Beste eiendomsbyggere av eiendommer

Beste eiendomsbyggere av eiendommer


Som eiendomsmegler vil du før eller siden møte behovet for å “slite” med konkurrenter. Egentlig er det ikke rart fordi denne nisjen er svært konkurransedyktig og det er mange eiendomsmeglere, som også vil være orientert om å bygge og øke kundegrunnlaget.

De kan bruke flere metoder for dette formålet, og dermed gjøre deg opp til nye tilnærminger og løsninger for effektiv byråreklame. Uansett hvilke ideer du har, vil den beste fortsatt være å få et eget eiendomsnettsted.

Å lansere et nettsted for god eiendom er en fordel i seg selv. Prosjektet vil hjelpe deg å vise bedriftsinformasjonen din i det mest gunstige lyset, legge til og administrere lister over eiendomsobjekter du tilbyr for leie eller salg, tilsvarende vilkår, kontakter, kvalitetsfoto eller til og med videoomtaler og annen nyttig info. Dette er bare noen få funksjoner som gjør at et eiendomsnettsted ikke er et innfall, men en nødvendighet i den moderne forretningsnisje.

Å innse at de fleste eiendomsmeglere er ikke-kodere, er det beste alternativet de kan benytte seg av å velge en nettstedsbygger som et viktig webdesignverktøy. Disse systemene lar deg lage tiltalende og funksjonelle nettsteder på en enkel, intuitiv og problemfri måte. Det er mulig å opprette et fullstendig eiendomsnettsted med dem på nesten kort tid, ved å bruke flere verktøy, funksjoner og alternativer de tilbyr.

Med et så omfattende utvalg av nettstedbyggere, er det ofte en utfordring å finne plattformen, som helt oppfyller dine forretningskrav. La oss se på de mest profesjonelle og kjente eiendomstjenestene som kan sikre et verdig resultat.

Vi testet ut 10 av de beste byggherrene til eiendommer:

 1. Wix – den beste byggherren av eiendommer med IDX
 2. uKit – Enkel nettstedbygger for meglere
 3. WordPress – Gratis CMS for å lage et eiendomsnettsted
 4. Placester – Personlige eiendomsnettsteder
 5. RealGeeks – Salg av eiendommer & Markedsføringsløsning
 6. Bluehost – Beste vertskap for eiendomsnettsteder
 7. Skreddersømmerker – Leverandør av eiendomsnettsteder
 8. SITE123 – SaaS-plattform for å lage et eiendomsnettsted
 9. Ucraft – GRATIS byggherre av eiendomsnettsteder
 10. Bokmerke – AI Nettstedsbygger for eiendomsmeglere

Nettstedsbyggere oppført ovenfor vil ikke bare hjelpe deg effektivt å utvide virksomheten din, men vil også gi en sjanse til å gjøre stor innvirkning på vanlige og potensielle kunder, finne nye partnere for å bygge givende forhold til dem og popularisere eiendomsmeglerfirmaet ditt på nettet. Det er på høy tid å gjennomgå de mest fremragende tjenestene i detaljer nå.

Wix – den beste byggherren av eiendommer med IDX

Wix - den beste byggherren av eiendommer med IDX

Wix – er den beste byggherren av eiendomsnettsteder, som har vunnet verdensomspennende popularitet på grunn av det fantastiske finessesettet. Systemet tilbyr et bredt utvalg av mobile-klare eiendomsmaler, et bredt spekter av kraftige designtilpasningsverktøy, bildegalleri og mange andre bransjerelaterte funksjoner. De viktigste av dem er listet opp nedenfor:

