Beste forsikringssidebygger

Beste forsikringssidebygger


Hver virksomhet trenger effektiv markedsføring. Forsikringsfelt er ikke et unntak. Hovedideen er å levere tjenestene dine til sluttbrukeren. Nettstedet kan ha et stort potensial fra markedsførings- og markedsføringsperspektiver. Det kan la deg gi maksimalt resultat, skaffe flere potensielle kunder og generere høyere inntekter.

Den digitale epoken resulterte i en såkalt e-surance nisje med tusenvis av forsikringsselskaper som leverte sine tjenester på nettet. Moderne nettstedbyggere ser ut til å være en enkel og rask løsning når etablere en solid tilstedeværelse på nettet. De fleste av dem er det veldig enkel å bruke og krever ikke tekniske ferdigheter. Andre kommer med ferdige malforsikringsmaler som gjør det enkelt å gå online med et publisert nettsted på mindre enn et par timer.

Vi har gjennomgått noen av de beste byggeplattformene på nettstedet som vil dekke dine forsikringsbehov. La oss se på hva de kan tilby.

Vi testet ut 6 av de beste byggherrene for forsikring:

 1. Wix – den beste nettstedets byggherre
 2. uKit – Nettstedbygger for enkel forsikringsagent
 3. WordPress – Gratis CMS for å lage et forsikringsnettsted
 4. Bokmerke – Kanadisk AI-drevet nettstedbygger
 5. SITE123 – Enkleste byggherre på nettstedet for forsikring
 6. Tailor Brands – Profesjonelt nettsteddesignfirma

Hvis du har rett i ferd med å starte forsikringsnettstedet ditt, anbefales det sterkt å gjennomgå, utforske og teste hver av nettstedbyggerne som er inkludert i listen ovenfor. Finn ut hva hver plattform har å tilby å bestemme, hvilken av dem som oppfyller dine individuelle webdesignkrav, preferanser og forretningsbehov.

Wix – den beste nettstedets byggherre

Wix - den beste nettstedets byggherre

Wix – er den beste forsikringsnettstedbyggeren, som lar proffs for nybegynnere og webdesign effektivt starte og administrere fullverdige prosjekter av høy kvalitet. Systemet har fått brukeroppmerksomhet på grunn av avanserte teknologier, rimelige priser, enkelhet og et sett med tilleggsfunksjoner som sikrer verdig resultat. Wix kommer med en praktisk dra-og-slipp-redigeringsprogram, og den fokuserer hovedsakelig på utvikling og markedsføring av småbedrifter på nettet. Det er også bra for nybegynnere uten teknisk bakgrunn. Når det gjelder forsikringsnettsteder, gir plattformen følgende fordeler:

