpasningsfrihet. Det er ingen forhåndsbestemte områder eller oppstartsnett for hvert enkelt element. Du kan velge hvilken som helst ny blokk og plassere den når det er nødvendig på siden.
Med andre ord kan du opprette din egen unike struktur, uansett om du endrer den eksisterende malen eller oppretter et nettsted fra tomt. 100% dra-og-slipp-verktøy leverer nok tilpasningsmidler for å endre elementstyling, endre størrelse på eller erstatte dem, endre innstillinger eller dimensjoner for å møte den generelle webdesignen.

2. Blokkabasert programvareDet er en annen dra-og-slipp-type som bare ser den samme ut som den forrige. Det reserverer også nok plass for tilpasning og kreativitet. Du står fritt til å legge til forskjellige blokker, men bare i forhåndsbestemte områder. Det er det samme som å spille med LEGO eller puzzle hvor hver eneste blokk skal plasseres i det spesifikke området som er definert av programvaren.
Slike plattformer bruker vanligvis bootstrap rutenett. De gjør det enkelt å samle så mye data du trenger og introdusere den i den rekkefølgen som systemet bestemmer. Selv om brukere fortsatt har en sjanse til å manipulere med forskjellige elementer når det gjelder størrelser, styling eller innstillinger, kan de bare gjøre det i foreskrevet rekkefølge.

3. Rette visuelle redaktørerSlike redaktører tilbyr et utvalg ferdige blokker og seksjoner som ikke er tilgjengelige for tilpasning. Med andre ord kan en bruker redigere bare et utvalg av eksisterende elementer i tillegg til å legge til lignende, uten mulighet til å ordne dem i tillegg til å tilpasse når det gjelder styling, fargelegge bakgrunnsbilder osv..

Valg av dra-og-slipp-nettstedsbyggertype er hovedsakelig avhengig av dine behov og mål. Mens baseline visuelle redaktører kan være bra for brukere som ikke ønsker eksklusivitet, er 100% d&d-plattformer er det bedre alternativet for de som trenger maksimal tilpasningsfrihet.

Hvem kan bruke dra-og-slipp-programvare

Dra-og-slipp-teknologier ble opprinnelig implementert i innholdsbaserte nettstedbyggere. De serverte hovedsakelig bloggere, enkeltentreprenører og småbedrifter for å presentere seg på nettet.

Programvaren har utviklet seg gjennom årene. Den fikk nye funksjoner og utvidet funksjonalitet. I dag tillater slike instrumenter å bygge en hvilken som helst webside-fotografportefølje og bryllupssider til små, mellomstore eller store e-handelsprosjekter.

For bloggere

De fleste dra-og-slipp-nettstedbyggere har spesielle bloggfunksjoner med ferdige bloggoppsett. Alt du trenger er å aktivere funksjonen og få en forhåndsinstallert blogg med publiseringsverktøy som inkluderer sosiale forhåndsvisningsmodus, grunnleggende SEO-innstillinger, artikkel- og taghåndtering, sosial deling, etc. Funksjonaliteten kan være forskjellig fra programvare til programvare. I det minste har du det alternativet.

WordPress Legg ut ny kodeeditor

For forretninger

Som vi har uttalt tidligere, ble de fleste dra-og-slipp-nettstedbyggere opprettet for å introdusere medieinnhold på den mest engasjerende måten. For småbedrifter og individuelle gründere betyr det en stor sjanse til å lage attraktive porteføljer, profesjonelle visittkort, nettsteder for spisesteder, B&B egenskaper osv.

Brukere har et alternativ til å jobbe med arkivbilder eller laste opp sine egne. Et utvalg av gallerier, fotonett, lysbildefremvisning og andre måter å representere mediefiler på vil føre til bedre online representasjon.

Wix Editor

eCommerce

Nettstedsbyggerne forbedrer seg. De får nye funksjonelle funksjoner. Noen av dem lar brukere lage online skip i tillegg til å administrere produkter, markedsføre virksomheten sin på nettet og forbedre kundenes lojalitet. Dra-og-slipp-teknologi vil oppfylle kravene til:

 • Små eiere av digitale butikker som selger ett eller flere produkter av samme type.
 • Middels online butikker med flere produkter relatert til forskjellige kategorier.
 • Butikkeiere som vil ta kontroll over produktsideadministrasjon, frakt- og avgiftsinnstillinger, betalingsintegrasjon osv.

Hvis du planlegger å skape en voksende virksomhet og selge tusenvis av produkter på nettet, kan det hende du trenger en e-handelsspesialisert plattform med et utvidet funksjonssett.

Wix e-handel

Bunnlinjen

Som vi ser, handler begrepet “dra-og-slipp” ikke bare om innhold. Det handler om rask og enkel nettbyggingsprosess for brukere på alle nivåer. Selv om noen plattformer bruker forskjellige teknologier, tjener de alle samme mål. Du trenger bare å velge den som tilfredsstiller dine forventninger.

Den gode nyheten er at det meste av programvaren leveres med gratis prøveversjoner eller grunnleggende planer til 0 kostnader. Det er en fin mulighet for deg å teste tjenesten og bestemme om en enkel dra-og-slipp-redigerer med lite tilpasningsalternativer vil være nok, eller om du trenger en 100% d&d redigeringsinstrument.

Lag et nettsted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map