 • Wix ADI. Wix Artificial Design Intelligence er en intuitiv veiviser, som gjør det mulig å lage fantastiske nettsteder i automatisk modus ved å sende inn ditt eget nisjerelaterte innhold.
 • IDX / MLS-integrasjon. Wix lar innebygde IDX-oppføringer til eiendomsnettstedet ditt og lukke eiendommer avtaler via MLS ved å bruke et alternativ for HTML-kode.
 • Enkel eiendomsapp. Tilgjengelig i Wix App Market, denne gratis applikasjonen gjør det mulig for besøkende å se tilgjengelige eiendomsoppføringer reflektert på en godt strukturert og organisert webside.
 • Tematiske maler. For å møte dine behov for webdesign tilbyr Wix en rekke mobilklare eiendomsmaler (for byråer, generelle nisjetemaer, landingssider, arkitekturselskaper, eiendomsmeglere, porteføljer, landskapsdesign, interiørdesign osv.) som kan tilpasses etter behov.
 • SEO Wiz. Wix kommer med en funksjonell SEO Wiz-funksjon, som bidrar til effektiviteten av optimalisering av nettstedssøk.
 • Klientinteraksjonsverktøy. Nettstedsbyggeren gjør det mulig å bla gjennom et omfattende sett med klientinteraksjonsverktøy som er tilgjengelige i det integrerte App Market. Bruk av disse widgetene bidrar til at kundene dine surfer på nettet, og lar deg holde kontakten med dem når det er nødvendig. Noen av de mest populære klientinteraksjonsverktøyene inkluderer Google Event Calendar, Events Calendar, Scheduling Pro, Inffuse Testimonials, Siste nytt, Wix Chat, 123 Form Builder, Callback, Book Aftaler online, Live Chat, Wix Forms, SContact Management + CRM og mer.
 • Kundevurderinger. Plattformen lar kundene dine legge til attester knyttet til eiendomsmeglerforetaket og resultatene. Med dette formålet kan du integrere spesielle widgeter / utvidelser som er tilgjengelige i App Market. Disse inkluderer Testimonial Builder, Social Testimonials, Voice Comments +, Customer reviews, MyReviews, Comments, Yelp, Comments + og mer.
 • Forum. Hvis du har tenkt å holde kontakten med dine nåværende og potensielle kunder, er det mulig å legge til et forum til eiendomsnettstedet ditt med Wix. Det er her du kan opprette et ubegrenset antall grener og emner, starte brukerdiskusjoner, aktivere kommentarfunksjon etc. for å la brukere kommunisere med hverandre på regelmessig basis.
 • blogging. Bloggforbindelse er en valgfri løsning, men det kan være et nyttig verktøy for klientengasjement. En kvalitet og regelmessig oppdatert blogg kan inneholde mange eiendomsrelaterte innlegg du kan administrere etter din smak. I tillegg kan du støtte brukerkommentarer for å finne ut kundenes ideer og meninger om de mest brennende temaene. Bloggtilgjengelighet kan også bidra til generering av trafikk og brukertilfredshet / oppbevaring.

Wix er en moderat priset nettsted byggherre, som tilbyr en gratis plan og to typer betalte abonnementer. Systemet lar deg velge mellom Standard- og Business / eCommerce-abonnement, som avviker i forhold, funksjoner og tjenester inkludert. Kostnaden for standardplaner starter fra $ 13 / mo, mens kostnadene for forretningsplaner starter med $ 23 / mo. Et av de betalte abonnementene vil helt sikkert komme til nytte for deg, hvis du har en intensjon om å drive et profesjonelt eiendomsnettsted.

Uansett hvilket alternativ du vil gå for, vil du få et bonusdomen (eller en mulighet til å koble det til ditt eget), omfattende markedsføringsalternativer for markedsføringskunder, bedriftens e-post relatert til ditt eget domene som [email protected] og andre ubestridelige fordeler som vil bidra til forretningsutvikling og markedsføring.

Prøv Wix gratis

uKit – Enkel nettstedbygger for meglere

uKit - Enkel nettstedbygger for meglere

uKit – er en av de enkleste nettstedbyggerne for eiendomsmeglere eller eiendomsmeglere som er villige til å etablere pålitelig online tilstedeværelse. Plattformen er i utgangspunktet rettet mot utvikling av profesjonelle småbedriftsprosjekter. Dette er en helt kodefri tjeneste, som kommer med intuitiv dra-og-slipp-redigeringsprogram og sikrer god WYSIWYG-opplevelse. uKit gjør det mulig å designe og publisere et profesjonelt nettsted på rundt 30 minutter. Listet nedenfor er de mest bemerkelsesverdige fordelene med nettstedbyggeren:

 • Intuitivt grensesnitt. uKit-grensesnittet er forståelig selv for folk uten nettopplevelse i det hele tatt, og hjelper dem med å designe et anstendig nettsted fra første forsøk.
 • Praktiske alternativer for brukerinteraksjon. Med uKit kan du benytte deg av live chat og tilbakeringingsfunksjonene, som lar deg koble til kundene dine når som helst på dagen for å hjelpe dem med å finne svar på alle spørsmålene de måtte ha.
 • Responsive temamaler. uKit har utmerket seg på grunn av den rike samlingen responsive og 100% tilpassbare eiendomsmaler.
 • CRM-integrasjon. På grunn av den praktiske CRM-integreringsfunksjonen, får hver bruker, som skal lansere et eiendomsnettsted med systemet, en sjanse til å forenkle prosessen med ordre- / klientstyring.
 • Widget-valg. Med uKit kan du få tilgang til og bla gjennom et sett med widgeter, der integrasjon gir eiendomsnettstedet en ypperlig ytelse og bidrar til brukerengasjement. Noen av widgetene du kan bruke inkluderer brukerkommentarer, servicekalkulator, tidtaker, sosiale nettverksknapper, tidslinje og mer.
 • SSL-tilkobling. For å sikre maksimal nettstedsikkerhet og beskytte konfidensiell brukerinformasjon lar nettstedbyggeren deg koble et gratis SSL-sertifikat til eiendomsnettstedet ditt. Dette er en sikker måte å sikre troverdighet på nettstedet og høy tillitsvurdering.
 • IDX-integrasjon. IDX-integrasjon ved hjelp av kodetilleggs widget leveres i form av Pro Plan og er ment for proffs for webdesign, som kan integrere den nødvendige eiendomsdatabasen i sine nettsteder.

Du kan teste all uKit-funksjonalitet i 14 dager uten kostnad for å se hva den har å tilby. uKit-kostnader er en av de billigste i nisjen. Den billigste Premium Plan vil bare koste deg $ 4 per måned, mens den dyreste Pro Plan koster $ 12 per måned. Utforsk funksjonene og vilkårene i planene i detalj før du velger.

Se også: uKit anmeldelse.

Prøv uKit gratis

WordPress – Gratis CMS for å lage et eiendomsnettsted

WordPress - Gratis CMS for å lage et eiendomsnettsted

WordPress – er verdens mest kjente Content Management System, som effektivt kan brukes til å lage fullstendige eiendomsnettsteder. Systemet har kraftige integrasjonsalternativer, tilbyr et sett med funksjoner og designtilpasningsmuligheter for å gi et prosjekt utmerket utseende og avansert ytelse. Systemet krever imidlertid programmeringskunnskap, noe som er en bonus for prosjekter med webdesign som er villige til å lansere nettsteder med full funksjonalitet. De mest bemerkelsesverdige fordelene med nettstedbyggeren er listet nedenfor:

 • Eiendomsmaler. Brukere kan velge mellom mange tilpassbare gratis og betalte eiendomsmaler som er designet av tredjeparts brukere og er tilgjengelige på nettet.
 • Eiendoms-plugins. Samlingen av WordPress Real Estate-plugins er virkelig imponerende, og du kan velge hvilken som helst av dem til å lansere et nettsted med utmerket ytelse (Estatik, Real Estate Pro, IMPress-oppføringer, WP Amortiseringskalkulator, WPL Real Estate, Easy Property Lists, Essential Real Estate, WP-Property, Bookings kalender for avtaler osv..)
 • Eiendomstemaer. Det er også flere lydhøre WordPress-temaer for byråer, eiendomsmeglere og deres kunder du kan integrere på nettstedet ditt for å forbedre designen.

WordPress er et gratis CMS, som innebærer bevissthet om kodingsevner og sikrer anstendig resultat. For å få mest mulig ut av systemfunksjonene, går du imidlertid ikke uten å integrere betalte plugins og temaer. For å få eiendomsnettstedet ditt på nettet, må du også koble til et domenenavn og velge pålitelig hosting. Dette vil også kreve visse økonomiske investeringer. Å være vert for nettstedet ditt med Bluehost, for eksempel må du investere 2,95 dollar per måned i den billigste planen. Dette er en rimelig pris for en så særegen funksjonalitet.

Prøv WordPress nå

Placester – Personlige eiendomsnettsteder

Placester - Personlige eiendomsnettsteder

Placester – er en alt-i-ett spesialisert byggherre av eiendomsnettsteder, som er enkel å bruke og praktisk for nisjebrukere. Systemet gir full integrert CRM-tilgang, et sett med markedsføringsverktøy, mobile responsive maler og andre nisjespesifikke funksjoner slik at du kan skjerpe dine nettbaserte ferdigheter og utforme kvalitet eiendomsnettsteder til rimelig pris. Hovedhøydepunktene i systemet er som følger:

 • Integrert CRM. Nettstedsbyggeren tilbyr en omfattende modul for å spore og overvåke antall potensielle kunder, kundeaktivitet, samhandling og andre viktige parametere.
 • Klare IDX / MLS-interaksjoner. Du kan enkelt integrere IDX / MLS i eiendomsnettstedet ditt for å kunne tilby eiendomsbilder, lister og oppdateringer selv mens du er på farten.
 • Responsive nisjemaler. Placester tilbyr en samling responsive eiendomsmaler for å passe til forskjellige kategorier, brukerbehov og sikre førsteklasses mobilopplevelse.
 • Intuitive markedsføringsverktøy for e-post. Nettstedsbyggeren gjør det mulig å opprette og administrere dryppkampanjer per e-post som er nødvendige for å generere nye kundeemner og forbedre kundens engasjement og oppbevaringsgrad.