 • Mobilklare forsikringsmaler – Wix tilbyr brukervennlige maler for forsikringsbyråer med profesjonell design. De har allerede alle nødvendige seksjoner, inkludert kontaktinformasjon, arbeidstid, beliggenhet, kundenes anmeldelser, selskapets forsikringskompetanse, etc. Du trenger bare å legge til tekst, logo og firmaets navn for å komme på nettet. De jobber godt med både stasjonære og mobile enheter.
 • Logo Maker – Instrumentet lar deg bygge en profesjonell gratis logo. Bare skriv inn navnet på firmaet ditt, svar på flere spørsmål og få flere logoprøver du kan redigere selv. Du kan lage din egen unike logo ved å bruke tilpasset Wix-logoprodusent.
 • Avansert blogging – Blogg er en god måte å dele litt erfaring og markedsføre nettstedet ditt ved hjelp av SEO-vennlig innhold. Wix kan skryte av fantastisk bloggfunksjonalitet. Du kan opprette en kraftig bloggseksjon med bare et klikk og tilpasse den til å legge til eller fjerne seksjoner, jobbe med SEO-innstillinger osv.
 • Wix App Market – Her finner du mange widgets og apper for å forbedre nettstedets brukervennlighet og gjøre det mer brukervennlig. Samlingen av widgets spenner fra Live Chats, kommentarskjemaer, tilbakeringingsfunksjoner, testimonials-apper, hendelseskalendere, etc. Alle widgets er gratis for Wix-brukere.
 • Wix ADI – Selv om Wix har en veldig brukervennlig WYSIWYG-innholdsredigerer, har plattformen en AI-basert instrument for å gjøre byggeprosessen enda enklere. Angi bedriftsinformasjonen din og svar på noen spørsmål for å få en brukervennlig nettstedsoppsett med alle seksjoner du måtte trenge. Bare rediger innholdet og gå live.
 • Wix ShoutOut. Et annet Wix-høydepunkt er dens e-postmarkedsføringsfunksjon. Det gjør det mulig å lage informative e-postmeldinger for å dele forsikringsnettstedrelatert informasjon og starte markedsføringskampanjer innen kortest mulig tid. Verktøyet kommer med ferdige tilpassede stiler, profesjonelle e-postmaler, enkle innholdsintegreringsalternativer. I tillegg er det mulig å bruke sosiale medier og statistikksporingsverktøy for å finne ut den viktigste informasjonen om ditt nettsted.
 • Stige. Dette er en avansert alt-i-ett-løsning som er spesielt skreddersydd til alle dine forsikringsbehov / markedsføringsbehov. Settet inneholder over 20 profesjonelle forretningsverktøy som forenkler byråstyringsprosessen. Du kan bruke verktøyene til å starte, drive og markedsføre forsikringsselskapet ditt på nettet og utvide sitt omdømme. Blant de mest effektive verktøyene du kan bruke her, er det fornuftig å nevne Live Chat, Innboks, Fakturaer, Skjemaer, Kontaktleder, Oppgaver & Påminnelser, automatiseringer, pristilbud og mange flere.

Koste: Wix har en gratis plan som er bra enten for å teste det rike spekteret av systemets funksjoner eller for å kjøre små prosjekter med enkel struktur. Gratis plan vil fungere for ditt forsikringsbyrås nettsted bare hvis du er fornøyd med Wix-underdomen og mindre enn 500 MB diskplass. I tilfelle du ønsker lengre muligheter, bør du vurdere å oppgradere til en av de betalte planene systemet tilbyr. Det er to typer abonnement nettstedbyggeren tilbyr, nemlig Standard og Business / e-handel. Den billigste standardplanen koster $ 13 / mo, mens prisen for de rimeligste Business-abonnementene starter med $ 23 / mo.

Prøv Wix gratis

uKit – Nettstedbygger for enkel forsikringsagent

uKit - Nettstedbygger for enkel forsikringsagent

uKit – er en enkel byggherre av forsikringsagenter, som fungerer utmerket for alle brukere, uavhengig av kodingsevne og bakgrunnsnett. Plattformen har i utgangspunktet blitt brukt for utvikling av nettsteder for små bedrifter og dermed kommer det med et omfattende funksjonssett som kreves for nettopp dette formålet. Forsikringsbyråer kan dra fordel av solide nettrepresentasjoner takket være profesjonelt utformede maler, enkel innholdsredigerer, dra-og-slipp-byggefunksjon, og tilleggsfunksjoner levert av en av de enkleste å bruke og rimeligste nettstedbyggere tilgjengelig på nettet.

 • Responsive maler for forsikringsagenter – uKit har en egen finans- og forsikringskategori med over 10 brukbare responsive maler. De kommer med en forhåndsbygget struktur som fremhever tariffer, firmainformasjon, kontaktskjemaer og andre viktige seksjoner en god nettside må ha. Velg en layout, koble domenet ditt og begynn å redigere nettstedet.
 • Forhåndsvisningsmodus for mobil – Et flott verktøy for å sjekke hvordan nettstedet ditt vil se ut på skrivebordsversjon så vel som på en smarttelefon eller nettbrett til tross for skjermstørrelse eller operatør. Bare klikk på ikonet for enheten i øverste venstre hjørne av dashbordet eller rediger siden for å se den feilfri ut.
 • Widgets og tilleggsprogrammer – uKit kommer som en veldig fleksibel løsning for nettstedsbygging med mange integrasjonsmuligheter. Du kan koble nettstedet ditt til tredjeparts tjenester for å sikre analyse eller markedsføring via e-post eller bruke innebygde apper som er tilgjengelige for hver mal.
 • Veldig enkelt og raskt – uKit er absolutt en av de enkleste nettstedbyggere å bruke. Den har alt fra dra-og-slipp-funksjonalitet til enkel innholdsredigering. Sett inn tekster, bilder eller kontaktinfo og publiser et klart nettsted.
 • Utvikler tilgang – du står fritt til å outsource nettstedets byggeprosess ved hjelp av denne funksjonen. La fagfolk håndtere innholdet og webdesignet for deg.
 • Online kalkulator – Et annet sterkt poeng for nettstedbyggeren er uCalc-widgeten – den elektroniske kalkulatoren, som lar brukerne finne ut kostnadene for avtalen direkte på nettstedet. Det er ingen grunn til å be om din assistanse eller kaste bort tid på å prøve å definere prisen de er interessert i. Tilgjengeligheten til online kalkulatoren er det de fleste brukere vil sette pris på om ditt forsikringsnettsted.
 • CRM Integrering – Som en forretningsfokusert nettstedbygger gir uKit tilgang til det avanserte amoCRM-verktøyet. Dette er et intuitivt, men likevel funksjonelt system for klientregnskap som hjelper å spore kundeadferd og øke salgsvolumene. Plattformen gjør prosessene med klientinteraksjon, ordestyring etc. mye enklere og mer effektive.

Koste: uKit er en av de rimeligste plattformene, selv om den ikke tilbyr en gratis plan. Imidlertid kan brukere dra fordel av en 14-dagers gratis prøveperiode og sjekke hvordan systemet fungerer. På den annen side ser $ 4 per måned for en Premium Plan med alle funksjoner i ett inkludert hosting og domene ut som et godt kjøp.

Prøv uKit gratis

WordPress – Gratis CMS for å lage et forsikringsnettsted

WordPress - Gratis CMS for å lage et forsikringsnettsted

WordPress – er den verdens populære gratis CMS å lage et forsikringsnettsted som leverer et imponerende utvalg av nisjerelaterte funksjoner, verktøy og integrasjonsalternativer som kreves for å starte og administrere denne typen prosjekt. Som et innholdsstyringssystem er WordPress ikke så lett å bruke som flertallet av standarden dra-og-slipp nettstedbyggere, men det er fremdeles praktisk og enkelt å jobbe med det. Å lage nye innlegg og sider er veldig enkelt mens klare til bruk forsikringsoppsett vil gjøre susen. Til tross for alle forbedringer, kan WordPress fortsatt se ganske hardt ut for personer med ingen teknisk kunnskap eller bakgrunn. På den annen side er det fremdeles en rimelig og fleksibel måte å gå online på med et lite forretningssted.

 • Stort utvalg av forsikringstemaer – WordPress kan skryte av det bredeste utvalget av forsikringstemaer. Dusinvis av forhåndsbygde oppsett leveres med alle nødvendige nettstedblokker. Imidlertid inkluderer de bare noen grunnleggende blokker. Hvis du vil ha en live chat eller kalender, må du slå dem opp i widget-kategorien eller laste ned den nye plugin fra markedet.
 • Avanserte integrasjonsevner – Som CMS-plattform, reserverer WordPress mye plass til å integrere alle viktige tredjeparts tjenester fra fraktforsikringsinstrumenter og betalingsmetoder til analytiske og sporingsverktøy, Google Maps for å fremheve den nøyaktige kontorposisjonen og mer.
 • Forsikring og eiendommer plugins – WordPress kommer med et rikt sett med plugins for å øke ytelsen og designen til ditt forsikringsnettsted. Pluginsene er tilgjengelige i gratis og betalte varianter, noe som sikrer valgfrihet. Noen av de mest imponerende plugins for forsikring og eiendommer du kan velge for nettstedet ditt inkluderer pantekalkulator, Easy Property Lists, Essential Real Estate, Contempo Real Estate Custom Posts, AgentPress-oppføringer, WP Property, Estatik Real Estate Plugin og Realia for å nevne noen få.
 • Klientinteraksjon-plugins. Sammen med forsikringer og plugins for eiendommer, tilbyr WordPress et utvalg av klientinteraksjon plugins / widgets. De bidrar til enkel og effektiv kommunikasjon med kundene via nettstedet. Noen av de mest populære plugins av denne typen er som følger: AH-billetter, Zendesk, Help Scout Desk, Live Chat, Zopim Live Chat, Support Candy, uCare etc.