Placester tilbyr ikke en gratis plan, men den gir to typer betalte abonnement, som hver tilbyr avanserte funksjoner og eiendomsfordeler. Kostnaden for abonnement er forskjellig for meglere (99 dollar og 199 dollar per måned) og ikke-NAR medlemmer ($ 125 og $ 250 per måned) og det er også et oppstartsgebyr for hver type plan som er valgt. Dermed er ikke Placester en billig byggherre av eiendomsnettsteder, men det er verdt oppmerksomheten til brukere som er villige til å publisere et stort nettsted for profittgenerering.

Prøv Placester nå

RealGeeks – Salg av eiendommer & Markedsføringsløsning

RealGeeks - Salg og markedsføring av eiendommer

RealGeeks – er den alt-i-ett-løsningen for salg og markedsføring av eiendommer, som gjør det mulig å lage tilpassede og fullverdige nettsteder som faktisk driver potensielle kunder. Systemet brukes til å bygge kraftige, men enkle og brukervennlige nettsteder for å hjelpe fagfolk innen eiendomsmegling effektivt å markedsføre sine virksomheter og skille seg ut fra mengden. Selskapet ser sitt oppdrag i kombinasjonen av innovative løsninger og avanserte teknologier for å øke ytelsen og forenkle arbeidet med eiendomsmeglere. Ta en titt på de viktigste RealGeeks-funksjonene nå:

 • Integrert Lead Manager CRM. Systemet sporer REALTORS’® Lead-databaser ved hjelp av markedsføringsfunksjoner for automatisk å generere sanntids rapportering / analyse.
 • IDX eiendomsnettsteder. Plattformen lar deg bygge responsive eiendomsnettsteder som er svært optimaliserte for søkemotorene og hjelper med å fange potensielle kunder via opprettelse av destinasjonssider og eiendomslister.
 • Eiendomsvurderingsverktøy. Tjenesten lar deg bruke det avanserte verdsettelsesverktøyet “Hva er ditt hjem verdt” for å evaluere kostnadene for eiendomsobjekter du planlegger å leie eller selge.
 • Facebook markedsføring. Nettstedsbyggeren lar deg bruke Facebook Marketing-verktøy, som er den delen av den sosiale medias markedsføringsstrategi for tjenesten som er skreddersydd for behovene til eiendomsbedrifter..
 • Automatisert e-dryppsystem. RealGeeks lar deg forbedre systemet for e-postmarkedsføring som lar deg organisere og sende e-postkampanjer som inkluderer postkort og SMS-meldinger til potensielle potensielle kunder på vegne av klienter..
 • Personlig mobilapp. Systemet gir en mulighet til å bruke en hendig Real Geeks-mobilapp, som integreres med det lokale styrets MLS®-tjeneste for å la nye potensielle kunder søke på eiendomsobjekter på nettstedet ditt og motta øyeblikkelig pushvarsler om nylige oppdateringer, ved hjelp av deres mobile enheter.
 • Tredjepartsintegrasjoner. RealGeeks gjør det mulig å integrere nettstedet ditt med nyttige nisjerelaterte apper og tjenester. Disse inkluderer Trulia, Zillow, BombBomb, Infusionsoft, Toppprodusent, Wise Agent, Zapier, Realtor.com, Gmail, Mojo, LionDesk, Get Riley, MailChimp, BoldLeads, E-postsynkronisering med flere leverandører og mer.

RealGeeks er ikke et gratis system å bruke. Kostnaden for prisplanene starter på $ 300 / mo for det faste antallet tjenester inkludert. I tillegg må du investere et forhåndsdefinert markedsføringsbudsjett som potensielt kan gi deg nye kundeemner. Som systemet sier, kan et budsjett som utgjør $ 400 / mo gi deg rundt 50 nye kundeemner, noe som er en ganske god indikator.

Dessuten har du en mulighet til å bruke eiendomsverdsettelsesverktøyet for $ 50 / mo og Facebook Ad-skaperen, som vil koste deg det samme. RealGeeks belaster i tillegg rundt $ 550 / mo for PPC Facebook- og Google-annonsekampanjer. Imidlertid er det også et godt stykke nyheter: du kan søke på demoversjonen av nettstedbyggeren, hvis du har en intensjon om å teste og bruke den videre.