Koste: Plattformen er gratis. Du må imidlertid betale for domeneregistrering og hosting. Premium maler og plugins blir også betalt, selv om du kan administrere med gratis alternativer. Som for hosting, Bluehost ser ut som det beste alternativet med tanke på rimelige priser og planfunksjoner du kan få. Først av alt kan det integreres med WP-dashbordet. For det andre kommer det allerede med tilpassede WordPress-temaer, plugins og tjenester for å ta det fulle fra CMS. Det siste, men ikke minst, vil du få en stor oppetid og sidehastighet for bare $ 2.95 per måned. Startplanen er nok til å drive et lite eller middels forsikringsnettsted.

Last ned WordPress gratis

Bokmerke – Kanadisk AI-drevet nettstedbygger

Bokmerke - Kanadisk AI-drevet nettstedbygger

Bokmerke – er en kanadisk AI-drevet nettstedsbygger, som er et godt valg for utvikling av forsikringsnettsteder. Plattformen bruker den nyeste og den mest avanserte teknologien for å lansere nettsteder uten kodings- eller web-designdesign involvert. Dette er en av de viktigste funksjonene som gjør systemet til en verdig løsning for ikke-teknikere så vel som for erfarne webutviklere. Blant funksjonene som gjør Bookmark til et egnet nettbyggingsverktøy for forsikringsnettsteder, er det flere punkter, som skiller seg ut fra mengden.

 • AIDA Kunstig intelligens – Systemet vil håndtere byggeprosessen for deg. Du trenger bare å spesifisere forretningsområdet ditt og oppgi firmaets navn. Systemet vil behandle informasjonen for å gi et brukervennlig nettstedoppsett. Du kan velge mellom flere varianter og deretter gå til redigeringsfasen.
 • Enkel innholdsredigeringsprogram – Brukere trenger faktisk ikke redigere. De trenger bare å velge mellom en rekke ferdige blokker og sette inn innhold. Her har vi mange forskjellige moduler inkludert seksjonen Om eller Kontakt. Bare legg dem til på en side og legg til informasjonen. Samtidig har du fremdeles en sjanse til å legge inn din egen kode.
 • Bokmerkefokusfunksjon – Bruk egendefinerte skjemaer for å dele informasjonen om kommende arrangementer eller forsikringsseminarer. Funksjonen lar deg fremheve begivenhetens gjester, medlemmer eller foredragsholdere. En god måte å etablere en effektiv tilbakemelding med potensielle kunder.
 • Tilleggsfunksjoner – Nettstedsbyggeren har gratis SSL-sikkerhet, tilpasset bloggfunksjon for å tiltrekke nye kunder og dele viktig info, verktøy for å opprette SEO-optimalisert kontakt og nå et bredere publikum, sømløs integrering av sosiale nettverk, osv..
 • Bilde / videoredigeringsverktøy – Plattformen kommer med et hendig alternativ for redigering av bilder / videoer, som gir et sett med gratis videofiler og bilder å velge mellom. Den integrerte fotoredigereren gjør det mulig å redigere, beskjære og endre størrelse på de valgte bildene, slik at de ideelt sett passer til nettstedoppsettet. Det er mer, det er mulig å integrere videobakgrunner og spesielle visuelle effekter for å gi de valgte filene avslappet utseende.