Prøv RealGeeks gratis

Bluehost – Beste vertskap for eiendomsnettsteder

Bluehost - Beste vertskap for eiendomsnettsteder

Bluehost – er en troverdig funksjonsbelastet hostingleverandør for eiendomsnettsteder. Plattformen bugner av verktøy og funksjoner som er nødvendige for å sikre pålitelig lagring og sikkerhet på nettstedet. Det er fleksibelt, rimelig og intuitivt nok til å beherske og brukes av alle typer brukere, inkludert førstegangsbrukere. Hostingleverandøren nyter popularitet hos WordPress-brukere, og den er offisielt anbefalt av CMS som en pålitelig og anerkjent tjeneste. Det er på høy tid å verve inn funksjonssettet til plattformen nå:

 • Sikkerhetstiltak. Plattformen er opptatt av sikkerheten til nettsteder som er vert for den. Dermed iverksetter den spesielle tiltak for å sikre det høyeste sikkerhetsnivået, slik at brukerne kan være sikre på kundenes konfidensialitet og bevaring av personlige / forretningsdata..
 • Rik markedsplass for utvidelser. Bluehost kommer med den integrerte markedsplassen for widgets, utvidelser og tilleggsprogrammer brukere kan bla gjennom for å velge de som ideelt samsvarer med deres eiendomsnettsteder. Dessuten er det mulig å velge WordPress-maler her, hvis du planlegger å starte et nettsted med CMS.
 • Fleksibilitet og integrasjonsalternativer. Hostingleverandøren integrerer pålitelig med flere plugins og eksterne tjenester som kan gjøre ytelsen til nettstedet ditt mer avansert og funksjonell.
 • Lastetid for høy nettsted. Plattformutviklerne legger spesielt vekt på ladetiden til nettsteder som er vert for det. Dette betyr mye når det gjelder generering av trafikk og kundebeholdningsgrad. For akkurat dette formålet bruker systemet spesifikke funksjoner og verktøy som kan ha positiv innvirkning på parametere for lastetid for nettsteder.

Bluehost er en rimelig hostingleverandør som fungerer bra for lagring av eiendomsnettsteder. Plattformen gir ingen gratis abonnement, men dette er ikke påkrevd på grunn av de betalte planene sine. Den billigste prisløsningen koster $ 2,95 / mo, og dekker et rikt spekter av webhotellets behov. Systemet tilbyr gratis SSL Certificate-tilkoblingsfunksjon, ubegrenset båndbredde, kraftige integrasjonsalternativer sammen med gratis domenetilkobling og andre ubestridelige fordeler.

Prøv Bluehost nå

Skreddersømmerker – Leverandør av eiendomsnettsteder

Skreddersømmerker - Leverandør av eiendomsnettsteder

Tailor Brands – er en troverdig funksjonsbelastet hostingleverandør for eiendomsnettsteder. Plattformen bugner av verktøy og funksjoner som er nødvendige for å sikre pålitelig lagring og sikkerhet på nettstedet. Det er fleksibelt, rimelig og intuitivt nok til å beherske og brukes av alle typer brukere, inkludert førstegangsbrukere. Hostingleverandøren nyter popularitet hos WordPress-brukere, og den er offisielt anbefalt av CMS som en pålitelig og anerkjent tjeneste. Det er på høy tid å verve inn funksjonssettet til plattformen nå:

 • Sikkerhetstiltak. Plattformen er opptatt av sikkerheten til nettsteder som er vert for den. Dermed iverksetter den spesielle tiltak for å sikre det høyeste sikkerhetsnivået, slik at brukerne kan være sikre på kundenes konfidensialitet og bevaring av personlige / forretningsdata..
 • Rik markedsplass for utvidelser. Bluehost kommer med den integrerte markedsplassen for widgets, utvidelser og tilleggsprogrammer brukere kan bla gjennom for å velge de som ideelt samsvarer med deres eiendomsnettsteder. Dessuten er det mulig å velge WordPress-maler her, hvis du planlegger å starte et nettsted med CMS.
 • Fleksibilitet og integrasjonsalternativer. Hostingleverandøren integrerer pålitelig med flere plugins og eksterne tjenester som kan gjøre ytelsen til nettstedet ditt mer avansert og funksjonell.
 • Lastetid for høy nettsted. Plattformutviklerne legger spesielt vekt på ladetiden til nettsteder som er vert for det. Dette betyr mye når det gjelder generering av trafikk og kundebeholdningsgrad. For akkurat dette formålet bruker systemet spesifikke funksjoner og verktøy som kan ha positiv innvirkning på parametere for lastetid for nettsteder.