Koste: Bokmerke har en gratis plan med 1 GB båndbredde og 500 MB lagringsplass. Det inkluderer også gratis SSL-sertifikat og hosting. Du vil imidlertid ikke kunne koble til et eget domene. Det er sannsynligvis den eneste ulempen. En god ide er å velge en profesjonell plan som bare koster $ 11 per måned med alle funksjoner i pakken som ubegrenset lagring og båndbredde, gratis domene og SSL, analyse, førsteklasses support og mer.

Prøv bokmerke gratis

SITE123 – Enkleste nettstedets byggherre for forsikring

SITE123 - Enkleste nettstedets byggherre for forsikring

SITE123 – er den enkleste forsikringsnettstedbyggeren, som opprinnelig var rettet mot behovene, ferdighetene og kravene til nybegynnere. Plattformen kommer med et praktisk dra-og-slipp-redigeringsprogram, intuitivt dashbord, gratis responsive design og overflod av funksjoner som gjør systemet til et verdig valg for prosjektopprettelsen. Å jobbe med SITE123 krever ingen kodingsferdigheter, og dette er akkurat hva de fleste forsikringsagenter liker med det. Nettstedsbyggeren tilbyr et særegent funksjonssett som bidrar til problemfri og enkel opprettelse av forsikringsprosjekter.

 • Responsive forsikringsmaler – Nettstedbyggeren gir tilgang til den rike samlingen av gratis responsive maler som passer til forskjellige nisjer. Når du blar gjennom katalogen, vil du komme over kvalitetsdesign som vil fungere utmerket for utvikling av forsikringsnettsteder. På samme måte er det mulig å velge et helt tomt tema og tilpasse det fra bunnen av basert på forsikringsvirksomhetens krav og spesifikasjoner.
 • Flerspråklig støtte – Med SITE123 kan du starte et flerspråklig nettsted uten ekstra krefter i forbindelse med utviklingen av flere språkversjoner av ditt forsikringsprosjekt. Denne funksjonen hjelper deg med å generere mer trafikk og få interesse for kunder / partnere fra utlandet. Dette vil definitivt bidra til mer effektiv markedsføring av ditt forsikringsnettsted.
 • Form Builder – Nettstedsbyggeren gjør det mulig å integrere den elektroniske skjemabyggeren i prosjektet ditt, og dermed gjøre det enklere å samhandle med klienter. Du kan velge mellom flere ferdige oppsett, designtilpassingsverktøy og spesielle elementer, som hjelper deg å starte og integrere forskjellige typer online-skjemaer på forsikringsnettstedet ditt.
 • Integrasjoner av sosiale medier – Fremme av det nyopprettede prosjektet ditt på nettet er en annen må-ha oppgave. Dette er hvor sosiale medier integrasjonsfunksjoner er til stor hjelp. Den lar deg oppdatere info om forsikringsbyrået / virksomheten din i de mest populære sosiale nettverkene, og dermed gjøre nåværende og potensielle kunder oppmerksom på det.
 • App-markedet – SITE123 har en omfattende markedsplass, som lar deg velge mellom flere funksjonelle widgeter, utvidelser og tilleggsprogrammer som er nødvendige for å øke prosjektytelsen og designen. Blant applikasjonene du kan velge og integrere i forsikringsnettstedet ditt, er det fornuftig å nevne Live Chat, sosiale widgeter, Gallerier, Analytiske verktøy, Online Form Builder og mange flere.
 • Logo Maker – Hvis forsikringsvirksomheten din ikke har noen lgo ennå, lar SITE123 deg designe den i sin integrerte Logo Maker. Det er her du kan velge mellom flere logoelementer, parametere og funksjoner som hjelper deg å lage den beste logoen for å gjøre forsikringsnettstedet ditt virkelig bemerkelsesverdig.

Koste: SITE123 er en av de rimeligste nettstedbyggere noensinne. Prispolitikken er rimelig for alle. Plattformen tilbyr en helt gratis plan du kan bruke til å teste systemets funksjonalitet i løpet av det ubegrensede tidsintervallet. Imidlertid har dette alternativet flere begrensninger som underdomener, begrenset diskplass, tilgjengeligheten av annonsebannere osv. For å få mest mulig ut av forsikringsnettstedet ditt, må du oppgradere til en av de betalte planene, hvor den billigste av disse koster $ 10,80 per måned.