Tailor Brands har ikke en gratis plan, men den tilbyr likevel et betalt abonnement som omfatter hele settet med funksjoner plattformen har på lager. Kostnaden for planene starter fra $ 9.99 / mo. Imidlertid, hvis du betaler årlig betaling, vil kostnadene for det billigste betalte abonnementet bli redusert opp til $ 2,99 / mo – det er ganske imponerende rabatt! Hvis du forventer å benytte deg av hele det integrerte verktøysettet til denne prisen, vil systemet gi deg en mulighet til å bruke Logo Maker, nettstedbygger med eCommerce-funksjonalitet så vel som andre avanserte funksjoner som tilbys som standard.

Prøv skreddersøm merker nå

SITE123 – SaaS-plattform for å opprette et nettsted for eiendommer

SITE123 - SaaS-plattform for å opprette et nettsted for eiendommer

SITE123 – er en av de enkleste og mest intuitive SaaS-plattformene som brukes til å lage eiendomsnettsteder. Nettstedsbyggeren tilbyr ikke bare overflod av brukervennlige designtilpasningsverktøy og funksjoner, men den gir også informative retningslinjer for hvordan du kan bruke funksjonaliteten til fordel. SITE123 kommer med en enkel dra-og-slipp-redigeringsprogram som gjør DIY-utviklingsprosessen enkel, rask og forståelig selv for nybegynnere. Hvis du har tenkt deg å starte et nettsted med SITE123, kan du se på høydepunktene nå:

 • Flerspråklig støtte. Nettstedets byggherre gir flerspråklig støtte, og lar deg dermed lage flere språkversjoner av eiendomsnettstedet ditt. Dette er en fin måte å generere nettstedstrafikk og tiltrekke oppmerksomhet fra brukere / partnere fra utlandet.
 • Logo Maker. SITE123 tilbyr en mulighet til å bruke det integrerte Logo Maker-verktøyet, som gjør det mulig å designe og integrere personlig logo på eiendomsnettstedet ditt. Dette vil gi merkeidentitet til prosjektet ditt, slik at det er lett å huske for potensielle kunder.
 • Integrert appmarked. Plattformen kommer med et rikt integrert App Market som gir tilgang til mange high end widgets, utvidelser, tilleggsprogrammer og applikasjoner som kan bringe eiendomsprestasjonen din til det splitter nye nivået. Noen av widgetene som er tilgjengelige i appmarkedsamlingen inkluderer analyseverktøy, sosial, booking, live chat support, gallerier, skjemaer og nore.
 • Online Form Builder. Uansett hvilken form du ønsker å integrere på websidene dine for å forbedre prosjektytelsen, vil den avanserte Online Form Builder hjelpe deg med det. Verktøyet kommer med en rekke tilpassede formoppsett og designelementer du kan velge og tilpasse med hensyn til dine behov for bygging av eiendommer.
 • Alternativer for sosiale medier. Etter å ha lansert eiendomsnettstedet ditt, vil du absolutt ha et ønske om å gjøre kundene dine oppmerksom på alt som skjer i din virksomhet. SITE123 gir mulighet for integrering av sosiale medier som lar deg oppdatere sosiale nettverkskontoer med presserende forretningsrelatert informasjon.
 • Kundeinteraksjonsverktøy. Integrering av kundeinteraksjonsverktøy er viktig når det gjelder å øke brukerengasjementet og tilfredshetsgraden. Nettstedets byggherre gir tilgang til det kraftige verktøysettet du kan bla gjennom for å velge funksjoner som passer perfekt for eiendomsprosjektet ditt.
 • Bloggmotor. På grunn av den integrerte bloggemotoren gjør SITE123 det mulig å koble en funksjonell blogg til eiendomsnettstedet ditt. Det er her du kan legge til, planlegge og oppdatere blogginnlegg relatert til eiendomsnisjen, aktivere og administrere brukerkommentarer, starte og støtte diskusjoner av bloggmedlemmene dine. Disse tiltakene hjelper til slutt å tiltrekke brukerens oppmerksomhet til nettstedet ditt og holde deg interessert i nyere bransjebloggoppdateringer.

SITE123 er ikke bare en av de enkleste nettstedbyggerne – det er også en av de rimeligste plattformene. Systemet har en gratis plan for brukere, som ikke er sikre på å bruke systemet, men har en intensjon om å teste funksjonene i stedet. For de abonnenter som har gjort seg opp en mening om å bruke hele funksjonssettet for tjenesten, avslører SITE123 en mulighet til å oppgradere til en av de betalte planene. Den billigste av dem koster for øyeblikket $ 10,80 / mo.

Prøv SITE123 gratis

Ucraft – GRATIS byggherre av eiendomsnettsteder

Ucraft - GRATIS byggherre av eiendomsnettsteder

Ucraft – er en gratis DIY-skybuilder som driver eiendomsnettsteder av høy kvalitet. Systemet har utmerket seg på grunn av sin rike integrerte samling av Designerverktøy, responsive tilpassede temaer, Logo Maker, Landing Page Creator og andre funksjoner som bidrar til effektiv utviklingsprosess for nettsteder. Hvis du tenker på å bruke Ucraft som byggherre av eiendomsnettsteder, vil du være interessert i å finne ut av de viktigste fordelene:

 • Responsive industridesign. Nettstedsbyggeren kan skryte av en av de mest imponerende samlingene med responsive design. Bare bla gjennom den for å finne de beste malene for eiendomsnettstedet ditt. Så snart du tar valget, fortsett til settet med designtilpasningsverktøy for å gi prosjektet et snev av personalisering.
 • Logo Maker. Ucraft tilbyr en mulighet til å bruke sin gratis Logo Maker til å designe, tilpasse og integrere den eksklusive forretningslogoen på eiendomsnettstedet ditt. Dette er en ganske fin måte å gjøre nettstedet ditt anerkjent og minneverdig for potensielle kunder.
 • Eksterne integrasjoner. Ucraft kommer med et rikt sett med integrerte widgeter og apper, men det er også mulig å bla gjennom eksterne integrasjoner der ute. Listen over tredjepartsutvidelser er ganske rik, og du kan velge de integrasjonene som fungerer best for dine eiendomsutviklings- og markedsføringsbehov. Noen av de beste prøvene av slike utvidelser inkluderer Facebook Messenger, Uservoice, Zendesk Chat, Intercom, Disqus, LiveAgent og Jivosite for å nevne noen få.
 • Flerspråklig funksjon. Ucraft tilbyr flerspråklig støtte, noe som eliminerer behovet for å opprette flere nettsteder på de språkene du trenger for effektiv bedriftspromotering. I stedet har du en sjanse til å lage flere språkversjoner av det samme nettstedet for å forenkle surfingen etter internasjonale kunder eller til og med forretningspartnere.
 • Oppretter av landingssider. Å bygge en destinasjonsside for eiendomsmeglerfirmaet ditt kan være en smart idé, og Ucraft tillater det å gjøre det med sin høye ende Landing Page Creator. Verktøyet er absolutt gratis for alle som standard, og lar deg benytte deg av alle fordelene plattformen omfatter.

Ucraft tilbyr en mulighet til å prøve funksjonene sine med en gratis plan, som varer i ubegrenset tid. Det er også en sjanse til å opprette en gratis destinasjonsside med systemet eller oppgradere til det betalte abonnementet som oppfyller nettstedets utviklingsbehov. Kostnaden for det billigste Ucraft-abonnementet er $ 10 / mo, og det er en 14-dagers prøveperiode som lar deg teste funksjonene i planen uten å betale noen avgifter.

Prøv Ucraft gratis

Bokmerke – AI Nettstedsbygger for eiendomsmeglere

Bokmerke - AI Nettstedsbygger for eiendomsmeglere

Bokmerke – er en kraftig, moderne AI-drevet nettstedsbygger for eiendomsmeglere. Det er ikke nødvendig å ha kodingsferdigheter for å lansere nettsteder med systemet – så intuitivt og forståelig det er. Bokmerke inntar en av topplasseringene i listen over brukervennlige og praktiske byggherrer. Det du trenger for å starte et eiendomsnettsted med det, er bare å sende inn ønsket innhold og se på resultatet. Her er listen over de mest bemerkelsesverdige bokmerkefunksjonene:

 • AIDA-assistent. Når du lanserer en eiendom med Bookmark, vil du helt sikkert ha fordel av å bruke den integrerte AIDA-assistenten. Dette er det helautomatiske AI-drevne verktøyet som bruker informasjonen du sender inn på forespørsel for å lage unik webdesign.
 • e-handelsmotor. Hvis du planlegger å tilby eiendommer til salgs eller til leie direkte på nettstedet, vil bruk av eCommerce-plattformen Bokmerke-tilbud sikkert komme til nytte. Systemet gir tilgang til flere e-handelsverktøy, funksjoner, elementer og design som er nødvendige for å gi prosjektets høye ytelse.
 • Fokusløsning. Med Bokmerke kan du nå settet med ferdige innholdsblokker, tilpasning som resulterer i utviklingen av den nødvendige utformingen og strukturen til eiendomsnettstedet. Blant modulene kan du velge og integrere på nettstedet ditt, det er i utgangspunktet fornuftig å nevne sosiale nettverksknapper, kart, kontaktskjemaer, tekster, lenker, sitater, tilbakemeldingsskjema og mange flere.
 • Hendelsesdel. Når det gjelder ledelse av eiendomsnettsteder, blir muligheten til å legge til og oppdatere forretningsrelaterte hendelser nyttig og viktig. Med bokmerke blir dette mulig med hendelsesdelen, der du kan legge ut oppdateringer og nyheter om eiendomsvirksomheten.

Bookmark tilbyr en gratis plan, hvis funksjonalitet er nok til å oppdage alle tjenestene og funksjonene til nettstedbyggeren. I tilfelle du har tenkt å starte et funksjonsbelastet eiendomsprosjekt med denne AI-drevne plattformen, gir den en mulighet til å abonnere på de betalte planene. Den billigste av dem vil koste deg $ 11.99 / mo (årlig abonnement).

Prøv bokmerke gratis

Hvilke funksjoner skal et flott eiendomsnettsted ha?

Som eiendomsmegler ønsker du definitivt at nettstedet ditt skal skille seg ut fra mengden. Dette er viktig når det gjelder å motstå nisjekonkurranse, og dette betyr også mye når det kommer til ledende generasjon. For å få mest mulig ut av eiendomsnettstedet ditt, bør du være oppmerksom på funksjonene du må ha, og det må være obligatorisk å la deg nå deg til hovedmålet. La oss verve de grunnleggende funksjonene et perfekt eiendomsnettsted bør ha:

 • IDX-lister og MLS-tilgang. Så snart du bestemmer deg for å bli involvert i et eiendomsspill, bør du innse viktigheten av å få tilgang til Internet Data Exchange (iDX) lister og bruker Multi Listing Service (MLS) for å avslutte vellykkede avtaler når det er nødvendig. Dette er en sikker måte å spore og vise oppdaterte eiendomsoppføringsdata på nettstedet ditt for å holde målgruppen informert 24/7.
 • Leadgenerasjons- og markedsføringsverktøy. Det er svært ønskelig at en nettstedsbygger du vil jobbe med skal komme med et innebygd sett med blygenerering og markedsføringsverktøy. Ved å legge til kontaktinformasjon, elektroniske skjemaer og tekstbokser, opprette og oppdatere e-postkampanjer, sende automatiserte SMS- og e-postpåminnelser, bruke nettstedanalyseverktøy osv., Får du mye flere sjanser til å få nye kundeemner og bygge pålitelig kundebase interessert i tjenestene.
 • Bilder med høy oppløsning. En kvalitetsnettstedets byggherre bør gi deg en mulighet til å legge til og oppdatere bilder med høy oppløsning for eiendomsobjektene dine som er oppført på nettstedet ditt. Egentlig, jo mer – jo bedre. Det er et must å lage bildene (samt hele hjemmesiden) optimalisert for søkemotorene for å få mer kundestrøm.
 • Kartintegrasjon. De fleste populære byggherrer av eiendomsnettsteder tillater kartintegrasjon for hvert enkelt eiendomsobjekt du laster opp til nettstedet. Kart forenkler stedsidentifikasjon for brukere som leter etter visse oppføringer. De kan også hjelpe med effektivt navigasjons- og veibeskrivelse.

Bunnlinjen

En profesjonell eiendomsnettsted er et must for enhver bransjeekspert, som har til hensikt å spre ordet om virksomheten og generere trafikk for å vokse kundegrunnlaget. Den beste måten å nå toppresultatet er å bruke en nettstedsbygger. Disse tjenestene er lett å bruke, praktisk og logisk strukturert for å sikre den beste brukeropplevelsen. De kommer med et omfattende sett med verktøy, maler og funksjoner som resulterer i utviklingen av et anstendig prosjekt.

Utvalget av nettbyggingsverktøy du kan bruke til å få en eiendomsnettsted er omfattende, og det er ikke lett å ta valget helt fra starten. Bla gjennom vurderingene av de beste nettstedbyggerne artikkelen gir, utforsk funksjonene de tilbyr og test dem for å velge tjenesten som tilfredsstiller dine behov for eiendomsbygging.

Lag et nettsted for eiendomsmegler gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map