Prøv Site123 gratis

Tailor Brands – Profesjonelt nettsteddesignfirma

Tailor Brands - Profesjonelt nettsteddesignfirma

Tailor Brands – er et profesjonelt nettsteddesignfirma, som ser sitt mål å hjelpe kunder med å effektivisere sine virksomhets merkevareprosesser. Eiere av forsikringsselskaper kan særlig dra nytte av å bruke systemet som et verdig nettbyggingsverktøy, som drives av kunstig intelligens. Denne funksjonen gjør det mulig å lage prosjekter med unik merkeidentitet og profesjonell design. Tailor Brands kommer med et sett med funksjoner som bidrar til effektiv nettstedutviklingsprosess.

 • Integrerte merkeverktøy – Som en merkevarebygging og designfokusert plattform gir Tailor Brands tilgang til sitt kraftige integrerte sett med merkeverktøy. Deres søknad muliggjør mer effektiv økning av merkevareprosessene for forsikringsvirksomheten. Verktøyene er helt tilpasningsdyktige, noe som betyr at du kan bruke visittkortidéene eller EPS-filinfo, mens du jobber med utviklingen av ditt nettsted for forsikring.
 • Logo Maker – Plattformen legger stor vekt på å øke din merkevarestatus for virksomheten. For å avsløre din unike bedriftsidentitet, lar den deg designe din egen logo for forsikring (hvis du ikke har det ennå) i den integrerte Logo Maker. Bare få tilgang til verktøyet, oppgi de nødvendige dataene og foreta de nødvendige logotypdesigntilpasningene. AI-algoritmen vil hjelpe deg med å fullføre logo-design i helautomatisert modus.
 • Skreddersøm annonser – Dette er et av høydepunktene i systemet, som gjør det mulig å lage øyeblikkelige annonser på nettet uten ekstra hjelp eller alvorlig tidsinvestering. Det er flere variabler i systemet som passer til allsidige behov for nettstedutvikling.

Koste: Tailor Brands er en betalt plattform, og du finner ingen gratis planer her. For brukere, som er villige til å teste systemet og dets viktigste funksjoner, er det en mulighet til å oppgradere til et av de betalte abonnementene helt fra starten. Den billigste planen koster $ 9.99 / mo, men det er en stor sjanse for å redusere denne prisen opp til $ 2,99 / mo i tilfelle du får årsabonnementet.

Prøv skreddersøm merker nå

Bunnlinjen

Å ha et profesjonelt nettsted er et must for enhver seriøs virksomhet som har langvarige mål. Forsikringsselskaper er ikke et unntak. Et kvalitetsforsikringsnettsted viser seg ofte å være det mest effektive verktøyet for å oppnå bedre resultater, generere flere kunder og levere et omfattende utvalg av bransjerelaterte tjenester.

Spørsmålet er: hva er den beste plattformen for å starte dette nettstedet? Alt avhenger av ferdighetene, målene og funksjonaliteten til prosjektet du har tenkt å benytte deg på lang sikt.

Hvis du trenger en kvalitetssikret alt-i-ett-forsikringsagent-nettsted som ikke krever spesifikk webdesignbakgrunn og tid / budsjettinvestering, da Wix eller uKit vil være den beste løsningen. I tilfelle du skal lansere et nettsted for et stort forsikringsselskap som innebærer dyp tilpasning, regelmessige oppdateringer og grundig styring, da WordPress vil fungere best for dette formålet.

Imidlertid, hvis du har tenkt å starte forsikringsvirksomheten din fra bunnen av, så fortsett å bruke Skreddersømmerker. Dette er det mest optimale valget både for å lage et nettsted og et komplett merkevaresett for din bedrift. Dermed er webdesignmuligheter ganske omfattende og allsidige – bare vurder dine faktiske forsikringsbedrifter for å komme i gang med letthet og effektivitet.

Lag et nettsted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map